Nova vest
Košarka 9

1.4.2024.

23:19

Poznati analitičar šokiran izjavom kolege: Luku si izostavio?! VIDEO

Šenon Šarp, sportski analitičar ESPN-a, nije mogao da veruje da je kolega Stiven Ej Smit izostavio Luku Dončića iz trke za MVP nagradu.

Izvor: B92.Sport

Autor: Petar Tadić

Petar Tadić
Petar Tadić
Profimedia

Šarp i Smit su razgovarali u emisiji "First take" na ESPN-u, a tema je bila da li će Jokić treći put osvojiti MVP nagradu.

Šarp smatra da hoće i da će apsolutno zasluženo osvojiti, a, kako kaže, neće biti ljut ako nagrada ode u ruke Luke Dončića.

Međutim, Smit ima dosta drugačiji pogled. Njemu je glavni kandidat Šej Gildžus-Aleksander, zatim Nikola Jokića, a na trećem mestu ne može da se odluči između Entonija Edvardsa i Džejlena Bransona.

To je šokiralo Šarpa, kao i verovatno svakog ko je u tom trenutku slušao Stivena Ej Smita.

“Gledajući šta je Jokić uradio i šta konstantno radi, plus efikasnost sa kojom igra. Iz igre šutira 60 odsto i svake noći isporučuje ove brojke. Stivene, uzimamo ga zdravo za gotovo. Sada ga uzimamo zdravo za gotovo, jer sve ovo radi svaki dan…”, rekao je Šenon Šarp.

"Pričaš o njemu i razumem sve što kažeš, ali Denver je šampionska ekipa, sa šampionskim trenerom i osobljem oko Jokića. Od Oklahome ovo nismo očekivali, nismo videli, prvi su na Zapadu. A brat Šej Gildžus-Aleksandar predvodi tu ekipu. Poseban je, poseban", odgovorio mu je Ej Smit.

"Možda će biti tesno, ali ne verujem… Iskreno mi reci, šta misliš ko će osvojiti? Ako bi sada morao da kažeš, šta misliš ko će biti MVP?", kazao je Šarp.

“Mislim da će nagradu dati Jokiću, ali ja bih glasao za Šeja. Jokić mi je na drugom mestu, a moram da ti priznam, biće borba za treće mesto između Edvardsa i Branson", istakao je Ej Smit, na šta je Šarp rekao:

"Čekaj, čekaj… izostavio si Luku?!?".

"Hej, hej… to je zbog plasmana, bori se trenutno za peto mesto, Šenone", argument je Stivena Ej Smita.

Poslušajte.

Podeli:

Komentari 9

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 9

Podeli:

EURO 2024

"Francuzi su i bez Mbapea dobri"

Golman holandske fudbalske reprezentacije Bart Verbrugen pohvalio je ofanzivni potencijal francuske reperezentacije, pohvalio je ofanzivni potencijal francuske reperezentacije.

Beta

8:22

18 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu