Nova vest
Košarka 5

23.6.2024.

21:15

Gospodski odgovor Dejana Radonjića Marijusu Grigonisu

Grčki novinari "uhvatili" su Dejana Radonjića na trenerskom seminaru koji se ovih dana održava u Glifadi i između ostalog ga pitali za komentare Marijusa Grigonisa.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Litvanac je u nekoliko navrata pričao negativno o Radonjiću sa kojim je sarađivao u Panatinaikosu. Između ostalog, rekao je jednom prilikom da u vreme dok je Radonjić vodio tim ekipa "nije imala trenera".

Setio se crnogorskog trenera i u trenucima najveće euforije, posle osvajanja Evrolige. Ironično se zahvalio bivšem treneru Zvezde rečima "pozdrav Dejanu Radonjiću. On je moj omiljeni trener. Želim da mu čestitam, bio je u pravu".

Grigonis očito dugo nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je manje igrao kod Radonjića i da je ekipa beležila vrlo loše rezultate tada. 

Radonjić je poslao poruku i njemu i Panatinaikosu.

"Čestitam Panatinaikosu na sjajnoj sezoni, bili su najbolji tim čitave sezone. Ataman je odličan trener, osvojio je Evroligu sa Efesom, sada sa Panatinaikosem. Ambijent u OAKA Areni je neverovatan, navijači su bili sjajni. Zaslužili su da slave, ekipa je išla korak po korak. Želim takođe da čestitiam i Marijusu (Grigonisu) na sjajnoj sezoni i na trofejima. Ne želim da komentarišem ništa drugo. Ja sam trener, on je igrač", poručio je Radonjić.
 

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu