Košarka 186

Utorak, 18.11.2014.

20:39

EK: Ritas prejak za Partizan

Košarkaši Partizana NIS doživeli su peti poraz u Evrokupu, pošto su u meču šestog kola izgubili od Lijetuvos Ritasa sa 85:76 u punom “Pioniru”.

EK: Ritas prejak za Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

186 Komentari

Sortiraj po:

Poslednjih 30 uz pomoc drzave

pre 9 godina

Samo slusajte navijace Zvezde,oni ce vam sve lepo objasniti kako stici do uspeha i trofeja.Crvena zvezda je najbolja u kosarci,posebno zadnjih 30 godina. (J.D.Aleksandar, 19. novembar 2014 07:21)

Ali zato smo u " prednjih " 30 god bili tate za vas u mnogo jacoj ligi i koliko vidim narednih 30 vas ceka ista sudbina.

vratite pehar

pre 9 godina

Pristalice čovićevog kluba, prvo vratite pehar, zatražite oproštaj pa ćete tek onda imati moralno pravo da dajete komentare.
Mi smo sada loši i verujem da čemo biti bolji, ali i ako ne budemo nikada nečemo propasti kao vi.

III klub u HR

pre 9 godina

"Izabranici Duška Vujoševića tako i dalje drže poslednje mesto na tabeli", e svaka vam cast na uspehu, nije to bas lako, ipak ste vi institucija. Vase snage jacaju svakim novim danom...

Mišljenja izneta u komentarima

pre 9 godina

Dulo Vujošević je trenirao i KK Sledeća Sezona, od kada se taj klub nazvao i KK Omaž Duletu Vujoševiću!

Dje si Drobnjace

pre 9 godina

Sad kad dodje ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj i "Drobnjak iz auta" kad se vrati sa njegovim komentarima

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Samo slusajte navijace Zvezde,oni ce vam sve lepo objasniti kako stici do uspeha i trofeja.Crvena zvezda je najbolja u kosarci,posebno zadnjih 30 godina.

Vlada

pre 9 godina

Те Ципирипи куп, те Мики Маус куп, те Куп Лилијане Ронкети. А Ви како те? Само доминирај

koga vi folirate

pre 9 godina

Mi smo deca Partizana
budi slobodan i svoj
kad porastem jednog dana
bicu covek a ne broj!
(YoxBg, 18. novembar 2014 22:46)

Da li vi stvarno mislite da se zaboravilo ko i šta je šesta lička?

Kum

pre 9 godina

Lepo je sto se raduju Top 16 fazi koja je Partizanu bila godinama rutina i obaveza...Da li toliki njihov broj otkriva upoznavanje sa carima kosarke ili visegodisnju farsu,bol i patnju...prepoznace sami.Zelim puno uspeha Zvezdi u EL,imaju simpatican i dobar sastav.
(Coa, 18. novembar 2014 23:45)

Ajde pogledaj koliko ste puta dosli do Top16, pa precrtaj taj deo. Ostatak sastava moze da stoji.

roto kos predsednik, bogdanov heroj

pre 9 godina

Hahahaha rastavi vas Ritas u obe tekme. Gde vam je sad onaj "talenat" Vanja sto odigra 2 tekme kako treba protiv nekih levaka i vec u trecoj ga nema protiv ozbiljnijeg kluba. Ni ne znate sta vas ceka u derbiju. ;)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (komarac u sorcu, 18. novembar 2014 23:14)

Prijatelju, taj "talenat" Vanja, ima jedva 17 godina i 5 odigranih utakmica za prvi tim.... I te dve sto je odigrao na seniorskom nivou su za njegove godine sasvim dovoljne...

Videces vec za par sezona, kad taj "talenat" udje u pubertet pa tvom zamrznutom roto kos timu u 3 utakmice saspe jedno 120 poena...

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Partizan je svoj identitet poznat sirom evrope i sveta,izgubio onog trenutka kada je prestao da sastavlja tim od iskusnih i mladih igraca.Na svakoj poziciji nam je potreban po jedan iskusan igrac koji ce mladjeg uciniti boljim.Vanji Marinkovicu bi sigurno bilo lakse da napreduje uz Pavlovica,a ne da deli minutazu sa Andricem ! Ali ajde za pocetak dovedite plejmejkera koji ce povezati igru po linijama,ovo stvarno sa Tepicem.koji je klasicna dvojka ne lici na nista.

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Ja znam da KK Partizan smeta svima , ma sta god govorili protiv KK Partizana to govori samo o tim ljudima koji ne vole to sto je Partizan godinama sampijon. NAPRED PARTIZAN.

Mile

pre 9 godina

Lose sudjenje uglavnom na stetu oba kluba ali kad se sve pogleda ipak vise su osteceni gosti. Partizan u ovakvoj formi protiv ove ekipe ne moze nista osim da uspostavi takav kriterijum da se ni rvanje ne svira. To DV pokusava u svakoj utakmici jer organizovana igra u napadu ne postoji samo odbrana i udri pa se zali se na svaki faul. Uglavnom borbenost ma visokom nivou.

Coa

pre 9 godina

Partizan ce liciti na ekipu kada se kompletira...Mislim na Milosavljevica,Pavlovica i jedinicu...nece biti favorit ali definitivno konkurentan vodecima u ABA ligi...Ovaj Evrokup je unapred zrtvovan da podjemo bez povreda i bacanja novca...ali maximalno iskoriscen da se ekipa podmladi i uigra za bitne prolecne utakmice u ABA ligi,koja videlo se iako nije voljena jeste dragocena...Raduje me toliki broj kosarkaskih navijaca Zvezde koji su se smejali kosarci kao sportu...omalovazavali visegodisnja ucesca i uspehe u EL...epsk pobede Partizana...Lepo je sto se raduju Top 16 fazi koja je Partizanu bila godinama rutina i obaveza...Da li toliki njihov broj otkriva upoznavanje sa carima kosarke ili visegodisnju farsu,bol i patnju...prepoznace sami.Zelim puno uspeha Zvezdi u EL,imaju simpatican i dobar sastav.

KKP

pre 9 godina

bilo je katastrofa ali mi se svidja sto su se milutinov i gagic popravili za razliku od prosle godine, macvan ledjnom tehnikom ne samo da zadaje protivnicima probleme vec i vidi same igrace sa strane, a taj tepic sto ga svi pljuju je sa dve trojke napravio 6:0 seriju i priblizili smo se na -4. Svako ko je gledao zadnju cetvrtinu znao je da sudjenje nije bilo na mesto razumem sto se delije bune nije im lako ali opet ne bih da se vadim jer igra nije bila na nivou. Samo Partizan!

A kad se vrati Sasa...

pre 9 godina

@dax ono koje ste vi igrali prosle godine dok smo mi tukli cska i makabi, ali ne treba to da te zanima bolje razmisljaj o takmicenju zvanom KLS, siguran sam da znas koje je to takmicenje..

komarac u sorcu

pre 9 godina

Hahahaha rastavi vas Ritas u obe tekme. Gde vam je sad onaj "talenat" Vanja sto odigra 2 tekme kako treba protiv nekih levaka i vec u trecoj ga nema protiv ozbiljnijeg kluba. Ni ne znate sta vas ceka u derbiju. ;)

vasilije

pre 9 godina

Stvarno loša igra Partizana kako malo ideja u napadu i spori napadi, jedino što koliko toliko zaslužuje prelaznu ocenu je centarska linija. I mislim da su sudije pred kraj 3. ćetvrine pogurale Ritas. Iako sam zvezdaš žalosno je na šta je Partizan spao i na kraju sam se iznervirao i nisam ispratio utakmicu do kraja.

Sasa

pre 9 godina

Imam poruku za gospodina Vujosevica i Danilovica"

Nemojte slucajno da zurite sa dovodjenjem pleja, igra nam je "super".Sto se Daloa tice , ili ga pustite {dajte mu minutazu , uprkos greskama, pa mu dokazite da nije za ekipu , ili jeste za istu, jer decku ocigledno fali samopouzdanje, a ne da ga pusta na kasicicu i menja ga cim napravi jednu gresku.
Ako mislite dogodine u Evroligu , najlepse Vas molim da ne dovodite vise nikog, da stabilizujete klub finansijski jer od sledece godine uspeh i ossvajanje Lige nece biti dovoljan za plasman u Evro ligu vec - budzet, Ako obezbedite 10 milki za dogodine , eto Vas u Evroligi, a, ako ne , mozete da igrate 5 finala , od EL nema nista.

Svake godine je "mucno" gledati KK Partizan jer mozda je Vujosevic kvalitetan trener , ali igra Partizana u poslednjih 10 godina, sve do polovine januara ninasta ne lici.

Gubimo strpljenje.

"Dijadnosticar" Nis

Zuki

pre 9 godina

Kakvo je ovo sudjenje u 4/4? Kao da igramo protiv Reala u Madridu, ma ne bi tako ni tamo sudili. Kakav faul Milutinovu, Tepicu? Prisli smo na 4 i onda cap.
Igra je bila vrlo dobra, Macvan nas je vadio u momentima. Skriveni panteri koji se potpisuju kao grobari shvataju da nam se forma podize, pozdrav za njih i vidimo se znate kada.
(sofronije, 18. novembar 2014 22:34)

Druze igra je bila jako losa. Bez pleja se ne moze protiv dobrih ekipa. Za borbenost svaka cast momcima ali spori Tepic ne moze da bude prvi plej i tacka.
Sudije nas jesu iskasapile u 4/4 nekim suludim odlukama ali smo i mi u kljucnim trenucima promasili 2 otvorena suta za 3 i Muric 3 slobodna za redom.
Na malo bolju odbranu protivnika nama se napad raspada. Tepic jednostavno nije plej i tacka. Nema osecaj za pas, nema prodor, spor dribling i sut mu je polovican i sutira samo kad mora pa cesto ni tad. Dokopacemo se mi plej-ofa u ABA ali tesko vise od toga bez krstenog pleja. Posle vecerasnje utakmice sam utiska da bi i bolji plej iz srpske lige bio korisniji od Milenka.

petarczv

pre 9 godina

Vidim da se komšije nasladjuju, samo napred da ste mi živi i zdravi redno je da i vi imate razlog za optimizam i radost makar to bio i neuspeh Partizana...
(Lud,zbunjen,normalan, 18. novembar 2014 22:35)

Da mi stvarno nemamo cemu da se radujemo imamo skor 8-0 u aba ligi i 3-2 u EL ...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa a a a

stecky

pre 9 godina

Stvarno ne želim da provociram i stajem na muku partizanima, ali ono što kao ljubitelj košarke prepoznajem je da Partizan nema igru! Nema šuta iz igre, nema asistencija, očajna odbrana dva na dva, dosta nelogičnih i nerezonskih izmena koje izbacuju igrače iz ritma, a to je ipak trenerska odgovornost! O lepoti igre ne treba ni pričati.

Prokuv'o motor

pre 9 godina

Pa cekaj, pa kako sad ovo? Pa zar se masina nije upalila????
(bas mi zao, 18. novembar 2014 22:25)
Ma komšo, upalila se, ali nam otišla dekna i pomešali nam se voda i ulje.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

mačavanu svaka čast dao je jedini 150 posto ovo ostalo ništa svaka čast milane mnogo mi te legendo žao hvalati puno majstore nek ti samo bog da kakav si čovek ti si ljudina

Koja

pre 9 godina

Vidim da se komšije nasladjuju, samo napred da ste mi živi i zdravi redno je da i vi imate razlog za optimizam i radost makar to bio i neuspeh Partizana... (Lud,zbunjen,normalan, 18. novembar 2014 22:35)

Pa ako se neko nasladjuje tudjim porazima onda ste to vi grobari, pravi ste licemeri...

Kapetan Esid

pre 9 godina

Kad je Zvezda izgubila od Neptunasa, pisali ste kako je morala da se nosi sa nemogućim šutem ekipe Neptunasa i katastrofalnim suđenjem. A sad?

Gile

pre 9 godina

Mnogo smo slabi. Mnogo mladi... ali mnogo slabi. Na ovoj utakmici ne vidim nikakav napredak u odnosu na početak sezone. Ne vidim da će skoro biti bolje. Ipak - NAPRED PARTIZAN!!!

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

milutinov je najbolji igrač lijetvusa pustio je kavaliuskasa da da lakih 17 p bez slobodnih bacanja a slab je sa bacanja i dobro da je izašao zbog 5 f al ja mislim da je kasno

Rade

pre 9 godina

Gledam utakmicu,još je pet min do kraja,evo kao Grobar moram da priznam ali i svi ostali,da je ovo jadno i tužno od igre košarke.Bez volje,kondicije,skokova u napadu a da o šutu i o akcijama ne trošim reči.Odbrana katastrofa,a bez dobre odbrane,nema napada.Pa niko ne gine za loptom po terenu.Grobari moji priznajmo si,sa ovakvom igrom nemamo šta tražiti ni u Evro kupu,ni u Aba ligi,postali smo prosečan tim!Svako ko se razume u košarku,zna,da čemo morati krenuti iz početka,bez velikih pojačanja.Polako i sigurno sa mladim timom,a stranci nam ne trebaju.Nije to sramota,sramota je kada jedan Real ili Fener ili Barsa ne mogu da osvoje EL sa ovolikim budjetom.Ove godine,prvi put posle 40 godina,je Zvezda stvarno dominantnija od nas!A krivci se zna ko su,menjati komplet upravu!

Sajonac

pre 9 godina

Mi smo taj isti Ritas dobili i tamo i vamo, a vi ne mozete nista da uradite. Ali nema veze, ipak ste vi veci klub od Boston Seltiksa, tesite se time i cekajte Godoa. Pardon, cekajte Boa.

Barut

pre 9 godina

Dodavanje Gagica u drugoj cetvrtini o tablu neprocenjivo, evo smejemo se vec 20 minuta hahaha
(Bodibond, 18. novembar 2014 21:08)

Mi se smejemo 16 godina ...

Анализа

pre 9 godina

Сви играчи стагнирају или назадују. При томе, екипа нити је млада (носиоци Тепић, Богдановић, Мачван), нити је јефтина, упркос пропаганди.

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Vidim da se komšije nasladjuju, samo napred da ste mi živi i zdravi redno je da i vi imate razlog za optimizam i radost makar to bio i neuspeh Partizana...

veseli jan

pre 9 godina

Dakle mi ni ove indijance ne mozemo da dobijemo, strasno. Pa koji je ovo tim Rietuvos Ariva Litas? Jel to onaj prevoznik iz Pozarevca osnovao klub? A i sudije ga tupe, kao da su oni domacini.

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Hvala vam crno beli svi su igraci hrabro borili veceras ali nazalost nismo uspeli da pobedimo Ritas, ali bice bolje. NAPRED PARTIZAN

Crnobelac

pre 9 godina

Još jednom se pokazalo, da nam nedostaje plej.Tepić ga igra i to mu nije prava pozicija te bez obzira koliko ga kritikujemo, obično igra celu utakmicu. Sa dolaskom Saše i pravog pleja bit će to mnogo, mnogo bolje.NAPRED PARTIZAN.

Corleone

pre 9 godina

Samo lud nije zaradio na ovom mecu. Nisam odigrao mnogo, 5 crvenih na opciju da ce Lijetuvas postici vise od 72,5 poena. Kvota 1,96 u jednoj od nasih kladionica. Bez ikakvog nerviranja je proslo i to maltene pocetkom cetvrte cetvrtine. Pa ovi ljudi daju oko 90 poena na prethodnih 15-20 utakmica zaredom. Ove nase kladionice kao da su blesave sa ovako malom granicom. Laka lova.

Siniša

pre 9 godina

Odlični smo s obzirom da igramo bez pleja. Peti faul Milutinova (šta je sudija video???) i nesuđeni u napadu nad Gagićem ubrzo posle toga, mi govore FM da ovo večeras nismo mogli dobiti. Nema veze biće bolje kad dođu Pavlović i plej i Gagi bude spreman.

Batko

pre 9 godina

Kakvo je ovo sudjenje u 4/4? Kao da igramo protiv Reala u Madridu, ma ne bi tako ni tamo sudili. Kakav faul Milutinovu, Tepicu? Prisli smo na 4 i onda cap.
Igra je bila vrlo dobra, Macvan nas je vadio u momentima. Skriveni panteri koji se potpisuju kao grobari shvataju da nam se forma podize, pozdrav za njih i vidimo se znate kada.
(sofronije, 18. novembar 2014 22:34)

Šta si ti gledao večeras ??? "Žikinu šarenicu" ???

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

sudije nas uništiš i bez pleja nema ništa svaka malo angažovana ekipa vidi slabost i napadne na pleja i pobedi ništa bez plej i zdravo plej nam treba za aba ligu ovo smo već ispali al nema veze plej je bitan za aba ligu

sasha

pre 9 godina

Umesto sto se bavite Zvezdo bilo bi vam pametnije da malo vise gledate u svoje dvoriste jer je ocigledno da se raspadate. Vi ne da niste u stanju da pobedite Ritas nego niste u stanju da dobijete na domacem terenu bar jednu cetvrtinu, JEDNU CETVRTINU NA DOMACEM PARKETU, DULENCE I KOMPANIJA NISU NI TO U STANJU, toliko o instituciji. Da niste zalosni smejao bi se.

sofronije

pre 9 godina

Kakvo je ovo sudjenje u 4/4? Kao da igramo protiv Reala u Madridu, ma ne bi tako ni tamo sudili. Kakav faul Milutinovu, Tepicu? Prisli smo na 4 i onda cap.
Igra je bila vrlo dobra, Macvan nas je vadio u momentima. Skriveni panteri koji se potpisuju kao grobari shvataju da nam se forma podize, pozdrav za njih i vidimo se znate kada.

Jedina opozicija u Srbiji

pre 9 godina

Sta reci,napad se zna da je ocajan,ali ovakva odbrana,gde igraci velikog Partizana ne znaju gde biju,gde profesionalci ne znaju da brane 2na 2,gde ne znaju ...ma nista.Vec mi je muka od ovog,pola godine nmg pleja da dovedu,igra nam je kao raspustena banda,i kao takvi dodjemo u situaciju da dobijemo,i onda igrac Andric kome se svodi igra na sut i samo sut promasi dve otvorene trojke! Tuga na sta smo spali.

sprars

pre 9 godina

@Koliko ima raje? Nemam televizor.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kiki, 18. novembar 2014 21:11)

Na ulebovom sajtu stoji podatak 5800 ali i corav covek bi primetio da je vise ljudi u hali, negde oko 7000 po mojoj proceni.

Kum

pre 9 godina

Lose. Vidi se ogranicenost pojedinih igraca protiv malo cvrsce odbrane. Kako Milutinov i Gagic ne mogu da se izbore za poziciju protiv znatno manjih i slabijih protivnika? Organizacija napada ne postoji. Macvan vam je i plej, i krilo, i centar, skoro 2/3 tima.

Ne znam Grobari, objektivno ne vidim ovde razlog za optimizam.

ultrasrbin

pre 9 godina

Tepic i Dalo zajedno nece imati pozitivan indeks. Pa Dalo omasi polaganje,a onda napravi faul za 2+1. Koliko glup ili netalentovan treba biti za tako nesto. Tepic sutira sa distance kao da je neki losiji centar,a loptu vodi i razigrava kao da je ekonom.

direktno iz Pionira

pre 9 godina

Pionir je ispunjen skoro do poslednjeg mesta... Nesto malo prazniji sever jedino, ali jasno je zasto niko nece tamo od Grobara. ;-)

Dark

pre 9 godina

Ovaj Ritas teski indijanci ali komsiluk je jos gori .Gagara sa trojke baca u cosak table :) Komedija, nije ni cudo sto je Zvezda bila ovaj ritas 25 razlike u gostima.

veliki strumf

pre 9 godina

Partizan ima jedan jedini kvalitet u napadu a to je ofanzivan skok. Milutinov cak 4 u 1/4. Ovi nemaju visoke centre i slabo ga kontrolisu. Skoro sve koseve Partizan je dao posle skoka u napadu.

xxyyzz

pre 9 godina

Ova dvojica komentatora na eurosportu kao da su na kafu otisli, ne zaklapaju usta, a nista pametno da kazu. Jos su i smanjili zvuk iz pionira pa se slabo cuju i sudije i navijaci

milan

pre 9 godina

Kako je uzivanje pratiti utakmicu uz komentar Edina i Koleta na Areni. Aba presla na sportklub, arena vise nema maltene nijedan dobar sportski dogadjaj koji ekskluzivno prenosi (npr. LS prenose i javni emiteri). Podrska Partizanu od navijaca Zvezde. Nece nama biti bolje ako Partizanu bude gore, ni obrnuto. Sto prije to shvatimo, tim bolje.

DJokovic

pre 9 godina

Dule odlazi bre nije Partizan tvoj vise nego moj. Mi generacijama svi porodicno disemo uz crno bele. Treba znati kad je vreme da se penzionises pitaj Danilovica.

DedaMiloje

pre 9 godina

Partizan pod ozbiljnom odbranom nema nikakve sanse da dobije bilo koju utakmicu, ovo su limitirani igraci i da nije Macvana bec bi bilo 15 razlike za litvance. Dobar igrac, nemam pojma koja je procena bila da ga ne uzme ni jedan evroligas makar za zamenu, verovatno oni znaju nesto sto mi neznamo. Mislim da je povreda u pitanju koju je sanirao za sada, ali ako je to razlog, onda ga mnogo koristi Dule. Ajd pa pobedite, mrzim ove Litvance jos od Sabonisa i Marculjonisa, teski smradovi od igraca.

delija

pre 9 godina

Pozdrav za komšije.Želim da Partizan pobedi veceras.Trebamo se složiti i navijati za naše timove kad igraju u evropskim takmičenjima.

veliki strumf

pre 9 godina

U prva 2 minuta 3 air ball-a, a u naredna 3 sve same koske, poeni iz pogresno dosudjenih bacanja. Kakva je ovo kosarka? Hoce li neko dati kos? Teska sprdacina, ne mozete da date kos iz igre evo 6 minuta!

Dark

pre 9 godina

Ovaj Ritas teski indijanci ali komsiluk je jos gori .Gagara sa trojke baca u cosak table :) Komedija, nije ni cudo sto je Zvezda bila ovaj ritas 25 razlike u gostima.

petarczv

pre 9 godina

Vidim da se komšije nasladjuju, samo napred da ste mi živi i zdravi redno je da i vi imate razlog za optimizam i radost makar to bio i neuspeh Partizana...
(Lud,zbunjen,normalan, 18. novembar 2014 22:35)

Da mi stvarno nemamo cemu da se radujemo imamo skor 8-0 u aba ligi i 3-2 u EL ...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa a a a

Анализа

pre 9 godina

Сви играчи стагнирају или назадују. При томе, екипа нити је млада (носиоци Тепић, Богдановић, Мачван), нити је јефтина, упркос пропаганди.

Prokuv'o motor

pre 9 godina

Pa cekaj, pa kako sad ovo? Pa zar se masina nije upalila????
(bas mi zao, 18. novembar 2014 22:25)
Ma komšo, upalila se, ali nam otišla dekna i pomešali nam se voda i ulje.

Sajonac

pre 9 godina

Mi smo taj isti Ritas dobili i tamo i vamo, a vi ne mozete nista da uradite. Ali nema veze, ipak ste vi veci klub od Boston Seltiksa, tesite se time i cekajte Godoa. Pardon, cekajte Boa.

Batko

pre 9 godina

Kakvo je ovo sudjenje u 4/4? Kao da igramo protiv Reala u Madridu, ma ne bi tako ni tamo sudili. Kakav faul Milutinovu, Tepicu? Prisli smo na 4 i onda cap.
Igra je bila vrlo dobra, Macvan nas je vadio u momentima. Skriveni panteri koji se potpisuju kao grobari shvataju da nam se forma podize, pozdrav za njih i vidimo se znate kada.
(sofronije, 18. novembar 2014 22:34)

Šta si ti gledao večeras ??? "Žikinu šarenicu" ???

Koja

pre 9 godina

Vidim da se komšije nasladjuju, samo napred da ste mi živi i zdravi redno je da i vi imate razlog za optimizam i radost makar to bio i neuspeh Partizana... (Lud,zbunjen,normalan, 18. novembar 2014 22:35)

Pa ako se neko nasladjuje tudjim porazima onda ste to vi grobari, pravi ste licemeri...

ultrasrbin

pre 9 godina

Tepic i Dalo zajedno nece imati pozitivan indeks. Pa Dalo omasi polaganje,a onda napravi faul za 2+1. Koliko glup ili netalentovan treba biti za tako nesto. Tepic sutira sa distance kao da je neki losiji centar,a loptu vodi i razigrava kao da je ekonom.

sasha

pre 9 godina

Umesto sto se bavite Zvezdo bilo bi vam pametnije da malo vise gledate u svoje dvoriste jer je ocigledno da se raspadate. Vi ne da niste u stanju da pobedite Ritas nego niste u stanju da dobijete na domacem terenu bar jednu cetvrtinu, JEDNU CETVRTINU NA DOMACEM PARKETU, DULENCE I KOMPANIJA NISU NI TO U STANJU, toliko o instituciji. Da niste zalosni smejao bi se.

stecky

pre 9 godina

Stvarno ne želim da provociram i stajem na muku partizanima, ali ono što kao ljubitelj košarke prepoznajem je da Partizan nema igru! Nema šuta iz igre, nema asistencija, očajna odbrana dva na dva, dosta nelogičnih i nerezonskih izmena koje izbacuju igrače iz ritma, a to je ipak trenerska odgovornost! O lepoti igre ne treba ni pričati.

komarac u sorcu

pre 9 godina

Hahahaha rastavi vas Ritas u obe tekme. Gde vam je sad onaj "talenat" Vanja sto odigra 2 tekme kako treba protiv nekih levaka i vec u trecoj ga nema protiv ozbiljnijeg kluba. Ni ne znate sta vas ceka u derbiju. ;)

Jedina opozicija u Srbiji

pre 9 godina

Sta reci,napad se zna da je ocajan,ali ovakva odbrana,gde igraci velikog Partizana ne znaju gde biju,gde profesionalci ne znaju da brane 2na 2,gde ne znaju ...ma nista.Vec mi je muka od ovog,pola godine nmg pleja da dovedu,igra nam je kao raspustena banda,i kao takvi dodjemo u situaciju da dobijemo,i onda igrac Andric kome se svodi igra na sut i samo sut promasi dve otvorene trojke! Tuga na sta smo spali.

milan

pre 9 godina

Kako je uzivanje pratiti utakmicu uz komentar Edina i Koleta na Areni. Aba presla na sportklub, arena vise nema maltene nijedan dobar sportski dogadjaj koji ekskluzivno prenosi (npr. LS prenose i javni emiteri). Podrska Partizanu od navijaca Zvezde. Nece nama biti bolje ako Partizanu bude gore, ni obrnuto. Sto prije to shvatimo, tim bolje.

Kum

pre 9 godina

Lepo je sto se raduju Top 16 fazi koja je Partizanu bila godinama rutina i obaveza...Da li toliki njihov broj otkriva upoznavanje sa carima kosarke ili visegodisnju farsu,bol i patnju...prepoznace sami.Zelim puno uspeha Zvezdi u EL,imaju simpatican i dobar sastav.
(Coa, 18. novembar 2014 23:45)

Ajde pogledaj koliko ste puta dosli do Top16, pa precrtaj taj deo. Ostatak sastava moze da stoji.

Kum

pre 9 godina

Lose. Vidi se ogranicenost pojedinih igraca protiv malo cvrsce odbrane. Kako Milutinov i Gagic ne mogu da se izbore za poziciju protiv znatno manjih i slabijih protivnika? Organizacija napada ne postoji. Macvan vam je i plej, i krilo, i centar, skoro 2/3 tima.

Ne znam Grobari, objektivno ne vidim ovde razlog za optimizam.

Kapetan Esid

pre 9 godina

Kad je Zvezda izgubila od Neptunasa, pisali ste kako je morala da se nosi sa nemogućim šutem ekipe Neptunasa i katastrofalnim suđenjem. A sad?

Rade

pre 9 godina

Gledam utakmicu,još je pet min do kraja,evo kao Grobar moram da priznam ali i svi ostali,da je ovo jadno i tužno od igre košarke.Bez volje,kondicije,skokova u napadu a da o šutu i o akcijama ne trošim reči.Odbrana katastrofa,a bez dobre odbrane,nema napada.Pa niko ne gine za loptom po terenu.Grobari moji priznajmo si,sa ovakvom igrom nemamo šta tražiti ni u Evro kupu,ni u Aba ligi,postali smo prosečan tim!Svako ko se razume u košarku,zna,da čemo morati krenuti iz početka,bez velikih pojačanja.Polako i sigurno sa mladim timom,a stranci nam ne trebaju.Nije to sramota,sramota je kada jedan Real ili Fener ili Barsa ne mogu da osvoje EL sa ovolikim budjetom.Ove godine,prvi put posle 40 godina,je Zvezda stvarno dominantnija od nas!A krivci se zna ko su,menjati komplet upravu!

Corleone

pre 9 godina

Samo lud nije zaradio na ovom mecu. Nisam odigrao mnogo, 5 crvenih na opciju da ce Lijetuvas postici vise od 72,5 poena. Kvota 1,96 u jednoj od nasih kladionica. Bez ikakvog nerviranja je proslo i to maltene pocetkom cetvrte cetvrtine. Pa ovi ljudi daju oko 90 poena na prethodnih 15-20 utakmica zaredom. Ove nase kladionice kao da su blesave sa ovako malom granicom. Laka lova.

DJokovic

pre 9 godina

Dule odlazi bre nije Partizan tvoj vise nego moj. Mi generacijama svi porodicno disemo uz crno bele. Treba znati kad je vreme da se penzionises pitaj Danilovica.

veseli jan

pre 9 godina

Dakle mi ni ove indijance ne mozemo da dobijemo, strasno. Pa koji je ovo tim Rietuvos Ariva Litas? Jel to onaj prevoznik iz Pozarevca osnovao klub? A i sudije ga tupe, kao da su oni domacini.

DedaMiloje

pre 9 godina

Partizan pod ozbiljnom odbranom nema nikakve sanse da dobije bilo koju utakmicu, ovo su limitirani igraci i da nije Macvana bec bi bilo 15 razlike za litvance. Dobar igrac, nemam pojma koja je procena bila da ga ne uzme ni jedan evroligas makar za zamenu, verovatno oni znaju nesto sto mi neznamo. Mislim da je povreda u pitanju koju je sanirao za sada, ali ako je to razlog, onda ga mnogo koristi Dule. Ajd pa pobedite, mrzim ove Litvance jos od Sabonisa i Marculjonisa, teski smradovi od igraca.

vasilije

pre 9 godina

Stvarno loša igra Partizana kako malo ideja u napadu i spori napadi, jedino što koliko toliko zaslužuje prelaznu ocenu je centarska linija. I mislim da su sudije pred kraj 3. ćetvrine pogurale Ritas. Iako sam zvezdaš žalosno je na šta je Partizan spao i na kraju sam se iznervirao i nisam ispratio utakmicu do kraja.

Barut

pre 9 godina

Dodavanje Gagica u drugoj cetvrtini o tablu neprocenjivo, evo smejemo se vec 20 minuta hahaha
(Bodibond, 18. novembar 2014 21:08)

Mi se smejemo 16 godina ...

veliki strumf

pre 9 godina

U prva 2 minuta 3 air ball-a, a u naredna 3 sve same koske, poeni iz pogresno dosudjenih bacanja. Kakva je ovo kosarka? Hoce li neko dati kos? Teska sprdacina, ne mozete da date kos iz igre evo 6 minuta!

veliki strumf

pre 9 godina

Partizan ima jedan jedini kvalitet u napadu a to je ofanzivan skok. Milutinov cak 4 u 1/4. Ovi nemaju visoke centre i slabo ga kontrolisu. Skoro sve koseve Partizan je dao posle skoka u napadu.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

milutinov je najbolji igrač lijetvusa pustio je kavaliuskasa da da lakih 17 p bez slobodnih bacanja a slab je sa bacanja i dobro da je izašao zbog 5 f al ja mislim da je kasno

xxyyzz

pre 9 godina

Ova dvojica komentatora na eurosportu kao da su na kafu otisli, ne zaklapaju usta, a nista pametno da kazu. Jos su i smanjili zvuk iz pionira pa se slabo cuju i sudije i navijaci

delija

pre 9 godina

Pozdrav za komšije.Želim da Partizan pobedi veceras.Trebamo se složiti i navijati za naše timove kad igraju u evropskim takmičenjima.

Sasa

pre 9 godina

Imam poruku za gospodina Vujosevica i Danilovica"

Nemojte slucajno da zurite sa dovodjenjem pleja, igra nam je "super".Sto se Daloa tice , ili ga pustite {dajte mu minutazu , uprkos greskama, pa mu dokazite da nije za ekipu , ili jeste za istu, jer decku ocigledno fali samopouzdanje, a ne da ga pusta na kasicicu i menja ga cim napravi jednu gresku.
Ako mislite dogodine u Evroligu , najlepse Vas molim da ne dovodite vise nikog, da stabilizujete klub finansijski jer od sledece godine uspeh i ossvajanje Lige nece biti dovoljan za plasman u Evro ligu vec - budzet, Ako obezbedite 10 milki za dogodine , eto Vas u Evroligi, a, ako ne , mozete da igrate 5 finala , od EL nema nista.

Svake godine je "mucno" gledati KK Partizan jer mozda je Vujosevic kvalitetan trener , ali igra Partizana u poslednjih 10 godina, sve do polovine januara ninasta ne lici.

Gubimo strpljenje.

"Dijadnosticar" Nis

Zuki

pre 9 godina

Kakvo je ovo sudjenje u 4/4? Kao da igramo protiv Reala u Madridu, ma ne bi tako ni tamo sudili. Kakav faul Milutinovu, Tepicu? Prisli smo na 4 i onda cap.
Igra je bila vrlo dobra, Macvan nas je vadio u momentima. Skriveni panteri koji se potpisuju kao grobari shvataju da nam se forma podize, pozdrav za njih i vidimo se znate kada.
(sofronije, 18. novembar 2014 22:34)

Druze igra je bila jako losa. Bez pleja se ne moze protiv dobrih ekipa. Za borbenost svaka cast momcima ali spori Tepic ne moze da bude prvi plej i tacka.
Sudije nas jesu iskasapile u 4/4 nekim suludim odlukama ali smo i mi u kljucnim trenucima promasili 2 otvorena suta za 3 i Muric 3 slobodna za redom.
Na malo bolju odbranu protivnika nama se napad raspada. Tepic jednostavno nije plej i tacka. Nema osecaj za pas, nema prodor, spor dribling i sut mu je polovican i sutira samo kad mora pa cesto ni tad. Dokopacemo se mi plej-ofa u ABA ali tesko vise od toga bez krstenog pleja. Posle vecerasnje utakmice sam utiska da bi i bolji plej iz srpske lige bio korisniji od Milenka.

roto kos predsednik, bogdanov heroj

pre 9 godina

Hahahaha rastavi vas Ritas u obe tekme. Gde vam je sad onaj "talenat" Vanja sto odigra 2 tekme kako treba protiv nekih levaka i vec u trecoj ga nema protiv ozbiljnijeg kluba. Ni ne znate sta vas ceka u derbiju. ;)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (komarac u sorcu, 18. novembar 2014 23:14)

Prijatelju, taj "talenat" Vanja, ima jedva 17 godina i 5 odigranih utakmica za prvi tim.... I te dve sto je odigrao na seniorskom nivou su za njegove godine sasvim dovoljne...

Videces vec za par sezona, kad taj "talenat" udje u pubertet pa tvom zamrznutom roto kos timu u 3 utakmice saspe jedno 120 poena...

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Hvala vam crno beli svi su igraci hrabro borili veceras ali nazalost nismo uspeli da pobedimo Ritas, ali bice bolje. NAPRED PARTIZAN

Crnobelac

pre 9 godina

Još jednom se pokazalo, da nam nedostaje plej.Tepić ga igra i to mu nije prava pozicija te bez obzira koliko ga kritikujemo, obično igra celu utakmicu. Sa dolaskom Saše i pravog pleja bit će to mnogo, mnogo bolje.NAPRED PARTIZAN.

Mile

pre 9 godina

Lose sudjenje uglavnom na stetu oba kluba ali kad se sve pogleda ipak vise su osteceni gosti. Partizan u ovakvoj formi protiv ove ekipe ne moze nista osim da uspostavi takav kriterijum da se ni rvanje ne svira. To DV pokusava u svakoj utakmici jer organizovana igra u napadu ne postoji samo odbrana i udri pa se zali se na svaki faul. Uglavnom borbenost ma visokom nivou.

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Vidim da se komšije nasladjuju, samo napred da ste mi živi i zdravi redno je da i vi imate razlog za optimizam i radost makar to bio i neuspeh Partizana...

Gile

pre 9 godina

Mnogo smo slabi. Mnogo mladi... ali mnogo slabi. Na ovoj utakmici ne vidim nikakav napredak u odnosu na početak sezone. Ne vidim da će skoro biti bolje. Ipak - NAPRED PARTIZAN!!!

sofronije

pre 9 godina

Kakvo je ovo sudjenje u 4/4? Kao da igramo protiv Reala u Madridu, ma ne bi tako ni tamo sudili. Kakav faul Milutinovu, Tepicu? Prisli smo na 4 i onda cap.
Igra je bila vrlo dobra, Macvan nas je vadio u momentima. Skriveni panteri koji se potpisuju kao grobari shvataju da nam se forma podize, pozdrav za njih i vidimo se znate kada.

Poslednjih 30 uz pomoc drzave

pre 9 godina

Samo slusajte navijace Zvezde,oni ce vam sve lepo objasniti kako stici do uspeha i trofeja.Crvena zvezda je najbolja u kosarci,posebno zadnjih 30 godina. (J.D.Aleksandar, 19. novembar 2014 07:21)

Ali zato smo u " prednjih " 30 god bili tate za vas u mnogo jacoj ligi i koliko vidim narednih 30 vas ceka ista sudbina.

Coa

pre 9 godina

Partizan ce liciti na ekipu kada se kompletira...Mislim na Milosavljevica,Pavlovica i jedinicu...nece biti favorit ali definitivno konkurentan vodecima u ABA ligi...Ovaj Evrokup je unapred zrtvovan da podjemo bez povreda i bacanja novca...ali maximalno iskoriscen da se ekipa podmladi i uigra za bitne prolecne utakmice u ABA ligi,koja videlo se iako nije voljena jeste dragocena...Raduje me toliki broj kosarkaskih navijaca Zvezde koji su se smejali kosarci kao sportu...omalovazavali visegodisnja ucesca i uspehe u EL...epsk pobede Partizana...Lepo je sto se raduju Top 16 fazi koja je Partizanu bila godinama rutina i obaveza...Da li toliki njihov broj otkriva upoznavanje sa carima kosarke ili visegodisnju farsu,bol i patnju...prepoznace sami.Zelim puno uspeha Zvezdi u EL,imaju simpatican i dobar sastav.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Partizan je svoj identitet poznat sirom evrope i sveta,izgubio onog trenutka kada je prestao da sastavlja tim od iskusnih i mladih igraca.Na svakoj poziciji nam je potreban po jedan iskusan igrac koji ce mladjeg uciniti boljim.Vanji Marinkovicu bi sigurno bilo lakse da napreduje uz Pavlovica,a ne da deli minutazu sa Andricem ! Ali ajde za pocetak dovedite plejmejkera koji ce povezati igru po linijama,ovo stvarno sa Tepicem.koji je klasicna dvojka ne lici na nista.

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Ja znam da KK Partizan smeta svima , ma sta god govorili protiv KK Partizana to govori samo o tim ljudima koji ne vole to sto je Partizan godinama sampijon. NAPRED PARTIZAN.

Siniša

pre 9 godina

Odlični smo s obzirom da igramo bez pleja. Peti faul Milutinova (šta je sudija video???) i nesuđeni u napadu nad Gagićem ubrzo posle toga, mi govore FM da ovo večeras nismo mogli dobiti. Nema veze biće bolje kad dođu Pavlović i plej i Gagi bude spreman.

A kad se vrati Sasa...

pre 9 godina

@dax ono koje ste vi igrali prosle godine dok smo mi tukli cska i makabi, ali ne treba to da te zanima bolje razmisljaj o takmicenju zvanom KLS, siguran sam da znas koje je to takmicenje..

Dje si Drobnjace

pre 9 godina

Sad kad dodje ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj i "Drobnjak iz auta" kad se vrati sa njegovim komentarima

III klub u HR

pre 9 godina

"Izabranici Duška Vujoševića tako i dalje drže poslednje mesto na tabeli", e svaka vam cast na uspehu, nije to bas lako, ipak ste vi institucija. Vase snage jacaju svakim novim danom...

Vlada

pre 9 godina

Те Ципирипи куп, те Мики Маус куп, те Куп Лилијане Ронкети. А Ви како те? Само доминирај

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

mačavanu svaka čast dao je jedini 150 posto ovo ostalo ništa svaka čast milane mnogo mi te legendo žao hvalati puno majstore nek ti samo bog da kakav si čovek ti si ljudina

koga vi folirate

pre 9 godina

Mi smo deca Partizana
budi slobodan i svoj
kad porastem jednog dana
bicu covek a ne broj!
(YoxBg, 18. novembar 2014 22:46)

Da li vi stvarno mislite da se zaboravilo ko i šta je šesta lička?

direktno iz Pionira

pre 9 godina

Pionir je ispunjen skoro do poslednjeg mesta... Nesto malo prazniji sever jedino, ali jasno je zasto niko nece tamo od Grobara. ;-)

sprars

pre 9 godina

@Koliko ima raje? Nemam televizor.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kiki, 18. novembar 2014 21:11)

Na ulebovom sajtu stoji podatak 5800 ali i corav covek bi primetio da je vise ljudi u hali, negde oko 7000 po mojoj proceni.

KKP

pre 9 godina

bilo je katastrofa ali mi se svidja sto su se milutinov i gagic popravili za razliku od prosle godine, macvan ledjnom tehnikom ne samo da zadaje protivnicima probleme vec i vidi same igrace sa strane, a taj tepic sto ga svi pljuju je sa dve trojke napravio 6:0 seriju i priblizili smo se na -4. Svako ko je gledao zadnju cetvrtinu znao je da sudjenje nije bilo na mesto razumem sto se delije bune nije im lako ali opet ne bih da se vadim jer igra nije bila na nivou. Samo Partizan!

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

sudije nas uništiš i bez pleja nema ništa svaka malo angažovana ekipa vidi slabost i napadne na pleja i pobedi ništa bez plej i zdravo plej nam treba za aba ligu ovo smo već ispali al nema veze plej je bitan za aba ligu

vratite pehar

pre 9 godina

Pristalice čovićevog kluba, prvo vratite pehar, zatražite oproštaj pa ćete tek onda imati moralno pravo da dajete komentare.
Mi smo sada loši i verujem da čemo biti bolji, ali i ako ne budemo nikada nečemo propasti kao vi.

Mišljenja izneta u komentarima

pre 9 godina

Dulo Vujošević je trenirao i KK Sledeća Sezona, od kada se taj klub nazvao i KK Omaž Duletu Vujoševiću!

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Samo slusajte navijace Zvezde,oni ce vam sve lepo objasniti kako stici do uspeha i trofeja.Crvena zvezda je najbolja u kosarci,posebno zadnjih 30 godina.

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Vidim da se komšije nasladjuju, samo napred da ste mi živi i zdravi redno je da i vi imate razlog za optimizam i radost makar to bio i neuspeh Partizana...

Barut

pre 9 godina

Dodavanje Gagica u drugoj cetvrtini o tablu neprocenjivo, evo smejemo se vec 20 minuta hahaha
(Bodibond, 18. novembar 2014 21:08)

Mi se smejemo 16 godina ...

sofronije

pre 9 godina

Kakvo je ovo sudjenje u 4/4? Kao da igramo protiv Reala u Madridu, ma ne bi tako ni tamo sudili. Kakav faul Milutinovu, Tepicu? Prisli smo na 4 i onda cap.
Igra je bila vrlo dobra, Macvan nas je vadio u momentima. Skriveni panteri koji se potpisuju kao grobari shvataju da nam se forma podize, pozdrav za njih i vidimo se znate kada.

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Ja znam da KK Partizan smeta svima , ma sta god govorili protiv KK Partizana to govori samo o tim ljudima koji ne vole to sto je Partizan godinama sampijon. NAPRED PARTIZAN.

Crnobelac

pre 9 godina

Još jednom se pokazalo, da nam nedostaje plej.Tepić ga igra i to mu nije prava pozicija te bez obzira koliko ga kritikujemo, obično igra celu utakmicu. Sa dolaskom Saše i pravog pleja bit će to mnogo, mnogo bolje.NAPRED PARTIZAN.

roto kos predsednik, bogdanov heroj

pre 9 godina

Hahahaha rastavi vas Ritas u obe tekme. Gde vam je sad onaj "talenat" Vanja sto odigra 2 tekme kako treba protiv nekih levaka i vec u trecoj ga nema protiv ozbiljnijeg kluba. Ni ne znate sta vas ceka u derbiju. ;)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (komarac u sorcu, 18. novembar 2014 23:14)

Prijatelju, taj "talenat" Vanja, ima jedva 17 godina i 5 odigranih utakmica za prvi tim.... I te dve sto je odigrao na seniorskom nivou su za njegove godine sasvim dovoljne...

Videces vec za par sezona, kad taj "talenat" udje u pubertet pa tvom zamrznutom roto kos timu u 3 utakmice saspe jedno 120 poena...

A kad se vrati Sasa...

pre 9 godina

@dax ono koje ste vi igrali prosle godine dok smo mi tukli cska i makabi, ali ne treba to da te zanima bolje razmisljaj o takmicenju zvanom KLS, siguran sam da znas koje je to takmicenje..

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Hvala vam crno beli svi su igraci hrabro borili veceras ali nazalost nismo uspeli da pobedimo Ritas, ali bice bolje. NAPRED PARTIZAN

sprars

pre 9 godina

@Koliko ima raje? Nemam televizor.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kiki, 18. novembar 2014 21:11)

Na ulebovom sajtu stoji podatak 5800 ali i corav covek bi primetio da je vise ljudi u hali, negde oko 7000 po mojoj proceni.

Siniša

pre 9 godina

Odlični smo s obzirom da igramo bez pleja. Peti faul Milutinova (šta je sudija video???) i nesuđeni u napadu nad Gagićem ubrzo posle toga, mi govore FM da ovo večeras nismo mogli dobiti. Nema veze biće bolje kad dođu Pavlović i plej i Gagi bude spreman.

Coa

pre 9 godina

Partizan ce liciti na ekipu kada se kompletira...Mislim na Milosavljevica,Pavlovica i jedinicu...nece biti favorit ali definitivno konkurentan vodecima u ABA ligi...Ovaj Evrokup je unapred zrtvovan da podjemo bez povreda i bacanja novca...ali maximalno iskoriscen da se ekipa podmladi i uigra za bitne prolecne utakmice u ABA ligi,koja videlo se iako nije voljena jeste dragocena...Raduje me toliki broj kosarkaskih navijaca Zvezde koji su se smejali kosarci kao sportu...omalovazavali visegodisnja ucesca i uspehe u EL...epsk pobede Partizana...Lepo je sto se raduju Top 16 fazi koja je Partizanu bila godinama rutina i obaveza...Da li toliki njihov broj otkriva upoznavanje sa carima kosarke ili visegodisnju farsu,bol i patnju...prepoznace sami.Zelim puno uspeha Zvezdi u EL,imaju simpatican i dobar sastav.

direktno iz Pionira

pre 9 godina

Pionir je ispunjen skoro do poslednjeg mesta... Nesto malo prazniji sever jedino, ali jasno je zasto niko nece tamo od Grobara. ;-)

delija

pre 9 godina

Pozdrav za komšije.Želim da Partizan pobedi veceras.Trebamo se složiti i navijati za naše timove kad igraju u evropskim takmičenjima.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

sudije nas uništiš i bez pleja nema ništa svaka malo angažovana ekipa vidi slabost i napadne na pleja i pobedi ništa bez plej i zdravo plej nam treba za aba ligu ovo smo već ispali al nema veze plej je bitan za aba ligu

Gile

pre 9 godina

Mnogo smo slabi. Mnogo mladi... ali mnogo slabi. Na ovoj utakmici ne vidim nikakav napredak u odnosu na početak sezone. Ne vidim da će skoro biti bolje. Ipak - NAPRED PARTIZAN!!!

petarczv

pre 9 godina

Vidim da se komšije nasladjuju, samo napred da ste mi živi i zdravi redno je da i vi imate razlog za optimizam i radost makar to bio i neuspeh Partizana...
(Lud,zbunjen,normalan, 18. novembar 2014 22:35)

Da mi stvarno nemamo cemu da se radujemo imamo skor 8-0 u aba ligi i 3-2 u EL ...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa a a a

komarac u sorcu

pre 9 godina

Hahahaha rastavi vas Ritas u obe tekme. Gde vam je sad onaj "talenat" Vanja sto odigra 2 tekme kako treba protiv nekih levaka i vec u trecoj ga nema protiv ozbiljnijeg kluba. Ni ne znate sta vas ceka u derbiju. ;)

KKP

pre 9 godina

bilo je katastrofa ali mi se svidja sto su se milutinov i gagic popravili za razliku od prosle godine, macvan ledjnom tehnikom ne samo da zadaje protivnicima probleme vec i vidi same igrace sa strane, a taj tepic sto ga svi pljuju je sa dve trojke napravio 6:0 seriju i priblizili smo se na -4. Svako ko je gledao zadnju cetvrtinu znao je da sudjenje nije bilo na mesto razumem sto se delije bune nije im lako ali opet ne bih da se vadim jer igra nije bila na nivou. Samo Partizan!

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

mačavanu svaka čast dao je jedini 150 posto ovo ostalo ništa svaka čast milane mnogo mi te legendo žao hvalati puno majstore nek ti samo bog da kakav si čovek ti si ljudina

milan

pre 9 godina

Kako je uzivanje pratiti utakmicu uz komentar Edina i Koleta na Areni. Aba presla na sportklub, arena vise nema maltene nijedan dobar sportski dogadjaj koji ekskluzivno prenosi (npr. LS prenose i javni emiteri). Podrska Partizanu od navijaca Zvezde. Nece nama biti bolje ako Partizanu bude gore, ni obrnuto. Sto prije to shvatimo, tim bolje.

Анализа

pre 9 godina

Сви играчи стагнирају или назадују. При томе, екипа нити је млада (носиоци Тепић, Богдановић, Мачван), нити је јефтина, упркос пропаганди.

Dark

pre 9 godina

Ovaj Ritas teski indijanci ali komsiluk je jos gori .Gagara sa trojke baca u cosak table :) Komedija, nije ni cudo sto je Zvezda bila ovaj ritas 25 razlike u gostima.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Partizan je svoj identitet poznat sirom evrope i sveta,izgubio onog trenutka kada je prestao da sastavlja tim od iskusnih i mladih igraca.Na svakoj poziciji nam je potreban po jedan iskusan igrac koji ce mladjeg uciniti boljim.Vanji Marinkovicu bi sigurno bilo lakse da napreduje uz Pavlovica,a ne da deli minutazu sa Andricem ! Ali ajde za pocetak dovedite plejmejkera koji ce povezati igru po linijama,ovo stvarno sa Tepicem.koji je klasicna dvojka ne lici na nista.

vratite pehar

pre 9 godina

Pristalice čovićevog kluba, prvo vratite pehar, zatražite oproštaj pa ćete tek onda imati moralno pravo da dajete komentare.
Mi smo sada loši i verujem da čemo biti bolji, ali i ako ne budemo nikada nečemo propasti kao vi.

Kapetan Esid

pre 9 godina

Kad je Zvezda izgubila od Neptunasa, pisali ste kako je morala da se nosi sa nemogućim šutem ekipe Neptunasa i katastrofalnim suđenjem. A sad?

Koja

pre 9 godina

Vidim da se komšije nasladjuju, samo napred da ste mi živi i zdravi redno je da i vi imate razlog za optimizam i radost makar to bio i neuspeh Partizana... (Lud,zbunjen,normalan, 18. novembar 2014 22:35)

Pa ako se neko nasladjuje tudjim porazima onda ste to vi grobari, pravi ste licemeri...

DJokovic

pre 9 godina

Dule odlazi bre nije Partizan tvoj vise nego moj. Mi generacijama svi porodicno disemo uz crno bele. Treba znati kad je vreme da se penzionises pitaj Danilovica.

sasha

pre 9 godina

Umesto sto se bavite Zvezdo bilo bi vam pametnije da malo vise gledate u svoje dvoriste jer je ocigledno da se raspadate. Vi ne da niste u stanju da pobedite Ritas nego niste u stanju da dobijete na domacem terenu bar jednu cetvrtinu, JEDNU CETVRTINU NA DOMACEM PARKETU, DULENCE I KOMPANIJA NISU NI TO U STANJU, toliko o instituciji. Da niste zalosni smejao bi se.

Batko

pre 9 godina

Kakvo je ovo sudjenje u 4/4? Kao da igramo protiv Reala u Madridu, ma ne bi tako ni tamo sudili. Kakav faul Milutinovu, Tepicu? Prisli smo na 4 i onda cap.
Igra je bila vrlo dobra, Macvan nas je vadio u momentima. Skriveni panteri koji se potpisuju kao grobari shvataju da nam se forma podize, pozdrav za njih i vidimo se znate kada.
(sofronije, 18. novembar 2014 22:34)

Šta si ti gledao večeras ??? "Žikinu šarenicu" ???

vasilije

pre 9 godina

Stvarno loša igra Partizana kako malo ideja u napadu i spori napadi, jedino što koliko toliko zaslužuje prelaznu ocenu je centarska linija. I mislim da su sudije pred kraj 3. ćetvrine pogurale Ritas. Iako sam zvezdaš žalosno je na šta je Partizan spao i na kraju sam se iznervirao i nisam ispratio utakmicu do kraja.

Sajonac

pre 9 godina

Mi smo taj isti Ritas dobili i tamo i vamo, a vi ne mozete nista da uradite. Ali nema veze, ipak ste vi veci klub od Boston Seltiksa, tesite se time i cekajte Godoa. Pardon, cekajte Boa.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Samo slusajte navijace Zvezde,oni ce vam sve lepo objasniti kako stici do uspeha i trofeja.Crvena zvezda je najbolja u kosarci,posebno zadnjih 30 godina.

Sasa

pre 9 godina

Imam poruku za gospodina Vujosevica i Danilovica"

Nemojte slucajno da zurite sa dovodjenjem pleja, igra nam je "super".Sto se Daloa tice , ili ga pustite {dajte mu minutazu , uprkos greskama, pa mu dokazite da nije za ekipu , ili jeste za istu, jer decku ocigledno fali samopouzdanje, a ne da ga pusta na kasicicu i menja ga cim napravi jednu gresku.
Ako mislite dogodine u Evroligu , najlepse Vas molim da ne dovodite vise nikog, da stabilizujete klub finansijski jer od sledece godine uspeh i ossvajanje Lige nece biti dovoljan za plasman u Evro ligu vec - budzet, Ako obezbedite 10 milki za dogodine , eto Vas u Evroligi, a, ako ne , mozete da igrate 5 finala , od EL nema nista.

Svake godine je "mucno" gledati KK Partizan jer mozda je Vujosevic kvalitetan trener , ali igra Partizana u poslednjih 10 godina, sve do polovine januara ninasta ne lici.

Gubimo strpljenje.

"Dijadnosticar" Nis

Kum

pre 9 godina

Lepo je sto se raduju Top 16 fazi koja je Partizanu bila godinama rutina i obaveza...Da li toliki njihov broj otkriva upoznavanje sa carima kosarke ili visegodisnju farsu,bol i patnju...prepoznace sami.Zelim puno uspeha Zvezdi u EL,imaju simpatican i dobar sastav.
(Coa, 18. novembar 2014 23:45)

Ajde pogledaj koliko ste puta dosli do Top16, pa precrtaj taj deo. Ostatak sastava moze da stoji.

Jedina opozicija u Srbiji

pre 9 godina

Sta reci,napad se zna da je ocajan,ali ovakva odbrana,gde igraci velikog Partizana ne znaju gde biju,gde profesionalci ne znaju da brane 2na 2,gde ne znaju ...ma nista.Vec mi je muka od ovog,pola godine nmg pleja da dovedu,igra nam je kao raspustena banda,i kao takvi dodjemo u situaciju da dobijemo,i onda igrac Andric kome se svodi igra na sut i samo sut promasi dve otvorene trojke! Tuga na sta smo spali.

Rade

pre 9 godina

Gledam utakmicu,još je pet min do kraja,evo kao Grobar moram da priznam ali i svi ostali,da je ovo jadno i tužno od igre košarke.Bez volje,kondicije,skokova u napadu a da o šutu i o akcijama ne trošim reči.Odbrana katastrofa,a bez dobre odbrane,nema napada.Pa niko ne gine za loptom po terenu.Grobari moji priznajmo si,sa ovakvom igrom nemamo šta tražiti ni u Evro kupu,ni u Aba ligi,postali smo prosečan tim!Svako ko se razume u košarku,zna,da čemo morati krenuti iz početka,bez velikih pojačanja.Polako i sigurno sa mladim timom,a stranci nam ne trebaju.Nije to sramota,sramota je kada jedan Real ili Fener ili Barsa ne mogu da osvoje EL sa ovolikim budjetom.Ove godine,prvi put posle 40 godina,je Zvezda stvarno dominantnija od nas!A krivci se zna ko su,menjati komplet upravu!

Prokuv'o motor

pre 9 godina

Pa cekaj, pa kako sad ovo? Pa zar se masina nije upalila????
(bas mi zao, 18. novembar 2014 22:25)
Ma komšo, upalila se, ali nam otišla dekna i pomešali nam se voda i ulje.

DedaMiloje

pre 9 godina

Partizan pod ozbiljnom odbranom nema nikakve sanse da dobije bilo koju utakmicu, ovo su limitirani igraci i da nije Macvana bec bi bilo 15 razlike za litvance. Dobar igrac, nemam pojma koja je procena bila da ga ne uzme ni jedan evroligas makar za zamenu, verovatno oni znaju nesto sto mi neznamo. Mislim da je povreda u pitanju koju je sanirao za sada, ali ako je to razlog, onda ga mnogo koristi Dule. Ajd pa pobedite, mrzim ove Litvance jos od Sabonisa i Marculjonisa, teski smradovi od igraca.

veseli jan

pre 9 godina

Dakle mi ni ove indijance ne mozemo da dobijemo, strasno. Pa koji je ovo tim Rietuvos Ariva Litas? Jel to onaj prevoznik iz Pozarevca osnovao klub? A i sudije ga tupe, kao da su oni domacini.

veliki strumf

pre 9 godina

U prva 2 minuta 3 air ball-a, a u naredna 3 sve same koske, poeni iz pogresno dosudjenih bacanja. Kakva je ovo kosarka? Hoce li neko dati kos? Teska sprdacina, ne mozete da date kos iz igre evo 6 minuta!

ultrasrbin

pre 9 godina

Tepic i Dalo zajedno nece imati pozitivan indeks. Pa Dalo omasi polaganje,a onda napravi faul za 2+1. Koliko glup ili netalentovan treba biti za tako nesto. Tepic sutira sa distance kao da je neki losiji centar,a loptu vodi i razigrava kao da je ekonom.

Corleone

pre 9 godina

Samo lud nije zaradio na ovom mecu. Nisam odigrao mnogo, 5 crvenih na opciju da ce Lijetuvas postici vise od 72,5 poena. Kvota 1,96 u jednoj od nasih kladionica. Bez ikakvog nerviranja je proslo i to maltene pocetkom cetvrte cetvrtine. Pa ovi ljudi daju oko 90 poena na prethodnih 15-20 utakmica zaredom. Ove nase kladionice kao da su blesave sa ovako malom granicom. Laka lova.

Mile

pre 9 godina

Lose sudjenje uglavnom na stetu oba kluba ali kad se sve pogleda ipak vise su osteceni gosti. Partizan u ovakvoj formi protiv ove ekipe ne moze nista osim da uspostavi takav kriterijum da se ni rvanje ne svira. To DV pokusava u svakoj utakmici jer organizovana igra u napadu ne postoji samo odbrana i udri pa se zali se na svaki faul. Uglavnom borbenost ma visokom nivou.

stecky

pre 9 godina

Stvarno ne želim da provociram i stajem na muku partizanima, ali ono što kao ljubitelj košarke prepoznajem je da Partizan nema igru! Nema šuta iz igre, nema asistencija, očajna odbrana dva na dva, dosta nelogičnih i nerezonskih izmena koje izbacuju igrače iz ritma, a to je ipak trenerska odgovornost! O lepoti igre ne treba ni pričati.

xxyyzz

pre 9 godina

Ova dvojica komentatora na eurosportu kao da su na kafu otisli, ne zaklapaju usta, a nista pametno da kazu. Jos su i smanjili zvuk iz pionira pa se slabo cuju i sudije i navijaci

veliki strumf

pre 9 godina

Partizan ima jedan jedini kvalitet u napadu a to je ofanzivan skok. Milutinov cak 4 u 1/4. Ovi nemaju visoke centre i slabo ga kontrolisu. Skoro sve koseve Partizan je dao posle skoka u napadu.

koga vi folirate

pre 9 godina

Mi smo deca Partizana
budi slobodan i svoj
kad porastem jednog dana
bicu covek a ne broj!
(YoxBg, 18. novembar 2014 22:46)

Da li vi stvarno mislite da se zaboravilo ko i šta je šesta lička?

Kum

pre 9 godina

Lose. Vidi se ogranicenost pojedinih igraca protiv malo cvrsce odbrane. Kako Milutinov i Gagic ne mogu da se izbore za poziciju protiv znatno manjih i slabijih protivnika? Organizacija napada ne postoji. Macvan vam je i plej, i krilo, i centar, skoro 2/3 tima.

Ne znam Grobari, objektivno ne vidim ovde razlog za optimizam.

Zuki

pre 9 godina

Kakvo je ovo sudjenje u 4/4? Kao da igramo protiv Reala u Madridu, ma ne bi tako ni tamo sudili. Kakav faul Milutinovu, Tepicu? Prisli smo na 4 i onda cap.
Igra je bila vrlo dobra, Macvan nas je vadio u momentima. Skriveni panteri koji se potpisuju kao grobari shvataju da nam se forma podize, pozdrav za njih i vidimo se znate kada.
(sofronije, 18. novembar 2014 22:34)

Druze igra je bila jako losa. Bez pleja se ne moze protiv dobrih ekipa. Za borbenost svaka cast momcima ali spori Tepic ne moze da bude prvi plej i tacka.
Sudije nas jesu iskasapile u 4/4 nekim suludim odlukama ali smo i mi u kljucnim trenucima promasili 2 otvorena suta za 3 i Muric 3 slobodna za redom.
Na malo bolju odbranu protivnika nama se napad raspada. Tepic jednostavno nije plej i tacka. Nema osecaj za pas, nema prodor, spor dribling i sut mu je polovican i sutira samo kad mora pa cesto ni tad. Dokopacemo se mi plej-ofa u ABA ali tesko vise od toga bez krstenog pleja. Posle vecerasnje utakmice sam utiska da bi i bolji plej iz srpske lige bio korisniji od Milenka.

Poslednjih 30 uz pomoc drzave

pre 9 godina

Samo slusajte navijace Zvezde,oni ce vam sve lepo objasniti kako stici do uspeha i trofeja.Crvena zvezda je najbolja u kosarci,posebno zadnjih 30 godina. (J.D.Aleksandar, 19. novembar 2014 07:21)

Ali zato smo u " prednjih " 30 god bili tate za vas u mnogo jacoj ligi i koliko vidim narednih 30 vas ceka ista sudbina.

Mišljenja izneta u komentarima

pre 9 godina

Dulo Vujošević je trenirao i KK Sledeća Sezona, od kada se taj klub nazvao i KK Omaž Duletu Vujoševiću!

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

milutinov je najbolji igrač lijetvusa pustio je kavaliuskasa da da lakih 17 p bez slobodnih bacanja a slab je sa bacanja i dobro da je izašao zbog 5 f al ja mislim da je kasno

Dje si Drobnjace

pre 9 godina

Sad kad dodje ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj i "Drobnjak iz auta" kad se vrati sa njegovim komentarima

III klub u HR

pre 9 godina

"Izabranici Duška Vujoševića tako i dalje drže poslednje mesto na tabeli", e svaka vam cast na uspehu, nije to bas lako, ipak ste vi institucija. Vase snage jacaju svakim novim danom...

Vlada

pre 9 godina

Те Ципирипи куп, те Мики Маус куп, те Куп Лилијане Ронкети. А Ви како те? Само доминирај