Nova vest
Košarka 0

22.4.2024.

22:05

Jakara: Zvezda je prejaka

Trener Studentskog centra Dejan Jakara je izneo utiske posle poraza od Crvene zvezde u četvrtfinalu ABA lige.

Aleksandar Stajkovac
ABA/SC derbi/Filip Roganović

Crveno-beli su rutinski savladali "studente" u Podgorici sa 92:77, u drugom meču i plasirali se u polufinale.

"Prvo moram da čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi i plasmanu u polufinale. Šta da kažem, ovako je izgledala poslednja četvrtina kako je počela prva, nismo bili u utakmici sa glavom, malo su nas pritisnuli. Kvalitetna je Zvezda, nemam šta da zamerim, oni su želeli, videli smo da možemo da igramo, ali razlika je bila prevelika i moram da pohvalim u poslednjih 15 minuta, nema svaka ekipa to da gubi 30 razlike, pa da ide da smanji rezultat iako zna da će teško dobiti. Za to im čestitam i za celu ABA ligu sezonu, imali su uspone i padove, zasluženo je ovaj plejof i to je bila nagrada za sve nas da igramo protiv tima kao što je Zvezda", rekao je Jakara na konferenciji za medije.

Imao je Studentski centar priliku da dođe do "brejka" u Beogradu, ali je Zvezda uspela da se vrati iz velikog zaostatka i upiše pobedu (83:81).

Jakara ističe da je taj poraz dosta uticao na igru večeras.

"Jeste malo, naravno, da smo realni... Svejedno, znali smo da će nam biti teško iako dobijemo, probali smo da zaboravimo, na neki način je uspelo, video sam na treningu, hteli smo da dobijemo ovu utakmicu, ali Zvezda je prejaka."

Objasnio je Jakara koji je bio cilj Studentskog centra.

"Naravno, cilj je bio da idemo u finale, sad nas čeka tri utakmice državne lige koje igramo sa mešanom ekipom, tako da... Polufinale čekamo da vidimo ko će dobiti i cilj je da idemo u finale, pa da vidimo, ako ćemo to, pa ćemo videti šta ćemo dalje", zaključio je Jakara.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu