Štimac: "Odbio sam Partizan i za upola manje se vratio u Zvezdu"
Bivši srpski reprezentativac Vladimir Štimac dao je zanimljivu izjavu i otkrio da je imao poziv Partizana, koji je bez mnogo razmišljanja odbio.
B92.sport10:36
365 d
Pojedinačni sportovi
Ekipni sportovi
Sportovi na vodi
Bivši srpski reprezentativac Vladimir Štimac dao je zanimljivu izjavu i otkrio da je imao poziv Partizana, koji je bez mnogo razmišljanja odbio.
B92.sport10:36
365 d
Bivši košarkaš Vladimir Štimac se oglasio na društvenoj mreži "X" povodom dešavanja na utakmici Žalgiris – Crvena zvezda u Evroligi.
B92.sport21:05
464 d
Vladimir Štimac, bivši košarkaš Crvene zvezde, otkrio je da je imao priliku da zaigra za Partizan pre nego što se 2019. godine vratio u redove crveno-belih.
B92.sport21:25
504 d
Bivši košarkaš i reprezentativac Srbije Vladimir Štimac oglasio se nakon tuče Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija.
B92.sport18:14
628 d
Najviše komentara
Đoković zaustavljen, Alkaras najbolji u Australiji! "Istorijski, legendarno"
Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da osvoji Australijan open, pošto je u finalu od njega bolji bio Karlos Alkaras.
B92.sport15:10
6 d
Makabi stao na put Zvezdinom nizu!; "Nismo bili pametni"; "Hteli smo Kodi i ja da ubacimo loptu u koš"
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Makabija sa 83:82 u 27. kolu Evrolige.
B92.sport23:25
17 h
Nvora u transu, Zvezdina peta u nizu: "Jesam li ja klovn?"
Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su peti trijumf zaredom u Evroligi i sada su na skoru 16-10.
B92.sport23:24
3 d
Crno-bela rapsodija: Dominacija Partizana; Penjaroja oduševljen; Ataman frustriran VIDEO
Košarkaši Partizana pobedili su Panatinaikos rezultatom 78:62 u 27. kolu Evrolige.
B92.sport23:45
1 d
Braun "prodao" crno-bele, Partizan "pao" uz zvuk sirene; Penjaroja kao papagaj; "Nije bilo plana"
Košarkaši Partizana su izgubili od Makabija u Tel Avivu rezultatom 95:93 u 26. kolu Evrolige.
B92.sport23:15
3 d