Nova vest
Košarka

Utorak, 05.09.2023.

13:00

Bogdanović: Nismo ovo očekivali

Kapiten Srbije Bogdan Bogdanović bio je iskren nakon prolaska u polufinale Mundobasketa, rekavši da to nije očekivao nakon silovitog početka protivnika.

Izvor:

Autor:

Bogdanović: Nismo ovo očekivali
Foto: Profimedia

Baltička reprezentacija je sjajno šutirala u prvoj deonici, ali su naši igrači uspevali da održe priključak i naposletku preokrenu i ubedljivo slave.

Važan deo je bio on sam, završivši utakmicu kao najefikasniji pojedinac sa 21 poenom.

"Svi smo igrali onako kako je trebalo, drago mi je zbog pobede, nismo očekivali nakon onakvog njihovog početka susreta, a igrali smo jedni za druge, verovali smo u pobedu. Nevezano kako je počeo meč, treba uvek verovati, dobili su Ameriku, a sada su eliminisani, takav je turnir", poručio je Bogdanović.

Naravno, nezaobilazna tema je bio Boriša Simanić.

"Ne znam šta bih rekao, hvala im, drago mi je da sam im kapiten. Polufinale je bitna utakmica, ali ne smemo da zaboravimo na Borišu, oseća se dobro i prvo što je uradio, poslao nam je poruku u grupu, on je sada dobro. Mi nismo ni spavali noćima zbog njega, a on je ustao sada i poslao nam poruku. Ne samo u ovoj pobedi, već na celom tuniru on je deo tima, hvala mu što je našao snagu za ovo", zaključio je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu