Nova vest
Košarka 10

1.5.2024.

10:44

"Srbija želi Olimpijske igre i EP za igrače do 21 godine"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je kamen temeljac za izgradnju Nacionalnog stadiona, na kome ima velike planove.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Ministarstvo finansija

Vučić je, najpre, najavio da će 2028. godine biti održano finale Lige Evrope, a potom i druge, još veće, manifestacije.

Kako je istakao, izgradnjom Nacionalnog stadiona u Surčinu bi Srbija mogla sa Mađarskom da se kandiduje za organizaciju Olimpijskih igara.

"Nastavićemo da razvijamo infrastrukturu, a planiramo u budućnosti da se mi i Mađarska kandidujemo za Olimpijske igre. Kao što sa Albanijom možemo da se kandidujemo za Evropsko prvenstvo do 21 godine, kod njih otvaranje, kod nas zatvaranje. OFK Beograd će igrati u Zaječaru, pa će i Zvezda i Partizan gostovati tamo. Ne znam kako stoji Dubočica, nadao sam se da igraju. U Loznici se igra finale Kupa, tu je sad borba oko karata. Vojvodina traži 4.000 kao i Zvezda i možete da mislite kako to izgleda. Stadion prima 8.500 ljudi. Objasnite mi kako Zvezdinim navijačima kažemo da će dobiti nula karata, ali fer je da i Vojvodina dobije isti broj karata", rekao je Vučić.

Podeli:

Komentari 10

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 10

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Slavna glumica: Nisam dala dozvolu

Glumica Skarlet Johanson optužila je OpenAI da je kopirao njen glas za jednog od glasovnih asistenata u ChatGPT-ju uprkos tome što je kompaniji uskratila dozvolu da to učini.

Index

13:20

1 h

Novo Sport Video Menu