Nova vest
Košarka 46

18.6.2024.

9:40

Srbi se ujedinjuju – Jokić i Bogdanović zajedno u Denveru?

Američki novinar koji prati Denver Nagetse Harison Vind izneo je zanimljiv predlog za trejd u NBA ligi koji uključuje dvojicu srpskih reprezentativaca.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović su dvojica najboljih srpskih košarkaša u NBA ligi u ovom trenutku i mnogi ljudi iz Srbije su zamišljali kako bi izgledalo da oni budu u istom timu.

Denver Nagetsi odavno traže igrača na poziciji beka šutera koji može da pomogne u organizaciji igre, ali i da bude efektivan u šutu za tri poena.

Igrač koji se u tako nešto uklapa je upravo Bogdan Bogdanović, a interesantno je da je nedavno posetio Nikolu Jokića u Somboru i bio njegov gost.

Harison Vind je izneo interesantan predlog koji bi dvojicu srpskih reprezentativaca spojio u Denver Nagetsima.

On prenosi da bi Nagetsi mogli da pojure Bogdana Bogdanovića ukoliko ne produže ugovor sa Kentavijusom Koldvel Poupom i na taj način dovoljno oslobode prostor za plate (otišli bi ispod second apron salary cap).

Vindov predlog je Zik Nađi, Redži Džekson, Hanter Tajson i pik prve runde u zamenu za Bogdana Bogdanovića.
 

Podeli:

Komentari 46

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

B92

12:32

19 h

Novo Sport Video Menu