Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 11.12.2023.

22:12

Obradović otkrio stanje Smailagića i Jaramaza

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović na konferenciji za medije se osvrnuo na zdravstveno stanje Alena Smailagića i Ognjena Jaramaza.

Izvor: B92

Autor:B92

Obradović otkrio stanje Smailagića i Jaramaza
Starsport

Jaramaz je na meču sa Studentskim centrom nezgodno doskočio, dok je Smailagić pred kraj susreta izašao iz igre zbog bola u glavi.

"Jaramaz kaže da ga boli prilično, iskrenuo je zglob, ne možemo u ovom trenutku da znamo ozbiljnost, ali ima bola. Takođe Alen je dobio udarac u glavu, pred kraj utakmice je tražio utakmicu, jer ga je bolela glava. Kako će da izgleda to večeras i sutra, videćemo. Što se tiče Kaminskog, ne verujem da će moći da putuje u Kaunas, videćemo kako će to da izgleda. Moći će verovatno da se priključi tek sledeće sedmice", rekao je Obradović.

Crno-beli su, inače, slavili rezultatom 99:76 u 11. kolu ABA lige.

"Otvorili smo utakmicu veoma dobro, odigrali to prvo poluvreme, drugo nešto slabije, ali bitna je pobeda. Igrali smo protiv ekipe koja se borila do kraja i čestitam im na tome. Želim da iskoristim priliku da se zahvalim svim ljudima koji su bili na današnjoj utakmici, posebno ovoj deci. Sjajan je osećaj praviti nove navijače Partizana i da ta deca toliko uživaju u košarci", kazao je Obradović.

Osvrnuo se na činjenicu da se u startnoj petorci našlo tri visoka igrača.

"To su delovi utakmice, počinjemo tako. Alen Smailagić je igrao 12 minuta, imao 18 poena. To nije nešto što je kontinuirano. Kada imaš povređene igrače i probleme, dok se Kevin Punter nije vratio, to sve iziskuje neke stvari koje su bitne kada je taktika u pitanju. To je jedan od razloga zašto počinjemo sa tri visoka igrača".

Na kraju, dotakao se i mladog Save Drezgića.

"Dete dolazi, deo je tima, pokazuje određene kvalitete. Ono što je suština jeste da treba da bude agresivniji. Mladost mora da mu to, nije to samo njegov način, već želja ogromna i da bude na parketu kao i svi mladi igrači. Putovaće sa nama u Kaunas, on je dete koje zaslužuju da dobije priliku", kazao je Željko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu