Nova vest
Košarka 11

18.6.2024.

10:11

Boston: "Šampioni sveta"; Evroliga: "Niste"

Interesantna interakcija na društvenim mrežama viđena je ovog jutra na relaciji Boston Seltiksi – Evroliga.

Izvor: Euroleague

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Boston Seltiksi su pobedili Dalas Maverikse u finalu NBA lige posle pet odigranih utakmica i po 18. put u svojoj istoriji osvojili šampionsku titulu.

MVP finalne serije je Džejlen Braun, a u Sjedinjenim Američkim Državama trenutno vlada euforija kod svih navijača "zelenih".

Isto je bilo u Evropi, kada su atinski zeleni osvojili Evroligu pa možemo reći da je zelena detelina ove godine znak šampiona.

Seltiksi su na svojim društvenim mrežama okačili da su "šampioni sveta", dok im je Evroliga odgovorila da to nije istina sve dok ne pobede šampiona Evrolige – Panatinaikos.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B92 Sport (@b92.sport)

Podeli:

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Garaža

Šta ako motor "prokuva"?

Iako znatno ređe nego pre nekoliko decenija, situacije pregrevanja motora su još uvek moguće i često dovode do ozbiljnog kvara.

Index, B92.net

20:50

7 min

Apps

Budite oprezni: "Zli blizanci" vrebaju

Istraživači iz kompanije HUMAN Security otkrili su masovnu prevaru sa oglasima koja koristi stotine aplikacija u Google Play prodavnici koje služe kao mamci.

Informacija.rs

19:30

1 h

Novo Sport Video Menu