Nova vest
Košarka

Petak, 23.09.2022.

08:01

Zvanično: Trener Bostona suspendovan celu sezonu

Trener Boston Seltiksa Ime Udoka dobio je suspenziju i propustiće čitavu sezonu 2022/23 zbog kršenja klupskog pravilnika.

Izvor: SN

Autor: SN

Zvanično: Trener Bostona suspendovan celu sezonu
AP Photo/Steven Senne

Ime Udoka je imao jako dobru sezonu 2021/22 i Boston je igrao finale protiv Golden Stejta, gde su poraženi posle šest utakmica.

Sezonu 2022/23 počeće bez glavnog trenera Imea Udoke, koji je imao seksualne odnose sa koleginicom što je po statutu Boston Seltiksa zabranjeno.

Američki mediji pišu da se još letos znalo za ljubavnu vezu dvoje kolega, ali se ispostavilo da je neimenovana ženska osoba prijavila Imea Udoku čelnicima tima.

Interna istraga završena je zatvorenim sastankom unutar Boston Seltiksa kome su prisustvovali Ime Udoka, Bred Stiens i vlasnici franšize iz Masačusetsa.

"Želim da se izvinim igračima, navijačima i čitavoj zajednici Seltiksa, ali i svojoj porodici jer sam vas sve izneverio. Žao mi što zbog prolazite kroz sve ovo i prihvatam klupsku odluku. Zbog poštovanja prema svima, neću dalje komentarisati situaciju", rekao je Udoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve