Nova vest
Košarka 0

19.6.2024.

14:45

Pešić o povredi Nikole Jovića: "Videćemo"

Selektor Srbije Svetislav Pešić govorio je i povredi Nikole Jovića.

Izvor: Sport Klub

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Antonio Ahel/ATAImages

Pre nekoliko dana košrkaš Majamija pojavio se u javnosti sa ortopedskom čizmom na nozi, pošto je izvrnuo zglob neposredno pre dolaska u Srbiju.

Pešić je istakao da situacija kod povrede Jovića još uvek neizvesna.

"Znaće se, mislim da ništa nije kritično, ali znaće se verovatno dve nedelje posle povrede. To će biti ponedeljak-utorak, verovatno utorak. Jer mu je noga pod otokom, a taj otok je... Nije zglob. Ali nije ni, kao što negde sam video, neki pišu peta, metatarzalna kost i tako dalje. Nije. Videćemo, snimci su dobri, ali ne toliko dobri zato što je ogroman otok. Hematom, pa ne može da se vidi. Ali dobro, već sad se radi na tome ovih sedam dana da taj otok prođe, ne samo zbog snimanja, nego zbog sledećeg koraka u toj njegovoj, kao se to kaže, terapiji“, poručio je Pešić u podkastu "Kod Luke i Kuzme.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

5 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

Beta

13:20

4 h

Aktuelno

AI i matematika na ratnoj nozi

Istraživači su otkrili da AI ima problema sa rešavanjem matematičkih tadataka, što pokazuje koliko je nova tehnologija u raskoraku sa mogućnostima procesiranja iz prošlosti.

Njujork tajms

12:30

5 h

Novo Sport Video Menu