Nova vest
Košarka

Utorak, 09.08.2022.

08:45

Marej: Slušamo srpsku muziku – Džoker zna "jake" pesme VIDEO

Džamal Marej, košarkaš Denver Nagetsa, govorio je o svojoj karijeri i planovima za budućnost.

Izvor: SN

Autor: SN

Marej: Slušamo srpsku muziku – Džoker zna
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Navijači Denver Nagetsa veoma su uzbuđeni zbog povratka Džamala Mareja na parket posle teške povrede kolena u aprilu 2021. godine.

On je u razgovoru sa "Kez Braun" na jednom podkastu na univerzitetu Kentaki govorio o brojnim temama, pa je upitan i za to zbog čega je Denver poseban.

"Za mene, oni jednostavno brinu o igračima i želeli su da budem tu. Gledali su me kako rastem kao igrač i oduvek imali sjajan odnos, to je moj dom. Sve je sjajno tamo, a kada sam bio dečak dolazio sam na utakmice Toronta u dresu Vinsa Kartera, a sada sam ja taj u čijem dresu deca dolaze na utakmice", rekao je Marej.

Dotakli su se i saigrača...

"Geri Heris je saigrač koji je bio najbolje obučen, definitivno, a što se tiče obuće ja sam taj koji je na vrhu. Najbolju muzičku plejlistu pred utakmicu ima... Uffff, pa često slušamo srpsku muziku. Srpska muzika zna da bude sjajna. Džoker zna da pusti neke baš jake pesme", rekao je Džamal Marej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d