Fudbal 121

Nedelja, 02.11.2014.

12:57

JSL: Zvezdina 'osveta' Radu

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Rad sa 2:1 u meču 11. kola Jelen Sperlige na stadionu Obilića na Vračaru

JSL: Zvezdina 'osveta' Radu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

Max

pre 9 godina

Moze samo info nekog ko se razume bolje...
Igrac se nalazi u ofsajd poziciji, ali lopta nije upucena njemu. Sudija nista ne svira. Korektno.
Lopta dolazi do igraca koji nije bio u ofsajdu, a ovaj je vraca (unazad) do igraca koji je malopre bio u ofsajd poziciji (sad nije, lopta ide unazad, protivnicki igraci su se vratili) i taj daje gol. Zar onda nije u prvoj situaciji uticao na igru? Vracao se na poziciju sa koje je dao gol. Ovo bi cak moglo da bude i uigrano, ako prolazi po pravilima (Jelicev gol je bas ovakav - vraca se dva koraka iz ofsajda, okrece i daje gol glavom na povratnu). Ps Ovo mi je relativno logicno i cesce se desava kad se radi o igri na krilu, ali kad lopta ide prakticno u deset metara, zar onda nema "uticaja na igru"? Poz. Inace, dobra tekma (za razliku od prosle).

riječanin

pre 9 godina

Nije taj vaš fudbal toliko loš kako ga pljujete,igrače imate odlične ali sve drugo je rasulo,e kad neke sitnice popravite bit će više veselja.

Bodibond

pre 9 godina

Do pre dve nedelje ste bili Real Madrid, najverovatnije da posle Vojvodine veceras vam je nebitno prvenstvo ... Hahaha...ahaha...
To je ta skola DV ccc bruke jedne!!!

zexy

pre 9 godina

sta to bi zvezda prestize partizana iako je imao utakmicu manje i nekoliko bodova vise .
napred zvezdo samo napred....
(sumadinac, 2. novembar 2014 15:05)

Svi koji imaju očinji vid videše šta bi: poništen regularan gol Donjem Sremu, poništen regularan gol Radu, 2+2=4 boda

Nebojsa

pre 9 godina

Znam da cu dobiti kritike za ovo sto cu reci C.Zvezda od pocetka sezone nije odigrala utakmicu na nivou njenog imena zasto fizicki nisu spremni da odigraju utakmicu svih 90 minuta po meni trener Lalatovic i njegovi saradnici su krivi za takvo stanje igra je katastrofalono losa ne vidim nikakav napredak u igri pobede su sve nazor ona u ovakoj ligi brani rezultat to je sramota Ne svidja mi se formacija koju forsira trener neko bi morao da ga informise da on nije vise trener Napretka, Vozdovca ,Proletera i da C.Zvezda mora da igra sa dva napadaca i da mora da bude dominatnana terenu neka malo pogleda kasete trenera Prosineckog dok je vodio C.Zvezdu jeste da nije osvojio ni jednu titulu ali je za to bila igra za oko ono kako zele vecina navijaca C.Zvezde a i mislim da je premlad za prvi tim treba on jos da pece zanat njegovo zvezdastvo nikad se nije dovodilo u pitanje

Toliko

pre 9 godina

Ne uzbudjujte se previse, pa dr. Terzic je doktorirao na 3 za 3. Za vikend cista 2, pa ce biti, igraci odreagovali, pokazali karakter, bla, bla, bla...
(pedjaNS, 29. oktobar 2014 15:51)

Kao sto rekoh...
(pedjaNS, 2. novembar 2014 15:16)
Kao prvo,3 za 3 se ne igra u kupu i prvenstvu(to je za one glupe,koji neznaju a vole da komentarišu).Kao drugo,Zvezda to ne igra ni sa kim jer se uvek bori za titulu,to igraju timovi iz sredine tabele i sa začelja a nikad mnogo jači sa prosesečnim ili slabim timom.Kao treće,Pogodio si jer Zvezda ne može od nikoga da izgubi 2 puta za 5 dana i bilo je jasno da je imala samo slab dan i izgubila u kupu ali da će se revanširati u prvenstvu,što je i više nego očekivano,čak i laicima.Kao četvrto,Zvezda je samo partizana tukla 2 puta za nedelju dana i 3 puta za mesec dana ali to je bio dokaz kolko je kvalitetnija u tom trenutku.

Alexander

pre 9 godina

Cestitke za FK RAD bez obzira sto su izgubili,moze se reci da su se borili do kraja!!Prvi gol su onako,jeftino primili a moze se slobodno reci da su i sudijski osteceni u 2-3 situacije,Ajmo Radee idemo dalje,pozz za sve United Force iz BL!!

Pedja

pre 9 godina

Prvih pola sata Zvezda je odigrala fenomenalno. Rad je bio zreo da primi jos 1-2 gola, a umesto toga dali su gol i napravili neizvesnu utakmicu iz prvog suta koji su imali. Pola sata je ujedno i maksimum koji Katai moze da odigra. Ako ne uspeju u zimskoj pauzi d amu poprave kondiciju onda zaista nema razloga da igra. Bosanscic je sve bolji, sve su mu bolje lopte. Nije mi jasno zasto on ne izvodi kornere nego Lazovic. Bosancic mislim da ima najprecizniji centarsut. Ristic je takodje odlican, kako su samo kidisali na njega, gurali ga i sve je izdrzao duele, primio nekoliko veoma teskih lopti, bice zaista odlicna igrac. Pecnik se pokazao mnogo bolji u napadu nego na beku, a i pre bih stavio Djordjevica nego Mijailovica na levu stranu.

Ne lazume

pre 9 godina

Da li vi svi nekad procitate sta pisete? Svi ste zreli da napisete neki kriminalisticki roman sa teorijama zavere. Pa kad bi se bas tako namestalo frcale bi glave, ipak se tu vrti dobra lova. Da je Rad dao gol, kad je bila stativa, da li bi se i onda pricalo da je namesteno?

Bodibond

pre 9 godina

Koja smejurija u 70. minutu! Sudija IZMISLJA ruku Jelica i prekida stopostotnu sansu za Rad! Na usporenom snimku se vidi da ne pipa rukom loptu a komentator gleda i laze kako je tu ipak mozda bilo igranja rukom! (Vučićeva liga, 02. novembar 2014 14:27)

Pod hitno kod očnog da ti promeni dioptriju.

erp

pre 9 godina

Posle utk. u Kupu jedan zvezdaš je lepo zapazio da je Zvezda svesno žrtvovala tu utakmicu ali ni danas nije bilo lako. Rad se maksimalno trudio i potpuno je jasno da od nekog dogovora nije bilo ništa i da je Zvezda tek u poslednjih 10-ak minuta "na mišiće" uspela da neutrališe Radove opasne napade. Rad je protiv Zvezde bezbroj puta igrao nerešeno a Partizana pobeđivao najviše u eri slavnog Mateusa,inače, svaki put laganih 4-5 uz asistencije Radovih igrača, dremanje u 16 m. i sl.

pedjaNS

pre 9 godina

Ne uzbudjujte se previse, pa dr. Terzic je doktorirao na 3 za 3. Za vikend cista 2, pa ce biti, igraci odreagovali, pokazali karakter, bla, bla, bla...
(pedjaNS, 29. oktobar 2014 15:51)

Kao sto rekoh...

Bodibond

pre 9 godina

3 za 3 i suvise providno ... (grobarce, 02. novembar 2014 13:57)

Jos kad bi ti znao sta je to 3 za 3 hahaha... Takvih laika pi kladionicama ima mnogo, na zalost jedan si od njih. Kup utakmica se ne racuna u 3 za 3. Kad to budes shvatio mozemo da pricamo na dalje.

A zašto je samo -2 boda???

pre 9 godina

Koja smejurija u 70. minutu! Sudija IZMISLJA ruku Jelica i prekida stopostotnu sansu za Rad! Na usporenom snimku se vidi da ne pipa rukom loptu a komentator gleda i laze kako je tu ipak mozda bilo igranja rukom!
(Vučićeva liga, 02. novembar 2014 14:27)Hahahaha stopostotna šansa Haha , Jelić u korneru bio a ovaj kaže šansa haha.

Gojko(.)(.)

pre 9 godina

a dali je neko ocekivao drugaciji ishod nego poraz rada? To se znalo vec u sredu
(Bube Gr, 02. novembar 2014 15:05)
Daj sliku tiketa da vidimo koliko kuca si stavio na Zvezdu?

Lalatovic

pre 9 godina

"Ako ne prodje stara dobra terziceva 3za3,kao sutjeska i ofk beograd,onda nesto nije u redu
(DarkoP.F.C., 02. novembar 2014 14:05)"


3 za 3 se nenamesta u kupu sinovac ograniceni!

Sirite mrznju samo neznalice!

SRBin bre

pre 9 godina

Samo ti,
u mome srcu si.
Jedna jedina,
nepobediva,
moja ljubavi.
Na-na-na...
Na-na-na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Zvezdo Crvena!

Titula ostaje na Marakani

pre 9 godina

Bravo Institucijo ! Igramo kao Real,rutinska tri boda za prvo mesto na tabeli gde nam je i mesto.Bosancic sjajan u prvom poluvremenu,fantasticne lopte je delio.Idemo u nove pobede Zvezdo,sada je mnogo lakse jer nemamo pritisak zbog bodovnog zaostatka sto smo imali pre.Ocekujem da sve pobedimo do kraja i da osvojimo jesenju titulu a posle dovesti rasnog napadaca jer nam je napad najslabiji deo tima

Č87

pre 9 godina

Mijailovic leze na teren u 91. minutu i neće da ustane. Jadnici.
(Bruke, 2. novembar 2014 14:48)

U pravu si, nije imalo potrebe jer je sve bilo namešteno ali, eto, ti nisi ukapirao pa si pomislio da je foliranti.

Sve živo gleda futbal, a samo nekoliko ne navija za CZ

pre 9 godina

@neptunaš
Kako možeš da napišeš - 7 000 000 ljudi, a to su svi stanovnici Srbije, čeka da gleda utakmicu engleske lige? Svi stanovnici, pa i tamo gde nema kablovske televizije ili struje, gledaju prenose, deca, žene, starci i starice... a 5 000 000 navija za CZ, a moja prabaka ima 97 godina i zauzela fotelju i ne dozvoljava da se išta drugo gleda osim engleskog futbala. I moje dve ćerke, jedna ima dve godine a jedna tri meseca vrište - samo mančesterski derbi.

SRBin bre

pre 9 godina

Ti igraš na oblacima slave, retko kada ti pomisliš na nas, na nas tako nesrećne i male, a možda ipak u nama leži spas. Ti Zvezdo okreni se ka nama, slušaj pesme što peva Marakana, i veruj jedino sa nama, samo tako možes do finala. Ja ti dajem srce, dajem ti i dušu, samo budi opet moćna Zvezda ona, pa da nikad ne znamo za tugu, i osvojimo trofej iz lige šampiona. Sa nama se može sve što se poželi, da polete ribe i zaplivaju ptice, jer za nas samo Zvezda je život, ZVEZDA JE ŽIVOT SVE DRUGO SU SITNICE !

dragan

pre 9 godina

Koja smejurija u 70. minutu! Sudija IZMISLJA ruku Jelica i prekida stopostotnu sansu za Rad! Na usporenom snimku se vidi da ne pipa rukom loptu a komentator gleda i laze kako je tu ipak mozda bilo igranja rukom!
(Vučićeva liga, 2. novembar 2014 14:27)
Na stranu sto je igrao rukom ali koja crna stopostotna sansa kad je Jelic skroz iskosa sa leve strane i ima 2 igraca Zvezde ispred sebe?Ajde mali vidi jos neku proverenu informaciju sa nekih grobarskih sajtova

Живча

pre 9 godina

@премиер лига

Добро, човече, разумем навијачку пристрасност, али имаш ли ти очи, да ли знаш шта је офсајд?

jaka

pre 9 godina

au kakvo sudjenje,ako Rad izjednači biće penal u 100. za zvezdu....Mijailovic kramponima po butinama sprečava ovog malog iz Rada pred sudijom a ovaj ni ne pomišlja da mu da drugi žuti

Ilija

pre 9 godina

Vise sam voleo Robijevu ofanzivnu Zvezdu koja nije bila sampion i koja je gubila, nego ovu bezidejnu Zvezdu koja ceka da sidija odsvira kraj. Prvo poluvreme nisam gledao, ali je drugo nula!

Miroslav

pre 9 godina

Kakva komedija, bas me interesuje ako neko moze da nadje podatak koliko minuta je bilo efektivne igre u drugom poluvremenu! Po mojoj proceni ne vise od 12/13 min.
Aut, faul, aut, faul. Koj fudbal rodjace...

Zvezda zivot je!

pre 9 godina

Ne igramo lose za sada, valjda cemo pobediti. Samo ne razumem par stvari:
1. Cime je ovaj Katai zasluzio da igra, a Ristic da sedi na klupi?
2. Sto nam napadaca u 90% sansi glumi o Mijailovic?
3. Zasto Bosancicu niko ne objasni da on nije Cristiano Ronaldo pa da onako ppokusava da da gol?

Petar JR

pre 9 godina

Da li grobari koji ostavljaju komentare kako je ova utakmica namestena , uopste gledaju utakmicu , ili pisu samo zato sto su negde procitali rezultat ? Igraci Rada se maksimalno bore za svaku loptu . Reaguju na svaku odluku sudije je kao da je utakmica koja odlucuje o opstanku . Ne bi im UF sigurno oprostio da su se sklonili . Prema tome , gledajte , pa tek onda realno komentarisite , ako to mozete uopste

veliki strumf

pre 9 godina

@vule A meni nije jasno kako to da je Partizan do pre 3 nedelje davao svima po 3-4 gola, a sad evo gol ne mogu da pogode. Mora da je u prvih 6-7 kola bilo sve regularno!

Vučićeva liga

pre 9 godina

Koja smejurija u 70. minutu! Sudija IZMISLJA ruku Jelica i prekida stopostotnu sansu za Rad! Na usporenom snimku se vidi da ne pipa rukom loptu a komentator gleda i laze kako je tu ipak mozda bilo igranja rukom!

Звездан

pre 9 godina

Мислим да ће Звездина казнена експедиција да згроми радовце а онда Војводина гробаре и ето Звезде у врху. Све се одвија како треба и мора бити. Звезда шампион.

Република Српска

pre 9 godina

Гогић мора ући у игру, јер нико не може да добије скок на средини.

Predrag

pre 9 godina

Zvezda je bila dobra samo dok je vodila sa 2:0. Cim je primila gol izgubila je igru. Nastalo je srljanje i krljanje. Cak je Rad mogao i da izjednaci. Katai je velika zagonetka. I pred prica da nije spreman,da se kasno pridruzio, te ovo, te ono, ipak je do sada morao nesto da pokaze. Mislim da on ipak nema kvalitet za Zvezdu. Zvezdi su ,s obzirom na prikazanu igru, ova tri boda velika kao kuca.

opcije

pre 9 godina

Zbog Radove tuzbe smo izbaceni iz evrope tako da te price o pustanju su smesne. Rad ne bi nikad pustio zvezdu a ni mi njih.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Niks, 2. novembar 2014 13:24)
Pa ne mora protivnik uvek da pusti, zato su tu u tom slucaju suci.

....

pre 9 godina

patlidzanovcima krivo sto je partizan kiksirao poslednje 4 utakmice uz ponizavajucu gol razliku...
(Mrtvac, 02. novembar 2014 13:36)

kako kiksirao kad smo vas oprali pre 3 kola ili možda misliš da je kiks samo 1-0 protiv vas zonaša? :)))))

poznavalac

pre 9 godina

Boske madjija!
Da je usla ona Rakiceva sto su izbacili sa gol linije,Bosancic bi imao tri namestena gola za 20 minuta!
Bravo Savo!
Odlican potez Lalatovica sto ga je prekomandovao na poziciju desnog beka.

nik sloter

pre 9 godina

Smehotres hahahahaha,pa ovo je trener Rada najavio posle kupa ...Hahahahahahahahahahaha to se zove tri za tri.....Kako vas nije sramota....

KC

pre 9 godina

Pisem posle pola sata: Razvalili smo ih za sad, pristup utakmici fenomenalan, tako se igra! Trcimo odlicno i sto je jos vaznije nismo stali posle prvog gola, a ni posle drugog, e sad koliko mozemo da izdrzimo u ovom ritmu, videcemo. NAPRED ZVEZDO!

Matori

pre 9 godina

Tastatura grobari se ne menjaju, jedno vreme bilo u trendu da kmece na sudije, sada namestanje, po njima Zvezda nikad ne bi dobila Rad..

Lokos

pre 9 godina

Lepo, tri za tri i svi srecni (misterija, 02. novembar 2014 13:23)


prolaz u kupu za tri boda. (bdpfc, 02. novembar 2014 13:20)


Kup za 3 boda...Naravno. (Sima, 02. novembar 2014 13:19)

Da da tako je, Partizan dobija 4:0 u gostima isti rad, a cim Zvezda daje golove odma kmecite..

neptunas sila slusam moravac

pre 9 godina

dobro je, samo 30ak zaladjenih prati nas fudbal, ostalih 7 miliona je diglo ruke i sa uzivanjem ceka mancesterski derbi... ipak ima nade za ovaj narod!

Niks

pre 9 godina

Kup za bodove (me, 02. novembar 2014 13:10)

Zbog Radove tuzbe smo izbaceni iz evrope tako da te price o pustanju su smesne. Rad ne bi nikad pustio zvezdu a ni mi njih.

simon

pre 9 godina

2 crvena kartona oprostena Zvezdi.
Mijailovicu za udaranje laktom,Bosancicu 2 zuta cista.
I samo 2-1.
Morace sudija jace da zapne.
Vucicu reaguj.

cokolada

pre 9 godina

e grobari,vratite snimak kako se u proslom kolu pojasao golman Djuric(ili kako vec)...svi njegovi pasovi su bili takvi da ste posle njih mogli gol dati

aNOnymous

pre 9 godina

Da li treba da se desi jadna igra, ispadanje iz kupa da bi oni ginuli na terenu kao sto su na pocetku utakmice danas? Budimo realni, Zvezda je katastrofalna bila u sredu ali ni Rad osim tog gola nije prisao golu. Nadam se da cemo postici gol i mirno privesti mec kraju.

Slauter

pre 9 godina

GOL! Zvezda vodi već od petog minuta. Odbrana Rada bila je loše postavljena


GOL! Zvezda vodi sa 2:0 od 20. minuta. Bosančić je izveo korner, Pavićević je ostao sam u kaznenom prostoru


GOL! Zvezda vodi sa 3:0. Odbrana Rada je otisla na kafu.


GOL! Zvezda vodi sa 4:0. Nema svedoka.

Niks

pre 9 godina

Kup za bodove (me, 02. novembar 2014 13:10)

Zbog Radove tuzbe smo izbaceni iz evrope tako da te price o pustanju su smesne. Rad ne bi nikad pustio zvezdu a ni mi njih.

Lokos

pre 9 godina

Lepo, tri za tri i svi srecni (misterija, 02. novembar 2014 13:23)


prolaz u kupu za tri boda. (bdpfc, 02. novembar 2014 13:20)


Kup za 3 boda...Naravno. (Sima, 02. novembar 2014 13:19)

Da da tako je, Partizan dobija 4:0 u gostima isti rad, a cim Zvezda daje golove odma kmecite..

Ne lazume

pre 9 godina

Da li vi svi nekad procitate sta pisete? Svi ste zreli da napisete neki kriminalisticki roman sa teorijama zavere. Pa kad bi se bas tako namestalo frcale bi glave, ipak se tu vrti dobra lova. Da je Rad dao gol, kad je bila stativa, da li bi se i onda pricalo da je namesteno?

Vučićeva liga

pre 9 godina

Koja smejurija u 70. minutu! Sudija IZMISLJA ruku Jelica i prekida stopostotnu sansu za Rad! Na usporenom snimku se vidi da ne pipa rukom loptu a komentator gleda i laze kako je tu ipak mozda bilo igranja rukom!

A zašto je samo -2 boda???

pre 9 godina

Koja smejurija u 70. minutu! Sudija IZMISLJA ruku Jelica i prekida stopostotnu sansu za Rad! Na usporenom snimku se vidi da ne pipa rukom loptu a komentator gleda i laze kako je tu ipak mozda bilo igranja rukom!
(Vučićeva liga, 02. novembar 2014 14:27)Hahahaha stopostotna šansa Haha , Jelić u korneru bio a ovaj kaže šansa haha.

erp

pre 9 godina

Posle utk. u Kupu jedan zvezdaš je lepo zapazio da je Zvezda svesno žrtvovala tu utakmicu ali ni danas nije bilo lako. Rad se maksimalno trudio i potpuno je jasno da od nekog dogovora nije bilo ništa i da je Zvezda tek u poslednjih 10-ak minuta "na mišiće" uspela da neutrališe Radove opasne napade. Rad je protiv Zvezde bezbroj puta igrao nerešeno a Partizana pobeđivao najviše u eri slavnog Mateusa,inače, svaki put laganih 4-5 uz asistencije Radovih igrača, dremanje u 16 m. i sl.

Sve živo gleda futbal, a samo nekoliko ne navija za CZ

pre 9 godina

@neptunaš
Kako možeš da napišeš - 7 000 000 ljudi, a to su svi stanovnici Srbije, čeka da gleda utakmicu engleske lige? Svi stanovnici, pa i tamo gde nema kablovske televizije ili struje, gledaju prenose, deca, žene, starci i starice... a 5 000 000 navija za CZ, a moja prabaka ima 97 godina i zauzela fotelju i ne dozvoljava da se išta drugo gleda osim engleskog futbala. I moje dve ćerke, jedna ima dve godine a jedna tri meseca vrište - samo mančesterski derbi.

veliki strumf

pre 9 godina

@vule A meni nije jasno kako to da je Partizan do pre 3 nedelje davao svima po 3-4 gola, a sad evo gol ne mogu da pogode. Mora da je u prvih 6-7 kola bilo sve regularno!

Matori

pre 9 godina

Tastatura grobari se ne menjaju, jedno vreme bilo u trendu da kmece na sudije, sada namestanje, po njima Zvezda nikad ne bi dobila Rad..

Bodibond

pre 9 godina

Koja smejurija u 70. minutu! Sudija IZMISLJA ruku Jelica i prekida stopostotnu sansu za Rad! Na usporenom snimku se vidi da ne pipa rukom loptu a komentator gleda i laze kako je tu ipak mozda bilo igranja rukom! (Vučićeva liga, 02. novembar 2014 14:27)

Pod hitno kod očnog da ti promeni dioptriju.

Bodibond

pre 9 godina

3 za 3 i suvise providno ... (grobarce, 02. novembar 2014 13:57)

Jos kad bi ti znao sta je to 3 za 3 hahaha... Takvih laika pi kladionicama ima mnogo, na zalost jedan si od njih. Kup utakmica se ne racuna u 3 za 3. Kad to budes shvatio mozemo da pricamo na dalje.

poznavalac

pre 9 godina

Boske madjija!
Da je usla ona Rakiceva sto su izbacili sa gol linije,Bosancic bi imao tri namestena gola za 20 minuta!
Bravo Savo!
Odlican potez Lalatovica sto ga je prekomandovao na poziciju desnog beka.

Република Српска

pre 9 godina

Гогић мора ући у игру, јер нико не може да добије скок на средини.

Lalatovic

pre 9 godina

"Ako ne prodje stara dobra terziceva 3za3,kao sutjeska i ofk beograd,onda nesto nije u redu
(DarkoP.F.C., 02. novembar 2014 14:05)"


3 za 3 se nenamesta u kupu sinovac ograniceni!

Sirite mrznju samo neznalice!

KC

pre 9 godina

Pisem posle pola sata: Razvalili smo ih za sad, pristup utakmici fenomenalan, tako se igra! Trcimo odlicno i sto je jos vaznije nismo stali posle prvog gola, a ni posle drugog, e sad koliko mozemo da izdrzimo u ovom ritmu, videcemo. NAPRED ZVEZDO!

SRBin bre

pre 9 godina

Samo ti,
u mome srcu si.
Jedna jedina,
nepobediva,
moja ljubavi.
Na-na-na...
Na-na-na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Zvezdo Crvena!

pedjaNS

pre 9 godina

Ne uzbudjujte se previse, pa dr. Terzic je doktorirao na 3 za 3. Za vikend cista 2, pa ce biti, igraci odreagovali, pokazali karakter, bla, bla, bla...
(pedjaNS, 29. oktobar 2014 15:51)

Kao sto rekoh...

Slauter

pre 9 godina

GOL! Zvezda vodi već od petog minuta. Odbrana Rada bila je loše postavljena


GOL! Zvezda vodi sa 2:0 od 20. minuta. Bosančić je izveo korner, Pavićević je ostao sam u kaznenom prostoru


GOL! Zvezda vodi sa 3:0. Odbrana Rada je otisla na kafu.


GOL! Zvezda vodi sa 4:0. Nema svedoka.

nik sloter

pre 9 godina

Smehotres hahahahaha,pa ovo je trener Rada najavio posle kupa ...Hahahahahahahahahahaha to se zove tri za tri.....Kako vas nije sramota....

Titula ostaje na Marakani

pre 9 godina

Bravo Institucijo ! Igramo kao Real,rutinska tri boda za prvo mesto na tabeli gde nam je i mesto.Bosancic sjajan u prvom poluvremenu,fantasticne lopte je delio.Idemo u nove pobede Zvezdo,sada je mnogo lakse jer nemamo pritisak zbog bodovnog zaostatka sto smo imali pre.Ocekujem da sve pobedimo do kraja i da osvojimo jesenju titulu a posle dovesti rasnog napadaca jer nam je napad najslabiji deo tima

Č87

pre 9 godina

Mijailovic leze na teren u 91. minutu i neće da ustane. Jadnici.
(Bruke, 2. novembar 2014 14:48)

U pravu si, nije imalo potrebe jer je sve bilo namešteno ali, eto, ti nisi ukapirao pa si pomislio da je foliranti.

dragan

pre 9 godina

Koja smejurija u 70. minutu! Sudija IZMISLJA ruku Jelica i prekida stopostotnu sansu za Rad! Na usporenom snimku se vidi da ne pipa rukom loptu a komentator gleda i laze kako je tu ipak mozda bilo igranja rukom!
(Vučićeva liga, 2. novembar 2014 14:27)
Na stranu sto je igrao rukom ali koja crna stopostotna sansa kad je Jelic skroz iskosa sa leve strane i ima 2 igraca Zvezde ispred sebe?Ajde mali vidi jos neku proverenu informaciju sa nekih grobarskih sajtova

Petar JR

pre 9 godina

Da li grobari koji ostavljaju komentare kako je ova utakmica namestena , uopste gledaju utakmicu , ili pisu samo zato sto su negde procitali rezultat ? Igraci Rada se maksimalno bore za svaku loptu . Reaguju na svaku odluku sudije je kao da je utakmica koja odlucuje o opstanku . Ne bi im UF sigurno oprostio da su se sklonili . Prema tome , gledajte , pa tek onda realno komentarisite , ako to mozete uopste

Gojko(.)(.)

pre 9 godina

a dali je neko ocekivao drugaciji ishod nego poraz rada? To se znalo vec u sredu
(Bube Gr, 02. novembar 2014 15:05)
Daj sliku tiketa da vidimo koliko kuca si stavio na Zvezdu?

aNOnymous

pre 9 godina

Da li treba da se desi jadna igra, ispadanje iz kupa da bi oni ginuli na terenu kao sto su na pocetku utakmice danas? Budimo realni, Zvezda je katastrofalna bila u sredu ali ni Rad osim tog gola nije prisao golu. Nadam se da cemo postici gol i mirno privesti mec kraju.

SRBin bre

pre 9 godina

Ti igraš na oblacima slave, retko kada ti pomisliš na nas, na nas tako nesrećne i male, a možda ipak u nama leži spas. Ti Zvezdo okreni se ka nama, slušaj pesme što peva Marakana, i veruj jedino sa nama, samo tako možes do finala. Ja ti dajem srce, dajem ti i dušu, samo budi opet moćna Zvezda ona, pa da nikad ne znamo za tugu, i osvojimo trofej iz lige šampiona. Sa nama se može sve što se poželi, da polete ribe i zaplivaju ptice, jer za nas samo Zvezda je život, ZVEZDA JE ŽIVOT SVE DRUGO SU SITNICE !

simon

pre 9 godina

2 crvena kartona oprostena Zvezdi.
Mijailovicu za udaranje laktom,Bosancicu 2 zuta cista.
I samo 2-1.
Morace sudija jace da zapne.
Vucicu reaguj.

Pedja

pre 9 godina

Prvih pola sata Zvezda je odigrala fenomenalno. Rad je bio zreo da primi jos 1-2 gola, a umesto toga dali su gol i napravili neizvesnu utakmicu iz prvog suta koji su imali. Pola sata je ujedno i maksimum koji Katai moze da odigra. Ako ne uspeju u zimskoj pauzi d amu poprave kondiciju onda zaista nema razloga da igra. Bosanscic je sve bolji, sve su mu bolje lopte. Nije mi jasno zasto on ne izvodi kornere nego Lazovic. Bosancic mislim da ima najprecizniji centarsut. Ristic je takodje odlican, kako su samo kidisali na njega, gurali ga i sve je izdrzao duele, primio nekoliko veoma teskih lopti, bice zaista odlicna igrac. Pecnik se pokazao mnogo bolji u napadu nego na beku, a i pre bih stavio Djordjevica nego Mijailovica na levu stranu.

Predrag

pre 9 godina

Zvezda je bila dobra samo dok je vodila sa 2:0. Cim je primila gol izgubila je igru. Nastalo je srljanje i krljanje. Cak je Rad mogao i da izjednaci. Katai je velika zagonetka. I pred prica da nije spreman,da se kasno pridruzio, te ovo, te ono, ipak je do sada morao nesto da pokaze. Mislim da on ipak nema kvalitet za Zvezdu. Zvezdi su ,s obzirom na prikazanu igru, ova tri boda velika kao kuca.

Ilija

pre 9 godina

Vise sam voleo Robijevu ofanzivnu Zvezdu koja nije bila sampion i koja je gubila, nego ovu bezidejnu Zvezdu koja ceka da sidija odsvira kraj. Prvo poluvreme nisam gledao, ali je drugo nula!

Alexander

pre 9 godina

Cestitke za FK RAD bez obzira sto su izgubili,moze se reci da su se borili do kraja!!Prvi gol su onako,jeftino primili a moze se slobodno reci da su i sudijski osteceni u 2-3 situacije,Ajmo Radee idemo dalje,pozz za sve United Force iz BL!!

neptunas sila slusam moravac

pre 9 godina

dobro je, samo 30ak zaladjenih prati nas fudbal, ostalih 7 miliona je diglo ruke i sa uzivanjem ceka mancesterski derbi... ipak ima nade za ovaj narod!

Zvezda zivot je!

pre 9 godina

Ne igramo lose za sada, valjda cemo pobediti. Samo ne razumem par stvari:
1. Cime je ovaj Katai zasluzio da igra, a Ristic da sedi na klupi?
2. Sto nam napadaca u 90% sansi glumi o Mijailovic?
3. Zasto Bosancicu niko ne objasni da on nije Cristiano Ronaldo pa da onako ppokusava da da gol?

jaka

pre 9 godina

au kakvo sudjenje,ako Rad izjednači biće penal u 100. za zvezdu....Mijailovic kramponima po butinama sprečava ovog malog iz Rada pred sudijom a ovaj ni ne pomišlja da mu da drugi žuti

Звездан

pre 9 godina

Мислим да ће Звездина казнена експедиција да згроми радовце а онда Војводина гробаре и ето Звезде у врху. Све се одвија како треба и мора бити. Звезда шампион.

Живча

pre 9 godina

@премиер лига

Добро, човече, разумем навијачку пристрасност, али имаш ли ти очи, да ли знаш шта је офсајд?

cokolada

pre 9 godina

e grobari,vratite snimak kako se u proslom kolu pojasao golman Djuric(ili kako vec)...svi njegovi pasovi su bili takvi da ste posle njih mogli gol dati

....

pre 9 godina

patlidzanovcima krivo sto je partizan kiksirao poslednje 4 utakmice uz ponizavajucu gol razliku...
(Mrtvac, 02. novembar 2014 13:36)

kako kiksirao kad smo vas oprali pre 3 kola ili možda misliš da je kiks samo 1-0 protiv vas zonaša? :)))))

Miroslav

pre 9 godina

Kakva komedija, bas me interesuje ako neko moze da nadje podatak koliko minuta je bilo efektivne igre u drugom poluvremenu! Po mojoj proceni ne vise od 12/13 min.
Aut, faul, aut, faul. Koj fudbal rodjace...

Toliko

pre 9 godina

Ne uzbudjujte se previse, pa dr. Terzic je doktorirao na 3 za 3. Za vikend cista 2, pa ce biti, igraci odreagovali, pokazali karakter, bla, bla, bla...
(pedjaNS, 29. oktobar 2014 15:51)

Kao sto rekoh...
(pedjaNS, 2. novembar 2014 15:16)
Kao prvo,3 za 3 se ne igra u kupu i prvenstvu(to je za one glupe,koji neznaju a vole da komentarišu).Kao drugo,Zvezda to ne igra ni sa kim jer se uvek bori za titulu,to igraju timovi iz sredine tabele i sa začelja a nikad mnogo jači sa prosesečnim ili slabim timom.Kao treće,Pogodio si jer Zvezda ne može od nikoga da izgubi 2 puta za 5 dana i bilo je jasno da je imala samo slab dan i izgubila u kupu ali da će se revanširati u prvenstvu,što je i više nego očekivano,čak i laicima.Kao četvrto,Zvezda je samo partizana tukla 2 puta za nedelju dana i 3 puta za mesec dana ali to je bio dokaz kolko je kvalitetnija u tom trenutku.

riječanin

pre 9 godina

Nije taj vaš fudbal toliko loš kako ga pljujete,igrače imate odlične ali sve drugo je rasulo,e kad neke sitnice popravite bit će više veselja.

opcije

pre 9 godina

Zbog Radove tuzbe smo izbaceni iz evrope tako da te price o pustanju su smesne. Rad ne bi nikad pustio zvezdu a ni mi njih.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Niks, 2. novembar 2014 13:24)
Pa ne mora protivnik uvek da pusti, zato su tu u tom slucaju suci.

zexy

pre 9 godina

sta to bi zvezda prestize partizana iako je imao utakmicu manje i nekoliko bodova vise .
napred zvezdo samo napred....
(sumadinac, 2. novembar 2014 15:05)

Svi koji imaju očinji vid videše šta bi: poništen regularan gol Donjem Sremu, poništen regularan gol Radu, 2+2=4 boda

Bodibond

pre 9 godina

Do pre dve nedelje ste bili Real Madrid, najverovatnije da posle Vojvodine veceras vam je nebitno prvenstvo ... Hahaha...ahaha...
To je ta skola DV ccc bruke jedne!!!

Nebojsa

pre 9 godina

Znam da cu dobiti kritike za ovo sto cu reci C.Zvezda od pocetka sezone nije odigrala utakmicu na nivou njenog imena zasto fizicki nisu spremni da odigraju utakmicu svih 90 minuta po meni trener Lalatovic i njegovi saradnici su krivi za takvo stanje igra je katastrofalono losa ne vidim nikakav napredak u igri pobede su sve nazor ona u ovakoj ligi brani rezultat to je sramota Ne svidja mi se formacija koju forsira trener neko bi morao da ga informise da on nije vise trener Napretka, Vozdovca ,Proletera i da C.Zvezda mora da igra sa dva napadaca i da mora da bude dominatnana terenu neka malo pogleda kasete trenera Prosineckog dok je vodio C.Zvezdu jeste da nije osvojio ni jednu titulu ali je za to bila igra za oko ono kako zele vecina navijaca C.Zvezde a i mislim da je premlad za prvi tim treba on jos da pece zanat njegovo zvezdastvo nikad se nije dovodilo u pitanje

Max

pre 9 godina

Moze samo info nekog ko se razume bolje...
Igrac se nalazi u ofsajd poziciji, ali lopta nije upucena njemu. Sudija nista ne svira. Korektno.
Lopta dolazi do igraca koji nije bio u ofsajdu, a ovaj je vraca (unazad) do igraca koji je malopre bio u ofsajd poziciji (sad nije, lopta ide unazad, protivnicki igraci su se vratili) i taj daje gol. Zar onda nije u prvoj situaciji uticao na igru? Vracao se na poziciju sa koje je dao gol. Ovo bi cak moglo da bude i uigrano, ako prolazi po pravilima (Jelicev gol je bas ovakav - vraca se dva koraka iz ofsajda, okrece i daje gol glavom na povratnu). Ps Ovo mi je relativno logicno i cesce se desava kad se radi o igri na krilu, ali kad lopta ide prakticno u deset metara, zar onda nema "uticaja na igru"? Poz. Inace, dobra tekma (za razliku od prosle).

Vučićeva liga

pre 9 godina

Koja smejurija u 70. minutu! Sudija IZMISLJA ruku Jelica i prekida stopostotnu sansu za Rad! Na usporenom snimku se vidi da ne pipa rukom loptu a komentator gleda i laze kako je tu ipak mozda bilo igranja rukom!

Slauter

pre 9 godina

GOL! Zvezda vodi već od petog minuta. Odbrana Rada bila je loše postavljena


GOL! Zvezda vodi sa 2:0 od 20. minuta. Bosančić je izveo korner, Pavićević je ostao sam u kaznenom prostoru


GOL! Zvezda vodi sa 3:0. Odbrana Rada je otisla na kafu.


GOL! Zvezda vodi sa 4:0. Nema svedoka.

nik sloter

pre 9 godina

Smehotres hahahahaha,pa ovo je trener Rada najavio posle kupa ...Hahahahahahahahahahaha to se zove tri za tri.....Kako vas nije sramota....

Niks

pre 9 godina

Kup za bodove (me, 02. novembar 2014 13:10)

Zbog Radove tuzbe smo izbaceni iz evrope tako da te price o pustanju su smesne. Rad ne bi nikad pustio zvezdu a ni mi njih.

simon

pre 9 godina

2 crvena kartona oprostena Zvezdi.
Mijailovicu za udaranje laktom,Bosancicu 2 zuta cista.
I samo 2-1.
Morace sudija jace da zapne.
Vucicu reaguj.

neptunas sila slusam moravac

pre 9 godina

dobro je, samo 30ak zaladjenih prati nas fudbal, ostalih 7 miliona je diglo ruke i sa uzivanjem ceka mancesterski derbi... ipak ima nade za ovaj narod!

Lokos

pre 9 godina

Lepo, tri za tri i svi srecni (misterija, 02. novembar 2014 13:23)


prolaz u kupu za tri boda. (bdpfc, 02. novembar 2014 13:20)


Kup za 3 boda...Naravno. (Sima, 02. novembar 2014 13:19)

Da da tako je, Partizan dobija 4:0 u gostima isti rad, a cim Zvezda daje golove odma kmecite..

pedjaNS

pre 9 godina

Ne uzbudjujte se previse, pa dr. Terzic je doktorirao na 3 za 3. Za vikend cista 2, pa ce biti, igraci odreagovali, pokazali karakter, bla, bla, bla...
(pedjaNS, 29. oktobar 2014 15:51)

Kao sto rekoh...

Sve živo gleda futbal, a samo nekoliko ne navija za CZ

pre 9 godina

@neptunaš
Kako možeš da napišeš - 7 000 000 ljudi, a to su svi stanovnici Srbije, čeka da gleda utakmicu engleske lige? Svi stanovnici, pa i tamo gde nema kablovske televizije ili struje, gledaju prenose, deca, žene, starci i starice... a 5 000 000 navija za CZ, a moja prabaka ima 97 godina i zauzela fotelju i ne dozvoljava da se išta drugo gleda osim engleskog futbala. I moje dve ćerke, jedna ima dve godine a jedna tri meseca vrište - samo mančesterski derbi.

SRBin bre

pre 9 godina

Samo ti,
u mome srcu si.
Jedna jedina,
nepobediva,
moja ljubavi.
Na-na-na...
Na-na-na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Zvezdo Crvena!

Alexander

pre 9 godina

Cestitke za FK RAD bez obzira sto su izgubili,moze se reci da su se borili do kraja!!Prvi gol su onako,jeftino primili a moze se slobodno reci da su i sudijski osteceni u 2-3 situacije,Ajmo Radee idemo dalje,pozz za sve United Force iz BL!!

....

pre 9 godina

patlidzanovcima krivo sto je partizan kiksirao poslednje 4 utakmice uz ponizavajucu gol razliku...
(Mrtvac, 02. novembar 2014 13:36)

kako kiksirao kad smo vas oprali pre 3 kola ili možda misliš da je kiks samo 1-0 protiv vas zonaša? :)))))

A zašto je samo -2 boda???

pre 9 godina

Koja smejurija u 70. minutu! Sudija IZMISLJA ruku Jelica i prekida stopostotnu sansu za Rad! Na usporenom snimku se vidi da ne pipa rukom loptu a komentator gleda i laze kako je tu ipak mozda bilo igranja rukom!
(Vučićeva liga, 02. novembar 2014 14:27)Hahahaha stopostotna šansa Haha , Jelić u korneru bio a ovaj kaže šansa haha.

KC

pre 9 godina

Pisem posle pola sata: Razvalili smo ih za sad, pristup utakmici fenomenalan, tako se igra! Trcimo odlicno i sto je jos vaznije nismo stali posle prvog gola, a ni posle drugog, e sad koliko mozemo da izdrzimo u ovom ritmu, videcemo. NAPRED ZVEZDO!

jaka

pre 9 godina

au kakvo sudjenje,ako Rad izjednači biće penal u 100. za zvezdu....Mijailovic kramponima po butinama sprečava ovog malog iz Rada pred sudijom a ovaj ni ne pomišlja da mu da drugi žuti

dragan

pre 9 godina

Koja smejurija u 70. minutu! Sudija IZMISLJA ruku Jelica i prekida stopostotnu sansu za Rad! Na usporenom snimku se vidi da ne pipa rukom loptu a komentator gleda i laze kako je tu ipak mozda bilo igranja rukom!
(Vučićeva liga, 2. novembar 2014 14:27)
Na stranu sto je igrao rukom ali koja crna stopostotna sansa kad je Jelic skroz iskosa sa leve strane i ima 2 igraca Zvezde ispred sebe?Ajde mali vidi jos neku proverenu informaciju sa nekih grobarskih sajtova

poznavalac

pre 9 godina

Boske madjija!
Da je usla ona Rakiceva sto su izbacili sa gol linije,Bosancic bi imao tri namestena gola za 20 minuta!
Bravo Savo!
Odlican potez Lalatovica sto ga je prekomandovao na poziciju desnog beka.

SRBin bre

pre 9 godina

Ti igraš na oblacima slave, retko kada ti pomisliš na nas, na nas tako nesrećne i male, a možda ipak u nama leži spas. Ti Zvezdo okreni se ka nama, slušaj pesme što peva Marakana, i veruj jedino sa nama, samo tako možes do finala. Ja ti dajem srce, dajem ti i dušu, samo budi opet moćna Zvezda ona, pa da nikad ne znamo za tugu, i osvojimo trofej iz lige šampiona. Sa nama se može sve što se poželi, da polete ribe i zaplivaju ptice, jer za nas samo Zvezda je život, ZVEZDA JE ŽIVOT SVE DRUGO SU SITNICE !

Matori

pre 9 godina

Tastatura grobari se ne menjaju, jedno vreme bilo u trendu da kmece na sudije, sada namestanje, po njima Zvezda nikad ne bi dobila Rad..

Titula ostaje na Marakani

pre 9 godina

Bravo Institucijo ! Igramo kao Real,rutinska tri boda za prvo mesto na tabeli gde nam je i mesto.Bosancic sjajan u prvom poluvremenu,fantasticne lopte je delio.Idemo u nove pobede Zvezdo,sada je mnogo lakse jer nemamo pritisak zbog bodovnog zaostatka sto smo imali pre.Ocekujem da sve pobedimo do kraja i da osvojimo jesenju titulu a posle dovesti rasnog napadaca jer nam je napad najslabiji deo tima

Bodibond

pre 9 godina

Koja smejurija u 70. minutu! Sudija IZMISLJA ruku Jelica i prekida stopostotnu sansu za Rad! Na usporenom snimku se vidi da ne pipa rukom loptu a komentator gleda i laze kako je tu ipak mozda bilo igranja rukom! (Vučićeva liga, 02. novembar 2014 14:27)

Pod hitno kod očnog da ti promeni dioptriju.

Bodibond

pre 9 godina

3 za 3 i suvise providno ... (grobarce, 02. novembar 2014 13:57)

Jos kad bi ti znao sta je to 3 za 3 hahaha... Takvih laika pi kladionicama ima mnogo, na zalost jedan si od njih. Kup utakmica se ne racuna u 3 za 3. Kad to budes shvatio mozemo da pricamo na dalje.

veliki strumf

pre 9 godina

@vule A meni nije jasno kako to da je Partizan do pre 3 nedelje davao svima po 3-4 gola, a sad evo gol ne mogu da pogode. Mora da je u prvih 6-7 kola bilo sve regularno!

Звездан

pre 9 godina

Мислим да ће Звездина казнена експедиција да згроми радовце а онда Војводина гробаре и ето Звезде у врху. Све се одвија како треба и мора бити. Звезда шампион.

Pedja

pre 9 godina

Prvih pola sata Zvezda je odigrala fenomenalno. Rad je bio zreo da primi jos 1-2 gola, a umesto toga dali su gol i napravili neizvesnu utakmicu iz prvog suta koji su imali. Pola sata je ujedno i maksimum koji Katai moze da odigra. Ako ne uspeju u zimskoj pauzi d amu poprave kondiciju onda zaista nema razloga da igra. Bosanscic je sve bolji, sve su mu bolje lopte. Nije mi jasno zasto on ne izvodi kornere nego Lazovic. Bosancic mislim da ima najprecizniji centarsut. Ristic je takodje odlican, kako su samo kidisali na njega, gurali ga i sve je izdrzao duele, primio nekoliko veoma teskih lopti, bice zaista odlicna igrac. Pecnik se pokazao mnogo bolji u napadu nego na beku, a i pre bih stavio Djordjevica nego Mijailovica na levu stranu.

Miroslav

pre 9 godina

Kakva komedija, bas me interesuje ako neko moze da nadje podatak koliko minuta je bilo efektivne igre u drugom poluvremenu! Po mojoj proceni ne vise od 12/13 min.
Aut, faul, aut, faul. Koj fudbal rodjace...

Č87

pre 9 godina

Mijailovic leze na teren u 91. minutu i neće da ustane. Jadnici.
(Bruke, 2. novembar 2014 14:48)

U pravu si, nije imalo potrebe jer je sve bilo namešteno ali, eto, ti nisi ukapirao pa si pomislio da je foliranti.

Lalatovic

pre 9 godina

"Ako ne prodje stara dobra terziceva 3za3,kao sutjeska i ofk beograd,onda nesto nije u redu
(DarkoP.F.C., 02. novembar 2014 14:05)"


3 za 3 se nenamesta u kupu sinovac ograniceni!

Sirite mrznju samo neznalice!

erp

pre 9 godina

Posle utk. u Kupu jedan zvezdaš je lepo zapazio da je Zvezda svesno žrtvovala tu utakmicu ali ni danas nije bilo lako. Rad se maksimalno trudio i potpuno je jasno da od nekog dogovora nije bilo ništa i da je Zvezda tek u poslednjih 10-ak minuta "na mišiće" uspela da neutrališe Radove opasne napade. Rad je protiv Zvezde bezbroj puta igrao nerešeno a Partizana pobeđivao najviše u eri slavnog Mateusa,inače, svaki put laganih 4-5 uz asistencije Radovih igrača, dremanje u 16 m. i sl.

Gojko(.)(.)

pre 9 godina

a dali je neko ocekivao drugaciji ishod nego poraz rada? To se znalo vec u sredu
(Bube Gr, 02. novembar 2014 15:05)
Daj sliku tiketa da vidimo koliko kuca si stavio na Zvezdu?

opcije

pre 9 godina

Zbog Radove tuzbe smo izbaceni iz evrope tako da te price o pustanju su smesne. Rad ne bi nikad pustio zvezdu a ni mi njih.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Niks, 2. novembar 2014 13:24)
Pa ne mora protivnik uvek da pusti, zato su tu u tom slucaju suci.

Bodibond

pre 9 godina

Do pre dve nedelje ste bili Real Madrid, najverovatnije da posle Vojvodine veceras vam je nebitno prvenstvo ... Hahaha...ahaha...
To je ta skola DV ccc bruke jedne!!!

Ilija

pre 9 godina

Vise sam voleo Robijevu ofanzivnu Zvezdu koja nije bila sampion i koja je gubila, nego ovu bezidejnu Zvezdu koja ceka da sidija odsvira kraj. Prvo poluvreme nisam gledao, ali je drugo nula!

zexy

pre 9 godina

sta to bi zvezda prestize partizana iako je imao utakmicu manje i nekoliko bodova vise .
napred zvezdo samo napred....
(sumadinac, 2. novembar 2014 15:05)

Svi koji imaju očinji vid videše šta bi: poništen regularan gol Donjem Sremu, poništen regularan gol Radu, 2+2=4 boda

Petar JR

pre 9 godina

Da li grobari koji ostavljaju komentare kako je ova utakmica namestena , uopste gledaju utakmicu , ili pisu samo zato sto su negde procitali rezultat ? Igraci Rada se maksimalno bore za svaku loptu . Reaguju na svaku odluku sudije je kao da je utakmica koja odlucuje o opstanku . Ne bi im UF sigurno oprostio da su se sklonili . Prema tome , gledajte , pa tek onda realno komentarisite , ako to mozete uopste

Ne lazume

pre 9 godina

Da li vi svi nekad procitate sta pisete? Svi ste zreli da napisete neki kriminalisticki roman sa teorijama zavere. Pa kad bi se bas tako namestalo frcale bi glave, ipak se tu vrti dobra lova. Da je Rad dao gol, kad je bila stativa, da li bi se i onda pricalo da je namesteno?

Toliko

pre 9 godina

Ne uzbudjujte se previse, pa dr. Terzic je doktorirao na 3 za 3. Za vikend cista 2, pa ce biti, igraci odreagovali, pokazali karakter, bla, bla, bla...
(pedjaNS, 29. oktobar 2014 15:51)

Kao sto rekoh...
(pedjaNS, 2. novembar 2014 15:16)
Kao prvo,3 za 3 se ne igra u kupu i prvenstvu(to je za one glupe,koji neznaju a vole da komentarišu).Kao drugo,Zvezda to ne igra ni sa kim jer se uvek bori za titulu,to igraju timovi iz sredine tabele i sa začelja a nikad mnogo jači sa prosesečnim ili slabim timom.Kao treće,Pogodio si jer Zvezda ne može od nikoga da izgubi 2 puta za 5 dana i bilo je jasno da je imala samo slab dan i izgubila u kupu ali da će se revanširati u prvenstvu,što je i više nego očekivano,čak i laicima.Kao četvrto,Zvezda je samo partizana tukla 2 puta za nedelju dana i 3 puta za mesec dana ali to je bio dokaz kolko je kvalitetnija u tom trenutku.

Република Српска

pre 9 godina

Гогић мора ући у игру, јер нико не може да добије скок на средини.

cokolada

pre 9 godina

e grobari,vratite snimak kako se u proslom kolu pojasao golman Djuric(ili kako vec)...svi njegovi pasovi su bili takvi da ste posle njih mogli gol dati

Zvezda zivot je!

pre 9 godina

Ne igramo lose za sada, valjda cemo pobediti. Samo ne razumem par stvari:
1. Cime je ovaj Katai zasluzio da igra, a Ristic da sedi na klupi?
2. Sto nam napadaca u 90% sansi glumi o Mijailovic?
3. Zasto Bosancicu niko ne objasni da on nije Cristiano Ronaldo pa da onako ppokusava da da gol?

Живча

pre 9 godina

@премиер лига

Добро, човече, разумем навијачку пристрасност, али имаш ли ти очи, да ли знаш шта је офсајд?

aNOnymous

pre 9 godina

Da li treba da se desi jadna igra, ispadanje iz kupa da bi oni ginuli na terenu kao sto su na pocetku utakmice danas? Budimo realni, Zvezda je katastrofalna bila u sredu ali ni Rad osim tog gola nije prisao golu. Nadam se da cemo postici gol i mirno privesti mec kraju.

Predrag

pre 9 godina

Zvezda je bila dobra samo dok je vodila sa 2:0. Cim je primila gol izgubila je igru. Nastalo je srljanje i krljanje. Cak je Rad mogao i da izjednaci. Katai je velika zagonetka. I pred prica da nije spreman,da se kasno pridruzio, te ovo, te ono, ipak je do sada morao nesto da pokaze. Mislim da on ipak nema kvalitet za Zvezdu. Zvezdi su ,s obzirom na prikazanu igru, ova tri boda velika kao kuca.

Nebojsa

pre 9 godina

Znam da cu dobiti kritike za ovo sto cu reci C.Zvezda od pocetka sezone nije odigrala utakmicu na nivou njenog imena zasto fizicki nisu spremni da odigraju utakmicu svih 90 minuta po meni trener Lalatovic i njegovi saradnici su krivi za takvo stanje igra je katastrofalono losa ne vidim nikakav napredak u igri pobede su sve nazor ona u ovakoj ligi brani rezultat to je sramota Ne svidja mi se formacija koju forsira trener neko bi morao da ga informise da on nije vise trener Napretka, Vozdovca ,Proletera i da C.Zvezda mora da igra sa dva napadaca i da mora da bude dominatnana terenu neka malo pogleda kasete trenera Prosineckog dok je vodio C.Zvezdu jeste da nije osvojio ni jednu titulu ali je za to bila igra za oko ono kako zele vecina navijaca C.Zvezde a i mislim da je premlad za prvi tim treba on jos da pece zanat njegovo zvezdastvo nikad se nije dovodilo u pitanje

Max

pre 9 godina

Moze samo info nekog ko se razume bolje...
Igrac se nalazi u ofsajd poziciji, ali lopta nije upucena njemu. Sudija nista ne svira. Korektno.
Lopta dolazi do igraca koji nije bio u ofsajdu, a ovaj je vraca (unazad) do igraca koji je malopre bio u ofsajd poziciji (sad nije, lopta ide unazad, protivnicki igraci su se vratili) i taj daje gol. Zar onda nije u prvoj situaciji uticao na igru? Vracao se na poziciju sa koje je dao gol. Ovo bi cak moglo da bude i uigrano, ako prolazi po pravilima (Jelicev gol je bas ovakav - vraca se dva koraka iz ofsajda, okrece i daje gol glavom na povratnu). Ps Ovo mi je relativno logicno i cesce se desava kad se radi o igri na krilu, ali kad lopta ide prakticno u deset metara, zar onda nema "uticaja na igru"? Poz. Inace, dobra tekma (za razliku od prosle).

riječanin

pre 9 godina

Nije taj vaš fudbal toliko loš kako ga pljujete,igrače imate odlične ali sve drugo je rasulo,e kad neke sitnice popravite bit će više veselja.