Košarka 53

Petak, 14.11.2014.

14:44

Vujošević: Ne čeka nas lak posao

Trener Partizana NIS Duško Vujošević rekao je da bi pobeda nad Levskim ostavila njegovu ekipu među pretendentima za plasman među četiri najbolje ekipe.

Vujoševiæ: Ne èeka nas lak posao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

bzzb

pre 9 godina

@bodibond
Prijatelju,nema Zvezde.Taj klub ne postoji.Navijas za FMP i nema razloga da se stidis toga! Mada, nacin na koji se prezentuje sve to i kako se cinjenice iskrivljuju? Jeste malo sramotno, ali ako sve to pratis zato sto volis sport, bas te briga.Volis li ti sport?

Bodibond

pre 9 godina

Ako si zavrsio, sad pogledaj koliko titula imate u 21.veku, a koliko mi. Covece osvojili ste samo dve aba lige i par kupova u zadnjih 15 godina. Bolje cuti. (au, 14. novembar 2014 19:23)

Kad budes izaso iz sveta Matrixa onda mozemo da razgovaramo.
A i sto bih ja polemusao sa nekim ciji klub se takmici u Kupu Ja nemam talenat.

Strucnjak iz geta

pre 9 godina

Mekejlen je tražio 180 hiljada godisnje, što je stvarno minimum za igrača takvog kalibra. Nisu imali ni toliko, tako da od tog transfera nema ništa.

au

pre 9 godina

(Bodibond, 14. novembar 2014 17:25)

Ako si zavrsio, sad pogledaj koliko titula imate u 21.veku, a koliko mi. Covece osvojili ste samo dve aba lige i par kupova u zadnjih 15 godina. Bolje cuti.

Bodibond

pre 9 godina

U Evroligu se ide transparentno.
S obzirom da ne smete da podnesete finansijski izvestaj.izbacice vas i iz KUPA ,,JA NEMAM TALENAT".
Zvezda je trenutno hiljadama svetlosnih godina ispred vas, tako da nemate pojma koliko ste zaglibili. Off zurim. Pozzzz...

Миљан

pre 9 godina

Наравно да требају ући у полуфинале АБА лиге! Треба да прођу и даље у Еврокупу. Србија је друга на свету и мора имати макар та два клуба у полуфиналу регионалне кошаркашке лиге и оба клуба што дуже у европским такмичењима. Камо лепе среће да се у томе помажу уместо што подмећу клипове (по принципу да комшији цркне крава).
Индикативно је да је Вујошевић на конференцији за штампу говорио о кошарци, то много говори. Ето Павловића и америчког плеја и ја кажем: - Браво!
Ова година је кључна за Радоњића, да се види да ли је и колико напредовао. Много тога имао је да научи од Вујошевића, пре свега тајминг подизања и држања форме на високом нивоу. За све оно друго, макијавелистичко, морао би имати одговарајући склоп личности, сплет околности и дефинитивно, подршку неких људи тамо...

BOGdan

pre 9 godina

Mikeli objasni mi razmisljas li ti kad pises takve nebuloze???IQ ti je na nivo dvogodisnjaka razmisli malo o sebi umesto sto mlataras gluposti!!

Batko

pre 9 godina

fali mi 30 komentara limenih, ljudi sta se ovo desava??
(88, 14. novembar 2014 16:38)

Mislim da je navijačima Zvezde već pomalo žao vas i vašeg maga...treba preživeti sve ovo oko Zvezde..

Bodibond

pre 9 godina

Prvo treba da naucite da igrate kosarku, pa onda da predjete magicnih za vas 60 poena, pa da nadjete normalnog trenera, pa da skrpite ekipu sa jedno 10 novih evroligaskih igraca a ne pecarosa kojima nije mesto na posteru sa Jakom Blazicem, pa da onda pocnete da gubite sa manje od 20-30 razlike, pa da onda primenite vlast, pa da onda upumpate jedno 10 milki vise id nas, pa da onda ponovo uspostavite sistem koji nikad niste ni imali, pa da izbegnete bankrot, pa da igrace pocnete kvalitetno da hranite da vam kolabiraju posle 10 min u kupu ,,ja nemam talenat" , pa da Vucic pocne da navija za vas, pa da imate infrastrukturu jer uskoro vas mavaju iz Pionira... Posle svega toga mozemo da razgovaramo, do tada ste KK Ja Nemam Talenat.

pan

pre 9 godina

Ovoliko gostujucih igraca nema sanse da je zapamtio, pa on ne zna imena ni svojih igraca, a tek je smesan sa akcijama na tajm autu, X1 ili X1 SPECIJAL, od ove godine cak ubacuje i X3.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Legenda CSKA, 14. novembar 2014 14:59)

X3 je akcija koja se igra godinama
i kao i ostale koje si nabrojao i mnoge druge
vodile su ekipu na F4,
pa bilo to smešno ili ne.

Delija

pre 9 godina

Kava nedelja za instituciju prvo veliki derbi sa Rumunima sad sa Bugarima paklene dve utakmice sa tako mocnim protivnicima definitivno raspored nije naklonjen Grobarima

zmajko

pre 9 godina

@(Iv, 14. novembar 2014 14:54)

Sve si lepo rekao, i slazem se sa tobom, ali zato molim te idi na bilo koju vest o Zvezdi, i pogledaj koliko je tvojih prijatelja tamo, i kako omalovazavaju moj klub.
Sa druge strane, trebas biti realan, i reci da smo ove godine jaci od vas i to dosta

ČIKA KURE

pre 9 godina

A, treba li lopta u košarci da prođe kroz onaj krug na kojem vise kanapi? Važi li koš ako se lopta odbije od one providne daske pa prođe kroz onaj krug i padne na zemlju?

vaclav

pre 9 godina

Iskreno voleo bi da taj Pavlovic dodje u partizan,ne mogu vise da slusam grobare kako svakog dana kukaju i mole ga da se vrati,POSTALI SU DOSADNII.....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kalina je zver!, 14. novembar 2014 14:58)

Pa što slušaš grobare,
što ne ideš na utakmice svog kluba?

Ima vas manje, a pritom ste zaista smesni

pre 9 godina

Evo da uhvatim prije vajnih strucnjaka (uglavnom ne-navijaca partizana) koji uzitak pronalaze u nasladjivanju s teskim i mucnim partizanom. Bilo bi najpostenije kad bi preskocili ove vijesti, a i komentarisanje istih.
Vase zadovoljstvo losim igrom ovih momaka odslikava dvije stvari: 1) princip po kom radite i zivite - a to je da je vece zadovoljstvo da nekom bude lose nego da vama bude dobro, i 2) strah, jer je sezona duga, partizan ce se stabilizovati, doci ce neki igraci (pavlovic, izmedju ostalih) i partzan ce, ovakav jadan i nikakav, pomrsiti racune svima u svim takmicenjima koja igra.
Umjesto toga, uzivajte u igri vasih punena (uglavnom crvenobijelih) i strpljivo sacekajte kako vam po ko zna koji put 'kradu' titulu...
(Iv, 14. novembar 2014 14:54)

Evo da ti odgovorim, posto ste vi ultimativfni samopioni svemira, zasto se vi nasladjujete nasim porazima, i zasto visite na nasim vestima? odgovor je jasan, ni 114 (poklonjenih) titula ne moze neutralisati visedecenijski kompleks koji imati od celog SD Crvena zvezda. Vi znate ko je jedina prava institucija i jedini sportski brend ove zemlje i zato toliko mrzite cak i kada smo bili 3 puta losji od vas i kada je drzava ulagala milione u vas ,a nama nije davala ni cvonjka.
Drugo, mi vas deremo vec 3 sezone u regularnim uslovima, a vi na silu , prekide, ucene i cirkus uzimate beznacajnu titulu i to predstavljate kao uspeh. Eto vam je opet, meni je bitna samo EL,a ovaj cirkus eto vama opet.

Shearer

pre 9 godina

Duga je sezona, jos puno ima da se igra, tek posle Nove godine moze nesto ozbiljnije da se govori. Videli ste sta se sve izdesavalo prosle godine sa KKP, ne zelim nikome lose ali svima se to moze desiti i zato je neumesno da se nesto prognozira. Ne daj Boze, eto recimo da se Vilijams povredi to ne bi bila ista CZ, naravno navodim primer, nikad nikom ne bih to pozeleo, ipak ej ovo samo sport a ne rat.

Bodibond

pre 9 godina

Realno i dva Pavlovica da vam dodju bicete na 8-10-om mestu.
Vama ne trebaju 5, vec deset pojacanja da biste od Zvezde gubili sa 10-15 razlike. Sta vam uradismo ahahahahahahahaha...
Pavlovica ima da proklinjete od trenutka kada je potpisao za Partizan. Gotovo je, Zvezda je najdominantnija, Zvezda je sampion.

Mikeli

pre 9 godina

Posle rumuskog giganta, treba nece biti lako ni sa bugarskim. Nakon pobede treba pricati o carobnjastvu, velikom uspehu i samim tim traziti para za NBA igrace, strance i reprezentativce sto bivse, sto sadasnje. Nakon toga se pali masina u maju koja uz pomoc maestralih Neskovica i Vojnovica moze uzeti toliko bitnu titulu. To sto ce igrati kup dodirni mi kolena, to bi bas volela nema veze. Bitno je carobnjastvo i magija koju smo videli protiv Rumuna.

marko ns

pre 9 godina

dv pokazuje da je prosecan trener kada sa onakvom ekipom bogdanovic,pavlovic ,bertans,tepic ,nije mogao da udje u finale aba lige ,sve oko njega je laz ,imate budzet od 5 milki u to sam ubrajao i rekordne transfre tako da vam ta prica d aste jadni da nete para ne stoji takodje vam je vucic dao 900k sto je najvece sponzorstvo ikada u kosarci od strane drzave kao sto je i teleoptik najvece sponzorstvo u fudbalu koje vam je opet dodelila tadasnja vlast.

Niks

pre 9 godina

Vratilo vam se jedno NBA pojacanje (Sasa za 250 soma), uskoro stize i NBA plej. Toliko o vasem stvaranju igraca i malom budzetu. (*, 14. novembar 2014 14:54)

Kada se uporede dva tima partizan ima iskusniji tim, na nekim pozicijama daleko jaci, i onda se zapitas ko igra EL a ko jos kuka o "malom" budzetu....i kako drzava oce nekog da "ugasi"

Dubinsky

pre 9 godina

Vratilo vam se jedno NBA pojacanje (Sasa za 250 soma), uskoro stize i NBA plej. Toliko o vasem stvaranju igraca i malom budzetu.
(*, 14. novembar 2014 14:54)

Koji plej zivota ti? Sta izmisljas? Za Pavlovica si u pravu, ali za pleja ne siri dezinformacije. By the way, vama je drzava sipala deset miliki toliko o tome ko je mezimce.

samo napred Dule

pre 9 godina

Cilj je da se plasiramo u prve četiri ekipe,a posle znamo šta sledi.Možda neko i može da dobije Duleta dva puta u 10 dana,ali niko nema šanse kad se igra na tri dobijene utakmice.

Legenda CSKA

pre 9 godina

Ovoliko gostujucih igraca nema sanse da je zapamtio, pa on ne zna imena ni svojih igraca, a tek je smesan sa akcijama na tajm autu, X1 ili X1 SPECIJAL, od ove godine cak ubacuje i X3.

Kalina je zver!

pre 9 godina

Iskreno voleo bi da taj Pavlovic dodje u partizan,ne mogu vise da slusam grobare kako svakog dana kukaju i mole ga da se vrati,POSTALI SU DOSADNII.....

Iv

pre 9 godina

Evo da uhvatim prije vajnih strucnjaka (uglavnom ne-navijaca partizana) koji uzitak pronalaze u nasladjivanju s teskim i mucnim partizanom. Bilo bi najpostenije kad bi preskocili ove vijesti, a i komentarisanje istih.
Vase zadovoljstvo losim igrom ovih momaka odslikava dvije stvari: 1) princip po kom radite i zivite - a to je da je vece zadovoljstvo da nekom bude lose nego da vama bude dobro, i 2) strah, jer je sezona duga, partizan ce se stabilizovati, doci ce neki igraci (pavlovic, izmedju ostalih) i partzan ce, ovakav jadan i nikakav, pomrsiti racune svima u svim takmicenjima koja igra.
Umjesto toga, uzivajte u igri vasih punena (uglavnom crvenobijelih) i strpljivo sacekajte kako vam po ko zna koji put 'kradu' titulu...

Iv

pre 9 godina

Evo da uhvatim prije vajnih strucnjaka (uglavnom ne-navijaca partizana) koji uzitak pronalaze u nasladjivanju s teskim i mucnim partizanom. Bilo bi najpostenije kad bi preskocili ove vijesti, a i komentarisanje istih.
Vase zadovoljstvo losim igrom ovih momaka odslikava dvije stvari: 1) princip po kom radite i zivite - a to je da je vece zadovoljstvo da nekom bude lose nego da vama bude dobro, i 2) strah, jer je sezona duga, partizan ce se stabilizovati, doci ce neki igraci (pavlovic, izmedju ostalih) i partzan ce, ovakav jadan i nikakav, pomrsiti racune svima u svim takmicenjima koja igra.
Umjesto toga, uzivajte u igri vasih punena (uglavnom crvenobijelih) i strpljivo sacekajte kako vam po ko zna koji put 'kradu' titulu...

Dubinsky

pre 9 godina

Vratilo vam se jedno NBA pojacanje (Sasa za 250 soma), uskoro stize i NBA plej. Toliko o vasem stvaranju igraca i malom budzetu.
(*, 14. novembar 2014 14:54)

Koji plej zivota ti? Sta izmisljas? Za Pavlovica si u pravu, ali za pleja ne siri dezinformacije. By the way, vama je drzava sipala deset miliki toliko o tome ko je mezimce.

Delija

pre 9 godina

Kava nedelja za instituciju prvo veliki derbi sa Rumunima sad sa Bugarima paklene dve utakmice sa tako mocnim protivnicima definitivno raspored nije naklonjen Grobarima

Ima vas manje, a pritom ste zaista smesni

pre 9 godina

Evo da uhvatim prije vajnih strucnjaka (uglavnom ne-navijaca partizana) koji uzitak pronalaze u nasladjivanju s teskim i mucnim partizanom. Bilo bi najpostenije kad bi preskocili ove vijesti, a i komentarisanje istih.
Vase zadovoljstvo losim igrom ovih momaka odslikava dvije stvari: 1) princip po kom radite i zivite - a to je da je vece zadovoljstvo da nekom bude lose nego da vama bude dobro, i 2) strah, jer je sezona duga, partizan ce se stabilizovati, doci ce neki igraci (pavlovic, izmedju ostalih) i partzan ce, ovakav jadan i nikakav, pomrsiti racune svima u svim takmicenjima koja igra.
Umjesto toga, uzivajte u igri vasih punena (uglavnom crvenobijelih) i strpljivo sacekajte kako vam po ko zna koji put 'kradu' titulu...
(Iv, 14. novembar 2014 14:54)

Evo da ti odgovorim, posto ste vi ultimativfni samopioni svemira, zasto se vi nasladjujete nasim porazima, i zasto visite na nasim vestima? odgovor je jasan, ni 114 (poklonjenih) titula ne moze neutralisati visedecenijski kompleks koji imati od celog SD Crvena zvezda. Vi znate ko je jedina prava institucija i jedini sportski brend ove zemlje i zato toliko mrzite cak i kada smo bili 3 puta losji od vas i kada je drzava ulagala milione u vas ,a nama nije davala ni cvonjka.
Drugo, mi vas deremo vec 3 sezone u regularnim uslovima, a vi na silu , prekide, ucene i cirkus uzimate beznacajnu titulu i to predstavljate kao uspeh. Eto vam je opet, meni je bitna samo EL,a ovaj cirkus eto vama opet.

Shearer

pre 9 godina

Duga je sezona, jos puno ima da se igra, tek posle Nove godine moze nesto ozbiljnije da se govori. Videli ste sta se sve izdesavalo prosle godine sa KKP, ne zelim nikome lose ali svima se to moze desiti i zato je neumesno da se nesto prognozira. Ne daj Boze, eto recimo da se Vilijams povredi to ne bi bila ista CZ, naravno navodim primer, nikad nikom ne bih to pozeleo, ipak ej ovo samo sport a ne rat.

Kalina je zver!

pre 9 godina

Iskreno voleo bi da taj Pavlovic dodje u partizan,ne mogu vise da slusam grobare kako svakog dana kukaju i mole ga da se vrati,POSTALI SU DOSADNII.....

samo napred Dule

pre 9 godina

Cilj je da se plasiramo u prve četiri ekipe,a posle znamo šta sledi.Možda neko i može da dobije Duleta dva puta u 10 dana,ali niko nema šanse kad se igra na tri dobijene utakmice.

vaclav

pre 9 godina

Iskreno voleo bi da taj Pavlovic dodje u partizan,ne mogu vise da slusam grobare kako svakog dana kukaju i mole ga da se vrati,POSTALI SU DOSADNII.....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kalina je zver!, 14. novembar 2014 14:58)

Pa što slušaš grobare,
što ne ideš na utakmice svog kluba?

marko ns

pre 9 godina

dv pokazuje da je prosecan trener kada sa onakvom ekipom bogdanovic,pavlovic ,bertans,tepic ,nije mogao da udje u finale aba lige ,sve oko njega je laz ,imate budzet od 5 milki u to sam ubrajao i rekordne transfre tako da vam ta prica d aste jadni da nete para ne stoji takodje vam je vucic dao 900k sto je najvece sponzorstvo ikada u kosarci od strane drzave kao sto je i teleoptik najvece sponzorstvo u fudbalu koje vam je opet dodelila tadasnja vlast.

Bodibond

pre 9 godina

Realno i dva Pavlovica da vam dodju bicete na 8-10-om mestu.
Vama ne trebaju 5, vec deset pojacanja da biste od Zvezde gubili sa 10-15 razlike. Sta vam uradismo ahahahahahahahaha...
Pavlovica ima da proklinjete od trenutka kada je potpisao za Partizan. Gotovo je, Zvezda je najdominantnija, Zvezda je sampion.

Legenda CSKA

pre 9 godina

Ovoliko gostujucih igraca nema sanse da je zapamtio, pa on ne zna imena ni svojih igraca, a tek je smesan sa akcijama na tajm autu, X1 ili X1 SPECIJAL, od ove godine cak ubacuje i X3.

zmajko

pre 9 godina

@(Iv, 14. novembar 2014 14:54)

Sve si lepo rekao, i slazem se sa tobom, ali zato molim te idi na bilo koju vest o Zvezdi, i pogledaj koliko je tvojih prijatelja tamo, i kako omalovazavaju moj klub.
Sa druge strane, trebas biti realan, i reci da smo ove godine jaci od vas i to dosta

Миљан

pre 9 godina

Наравно да требају ући у полуфинале АБА лиге! Треба да прођу и даље у Еврокупу. Србија је друга на свету и мора имати макар та два клуба у полуфиналу регионалне кошаркашке лиге и оба клуба што дуже у европским такмичењима. Камо лепе среће да се у томе помажу уместо што подмећу клипове (по принципу да комшији цркне крава).
Индикативно је да је Вујошевић на конференцији за штампу говорио о кошарци, то много говори. Ето Павловића и америчког плеја и ја кажем: - Браво!
Ова година је кључна за Радоњића, да се види да ли је и колико напредовао. Много тога имао је да научи од Вујошевића, пре свега тајминг подизања и држања форме на високом нивоу. За све оно друго, макијавелистичко, морао би имати одговарајући склоп личности, сплет околности и дефинитивно, подршку неких људи тамо...

pan

pre 9 godina

Ovoliko gostujucih igraca nema sanse da je zapamtio, pa on ne zna imena ni svojih igraca, a tek je smesan sa akcijama na tajm autu, X1 ili X1 SPECIJAL, od ove godine cak ubacuje i X3.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Legenda CSKA, 14. novembar 2014 14:59)

X3 je akcija koja se igra godinama
i kao i ostale koje si nabrojao i mnoge druge
vodile su ekipu na F4,
pa bilo to smešno ili ne.

Batko

pre 9 godina

fali mi 30 komentara limenih, ljudi sta se ovo desava??
(88, 14. novembar 2014 16:38)

Mislim da je navijačima Zvezde već pomalo žao vas i vašeg maga...treba preživeti sve ovo oko Zvezde..

Mikeli

pre 9 godina

Posle rumuskog giganta, treba nece biti lako ni sa bugarskim. Nakon pobede treba pricati o carobnjastvu, velikom uspehu i samim tim traziti para za NBA igrace, strance i reprezentativce sto bivse, sto sadasnje. Nakon toga se pali masina u maju koja uz pomoc maestralih Neskovica i Vojnovica moze uzeti toliko bitnu titulu. To sto ce igrati kup dodirni mi kolena, to bi bas volela nema veze. Bitno je carobnjastvo i magija koju smo videli protiv Rumuna.

Niks

pre 9 godina

Vratilo vam se jedno NBA pojacanje (Sasa za 250 soma), uskoro stize i NBA plej. Toliko o vasem stvaranju igraca i malom budzetu. (*, 14. novembar 2014 14:54)

Kada se uporede dva tima partizan ima iskusniji tim, na nekim pozicijama daleko jaci, i onda se zapitas ko igra EL a ko jos kuka o "malom" budzetu....i kako drzava oce nekog da "ugasi"

Bodibond

pre 9 godina

Prvo treba da naucite da igrate kosarku, pa onda da predjete magicnih za vas 60 poena, pa da nadjete normalnog trenera, pa da skrpite ekipu sa jedno 10 novih evroligaskih igraca a ne pecarosa kojima nije mesto na posteru sa Jakom Blazicem, pa da onda pocnete da gubite sa manje od 20-30 razlike, pa da onda primenite vlast, pa da onda upumpate jedno 10 milki vise id nas, pa da onda ponovo uspostavite sistem koji nikad niste ni imali, pa da izbegnete bankrot, pa da igrace pocnete kvalitetno da hranite da vam kolabiraju posle 10 min u kupu ,,ja nemam talenat" , pa da Vucic pocne da navija za vas, pa da imate infrastrukturu jer uskoro vas mavaju iz Pionira... Posle svega toga mozemo da razgovaramo, do tada ste KK Ja Nemam Talenat.

au

pre 9 godina

(Bodibond, 14. novembar 2014 17:25)

Ako si zavrsio, sad pogledaj koliko titula imate u 21.veku, a koliko mi. Covece osvojili ste samo dve aba lige i par kupova u zadnjih 15 godina. Bolje cuti.

Bodibond

pre 9 godina

U Evroligu se ide transparentno.
S obzirom da ne smete da podnesete finansijski izvestaj.izbacice vas i iz KUPA ,,JA NEMAM TALENAT".
Zvezda je trenutno hiljadama svetlosnih godina ispred vas, tako da nemate pojma koliko ste zaglibili. Off zurim. Pozzzz...

Strucnjak iz geta

pre 9 godina

Mekejlen je tražio 180 hiljada godisnje, što je stvarno minimum za igrača takvog kalibra. Nisu imali ni toliko, tako da od tog transfera nema ništa.

bzzb

pre 9 godina

@bodibond
Prijatelju,nema Zvezde.Taj klub ne postoji.Navijas za FMP i nema razloga da se stidis toga! Mada, nacin na koji se prezentuje sve to i kako se cinjenice iskrivljuju? Jeste malo sramotno, ali ako sve to pratis zato sto volis sport, bas te briga.Volis li ti sport?

ČIKA KURE

pre 9 godina

A, treba li lopta u košarci da prođe kroz onaj krug na kojem vise kanapi? Važi li koš ako se lopta odbije od one providne daske pa prođe kroz onaj krug i padne na zemlju?

Bodibond

pre 9 godina

Ako si zavrsio, sad pogledaj koliko titula imate u 21.veku, a koliko mi. Covece osvojili ste samo dve aba lige i par kupova u zadnjih 15 godina. Bolje cuti. (au, 14. novembar 2014 19:23)

Kad budes izaso iz sveta Matrixa onda mozemo da razgovaramo.
A i sto bih ja polemusao sa nekim ciji klub se takmici u Kupu Ja nemam talenat.

BOGdan

pre 9 godina

Mikeli objasni mi razmisljas li ti kad pises takve nebuloze???IQ ti je na nivo dvogodisnjaka razmisli malo o sebi umesto sto mlataras gluposti!!

Iv

pre 9 godina

Evo da uhvatim prije vajnih strucnjaka (uglavnom ne-navijaca partizana) koji uzitak pronalaze u nasladjivanju s teskim i mucnim partizanom. Bilo bi najpostenije kad bi preskocili ove vijesti, a i komentarisanje istih.
Vase zadovoljstvo losim igrom ovih momaka odslikava dvije stvari: 1) princip po kom radite i zivite - a to je da je vece zadovoljstvo da nekom bude lose nego da vama bude dobro, i 2) strah, jer je sezona duga, partizan ce se stabilizovati, doci ce neki igraci (pavlovic, izmedju ostalih) i partzan ce, ovakav jadan i nikakav, pomrsiti racune svima u svim takmicenjima koja igra.
Umjesto toga, uzivajte u igri vasih punena (uglavnom crvenobijelih) i strpljivo sacekajte kako vam po ko zna koji put 'kradu' titulu...

Dubinsky

pre 9 godina

Vratilo vam se jedno NBA pojacanje (Sasa za 250 soma), uskoro stize i NBA plej. Toliko o vasem stvaranju igraca i malom budzetu.
(*, 14. novembar 2014 14:54)

Koji plej zivota ti? Sta izmisljas? Za Pavlovica si u pravu, ali za pleja ne siri dezinformacije. By the way, vama je drzava sipala deset miliki toliko o tome ko je mezimce.

Kalina je zver!

pre 9 godina

Iskreno voleo bi da taj Pavlovic dodje u partizan,ne mogu vise da slusam grobare kako svakog dana kukaju i mole ga da se vrati,POSTALI SU DOSADNII.....

Ima vas manje, a pritom ste zaista smesni

pre 9 godina

Evo da uhvatim prije vajnih strucnjaka (uglavnom ne-navijaca partizana) koji uzitak pronalaze u nasladjivanju s teskim i mucnim partizanom. Bilo bi najpostenije kad bi preskocili ove vijesti, a i komentarisanje istih.
Vase zadovoljstvo losim igrom ovih momaka odslikava dvije stvari: 1) princip po kom radite i zivite - a to je da je vece zadovoljstvo da nekom bude lose nego da vama bude dobro, i 2) strah, jer je sezona duga, partizan ce se stabilizovati, doci ce neki igraci (pavlovic, izmedju ostalih) i partzan ce, ovakav jadan i nikakav, pomrsiti racune svima u svim takmicenjima koja igra.
Umjesto toga, uzivajte u igri vasih punena (uglavnom crvenobijelih) i strpljivo sacekajte kako vam po ko zna koji put 'kradu' titulu...
(Iv, 14. novembar 2014 14:54)

Evo da ti odgovorim, posto ste vi ultimativfni samopioni svemira, zasto se vi nasladjujete nasim porazima, i zasto visite na nasim vestima? odgovor je jasan, ni 114 (poklonjenih) titula ne moze neutralisati visedecenijski kompleks koji imati od celog SD Crvena zvezda. Vi znate ko je jedina prava institucija i jedini sportski brend ove zemlje i zato toliko mrzite cak i kada smo bili 3 puta losji od vas i kada je drzava ulagala milione u vas ,a nama nije davala ni cvonjka.
Drugo, mi vas deremo vec 3 sezone u regularnim uslovima, a vi na silu , prekide, ucene i cirkus uzimate beznacajnu titulu i to predstavljate kao uspeh. Eto vam je opet, meni je bitna samo EL,a ovaj cirkus eto vama opet.

Bodibond

pre 9 godina

Realno i dva Pavlovica da vam dodju bicete na 8-10-om mestu.
Vama ne trebaju 5, vec deset pojacanja da biste od Zvezde gubili sa 10-15 razlike. Sta vam uradismo ahahahahahahahaha...
Pavlovica ima da proklinjete od trenutka kada je potpisao za Partizan. Gotovo je, Zvezda je najdominantnija, Zvezda je sampion.

Delija

pre 9 godina

Kava nedelja za instituciju prvo veliki derbi sa Rumunima sad sa Bugarima paklene dve utakmice sa tako mocnim protivnicima definitivno raspored nije naklonjen Grobarima

samo napred Dule

pre 9 godina

Cilj je da se plasiramo u prve četiri ekipe,a posle znamo šta sledi.Možda neko i može da dobije Duleta dva puta u 10 dana,ali niko nema šanse kad se igra na tri dobijene utakmice.

Bodibond

pre 9 godina

Prvo treba da naucite da igrate kosarku, pa onda da predjete magicnih za vas 60 poena, pa da nadjete normalnog trenera, pa da skrpite ekipu sa jedno 10 novih evroligaskih igraca a ne pecarosa kojima nije mesto na posteru sa Jakom Blazicem, pa da onda pocnete da gubite sa manje od 20-30 razlike, pa da onda primenite vlast, pa da onda upumpate jedno 10 milki vise id nas, pa da onda ponovo uspostavite sistem koji nikad niste ni imali, pa da izbegnete bankrot, pa da igrace pocnete kvalitetno da hranite da vam kolabiraju posle 10 min u kupu ,,ja nemam talenat" , pa da Vucic pocne da navija za vas, pa da imate infrastrukturu jer uskoro vas mavaju iz Pionira... Posle svega toga mozemo da razgovaramo, do tada ste KK Ja Nemam Talenat.

Bodibond

pre 9 godina

U Evroligu se ide transparentno.
S obzirom da ne smete da podnesete finansijski izvestaj.izbacice vas i iz KUPA ,,JA NEMAM TALENAT".
Zvezda je trenutno hiljadama svetlosnih godina ispred vas, tako da nemate pojma koliko ste zaglibili. Off zurim. Pozzzz...

Legenda CSKA

pre 9 godina

Ovoliko gostujucih igraca nema sanse da je zapamtio, pa on ne zna imena ni svojih igraca, a tek je smesan sa akcijama na tajm autu, X1 ili X1 SPECIJAL, od ove godine cak ubacuje i X3.

marko ns

pre 9 godina

dv pokazuje da je prosecan trener kada sa onakvom ekipom bogdanovic,pavlovic ,bertans,tepic ,nije mogao da udje u finale aba lige ,sve oko njega je laz ,imate budzet od 5 milki u to sam ubrajao i rekordne transfre tako da vam ta prica d aste jadni da nete para ne stoji takodje vam je vucic dao 900k sto je najvece sponzorstvo ikada u kosarci od strane drzave kao sto je i teleoptik najvece sponzorstvo u fudbalu koje vam je opet dodelila tadasnja vlast.

Niks

pre 9 godina

Vratilo vam se jedno NBA pojacanje (Sasa za 250 soma), uskoro stize i NBA plej. Toliko o vasem stvaranju igraca i malom budzetu. (*, 14. novembar 2014 14:54)

Kada se uporede dva tima partizan ima iskusniji tim, na nekim pozicijama daleko jaci, i onda se zapitas ko igra EL a ko jos kuka o "malom" budzetu....i kako drzava oce nekog da "ugasi"

Batko

pre 9 godina

fali mi 30 komentara limenih, ljudi sta se ovo desava??
(88, 14. novembar 2014 16:38)

Mislim da je navijačima Zvezde već pomalo žao vas i vašeg maga...treba preživeti sve ovo oko Zvezde..

ČIKA KURE

pre 9 godina

A, treba li lopta u košarci da prođe kroz onaj krug na kojem vise kanapi? Važi li koš ako se lopta odbije od one providne daske pa prođe kroz onaj krug i padne na zemlju?

zmajko

pre 9 godina

@(Iv, 14. novembar 2014 14:54)

Sve si lepo rekao, i slazem se sa tobom, ali zato molim te idi na bilo koju vest o Zvezdi, i pogledaj koliko je tvojih prijatelja tamo, i kako omalovazavaju moj klub.
Sa druge strane, trebas biti realan, i reci da smo ove godine jaci od vas i to dosta

au

pre 9 godina

(Bodibond, 14. novembar 2014 17:25)

Ako si zavrsio, sad pogledaj koliko titula imate u 21.veku, a koliko mi. Covece osvojili ste samo dve aba lige i par kupova u zadnjih 15 godina. Bolje cuti.

Mikeli

pre 9 godina

Posle rumuskog giganta, treba nece biti lako ni sa bugarskim. Nakon pobede treba pricati o carobnjastvu, velikom uspehu i samim tim traziti para za NBA igrace, strance i reprezentativce sto bivse, sto sadasnje. Nakon toga se pali masina u maju koja uz pomoc maestralih Neskovica i Vojnovica moze uzeti toliko bitnu titulu. To sto ce igrati kup dodirni mi kolena, to bi bas volela nema veze. Bitno je carobnjastvo i magija koju smo videli protiv Rumuna.

Bodibond

pre 9 godina

Ako si zavrsio, sad pogledaj koliko titula imate u 21.veku, a koliko mi. Covece osvojili ste samo dve aba lige i par kupova u zadnjih 15 godina. Bolje cuti. (au, 14. novembar 2014 19:23)

Kad budes izaso iz sveta Matrixa onda mozemo da razgovaramo.
A i sto bih ja polemusao sa nekim ciji klub se takmici u Kupu Ja nemam talenat.

Миљан

pre 9 godina

Наравно да требају ући у полуфинале АБА лиге! Треба да прођу и даље у Еврокупу. Србија је друга на свету и мора имати макар та два клуба у полуфиналу регионалне кошаркашке лиге и оба клуба што дуже у европским такмичењима. Камо лепе среће да се у томе помажу уместо што подмећу клипове (по принципу да комшији цркне крава).
Индикативно је да је Вујошевић на конференцији за штампу говорио о кошарци, то много говори. Ето Павловића и америчког плеја и ја кажем: - Браво!
Ова година је кључна за Радоњића, да се види да ли је и колико напредовао. Много тога имао је да научи од Вујошевића, пре свега тајминг подизања и држања форме на високом нивоу. За све оно друго, макијавелистичко, морао би имати одговарајући склоп личности, сплет околности и дефинитивно, подршку неких људи тамо...

bzzb

pre 9 godina

@bodibond
Prijatelju,nema Zvezde.Taj klub ne postoji.Navijas za FMP i nema razloga da se stidis toga! Mada, nacin na koji se prezentuje sve to i kako se cinjenice iskrivljuju? Jeste malo sramotno, ali ako sve to pratis zato sto volis sport, bas te briga.Volis li ti sport?

vaclav

pre 9 godina

Iskreno voleo bi da taj Pavlovic dodje u partizan,ne mogu vise da slusam grobare kako svakog dana kukaju i mole ga da se vrati,POSTALI SU DOSADNII.....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kalina je zver!, 14. novembar 2014 14:58)

Pa što slušaš grobare,
što ne ideš na utakmice svog kluba?

BOGdan

pre 9 godina

Mikeli objasni mi razmisljas li ti kad pises takve nebuloze???IQ ti je na nivo dvogodisnjaka razmisli malo o sebi umesto sto mlataras gluposti!!

Shearer

pre 9 godina

Duga je sezona, jos puno ima da se igra, tek posle Nove godine moze nesto ozbiljnije da se govori. Videli ste sta se sve izdesavalo prosle godine sa KKP, ne zelim nikome lose ali svima se to moze desiti i zato je neumesno da se nesto prognozira. Ne daj Boze, eto recimo da se Vilijams povredi to ne bi bila ista CZ, naravno navodim primer, nikad nikom ne bih to pozeleo, ipak ej ovo samo sport a ne rat.

pan

pre 9 godina

Ovoliko gostujucih igraca nema sanse da je zapamtio, pa on ne zna imena ni svojih igraca, a tek je smesan sa akcijama na tajm autu, X1 ili X1 SPECIJAL, od ove godine cak ubacuje i X3.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Legenda CSKA, 14. novembar 2014 14:59)

X3 je akcija koja se igra godinama
i kao i ostale koje si nabrojao i mnoge druge
vodile su ekipu na F4,
pa bilo to smešno ili ne.

Strucnjak iz geta

pre 9 godina

Mekejlen je tražio 180 hiljada godisnje, što je stvarno minimum za igrača takvog kalibra. Nisu imali ni toliko, tako da od tog transfera nema ništa.