Nova vest
Košarka 11

29.3.2024.

10:11

Jokić izbezumio Nikse: "Pogledao me i prestravio me" VIDEO

Igrači Njujork Niksa su i dalje pod utiskom duela sa Nikolom Jokićem.

Aleksandar Kovačević
Profimedia

Nikola Jokić odigrao je pre nekoliko dana spektakularan meč protiv Njujork Niksa.

Jokić je u petak dominirao protiv Njujorčana sa 30 poena, 14 skokova i 11 asistencija.

Iako je prošlo nedelju dana, a obe ekipe u međuvremenu odigrale po nekoliko utakmica, košarkaši Niksa su i dalje "izbezumljeni".

Toliko da su prva zvezda tima Džejlen Branson, te Džoš Hart i Ajzea Hartenštajn u podkastu "Cimeri" se raspravljali ko je pogrešio prilikom jednog od spektakularnih dodavanja Jokića.

U pitanju je Jokićeva asistencija preko ramena pod koš do Arona Gordona dok je bio udvojen.

"Brate, maltretirao te", rekao je Branson Hartu, a Hartenštajn se složio, "U prvoj akciji u kojoj je dao koš te zapečatio".

Ipak, Hartenštajn je istakao da je Hart prišao da mu pomogne sa Jokićem kada se srpski centar izvukao iz reketa i tražio način da proigra saigrače.

"Uradio sam svoj posao", istakao je Branson na kritiku da nije ispratio Gordona u reketu, ali Hart smatra da greši, "Ne, nisi. Poentirao je. Kako si uradio svoj posao?"

"Bacio je na savršeno mesto", pravda se Branson koristeći Jokićevu genijalnost kao svoju odbranu.

"Ne, bio si unutra. On je čuvao Jokića (Hartenštajn). On je radio svoj posao. Ja sam uradio svoj. Ti nisi pomagao pomagaču", dodao je Hart.

"Ne, u stvari ti nisu uradio svoj posao jer je bio van niže defanzivne zone", rekao je Branson.

"Ne nije, pogledao me u oči, prestravio me. Nisam mogao ništa da uradim. To je bio plan igre", nadvikivao se Hart sa Bransonom.

"Jokić je imao loptu malo van defanzivne zone, pogledao me u oči, a ja gledam u njegove, imali smo kontakt očima dve sekunde, kao da kaže 'da namamim ovog glupana jer znam plan igre', napravio je dva driblinga, ja sam uradio sve po planu, ti nisi ispratio", objasnio je dodatno Hart saigraču koji je u međuvremenu pustio snimak akcije kako bi utvrdili ko je pogrešio.

Podeli:

Komentari 11

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve