Nova vest
Košarka

Subota, 02.12.2023.

20:29

Neredi u Turskoj: Madar pogođen u glavu, Alimpijević smirivao navijače

Utakmica turskog prvenstva između Bešiktaša i Fenerbahčea bila je u prekidu zbog nereda navijača domaćeg tima koji su pogodili igrača Fenera Jama Madara.

Izvor: B92

Autor:B92

Neredi u Turskoj: Madar pogođen u glavu, Alimpijević smirivao navijače
Foto: Profimedia

Bivši plejmejker Partizana pogođen je kovanicom početkom druge četrvtine pri rezultatu 29:22, rasečeno mu je čelo ili arkada (nije najjasnije) i ukazana mu je pomoć.

Navijači Bešiktaša, utisak je, nisu slučajno targetirali baš Madara, Izraelca, o čijem narodu i državi Turci nemaju lepo mišljenje.

Nažalost, Madar je bio "kolateralna šteta" njihovog besa i prema Feneru i prema Izraelu, sada je i na svojoj koži mogao da oseti koliko je opasno biti u grotlu ovako nepriijateljski nastrojene mase.

Navijače Bešiktaša pokušao je da primiri srpski trener Dušan Alimpijević koji se iz tog razloga latio mikrofona i vrlo energično, jasno i glasno poručio pristalicama kluba koji vodi da se obuzdaju.

Atmosfera je bila uzavrela, prekid je potrajao neko vreme ali je meč na kraju nastavljen i završen je pobedom Bešiktaša 68:64.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu