Nova vest
Odbojka 0

6.4.2024.

19:46

Nema mira u Turskoj – navijači Fenera napali člana uprave Galate i njegovu 14-godišnju ćerku

Grupa navijača Fenerbahčea koja je išla na evroligaški meč svog tima i Efesa, na putu do hale fizički je napala člana uprave Odbojkaškog kluba Galatasaraj i njegovu 14-godišnju ćerku.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
EPA/SEDAT SUNA

Napadači su tom prilikom oteli iz ruku sva obeležja Galatasaraja koje su oboje imali na sebi.

Član uprave kluba Ugur Iris je sa ćerkom bio na odbojkaškoj utakmici koju je nedaleko odatle igrala ženska ekipa Galatasaraja.

Dan posle saopštenjem za javnost se oglasio OK Galatasaraj.

"Prošle večeri jedan od naših članova i njegova 14-godišnja ćerka su napadnuti od strane četrdesetak ljudi posle meča ženskog tima Galatasaraja. Ti banditi su išlli dotle da udare jednu devojčicu i uzmu joj obeležja iz ruku. Da nije bilo saobraćajnog policajca koji se tu našao slučajno ko zna kave su još gore poseldice mogle biti", piše u saopštenju Galatasaraja.

U saopštenju se takođe navodi da će Galatasaraj učiniti sve da se napadači identifikuju i uhapse kako bi odgovarali pred sudom za ovo delo.

Ovaj napad je samo jedan u nizu navijačkih incidenata poslednjih nedelja u turskoj od kojih je najvećio bio napad huligana Trabzona na igrače Fenerbahčea na fudbalskoj utakmici.

Zbog bojkota Saveza koji je usledio nakon dešavanja u Trabzonu, Fenerbahče će na meč protiv Galatasaraja za trofej Superkupa izvesti juniorski tim.

 

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu