Nova vest
Košarka 34

18.6.2024.

9:08

Partizan se oprostio od Pantera: "Tvoj dom će uvek biti u crno-belom Beogradu"

Košarkaški klub Partizan je ovim i zvanično objavio da Kevin Panter više neće biti član ekipe crno-belih.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Posle tri sezone boravka u klubu Kevin Panter će napustiti klub, a svoju karijeru će nastaviti u ekipi Barselone.

Panter je poslednje dve sezone bio i kapiten ekipe, svi navijači Partizana će dugo pamtiti onu trojku u Madridu za pobedu protiv Reala u prvom meču plej-of serije, ali sa druge strane i incident koji se desio na drugom meču, kada je Panter isprovociran reakcijom Serhija Ljulja nasrnuo fizički na pleja Reala.

U poslednjoj sezoni Panter nije pružio partije kakve su se od njega očekivale, pa je rastanak sa klubom možda i očekivan.

"Nakon tri nezaboravne sezone, Kevin Panter ovog leta odlazi iz #KKPartizan Doskorašnji kapiten crno-belih i Klub, postigli dogovor na osnovu kojeg će im se putevi razići. Jedan od najvoljenijih igrača Partizana u poslednje tri godine ostaće zauvek deo crno-bele porodice! "Kep", gde god da budeš u nastavku karijere, tvoj će dom uvek biti u crno-belom Beogradu", stoji u oproštajnoj poruci KK Partizan.

Podeli:

Komentari 34

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Garaža

Šta ako motor "prokuva"?

Iako znatno ređe nego pre nekoliko decenija, situacije pregrevanja motora su još uvek moguće i često dovode do ozbiljnog kvara.

Index, B92.net

20:50

1 h

Apps

Budite oprezni: "Zli blizanci" vrebaju

Istraživači iz kompanije HUMAN Security otkrili su masovnu prevaru sa oglasima koja koristi stotine aplikacija u Google Play prodavnici koje služe kao mamci.

Informacija.rs

19:30

2 h

Novo Sport Video Menu