Nova vest
Košarka 38

17.5.2024.

10:03

Detalji skandala sa Gurovićem – ovako je počela tuča VIDEO

Tuča mladih košarkaša u SC "Milan Gurović" odjeknula je u javnosti, a u međuvremenu su se pojavili i detalji.

Izvor: Nova.rs

Peđa Milosavljević/Starsport

Sukob juniora KK Real Beograd i KK Vizura je počeo nakon utakmice, a u opštem metežu našao se i Milan Gurović, trener domaćih.

Nakon poslednjeg zvižduka sudije jedan od navijača Reala ušao je na teren pre nego što su se košarkaši dve ekipe pozdravili.

Taj momak, koji je prethodno bio na tribinama, skinuo je šorc i krenuo da provocira igrače Vizure, piše "Nova.rs".

Jedan od juniora Vizure je reagovao, ušao je u raspravu sa pomenutim momkom i nekim igračima Reala, a verbalni suzkob ubrzo je prerastao u fizički. Tamnoputi igrač Reala je bio prvi koji je udario nekoga, a onda su uleteli i ostali i nastao je opšti metež. Upravo je pomenuti mladi košarkaš Reala bio najagresivniji u tuči, koju je započeo nakon razmene grubih reči.

Nakon nekoliko sekundi, na vratima se pojavljuje Gurović, prvi čovek Reala, koji najpre razdvaja decu (bitno napomenuti da su juniori 2005, 2006. i 2007. godište), ali ubrzo i sam kreće da udara ljude oko sebe.

Gurović je meč gledao iz kafića, koji se nalazi u hali, ali iznad terena, pošto je prethodno izbačen sa tribina, jer je ušao u konflikt sa navijačima (roditeljima i decom) iz Vizure.

Inače, Real je slavio sa 74:73.

Podeli:

Komentari 38

Podeli:

Biciklizam

Girmaj produžio ugovor

Eritrejski biciklista Binijam Girmaj produžio je ugovor do 2028. godine sa timom "Intermarš-Vanti", pošto je osvojio "zelenu majicu" kao najbolji sprinter na ovogodišnjem Tur d'Fransu.

B92.sport

23:45

5 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

4 d

Novo Sport Video Menu