Đokovićeva borba sa suncem: "Morao sam da odigram prljavije"
"To je problem koji imam suštinski tokom čitave karijere. Da li je to zbog svetlih očiju ili ne znam od čega, ali tako je kako je", rekao je Đoković.
11:41
78 d
"To je problem koji imam suštinski tokom čitave karijere. Da li je to zbog svetlih očiju ili ne znam od čega, ali tako je kako je", rekao je Đoković.
11:41
78 d
Nije ovo bio spektakularan nastup Đokovića, ali dovoljan za plasman u četvrtfinale Vimbldona. Safijulin je uspeo da mu "otkine" set, ali više od toga nije mogao.
B92.sport19:30
79 d
Novak Đoković, srpski teniser, oglasio se nakon pobede nad Romanom Safijulinom.
B92.sport18:15
79 d
Džejmi Mari, bivši sportski broj jedan u dublu, prokomentarisao je reakcije Novaka Đokovića u duelu sa Arturom Rinderknešom.
B92.sport21:06
80 d
Flavio Koboli posle velike pobede na Vimbldonu nasmejao je publiku izjavom da želi da "udari oca", objašnjavajući kroz šalu kako pokušava da izbaci adrenalin posle dramatičnog meča.
9:00
81 d
Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u treće kolo Vimbldona.
B92.sport22:21
82 d
Mateo Beretini i Karen Hačanov plasirali su se u treće kolo Vimbldona.
B92.sport19:17
82 d
Poznato je kada će Novak Đoković izaći na teren.
B92.sport17:06
82 d
Novak Đoković sa 3-0 pregazio Stefanosa Cicipasa u drugom kolu Vimbldona.
B92.sport23:00
83 d
Novak Đoković je izneo utiske posle plasmana u osminu finala Vimbldona.
B92.sport22:45
83 d
Srpski teniser Novak Đoković saznao je ime narednog protivnika, ukoliko se plasira u treće kolo Vimbldona.
B92.sport17:54
83 d
Finski teniser Oto Virtanen pobedio je Bena Šeltona u prvom kolu Vimbldona.
B92.sport17:52
84 d
Damir Džumhur je takmičenje na Vimbldonu završio već u prvom kolu.
B92.sport16:30
84 d
Novak Đoković ostaje jedini srpski teniser na Vimbldonu 2026. godine.
B92.sport16:15
84 d
Američki teniser Tejlor Fric je pobedio Dušana Lajovića u prvom kolu Vimbldona.
B92.sport16:00
84 d
Počeo je drugi dan Vimbldona i Adrijan Manarino i Kamil Majhšak su ostvarili ubedljive pobede.
B92.sport14:05
84 d
Mečevima zakazanim za podne je zvanično otvoren program na ovogodišnjem Vimbldonu.
B92.sport12:09
85 d
Šestostruki grend slem šampion Boris Beker otvoreno je govorio o tome kako mu je boravak u zatvoru potpuno promenio životne navike, ali i način na koji posmatra ljude oko sebe.
B92.sport21:30
87 d
Najviše komentara
Debakl Srbije – blamaža koja nije viđena 31 godinu VIDEO
Odbojkaši Srbije doživeli su jedan od najtežih poraza u skorijoj istoriji od Slovenije u osmini finala Evropskog prvenstva.
B92.sport22:27
1 d
Drama u Atini: Partizan izgubio trojkom u poslednjoj sekundi!
Košarkaši Partizana izgubili su od PAOK-a u Atini na turniru Pavlos Janakopulos rezultatom 100:99 posle velike drame.
B92.sport19:00
4 d
Zvezdina uspešna "generalka" – Nvora lomio, Moneke i Karter slomili Aris
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Aris 91:87 u novoj prijateljskoj utakmici dva tima i revanširali se Solunjanima za nedavni ubedljiv poraz u Grčkoj.
B92.sport20:59
4 d
Srđan Jovanović vređao Milana Vukotića VIDEO
Sudija meča Radnik - Partizan Srđan Jovanović nije se profesionalno poneo nakon što je isključio prvotimca crno-belih Milana vukotića.
B92.sport9:12
2 d
Najluđi meč sezone! Partizan išao ka debaklu, pa se dva puta vratio iz mrtvih VIDEO
Nešto u Humskoj, definitivno je, mora da se menja. Ali šta?
B92.sport20:52
3 d