Nova vest
Košarka 6

15.4.2024.

20:45

Trener "studenata" posle Zvezde: Ne bi bilo nezasluženo da smo dobili

Dejan Jakara, trener Studentskog centra, ne smatra da bi bilo nezasluženo da je njegov tim slavio u prvom duelu plej-ofa protiv Crvene zvezde (83:81)

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Podgoričani su u jednom trenutku imali i 18 poena prednosti, ali je sjajna četvrta deonica crveno-belih odlučila pobednika.

"Ja bih čestitao ekipi Zvezde za pobedu. Možda ne bi bilo nezasluženo da smo i mi dobili. Pokazao se kvalitet u zadnjoj četvrtini. Primili smo 7 trojki i četiri iz ofanzivnog skoka. Bili smo u odbrani ok do poslednje četvrtine. Oni su ogromni i vrlo je teško zatvarati. Imali su 9 napadačkih skokova u četvrtoj četvrtini, ukupno 18 i mislim da je to odlučilo utakmicu", rekao je Jakara na konferenciji za medije.

Poraz ne znači i predaju za crnogorskog predstavnika.

"Naravno da nismo. U svim intervjuima sam rekao da ne idemo u Beograd sa belom zastavom. Mi ćemo se spremiti. Taktički su igrači bili na vrhunskom nivou. Na kraju, nisu mogli da uhvate skok, to nije taktika već i "fizika" Zvezda ima igrače kakvi su Teodosić i Nedović. Moramo da nastavimo kao i do sada", zaključio je Jakara.

Podeli:

Komentari 6

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 6

Podeli:

Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

2 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu