"Moramo da učimo od Zvezde"
Delegaciju Crvene zvezde u Skoplju je ugostio i Masar Omeragić, predsednik Fudbalske federacije Severne Makedonije.
B92.sport14:09
67 d
Delegaciju Crvene zvezde u Skoplju je ugostio i Masar Omeragić, predsednik Fudbalske federacije Severne Makedonije.
B92.sport14:09
67 d
Delegacija fudbalskog kluba Crvena zvezda posetila je nakon humanitarne utakmice sa Vardarom Srpski kulturno informativni centar "Spona", koji se nalazi u Skoplju, saopštio je šampion Srbije.
15:23
68 d
Makedonska publika odgovorila je izazovu i u velikom broju ispratila duel između Vardara i Crvene zvezde.
Milan Tomić8:13
68 d
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je na konferenciji za medije posle prijateljske utakmice sa Vardarom u Skoplju.
B92.sport23:37
69 d
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vardar rezultatom 3:1 u prijateljskom meču odigranom u Skoplju koji je bio humani gest jednih i drugih za porodice tragično nastradalih u Kočanima.
B92.sport21:47
69 d
Velika tragedija u Kočanima povezala je Crvenu zvezdu i Vardar, koji će u sredu od 20.00 na Nacionalnom stadionu u Skoplju odigrati prijateljski meč.
Milan Tomić10:10
69 d
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da je "crveno-bele" duboko potresla tragedija, koja se dogodila u Kočanima u Severnoj Makedoniji.
13:21
98 d
Najviše komentara
Rapsodija Partizana u finalu KLS; "I mi smo iznenađeni"; Jovanović kratak posle poraza
Košarkaši Partizana poveli su u finalnoj seriji KLS, jer su u prvom meču bili bolji od Spartaka iz Subotice sa 94:74.
B92.sport23:35
2 d
Moneke u Zvezdi!
Doskorašnji košarkaš Baskonije Čima Moneke postaće novi igrač Crvene zvezde sa kojom će potpisati dvogodišnji ugovor, prenosi grčki "Jurohups".
B92.sport17:15
1 d
Partizan je šampion Srbije – Vašington MVP; "Potcenjeni trener dobio šansu, a sunce tuđeg neba..."
Košarkaši Partizana novi su šampioni Srbije, prvi put posle 11 godina.
B92.sport23:56
3 h
Partizan je u finalu KLS-a! Crno-beli srušili FMP; "Teško je dobiti ih dva puta"; "Ja sam 10 života iza..."
Košarkaši Partizana su u finalu Superlige Srbije! Crno-beli su posle velike borbe i drame u Pioniru pobedili FMP rezultatom 90:80.
B92.sport23:06
5 d
Zvanično: Moneke u Zvezdi!
Čima Moneke prvo je pojačanje KK Crvena zvezda, saopštio je klub.
B92.sport16:55
10 h