Nova vest
Košarka 15

22.4.2024.

22:27

Veliki peh za Megu pred duele sa Zvezdom VIDEO

Uroš Plavšić, kapiten Mege, doživeo je povredu u drugom meču četvrtfinalne serije ABA lige protiv Cedevita Olimpije (85:71) igranom u areni "Stožice".

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
ABA liga/Ales Fevzer

Nakon duela sa protivničkim košarkašem Alenom Omićem koji se desio na početku druge četvrtine, Plavšić je zadobio  prelome kostiju lica na četiri mesta, kako su pokazali prvi pregledi koji su urađeni odmah po povratku ekipe u Beograd.

Nakon dodatnih pregleda, u naredna dva dana biće poznato da li je neophodna operacija.I pored jakih bolova koje je trpeo i konstantnog držanja leda na licu tokom boravka na klupi, kapiten Mege je insistirao je da završi utakmicu u kojoj je njegova ekipa na kraju zabeležila veliku pobedu, a u kojoj je Plavšić učestvovao sa 6 poena i 8 skokova tokom 23 minuta koje je proveo na parketu.

Ovo je treći veliki peh koji je zadesio ekipu Mege, pošto je u prvoj utakmici četvrtfinala u Beogradu Omerdžan Ilijasolu doživeo distorziju skočnog zgloba zbog koje nije ni putovao u Ljubljanu, dok je Lovro Gnjidić doživeo prelom šake u utakmici protiv Cibone. 

Kako je do povrede došlo možete pogledati u prilogu.  

Podeli:

Komentari 15

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 15

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu