"Nismo dali poslednji atom snage, pali smo ispit"

Selektor srpskih rukometaša Jovica Cvetković čestitao je Francuskoj na pobedi, uz reči da se "videla razlika u kvalitetu".

Izvor: B92, Beta
Podeli
Tanjug / AP Photo/Darko Bandic
Tanjug / AP Photo/Darko Bandic

Karabatići pokazali klasu,Francuzi razbili Srbiju

I videla se. "Orlovi" su bili konkurentni samo tokom prvih petnaestak minuta kada su i vodili sa 7:6. Od tog trenutka Francuzi počinju da dominiraju sve do kraja i 39:30.

Ono što više zabrinjava jeste nedostatak želje srpskih igrača pa su u pojedinim situacijama "ničije lopte" hvatali Francuzi samo zahvaljujući borbenosti.

Cvetković je zbog toga tokom meča bio ljut na svoje igrače, pokazivao je da se brže vraćaju, ali nije bilo efekta pa je odustao.

"Pokušali smo koliko smo mogli u datim okolnostima da pružimo maksimum. Sve ono što su bile greške, neiskustvo i neuigranost, prihvatam na sebe, ali nikada neću da prihvatim i shvatim da se ne daje poslednji atom snage za svoju zemlju. Mi smo pali na tom ispitu danas", rekao je Cvetković posle utakmice.

Reprezentativac Žarko Šešum rekao je da je Francuska bila "daleko bolja".

"Moramo mnogo bolje protiv Belorusije. Francuska je bila daleko bolja od nas. Pokazali su nam kako izgleda tim svetske klase", rekao je Šešum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.