Nova vest
Svet sporta 0

17.4.2024.

15:12

Počeli Sajmovi sporta u Beogradu

Sajmom sporta u Sopotu otvoren je novi ciklus Beogradskih sajmova sporta koje ćemo u toku 2024. godine realizovati na teritoriji svih 17 beogradskih opština.

Izvor: Sportski savez Beograda

Sportski savez Beograda


Učešće na sajmu predstavljanjem svojih aktivnosti na štandovima uzelo je 19 sportskih klubova sa teritorije opštine Sopot.


Nakon intoniranja himne, prisutne je pozdravio predsednik  Gradske opštine Sopot, Živorad Milosavljević, koji je u svom obraćanju istakao važnost organizovanja ovakvih događaja za decu i sportske klubove i zahvalio Gradu Beogradu i organizatorima na ideji i realizaciji ovog projekta.
Deca matičnih sopotskih škola sa izdvojenim seoskim odeljenjima učestvovala su u zabavnom sportsko-rekreativnom programu.


Cilj manifestacije je promocija sporta i rada sportskih klubova kako bi se dečaci i devojčice školskog uzrasta lakše opredelila za sport koji će trenirati kao i uključivanje što većeg broja dece u sistem sporta, jačanje timskog duha i podsticanje školske omladine na redovnu fizičku aktivnost.
Press služba SSAB 

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

6 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

9 h

Novo Sport Video Menu