Fudbal 113

Sreda, 15.10.2014.

17:07

"Poraz Srbije 3:0? Slike su jasne"

Selektor Albanije Đovani de Bjazi kaže da je njegova ekipa igrala dobro, ali da zbog opasne situacije nije mogla da završi utakmicu protiv Srbije u Beogradu.

"Poraz Srbije 3:0? Slike su jasne" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

lelujavi

pre 9 godina

Procitao sam,nazalost, sto ovih tekstova I komentara vezanih za ovaj dogadjaj I svi obiluju kuknjavom I omalovazavanjem Albanaca kao naroda. Ova utakmica je bila svojevrstan test zrelosti jedne nacije,koji smo pali nazalost.
Sjetih se jednog gesta,jednog Alvesa koji je na provokaciju reagovao 'smekerski',jednostavno je pojeo bananu I pobrao simpatije I pokazao 'izazivacu' koliko je glup,ali Boze moj...
Igrati utakmicu visokog rizika na stadionu koji ne ispunjava ni minimum uslova I stvoriti sve 'uslove' za incident je ravno sportskom samoubistvu.

Washington

pre 9 godina

Alo ljudi pogledajte video, navijaci su sutirali albance dok su trcali ka tunelu. Ako je to vama normalno onda ne znam. Zapitajte se kako bi se vi osecali da su nase onako isutirali u Hrvatskoj npr?

Secate se sukoba Jarnija i Bate Mirkovica u Zagrebu? Kad je Bata izasao sa stadiona i digao 3 prsta publici. Zasto tad nisu hrvati izasli na teren i isutirali nase igrace? Mogli su komotno, po nasoj logici! Organizator to ipak nije dozvolio!

Krivim albance za skandal ali nismo ni mi andjeli u celoj ovoj prici. Pogledajte video pa mi iskreno recite da li bi ponovo izasli da nastavite utakmicu!

Bahahs

pre 9 godina

Evo kako su oni planirali da pobede u Bgd.Ako UEFA ne kazni Albaniju, Srbija da se povuce iz takmicenja!
(organ, 15. oktobar 2014 17:38)
A stete ako se srbija povuce haha

Sasha Makedonija

pre 9 godina

Srbija morala da ovo anticipira, da predvidi da ce do ovoga doci, ali pokazala da nije zrela , i na moja zalost albanci su opet preduhitrili , tuzna slika srbije

nene

pre 9 godina

Prosto da covek ne veruje do koje mere ide ljudska zloba i pokvarenost...! Zar zaista nakon svega da verujemo u lazi i ocigledne podvale ovog italijanskog sitnosicardzinskog marionete koji po prilici prvo izlane pa onda pod pritiskom javnosti i autoriteta odrice svoje sopstvene tvrdnje. Ovu bednu lazovci.u treba sto pre ucutkati jer je i on nazalost jedan od onih koji su ucestvovali u stvaranju atmosfere don_invazije na Beograd! FSS mora otvoreno da reaguje na njegove lazi koje smisljeno plasira kao najobicniji placenik.

sajed

pre 9 godina

(laki, 15. oktobar 2014 19:46)

dron je glavni razlog zbog svega sto se dogodilo..da nije bilo toga utakmica bi se igrala do kraja..uefa odlucila da se utakmica nastavi,albanci odbili i otisli kuci..akcija(zastava velikoalbanije) i reakcija (udaranje protivnickih igraca u tunelu,ulazak 6-7 navijaca na teren)je normalna stvar.meni je nekako interesantno videti kako se zavijate da sto bolje opravdate velikoalbansku zastavu da idete cak dotle da indirektno kazete da su srbi sami sebi okacili tu zastavu za malu letelicu u centru beograda ;) bas ste slatki...cmoookk !!!

mare

pre 9 godina

Sve sem 3-0 za Srbiju, zbog odustanka da nastave mec uprkos insistiranju i iz uefe bi bilo katastrofa. Uz to velike novcane kazne i jednima i drugima i po 3 utakmice bez navijaca, takodje i poslednja opomena pred izbacivanje i jednima i drugima.

abit

pre 9 godina

Aha da, jos trebalo bi srbiju nagraditi za dobro organizovanje fusbalskog matcha.Svasta citam u ovim komentarima a bogami ovi srpski komentari(vecinom) su tako nastrojeni kao da su oni gledali neku druguu utakmicu a ne ovu sto smo je svi gledali.Samo trenutak, kako se mogu dati provocirati toliko organizatori zbog jedne zastave kada u stadionu bilo na hiljade razlicitih zastava pa i onih cetnickih obelezja...?

Gledajte snimak

pre 9 godina

Pored ostalog, dobro sam video kako je albanski igrac poklopio naseg i pesnicom sve bira gde ce da ga udara, a najvise bije u glavu.Da ne bi navijaca, nasi bi jos vece batine dobili, priznali oni ili ne.

Бојан Илић

pre 9 godina

(Blerimi GL, 15. oktobar 2014 21:44)

Lepo od tebe ovo sa "stranim jezicima"!:-)
Malo ste dobili koliko ste zasluzili za ovo!
Ali ti se pravi blesav i ok je sve!

didu lidu

pre 9 godina

Svi znamo sta se desilo sinoc. Nasi novinari nigde ne pominju paljenje zastave NATO-a, sta se sve pevalo na tribinama, zasto su prebijeni fudbaleri Albanije, Otkud Ivan Ivanov na tribinama i jos puno puno toga? Da se ne lazemo u nasoj zemlji je odigrana utakmica, nas savez je kriv za losu organizaciju... Sve u svemu gadno ce da nas kazne.
(MaliS, 15. oktobar 2014 19:38)

Mi smo krivi za losu organizaciju kada smo domacini, a krivi smo za losu organizaciju i kada smo gosti u Italiji? I ko je Ivan Ivanov?!

robert

pre 9 godina

Najbolje bi bilo da se napravi krov i sve pokriva stadion partizana,ili u bunker da igraju kada nema ni navijace ni zastava te zemlje koje nemoze da se podnose.

Blerimi GL

pre 9 godina

Svi znamo sta se desilo sinoc. Nasi novinari nigde ne pominju paljenje zastave NATO-a, sta se sve pevalo na tribinama, zasto su prebijeni fudbaleri Albanije, Otkud Ivan Ivanov na tribinama i jos puno puno toga? Da se ne lazemo u nasoj zemlji je odigrana utakmica, nas savez je kriv za losu organizaciju... Sve u svemu gadno ce da nas kazne.
(MaliS, 15. oktobar 2014 19:38)

Malis ,Havala ti za to sto si realan,,da Zasatava je bio provokacija ,ali i pre toga nije bilo bas u redu ..zastava je bio samo uzrok za tuce ,,samo zamisli ako Serbia dobio gol sto je izgledao da ce desi ,,,,mozda ista tuca ile i gorije ...I ko je udario ko tamo ,,prvi stolicom ,,navijaci nisu mogli verovati da Albanija igra protiv Serbije .."i jos su zivi " ..Navijaci nisu dali Albaniju da daje gol ali sto po sto bice 3 nula za Albaniju i gorija za Srbije.. ne ucite nikada..( Apologies for my weak Language in Serbian )

Rijeka

pre 9 godina

Ljudi, vidim da ste još "topli", ali kada se ohladite pokušajte se sjetiti - na kojoj utakmici su navijači udarali protivničke igrače? Pa to je ne prekršaj, nego katastrofa.... A policija gleda I radi- što? Ništa? Pa kako da ne bude kažnjen organizator za te propuste.... Na stranu gađanje igrača iz publike, toga ima često I svugdje. Ali tuča s igračima protivničke momčadi, I to 5-6 izdvojenih situacija.... Ajde zamislite da se to dogodilo Srbiji u Zagrebu na gostovanju, da su navijači udarali vase igrače. Kako bi onda pisali?

Zaq

pre 9 godina

Evo kako su oni planirali da pobede u Bgd.Ako UEFA ne kazni Albaniju, Srbija da se povuce iz takmicenja!
(organ, 15. oktobar 2014 17:38)
Pa tek ce onda da nam se smeju albanci.

neutralni felsh

pre 9 godina

vi mnogi sto kukate na zlu uefu, i sto se raspravljate sa albancima, bolje da se zahvalite nasim (rodjenim) biserima kao sto je onaj bogdanovic i ostali dragulji nase fudbalske evolucije. jos u djenovi su nas sprecili da isprasimo italijane, koji su po formi i sastavu bili zreli za bar 2 gola u mrezi. i sad su sprecili da ih fudbalski pobedimo. ko da su jedva cekali da sleti ono cudo sa glupom zastavom pa da docekaju sitnu frku na terenu, da bi se stustili da se biju. shvatite jednom, ako niste igrali fudbal: takvi navijaci prvo odmazu svojim igracima, jer unose najgoru tenziju "biti il ne biti". a drugo je bas ovo: prave direktnu stetu.
cak pomisljam da ih neko placa da rade protiv nas. a onda se setim kakvi su to bilmezi, pa me nista ne cudi. cudite me samo vi, kolege komentatori, koji kao da se trudite da padnete u vatru i da ne razmisljate racionalno - nego mesate uzroke i posledice pa vam je prosud kriv. trebalo bi od baneta ivanovica da naucite i sta je fudbal i sta je odnos prema protivniku. covek je frajer i fer fajter, budimo i mi.

Mile

pre 9 godina

Uvek ista kukavicka taktika. Jos za vreme Jugoslavije prvo pucaju iz zasede kao prave kukavice a onda se kriju medju civilima i cekaju odgovor policije. Sve da bi isprovocirali reakciju a posle se zalili svima kako su ugrozeni. Samo smo mi opet ispali ovce a budale medju nama odmah lose odreaguju i to pred kamerama. Nismo morali da otimamo zastavu i njihovu igracku jer su i sami morali da je predaju kasnije. Nije nam trebalo da hulagani pale pirotehniku i ulecu na teren pogotovo oni koji su nas vec ranije blatili pred celim svetom i bili u zatvoru.

777

pre 9 godina

(Realnost, 15. oktobar 2014 18:48)

Zasto bi nas interes, interes Srba bio da se ovo dogodi?? Utakmica se igra u Beogradu i da dodje do prekida i svega sto se desavalo? Da iznad Bgd. leti zastava Velike Albanije?? Posebno sto tebi nije jasno kakav mi imamo stav prema toj zastavi. Drugo, utakmica je prekinuta. Trebalo je da se nastavi. Kako da se nastavi kada zastava leti iznad stadiona. Kada je Mitrovic dohvatio, niti je gazio, nego je spustao celu letilicu sa ciljem da je preda cetvrtom sudiji. To je radio normalno a ne agresivno. A onda su zaboga naleteli albanski igraci na njega i normalno dolazi do scena. Tada u teren utrcava Bogdanov! Kakve sve on ima veze sa tim do tog trenutka? Ti celu pricu oslanjas na njega sto je u stvari prikrivanje onoga sto je istina. Na kraju sve se vidi na snimku. Bilo je direktno. Podrzavas albansku zastavu, reakciju njihovih igraca i prebacujes krivicu da smo MI sami to uradili, izazvali tucu i da je Bogdanov najveci ucesnik u svemu. Da li te je barem malo sramota? I sve se to desava 2 dana pre dolaska Putina u Srbiju? Mi sami pravimo takvu atmosveru u zemlji kada dolazi pretsednik jedne velesile?? Nisi ti normalan, na zalost.

Antibot

pre 9 godina

ono sto su uradili je skandalozno ali stavite se u drugu poziciju..ja jesam veliki partizanovac ali cinjenica je da je stadion nebezbeddniji od marakane zato sto je veoma lako preksociti i uci na teren..drugo, celo poluvreme su ih gadjali i nigde policije nije bilo..pa na derbiju ih bude oko terena milion a to su utakmice slicnog rizika..navijaci ih tuku stolicama a nigde policije da ih vrati na tribine..zamislite da su nas tako gadjali u albaniji sta bi pricali sad..naravno, oni su i previse jadni..provociraju vec par dana, igraci se foliraju gore od spanaca, voze dronove ali cinjenica je da je krivica obe strane..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (repstu9, 15. oktobar 2014 17:30)

Nisi ti nikakav Partizanovac. UEFA je naredila da Partizan skrati ogradu kad je poslednji put igrao Ligu šamiona.

Zaq

pre 9 godina

jbga, nisam gledala, bio neki filmic, sad ne mogu da pohvatam sta je ovolika frka, neki dresovi, majce?
(zensko, 15. oktobar 2014 19:06)
Nista bitno. Opet se muskarci igraju rata.

Bane

pre 9 godina

Evo sad se našli neki da pametuju. Kao nije bitno ko je upravljao helikopterom nego se gleda ko je koga tukao. A koje prvi krenuo u tuču neko Albanski fudbaleri, čija je zastava na helikopteru izmišljene države koji se oni kunu kao da je lična alo pametnjakovići to je mešanje politike u fudbal to je ogroman razlog za izbacivanje sa takmičenja a ne tuča navijača i redara. Ovde nikako nemože Srbija biti glavni krivac nego je frku napravio gost šta bre oni imaju da otimaju "zastavu" aku su fini kao što tvrde ima ko da reaguje a ne oni. Znači i njima kazna naročito onoj dvojici koji su prvi naleteli.

Misko

pre 9 godina

Po svim pravilima Srbija treba da pobedi 3-0!!Albanija je izazvala prekid,albanski igraci su napali srpske i albanski igraci su odbili da nastave utakmicu!Sve je jasno 3-0 za Srbiju,cak i UEFA mafioze bi trebalo da shvate to

Dragan

pre 9 godina

ja, najveći mogući pacifista, moram da kažem da polako ovi albanci počinju stvarno da mi idu na jetru ovakvim ponašanjem i pretnjama, provokacijama,glumatanjem i patetikom. Gori su i od Vučića...

hrkan

pre 9 godina

Ako Srbija dobije ikaku kaznu za ovi Albanski anti nogomet,provokaciju,nešto odvratno,, onda bi trebala i Hrvatska da otkaže takmičenje, A mislim i da će drugi isto napravit. nadam se da je Platini dovoljno pametan,,jer ako ovo prođe onda nikog ne sprečava da šalje dronove. Onda će publika kupovati IR letjelice i svatko će svakog gađat po igralištu :))

Ivan

pre 9 godina

@Realnost
Jel se isto tako ne zna ko je poslao i vodio albanske igrace koji su napali srpskog igraca kada je spustao zastavu? igraci na daljinski?

laki

pre 9 godina

Srbija: Skandiranje "Ubij ubij siptara", ubacivanje zapaljene baklje u teren, utrčavanje navijača u teren s ciljem da fizicki napadaju albanske igrace, naročito se ističe Bogdanov kojem bi trebalo vec odavno sudski zabraniti prilazak stadionu, fizicki napad redara utakmice na albanske igrace, paljenje NATO zastave (sigurno je nisu unijeli iz ljubavi prema NATO savezu, pobogu ko još maše NATO zastavom na stadionu).
Srbija već odavno spada u onu grupu "Od ranije poznat policiji"

Albanija: dron za kojeg se ne zna ko je njime upravljao s'obzirom da nije bilo albanskih navijaca, pokušaj albanskih igraca da sklone zastavu sa terena.

Budite barem jednom objektivni

MaliS

pre 9 godina

Svi znamo sta se desilo sinoc. Nasi novinari nigde ne pominju paljenje zastave NATO-a, sta se sve pevalo na tribinama, zasto su prebijeni fudbaleri Albanije, Otkud Ivan Ivanov na tribinama i jos puno puno toga? Da se ne lazemo u nasoj zemlji je odigrana utakmica, nas savez je kriv za losu organizaciju... Sve u svemu gadno ce da nas kazne.

lovro

pre 9 godina

Srbija 3-0
Izbacivanje albanije iz kvalifikacija.
u slucaju da albanije ne bude kaznjena
Srbija,Crna Gora,Makedonija,Grcka treba da napuste dalje takmicenje.
(Nihski, 15. oktobar 2014 18:40)

I Hrvatska će napustiti takmičenje zbog natpisa na stadionu Vukovar-Srbija!

ne budi patriota sa koka kolom u ruci

pre 9 godina

Ma sta pricate kakve kvalifikacije? Hocete stvarno da saljete nekoga dole da igra fudbal? Verovatno bi ih pobili i to predstavili kao samoodbranu

777

pre 9 godina

Jedino nisi rekao zasto su te slike jasne, zasto su tvoji igraci napali Mitrovica, zasto se pojavila leteca zastava i ko je takvim ponasanjem provocirao da slike budu jasne? Ko je to organizovao da zastava leti u sred Bgd. Srbi?

Lajčo Prčić

pre 9 godina

"U slučaju da Albanija ne bude adekvatno kažnjena, Srbija, Makedonija, Grčka...itd., da napuste kvalifikacije!"
Šta je ovo? Večernja revija želja?

racionalizam

pre 9 godina

Politika se kao ni fudbal nesmeju voditi emocijama,
vec razumom.
FIFA ima propise, a oni ne idu nama na ruku.
Srbija je nesposobna da organizuje utakmicu,
a reforme u Srbiji su naucna fantastika. Vreme je za smenu vlasti.

msb

pre 9 godina

Podsetnik...... 2008.godina kada je cavic nosio majicu "Kosovo je Srbija" :

Čavić je pre dva dana osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, u disciplini 50 metara delfin, i drugi put u dva dana popravio rekord šampionata. Disciplinska komisija Evropske plivačke federacije ocenila je da je Čavićev gest "čista politička akcija i povreda pravila".

"Disciplinska komisija LEN-a odlučila je da suspenduje Čavića sa daljeg takmičenja na Evropskom prvenstvu", navodi se u saopštenju te organizacije.


Dakle, SUSPENIZJA ZA ALBANIJU, a nama kazna zbog ulaska navijaca na teren. Niko nije ulazio na teren dok se na njemu nije pojavila zastava velike albanije.

winetou

pre 9 godina

Realnost, 15. oktobar 2014 18:48)..realni,ajde ovako..ako sl.neke kvalifikacije budemo igrali sa Hrvtaskom,ja cu doneti dron i na njega nakaciti zastavu velike Srbije a na njoj naslikan srpski Dubrovnik za vremena Cara Dusana,je l moze?A onda vi svi Hrvati se smirite i nemojte se uzburkavati,jer to je provokacija je l de,a vi pokazite kulturu.A navijaca sto se tice,mrtva je trka ciji su gori,vasi sto prave svastike i nerede gde god stignu ili nasi.I da,da dodam da cu ja tad napisati da je sve to smislio neki Hrvat.Eto,vidis kako sve moze.

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Možemo mi ovde da pričamo bajke, ali istina je jedna - primili smo se na primitivnu i jeftinu, ali davno isplaniranu i pažljivo pripremanu provokaciju, i sebi dozvolili neoprostive propuste u obezbeđenju terena. Protiv Albanskog FS neće biti nikakvog dokaza jer dron nećemo moći da povežemo ni sa kim, a s druge strane čitav svet je video kako njihove fudbalere biju naši "navijači" nakon neometanog ulaska u teren i, neverovatno ali istinito, redari na izlazu. Jedina olakšavajuća okolnost za nas je što su sudija i delegat želeli da se utakmica nastavi. U najboljem slučaju, očekujem ponavljanje utakmice pred praznim tribinama, novčanu i kaznu igranja bez publike, a u najgorem...

Nihski

pre 9 godina

Srbija 3-0
Izbacivanje albanije iz kvalifikacija.
u slucaju da albanije ne bude kaznjena
Srbija,Crna Gora,Makedonija,Grcka treba da napuste dalje takmicenje.

BaneNS

pre 9 godina

(ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije, 15. oktobar 2014 17:35)

Tako je majstore, daj da se podelimo i u ovom trenutku. Razmisljam kako bi bilo lepo da se Grobari i Delije ujedine na derbiju, da budu slozni po prvi put, da se ako ej moguce i pomesaju i stave do znanja ko smo, a mi ovako.
Sad jos Tole kriv sto je igrano u Humskoj?! I sto je doleteo dron? Vidi na Marakani bi nas bilo skoro dvostruko vise, a samim tim i 2x vise momaka zeljnih batinasenja. A kada se setim derbija od pre 7-8 godina ( i vise) gde su SVI SVI SVI uleteli na teren i napravili haos, ovde bi ih sravnili sa zemljom. A bilo je toga i prosle godine ako se dobro secam. A koliko znam, Marakana nije po UEFA standardima za ove meceve. Opusteno drugar, daj da zajedno odradimo nesto majku mu. Muka mi je od podela!

Глобтротер

pre 9 godina

(ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije, 15. oktobar 2014 17:35)

Питам се да ли су нама уопште за нешто лоше потребни Албанци. У целој овој ситуацији ти си нашао да мешаш Караџића и Звезду? Дакле, у целој овој ситуацији, по теби су криви Толе, Партизан и Гробари?!

Нисмо за боље када не знамо да поштујемо сами себе.

Realnost

pre 9 godina

Kao prvo,tko je poslao i vodio dron,nezna se.Sud ne zanimaju nagadjanja,samo argumenti.Dron je mogao kao provokaciju da posalje bilo tko,pa i neki Srbin kojeg su Albanci dobro platili.Kao drugo,fudbaleri Albanije nisu to uradili ali su dobili batine od navijaca i redara,dole na terenu.Onaj navijac koji udara fudbalera sa stolicom te onaj drugi sakom ce da Vam presude.Kad UEFA jos dozna da je na terenu bio i Bogdanov,glavni vinovnik nereda u Genoi,lako ce da odrapi kaznu.Sta je taj desperados radio na terenu kad nije smio da bude ni na 100 metara od stadiona!?Za cijelu regiju a bogme i Europu,Srbija je glavni teatar za gluposti bez kraja.Zdravi i veseli bili!P.S.Dole na terenu ste imali jednog pravog gospodina,velikog fudbalera i covjeka,Baneta Ivanovica.Na njega se ugledajte,zivot ce Vam biti ljepsi,i bolji!

Bojan

pre 9 godina

Zabrinjava kolicina emocija oko ove fudbalske utakmice sto samo govori da na ovim prostorima emocije još uvek nadmocno vladaju a da je racio i dalje inferioran. Racionalno bi bilo da ljudi koji su za to odgovorni i neutralni po definiciji napisu svoje izveštaje pa da onda svi na osnovu toga daju svoj stav, ovako se svi izlecu bez da imaju dovoljno informacija.

gat

pre 9 godina

E stvarno su junaci, zapocinjali sukob, a oko njih 30 hiljada ostrascenih srba i onda dvojica, trojica dobila da ne kazem po p**** i odma bezanija. Ja ne znam sta su ocekivali, da ih ponudimo kafom i ratlukom??

matori

pre 9 godina

Nije mi baš verovatno da bude 3:0 za Albaniju, zbog incidenta i prekida utakmice.
Mislim da će Srbija sasvim sigurno biti kažnjena, zbog katastrofalno loše procene i organizacije bezbednosnih mera, i zbog dešavanja na terenu i na tribinama...
Moguće je da i Abanski savez bude kažnjen, zbog udela u stvaranju izrazite napetosti među gledaocima, sa provokativnom političkom konotacijom.
UEFA bi mogla odlučiti da se utakmica ponovi - bez gledalaca, ili na neutralnom terenu, uz odgovarajuće bezbednosne mere...

rrmm

pre 9 godina

Tipično albansko ponašanje , započnu tuču , a onda pobegnu sa bojnog polja pa traže pomoć zapada , a onda se na kraju hvale pobedom . Zamislite da se nešto slično desilo u zagrebu ili tirani sa Srpskom zastavom . Verovatno bi nas amerika ponovo bombardovala , ovako nema veze , to su samo Srbi , protiv njih je sve dozvoljeno .

mare

pre 9 godina

@ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije,

Da li ti stvarno mislis da srpski navijaci treba samo da gledaju fudbal na stadionima sa kanalima i ogradama i jos da dodas bodljikave zice? Teren je juce bio fantastican, a to je ono sto je smetalo francuzima.

Jel stvarno mislis da ovi bolidi koji su usli na teren ne bi preskocili i kanal i ogradu i sve?

Uperi bre prstom na ljude koji su usli na teren, a ne na stadion. Po celom svetu stadioni bez ograda, a tebi nedostaje kanal...Covece bozji...Ja bih pre normalne ljude na stadionu bez ograda, a ti sanjari o divljacima, kanalima, ogradama, bodljikavim zicama, minskim poljima..

miki

pre 9 godina

@ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije, 15. oktobar 2014 17:35
Vidim da si navijac Zvezde, ali se nemoj da podrzavas izjavu njihovog selektora. Ako stadion sa atletskom stazom nije adekvatan za ovakvu utakmicu, a kakav jeste, majke ti???

Saks

pre 9 godina

U pravu je, na žalost. Mi smo prvi spalili NATO zastavu, razvili rusku carsku zastavu, gađali njihove igrače, izazvali prekid, onda je uleteo dron sa zastavom koju su Albanci fanatično branili...jedan naš patriJota je nasrnuo na njihovog fudbalera, a onda ga je ovaj zalaufao na travu i u mma stilu pridavio, pa su ga onako poniženog i uplakanog jedva isčupali ispod Muse Kesedžije.
Hiljade naših ultra-desničarskih razbijača gay parada, su se pokazali upravo gay u okršaju s 11 Albanaca + i dronon od 30 evra.
Počeli smo prvi i dobili batine a uz to smo i naseli na provokaciju i dobićemo kaznene penale. Ukratko: ispali smo slabiji i gluplji.
Ostajemo i dalje taoci šnajdera iz kriminalno/patriJotskih pokreta!

licemeri

pre 9 godina

Ti poredis pogrdno skandiranje i otvoreno podrzavanje sirenja teritorije jedne drzave na racun susednih drzava???
Hajde realno i bez mrznje prema nama mi odgovori da li je to normalno.

makedonac

pre 9 godina

vasi igraci su prvi poceli sa tucom,ne srpski,ne srpski navijaci.
a i ako cemo o upadu na teren,to su uradili prvo vasi navijaci sa onom letelicom.

Gavrilo Iz Principa

pre 9 godina

Kako te, bre, nije sramota? Na najprimitivniji nacin vasi navijaci umesaju politiku u sport i ti nadjes za shodno da se ponasas kao da ste napadnuti (ako je toga uopste i bilo)iz cista mira...bolje da si rekao "nemam komentar" umesto sto ovako lupetas.

dragan

pre 9 godina

Stari dobri Latin,gleda samo ono sto mu odgovara.Sve jeste jasno,incident je pokrenut kada se pojavila zastava velike Albanije,cista politicka provokacija na utakmici visokog rizika.I 3-0 mora se registrovati ali za Srbiju!

repstu9

pre 9 godina

ono sto su uradili je skandalozno ali stavite se u drugu poziciju..ja jesam veliki partizanovac ali cinjenica je da je stadion nebezbeddniji od marakane zato sto je veoma lako preksociti i uci na teren..drugo, celo poluvreme su ih gadjali i nigde policije nije bilo..pa na derbiju ih bude oko terena milion a to su utakmice slicnog rizika..navijaci ih tuku stolicama a nigde policije da ih vrati na tribine..zamislite da su nas tako gadjali u albaniji sta bi pricali sad..naravno, oni su i previse jadni..provociraju vec par dana, igraci se foliraju gore od spanaca, voze dronove ali cinjenica je da je krivica obe strane..

ja

pre 9 godina

Bilo je opasno, posto ste vi tu opasnost izazvali sto zastavom, sto napadom na Mitrovica...a i ponudio vam je nas FS da se isprazne tribine, ali ste vi i to odbili...

kole!

pre 9 godina

Jada i beda! Isto ste tako i na KIM provocirali, pa kasnije glumili žrtve... Tamo ste uspeli u svojoj nameri, ali sada ste bili previše očigledni. Sve, ali sve, osim pobede Srbije od 3-0 uz drastične novčane kazne za oba saveza, značiće da ste debelo podmitili organe UEFA koji odlučuju o tome.

no pasaran

pre 9 godina

Talijan, ne glumi dev.Mariju i ne uvlaci se previse. Od tolilog ulizivanja mozes trovanje jezika da dobijes.
Posto ste u drugom sv.ratu bili porazeni kao i Albanci, ne cudi me tvoj stav.

Gagi

pre 9 godina

Nazalost, tako ce i biti. 0:3 ko topom. Svi smo videli da ih biju navijaci, a i redari. Svaka cast nasim fudbalerima na casti i dostojanstvu koje su zadrzali i pored onako grozne provikacije!

ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije

pre 9 godina

Prvo su Francuzi bili sokirani stadionom JNA i pitali da li je moguce da nemamo veci i bolji, pa je onda nas selektor rekao da JNA izgleda kao da je star 100 godina i da nije video gori stadion u karijeri, sad i ovaj Italijan kaze da stadion nije za takve utakmice i da zato teba da se oduzmu bodovi. Dokle ce vise KAradzic da tera inat Zvezdi i srpskom fudbalu?? E sad mi je i drago sto se nije igralo na Marakani i koja nije ukaljana svim ovim glupostima. Na kraju cemo stvarno mi biti kaznjeni, a ne Albanci i to zbog utrcavanja navijaca sto se 99% ne bi desilo na Marakani jer je mnogo teze da preskoce ogradu i kanal. Samo unistavaj Karadzicu i dalje nas fudbal a vi ga grobari samo podrzavajte da bi dosli silom do titule. Pa cemo za par godina da se secamo kako je nekad postojao fudbal u Srbiji. Molim da objavite komentar jer na UEFU ne mozemo da uticemo ali mozemo na ovo nase katastrofalno stanje u klupskom i reprezentativnom fudbalu gde i dalje jedan isti covek vlada vec deceniju!

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Namera vam i bila da sluzbenim x dobijete utakmicu ali se to nece desiti,ja mislim da ce biti 3:0 upravo za nas. Inace ste bili gotovi da dobijete bar par komada,preslaba je Albanija za nasu repku,videlo se to.

istina

pre 9 godina

Nema tu puno priče, izbaciti Srbiju iz natjecanja u ovome ciklusu a pojedinim igracima Albanije dati kaznu od nekoliko utakmica..
Problem je zastava "velike albanije" i to je mržnja, a navijanje cijelu utakmicu o ubijanju albanaca je normalno?

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

tacno di biasi ..slike su jasne..nad stadionom leti zastava velike albanije sto je bio ventil za incident ,uvrede nerede tucu da toga nije bilo nebi ni doslo do gluposti..ovo je teska politicka provokacija i samo zbog te cinjenice bi srbi trebali dobiti pobedu na zelenom stolu jer drugacije nebi imalo smisla..albanci su ismejali UEFA ,organizaciju koja mrzi nacionalizam,tacno su ih ponizili sa ovim i dali ne samo srbima nego i UEFA ljudima do znanja "nama su pravila svejedna mi zelimo veliku albaniju" misljenja sam da svaki srbin ako nam ne bude priznata pobeda i ako budemo izbaceni treba da se baci tog sporta zvanom fudbal,da neprati to vise jer mi srbi smo ne pozeljeni u tom sportu zasto da ga gledam onda? kako drugi igraju ili sta..? volim da pratim nase igrace ,sta onda da ih pratim? zbog cega kad ne zele da nas ima ...da postojimo.

ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije

pre 9 godina

Prvo su Francuzi bili sokirani stadionom JNA i pitali da li je moguce da nemamo veci i bolji, pa je onda nas selektor rekao da JNA izgleda kao da je star 100 godina i da nije video gori stadion u karijeri, sad i ovaj Italijan kaze da stadion nije za takve utakmice i da zato teba da se oduzmu bodovi. Dokle ce vise KAradzic da tera inat Zvezdi i srpskom fudbalu?? E sad mi je i drago sto se nije igralo na Marakani i koja nije ukaljana svim ovim glupostima. Na kraju cemo stvarno mi biti kaznjeni, a ne Albanci i to zbog utrcavanja navijaca sto se 99% ne bi desilo na Marakani jer je mnogo teze da preskoce ogradu i kanal. Samo unistavaj Karadzicu i dalje nas fudbal a vi ga grobari samo podrzavajte da bi dosli silom do titule. Pa cemo za par godina da se secamo kako je nekad postojao fudbal u Srbiji. Molim da objavite komentar jer na UEFU ne mozemo da uticemo ali mozemo na ovo nase katastrofalno stanje u klupskom i reprezentativnom fudbalu gde i dalje jedan isti covek vlada vec deceniju!

repstu9

pre 9 godina

ono sto su uradili je skandalozno ali stavite se u drugu poziciju..ja jesam veliki partizanovac ali cinjenica je da je stadion nebezbeddniji od marakane zato sto je veoma lako preksociti i uci na teren..drugo, celo poluvreme su ih gadjali i nigde policije nije bilo..pa na derbiju ih bude oko terena milion a to su utakmice slicnog rizika..navijaci ih tuku stolicama a nigde policije da ih vrati na tribine..zamislite da su nas tako gadjali u albaniji sta bi pricali sad..naravno, oni su i previse jadni..provociraju vec par dana, igraci se foliraju gore od spanaca, voze dronove ali cinjenica je da je krivica obe strane..

Saks

pre 9 godina

U pravu je, na žalost. Mi smo prvi spalili NATO zastavu, razvili rusku carsku zastavu, gađali njihove igrače, izazvali prekid, onda je uleteo dron sa zastavom koju su Albanci fanatično branili...jedan naš patriJota je nasrnuo na njihovog fudbalera, a onda ga je ovaj zalaufao na travu i u mma stilu pridavio, pa su ga onako poniženog i uplakanog jedva isčupali ispod Muse Kesedžije.
Hiljade naših ultra-desničarskih razbijača gay parada, su se pokazali upravo gay u okršaju s 11 Albanaca + i dronon od 30 evra.
Počeli smo prvi i dobili batine a uz to smo i naseli na provokaciju i dobićemo kaznene penale. Ukratko: ispali smo slabiji i gluplji.
Ostajemo i dalje taoci šnajdera iz kriminalno/patriJotskih pokreta!

Realnost

pre 9 godina

Kao prvo,tko je poslao i vodio dron,nezna se.Sud ne zanimaju nagadjanja,samo argumenti.Dron je mogao kao provokaciju da posalje bilo tko,pa i neki Srbin kojeg su Albanci dobro platili.Kao drugo,fudbaleri Albanije nisu to uradili ali su dobili batine od navijaca i redara,dole na terenu.Onaj navijac koji udara fudbalera sa stolicom te onaj drugi sakom ce da Vam presude.Kad UEFA jos dozna da je na terenu bio i Bogdanov,glavni vinovnik nereda u Genoi,lako ce da odrapi kaznu.Sta je taj desperados radio na terenu kad nije smio da bude ni na 100 metara od stadiona!?Za cijelu regiju a bogme i Europu,Srbija je glavni teatar za gluposti bez kraja.Zdravi i veseli bili!P.S.Dole na terenu ste imali jednog pravog gospodina,velikog fudbalera i covjeka,Baneta Ivanovica.Na njega se ugledajte,zivot ce Vam biti ljepsi,i bolji!

no pasaran

pre 9 godina

Talijan, ne glumi dev.Mariju i ne uvlaci se previse. Od tolilog ulizivanja mozes trovanje jezika da dobijes.
Posto ste u drugom sv.ratu bili porazeni kao i Albanci, ne cudi me tvoj stav.

Gagi

pre 9 godina

Nazalost, tako ce i biti. 0:3 ko topom. Svi smo videli da ih biju navijaci, a i redari. Svaka cast nasim fudbalerima na casti i dostojanstvu koje su zadrzali i pored onako grozne provikacije!

didu lidu

pre 9 godina

Svi znamo sta se desilo sinoc. Nasi novinari nigde ne pominju paljenje zastave NATO-a, sta se sve pevalo na tribinama, zasto su prebijeni fudbaleri Albanije, Otkud Ivan Ivanov na tribinama i jos puno puno toga? Da se ne lazemo u nasoj zemlji je odigrana utakmica, nas savez je kriv za losu organizaciju... Sve u svemu gadno ce da nas kazne.
(MaliS, 15. oktobar 2014 19:38)

Mi smo krivi za losu organizaciju kada smo domacini, a krivi smo za losu organizaciju i kada smo gosti u Italiji? I ko je Ivan Ivanov?!

makedonac

pre 9 godina

vasi igraci su prvi poceli sa tucom,ne srpski,ne srpski navijaci.
a i ako cemo o upadu na teren,to su uradili prvo vasi navijaci sa onom letelicom.

rrmm

pre 9 godina

Tipično albansko ponašanje , započnu tuču , a onda pobegnu sa bojnog polja pa traže pomoć zapada , a onda se na kraju hvale pobedom . Zamislite da se nešto slično desilo u zagrebu ili tirani sa Srpskom zastavom . Verovatno bi nas amerika ponovo bombardovala , ovako nema veze , to su samo Srbi , protiv njih je sve dozvoljeno .

Rijeka

pre 9 godina

Ljudi, vidim da ste još "topli", ali kada se ohladite pokušajte se sjetiti - na kojoj utakmici su navijači udarali protivničke igrače? Pa to je ne prekršaj, nego katastrofa.... A policija gleda I radi- što? Ništa? Pa kako da ne bude kažnjen organizator za te propuste.... Na stranu gađanje igrača iz publike, toga ima često I svugdje. Ali tuča s igračima protivničke momčadi, I to 5-6 izdvojenih situacija.... Ajde zamislite da se to dogodilo Srbiji u Zagrebu na gostovanju, da su navijači udarali vase igrače. Kako bi onda pisali?

dragan

pre 9 godina

Stari dobri Latin,gleda samo ono sto mu odgovara.Sve jeste jasno,incident je pokrenut kada se pojavila zastava velike Albanije,cista politicka provokacija na utakmici visokog rizika.I 3-0 mora se registrovati ali za Srbiju!

kole!

pre 9 godina

Jada i beda! Isto ste tako i na KIM provocirali, pa kasnije glumili žrtve... Tamo ste uspeli u svojoj nameri, ali sada ste bili previše očigledni. Sve, ali sve, osim pobede Srbije od 3-0 uz drastične novčane kazne za oba saveza, značiće da ste debelo podmitili organe UEFA koji odlučuju o tome.

Zaq

pre 9 godina

jbga, nisam gledala, bio neki filmic, sad ne mogu da pohvatam sta je ovolika frka, neki dresovi, majce?
(zensko, 15. oktobar 2014 19:06)
Nista bitno. Opet se muskarci igraju rata.

Gavrilo Iz Principa

pre 9 godina

Kako te, bre, nije sramota? Na najprimitivniji nacin vasi navijaci umesaju politiku u sport i ti nadjes za shodno da se ponasas kao da ste napadnuti (ako je toga uopste i bilo)iz cista mira...bolje da si rekao "nemam komentar" umesto sto ovako lupetas.

istina

pre 9 godina

Nema tu puno priče, izbaciti Srbiju iz natjecanja u ovome ciklusu a pojedinim igracima Albanije dati kaznu od nekoliko utakmica..
Problem je zastava "velike albanije" i to je mržnja, a navijanje cijelu utakmicu o ubijanju albanaca je normalno?

laki

pre 9 godina

Srbija: Skandiranje "Ubij ubij siptara", ubacivanje zapaljene baklje u teren, utrčavanje navijača u teren s ciljem da fizicki napadaju albanske igrace, naročito se ističe Bogdanov kojem bi trebalo vec odavno sudski zabraniti prilazak stadionu, fizicki napad redara utakmice na albanske igrace, paljenje NATO zastave (sigurno je nisu unijeli iz ljubavi prema NATO savezu, pobogu ko još maše NATO zastavom na stadionu).
Srbija već odavno spada u onu grupu "Od ranije poznat policiji"

Albanija: dron za kojeg se ne zna ko je njime upravljao s'obzirom da nije bilo albanskih navijaca, pokušaj albanskih igraca da sklone zastavu sa terena.

Budite barem jednom objektivni

neutralni felsh

pre 9 godina

vi mnogi sto kukate na zlu uefu, i sto se raspravljate sa albancima, bolje da se zahvalite nasim (rodjenim) biserima kao sto je onaj bogdanovic i ostali dragulji nase fudbalske evolucije. jos u djenovi su nas sprecili da isprasimo italijane, koji su po formi i sastavu bili zreli za bar 2 gola u mrezi. i sad su sprecili da ih fudbalski pobedimo. ko da su jedva cekali da sleti ono cudo sa glupom zastavom pa da docekaju sitnu frku na terenu, da bi se stustili da se biju. shvatite jednom, ako niste igrali fudbal: takvi navijaci prvo odmazu svojim igracima, jer unose najgoru tenziju "biti il ne biti". a drugo je bas ovo: prave direktnu stetu.
cak pomisljam da ih neko placa da rade protiv nas. a onda se setim kakvi su to bilmezi, pa me nista ne cudi. cudite me samo vi, kolege komentatori, koji kao da se trudite da padnete u vatru i da ne razmisljate racionalno - nego mesate uzroke i posledice pa vam je prosud kriv. trebalo bi od baneta ivanovica da naucite i sta je fudbal i sta je odnos prema protivniku. covek je frajer i fer fajter, budimo i mi.

Nihski

pre 9 godina

Srbija 3-0
Izbacivanje albanije iz kvalifikacija.
u slucaju da albanije ne bude kaznjena
Srbija,Crna Gora,Makedonija,Grcka treba da napuste dalje takmicenje.

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Možemo mi ovde da pričamo bajke, ali istina je jedna - primili smo se na primitivnu i jeftinu, ali davno isplaniranu i pažljivo pripremanu provokaciju, i sebi dozvolili neoprostive propuste u obezbeđenju terena. Protiv Albanskog FS neće biti nikakvog dokaza jer dron nećemo moći da povežemo ni sa kim, a s druge strane čitav svet je video kako njihove fudbalere biju naši "navijači" nakon neometanog ulaska u teren i, neverovatno ali istinito, redari na izlazu. Jedina olakšavajuća okolnost za nas je što su sudija i delegat želeli da se utakmica nastavi. U najboljem slučaju, očekujem ponavljanje utakmice pred praznim tribinama, novčanu i kaznu igranja bez publike, a u najgorem...

Dragan

pre 9 godina

ja, najveći mogući pacifista, moram da kažem da polako ovi albanci počinju stvarno da mi idu na jetru ovakvim ponašanjem i pretnjama, provokacijama,glumatanjem i patetikom. Gori su i od Vučića...

777

pre 9 godina

(Realnost, 15. oktobar 2014 18:48)

Zasto bi nas interes, interes Srba bio da se ovo dogodi?? Utakmica se igra u Beogradu i da dodje do prekida i svega sto se desavalo? Da iznad Bgd. leti zastava Velike Albanije?? Posebno sto tebi nije jasno kakav mi imamo stav prema toj zastavi. Drugo, utakmica je prekinuta. Trebalo je da se nastavi. Kako da se nastavi kada zastava leti iznad stadiona. Kada je Mitrovic dohvatio, niti je gazio, nego je spustao celu letilicu sa ciljem da je preda cetvrtom sudiji. To je radio normalno a ne agresivno. A onda su zaboga naleteli albanski igraci na njega i normalno dolazi do scena. Tada u teren utrcava Bogdanov! Kakve sve on ima veze sa tim do tog trenutka? Ti celu pricu oslanjas na njega sto je u stvari prikrivanje onoga sto je istina. Na kraju sve se vidi na snimku. Bilo je direktno. Podrzavas albansku zastavu, reakciju njihovih igraca i prebacujes krivicu da smo MI sami to uradili, izazvali tucu i da je Bogdanov najveci ucesnik u svemu. Da li te je barem malo sramota? I sve se to desava 2 dana pre dolaska Putina u Srbiju? Mi sami pravimo takvu atmosveru u zemlji kada dolazi pretsednik jedne velesile?? Nisi ti normalan, na zalost.

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Namera vam i bila da sluzbenim x dobijete utakmicu ali se to nece desiti,ja mislim da ce biti 3:0 upravo za nas. Inace ste bili gotovi da dobijete bar par komada,preslaba je Albanija za nasu repku,videlo se to.

Mile

pre 9 godina

Uvek ista kukavicka taktika. Jos za vreme Jugoslavije prvo pucaju iz zasede kao prave kukavice a onda se kriju medju civilima i cekaju odgovor policije. Sve da bi isprovocirali reakciju a posle se zalili svima kako su ugrozeni. Samo smo mi opet ispali ovce a budale medju nama odmah lose odreaguju i to pred kamerama. Nismo morali da otimamo zastavu i njihovu igracku jer su i sami morali da je predaju kasnije. Nije nam trebalo da hulagani pale pirotehniku i ulecu na teren pogotovo oni koji su nas vec ranije blatili pred celim svetom i bili u zatvoru.

gat

pre 9 godina

E stvarno su junaci, zapocinjali sukob, a oko njih 30 hiljada ostrascenih srba i onda dvojica, trojica dobila da ne kazem po p**** i odma bezanija. Ja ne znam sta su ocekivali, da ih ponudimo kafom i ratlukom??

mare

pre 9 godina

@ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije,

Da li ti stvarno mislis da srpski navijaci treba samo da gledaju fudbal na stadionima sa kanalima i ogradama i jos da dodas bodljikave zice? Teren je juce bio fantastican, a to je ono sto je smetalo francuzima.

Jel stvarno mislis da ovi bolidi koji su usli na teren ne bi preskocili i kanal i ogradu i sve?

Uperi bre prstom na ljude koji su usli na teren, a ne na stadion. Po celom svetu stadioni bez ograda, a tebi nedostaje kanal...Covece bozji...Ja bih pre normalne ljude na stadionu bez ograda, a ti sanjari o divljacima, kanalima, ogradama, bodljikavim zicama, minskim poljima..

ja

pre 9 godina

Bilo je opasno, posto ste vi tu opasnost izazvali sto zastavom, sto napadom na Mitrovica...a i ponudio vam je nas FS da se isprazne tribine, ali ste vi i to odbili...

lovro

pre 9 godina

Srbija 3-0
Izbacivanje albanije iz kvalifikacija.
u slucaju da albanije ne bude kaznjena
Srbija,Crna Gora,Makedonija,Grcka treba da napuste dalje takmicenje.
(Nihski, 15. oktobar 2014 18:40)

I Hrvatska će napustiti takmičenje zbog natpisa na stadionu Vukovar-Srbija!

MaliS

pre 9 godina

Svi znamo sta se desilo sinoc. Nasi novinari nigde ne pominju paljenje zastave NATO-a, sta se sve pevalo na tribinama, zasto su prebijeni fudbaleri Albanije, Otkud Ivan Ivanov na tribinama i jos puno puno toga? Da se ne lazemo u nasoj zemlji je odigrana utakmica, nas savez je kriv za losu organizaciju... Sve u svemu gadno ce da nas kazne.

Lajčo Prčić

pre 9 godina

"U slučaju da Albanija ne bude adekvatno kažnjena, Srbija, Makedonija, Grčka...itd., da napuste kvalifikacije!"
Šta je ovo? Večernja revija želja?

msb

pre 9 godina

Podsetnik...... 2008.godina kada je cavic nosio majicu "Kosovo je Srbija" :

Čavić je pre dva dana osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, u disciplini 50 metara delfin, i drugi put u dva dana popravio rekord šampionata. Disciplinska komisija Evropske plivačke federacije ocenila je da je Čavićev gest "čista politička akcija i povreda pravila".

"Disciplinska komisija LEN-a odlučila je da suspenduje Čavića sa daljeg takmičenja na Evropskom prvenstvu", navodi se u saopštenju te organizacije.


Dakle, SUSPENIZJA ZA ALBANIJU, a nama kazna zbog ulaska navijaca na teren. Niko nije ulazio na teren dok se na njemu nije pojavila zastava velike albanije.

hrkan

pre 9 godina

Ako Srbija dobije ikaku kaznu za ovi Albanski anti nogomet,provokaciju,nešto odvratno,, onda bi trebala i Hrvatska da otkaže takmičenje, A mislim i da će drugi isto napravit. nadam se da je Platini dovoljno pametan,,jer ako ovo prođe onda nikog ne sprečava da šalje dronove. Onda će publika kupovati IR letjelice i svatko će svakog gađat po igralištu :))

winetou

pre 9 godina

Realnost, 15. oktobar 2014 18:48)..realni,ajde ovako..ako sl.neke kvalifikacije budemo igrali sa Hrvtaskom,ja cu doneti dron i na njega nakaciti zastavu velike Srbije a na njoj naslikan srpski Dubrovnik za vremena Cara Dusana,je l moze?A onda vi svi Hrvati se smirite i nemojte se uzburkavati,jer to je provokacija je l de,a vi pokazite kulturu.A navijaca sto se tice,mrtva je trka ciji su gori,vasi sto prave svastike i nerede gde god stignu ili nasi.I da,da dodam da cu ja tad napisati da je sve to smislio neki Hrvat.Eto,vidis kako sve moze.

Antibot

pre 9 godina

ono sto su uradili je skandalozno ali stavite se u drugu poziciju..ja jesam veliki partizanovac ali cinjenica je da je stadion nebezbeddniji od marakane zato sto je veoma lako preksociti i uci na teren..drugo, celo poluvreme su ih gadjali i nigde policije nije bilo..pa na derbiju ih bude oko terena milion a to su utakmice slicnog rizika..navijaci ih tuku stolicama a nigde policije da ih vrati na tribine..zamislite da su nas tako gadjali u albaniji sta bi pricali sad..naravno, oni su i previse jadni..provociraju vec par dana, igraci se foliraju gore od spanaca, voze dronove ali cinjenica je da je krivica obe strane..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (repstu9, 15. oktobar 2014 17:30)

Nisi ti nikakav Partizanovac. UEFA je naredila da Partizan skrati ogradu kad je poslednji put igrao Ligu šamiona.

BaneNS

pre 9 godina

(ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije, 15. oktobar 2014 17:35)

Tako je majstore, daj da se podelimo i u ovom trenutku. Razmisljam kako bi bilo lepo da se Grobari i Delije ujedine na derbiju, da budu slozni po prvi put, da se ako ej moguce i pomesaju i stave do znanja ko smo, a mi ovako.
Sad jos Tole kriv sto je igrano u Humskoj?! I sto je doleteo dron? Vidi na Marakani bi nas bilo skoro dvostruko vise, a samim tim i 2x vise momaka zeljnih batinasenja. A kada se setim derbija od pre 7-8 godina ( i vise) gde su SVI SVI SVI uleteli na teren i napravili haos, ovde bi ih sravnili sa zemljom. A bilo je toga i prosle godine ako se dobro secam. A koliko znam, Marakana nije po UEFA standardima za ove meceve. Opusteno drugar, daj da zajedno odradimo nesto majku mu. Muka mi je od podela!

Bane

pre 9 godina

Evo sad se našli neki da pametuju. Kao nije bitno ko je upravljao helikopterom nego se gleda ko je koga tukao. A koje prvi krenuo u tuču neko Albanski fudbaleri, čija je zastava na helikopteru izmišljene države koji se oni kunu kao da je lična alo pametnjakovići to je mešanje politike u fudbal to je ogroman razlog za izbacivanje sa takmičenja a ne tuča navijača i redara. Ovde nikako nemože Srbija biti glavni krivac nego je frku napravio gost šta bre oni imaju da otimaju "zastavu" aku su fini kao što tvrde ima ko da reaguje a ne oni. Znači i njima kazna naročito onoj dvojici koji su prvi naleteli.

Blerimi GL

pre 9 godina

Svi znamo sta se desilo sinoc. Nasi novinari nigde ne pominju paljenje zastave NATO-a, sta se sve pevalo na tribinama, zasto su prebijeni fudbaleri Albanije, Otkud Ivan Ivanov na tribinama i jos puno puno toga? Da se ne lazemo u nasoj zemlji je odigrana utakmica, nas savez je kriv za losu organizaciju... Sve u svemu gadno ce da nas kazne.
(MaliS, 15. oktobar 2014 19:38)

Malis ,Havala ti za to sto si realan,,da Zasatava je bio provokacija ,ali i pre toga nije bilo bas u redu ..zastava je bio samo uzrok za tuce ,,samo zamisli ako Serbia dobio gol sto je izgledao da ce desi ,,,,mozda ista tuca ile i gorije ...I ko je udario ko tamo ,,prvi stolicom ,,navijaci nisu mogli verovati da Albanija igra protiv Serbije .."i jos su zivi " ..Navijaci nisu dali Albaniju da daje gol ali sto po sto bice 3 nula za Albaniju i gorija za Srbije.. ne ucite nikada..( Apologies for my weak Language in Serbian )

Глобтротер

pre 9 godina

(ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije, 15. oktobar 2014 17:35)

Питам се да ли су нама уопште за нешто лоше потребни Албанци. У целој овој ситуацији ти си нашао да мешаш Караџића и Звезду? Дакле, у целој овој ситуацији, по теби су криви Толе, Партизан и Гробари?!

Нисмо за боље када не знамо да поштујемо сами себе.

matori

pre 9 godina

Nije mi baš verovatno da bude 3:0 za Albaniju, zbog incidenta i prekida utakmice.
Mislim da će Srbija sasvim sigurno biti kažnjena, zbog katastrofalno loše procene i organizacije bezbednosnih mera, i zbog dešavanja na terenu i na tribinama...
Moguće je da i Abanski savez bude kažnjen, zbog udela u stvaranju izrazite napetosti među gledaocima, sa provokativnom političkom konotacijom.
UEFA bi mogla odlučiti da se utakmica ponovi - bez gledalaca, ili na neutralnom terenu, uz odgovarajuće bezbednosne mere...

777

pre 9 godina

Jedino nisi rekao zasto su te slike jasne, zasto su tvoji igraci napali Mitrovica, zasto se pojavila leteca zastava i ko je takvim ponasanjem provocirao da slike budu jasne? Ko je to organizovao da zastava leti u sred Bgd. Srbi?

licemeri

pre 9 godina

Ti poredis pogrdno skandiranje i otvoreno podrzavanje sirenja teritorije jedne drzave na racun susednih drzava???
Hajde realno i bez mrznje prema nama mi odgovori da li je to normalno.

racionalizam

pre 9 godina

Politika se kao ni fudbal nesmeju voditi emocijama,
vec razumom.
FIFA ima propise, a oni ne idu nama na ruku.
Srbija je nesposobna da organizuje utakmicu,
a reforme u Srbiji su naucna fantastika. Vreme je za smenu vlasti.

ne budi patriota sa koka kolom u ruci

pre 9 godina

Ma sta pricate kakve kvalifikacije? Hocete stvarno da saljete nekoga dole da igra fudbal? Verovatno bi ih pobili i to predstavili kao samoodbranu

Zaq

pre 9 godina

Evo kako su oni planirali da pobede u Bgd.Ako UEFA ne kazni Albaniju, Srbija da se povuce iz takmicenja!
(organ, 15. oktobar 2014 17:38)
Pa tek ce onda da nam se smeju albanci.

Misko

pre 9 godina

Po svim pravilima Srbija treba da pobedi 3-0!!Albanija je izazvala prekid,albanski igraci su napali srpske i albanski igraci su odbili da nastave utakmicu!Sve je jasno 3-0 za Srbiju,cak i UEFA mafioze bi trebalo da shvate to

robert

pre 9 godina

Najbolje bi bilo da se napravi krov i sve pokriva stadion partizana,ili u bunker da igraju kada nema ni navijace ni zastava te zemlje koje nemoze da se podnose.

Gledajte snimak

pre 9 godina

Pored ostalog, dobro sam video kako je albanski igrac poklopio naseg i pesnicom sve bira gde ce da ga udara, a najvise bije u glavu.Da ne bi navijaca, nasi bi jos vece batine dobili, priznali oni ili ne.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

tacno di biasi ..slike su jasne..nad stadionom leti zastava velike albanije sto je bio ventil za incident ,uvrede nerede tucu da toga nije bilo nebi ni doslo do gluposti..ovo je teska politicka provokacija i samo zbog te cinjenice bi srbi trebali dobiti pobedu na zelenom stolu jer drugacije nebi imalo smisla..albanci su ismejali UEFA ,organizaciju koja mrzi nacionalizam,tacno su ih ponizili sa ovim i dali ne samo srbima nego i UEFA ljudima do znanja "nama su pravila svejedna mi zelimo veliku albaniju" misljenja sam da svaki srbin ako nam ne bude priznata pobeda i ako budemo izbaceni treba da se baci tog sporta zvanom fudbal,da neprati to vise jer mi srbi smo ne pozeljeni u tom sportu zasto da ga gledam onda? kako drugi igraju ili sta..? volim da pratim nase igrace ,sta onda da ih pratim? zbog cega kad ne zele da nas ima ...da postojimo.

Bojan

pre 9 godina

Zabrinjava kolicina emocija oko ove fudbalske utakmice sto samo govori da na ovim prostorima emocije još uvek nadmocno vladaju a da je racio i dalje inferioran. Racionalno bi bilo da ljudi koji su za to odgovorni i neutralni po definiciji napisu svoje izveštaje pa da onda svi na osnovu toga daju svoj stav, ovako se svi izlecu bez da imaju dovoljno informacija.

Ivan

pre 9 godina

@Realnost
Jel se isto tako ne zna ko je poslao i vodio albanske igrace koji su napali srpskog igraca kada je spustao zastavu? igraci na daljinski?

Бојан Илић

pre 9 godina

(Blerimi GL, 15. oktobar 2014 21:44)

Lepo od tebe ovo sa "stranim jezicima"!:-)
Malo ste dobili koliko ste zasluzili za ovo!
Ali ti se pravi blesav i ok je sve!

miki

pre 9 godina

@ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije, 15. oktobar 2014 17:35
Vidim da si navijac Zvezde, ali se nemoj da podrzavas izjavu njihovog selektora. Ako stadion sa atletskom stazom nije adekvatan za ovakvu utakmicu, a kakav jeste, majke ti???

Washington

pre 9 godina

Alo ljudi pogledajte video, navijaci su sutirali albance dok su trcali ka tunelu. Ako je to vama normalno onda ne znam. Zapitajte se kako bi se vi osecali da su nase onako isutirali u Hrvatskoj npr?

Secate se sukoba Jarnija i Bate Mirkovica u Zagrebu? Kad je Bata izasao sa stadiona i digao 3 prsta publici. Zasto tad nisu hrvati izasli na teren i isutirali nase igrace? Mogli su komotno, po nasoj logici! Organizator to ipak nije dozvolio!

Krivim albance za skandal ali nismo ni mi andjeli u celoj ovoj prici. Pogledajte video pa mi iskreno recite da li bi ponovo izasli da nastavite utakmicu!

lelujavi

pre 9 godina

Procitao sam,nazalost, sto ovih tekstova I komentara vezanih za ovaj dogadjaj I svi obiluju kuknjavom I omalovazavanjem Albanaca kao naroda. Ova utakmica je bila svojevrstan test zrelosti jedne nacije,koji smo pali nazalost.
Sjetih se jednog gesta,jednog Alvesa koji je na provokaciju reagovao 'smekerski',jednostavno je pojeo bananu I pobrao simpatije I pokazao 'izazivacu' koliko je glup,ali Boze moj...
Igrati utakmicu visokog rizika na stadionu koji ne ispunjava ni minimum uslova I stvoriti sve 'uslove' za incident je ravno sportskom samoubistvu.

abit

pre 9 godina

Aha da, jos trebalo bi srbiju nagraditi za dobro organizovanje fusbalskog matcha.Svasta citam u ovim komentarima a bogami ovi srpski komentari(vecinom) su tako nastrojeni kao da su oni gledali neku druguu utakmicu a ne ovu sto smo je svi gledali.Samo trenutak, kako se mogu dati provocirati toliko organizatori zbog jedne zastave kada u stadionu bilo na hiljade razlicitih zastava pa i onih cetnickih obelezja...?

sajed

pre 9 godina

(laki, 15. oktobar 2014 19:46)

dron je glavni razlog zbog svega sto se dogodilo..da nije bilo toga utakmica bi se igrala do kraja..uefa odlucila da se utakmica nastavi,albanci odbili i otisli kuci..akcija(zastava velikoalbanije) i reakcija (udaranje protivnickih igraca u tunelu,ulazak 6-7 navijaca na teren)je normalna stvar.meni je nekako interesantno videti kako se zavijate da sto bolje opravdate velikoalbansku zastavu da idete cak dotle da indirektno kazete da su srbi sami sebi okacili tu zastavu za malu letelicu u centru beograda ;) bas ste slatki...cmoookk !!!

nene

pre 9 godina

Prosto da covek ne veruje do koje mere ide ljudska zloba i pokvarenost...! Zar zaista nakon svega da verujemo u lazi i ocigledne podvale ovog italijanskog sitnosicardzinskog marionete koji po prilici prvo izlane pa onda pod pritiskom javnosti i autoriteta odrice svoje sopstvene tvrdnje. Ovu bednu lazovci.u treba sto pre ucutkati jer je i on nazalost jedan od onih koji su ucestvovali u stvaranju atmosfere don_invazije na Beograd! FSS mora otvoreno da reaguje na njegove lazi koje smisljeno plasira kao najobicniji placenik.

Sasha Makedonija

pre 9 godina

Srbija morala da ovo anticipira, da predvidi da ce do ovoga doci, ali pokazala da nije zrela , i na moja zalost albanci su opet preduhitrili , tuzna slika srbije

Bahahs

pre 9 godina

Evo kako su oni planirali da pobede u Bgd.Ako UEFA ne kazni Albaniju, Srbija da se povuce iz takmicenja!
(organ, 15. oktobar 2014 17:38)
A stete ako se srbija povuce haha

mare

pre 9 godina

Sve sem 3-0 za Srbiju, zbog odustanka da nastave mec uprkos insistiranju i iz uefe bi bilo katastrofa. Uz to velike novcane kazne i jednima i drugima i po 3 utakmice bez navijaca, takodje i poslednja opomena pred izbacivanje i jednima i drugima.

ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije

pre 9 godina

Prvo su Francuzi bili sokirani stadionom JNA i pitali da li je moguce da nemamo veci i bolji, pa je onda nas selektor rekao da JNA izgleda kao da je star 100 godina i da nije video gori stadion u karijeri, sad i ovaj Italijan kaze da stadion nije za takve utakmice i da zato teba da se oduzmu bodovi. Dokle ce vise KAradzic da tera inat Zvezdi i srpskom fudbalu?? E sad mi je i drago sto se nije igralo na Marakani i koja nije ukaljana svim ovim glupostima. Na kraju cemo stvarno mi biti kaznjeni, a ne Albanci i to zbog utrcavanja navijaca sto se 99% ne bi desilo na Marakani jer je mnogo teze da preskoce ogradu i kanal. Samo unistavaj Karadzicu i dalje nas fudbal a vi ga grobari samo podrzavajte da bi dosli silom do titule. Pa cemo za par godina da se secamo kako je nekad postojao fudbal u Srbiji. Molim da objavite komentar jer na UEFU ne mozemo da uticemo ali mozemo na ovo nase katastrofalno stanje u klupskom i reprezentativnom fudbalu gde i dalje jedan isti covek vlada vec deceniju!

istina

pre 9 godina

Nema tu puno priče, izbaciti Srbiju iz natjecanja u ovome ciklusu a pojedinim igracima Albanije dati kaznu od nekoliko utakmica..
Problem je zastava "velike albanije" i to je mržnja, a navijanje cijelu utakmicu o ubijanju albanaca je normalno?

Realnost

pre 9 godina

Kao prvo,tko je poslao i vodio dron,nezna se.Sud ne zanimaju nagadjanja,samo argumenti.Dron je mogao kao provokaciju da posalje bilo tko,pa i neki Srbin kojeg su Albanci dobro platili.Kao drugo,fudbaleri Albanije nisu to uradili ali su dobili batine od navijaca i redara,dole na terenu.Onaj navijac koji udara fudbalera sa stolicom te onaj drugi sakom ce da Vam presude.Kad UEFA jos dozna da je na terenu bio i Bogdanov,glavni vinovnik nereda u Genoi,lako ce da odrapi kaznu.Sta je taj desperados radio na terenu kad nije smio da bude ni na 100 metara od stadiona!?Za cijelu regiju a bogme i Europu,Srbija je glavni teatar za gluposti bez kraja.Zdravi i veseli bili!P.S.Dole na terenu ste imali jednog pravog gospodina,velikog fudbalera i covjeka,Baneta Ivanovica.Na njega se ugledajte,zivot ce Vam biti ljepsi,i bolji!

Saks

pre 9 godina

U pravu je, na žalost. Mi smo prvi spalili NATO zastavu, razvili rusku carsku zastavu, gađali njihove igrače, izazvali prekid, onda je uleteo dron sa zastavom koju su Albanci fanatično branili...jedan naš patriJota je nasrnuo na njihovog fudbalera, a onda ga je ovaj zalaufao na travu i u mma stilu pridavio, pa su ga onako poniženog i uplakanog jedva isčupali ispod Muse Kesedžije.
Hiljade naših ultra-desničarskih razbijača gay parada, su se pokazali upravo gay u okršaju s 11 Albanaca + i dronon od 30 evra.
Počeli smo prvi i dobili batine a uz to smo i naseli na provokaciju i dobićemo kaznene penale. Ukratko: ispali smo slabiji i gluplji.
Ostajemo i dalje taoci šnajdera iz kriminalno/patriJotskih pokreta!

Blerimi GL

pre 9 godina

Svi znamo sta se desilo sinoc. Nasi novinari nigde ne pominju paljenje zastave NATO-a, sta se sve pevalo na tribinama, zasto su prebijeni fudbaleri Albanije, Otkud Ivan Ivanov na tribinama i jos puno puno toga? Da se ne lazemo u nasoj zemlji je odigrana utakmica, nas savez je kriv za losu organizaciju... Sve u svemu gadno ce da nas kazne.
(MaliS, 15. oktobar 2014 19:38)

Malis ,Havala ti za to sto si realan,,da Zasatava je bio provokacija ,ali i pre toga nije bilo bas u redu ..zastava je bio samo uzrok za tuce ,,samo zamisli ako Serbia dobio gol sto je izgledao da ce desi ,,,,mozda ista tuca ile i gorije ...I ko je udario ko tamo ,,prvi stolicom ,,navijaci nisu mogli verovati da Albanija igra protiv Serbije .."i jos su zivi " ..Navijaci nisu dali Albaniju da daje gol ali sto po sto bice 3 nula za Albaniju i gorija za Srbije.. ne ucite nikada..( Apologies for my weak Language in Serbian )

lovro

pre 9 godina

Srbija 3-0
Izbacivanje albanije iz kvalifikacija.
u slucaju da albanije ne bude kaznjena
Srbija,Crna Gora,Makedonija,Grcka treba da napuste dalje takmicenje.
(Nihski, 15. oktobar 2014 18:40)

I Hrvatska će napustiti takmičenje zbog natpisa na stadionu Vukovar-Srbija!

Nihski

pre 9 godina

Srbija 3-0
Izbacivanje albanije iz kvalifikacija.
u slucaju da albanije ne bude kaznjena
Srbija,Crna Gora,Makedonija,Grcka treba da napuste dalje takmicenje.

laki

pre 9 godina

Srbija: Skandiranje "Ubij ubij siptara", ubacivanje zapaljene baklje u teren, utrčavanje navijača u teren s ciljem da fizicki napadaju albanske igrace, naročito se ističe Bogdanov kojem bi trebalo vec odavno sudski zabraniti prilazak stadionu, fizicki napad redara utakmice na albanske igrace, paljenje NATO zastave (sigurno je nisu unijeli iz ljubavi prema NATO savezu, pobogu ko još maše NATO zastavom na stadionu).
Srbija već odavno spada u onu grupu "Od ranije poznat policiji"

Albanija: dron za kojeg se ne zna ko je njime upravljao s'obzirom da nije bilo albanskih navijaca, pokušaj albanskih igraca da sklone zastavu sa terena.

Budite barem jednom objektivni

makedonac

pre 9 godina

vasi igraci su prvi poceli sa tucom,ne srpski,ne srpski navijaci.
a i ako cemo o upadu na teren,to su uradili prvo vasi navijaci sa onom letelicom.

MaliS

pre 9 godina

Svi znamo sta se desilo sinoc. Nasi novinari nigde ne pominju paljenje zastave NATO-a, sta se sve pevalo na tribinama, zasto su prebijeni fudbaleri Albanije, Otkud Ivan Ivanov na tribinama i jos puno puno toga? Da se ne lazemo u nasoj zemlji je odigrana utakmica, nas savez je kriv za losu organizaciju... Sve u svemu gadno ce da nas kazne.

Rijeka

pre 9 godina

Ljudi, vidim da ste još "topli", ali kada se ohladite pokušajte se sjetiti - na kojoj utakmici su navijači udarali protivničke igrače? Pa to je ne prekršaj, nego katastrofa.... A policija gleda I radi- što? Ništa? Pa kako da ne bude kažnjen organizator za te propuste.... Na stranu gađanje igrača iz publike, toga ima često I svugdje. Ali tuča s igračima protivničke momčadi, I to 5-6 izdvojenih situacija.... Ajde zamislite da se to dogodilo Srbiji u Zagrebu na gostovanju, da su navijači udarali vase igrače. Kako bi onda pisali?

no pasaran

pre 9 godina

Talijan, ne glumi dev.Mariju i ne uvlaci se previse. Od tolilog ulizivanja mozes trovanje jezika da dobijes.
Posto ste u drugom sv.ratu bili porazeni kao i Albanci, ne cudi me tvoj stav.

rrmm

pre 9 godina

Tipično albansko ponašanje , započnu tuču , a onda pobegnu sa bojnog polja pa traže pomoć zapada , a onda se na kraju hvale pobedom . Zamislite da se nešto slično desilo u zagrebu ili tirani sa Srpskom zastavom . Verovatno bi nas amerika ponovo bombardovala , ovako nema veze , to su samo Srbi , protiv njih je sve dozvoljeno .

777

pre 9 godina

(Realnost, 15. oktobar 2014 18:48)

Zasto bi nas interes, interes Srba bio da se ovo dogodi?? Utakmica se igra u Beogradu i da dodje do prekida i svega sto se desavalo? Da iznad Bgd. leti zastava Velike Albanije?? Posebno sto tebi nije jasno kakav mi imamo stav prema toj zastavi. Drugo, utakmica je prekinuta. Trebalo je da se nastavi. Kako da se nastavi kada zastava leti iznad stadiona. Kada je Mitrovic dohvatio, niti je gazio, nego je spustao celu letilicu sa ciljem da je preda cetvrtom sudiji. To je radio normalno a ne agresivno. A onda su zaboga naleteli albanski igraci na njega i normalno dolazi do scena. Tada u teren utrcava Bogdanov! Kakve sve on ima veze sa tim do tog trenutka? Ti celu pricu oslanjas na njega sto je u stvari prikrivanje onoga sto je istina. Na kraju sve se vidi na snimku. Bilo je direktno. Podrzavas albansku zastavu, reakciju njihovih igraca i prebacujes krivicu da smo MI sami to uradili, izazvali tucu i da je Bogdanov najveci ucesnik u svemu. Da li te je barem malo sramota? I sve se to desava 2 dana pre dolaska Putina u Srbiju? Mi sami pravimo takvu atmosveru u zemlji kada dolazi pretsednik jedne velesile?? Nisi ti normalan, na zalost.

Gagi

pre 9 godina

Nazalost, tako ce i biti. 0:3 ko topom. Svi smo videli da ih biju navijaci, a i redari. Svaka cast nasim fudbalerima na casti i dostojanstvu koje su zadrzali i pored onako grozne provikacije!

dragan

pre 9 godina

Stari dobri Latin,gleda samo ono sto mu odgovara.Sve jeste jasno,incident je pokrenut kada se pojavila zastava velike Albanije,cista politicka provokacija na utakmici visokog rizika.I 3-0 mora se registrovati ali za Srbiju!

kole!

pre 9 godina

Jada i beda! Isto ste tako i na KIM provocirali, pa kasnije glumili žrtve... Tamo ste uspeli u svojoj nameri, ali sada ste bili previše očigledni. Sve, ali sve, osim pobede Srbije od 3-0 uz drastične novčane kazne za oba saveza, značiće da ste debelo podmitili organe UEFA koji odlučuju o tome.

Misko

pre 9 godina

Po svim pravilima Srbija treba da pobedi 3-0!!Albanija je izazvala prekid,albanski igraci su napali srpske i albanski igraci su odbili da nastave utakmicu!Sve je jasno 3-0 za Srbiju,cak i UEFA mafioze bi trebalo da shvate to

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Namera vam i bila da sluzbenim x dobijete utakmicu ali se to nece desiti,ja mislim da ce biti 3:0 upravo za nas. Inace ste bili gotovi da dobijete bar par komada,preslaba je Albanija za nasu repku,videlo se to.

Dragan

pre 9 godina

ja, najveći mogući pacifista, moram da kažem da polako ovi albanci počinju stvarno da mi idu na jetru ovakvim ponašanjem i pretnjama, provokacijama,glumatanjem i patetikom. Gori su i od Vučića...

Gavrilo Iz Principa

pre 9 godina

Kako te, bre, nije sramota? Na najprimitivniji nacin vasi navijaci umesaju politiku u sport i ti nadjes za shodno da se ponasas kao da ste napadnuti (ako je toga uopste i bilo)iz cista mira...bolje da si rekao "nemam komentar" umesto sto ovako lupetas.

ja

pre 9 godina

Bilo je opasno, posto ste vi tu opasnost izazvali sto zastavom, sto napadom na Mitrovica...a i ponudio vam je nas FS da se isprazne tribine, ali ste vi i to odbili...

gat

pre 9 godina

E stvarno su junaci, zapocinjali sukob, a oko njih 30 hiljada ostrascenih srba i onda dvojica, trojica dobila da ne kazem po p**** i odma bezanija. Ja ne znam sta su ocekivali, da ih ponudimo kafom i ratlukom??

repstu9

pre 9 godina

ono sto su uradili je skandalozno ali stavite se u drugu poziciju..ja jesam veliki partizanovac ali cinjenica je da je stadion nebezbeddniji od marakane zato sto je veoma lako preksociti i uci na teren..drugo, celo poluvreme su ih gadjali i nigde policije nije bilo..pa na derbiju ih bude oko terena milion a to su utakmice slicnog rizika..navijaci ih tuku stolicama a nigde policije da ih vrati na tribine..zamislite da su nas tako gadjali u albaniji sta bi pricali sad..naravno, oni su i previse jadni..provociraju vec par dana, igraci se foliraju gore od spanaca, voze dronove ali cinjenica je da je krivica obe strane..

Lajčo Prčić

pre 9 godina

"U slučaju da Albanija ne bude adekvatno kažnjena, Srbija, Makedonija, Grčka...itd., da napuste kvalifikacije!"
Šta je ovo? Večernja revija želja?

didu lidu

pre 9 godina

Svi znamo sta se desilo sinoc. Nasi novinari nigde ne pominju paljenje zastave NATO-a, sta se sve pevalo na tribinama, zasto su prebijeni fudbaleri Albanije, Otkud Ivan Ivanov na tribinama i jos puno puno toga? Da se ne lazemo u nasoj zemlji je odigrana utakmica, nas savez je kriv za losu organizaciju... Sve u svemu gadno ce da nas kazne.
(MaliS, 15. oktobar 2014 19:38)

Mi smo krivi za losu organizaciju kada smo domacini, a krivi smo za losu organizaciju i kada smo gosti u Italiji? I ko je Ivan Ivanov?!

Zaq

pre 9 godina

Evo kako su oni planirali da pobede u Bgd.Ako UEFA ne kazni Albaniju, Srbija da se povuce iz takmicenja!
(organ, 15. oktobar 2014 17:38)
Pa tek ce onda da nam se smeju albanci.

matori

pre 9 godina

Nije mi baš verovatno da bude 3:0 za Albaniju, zbog incidenta i prekida utakmice.
Mislim da će Srbija sasvim sigurno biti kažnjena, zbog katastrofalno loše procene i organizacije bezbednosnih mera, i zbog dešavanja na terenu i na tribinama...
Moguće je da i Abanski savez bude kažnjen, zbog udela u stvaranju izrazite napetosti među gledaocima, sa provokativnom političkom konotacijom.
UEFA bi mogla odlučiti da se utakmica ponovi - bez gledalaca, ili na neutralnom terenu, uz odgovarajuće bezbednosne mere...

Bane

pre 9 godina

Evo sad se našli neki da pametuju. Kao nije bitno ko je upravljao helikopterom nego se gleda ko je koga tukao. A koje prvi krenuo u tuču neko Albanski fudbaleri, čija je zastava na helikopteru izmišljene države koji se oni kunu kao da je lična alo pametnjakovići to je mešanje politike u fudbal to je ogroman razlog za izbacivanje sa takmičenja a ne tuča navijača i redara. Ovde nikako nemože Srbija biti glavni krivac nego je frku napravio gost šta bre oni imaju da otimaju "zastavu" aku su fini kao što tvrde ima ko da reaguje a ne oni. Znači i njima kazna naročito onoj dvojici koji su prvi naleteli.

hrkan

pre 9 godina

Ako Srbija dobije ikaku kaznu za ovi Albanski anti nogomet,provokaciju,nešto odvratno,, onda bi trebala i Hrvatska da otkaže takmičenje, A mislim i da će drugi isto napravit. nadam se da je Platini dovoljno pametan,,jer ako ovo prođe onda nikog ne sprečava da šalje dronove. Onda će publika kupovati IR letjelice i svatko će svakog gađat po igralištu :))

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

tacno di biasi ..slike su jasne..nad stadionom leti zastava velike albanije sto je bio ventil za incident ,uvrede nerede tucu da toga nije bilo nebi ni doslo do gluposti..ovo je teska politicka provokacija i samo zbog te cinjenice bi srbi trebali dobiti pobedu na zelenom stolu jer drugacije nebi imalo smisla..albanci su ismejali UEFA ,organizaciju koja mrzi nacionalizam,tacno su ih ponizili sa ovim i dali ne samo srbima nego i UEFA ljudima do znanja "nama su pravila svejedna mi zelimo veliku albaniju" misljenja sam da svaki srbin ako nam ne bude priznata pobeda i ako budemo izbaceni treba da se baci tog sporta zvanom fudbal,da neprati to vise jer mi srbi smo ne pozeljeni u tom sportu zasto da ga gledam onda? kako drugi igraju ili sta..? volim da pratim nase igrace ,sta onda da ih pratim? zbog cega kad ne zele da nas ima ...da postojimo.

winetou

pre 9 godina

Realnost, 15. oktobar 2014 18:48)..realni,ajde ovako..ako sl.neke kvalifikacije budemo igrali sa Hrvtaskom,ja cu doneti dron i na njega nakaciti zastavu velike Srbije a na njoj naslikan srpski Dubrovnik za vremena Cara Dusana,je l moze?A onda vi svi Hrvati se smirite i nemojte se uzburkavati,jer to je provokacija je l de,a vi pokazite kulturu.A navijaca sto se tice,mrtva je trka ciji su gori,vasi sto prave svastike i nerede gde god stignu ili nasi.I da,da dodam da cu ja tad napisati da je sve to smislio neki Hrvat.Eto,vidis kako sve moze.

licemeri

pre 9 godina

Ti poredis pogrdno skandiranje i otvoreno podrzavanje sirenja teritorije jedne drzave na racun susednih drzava???
Hajde realno i bez mrznje prema nama mi odgovori da li je to normalno.

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Možemo mi ovde da pričamo bajke, ali istina je jedna - primili smo se na primitivnu i jeftinu, ali davno isplaniranu i pažljivo pripremanu provokaciju, i sebi dozvolili neoprostive propuste u obezbeđenju terena. Protiv Albanskog FS neće biti nikakvog dokaza jer dron nećemo moći da povežemo ni sa kim, a s druge strane čitav svet je video kako njihove fudbalere biju naši "navijači" nakon neometanog ulaska u teren i, neverovatno ali istinito, redari na izlazu. Jedina olakšavajuća okolnost za nas je što su sudija i delegat želeli da se utakmica nastavi. U najboljem slučaju, očekujem ponavljanje utakmice pred praznim tribinama, novčanu i kaznu igranja bez publike, a u najgorem...

msb

pre 9 godina

Podsetnik...... 2008.godina kada je cavic nosio majicu "Kosovo je Srbija" :

Čavić je pre dva dana osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, u disciplini 50 metara delfin, i drugi put u dva dana popravio rekord šampionata. Disciplinska komisija Evropske plivačke federacije ocenila je da je Čavićev gest "čista politička akcija i povreda pravila".

"Disciplinska komisija LEN-a odlučila je da suspenduje Čavića sa daljeg takmičenja na Evropskom prvenstvu", navodi se u saopštenju te organizacije.


Dakle, SUSPENIZJA ZA ALBANIJU, a nama kazna zbog ulaska navijaca na teren. Niko nije ulazio na teren dok se na njemu nije pojavila zastava velike albanije.

777

pre 9 godina

Jedino nisi rekao zasto su te slike jasne, zasto su tvoji igraci napali Mitrovica, zasto se pojavila leteca zastava i ko je takvim ponasanjem provocirao da slike budu jasne? Ko je to organizovao da zastava leti u sred Bgd. Srbi?

Mile

pre 9 godina

Uvek ista kukavicka taktika. Jos za vreme Jugoslavije prvo pucaju iz zasede kao prave kukavice a onda se kriju medju civilima i cekaju odgovor policije. Sve da bi isprovocirali reakciju a posle se zalili svima kako su ugrozeni. Samo smo mi opet ispali ovce a budale medju nama odmah lose odreaguju i to pred kamerama. Nismo morali da otimamo zastavu i njihovu igracku jer su i sami morali da je predaju kasnije. Nije nam trebalo da hulagani pale pirotehniku i ulecu na teren pogotovo oni koji su nas vec ranije blatili pred celim svetom i bili u zatvoru.

Глобтротер

pre 9 godina

(ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije, 15. oktobar 2014 17:35)

Питам се да ли су нама уопште за нешто лоше потребни Албанци. У целој овој ситуацији ти си нашао да мешаш Караџића и Звезду? Дакле, у целој овој ситуацији, по теби су криви Толе, Партизан и Гробари?!

Нисмо за боље када не знамо да поштујемо сами себе.

Antibot

pre 9 godina

ono sto su uradili je skandalozno ali stavite se u drugu poziciju..ja jesam veliki partizanovac ali cinjenica je da je stadion nebezbeddniji od marakane zato sto je veoma lako preksociti i uci na teren..drugo, celo poluvreme su ih gadjali i nigde policije nije bilo..pa na derbiju ih bude oko terena milion a to su utakmice slicnog rizika..navijaci ih tuku stolicama a nigde policije da ih vrati na tribine..zamislite da su nas tako gadjali u albaniji sta bi pricali sad..naravno, oni su i previse jadni..provociraju vec par dana, igraci se foliraju gore od spanaca, voze dronove ali cinjenica je da je krivica obe strane..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (repstu9, 15. oktobar 2014 17:30)

Nisi ti nikakav Partizanovac. UEFA je naredila da Partizan skrati ogradu kad je poslednji put igrao Ligu šamiona.

robert

pre 9 godina

Najbolje bi bilo da se napravi krov i sve pokriva stadion partizana,ili u bunker da igraju kada nema ni navijace ni zastava te zemlje koje nemoze da se podnose.

Gledajte snimak

pre 9 godina

Pored ostalog, dobro sam video kako je albanski igrac poklopio naseg i pesnicom sve bira gde ce da ga udara, a najvise bije u glavu.Da ne bi navijaca, nasi bi jos vece batine dobili, priznali oni ili ne.

Бојан Илић

pre 9 godina

(Blerimi GL, 15. oktobar 2014 21:44)

Lepo od tebe ovo sa "stranim jezicima"!:-)
Malo ste dobili koliko ste zasluzili za ovo!
Ali ti se pravi blesav i ok je sve!

neutralni felsh

pre 9 godina

vi mnogi sto kukate na zlu uefu, i sto se raspravljate sa albancima, bolje da se zahvalite nasim (rodjenim) biserima kao sto je onaj bogdanovic i ostali dragulji nase fudbalske evolucije. jos u djenovi su nas sprecili da isprasimo italijane, koji su po formi i sastavu bili zreli za bar 2 gola u mrezi. i sad su sprecili da ih fudbalski pobedimo. ko da su jedva cekali da sleti ono cudo sa glupom zastavom pa da docekaju sitnu frku na terenu, da bi se stustili da se biju. shvatite jednom, ako niste igrali fudbal: takvi navijaci prvo odmazu svojim igracima, jer unose najgoru tenziju "biti il ne biti". a drugo je bas ovo: prave direktnu stetu.
cak pomisljam da ih neko placa da rade protiv nas. a onda se setim kakvi su to bilmezi, pa me nista ne cudi. cudite me samo vi, kolege komentatori, koji kao da se trudite da padnete u vatru i da ne razmisljate racionalno - nego mesate uzroke i posledice pa vam je prosud kriv. trebalo bi od baneta ivanovica da naucite i sta je fudbal i sta je odnos prema protivniku. covek je frajer i fer fajter, budimo i mi.

Ivan

pre 9 godina

@Realnost
Jel se isto tako ne zna ko je poslao i vodio albanske igrace koji su napali srpskog igraca kada je spustao zastavu? igraci na daljinski?

BaneNS

pre 9 godina

(ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije, 15. oktobar 2014 17:35)

Tako je majstore, daj da se podelimo i u ovom trenutku. Razmisljam kako bi bilo lepo da se Grobari i Delije ujedine na derbiju, da budu slozni po prvi put, da se ako ej moguce i pomesaju i stave do znanja ko smo, a mi ovako.
Sad jos Tole kriv sto je igrano u Humskoj?! I sto je doleteo dron? Vidi na Marakani bi nas bilo skoro dvostruko vise, a samim tim i 2x vise momaka zeljnih batinasenja. A kada se setim derbija od pre 7-8 godina ( i vise) gde su SVI SVI SVI uleteli na teren i napravili haos, ovde bi ih sravnili sa zemljom. A bilo je toga i prosle godine ako se dobro secam. A koliko znam, Marakana nije po UEFA standardima za ove meceve. Opusteno drugar, daj da zajedno odradimo nesto majku mu. Muka mi je od podela!

Zaq

pre 9 godina

jbga, nisam gledala, bio neki filmic, sad ne mogu da pohvatam sta je ovolika frka, neki dresovi, majce?
(zensko, 15. oktobar 2014 19:06)
Nista bitno. Opet se muskarci igraju rata.

ne budi patriota sa koka kolom u ruci

pre 9 godina

Ma sta pricate kakve kvalifikacije? Hocete stvarno da saljete nekoga dole da igra fudbal? Verovatno bi ih pobili i to predstavili kao samoodbranu

mare

pre 9 godina

@ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije,

Da li ti stvarno mislis da srpski navijaci treba samo da gledaju fudbal na stadionima sa kanalima i ogradama i jos da dodas bodljikave zice? Teren je juce bio fantastican, a to je ono sto je smetalo francuzima.

Jel stvarno mislis da ovi bolidi koji su usli na teren ne bi preskocili i kanal i ogradu i sve?

Uperi bre prstom na ljude koji su usli na teren, a ne na stadion. Po celom svetu stadioni bez ograda, a tebi nedostaje kanal...Covece bozji...Ja bih pre normalne ljude na stadionu bez ograda, a ti sanjari o divljacima, kanalima, ogradama, bodljikavim zicama, minskim poljima..

racionalizam

pre 9 godina

Politika se kao ni fudbal nesmeju voditi emocijama,
vec razumom.
FIFA ima propise, a oni ne idu nama na ruku.
Srbija je nesposobna da organizuje utakmicu,
a reforme u Srbiji su naucna fantastika. Vreme je za smenu vlasti.

miki

pre 9 godina

@ponekad se pitam da li Karadzic navija protiv Srbije, 15. oktobar 2014 17:35
Vidim da si navijac Zvezde, ali se nemoj da podrzavas izjavu njihovog selektora. Ako stadion sa atletskom stazom nije adekvatan za ovakvu utakmicu, a kakav jeste, majke ti???

Bojan

pre 9 godina

Zabrinjava kolicina emocija oko ove fudbalske utakmice sto samo govori da na ovim prostorima emocije još uvek nadmocno vladaju a da je racio i dalje inferioran. Racionalno bi bilo da ljudi koji su za to odgovorni i neutralni po definiciji napisu svoje izveštaje pa da onda svi na osnovu toga daju svoj stav, ovako se svi izlecu bez da imaju dovoljno informacija.

Bahahs

pre 9 godina

Evo kako su oni planirali da pobede u Bgd.Ako UEFA ne kazni Albaniju, Srbija da se povuce iz takmicenja!
(organ, 15. oktobar 2014 17:38)
A stete ako se srbija povuce haha

abit

pre 9 godina

Aha da, jos trebalo bi srbiju nagraditi za dobro organizovanje fusbalskog matcha.Svasta citam u ovim komentarima a bogami ovi srpski komentari(vecinom) su tako nastrojeni kao da su oni gledali neku druguu utakmicu a ne ovu sto smo je svi gledali.Samo trenutak, kako se mogu dati provocirati toliko organizatori zbog jedne zastave kada u stadionu bilo na hiljade razlicitih zastava pa i onih cetnickih obelezja...?

mare

pre 9 godina

Sve sem 3-0 za Srbiju, zbog odustanka da nastave mec uprkos insistiranju i iz uefe bi bilo katastrofa. Uz to velike novcane kazne i jednima i drugima i po 3 utakmice bez navijaca, takodje i poslednja opomena pred izbacivanje i jednima i drugima.

sajed

pre 9 godina

(laki, 15. oktobar 2014 19:46)

dron je glavni razlog zbog svega sto se dogodilo..da nije bilo toga utakmica bi se igrala do kraja..uefa odlucila da se utakmica nastavi,albanci odbili i otisli kuci..akcija(zastava velikoalbanije) i reakcija (udaranje protivnickih igraca u tunelu,ulazak 6-7 navijaca na teren)je normalna stvar.meni je nekako interesantno videti kako se zavijate da sto bolje opravdate velikoalbansku zastavu da idete cak dotle da indirektno kazete da su srbi sami sebi okacili tu zastavu za malu letelicu u centru beograda ;) bas ste slatki...cmoookk !!!

lelujavi

pre 9 godina

Procitao sam,nazalost, sto ovih tekstova I komentara vezanih za ovaj dogadjaj I svi obiluju kuknjavom I omalovazavanjem Albanaca kao naroda. Ova utakmica je bila svojevrstan test zrelosti jedne nacije,koji smo pali nazalost.
Sjetih se jednog gesta,jednog Alvesa koji je na provokaciju reagovao 'smekerski',jednostavno je pojeo bananu I pobrao simpatije I pokazao 'izazivacu' koliko je glup,ali Boze moj...
Igrati utakmicu visokog rizika na stadionu koji ne ispunjava ni minimum uslova I stvoriti sve 'uslove' za incident je ravno sportskom samoubistvu.

Washington

pre 9 godina

Alo ljudi pogledajte video, navijaci su sutirali albance dok su trcali ka tunelu. Ako je to vama normalno onda ne znam. Zapitajte se kako bi se vi osecali da su nase onako isutirali u Hrvatskoj npr?

Secate se sukoba Jarnija i Bate Mirkovica u Zagrebu? Kad je Bata izasao sa stadiona i digao 3 prsta publici. Zasto tad nisu hrvati izasli na teren i isutirali nase igrace? Mogli su komotno, po nasoj logici! Organizator to ipak nije dozvolio!

Krivim albance za skandal ali nismo ni mi andjeli u celoj ovoj prici. Pogledajte video pa mi iskreno recite da li bi ponovo izasli da nastavite utakmicu!

nene

pre 9 godina

Prosto da covek ne veruje do koje mere ide ljudska zloba i pokvarenost...! Zar zaista nakon svega da verujemo u lazi i ocigledne podvale ovog italijanskog sitnosicardzinskog marionete koji po prilici prvo izlane pa onda pod pritiskom javnosti i autoriteta odrice svoje sopstvene tvrdnje. Ovu bednu lazovci.u treba sto pre ucutkati jer je i on nazalost jedan od onih koji su ucestvovali u stvaranju atmosfere don_invazije na Beograd! FSS mora otvoreno da reaguje na njegove lazi koje smisljeno plasira kao najobicniji placenik.

Sasha Makedonija

pre 9 godina

Srbija morala da ovo anticipira, da predvidi da ce do ovoga doci, ali pokazala da nije zrela , i na moja zalost albanci su opet preduhitrili , tuzna slika srbije