Nova vest
Košarka

Utorak, 13.06.2017.

11:23

Vijesti: Džikić preuzima Budućnost

Aleksandar Džikić napustiće Partizan i preuzeti podgoričku Budućnost, tvrdi lokalni dnevnik "Vijesti".

Izvor: AK

Autor: AK

Vijesti: Džikić preuzima Budućnost
Foto: StarSport

"Vijesti" nezvanično saznaju da je Budućnost dogovorila sve detalje ugovora sa Džikićem i njegovim menadžerom Miškom Ražnatovićem, a ostalo je samo da 46-godišnji trener stavi potpis.

Pre nekoliko dana predsednik Budućnosti Dragan Bokan je za "Večernje novosti" rekao da je Džikić opcija za trenera, ali da nije bilo razgovora.

Džikić iza sebe ima još jednu sezonu bez trofeja sa Partizanom, koju je okončao neslavnim porazom od FMP u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije.

Partizan je preuzeo u januaru prošle godine kada su crno-beli bili poslednji u ABA ligi, izborio je opstanak, a ove sezone vratio doneo klubu iz Humske poziciju koja vodi u Evrokup.

Džikić će biti sedmi trener u eri Bokana, koji je na čelu podgoričkog kluba od leta 2011. godine. U međuvremenu su kroz "Moraču" prošli Dejan Radonjić, Igor Jovović, Luka Pavićević, Vlado Šćepanović i Ilija Zuros, dok je kao privremeno rešenje u crnogorskom prvenstvu prethodne dve godine tim vodio Igor Đaletić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve