Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 01.01.2018.

18:18

Alimpijević: Olimpija bitan uvod za Žalgiris

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević želi dobru igru njegove ekipe u utakmici protiv Olimpije, kao pripremu za duel protiv Žalgirisa u Evroligi

Izvor: B92

Autor:B92

Alimpijević: Olimpija bitan uvod za Žalgiris

Košarkaši Zvezde igraju protiv Olimpije u utorak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", utakmicu 14. kola ABA lige.

Ulaz u halu je besplatan. Crveno-beli će u petak u Beogradu dočekati Žalgiris, u 16. kolu Evrolige.

"Želimo da nastavimo u dobrom ritmu, a u sklopu priprema za sve što nas očekuje u januaru, stiže i utakmica sa Olimpijom. To je ekipa koja se možda nalazi u slabijoj formi nego na početku sezone, ali se radi o timu koji je u prvom delu igrao mnogo dobrih utakmica. Bodovi koje želimo na početku Nove godine zavise od našeg pristupa i ovaj meč može da bude dobar uvod u duel sa Žalgirisom", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Igrač Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je da njegova ekipa pobedom želi da počne 2018. godinu.

"Važan meč, za početak Nove godine. Dobro smo završili prethodnu, a tako želimo da počnemo i ovu godinu. Moramo da odigramo čvrsto, dobro u odbrani, da iz toga pravimo lake poene u napadu. Nadam se da će navijači doći da nas podrže pred seriju zaista teških mečeva koji nam slede već narednih dana, Žalgiris, Budućnost, Efes u Istanbulu", naveo je Dangubić.

Posle 13 kola u regionalnoj ligi Zvezda ima 11 pobeda i dva poraza, a Olimpija pet pobeda i osam poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve