Nova vest
Košarka 22

25.5.2024.

10:45

Edvards posle 0-2 protiv Dalasa: "Niko ne paniči"

Košarkaš Minesota Timbervulsa Entoni Edvards je inzeo utiske posle poraza od Dalas Maveriksa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Bruce Kluckhohn

Dalas vodi sa 2:0 u seriju u finalu Zapada NBA lige. Maveriksi su slavili u oba meča u Minesoti, a drugi su dobili pogotkom Luke Dončića uz zvuk sirene (109:108).

Edvards je bio prilično smiren posle poraza.

"Pokazuju mi sve te gužve, čoveče, ljudi su bili bukvalno svuda. Odbijam dosta šuteva, kao što su oni sa poludistance i slični. Na kraju krajeva, imamo dosta otvorenih šuteva, a tada donosim pravu odluku. Ponekad je prava odluka jednostavno da se uzme šut", rekao je Edvards i dodao:

"Bili smo u zaostatku 3-2, vodili smo sa 2-0, pa smo gubili na domaćem terenu. Bili smo u ovim situacijama, mislim da niko u svlačionici ne paniči. Nadam se da ne. Samo izađite i igrajte svoju igru. Dozvolili smo im bespotrebno tu seriju, trebalo je da mi napravimo prednost i održimo je većom koliko do poluvremena. Napravili smo greške, ali biće to sve dobro."

Timbervulvsi će morati da trijumfuju najmanje jednom u Dalasu, kako ne bi dobili "metlu" u narednom periodu.

Podeli:

Komentari 22

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 22

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

10 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

12 h

Novo Sport Video Menu