Nova vest
Košarka 54

20.3.2024.

15:30

Mijailović se oglasio zbog novog ugovora za Obradovića

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović prokomentarisao je priče oko novog ugovora za trenera Željka Obradovića.

Izvor: Kurir.rs

Peđa Milosavljević/Starsport

Obradović je na utakmici sa Baskonijom (87:83) razgalio "grobare", koji su tražili da se trofejnom stručnjaku produži saradnja.

Željko je na tabli "simulirao" potpisivanje ugovora čime je stavio do znanja da će do toga i doći.

"KK Partizan je ponosan na sinoćnu pobedu, koja nas motiviše da budemo još bolji u narednim utakmicama u svim takmičenjima. Za to nam je, pre svega, potreban odličan tim. Stoga smo odlučni da nastavimo saradanju sa našim trenerom, Željkom Obradovićem. Ugovor je u finalnoj fazi i biće potpisan čim se obe strane usaglase oko još nekoliko pojedinosti", rekao je Mijailović za "Kurir" i dodao:

"Znamo da su naši navijači, kao i kompletna javnost veoma zainteresovani za ovu temu, ali verujemo da se ovakvi dogovori donose u miru, bez ikakvih pritisaka, a u skladu sa ciljevima naše crno-bele porodice. Došli su do mene i neki, moram tako reći, prizemni komentari u vezi sa tim da li meni neko naređuje da produžim ili ne produžim ugovor sa trenerom. Takve stvari više govore o onima koji ih izgovaraju i ne želim sebi da dozvolim da ih komentarišem. Za sedam godina u klubu u kojem sam odluke uvek donosio u interesu Partizana, niko se nikada u donošenje istih nije mešao, osim članova Uprave i menadžmenta sa kojima je prirodno da se konsultujem. O tome kako smo radili do sada, govore i naši rezultati. Nekada dosadno zvuči, ali zbog onih koji lako zaboravljaju, moram još jednom da podsetim se gde je Kkub bio 2017. godine, a gde je danas".

Obradović je o ovome upitan posle meča sa Baskonijom.

"Da li treba nekom nešto da se objašnjava? To je moja želja najveća... Ja sam ovde najsrećniji čovek. Proveo sam mnogo toga, toliko godina sam trener, bio sam i igrač. Od Partizana, Huventuda, Real Madrida, Treviza, Benetona, Panatikankosa. Svuda sam radio sa ogromnom željom", rekao je Obradović na konferenciji.

Partizan naredni meč u rasprodatoj Areni igra u četvrtak od 20.30 protiv Real Madrida.

Podeli:

Komentari 54

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 54

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu