Fudbal 68

Nedelja, 02.11.2014.

14:25

Aguero doneo Sitiju derbi

Fudbaleri Mančester Sitija pobedili su sa 1:0 Mančester Junajted u gradskom derbiju u okviru desetog kola Premijer lige.

Aguero doneo Sitiju derbi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Dzimi

pre 9 godina

Ne smeta mi sto toliko mrzite MUN, cekali ste tolike godine... ;) a klub je na prekretnici, kao mala revolucija... Sve ce doci na svoje mesto kroz par meseci... GGMUN

Krasic

pre 9 godina

Ovde ili pobedjuje Mancester ili ce da bude nereseno(100% provereno, 02. novembar 2014 14:38)Svakako i dakako je evidentno da si u pravu.
(CroMag, 02. novembar 2014 18:27)
Pa covek se sali

sinisa

pre 9 godina

Dva cista penala nad Aguerom, jedan nad Tureom i jos jedna igra rukom od strane Blinda. Neverovatno da sudija ama bas nista nije svirao.
Nije bilo nista bolje sudjenje ni protiv Celzija u proslom kolu.
Ove poslednje 2 utakmice Mancestera mi veoma lice na Fergusonovu eru, kada su mnogo toga dobijali na konto sudjenja. Ovog puta na njihovu zalost nemaju dovoljno kvaliteta da taj vetar u ledja pretvore u pobedu.

Боки

pre 9 godina

Агверо, не Агуеро. Погледајте поглавље Правописа српскога језика из 2010. које се односи на транскрипцију шпанских имена.

Vladimir

pre 9 godina

Od Liverpula i Jedinstva zajedno ne može da se skupi 11 krštenih igrača. Jedinstvo bar ima vrhunske špiceve i solidnog golmana...
Di Maria jos jednom pokazao da ne može da se sastavi protiv velikih timova.
Januzaj, cela odbrana, klupa... To ne bi prošlo ni u Donjem Sremu...

crnac

pre 9 godina

Bitno je da su celziju dali gol u zadnjoj sekundi i srusili me za 300 evra, ali danas su pokazali ko su. Nije to Murinjo pa da vas postuje i igra na nulu...

milan26

pre 9 godina

Neko ce se sad nasmejati, ali duboko verujem da ce da se Fergi vrati na klupu nakraju sezone! bicu mu zao kluba,ako nista drugo! jeste covek mator, ali moze jos sezonu dve! A za to vreme da uz njega na klupi bude neko ko ce ha posle naslediti! Da bar pokusa da nasledi i primeni tu filozofiju fudbala! Ima Gigsa, on poznaje Junajted u dusu! :-)

oh city said i

pre 9 godina

Ovaj mladi sudija je bio pod velikim kritikama za penale koje je dosudio na stoke-swansea, pogotovo drugi pa se danas bojao pokazati na belu tačku.

CroMag

pre 9 godina

Ovde ili pobedjuje Mancester ili ce da bude nereseno
(100% provereno, 02. novembar 2014 14:38)
Svakako i dakako je evidentno da si u pravu.

karager

pre 9 godina

Neverovatno koliko satro navijaca junajteda dolazi i ovde komentarise kako je smoling ovakav i onakav, a cinjenica je da je siti ostecen za 2 nedosudjena penala i da se ceo tim man utd generalno raspada jer nisu imali nijednu smislenu kaciju tokom cele utakmice

Klop

pre 9 godina

Kakvi penali na Agueru, o cemu pricate? Covek se zaleti u masu igraca Junajteda, lopta mu bezi, a on samo ceka i minimalni kontakt da bi pao.

Budite srecni sto Runi nije iskoristio onu sansu pa sad i dalje postoji kakva takva nada da se Siti bori za prvo mesto.

Mad4Red

pre 9 godina

Dali ste mi toliko minusa da je to haos kad sam pricao da ManUtd treba dva stopera tipa Mata Humelsa i Varana !!!! Ljudi da se ne lazemo dzabe napad paklen,dok je kad je svaka sansa za protivnike pola gola, smesno koliko izgleda nemocno nekada veliki ManUtd sa Vidicem i Ferdinandom, srozao se na najnize grane od kad je otisao Fergi!!! Na zimu dovesto dva top stopera pa bice to ekipa za titulu do tad smesno nadati se i Ls!!!

Uros

pre 9 godina

Svidja mi se ova teorija da se "cupka za siti" a od tih 30 penala koje je siti trazio bar 3 su bila cista, i 3-4 puta su odiuzimali cistu loptu a Oliver svirao faul !

Pera

pre 9 godina

Necu da komentarisem utakmicu niti Smolinga ali moram reci da ja boljeg zadnjeg veznog u defanzivi nisam video. Kako decko ladno izbija lopte(i to nas svakoj ne samo ovoj utakmici) zaustavlja akcije, drzi celu sredinu terena dok Felaini trci napred na skok i ostavlja njega samog da drzi, sjajno...uz Mariju sigurno najbolje pojacanje Junajteda, posto se Falkao jos nije ni naigrao posteno.

Sampionsko ime

pre 9 godina

@cofi95 manji klub pa najmanji je manu jer ceo zivot su bili svirani penali u 90 minutima crveni obavezan protivniku. Klub bez imalo cistog obraza. Ferguson je napadao sudije kad mu je nesto smetalo. Roney je tolko arogantan da mu ni c ronaldo nije ravan. Gori ste klub od bilo kog drugog

nenad rs

pre 9 godina

Сити је бар потрошио паре на добре играче а Јунајтед је постао распад од екипе.Тим од триста милиона нечега први корнер изводи у 70-ој минути.

goran

pre 9 godina

Da nema ovoliku pomoc sudija ovaj Junajted bi se borio za opstanak...danas im je sudija toliko gledao kroz prste da je to bruka dva puta je bio cist penal nad Aguerom ,City jeste dobio derbi,ali ako neko vidi samo rezultat rekao bi da je bilo neuzvesno i tesko ,samo zahvaljujuci sudiji i sjajnom De Hei je bilo samo 1:0 inace bi doziveli ponizenje kao u onom ne tako davno odigranom derbiju kada ih je City razbio na trafordu sa 6:1 i to sa sve Fergijem na klupi ...

goran

pre 9 godina

Opet sudije na strani MU ,neverovatno je sta je uradio Felaini ,prvo je oborio Aguera za cist penal a potom ga je i pljunuo kada je ovaj lezao na zemlji a sudija se pravi lud niti daje penal niti crveni za Felainija...u proslom kolu isto tako sudija nije svirao dva cista penala za Chelsea...sa ovakvom pomoci sudija MU mozda i dogura do LS ove godine ,a ovako ne vrede ni za sredinu tabele u premijeru s obzirom na to kakav su raspad od tima !!!

Leslie Nielsen

pre 9 godina

Manchester City, gazi, kao navijac kazem to. Tako je i bilo.
Ne znam samo zasto su onako defanzivno igrali u poslednjih deset minuta, postaju oni kao i citava engleska kao italijani.
Doslo je vreme i nas plavih sada.
Kada se setim samo, koliko su me jos od malih nogu podbadali zato sto navijam za Manchester City, sada uzivam. Ali, njih ne podbadam, dovoljni su sami sebi.
:))

srednji

pre 9 godina

Zasto Zabaleta nije dobio zuti zbog starta nad van Persijem, i zasto Hart nije dobio zuti zbog unosenja u facu sudiji? Malo se cupka za manji klub.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Cofi95, 2. novembar 2014 15:10)

Cestitaj titulu manjem klubu!

Miki27

pre 9 godina

Smoling je mozda i najgori defanzivac kojeg je Utd imao u zadnjih 20 tak godina! Ako posle ovog dobije sansu u Utd opet onda je VG izgubio konce... U ovako bitnom mecu ono uraditi, kazna je klupa i transfer lista! Tako dobar mec upropasti dijabola od igraca... Sta reci o sudiji osim da se pogubio! Penal za City u prvom, Zabaleta zuti a zaletanje Harta na sudiju je za crveni karton... Svaka cast Sitiju na pobjedi ali i danas se vidjelo da to nije ona jaka ekipa iz prethodnih sezona i da je titula daleko! Utd vec na zimu nekog krstenog stopera mada me Meknir odusevljava sa svojom hladnokrvnoscu, treba mu dati vise sansi jer je za Smolinga klasa...

spektra

pre 9 godina

Nzm na koji fazon siti nije dao bar 3 gola ovakvoj odbrani jedinstva. Smolinga ne bih komentarisao stvarno mada ni runi i van persi se nisu proslavili,LS za njih deluje nedostizno.
P.S. jel samo meni fernando i fernandinjo deluju kao blizanci ili mozda cak isti covek sa 2 dresa?

Kol

pre 9 godina

Komicna odbrana Junajteda, od nekada najjaceg dela tima spala na smolinga i kompaniju! Bas komicno deluje kao grupa gradjana i sva sreca pa u Premijer ligi svako moze svakog da dobije pa covek jos uvek moze da se nada plasmanu u LS (sta cu kad sam optimista) iako ce to sa ovom odbranom biti ravno svetskom cudu!

Nikola-Bgd

pre 9 godina

Kako je ocajan ovaj City, United igra 60 minuta sa igracem manje. Sa Felainijem i jos jednim kao stoperom(klinac) ne mogu vise od jednog gola da daju. videcemo kad UTD dovede adekvatne stopere, GGMU,zauvek!

djshilja

pre 9 godina

68.minut a sudija je lagano mogao 3-4 penala očiglednih da svira za Siti...al' nije nijedan (ne navijam ni za Siti ni za Junajted inače)

Nidza

pre 9 godina

Nije danas odigrao toliko lose, ali zasto forsiraju ovog Januzaja? Na klupi jedan Mata (cak i Herera) a Gal odabrao njega. Kada tome dodas rovitog Valenciu, jedini iole vredan vezista je Maria, kojeg prate i po dvojica. Samim tim UTD stoji u mestu. Levo Maria da probija, iza napadaca Mata i udri! Blind je tanak, Felaini daleko od forme.

veliki strumf

pre 9 godina

Koliko trebas biti trener suzene svesti pa staviti u tim igraca sa tako malo pameti kao sto je Kris Smoling. Decko je bukvalno trecerazredni odbrambeni igrac, tesko bi mogao igrati i u Donkasteru, ili Torkiju, a on pocinje derbi mec protiv gradskog rivala. I sta ocekivati od takvog igraca osim da u roku od 5 minuta najpre dobije zuti (nazvao bih ga kakav, ali mi nece pustiti komentar) tako sto blokira ispucavanje golmana - diletantizam klasicni, a potom i pogineljno ukliza na protivnickog igraca. Toliki stepen diletantizma je ocekivan od ovog ugraca, koji nas je navikao na svoje nebulozne poteze, ali da trener to ne uoci na vreme - sta reci.

Cofi95

pre 9 godina

Zasto Zabaleta nije dobio zuti zbog starta nad van Persijem, i zasto Hart nije dobio zuti zbog unosenja u facu sudiji? Malo se cupka za manji klub.

uvek Zvezda

pre 9 godina

Ne verujem da niko iz Sitija jos nema zuti... A ono sto je Hart uradio, e to je tek posebna prica. Onako da se uneses u lice sudiji (koje pritom potpuno opravdano dao zuti karton protivniku) i da prodjes bez barem zutog kartona e to je stvarno "uspeh"....

di maria nema kila

pre 9 godina

..ekipa potrosi stotinak miliona funti a i dalje nema nijednog normalnog igrača koji moze napraviti sam rezultat...to je MU!!! Strasno

Mjau

pre 9 godina

Suđenje katastrofalno. Junajted može da bude srećan uprokos crvenom kartonu i tome što je Sitiju oprošteno nekoliko oštrijih faulova. Dva penala je mogao mirne duše da dosudi za Siti.

gili

pre 9 godina

smoling kod prvog zutog kartona ispao glup,kod drugog zutog spor... ali ni ta rupa nece biti dovoljna za malog guzonju iz argentine,a meni tiket odeeee
objavite komentar,samo sam istinu zborio :-)

pobesneli Milutin

pre 9 godina

Kris smoling je danas pokazao kako je lako ispasti glup. Prvi zuti je verovatno najbespotrebniji zuti koji sam ikada video. A vec 5 minuta nakon toga, umesto da se cuva drugog zutog startuje ostro kada se videlo da ne moze stici do lopte. Ali ok, valjda je nesto naucio danas iz svega ovoga.

akrobata

pre 9 godina

u nekom paralelnom univerzumu sam čuo,da je najpouzdaniji štoper u junajtedu kris smoling. mislim,da i to dovoljno govori kakav je to raspad od odbrane...

kk pustio nas zeljko igokea cipiripi kup

pre 9 godina

Kako pare napravise derbi od ova dva tima. Pa do prije par sezona ovaj city bio sredina tabele a sada kao vodeci derbi u engleskoj. Strasno

Milorad

pre 9 godina

Posle prvih dvadeset minuta Siti je opasniji, De Gea je napravio jednu fenomenalnu odbranu. Aguero sve veci i veci egoista par puta imao slobodnog igraca ali nika da doda loptu. Junajted nekako jalovo, pokusava po krilima, Runi za sad igra zadnjeg veznog :)

veliki strumf

pre 9 godina

Koliko trebas biti trener suzene svesti pa staviti u tim igraca sa tako malo pameti kao sto je Kris Smoling. Decko je bukvalno trecerazredni odbrambeni igrac, tesko bi mogao igrati i u Donkasteru, ili Torkiju, a on pocinje derbi mec protiv gradskog rivala. I sta ocekivati od takvog igraca osim da u roku od 5 minuta najpre dobije zuti (nazvao bih ga kakav, ali mi nece pustiti komentar) tako sto blokira ispucavanje golmana - diletantizam klasicni, a potom i pogineljno ukliza na protivnickog igraca. Toliki stepen diletantizma je ocekivan od ovog ugraca, koji nas je navikao na svoje nebulozne poteze, ali da trener to ne uoci na vreme - sta reci.

akrobata

pre 9 godina

u nekom paralelnom univerzumu sam čuo,da je najpouzdaniji štoper u junajtedu kris smoling. mislim,da i to dovoljno govori kakav je to raspad od odbrane...

pobesneli Milutin

pre 9 godina

Kris smoling je danas pokazao kako je lako ispasti glup. Prvi zuti je verovatno najbespotrebniji zuti koji sam ikada video. A vec 5 minuta nakon toga, umesto da se cuva drugog zutog startuje ostro kada se videlo da ne moze stici do lopte. Ali ok, valjda je nesto naucio danas iz svega ovoga.

Nidza

pre 9 godina

Nije danas odigrao toliko lose, ali zasto forsiraju ovog Januzaja? Na klupi jedan Mata (cak i Herera) a Gal odabrao njega. Kada tome dodas rovitog Valenciu, jedini iole vredan vezista je Maria, kojeg prate i po dvojica. Samim tim UTD stoji u mestu. Levo Maria da probija, iza napadaca Mata i udri! Blind je tanak, Felaini daleko od forme.

Kol

pre 9 godina

Komicna odbrana Junajteda, od nekada najjaceg dela tima spala na smolinga i kompaniju! Bas komicno deluje kao grupa gradjana i sva sreca pa u Premijer ligi svako moze svakog da dobije pa covek jos uvek moze da se nada plasmanu u LS (sta cu kad sam optimista) iako ce to sa ovom odbranom biti ravno svetskom cudu!

goran

pre 9 godina

Da nema ovoliku pomoc sudija ovaj Junajted bi se borio za opstanak...danas im je sudija toliko gledao kroz prste da je to bruka dva puta je bio cist penal nad Aguerom ,City jeste dobio derbi,ali ako neko vidi samo rezultat rekao bi da je bilo neuzvesno i tesko ,samo zahvaljujuci sudiji i sjajnom De Hei je bilo samo 1:0 inace bi doziveli ponizenje kao u onom ne tako davno odigranom derbiju kada ih je City razbio na trafordu sa 6:1 i to sa sve Fergijem na klupi ...

CroMag

pre 9 godina

Ovde ili pobedjuje Mancester ili ce da bude nereseno
(100% provereno, 02. novembar 2014 14:38)
Svakako i dakako je evidentno da si u pravu.

uvek Zvezda

pre 9 godina

Ne verujem da niko iz Sitija jos nema zuti... A ono sto je Hart uradio, e to je tek posebna prica. Onako da se uneses u lice sudiji (koje pritom potpuno opravdano dao zuti karton protivniku) i da prodjes bez barem zutog kartona e to je stvarno "uspeh"....

di maria nema kila

pre 9 godina

..ekipa potrosi stotinak miliona funti a i dalje nema nijednog normalnog igrača koji moze napraviti sam rezultat...to je MU!!! Strasno

Milorad

pre 9 godina

Posle prvih dvadeset minuta Siti je opasniji, De Gea je napravio jednu fenomenalnu odbranu. Aguero sve veci i veci egoista par puta imao slobodnog igraca ali nika da doda loptu. Junajted nekako jalovo, pokusava po krilima, Runi za sad igra zadnjeg veznog :)

srednji

pre 9 godina

Zasto Zabaleta nije dobio zuti zbog starta nad van Persijem, i zasto Hart nije dobio zuti zbog unosenja u facu sudiji? Malo se cupka za manji klub.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Cofi95, 2. novembar 2014 15:10)

Cestitaj titulu manjem klubu!

Cofi95

pre 9 godina

Zasto Zabaleta nije dobio zuti zbog starta nad van Persijem, i zasto Hart nije dobio zuti zbog unosenja u facu sudiji? Malo se cupka za manji klub.

kk pustio nas zeljko igokea cipiripi kup

pre 9 godina

Kako pare napravise derbi od ova dva tima. Pa do prije par sezona ovaj city bio sredina tabele a sada kao vodeci derbi u engleskoj. Strasno

Vladimir

pre 9 godina

Od Liverpula i Jedinstva zajedno ne može da se skupi 11 krštenih igrača. Jedinstvo bar ima vrhunske špiceve i solidnog golmana...
Di Maria jos jednom pokazao da ne može da se sastavi protiv velikih timova.
Januzaj, cela odbrana, klupa... To ne bi prošlo ni u Donjem Sremu...

crnac

pre 9 godina

Bitno je da su celziju dali gol u zadnjoj sekundi i srusili me za 300 evra, ali danas su pokazali ko su. Nije to Murinjo pa da vas postuje i igra na nulu...

Mjau

pre 9 godina

Suđenje katastrofalno. Junajted može da bude srećan uprokos crvenom kartonu i tome što je Sitiju oprošteno nekoliko oštrijih faulova. Dva penala je mogao mirne duše da dosudi za Siti.

Mad4Red

pre 9 godina

Dali ste mi toliko minusa da je to haos kad sam pricao da ManUtd treba dva stopera tipa Mata Humelsa i Varana !!!! Ljudi da se ne lazemo dzabe napad paklen,dok je kad je svaka sansa za protivnike pola gola, smesno koliko izgleda nemocno nekada veliki ManUtd sa Vidicem i Ferdinandom, srozao se na najnize grane od kad je otisao Fergi!!! Na zimu dovesto dva top stopera pa bice to ekipa za titulu do tad smesno nadati se i Ls!!!

karager

pre 9 godina

Neverovatno koliko satro navijaca junajteda dolazi i ovde komentarise kako je smoling ovakav i onakav, a cinjenica je da je siti ostecen za 2 nedosudjena penala i da se ceo tim man utd generalno raspada jer nisu imali nijednu smislenu kaciju tokom cele utakmice

oh city said i

pre 9 godina

Ovaj mladi sudija je bio pod velikim kritikama za penale koje je dosudio na stoke-swansea, pogotovo drugi pa se danas bojao pokazati na belu tačku.

nenad rs

pre 9 godina

Сити је бар потрошио паре на добре играче а Јунајтед је постао распад од екипе.Тим од триста милиона нечега први корнер изводи у 70-ој минути.

Miki27

pre 9 godina

Smoling je mozda i najgori defanzivac kojeg je Utd imao u zadnjih 20 tak godina! Ako posle ovog dobije sansu u Utd opet onda je VG izgubio konce... U ovako bitnom mecu ono uraditi, kazna je klupa i transfer lista! Tako dobar mec upropasti dijabola od igraca... Sta reci o sudiji osim da se pogubio! Penal za City u prvom, Zabaleta zuti a zaletanje Harta na sudiju je za crveni karton... Svaka cast Sitiju na pobjedi ali i danas se vidjelo da to nije ona jaka ekipa iz prethodnih sezona i da je titula daleko! Utd vec na zimu nekog krstenog stopera mada me Meknir odusevljava sa svojom hladnokrvnoscu, treba mu dati vise sansi jer je za Smolinga klasa...

gili

pre 9 godina

smoling kod prvog zutog kartona ispao glup,kod drugog zutog spor... ali ni ta rupa nece biti dovoljna za malog guzonju iz argentine,a meni tiket odeeee
objavite komentar,samo sam istinu zborio :-)

goran

pre 9 godina

Opet sudije na strani MU ,neverovatno je sta je uradio Felaini ,prvo je oborio Aguera za cist penal a potom ga je i pljunuo kada je ovaj lezao na zemlji a sudija se pravi lud niti daje penal niti crveni za Felainija...u proslom kolu isto tako sudija nije svirao dva cista penala za Chelsea...sa ovakvom pomoci sudija MU mozda i dogura do LS ove godine ,a ovako ne vrede ni za sredinu tabele u premijeru s obzirom na to kakav su raspad od tima !!!

sinisa

pre 9 godina

Dva cista penala nad Aguerom, jedan nad Tureom i jos jedna igra rukom od strane Blinda. Neverovatno da sudija ama bas nista nije svirao.
Nije bilo nista bolje sudjenje ni protiv Celzija u proslom kolu.
Ove poslednje 2 utakmice Mancestera mi veoma lice na Fergusonovu eru, kada su mnogo toga dobijali na konto sudjenja. Ovog puta na njihovu zalost nemaju dovoljno kvaliteta da taj vetar u ledja pretvore u pobedu.

Uros

pre 9 godina

Svidja mi se ova teorija da se "cupka za siti" a od tih 30 penala koje je siti trazio bar 3 su bila cista, i 3-4 puta su odiuzimali cistu loptu a Oliver svirao faul !

Klop

pre 9 godina

Kakvi penali na Agueru, o cemu pricate? Covek se zaleti u masu igraca Junajteda, lopta mu bezi, a on samo ceka i minimalni kontakt da bi pao.

Budite srecni sto Runi nije iskoristio onu sansu pa sad i dalje postoji kakva takva nada da se Siti bori za prvo mesto.

spektra

pre 9 godina

Nzm na koji fazon siti nije dao bar 3 gola ovakvoj odbrani jedinstva. Smolinga ne bih komentarisao stvarno mada ni runi i van persi se nisu proslavili,LS za njih deluje nedostizno.
P.S. jel samo meni fernando i fernandinjo deluju kao blizanci ili mozda cak isti covek sa 2 dresa?

djshilja

pre 9 godina

68.minut a sudija je lagano mogao 3-4 penala očiglednih da svira za Siti...al' nije nijedan (ne navijam ni za Siti ni za Junajted inače)

Sampionsko ime

pre 9 godina

@cofi95 manji klub pa najmanji je manu jer ceo zivot su bili svirani penali u 90 minutima crveni obavezan protivniku. Klub bez imalo cistog obraza. Ferguson je napadao sudije kad mu je nesto smetalo. Roney je tolko arogantan da mu ni c ronaldo nije ravan. Gori ste klub od bilo kog drugog

Pera

pre 9 godina

Necu da komentarisem utakmicu niti Smolinga ali moram reci da ja boljeg zadnjeg veznog u defanzivi nisam video. Kako decko ladno izbija lopte(i to nas svakoj ne samo ovoj utakmici) zaustavlja akcije, drzi celu sredinu terena dok Felaini trci napred na skok i ostavlja njega samog da drzi, sjajno...uz Mariju sigurno najbolje pojacanje Junajteda, posto se Falkao jos nije ni naigrao posteno.

Боки

pre 9 godina

Агверо, не Агуеро. Погледајте поглавље Правописа српскога језика из 2010. које се односи на транскрипцију шпанских имена.

Krasic

pre 9 godina

Ovde ili pobedjuje Mancester ili ce da bude nereseno(100% provereno, 02. novembar 2014 14:38)Svakako i dakako je evidentno da si u pravu.
(CroMag, 02. novembar 2014 18:27)
Pa covek se sali

Leslie Nielsen

pre 9 godina

Manchester City, gazi, kao navijac kazem to. Tako je i bilo.
Ne znam samo zasto su onako defanzivno igrali u poslednjih deset minuta, postaju oni kao i citava engleska kao italijani.
Doslo je vreme i nas plavih sada.
Kada se setim samo, koliko su me jos od malih nogu podbadali zato sto navijam za Manchester City, sada uzivam. Ali, njih ne podbadam, dovoljni su sami sebi.
:))

Nikola-Bgd

pre 9 godina

Kako je ocajan ovaj City, United igra 60 minuta sa igracem manje. Sa Felainijem i jos jednim kao stoperom(klinac) ne mogu vise od jednog gola da daju. videcemo kad UTD dovede adekvatne stopere, GGMU,zauvek!

milan26

pre 9 godina

Neko ce se sad nasmejati, ali duboko verujem da ce da se Fergi vrati na klupu nakraju sezone! bicu mu zao kluba,ako nista drugo! jeste covek mator, ali moze jos sezonu dve! A za to vreme da uz njega na klupi bude neko ko ce ha posle naslediti! Da bar pokusa da nasledi i primeni tu filozofiju fudbala! Ima Gigsa, on poznaje Junajted u dusu! :-)

Dzimi

pre 9 godina

Ne smeta mi sto toliko mrzite MUN, cekali ste tolike godine... ;) a klub je na prekretnici, kao mala revolucija... Sve ce doci na svoje mesto kroz par meseci... GGMUN

kk pustio nas zeljko igokea cipiripi kup

pre 9 godina

Kako pare napravise derbi od ova dva tima. Pa do prije par sezona ovaj city bio sredina tabele a sada kao vodeci derbi u engleskoj. Strasno

Cofi95

pre 9 godina

Zasto Zabaleta nije dobio zuti zbog starta nad van Persijem, i zasto Hart nije dobio zuti zbog unosenja u facu sudiji? Malo se cupka za manji klub.

goran

pre 9 godina

Da nema ovoliku pomoc sudija ovaj Junajted bi se borio za opstanak...danas im je sudija toliko gledao kroz prste da je to bruka dva puta je bio cist penal nad Aguerom ,City jeste dobio derbi,ali ako neko vidi samo rezultat rekao bi da je bilo neuzvesno i tesko ,samo zahvaljujuci sudiji i sjajnom De Hei je bilo samo 1:0 inace bi doziveli ponizenje kao u onom ne tako davno odigranom derbiju kada ih je City razbio na trafordu sa 6:1 i to sa sve Fergijem na klupi ...

Боки

pre 9 godina

Агверо, не Агуеро. Погледајте поглавље Правописа српскога језика из 2010. које се односи на транскрипцију шпанских имена.

milan26

pre 9 godina

Neko ce se sad nasmejati, ali duboko verujem da ce da se Fergi vrati na klupu nakraju sezone! bicu mu zao kluba,ako nista drugo! jeste covek mator, ali moze jos sezonu dve! A za to vreme da uz njega na klupi bude neko ko ce ha posle naslediti! Da bar pokusa da nasledi i primeni tu filozofiju fudbala! Ima Gigsa, on poznaje Junajted u dusu! :-)

Klop

pre 9 godina

Kakvi penali na Agueru, o cemu pricate? Covek se zaleti u masu igraca Junajteda, lopta mu bezi, a on samo ceka i minimalni kontakt da bi pao.

Budite srecni sto Runi nije iskoristio onu sansu pa sad i dalje postoji kakva takva nada da se Siti bori za prvo mesto.

srednji

pre 9 godina

Zasto Zabaleta nije dobio zuti zbog starta nad van Persijem, i zasto Hart nije dobio zuti zbog unosenja u facu sudiji? Malo se cupka za manji klub.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Cofi95, 2. novembar 2014 15:10)

Cestitaj titulu manjem klubu!

uvek Zvezda

pre 9 godina

Ne verujem da niko iz Sitija jos nema zuti... A ono sto je Hart uradio, e to je tek posebna prica. Onako da se uneses u lice sudiji (koje pritom potpuno opravdano dao zuti karton protivniku) i da prodjes bez barem zutog kartona e to je stvarno "uspeh"....

Mjau

pre 9 godina

Suđenje katastrofalno. Junajted može da bude srećan uprokos crvenom kartonu i tome što je Sitiju oprošteno nekoliko oštrijih faulova. Dva penala je mogao mirne duše da dosudi za Siti.

Nikola-Bgd

pre 9 godina

Kako je ocajan ovaj City, United igra 60 minuta sa igracem manje. Sa Felainijem i jos jednim kao stoperom(klinac) ne mogu vise od jednog gola da daju. videcemo kad UTD dovede adekvatne stopere, GGMU,zauvek!

crnac

pre 9 godina

Bitno je da su celziju dali gol u zadnjoj sekundi i srusili me za 300 evra, ali danas su pokazali ko su. Nije to Murinjo pa da vas postuje i igra na nulu...

di maria nema kila

pre 9 godina

..ekipa potrosi stotinak miliona funti a i dalje nema nijednog normalnog igrača koji moze napraviti sam rezultat...to je MU!!! Strasno

Leslie Nielsen

pre 9 godina

Manchester City, gazi, kao navijac kazem to. Tako je i bilo.
Ne znam samo zasto su onako defanzivno igrali u poslednjih deset minuta, postaju oni kao i citava engleska kao italijani.
Doslo je vreme i nas plavih sada.
Kada se setim samo, koliko su me jos od malih nogu podbadali zato sto navijam za Manchester City, sada uzivam. Ali, njih ne podbadam, dovoljni su sami sebi.
:))

Nidza

pre 9 godina

Nije danas odigrao toliko lose, ali zasto forsiraju ovog Januzaja? Na klupi jedan Mata (cak i Herera) a Gal odabrao njega. Kada tome dodas rovitog Valenciu, jedini iole vredan vezista je Maria, kojeg prate i po dvojica. Samim tim UTD stoji u mestu. Levo Maria da probija, iza napadaca Mata i udri! Blind je tanak, Felaini daleko od forme.

karager

pre 9 godina

Neverovatno koliko satro navijaca junajteda dolazi i ovde komentarise kako je smoling ovakav i onakav, a cinjenica je da je siti ostecen za 2 nedosudjena penala i da se ceo tim man utd generalno raspada jer nisu imali nijednu smislenu kaciju tokom cele utakmice

sinisa

pre 9 godina

Dva cista penala nad Aguerom, jedan nad Tureom i jos jedna igra rukom od strane Blinda. Neverovatno da sudija ama bas nista nije svirao.
Nije bilo nista bolje sudjenje ni protiv Celzija u proslom kolu.
Ove poslednje 2 utakmice Mancestera mi veoma lice na Fergusonovu eru, kada su mnogo toga dobijali na konto sudjenja. Ovog puta na njihovu zalost nemaju dovoljno kvaliteta da taj vetar u ledja pretvore u pobedu.

Krasic

pre 9 godina

Ovde ili pobedjuje Mancester ili ce da bude nereseno(100% provereno, 02. novembar 2014 14:38)Svakako i dakako je evidentno da si u pravu.
(CroMag, 02. novembar 2014 18:27)
Pa covek se sali

Vladimir

pre 9 godina

Od Liverpula i Jedinstva zajedno ne može da se skupi 11 krštenih igrača. Jedinstvo bar ima vrhunske špiceve i solidnog golmana...
Di Maria jos jednom pokazao da ne može da se sastavi protiv velikih timova.
Januzaj, cela odbrana, klupa... To ne bi prošlo ni u Donjem Sremu...

gili

pre 9 godina

smoling kod prvog zutog kartona ispao glup,kod drugog zutog spor... ali ni ta rupa nece biti dovoljna za malog guzonju iz argentine,a meni tiket odeeee
objavite komentar,samo sam istinu zborio :-)

Sampionsko ime

pre 9 godina

@cofi95 manji klub pa najmanji je manu jer ceo zivot su bili svirani penali u 90 minutima crveni obavezan protivniku. Klub bez imalo cistog obraza. Ferguson je napadao sudije kad mu je nesto smetalo. Roney je tolko arogantan da mu ni c ronaldo nije ravan. Gori ste klub od bilo kog drugog

Uros

pre 9 godina

Svidja mi se ova teorija da se "cupka za siti" a od tih 30 penala koje je siti trazio bar 3 su bila cista, i 3-4 puta su odiuzimali cistu loptu a Oliver svirao faul !

veliki strumf

pre 9 godina

Koliko trebas biti trener suzene svesti pa staviti u tim igraca sa tako malo pameti kao sto je Kris Smoling. Decko je bukvalno trecerazredni odbrambeni igrac, tesko bi mogao igrati i u Donkasteru, ili Torkiju, a on pocinje derbi mec protiv gradskog rivala. I sta ocekivati od takvog igraca osim da u roku od 5 minuta najpre dobije zuti (nazvao bih ga kakav, ali mi nece pustiti komentar) tako sto blokira ispucavanje golmana - diletantizam klasicni, a potom i pogineljno ukliza na protivnickog igraca. Toliki stepen diletantizma je ocekivan od ovog ugraca, koji nas je navikao na svoje nebulozne poteze, ali da trener to ne uoci na vreme - sta reci.

Mad4Red

pre 9 godina

Dali ste mi toliko minusa da je to haos kad sam pricao da ManUtd treba dva stopera tipa Mata Humelsa i Varana !!!! Ljudi da se ne lazemo dzabe napad paklen,dok je kad je svaka sansa za protivnike pola gola, smesno koliko izgleda nemocno nekada veliki ManUtd sa Vidicem i Ferdinandom, srozao se na najnize grane od kad je otisao Fergi!!! Na zimu dovesto dva top stopera pa bice to ekipa za titulu do tad smesno nadati se i Ls!!!

goran

pre 9 godina

Opet sudije na strani MU ,neverovatno je sta je uradio Felaini ,prvo je oborio Aguera za cist penal a potom ga je i pljunuo kada je ovaj lezao na zemlji a sudija se pravi lud niti daje penal niti crveni za Felainija...u proslom kolu isto tako sudija nije svirao dva cista penala za Chelsea...sa ovakvom pomoci sudija MU mozda i dogura do LS ove godine ,a ovako ne vrede ni za sredinu tabele u premijeru s obzirom na to kakav su raspad od tima !!!

nenad rs

pre 9 godina

Сити је бар потрошио паре на добре играче а Јунајтед је постао распад од екипе.Тим од триста милиона нечега први корнер изводи у 70-ој минути.

Kol

pre 9 godina

Komicna odbrana Junajteda, od nekada najjaceg dela tima spala na smolinga i kompaniju! Bas komicno deluje kao grupa gradjana i sva sreca pa u Premijer ligi svako moze svakog da dobije pa covek jos uvek moze da se nada plasmanu u LS (sta cu kad sam optimista) iako ce to sa ovom odbranom biti ravno svetskom cudu!

Dzimi

pre 9 godina

Ne smeta mi sto toliko mrzite MUN, cekali ste tolike godine... ;) a klub je na prekretnici, kao mala revolucija... Sve ce doci na svoje mesto kroz par meseci... GGMUN

djshilja

pre 9 godina

68.minut a sudija je lagano mogao 3-4 penala očiglednih da svira za Siti...al' nije nijedan (ne navijam ni za Siti ni za Junajted inače)

oh city said i

pre 9 godina

Ovaj mladi sudija je bio pod velikim kritikama za penale koje je dosudio na stoke-swansea, pogotovo drugi pa se danas bojao pokazati na belu tačku.

Milorad

pre 9 godina

Posle prvih dvadeset minuta Siti je opasniji, De Gea je napravio jednu fenomenalnu odbranu. Aguero sve veci i veci egoista par puta imao slobodnog igraca ali nika da doda loptu. Junajted nekako jalovo, pokusava po krilima, Runi za sad igra zadnjeg veznog :)

akrobata

pre 9 godina

u nekom paralelnom univerzumu sam čuo,da je najpouzdaniji štoper u junajtedu kris smoling. mislim,da i to dovoljno govori kakav je to raspad od odbrane...

Pera

pre 9 godina

Necu da komentarisem utakmicu niti Smolinga ali moram reci da ja boljeg zadnjeg veznog u defanzivi nisam video. Kako decko ladno izbija lopte(i to nas svakoj ne samo ovoj utakmici) zaustavlja akcije, drzi celu sredinu terena dok Felaini trci napred na skok i ostavlja njega samog da drzi, sjajno...uz Mariju sigurno najbolje pojacanje Junajteda, posto se Falkao jos nije ni naigrao posteno.

CroMag

pre 9 godina

Ovde ili pobedjuje Mancester ili ce da bude nereseno
(100% provereno, 02. novembar 2014 14:38)
Svakako i dakako je evidentno da si u pravu.

spektra

pre 9 godina

Nzm na koji fazon siti nije dao bar 3 gola ovakvoj odbrani jedinstva. Smolinga ne bih komentarisao stvarno mada ni runi i van persi se nisu proslavili,LS za njih deluje nedostizno.
P.S. jel samo meni fernando i fernandinjo deluju kao blizanci ili mozda cak isti covek sa 2 dresa?

pobesneli Milutin

pre 9 godina

Kris smoling je danas pokazao kako je lako ispasti glup. Prvi zuti je verovatno najbespotrebniji zuti koji sam ikada video. A vec 5 minuta nakon toga, umesto da se cuva drugog zutog startuje ostro kada se videlo da ne moze stici do lopte. Ali ok, valjda je nesto naucio danas iz svega ovoga.

Miki27

pre 9 godina

Smoling je mozda i najgori defanzivac kojeg je Utd imao u zadnjih 20 tak godina! Ako posle ovog dobije sansu u Utd opet onda je VG izgubio konce... U ovako bitnom mecu ono uraditi, kazna je klupa i transfer lista! Tako dobar mec upropasti dijabola od igraca... Sta reci o sudiji osim da se pogubio! Penal za City u prvom, Zabaleta zuti a zaletanje Harta na sudiju je za crveni karton... Svaka cast Sitiju na pobjedi ali i danas se vidjelo da to nije ona jaka ekipa iz prethodnih sezona i da je titula daleko! Utd vec na zimu nekog krstenog stopera mada me Meknir odusevljava sa svojom hladnokrvnoscu, treba mu dati vise sansi jer je za Smolinga klasa...