Nova vest
Košarka 0

13.4.2024.

22:25

"Zvezda je favorit, ali spremićemo se da odgovorimo"

Košarkaši Studentskog centra u ponedeljak od 18 sati igraju protiv Crvena zvezde prvi meč plej-ofa ABA lige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

"Studenti" drugu godinu zaredom igraju u plej-ofu regionalnog takmičenja, a u doigravanje su opet ušli sa osme pozicije i za rivala imaju beogradske crveno-bele, koji su ligaški deo završili kao prvi na tabeli.

Ekipa Dejana Jakare izgubila je oba puta ove sezone od Zvezde - u Podgorici je bilo 91:77, a u Beogradu 94:76.

"Očekujem da odigramo bolju utakmicu, nego što je to bio slučaj prije nekoliko dana u Beogradu, u regularnom delu sezone. Mislim da tada nismo odgovorili fizički kako je trebalo. Ima dosta prostora da naučimo iz naših grešaka. Znamo protiv kakve ekipe igramo. Ne treba mnogo trošiti riječi o sastavu Zvezde. Biće teška utakmica, ali mislim da ćemo biti spremni da odgovorimo", rekao je Luka Bogavac, košarkaš SC.

Bogavac je prošle sezone igrao u plej-ofu ABA2 lige  i bio je jedan od najboljih igrača Podgorice, koja je u četvrtfinalu savladala Zlatibor, da bi u polufinalu izgubila od Krke.

"Prošle godine sam igrao plej-of ABA2 lige, sigurno da je razlika u nivou. U polufinalu smo igrali protiv Krke. Odigrali smo dobru utakmicu, ali smo izgubili od tima koji je kasnije ušao u ABA ligu. Ove godine sa SC Derbijem igram u plej-ofu protiv Zvezde, koja je favorit", zaključio je Bogavac.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

Odbojka

Srbija bez šansi protiv Brazila

Odbojkašice Srbije poražene su od Brazilki u četvrtom kolu Lige nacija rezultatom 3:0 (15:25, 19:25, 19:25) u poslednjem meču prvog vikenda koji je igran u Rio de Žaneiru.

Tanjug

16:44

22 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu