Nova vest
Košarka

Petak, 01.09.2017.

09:57

Superkup ABA: Partizan na Mornar, FMP na Cedevitu

Premijerno izdanje Superkupa ABA lige održaće se od 20. do 23. septembra u Baru kao uvertira za novu sezonu regionalnog takmičenja.

Izvor: PT

Autor: PT

Superkup ABA: Partizan na Mornar, FMP na Cedevitu

Osam ekipa određenih na osnovu prošlosezonskog plasmana u regionalnom takmičenju, izuzev šampiona Crvene zvezde, učestvovaće na turniru koji se igra po eliminacionom sistemu.

Košarkaši Partizana igraju protiv domaćina Mornara, FMP se sastaje sa Cedevitom, Mega Bemaks sa Igokeom, a Budućnost sa Cibonom.

Neće se igrati mečevi za sedmo, peto i treće mesto, ali su iz ABA lige saopštili da će poraženi klubovi u Baru međusobno odigrati prijateljske utakmice.

Prvog dana takmičenja, 20. septembra, na programu su četvrtfinali mečevi, dok se polufinala igraju dan kasnije, od 18.45 i 21.15, dok je finale u nedelju, 23. septembra od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d