Nova vest
Košarka

Utorak, 13.02.2024.

09:20

Jokić: Srećom, oni ne igraju košarku VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je nakon poraza Denvera od Milvokija da je to bila utakmica koju Nagetsi treba što pre da zaborave

Izvor: B92

Autor:B92

Jokić: Srećom, oni ne igraju košarku VIDEO
Foto: Profimedia

Nagetsi su izgubili 112:95, a Jokić ističe da ti mora da uoči greške koje su pravili.

Srpski košarkaš je bio blizu tripl-dabla sa 29 poena, 12 skokova i osam asistencija, ali je izgubii i pet lopti.

"Otvorili smo utakmicu šutem iz igre jedan od devet, čak smo imali i neke otvorene šuteve, ali nismo pogodili. Počeli smo malo da forsiramo, pogotovo ja u nekim situacijama", rekao je Jokić za RTS, "Desi se loša utakmica, treba da naučimo iz poraza i da se spremimo za sledeću utakmicu".

Često mediji ističu da Jokić nema adekvatnu podršku saigrača. Tako su u jednom trenutku protiv Baksa ostali starteri (Gordon, Porter, Marej, Koldvel-Poup) šutirali 2/18 iz igre.

"To su neki mediji. Srećom, oni ne igraju košarku"
, našalio se srpski košarkaš.

Denver narednu utakmicu igra protiv Sakramenta na svom parketu, a Jokić pamti da su prethodnu izgubili sa skoro 30 razlike.

"Nadamo se da će biti drugačija. Poslednja je utakmica pred pauzu i treba da se, što kažu Amerikanci, osećamo dobro u svojoj koži, ako da bog sa pobedom"
, naglašava Jokić.

Nako meča sa Sakramentom u Denveru, Nikola Jokić putuje u Indijanapolis na trodnevni ol-star vikend, veliki spektakl na kojem će biti najbolji košarkaši sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu