Nova vest
Promo

28.5.2024.

12:30

Dani sporta i humanosti: Fondacija Mozzart i studenti ujedinjeni u plemenitom cilju

Tenis, fudbal, odbojka, košarka, šah samo su neki od sportova u kojima su proteklog vikenda studenti Fakulteta organizacionih nauka odmeravali snage na sada već tradicionalnoj manifestaciji „Dani sporta“ u organizaciji ESTIEM-a.

Izvor: Promo

Fondacija Mozzart

Borili su se studenti za svaki poen koji je Fondacija Mozzart nagrađivala, da bi u ukupnom skoru pobedila humanost. Prikupljena sredstva upućena su na adrese fondacija „Angelina“ i „Budi human“.   

Ujedinjeni u sportu i druženju studenti su poslali poruku da je najvažnije pružiti ruku prijateljstva. Prikupljena sredstva fondacija „Angelina“ nameniće za kupovinu cipela za maturantkinje, dok će se sa adrese „Budi human“ novac usmeriti za lečenje mališana. Tokom dvodnevne manifestacije na terenima na Adi, učesnici su imali priliku da se oprobaju u individualnim i kolektivnim sportovima, dok su gromoglasnu podršku dobijali sa tribina.  

„Kada se navija za sport, rekreaciju, zdrav život i prave vrednosti, Fondacija Mozzart je uvek u prvim redovima. Veoma nam je drago što smo podržali ovu manifestaciju kako bi mladi imali priliku da se druže i bave sportom, jer Fondacija Mozzart podstiče bavljenje sportom kroz brojne akcije. Odnedavno smo krenuli i sa novom akcijom ‘Fudbal je više od igre’ u okviru koje gradimo terene za mali fudbal“, istakla je Jelena Zrnzević, ispred Fondacije Mozzart.

Organizacija ESTIEM predstavlja lokalnu grupu Udruženja evropskih studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta sa sedištem na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Osnovana je 2005. godine, a nakon šest meseci je na skupštini u Bremenu stekla status punopravnog člana. Konstantnim radom i unapređenjem aktivnosti i projekata kroz više od 18 godina postojanja i delovanja organizacije na Fakultetu organizacionih nauka, članovi imaju privilegiju da stečena teorijska znanja primene u praksi kroz realizaciju mnogobrojnih projekata poput Case Study Show, Be X for X days, Dani sporta, Budi coolturan, Europe3D i drugi.

Fondacija Mozzart

Podeli:

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu