Nova vest
Košarka 9

20.6.2024.

19:55

Obradović: "Pominje se mnogo imena, ima i podmetanja"

Trener Partizana Željko Obradović govorio je o prelaznom roku i košarkašima koji bi mogli da pojačaju, ali i odu iz tima.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

"Verujte mi da svi mi koji smo u klubu radimo na tome da vidimo šta bi bilo najbolje za nas da se u ovom trenutku uradi. Javnost je zainteresovana, pre svega navijači. Kao i svake godine pominje se mnogo imena, to je logično, ima i podmetanja ima dosta nepotvrđenih informacija. Sve do trenutka dok se neko ne potpiše, imajući iskustva od prošle godine, ne možete ništa da garantujete", rekao je Obradović gostujući u emisiji "360 stepeni".

Klub je napustio Kevin Panter, neki su pred odlaskom poput Zeka Ledeja ili Alekse Avramovića, dok su Alenu Smailagiću, Balši Koprivici, Danilu Anđušiću i Džejmsu Naneliju istekli ugovori.

"Razgovarali smo sa igračima, svima smo stavili do znanja da ne želim nikog da zadržim u timu ako se iz bilo kog razloga ne oseća srećnim i zadovoljnim. Postojali su slučajevi da neki igrači nisu prepoznali šta je Partizan, šta bi trebalo da rade za Partizan, kako da se ponašaju, u tom smislu smo donosili neke odluke i donosićemo neke odluke", zaključio je Obradović.

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu