Fudbal 79

Petak, 15.05.2015.

16:44

"Ronaldo kriv za sunovrat Reala"

Legendarni trener Arigo Saki rekao je da je loša forma zvanično najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda uzrok lošeg finiša sezone madridskog Reala.

"Ronaldo kriv za sunovrat Reala" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 8 godina

...A Real nema neku klupu, tek 14-15 top igraca ovi ostali su prosek i za Primeru.
(Dzonni, 15. maj 2015 22:00)
Isko je njima rezerva kada su svi zdravi,toliko o jacini klupe.Uporedi klupu Reala sa klupom Barse. Navas,Varan,Isko,Kedira,Iljara,Cicarito,Hese... Sto su platili 30 miliona igraca ako je prosek?Dosta je tih opravdanja,Modric se povredio i bla bla bla... Koji to klub u toku sezone nema bar jednog povredjenog igraca?Jel Juve ima bolju klupu?Koliko znam i Pogba je bio povredjen...Svaki jaci klub ih je dobio ove godine i sad se vade na Modrica.Jel Modric najvazniji igrac Reala?Ako jeste recite to Ronaldu i njegovim fanovima obavezno.

master s

pre 8 godina

Ne slazem se! Fali Luka Modric. To je moje misljenje. On je Realov plej i ovaj tim je gradjen oko njega na sredini terena. Kad igra nekako svi igraju, ovo je do sad sve bilo na silu bez njega.

Aleksandar

pre 8 godina

Svako ko krivi Ronalda za sunovrat Reala je za lecenje!Covek koji je gurnuo Real u isti je Bejl-covek je odigrao samo jednu utakmicu sa prelaznom ocenom i to je to,promasio je sve sto je mogao,bio je neverovatno los i kvario igru Reala!Ronaldo je poceo da gresi u zadnje vreme kada hoce na silu da proigra saigrace samo zato sto mu je preko glave price da nije timski igrac!Videcemo Mesija da li ce se boriti i za sebe ili samo za ekipu u nastavku sezone!

Dzonni

pre 8 godina

Saki malo izlapeo ili ne prati dovoljno fudbal. Inace bi znao da je Real pao zbog povreda Modrica, Benzeme i Rodrigeza kao i ocajne forme Bejla a ne Ronalda (mada je i on bio malo u krizi posle raskida). A Real nema neku klupu, tek 14-15 top igraca ovi ostali su prosek i za Primeru.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Logika fanova Ronalda je sledeca. Kada Real osvoji neki trofej kao prosle sezone LŠ onda je za taj trofej najvise Ronaldo zasluzan, a kada Real ispadne LŠ i ne osvoji nista onda ne treba kriviti Ronalda vec sve ostale igrace Reala :D A to sto Ronaldo protiv Juventusa pretrci manje od Prila koji ima 35 godina, nije bitno :D
(hahaha, 15. maj 2015 19:30)


Covek je dao 17 golova u LS prosle sezone. Ne, nije on zasluzan. Zasluzan je Hese Rodrigez.

nikolic master tomislav

pre 8 godina

Real je sezonu izgubio povredom modrica, a i kupovinom tonija krosa. Taj momak se nije snasao u realu. Ne bih nipodastavao neke kvalitete koje on ima ali jednostavno je podbacio. Luka modric je najbolji vezni igrac na svetu. Bejl je bio neuporedivo produktivniji kada je mali jugosloven igrao, jer njih dvojica znaju kako disu jos iz totenhema. Modric je nesto najpribliznije piksiju sto je izaslo sa ovih prostora. Piksi je naravno iz cudnog spleta okolnosti imao nezapazenu evropsku karijeru ali je bio i ostao najbolji igrac ikada sa prostora stare jugoslavije

dario

pre 8 godina

Ronaldov problem je "samo" njegov ego ! Usao je u tu neku trku sa Mesijem oko rekorda i golova , i zanemario je timski duh i igru .Kao sto neko ovde rece ,razlika izmedju argentinca i portugalca je u tome sto je Mesi podredjen timu i to se fenomenalno primeti,a u Realu je citav tim i igra podedjena najboljem pojedincu .Rezultat svega toga je mnogo vise trofeja u riznici gaucosa iako je mladji . Ronaldo je postao previse ovisan o igri citave ekipe ,jednostavno ga nema da "povuce" kad skripi i mislim da njegovo vreme polako prolazi .Ja se iskreno ne secam kad je on nekog predriblao,napravio neki prodor il sl.Ove golove sve sto zabija je uglavnom produkt dobre igre ekipe.Prilicno sam siguran da mu je proslogodisnja zlatna lopta i poslednja u karijeri..

ni klot, ni frket

pre 8 godina

Prodaja Di Marie kriva za sunovrat Reala... (zmaj, 15. maj 2015 19:28)

I kad ne bi bile vaznije neke druge logike, resenje bi bilo ocigledno: vratiti Penalda Jedinstvu, vratiti Di Mariju iz Jedinstva. I svi zadovoljni. Cak bi Real, verovato, nesto i zaradio.

Melenci

pre 8 godina

nemojte da nam namecete vasa misljenja o Ronaldu i Realu.Imate vase ljubimce,vase klubove.Vise ste preterali svaku meru.Pisete tolike budalastine za Ronalda a znate da je u samom vrhu kao strelac golova.Zbog toga su ga doveli u Real jer ima osecaj i instikt za gol.On ima taj zadatak,to mora da radi.Ako ste sportski nastrojeni bar malo kulture i respekta.Zar mislite da Mesi nema mana,zar mislite kada se pogleda u ogledalo da je zadovoljan svojim izgledom?

tau

pre 8 godina

- Anceloti
sto mesta
-ostatak Reala

To su krivci.Precenjen trener koji jednostavno ne zna bolje od ovoga. Doveo je tolike igrace,tolike pare potrosio...i za dve godine uzeo jedan trofej. Misli covek da ako ima strasan tim da ce oni sami da igraju. Svako ko krivi Ronalda za neuspeh je neznalica. Ubedljivo najbolji igrac Reala.

p.s. Mesi je bog za ceo Real da me ne pomesaju sa ovima sto su zaljubljeni u Ronalda.

Jare

pre 8 godina

@tzv

Hahahah decko ne pratis fudbal kad je penaldo dao tih 17 golova naravno da nije bilo Osasune i Hetafea ali je 12 od tih 17 dao protiv Galatasaraja, Salkea i Kopenhagena i 3 iz penala, a ove godine 4 iz penala u ligi sampiona, igrac za male itakmice i covek koji je u karijeri dao vise golova iz penala nego iz igre....

Marko

pre 8 godina

Ja ne znam zasto ljudi pricaju da je Ronaldo pao u formi on igra ovako vec dve godine,vec sam pisao ovde da je on fantastican strelac ali nikako nije kreator igre,ume da daje golove,da se krece bez lopte napada prostor odlicno ali to je sve od njega u poslednje sad vec tri godine, postao je tip igraca kao Inzagi.Ponasanje mu je nula i nije ni cudo sto ga krive za katastrofalnu sezonu i jos nesto on je nevidljiv i u nazovi malim utakmicama samo sto tu da gol Real dobije i niko i ne vidi da se on nije video u igri samo je dao gol iz neke stopostotne sanse i to je to.

Belotele

pre 8 godina

Treba imati rezervnog pleja uvek da se ovo ne bi dogadjalo. (Saf, 15. maj 2015 17:27)

Kako zamisljas da imas rezervnog pleja? Ako bi taj rezervni bas mogao da zameni onog prvog, tako da se i ne oseca da ga nema, onda bi to znacilo da taj prvi bas i nije ono sto je. A ako bi taj rezervni zaista i bio bas kao sto je on, mislim da mu ne bi bilo mnogo drago sto je rezervni. Ako bi trener stavljao malo jednog, malo drugog, da bi Backa bila mirna, mislim da ne bi bilo drago ni jednom ni drugom i verovatno ni jedan ni drugi ne bi igrali onako kako mogu. Treba imati rezervnu igru.
BTW, za ove sto masu s Ronaldovih 50, ili koliko vec, golova... dosta bi bilo i 10, al' da su pravi. Da li vise vredi kosarkas koji postize po 50 poena po utakmici, a ekipa gubi, ili onaj ko ubaci samo jednom, ali, to je trica u zadnjoj sekundi finala?

hahaha

pre 8 godina

Logika fanova Ronalda je sledeca. Kada Real osvoji neki trofej kao prosle sezone LŠ onda je za taj trofej najvise Ronaldo zasluzan, a kada Real ispadne LŠ i ne osvoji nista onda ne treba kriviti Ronalda vec sve ostale igrace Reala :D A to sto Ronaldo protiv Juventusa pretrci manje od Prila koji ima 35 godina, nije bitno :D

bril

pre 8 godina

(analitičar,
15. maj 2015 18:06)

Najbolji komentar.Sve si objasnio. Perez je mislim tu glavni krivac.On gleda izvuci sto vecu marketisnku dobit iz Reala ,a trofeji su mu manje bitni.On je od Ronalda napravio mega zvezdu,citav tim reala je podredio Ronaldu kako bi on bio u sto vecem centru paznje.Mesi i Ronaldo su razliciti tipovi igraca,al definitivno bi pre izabrao Mesija.On je nivo vise ne samo za ostale nego i za Ronalda.On dize tim svojim prodorima,asistencima,razigravanjima.Raspucao Suareza,razigrao Nejmara i sad Barca izgleda mnogo mocno.Ronaldo ulazi i u god,moguce da ima i problem sa koljenom i sve se manje izvlaci na prirodnu poziciju krila ,a i kad se izvuce sve mu redje prolaze prodori.Postao je klasican spic koji puno zabija,al malo trofeja donosi ! U ovom trenutku osim Mesija iznad njega je i Nejmar koji igra sjajno ove sezone ,ali i Hazard kao sto neko napisa vec.Za Real je najbolje resit se portugalca,dovesti vise timskog igraca i osloboditi Benzemu i Bejla .Pozadi Isco,James,Kros,Modric se mogu rotirat i to bi bila velika ekipa,ali i igra !!

koketinjo

pre 8 godina

Nemojte dirat nasu curicu Kristinu .Ona je najlepsa,najzgodnija ,humanitarac :)A to sto je u 6 god doneo samo 1 prvenstvo to je najmanje bitno.Dakle dolazimo do jednostavnog zakljucka.NAsi fanovi se loze na nju jer dobro izgleda ,jer kako drugacije objasnit tu ljubav,ako je doneo samo tako malo titula :)) to je najsusniji period u realovoj istoriji.!! Zato ja zelim Kristini da ostane sto duze u Madridu,jer ona je sinonim za Realov neuspeh :) i barcinu zetvu trofeja !! BARCA po tripletu,Mesi po petu zlatnu loptu !! :)

etttt

pre 8 godina

Ja da sam na Ronaldovom mestu bilo bi me sramota. A znate li zasto? Zato sto je Pirlo koji ima 36 godina pretrcao vise od njega u prvoj utakmici, a verovatno bi tako i u drugoj da Prilo nije izasao pre kraja utakmice.

Belotele

pre 8 godina

Jel Ronaldo jedini igrač u timu pa da bude jedini odgovoran. (Nebojša, 15. maj 2015 17:45)

Problem je upravo taj da on i nije igrac u timu.

nikola t

pre 8 godina

Bilo je u kosarci slucajeva, ne jednom, da igrac na utakmici postigne 40 ili 45 koseva a ekipa izgubi tesno sa dva razlike. Sta to znaci? Znaci da ne moze da igra samo jedan nego mora citava ekipa. Ali ako morate da dodate loptu samo tom jednom, i to uvek, onda od svega nema nista. Potvrda je ljutnja Ronalda sto mu onaj igrac (kako se zove) nije ostavio loptu nego sam postigao gol. Utoliko smesnije sto taj igrac nije ni video ko je iza njega a i da jeste ne treba da se povuce i prepusti loptu nedodirljivom.
Jos jedna potvrda odnosa u ekipi je ono sepurenje posle penala za 4:1 protiv Atletika u proslogodisnjem finalu. A svega toga uopste ne bi bilo da Serhio Ramos nije dao gol u poslednjem minutu i izborio produzetke.

Milan

pre 8 godina

Ronaldo nije ceo tim reala on je jedan od 11 igraca na terenu ,kad njemu ne ide dobro to ne moze da znaci da ne ide i ostalima.Ako vec vidis da mu ne ide onda ge jednostavno treba zameniti i to je to,a ne da se slomi sav teret na Ronalda koji je trenutno u losoj formi.

kralj

pre 8 godina

Naravno da je kriv !Tj jedan od krivaca. Ove price kako bez Ronalda ne bi dosli do polufinala su price za decu.Da nema njega,neko drugi bi vise zabijao,npr Benzema koji je po meni najblja 9-ka u svetu ,al je toliko podredjen Ronaldovoj igri da jednostavno lik ne zabija ni priblizno kolio bi morao.Uostalom u spanskim novinama su izasle analize i sta smo naucili iz polufinala.Jedna od stvari je i da je Ronaldo def igrac za sebe i da su mu bitna smao licna promocija i statistika .U prevodu zlatna lopta !! To nije nista novo ,to svi znamo al pomalo su sebi poceli i priznavat i Realovi mediji i navijaci koji ga u anketi ne samtraju medju tri najvaznija igraca u Realu .Ronaldo je postao spic,opterecen golovima ,nema ga u kreiranju igre i sve vise ovisan od tima i kao takav on moze zabiti i 500 golova,al trofeja nema !! Zato napolje iz Madrida !

Mikii

pre 8 godina

Neverovatno mi je da ljudi iz fudbala ne mogu da uvide neke stvari. Ili im prosto ne odgovara da se javno izjasnjavaju o tome. Nije Penaldo pao u formi, on se prosto ne vidi u velikim utakmicama, nije mi jasno kako niko od tih analiticara da dodje do ovog zakljucka. Realov problem nisu ni Bejl, ni Rodrigez, ni Kasiljas, Realov problem je Penaldo. Svaka akcija mora ici na njega, ceo tim mora biti u sluzbi ovog malog igraca. Kad god je potrebno da se povuce ekipa, da se zapne, njega nigde nema. Tako protiv Atletika, tako protiv Valensije, tako protiv Juventusa. I, sad, naravno, kriv Bejl koji ni ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, nego su jadnika gurnuli na suprotnu stranu i suzili mu prostor za manevar kao da je on Mesi. A nije. Dok god Penaldo igra centralnu figuru u madridskoj ekipi, nema zime za Barsu.

Vlada99

pre 8 godina

Ne znam ko je kriv, ni zašto, samo mi je drago. Nekako sam srećan što ih neću gledati u finalu. Posebno što neću videti kmecanje i plakanje Realove "zvezde". Mada mi je žao što mu Mesi uživo neće objasniti. Nema veze gledaće na TV-u.

tzv

pre 8 godina

3, 2, 1... ajmo sa pljuvanjem Ronalda!
Ja ne mogu da verujem da bilo ko, pri cistoj svesti i zdravoj pameti, moze da kaze da je covek koji je davao golove u obe utakmice kriv...
Da li je mogao vise? Moguce. Da li je uradio ono sto se trazi - golovi? Svakako.
Samo jedna stvar. Trio Neimar-Suarez-Mesi je trenutno bolji od Bejl-Benzema-Ronaldo. Tacka.
Licno ne volim Barsu, ali je trenutno bez premca u Spaniji. Juve je stara k*rva, ali mislim da se zna pobednik.

hux flux

pre 8 godina

sramota kakve gluposti pricaju o Ronaldu!!! covek dao 42 gola,a svi ga u Spaniji pljuju.razmazeni navijaci i izlapeli treneri. sta niko ne spominje uzasnu formu Bejla,povrede Rodrigeza,Benzeme i mozda kljucnog igraca Modrica. Forma Kasiljasa,sta je sa njom? i jos ih ima!

mm

pre 8 godina

Jos malo pa kao u NBA. Svi igraju, ali samo jedan sutira na kos i postigne preko 30 poena uz sut od 30%. Tako i u Realu, samo Ronaldo sme da da gol.

boy

pre 8 godina

ne znam, kad god je išlo loše realu - to su bile one utakmice 'kada se ronaldo sakrio'. možda i jeste brži i jači od bilo kojeg fudbalera na svetu / ali ima običaj da u onim utakmicama u kojima ne ide, da beži od lopte i sakriva se u šesnastercu ..tražeći neki skok ili gol. ne kažem kako je to loše, ali on kao prva zvezda tima u tim momentima, mora da traži loptu. postoji razlog zbog kojeg su neki fudbaleri, veći od onih drugih... kada si 'superstar', svoje ime potvrđuješ u takvim situacijama (ne očekuješ da će lopta pogoditi tebe, nego ti držiš loptu).

tzv

pre 8 godina

I jos jednom-svi vi koji pricate da Ronalda nema u vaznim utakmicama, samo jedno pitanje: Ko je najbolji strelac u polufinalima LS, sa devet (ili deset nisam siguran) postignutih golova? Je l tu igra Osasuna ili Hetafe?
Napisao sam za trio, ali sam zaboravio najvaznije ljude, "krivce" za rezultat Reala. Broj 1: Cavi Alonso, broj 2: Anhel di Marija.

analitičar

pre 8 godina

Ne osvojiti ni jedan trofej je VELIKI neuspeh za Real. Ove sezone razlika između Reala i Barcelone je bila u tome što je Real igrao za RONALDA a MESI za Barcelonu. Jednostavnije rečeno u slučaju Reala TIM je bio podređen najboljem pojedincu a u slučaju Barcelone najbolji pojedinac je bio podređen TIMU.
Krajnji rezultat takvih relacije biće u briju osvojenih TITULA!!!

Jovan

pre 8 godina

Golove postize jer se bori na terenu, ali nije u formi, hahahahaha, ovako glupu izjavu odavno nisam cuo!!! Apsolutni krivci za losu sezonu Reala su Bejl i Benzema, ta dvojica ne vrede ni blizu koliko su placeni, Bejl je pokazao svoj talenat za promasaje protiv Juventusa, nisam fan Reala vec zakoreli navijac Milana, ali moramo biti realni, Ronaldo je zabio preko 50 komada ove sezone, i da njega nije bilo Real Madrid bi i ranije ispao u Ligi Sampiona, a dodene bi bila i ta druga pozicija u Primeri, forma im je pala na kraju, Barselona je neverovatno podigla formu u finisu i sada su nepobedivi, osovjice ZASLUZENO PRIMERU I LUGU SAMPIONA.

Indjija

pre 8 godina

ma jeste..samo on kriv i nije u formi,haha. kriv je real jer nema adekvatnu zamenu za modrica,nema ko da pakuje lopte za napad,e tu je velika prednost barselone,jer imaju ne jednog,vec 3,4 igraca od kojih je uvek bar 1-2 u igri i pakuje napadacima...

komunist95

pre 8 godina

Za sunovrat reala kriva je pre svega njihova nesposobna uprava koja je nekako uspela da stvori galaktikose pa mislila tako cemo i ubuduce daj pare i mirna Bosna. Real nema dusu vec hoce sve na silu a ovaj na slici je pravi dokaz i njegovo ponasanje na terenu je u poslednje vreme bilo toliko iritantno, umislio da ce da prestigne messija u zlatnim loptama samo ako da vise golova od njega pa nesto izigrava kad da gol skakuce pravi piruete... mogu da se kladim da ce prestati da se blesi cim shvati da ce najveci svih vremena ove god uzeti petu zl loptu. Bolje bi mu bilo da juri neymara posto i on ove god ima vise golova od njega.

Saf

pre 8 godina

Tekst nema veze sa naslovom ali dobro.
Glavni krivac za sunovrat Reala je povreda Luke Modrica, nema ko da proturi loptu Ronaldu,Benzemi i Bejlu, sve je nekako na silu i ruzno za oko. Treba imati rezervnog pleja uvek da se ovo ne bi dogadjalo.

Takt

pre 8 godina

Ronaldo nije najvazniji igrac Reala niti je ikada bio, nikada nije resio veliku utakmicu osim sto je nabijao statistiku protiv raznih Osasuna i Hetafea, ne znam sto ga Real i dalje drzi kad nista ne doprinosi ekipi, 6 sezona jedno prvenstvo i tu je kraj price.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Kriv covek koji je postigao 55 golova u sezoni. Budibogsnama...Da nije mozda kriv najskuplji igrac u istoriji koji ne moze da pogodi okvir gola?? Ne?

dadada

pre 8 godina

kakve su standarde postavili mesi i cr da sa 50 golova u sezoni mozes da kazes losa sezona ili da je u losoj formi ako ne da svaku utakmicu gol ...
ljudi uzivajte u magiji ove dvojice, dosta prepucavanja :)

ishs

pre 8 godina

Ako je Real spao na jednog igraca makar to bio Ronaldo onda je to i zasluzio. Nema veze s tim. Ceo tim igra potpuno nezainteresovano i dozirano, bez srca..

Jovan

pre 8 godina

Golove postize jer se bori na terenu, ali nije u formi, hahahahaha, ovako glupu izjavu odavno nisam cuo!!! Apsolutni krivci za losu sezonu Reala su Bejl i Benzema, ta dvojica ne vrede ni blizu koliko su placeni, Bejl je pokazao svoj talenat za promasaje protiv Juventusa, nisam fan Reala vec zakoreli navijac Milana, ali moramo biti realni, Ronaldo je zabio preko 50 komada ove sezone, i da njega nije bilo Real Madrid bi i ranije ispao u Ligi Sampiona, a dodene bi bila i ta druga pozicija u Primeri, forma im je pala na kraju, Barselona je neverovatno podigla formu u finisu i sada su nepobedivi, osovjice ZASLUZENO PRIMERU I LUGU SAMPIONA.

analitičar

pre 8 godina

Ne osvojiti ni jedan trofej je VELIKI neuspeh za Real. Ove sezone razlika između Reala i Barcelone je bila u tome što je Real igrao za RONALDA a MESI za Barcelonu. Jednostavnije rečeno u slučaju Reala TIM je bio podređen najboljem pojedincu a u slučaju Barcelone najbolji pojedinac je bio podređen TIMU.
Krajnji rezultat takvih relacije biće u briju osvojenih TITULA!!!

Mikii

pre 8 godina

Neverovatno mi je da ljudi iz fudbala ne mogu da uvide neke stvari. Ili im prosto ne odgovara da se javno izjasnjavaju o tome. Nije Penaldo pao u formi, on se prosto ne vidi u velikim utakmicama, nije mi jasno kako niko od tih analiticara da dodje do ovog zakljucka. Realov problem nisu ni Bejl, ni Rodrigez, ni Kasiljas, Realov problem je Penaldo. Svaka akcija mora ici na njega, ceo tim mora biti u sluzbi ovog malog igraca. Kad god je potrebno da se povuce ekipa, da se zapne, njega nigde nema. Tako protiv Atletika, tako protiv Valensije, tako protiv Juventusa. I, sad, naravno, kriv Bejl koji ni ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, nego su jadnika gurnuli na suprotnu stranu i suzili mu prostor za manevar kao da je on Mesi. A nije. Dok god Penaldo igra centralnu figuru u madridskoj ekipi, nema zime za Barsu.

tzv

pre 8 godina

3, 2, 1... ajmo sa pljuvanjem Ronalda!
Ja ne mogu da verujem da bilo ko, pri cistoj svesti i zdravoj pameti, moze da kaze da je covek koji je davao golove u obe utakmice kriv...
Da li je mogao vise? Moguce. Da li je uradio ono sto se trazi - golovi? Svakako.
Samo jedna stvar. Trio Neimar-Suarez-Mesi je trenutno bolji od Bejl-Benzema-Ronaldo. Tacka.
Licno ne volim Barsu, ali je trenutno bez premca u Spaniji. Juve je stara k*rva, ali mislim da se zna pobednik.

dario

pre 8 godina

Ronaldov problem je "samo" njegov ego ! Usao je u tu neku trku sa Mesijem oko rekorda i golova , i zanemario je timski duh i igru .Kao sto neko ovde rece ,razlika izmedju argentinca i portugalca je u tome sto je Mesi podredjen timu i to se fenomenalno primeti,a u Realu je citav tim i igra podedjena najboljem pojedincu .Rezultat svega toga je mnogo vise trofeja u riznici gaucosa iako je mladji . Ronaldo je postao previse ovisan o igri citave ekipe ,jednostavno ga nema da "povuce" kad skripi i mislim da njegovo vreme polako prolazi .Ja se iskreno ne secam kad je on nekog predriblao,napravio neki prodor il sl.Ove golove sve sto zabija je uglavnom produkt dobre igre ekipe.Prilicno sam siguran da mu je proslogodisnja zlatna lopta i poslednja u karijeri..

dadada

pre 8 godina

kakve su standarde postavili mesi i cr da sa 50 golova u sezoni mozes da kazes losa sezona ili da je u losoj formi ako ne da svaku utakmicu gol ...
ljudi uzivajte u magiji ove dvojice, dosta prepucavanja :)

hahaha

pre 8 godina

Logika fanova Ronalda je sledeca. Kada Real osvoji neki trofej kao prosle sezone LŠ onda je za taj trofej najvise Ronaldo zasluzan, a kada Real ispadne LŠ i ne osvoji nista onda ne treba kriviti Ronalda vec sve ostale igrace Reala :D A to sto Ronaldo protiv Juventusa pretrci manje od Prila koji ima 35 godina, nije bitno :D

nikolic master tomislav

pre 8 godina

Real je sezonu izgubio povredom modrica, a i kupovinom tonija krosa. Taj momak se nije snasao u realu. Ne bih nipodastavao neke kvalitete koje on ima ali jednostavno je podbacio. Luka modric je najbolji vezni igrac na svetu. Bejl je bio neuporedivo produktivniji kada je mali jugosloven igrao, jer njih dvojica znaju kako disu jos iz totenhema. Modric je nesto najpribliznije piksiju sto je izaslo sa ovih prostora. Piksi je naravno iz cudnog spleta okolnosti imao nezapazenu evropsku karijeru ali je bio i ostao najbolji igrac ikada sa prostora stare jugoslavije

Takt

pre 8 godina

Ronaldo nije najvazniji igrac Reala niti je ikada bio, nikada nije resio veliku utakmicu osim sto je nabijao statistiku protiv raznih Osasuna i Hetafea, ne znam sto ga Real i dalje drzi kad nista ne doprinosi ekipi, 6 sezona jedno prvenstvo i tu je kraj price.

etttt

pre 8 godina

Ja da sam na Ronaldovom mestu bilo bi me sramota. A znate li zasto? Zato sto je Pirlo koji ima 36 godina pretrcao vise od njega u prvoj utakmici, a verovatno bi tako i u drugoj da Prilo nije izasao pre kraja utakmice.

Milan

pre 8 godina

Ronaldo nije ceo tim reala on je jedan od 11 igraca na terenu ,kad njemu ne ide dobro to ne moze da znaci da ne ide i ostalima.Ako vec vidis da mu ne ide onda ge jednostavno treba zameniti i to je to,a ne da se slomi sav teret na Ronalda koji je trenutno u losoj formi.

kralj

pre 8 godina

Naravno da je kriv !Tj jedan od krivaca. Ove price kako bez Ronalda ne bi dosli do polufinala su price za decu.Da nema njega,neko drugi bi vise zabijao,npr Benzema koji je po meni najblja 9-ka u svetu ,al je toliko podredjen Ronaldovoj igri da jednostavno lik ne zabija ni priblizno kolio bi morao.Uostalom u spanskim novinama su izasle analize i sta smo naucili iz polufinala.Jedna od stvari je i da je Ronaldo def igrac za sebe i da su mu bitna smao licna promocija i statistika .U prevodu zlatna lopta !! To nije nista novo ,to svi znamo al pomalo su sebi poceli i priznavat i Realovi mediji i navijaci koji ga u anketi ne samtraju medju tri najvaznija igraca u Realu .Ronaldo je postao spic,opterecen golovima ,nema ga u kreiranju igre i sve vise ovisan od tima i kao takav on moze zabiti i 500 golova,al trofeja nema !! Zato napolje iz Madrida !

bril

pre 8 godina

(analitičar,
15. maj 2015 18:06)

Najbolji komentar.Sve si objasnio. Perez je mislim tu glavni krivac.On gleda izvuci sto vecu marketisnku dobit iz Reala ,a trofeji su mu manje bitni.On je od Ronalda napravio mega zvezdu,citav tim reala je podredio Ronaldu kako bi on bio u sto vecem centru paznje.Mesi i Ronaldo su razliciti tipovi igraca,al definitivno bi pre izabrao Mesija.On je nivo vise ne samo za ostale nego i za Ronalda.On dize tim svojim prodorima,asistencima,razigravanjima.Raspucao Suareza,razigrao Nejmara i sad Barca izgleda mnogo mocno.Ronaldo ulazi i u god,moguce da ima i problem sa koljenom i sve se manje izvlaci na prirodnu poziciju krila ,a i kad se izvuce sve mu redje prolaze prodori.Postao je klasican spic koji puno zabija,al malo trofeja donosi ! U ovom trenutku osim Mesija iznad njega je i Nejmar koji igra sjajno ove sezone ,ali i Hazard kao sto neko napisa vec.Za Real je najbolje resit se portugalca,dovesti vise timskog igraca i osloboditi Benzemu i Bejla .Pozadi Isco,James,Kros,Modric se mogu rotirat i to bi bila velika ekipa,ali i igra !!

ishs

pre 8 godina

Ako je Real spao na jednog igraca makar to bio Ronaldo onda je to i zasluzio. Nema veze s tim. Ceo tim igra potpuno nezainteresovano i dozirano, bez srca..

Novosadjanin.

pre 8 godina

Kriv covek koji je postigao 55 golova u sezoni. Budibogsnama...Da nije mozda kriv najskuplji igrac u istoriji koji ne moze da pogodi okvir gola?? Ne?

Saf

pre 8 godina

Tekst nema veze sa naslovom ali dobro.
Glavni krivac za sunovrat Reala je povreda Luke Modrica, nema ko da proturi loptu Ronaldu,Benzemi i Bejlu, sve je nekako na silu i ruzno za oko. Treba imati rezervnog pleja uvek da se ovo ne bi dogadjalo.

mm

pre 8 godina

Jos malo pa kao u NBA. Svi igraju, ali samo jedan sutira na kos i postigne preko 30 poena uz sut od 30%. Tako i u Realu, samo Ronaldo sme da da gol.

koketinjo

pre 8 godina

Nemojte dirat nasu curicu Kristinu .Ona je najlepsa,najzgodnija ,humanitarac :)A to sto je u 6 god doneo samo 1 prvenstvo to je najmanje bitno.Dakle dolazimo do jednostavnog zakljucka.NAsi fanovi se loze na nju jer dobro izgleda ,jer kako drugacije objasnit tu ljubav,ako je doneo samo tako malo titula :)) to je najsusniji period u realovoj istoriji.!! Zato ja zelim Kristini da ostane sto duze u Madridu,jer ona je sinonim za Realov neuspeh :) i barcinu zetvu trofeja !! BARCA po tripletu,Mesi po petu zlatnu loptu !! :)

Vlada99

pre 8 godina

Ne znam ko je kriv, ni zašto, samo mi je drago. Nekako sam srećan što ih neću gledati u finalu. Posebno što neću videti kmecanje i plakanje Realove "zvezde". Mada mi je žao što mu Mesi uživo neće objasniti. Nema veze gledaće na TV-u.

Jare

pre 8 godina

@tzv

Hahahah decko ne pratis fudbal kad je penaldo dao tih 17 golova naravno da nije bilo Osasune i Hetafea ali je 12 od tih 17 dao protiv Galatasaraja, Salkea i Kopenhagena i 3 iz penala, a ove godine 4 iz penala u ligi sampiona, igrac za male itakmice i covek koji je u karijeri dao vise golova iz penala nego iz igre....

Marko

pre 8 godina

Ja ne znam zasto ljudi pricaju da je Ronaldo pao u formi on igra ovako vec dve godine,vec sam pisao ovde da je on fantastican strelac ali nikako nije kreator igre,ume da daje golove,da se krece bez lopte napada prostor odlicno ali to je sve od njega u poslednje sad vec tri godine, postao je tip igraca kao Inzagi.Ponasanje mu je nula i nije ni cudo sto ga krive za katastrofalnu sezonu i jos nesto on je nevidljiv i u nazovi malim utakmicama samo sto tu da gol Real dobije i niko i ne vidi da se on nije video u igri samo je dao gol iz neke stopostotne sanse i to je to.

komunist95

pre 8 godina

Za sunovrat reala kriva je pre svega njihova nesposobna uprava koja je nekako uspela da stvori galaktikose pa mislila tako cemo i ubuduce daj pare i mirna Bosna. Real nema dusu vec hoce sve na silu a ovaj na slici je pravi dokaz i njegovo ponasanje na terenu je u poslednje vreme bilo toliko iritantno, umislio da ce da prestigne messija u zlatnim loptama samo ako da vise golova od njega pa nesto izigrava kad da gol skakuce pravi piruete... mogu da se kladim da ce prestati da se blesi cim shvati da ce najveci svih vremena ove god uzeti petu zl loptu. Bolje bi mu bilo da juri neymara posto i on ove god ima vise golova od njega.

nikola t

pre 8 godina

Bilo je u kosarci slucajeva, ne jednom, da igrac na utakmici postigne 40 ili 45 koseva a ekipa izgubi tesno sa dva razlike. Sta to znaci? Znaci da ne moze da igra samo jedan nego mora citava ekipa. Ali ako morate da dodate loptu samo tom jednom, i to uvek, onda od svega nema nista. Potvrda je ljutnja Ronalda sto mu onaj igrac (kako se zove) nije ostavio loptu nego sam postigao gol. Utoliko smesnije sto taj igrac nije ni video ko je iza njega a i da jeste ne treba da se povuce i prepusti loptu nedodirljivom.
Jos jedna potvrda odnosa u ekipi je ono sepurenje posle penala za 4:1 protiv Atletika u proslogodisnjem finalu. A svega toga uopste ne bi bilo da Serhio Ramos nije dao gol u poslednjem minutu i izborio produzetke.

Indjija

pre 8 godina

ma jeste..samo on kriv i nije u formi,haha. kriv je real jer nema adekvatnu zamenu za modrica,nema ko da pakuje lopte za napad,e tu je velika prednost barselone,jer imaju ne jednog,vec 3,4 igraca od kojih je uvek bar 1-2 u igri i pakuje napadacima...

Belotele

pre 8 godina

Jel Ronaldo jedini igrač u timu pa da bude jedini odgovoran. (Nebojša, 15. maj 2015 17:45)

Problem je upravo taj da on i nije igrac u timu.

tau

pre 8 godina

- Anceloti
sto mesta
-ostatak Reala

To su krivci.Precenjen trener koji jednostavno ne zna bolje od ovoga. Doveo je tolike igrace,tolike pare potrosio...i za dve godine uzeo jedan trofej. Misli covek da ako ima strasan tim da ce oni sami da igraju. Svako ko krivi Ronalda za neuspeh je neznalica. Ubedljivo najbolji igrac Reala.

p.s. Mesi je bog za ceo Real da me ne pomesaju sa ovima sto su zaljubljeni u Ronalda.

Belotele

pre 8 godina

Treba imati rezervnog pleja uvek da se ovo ne bi dogadjalo. (Saf, 15. maj 2015 17:27)

Kako zamisljas da imas rezervnog pleja? Ako bi taj rezervni bas mogao da zameni onog prvog, tako da se i ne oseca da ga nema, onda bi to znacilo da taj prvi bas i nije ono sto je. A ako bi taj rezervni zaista i bio bas kao sto je on, mislim da mu ne bi bilo mnogo drago sto je rezervni. Ako bi trener stavljao malo jednog, malo drugog, da bi Backa bila mirna, mislim da ne bi bilo drago ni jednom ni drugom i verovatno ni jedan ni drugi ne bi igrali onako kako mogu. Treba imati rezervnu igru.
BTW, za ove sto masu s Ronaldovih 50, ili koliko vec, golova... dosta bi bilo i 10, al' da su pravi. Da li vise vredi kosarkas koji postize po 50 poena po utakmici, a ekipa gubi, ili onaj ko ubaci samo jednom, ali, to je trica u zadnjoj sekundi finala?

ni klot, ni frket

pre 8 godina

Prodaja Di Marie kriva za sunovrat Reala... (zmaj, 15. maj 2015 19:28)

I kad ne bi bile vaznije neke druge logike, resenje bi bilo ocigledno: vratiti Penalda Jedinstvu, vratiti Di Mariju iz Jedinstva. I svi zadovoljni. Cak bi Real, verovato, nesto i zaradio.

Dzonni

pre 8 godina

Saki malo izlapeo ili ne prati dovoljno fudbal. Inace bi znao da je Real pao zbog povreda Modrica, Benzeme i Rodrigeza kao i ocajne forme Bejla a ne Ronalda (mada je i on bio malo u krizi posle raskida). A Real nema neku klupu, tek 14-15 top igraca ovi ostali su prosek i za Primeru.

boy

pre 8 godina

ne znam, kad god je išlo loše realu - to su bile one utakmice 'kada se ronaldo sakrio'. možda i jeste brži i jači od bilo kojeg fudbalera na svetu / ali ima običaj da u onim utakmicama u kojima ne ide, da beži od lopte i sakriva se u šesnastercu ..tražeći neki skok ili gol. ne kažem kako je to loše, ali on kao prva zvezda tima u tim momentima, mora da traži loptu. postoji razlog zbog kojeg su neki fudbaleri, veći od onih drugih... kada si 'superstar', svoje ime potvrđuješ u takvim situacijama (ne očekuješ da će lopta pogoditi tebe, nego ti držiš loptu).

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Logika fanova Ronalda je sledeca. Kada Real osvoji neki trofej kao prosle sezone LŠ onda je za taj trofej najvise Ronaldo zasluzan, a kada Real ispadne LŠ i ne osvoji nista onda ne treba kriviti Ronalda vec sve ostale igrace Reala :D A to sto Ronaldo protiv Juventusa pretrci manje od Prila koji ima 35 godina, nije bitno :D
(hahaha, 15. maj 2015 19:30)


Covek je dao 17 golova u LS prosle sezone. Ne, nije on zasluzan. Zasluzan je Hese Rodrigez.

hux flux

pre 8 godina

sramota kakve gluposti pricaju o Ronaldu!!! covek dao 42 gola,a svi ga u Spaniji pljuju.razmazeni navijaci i izlapeli treneri. sta niko ne spominje uzasnu formu Bejla,povrede Rodrigeza,Benzeme i mozda kljucnog igraca Modrica. Forma Kasiljasa,sta je sa njom? i jos ih ima!

tzv

pre 8 godina

I jos jednom-svi vi koji pricate da Ronalda nema u vaznim utakmicama, samo jedno pitanje: Ko je najbolji strelac u polufinalima LS, sa devet (ili deset nisam siguran) postignutih golova? Je l tu igra Osasuna ili Hetafe?
Napisao sam za trio, ali sam zaboravio najvaznije ljude, "krivce" za rezultat Reala. Broj 1: Cavi Alonso, broj 2: Anhel di Marija.

Melenci

pre 8 godina

nemojte da nam namecete vasa misljenja o Ronaldu i Realu.Imate vase ljubimce,vase klubove.Vise ste preterali svaku meru.Pisete tolike budalastine za Ronalda a znate da je u samom vrhu kao strelac golova.Zbog toga su ga doveli u Real jer ima osecaj i instikt za gol.On ima taj zadatak,to mora da radi.Ako ste sportski nastrojeni bar malo kulture i respekta.Zar mislite da Mesi nema mana,zar mislite kada se pogleda u ogledalo da je zadovoljan svojim izgledom?

Milos

pre 8 godina

...A Real nema neku klupu, tek 14-15 top igraca ovi ostali su prosek i za Primeru.
(Dzonni, 15. maj 2015 22:00)
Isko je njima rezerva kada su svi zdravi,toliko o jacini klupe.Uporedi klupu Reala sa klupom Barse. Navas,Varan,Isko,Kedira,Iljara,Cicarito,Hese... Sto su platili 30 miliona igraca ako je prosek?Dosta je tih opravdanja,Modric se povredio i bla bla bla... Koji to klub u toku sezone nema bar jednog povredjenog igraca?Jel Juve ima bolju klupu?Koliko znam i Pogba je bio povredjen...Svaki jaci klub ih je dobio ove godine i sad se vade na Modrica.Jel Modric najvazniji igrac Reala?Ako jeste recite to Ronaldu i njegovim fanovima obavezno.

master s

pre 8 godina

Ne slazem se! Fali Luka Modric. To je moje misljenje. On je Realov plej i ovaj tim je gradjen oko njega na sredini terena. Kad igra nekako svi igraju, ovo je do sad sve bilo na silu bez njega.

Aleksandar

pre 8 godina

Svako ko krivi Ronalda za sunovrat Reala je za lecenje!Covek koji je gurnuo Real u isti je Bejl-covek je odigrao samo jednu utakmicu sa prelaznom ocenom i to je to,promasio je sve sto je mogao,bio je neverovatno los i kvario igru Reala!Ronaldo je poceo da gresi u zadnje vreme kada hoce na silu da proigra saigrace samo zato sto mu je preko glave price da nije timski igrac!Videcemo Mesija da li ce se boriti i za sebe ili samo za ekipu u nastavku sezone!

Mikii

pre 8 godina

Neverovatno mi je da ljudi iz fudbala ne mogu da uvide neke stvari. Ili im prosto ne odgovara da se javno izjasnjavaju o tome. Nije Penaldo pao u formi, on se prosto ne vidi u velikim utakmicama, nije mi jasno kako niko od tih analiticara da dodje do ovog zakljucka. Realov problem nisu ni Bejl, ni Rodrigez, ni Kasiljas, Realov problem je Penaldo. Svaka akcija mora ici na njega, ceo tim mora biti u sluzbi ovog malog igraca. Kad god je potrebno da se povuce ekipa, da se zapne, njega nigde nema. Tako protiv Atletika, tako protiv Valensije, tako protiv Juventusa. I, sad, naravno, kriv Bejl koji ni ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, nego su jadnika gurnuli na suprotnu stranu i suzili mu prostor za manevar kao da je on Mesi. A nije. Dok god Penaldo igra centralnu figuru u madridskoj ekipi, nema zime za Barsu.

Jovan

pre 8 godina

Golove postize jer se bori na terenu, ali nije u formi, hahahahaha, ovako glupu izjavu odavno nisam cuo!!! Apsolutni krivci za losu sezonu Reala su Bejl i Benzema, ta dvojica ne vrede ni blizu koliko su placeni, Bejl je pokazao svoj talenat za promasaje protiv Juventusa, nisam fan Reala vec zakoreli navijac Milana, ali moramo biti realni, Ronaldo je zabio preko 50 komada ove sezone, i da njega nije bilo Real Madrid bi i ranije ispao u Ligi Sampiona, a dodene bi bila i ta druga pozicija u Primeri, forma im je pala na kraju, Barselona je neverovatno podigla formu u finisu i sada su nepobedivi, osovjice ZASLUZENO PRIMERU I LUGU SAMPIONA.

Melenci

pre 8 godina

nemojte da nam namecete vasa misljenja o Ronaldu i Realu.Imate vase ljubimce,vase klubove.Vise ste preterali svaku meru.Pisete tolike budalastine za Ronalda a znate da je u samom vrhu kao strelac golova.Zbog toga su ga doveli u Real jer ima osecaj i instikt za gol.On ima taj zadatak,to mora da radi.Ako ste sportski nastrojeni bar malo kulture i respekta.Zar mislite da Mesi nema mana,zar mislite kada se pogleda u ogledalo da je zadovoljan svojim izgledom?

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Logika fanova Ronalda je sledeca. Kada Real osvoji neki trofej kao prosle sezone LŠ onda je za taj trofej najvise Ronaldo zasluzan, a kada Real ispadne LŠ i ne osvoji nista onda ne treba kriviti Ronalda vec sve ostale igrace Reala :D A to sto Ronaldo protiv Juventusa pretrci manje od Prila koji ima 35 godina, nije bitno :D
(hahaha, 15. maj 2015 19:30)


Covek je dao 17 golova u LS prosle sezone. Ne, nije on zasluzan. Zasluzan je Hese Rodrigez.

hux flux

pre 8 godina

sramota kakve gluposti pricaju o Ronaldu!!! covek dao 42 gola,a svi ga u Spaniji pljuju.razmazeni navijaci i izlapeli treneri. sta niko ne spominje uzasnu formu Bejla,povrede Rodrigeza,Benzeme i mozda kljucnog igraca Modrica. Forma Kasiljasa,sta je sa njom? i jos ih ima!

Dzonni

pre 8 godina

Saki malo izlapeo ili ne prati dovoljno fudbal. Inace bi znao da je Real pao zbog povreda Modrica, Benzeme i Rodrigeza kao i ocajne forme Bejla a ne Ronalda (mada je i on bio malo u krizi posle raskida). A Real nema neku klupu, tek 14-15 top igraca ovi ostali su prosek i za Primeru.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Kriv covek koji je postigao 55 golova u sezoni. Budibogsnama...Da nije mozda kriv najskuplji igrac u istoriji koji ne moze da pogodi okvir gola?? Ne?

tzv

pre 8 godina

I jos jednom-svi vi koji pricate da Ronalda nema u vaznim utakmicama, samo jedno pitanje: Ko je najbolji strelac u polufinalima LS, sa devet (ili deset nisam siguran) postignutih golova? Je l tu igra Osasuna ili Hetafe?
Napisao sam za trio, ali sam zaboravio najvaznije ljude, "krivce" za rezultat Reala. Broj 1: Cavi Alonso, broj 2: Anhel di Marija.

analitičar

pre 8 godina

Ne osvojiti ni jedan trofej je VELIKI neuspeh za Real. Ove sezone razlika između Reala i Barcelone je bila u tome što je Real igrao za RONALDA a MESI za Barcelonu. Jednostavnije rečeno u slučaju Reala TIM je bio podređen najboljem pojedincu a u slučaju Barcelone najbolji pojedinac je bio podređen TIMU.
Krajnji rezultat takvih relacije biće u briju osvojenih TITULA!!!

tau

pre 8 godina

- Anceloti
sto mesta
-ostatak Reala

To su krivci.Precenjen trener koji jednostavno ne zna bolje od ovoga. Doveo je tolike igrace,tolike pare potrosio...i za dve godine uzeo jedan trofej. Misli covek da ako ima strasan tim da ce oni sami da igraju. Svako ko krivi Ronalda za neuspeh je neznalica. Ubedljivo najbolji igrac Reala.

p.s. Mesi je bog za ceo Real da me ne pomesaju sa ovima sto su zaljubljeni u Ronalda.

Takt

pre 8 godina

Ronaldo nije najvazniji igrac Reala niti je ikada bio, nikada nije resio veliku utakmicu osim sto je nabijao statistiku protiv raznih Osasuna i Hetafea, ne znam sto ga Real i dalje drzi kad nista ne doprinosi ekipi, 6 sezona jedno prvenstvo i tu je kraj price.

kralj

pre 8 godina

Naravno da je kriv !Tj jedan od krivaca. Ove price kako bez Ronalda ne bi dosli do polufinala su price za decu.Da nema njega,neko drugi bi vise zabijao,npr Benzema koji je po meni najblja 9-ka u svetu ,al je toliko podredjen Ronaldovoj igri da jednostavno lik ne zabija ni priblizno kolio bi morao.Uostalom u spanskim novinama su izasle analize i sta smo naucili iz polufinala.Jedna od stvari je i da je Ronaldo def igrac za sebe i da su mu bitna smao licna promocija i statistika .U prevodu zlatna lopta !! To nije nista novo ,to svi znamo al pomalo su sebi poceli i priznavat i Realovi mediji i navijaci koji ga u anketi ne samtraju medju tri najvaznija igraca u Realu .Ronaldo je postao spic,opterecen golovima ,nema ga u kreiranju igre i sve vise ovisan od tima i kao takav on moze zabiti i 500 golova,al trofeja nema !! Zato napolje iz Madrida !

tzv

pre 8 godina

3, 2, 1... ajmo sa pljuvanjem Ronalda!
Ja ne mogu da verujem da bilo ko, pri cistoj svesti i zdravoj pameti, moze da kaze da je covek koji je davao golove u obe utakmice kriv...
Da li je mogao vise? Moguce. Da li je uradio ono sto se trazi - golovi? Svakako.
Samo jedna stvar. Trio Neimar-Suarez-Mesi je trenutno bolji od Bejl-Benzema-Ronaldo. Tacka.
Licno ne volim Barsu, ali je trenutno bez premca u Spaniji. Juve je stara k*rva, ali mislim da se zna pobednik.

bril

pre 8 godina

(analitičar,
15. maj 2015 18:06)

Najbolji komentar.Sve si objasnio. Perez je mislim tu glavni krivac.On gleda izvuci sto vecu marketisnku dobit iz Reala ,a trofeji su mu manje bitni.On je od Ronalda napravio mega zvezdu,citav tim reala je podredio Ronaldu kako bi on bio u sto vecem centru paznje.Mesi i Ronaldo su razliciti tipovi igraca,al definitivno bi pre izabrao Mesija.On je nivo vise ne samo za ostale nego i za Ronalda.On dize tim svojim prodorima,asistencima,razigravanjima.Raspucao Suareza,razigrao Nejmara i sad Barca izgleda mnogo mocno.Ronaldo ulazi i u god,moguce da ima i problem sa koljenom i sve se manje izvlaci na prirodnu poziciju krila ,a i kad se izvuce sve mu redje prolaze prodori.Postao je klasican spic koji puno zabija,al malo trofeja donosi ! U ovom trenutku osim Mesija iznad njega je i Nejmar koji igra sjajno ove sezone ,ali i Hazard kao sto neko napisa vec.Za Real je najbolje resit se portugalca,dovesti vise timskog igraca i osloboditi Benzemu i Bejla .Pozadi Isco,James,Kros,Modric se mogu rotirat i to bi bila velika ekipa,ali i igra !!

hahaha

pre 8 godina

Logika fanova Ronalda je sledeca. Kada Real osvoji neki trofej kao prosle sezone LŠ onda je za taj trofej najvise Ronaldo zasluzan, a kada Real ispadne LŠ i ne osvoji nista onda ne treba kriviti Ronalda vec sve ostale igrace Reala :D A to sto Ronaldo protiv Juventusa pretrci manje od Prila koji ima 35 godina, nije bitno :D

nikolic master tomislav

pre 8 godina

Real je sezonu izgubio povredom modrica, a i kupovinom tonija krosa. Taj momak se nije snasao u realu. Ne bih nipodastavao neke kvalitete koje on ima ali jednostavno je podbacio. Luka modric je najbolji vezni igrac na svetu. Bejl je bio neuporedivo produktivniji kada je mali jugosloven igrao, jer njih dvojica znaju kako disu jos iz totenhema. Modric je nesto najpribliznije piksiju sto je izaslo sa ovih prostora. Piksi je naravno iz cudnog spleta okolnosti imao nezapazenu evropsku karijeru ali je bio i ostao najbolji igrac ikada sa prostora stare jugoslavije

Saf

pre 8 godina

Tekst nema veze sa naslovom ali dobro.
Glavni krivac za sunovrat Reala je povreda Luke Modrica, nema ko da proturi loptu Ronaldu,Benzemi i Bejlu, sve je nekako na silu i ruzno za oko. Treba imati rezervnog pleja uvek da se ovo ne bi dogadjalo.

Milan

pre 8 godina

Ronaldo nije ceo tim reala on je jedan od 11 igraca na terenu ,kad njemu ne ide dobro to ne moze da znaci da ne ide i ostalima.Ako vec vidis da mu ne ide onda ge jednostavno treba zameniti i to je to,a ne da se slomi sav teret na Ronalda koji je trenutno u losoj formi.

komunist95

pre 8 godina

Za sunovrat reala kriva je pre svega njihova nesposobna uprava koja je nekako uspela da stvori galaktikose pa mislila tako cemo i ubuduce daj pare i mirna Bosna. Real nema dusu vec hoce sve na silu a ovaj na slici je pravi dokaz i njegovo ponasanje na terenu je u poslednje vreme bilo toliko iritantno, umislio da ce da prestigne messija u zlatnim loptama samo ako da vise golova od njega pa nesto izigrava kad da gol skakuce pravi piruete... mogu da se kladim da ce prestati da se blesi cim shvati da ce najveci svih vremena ove god uzeti petu zl loptu. Bolje bi mu bilo da juri neymara posto i on ove god ima vise golova od njega.

koketinjo

pre 8 godina

Nemojte dirat nasu curicu Kristinu .Ona je najlepsa,najzgodnija ,humanitarac :)A to sto je u 6 god doneo samo 1 prvenstvo to je najmanje bitno.Dakle dolazimo do jednostavnog zakljucka.NAsi fanovi se loze na nju jer dobro izgleda ,jer kako drugacije objasnit tu ljubav,ako je doneo samo tako malo titula :)) to je najsusniji period u realovoj istoriji.!! Zato ja zelim Kristini da ostane sto duze u Madridu,jer ona je sinonim za Realov neuspeh :) i barcinu zetvu trofeja !! BARCA po tripletu,Mesi po petu zlatnu loptu !! :)

dario

pre 8 godina

Ronaldov problem je "samo" njegov ego ! Usao je u tu neku trku sa Mesijem oko rekorda i golova , i zanemario je timski duh i igru .Kao sto neko ovde rece ,razlika izmedju argentinca i portugalca je u tome sto je Mesi podredjen timu i to se fenomenalno primeti,a u Realu je citav tim i igra podedjena najboljem pojedincu .Rezultat svega toga je mnogo vise trofeja u riznici gaucosa iako je mladji . Ronaldo je postao previse ovisan o igri citave ekipe ,jednostavno ga nema da "povuce" kad skripi i mislim da njegovo vreme polako prolazi .Ja se iskreno ne secam kad je on nekog predriblao,napravio neki prodor il sl.Ove golove sve sto zabija je uglavnom produkt dobre igre ekipe.Prilicno sam siguran da mu je proslogodisnja zlatna lopta i poslednja u karijeri..

dadada

pre 8 godina

kakve su standarde postavili mesi i cr da sa 50 golova u sezoni mozes da kazes losa sezona ili da je u losoj formi ako ne da svaku utakmicu gol ...
ljudi uzivajte u magiji ove dvojice, dosta prepucavanja :)

mm

pre 8 godina

Jos malo pa kao u NBA. Svi igraju, ali samo jedan sutira na kos i postigne preko 30 poena uz sut od 30%. Tako i u Realu, samo Ronaldo sme da da gol.

Jare

pre 8 godina

@tzv

Hahahah decko ne pratis fudbal kad je penaldo dao tih 17 golova naravno da nije bilo Osasune i Hetafea ali je 12 od tih 17 dao protiv Galatasaraja, Salkea i Kopenhagena i 3 iz penala, a ove godine 4 iz penala u ligi sampiona, igrac za male itakmice i covek koji je u karijeri dao vise golova iz penala nego iz igre....

Indjija

pre 8 godina

ma jeste..samo on kriv i nije u formi,haha. kriv je real jer nema adekvatnu zamenu za modrica,nema ko da pakuje lopte za napad,e tu je velika prednost barselone,jer imaju ne jednog,vec 3,4 igraca od kojih je uvek bar 1-2 u igri i pakuje napadacima...

Vlada99

pre 8 godina

Ne znam ko je kriv, ni zašto, samo mi je drago. Nekako sam srećan što ih neću gledati u finalu. Posebno što neću videti kmecanje i plakanje Realove "zvezde". Mada mi je žao što mu Mesi uživo neće objasniti. Nema veze gledaće na TV-u.

etttt

pre 8 godina

Ja da sam na Ronaldovom mestu bilo bi me sramota. A znate li zasto? Zato sto je Pirlo koji ima 36 godina pretrcao vise od njega u prvoj utakmici, a verovatno bi tako i u drugoj da Prilo nije izasao pre kraja utakmice.

Belotele

pre 8 godina

Treba imati rezervnog pleja uvek da se ovo ne bi dogadjalo. (Saf, 15. maj 2015 17:27)

Kako zamisljas da imas rezervnog pleja? Ako bi taj rezervni bas mogao da zameni onog prvog, tako da se i ne oseca da ga nema, onda bi to znacilo da taj prvi bas i nije ono sto je. A ako bi taj rezervni zaista i bio bas kao sto je on, mislim da mu ne bi bilo mnogo drago sto je rezervni. Ako bi trener stavljao malo jednog, malo drugog, da bi Backa bila mirna, mislim da ne bi bilo drago ni jednom ni drugom i verovatno ni jedan ni drugi ne bi igrali onako kako mogu. Treba imati rezervnu igru.
BTW, za ove sto masu s Ronaldovih 50, ili koliko vec, golova... dosta bi bilo i 10, al' da su pravi. Da li vise vredi kosarkas koji postize po 50 poena po utakmici, a ekipa gubi, ili onaj ko ubaci samo jednom, ali, to je trica u zadnjoj sekundi finala?

Belotele

pre 8 godina

Jel Ronaldo jedini igrač u timu pa da bude jedini odgovoran. (Nebojša, 15. maj 2015 17:45)

Problem je upravo taj da on i nije igrac u timu.

Aleksandar

pre 8 godina

Svako ko krivi Ronalda za sunovrat Reala je za lecenje!Covek koji je gurnuo Real u isti je Bejl-covek je odigrao samo jednu utakmicu sa prelaznom ocenom i to je to,promasio je sve sto je mogao,bio je neverovatno los i kvario igru Reala!Ronaldo je poceo da gresi u zadnje vreme kada hoce na silu da proigra saigrace samo zato sto mu je preko glave price da nije timski igrac!Videcemo Mesija da li ce se boriti i za sebe ili samo za ekipu u nastavku sezone!

Marko

pre 8 godina

Ja ne znam zasto ljudi pricaju da je Ronaldo pao u formi on igra ovako vec dve godine,vec sam pisao ovde da je on fantastican strelac ali nikako nije kreator igre,ume da daje golove,da se krece bez lopte napada prostor odlicno ali to je sve od njega u poslednje sad vec tri godine, postao je tip igraca kao Inzagi.Ponasanje mu je nula i nije ni cudo sto ga krive za katastrofalnu sezonu i jos nesto on je nevidljiv i u nazovi malim utakmicama samo sto tu da gol Real dobije i niko i ne vidi da se on nije video u igri samo je dao gol iz neke stopostotne sanse i to je to.

nikola t

pre 8 godina

Bilo je u kosarci slucajeva, ne jednom, da igrac na utakmici postigne 40 ili 45 koseva a ekipa izgubi tesno sa dva razlike. Sta to znaci? Znaci da ne moze da igra samo jedan nego mora citava ekipa. Ali ako morate da dodate loptu samo tom jednom, i to uvek, onda od svega nema nista. Potvrda je ljutnja Ronalda sto mu onaj igrac (kako se zove) nije ostavio loptu nego sam postigao gol. Utoliko smesnije sto taj igrac nije ni video ko je iza njega a i da jeste ne treba da se povuce i prepusti loptu nedodirljivom.
Jos jedna potvrda odnosa u ekipi je ono sepurenje posle penala za 4:1 protiv Atletika u proslogodisnjem finalu. A svega toga uopste ne bi bilo da Serhio Ramos nije dao gol u poslednjem minutu i izborio produzetke.

ni klot, ni frket

pre 8 godina

Prodaja Di Marie kriva za sunovrat Reala... (zmaj, 15. maj 2015 19:28)

I kad ne bi bile vaznije neke druge logike, resenje bi bilo ocigledno: vratiti Penalda Jedinstvu, vratiti Di Mariju iz Jedinstva. I svi zadovoljni. Cak bi Real, verovato, nesto i zaradio.

ishs

pre 8 godina

Ako je Real spao na jednog igraca makar to bio Ronaldo onda je to i zasluzio. Nema veze s tim. Ceo tim igra potpuno nezainteresovano i dozirano, bez srca..

boy

pre 8 godina

ne znam, kad god je išlo loše realu - to su bile one utakmice 'kada se ronaldo sakrio'. možda i jeste brži i jači od bilo kojeg fudbalera na svetu / ali ima običaj da u onim utakmicama u kojima ne ide, da beži od lopte i sakriva se u šesnastercu ..tražeći neki skok ili gol. ne kažem kako je to loše, ali on kao prva zvezda tima u tim momentima, mora da traži loptu. postoji razlog zbog kojeg su neki fudbaleri, veći od onih drugih... kada si 'superstar', svoje ime potvrđuješ u takvim situacijama (ne očekuješ da će lopta pogoditi tebe, nego ti držiš loptu).

master s

pre 8 godina

Ne slazem se! Fali Luka Modric. To je moje misljenje. On je Realov plej i ovaj tim je gradjen oko njega na sredini terena. Kad igra nekako svi igraju, ovo je do sad sve bilo na silu bez njega.

Milos

pre 8 godina

...A Real nema neku klupu, tek 14-15 top igraca ovi ostali su prosek i za Primeru.
(Dzonni, 15. maj 2015 22:00)
Isko je njima rezerva kada su svi zdravi,toliko o jacini klupe.Uporedi klupu Reala sa klupom Barse. Navas,Varan,Isko,Kedira,Iljara,Cicarito,Hese... Sto su platili 30 miliona igraca ako je prosek?Dosta je tih opravdanja,Modric se povredio i bla bla bla... Koji to klub u toku sezone nema bar jednog povredjenog igraca?Jel Juve ima bolju klupu?Koliko znam i Pogba je bio povredjen...Svaki jaci klub ih je dobio ove godine i sad se vade na Modrica.Jel Modric najvazniji igrac Reala?Ako jeste recite to Ronaldu i njegovim fanovima obavezno.