Nova vest
Košarka 0

17.4.2024.

15:45

KK Crvena zvezda organizuje letnji kamp na Zlatiboru

KK Crvena zvezda i ove godine organizuje letnji košarkaški kamp na Zlatiboru, ali ovog puta u čak tri termina – od 24.06. do 01.07, od 01.07. do 08.07, kao i od 08.07. do 15.07.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
KK Crvena zvezda

Zvezda je putem zvaničnog portala saopštila da će i predstojećeg leta biti organizovan kamp za decu širom Srbije i regiona.

"Naš letnji košarkaški kamp već tradicionalno okuplja talentovane mlade igrače iz cele Srbije, regiona, pa čak i iz svih krajeva sveta. Prethodne godine su bile ispunjene fantastičnim iskustvima –  mladi košarkaši su napredovali tehnički i taktički, ali su takođe i stvorili prijateljstva koja će trajati čitavog života", piše na sajtu.

"Nije to nimalo slučajno, jer sa mladim nadama “igre pod obručima” rade veliki profesionalci – treneri mlađih selekcija KK Crvena zvezda Meridianbet, a koji su i dokazani stručnjaci u svojoj oblasti rada. O tome svedoče brojni uspesi u mlađim kategorijama crveno-belih, ali i brojni košarkaši koji su dosegli nivo prvog tima i danas igraju na najvišem nivou u evropskoj košarci", dodaje se.

KK Crvena zvezda

Cena celokupnog aranžmana je 380 evra u dinarskoj protivvrednosti. KK Crvena zvezda svim polaznicima obezbeđuje prevoz,  smeštaj, hranu i opremu za treninge.

Za sve dodatne informacije posetite zvaničan sajt kluba sa Malog Kalemegdana.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu