Nova vest
Košarka

Nedelja, 03.12.2023.

09:25

Alimpijević i Itudis sukobili mišljenja – ko je pogodio Madara?

Trener Fenerbahčea Dimitris Itudis burno je reagovao na konferenciji za medije posle utakmice turskog prvenstva protiv Bešiktaša.

Izvor:

Autor:

Alimpijević i Itudis sukobili mišljenja – ko je pogodio Madara?
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Bivši plejmejker Partizana Jam Madar pogođen u oko je kovanicom početkom druge četrvtine pri rezultatu 29:22, zadobio je rasekotinu i ukazana mu je pomoć.

Navijače Bešiktaša pokušao je da primiri srpski trener Dušan Alimpijević koji se iz tog razloga latio mikrofona i vrlo energično, jasno i glasno poručio pristalicama kluba koji vodi da se obuzdaju.

Posle meča u kom je njegov tim slavio, (68:64), Alimpijević je istakao da se takve stvari ne mogu u potpunosti kontrolisati.

Međutim, takvog stava nije bio i Itudis.

"Žao mi je što ste dužni da postavite ovo pitanje. Danas ne možemo samo da pričamo o košarci. Jamu Madaru je novčić bačen u oko. Mogao je da izgubi oko. Da kucnem u drvo, nadam se da se to neće ponoviti. Pitam savez i nadležne: da je novčić pogodio nekog sudiju u oko, da li bismo nastavili? Ovo se dešava zbog tolerancije koju pokazuje Super liga. Bešiktaš igra u Evrokupu, može li tamo rade ovako nešto? Bili bi kažnjeni", rekao je Itudis i dodao:

"Neću da karakterišem, ali onaj ko je bacio novčić je terorista. Ne slažem se sa kolegom Dušanom Alimpijevićem, koji kaže da se ’ne može ništa‘. Mislim da može. Moj igrač je otišao u svlačionicu dok je utakmica trajala, ali mi je potreban. Šta da radim?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu