Nova vest
Košarka

Sreda, 29.11.2023.

18:31

Partizan pretio Ferelovom agentu? Oglasio se i Miško Ražnatović

Ovih dana je vođena velika polemika oko potpisa Jogija Ferela, koji je bio na pragu Partizana, ali je na kraju ipak pojačao Budućnost iz Podgorice.

Izvor: A.S.

Autor: A.S.

Partizan pretio Ferelovom agentu? Oglasio se i Miško Ražnatović
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanovic

Dužina saradnje je, prema rečima njegovog agenta, Servanda Tahede, glavni razlog zbog kojeg su crno-beli ostali bez plejmejkera.

"Moj partner je rekao (sportskom direktoru Partizana) Zoranu Saviću da će Ferel biti dostupan i pet dana kasnije sam pitao šta se desilo sa Partizanom. Nije dobio odgovor, niti ponudu, iako smo im saopštili kako je Jogi u procesu i da radim na otkupu ugovora. Sledećeg dana sam se čuo sa Zoranom i pitao: „Da li ste zainteresovani za Jogija?“ Odgovorio je potvrdno, a na moje pitanje na kom nivou, uzvratio je da mora da razgovara sa trenerom. Sutradan je izašao sa ponudom na dva meseca, uz opciju da ostane do kraja sezone", započeo je priču Taheda za Meridian sport.

Taheda tvrdi da su iz Partizana izlazile poruke da je posao završen, što je naljutilo Kineze sa kojima je Ferel bio pod ugovorom.

"Posao nikad nije bio sklopljen, niti smo se dogovorili i rekli da Jogi dolazi u Partizan. I dalje smo bili u procesu raskida ugovora u Kini. Šangaj je tražio još 100.000 evra za otkup. Objasnio sam im da nemamo dogovor sa Partizanom, pa su se stvari smirile".

U trku se uključila i Budućnost.

"Partizan je imao sedam dana da izjednači ponudu. Ako zaista želiš igrača, onda to i uradiš, garantuješ celu godinu, a oni to nisu uradili. Jogi se tada odlučio za Budućnost. Kada sam to javio, poručeno je meni i mom partneru da nijedan naš igrač više nikada neće srađivati sa Partizanom. Zašto?“, pita se Taheda.

Oko čitave situacije se oglasio i jedan od najboljih svetskih agenata Miško Ražnatović.

"Zvuči vam poznato", napisao je on na društvenoj mreži X, uz link koji vodi ka intervjuu Ferelovog agenta.

On je prošao kroz sličnu situaciju, kada je odveo Jama Madara u Fenerbahče. Partizan se tada oglasio i istakao da više neće sarađivati sa uglednim agentom,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu