Fudbal 72

Subota, 13.09.2014.

20:52

Da li je bilo penala za Zvezdu?

Sporne odluke na meču Napretka i Crvene zvezde predmet su diskusije posle remija u Kruševcu 0:0.

Da li je bilo penala za Zvezdu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Vladimir

pre 9 godina

(vericane, 14. septembar 2014 08:18)

Čovek skinuo loptu pa pokupio igrača? Postoje laž i prokleta laž. Igrač Napretka je prvi došao do lopte, produžio je u for, onda ga je igrač Zvezde klizećim startom odneo.

Ovakvim komentarisanjem penala za Napredak gubi se svako pravo komentarisanja mogućih penala za Zvezdu.

vlada

pre 9 godina

Druga situacija sa snimka je cist penal ko suza. Za prvu situaciju sa snimka nisam siguran jer se ne vidi dobro iz ovog ugla, ali je to svakako ili penal za Zvezdu ili žuti karton za zvezdinog igrača zbog simuliranja!

Djontra iz 23-eceg i po veka

pre 9 godina

U Zvezdi drug Terza, u Partizanu drug Djura, a u savezu drug Tole...pametnom dosta!!
Sledi finale basketa...
Pozdrav!

Nenad

pre 9 godina

Pa kad se toliko kunes u decu, jel imas oci pa da vidis da je kod drugog "penala" igrac spustio loptu rukom pre nego sto je pao u sesnaestercu? Uostalom nije krenuo uopste ka golu nego ka aut liniji.
Kod prvog se ne vidi noga odbrambenog igraca na snimku, mozda je i bio penal.
Ali meni ne ide u glavu da se neko kune u decu zbog fudbala!!!
(micko, 14. septembar 2014 01:00)
Nije bila ruka,vec ga je lopta pogodila izmedju butine i medjunozja,dok mu je ruka u visini kukova.Pogledaj malo bolje,stavi klip preko celog ekrana i videces.I nema veze gde je krenuo,ako je pokosen u kaznenom,to je penal.Tu mislim na situaciju koja je prikazana na klipu na 0:21.A sto se tice prve sporne situacije,ne vidi se nista iz ovoga ugla od drugog igraca Napretka.Vidi se samo da igrac pada i da ovaj drugi uklizava,ali se sam kontakt ne vidi,zbog drugog igraca Napretka.

Silver Surfer

pre 9 godina

@ Cvarkov

Nije u pitanju bilo koja ekipa vec aktuelni sampion. I jos Crvena zvezda. A kada Zvezda ne napravi ni jednu priliku za gol u 90 minuta, sto je jos gore ne napravi nikakvu akciju za celu utakmicu, onda, ako smatras da si ozbiljan klub, treba da se pozabavis pitanjima vezanim za igru i taktiku, izborom igraca, strucnoscu trenera, kao i ponasanjem kapitena i trenera tokom meca. A sudija moze da pogresi. I grese mnogo bolji od njega. Mora se priznati da sudije tokom prvenstva vise sude u korist Zvezde i Partizana nego na njihovu stetu. Neverovatno je, kako navijaci i jednih i drugih odlicno pamte kada su bili osteceni ali se tesko, ili gotovo nikako, ne secaju utakmica u kojima su im sudijske odluke direktno donele pobedu.
U Zvezdinoj istoriji nisu zabelezeni trener i kapiten sa onakvim ulicarskim ponasanjem. I to je pitanje svih pitanja. Da ne govorim o ocajnoj taktici baziranoj na jednom napadacu, nejasnom izboru igraca (Planic, Gavric, Savicevic, Lazovic), mucenju protiv Vojvodine i Spartaka i generalno vrlo bledoj igri od pocetka prvenstva.
Samo u nasem prvenstvu jedan remi predstavlja katastrofu i dovodi u pitanje osvajanje titule. A onda se pojavi Ludogorec i postavi stvari na svoje mesto, isporuci racun za sve sumnjivo dobijene utakmice i odredi pravu vrednost domaceg prvenstva.

vuchkomilli

pre 9 godina

1. situacija: Kontakta je verovatno bilo, odbrambeni dize levo koleno i napadac zapinje nogom, samim tim odbrambeni obara napadaca s ledja...ali zasto ga i ja, navijac Zvezde ne bih svirao? Zbog nacina na koji Savicevic pada! Kao da ga je metak pogodio u ledja, sa rukama napred, prosipa se po terenu...

2. situacija: Odbrana je nespretna, nema ni ofsajd zamke, odbrambeni startuje s ledja na napadaca koji se sprema da sutne loptu u gol, ne dodiruje loptu, kontakta sa napadacem ima...

Ovaj kiks ima jos vecu tezinu zbog cinjenice da je umesto zutog kartona za napadaca Napredka, koji je evidentno simulirao pokazao na penal za Napredak...

zvezdas

pre 9 godina

Kakav je penal dosudio Napredku, ovi su po tom kriterijumu cisti kao suza.Inace ja kao zvezdas ne bih svirao nijedan penal. Kriterijum sudjenja nije bio ravnopravan za obe strane e to je najveci problem.

krcko

pre 9 godina

jesu bili penali...mislim jeste bio penal nad Jovicem,a za ostale ne verujem...ali kakve to veze ima...partizan su do sad ostetile dvojica sudija i odma su ih suspendovali,pa nikom nista...ovog ce verovatno kazniti 10 meceva zato sto je imao hrabrosti da zvezdu osteti...neka ga kazne,ali nemoj odma da prete nekome i da vracaju sve isto iz prosle godine kad su radili sta su hteli,otimali,namestali,poturali i slicno.
.

vericane

pre 9 godina

grobari jadni kao i uvek...tu ne treba trositi reci.
Oba su penali,da li je bio penal za Napredak,tu se niko ne pita,covek skine loptu,i kasnije pokupi igraca,ovaj svira.
Inace je covek svirao preko 50 faulova,svaki iole start...cak su se i voditelji cudili kriterijumu.I kako onda da bili ko,pored nakvasenog terena,i ovakvog baletanskog kriterijuma,gde je bilo vise prekida nego igre,moze da igra,ili da proba da stvori sansu.Odvratno sudjenje,pa sve i da je Zvezda dobila oba penala. Covek je operisan od svog posla

acaredstar

pre 9 godina

kakve veze ima da li je zvezda imala sanse ili ne!
nas zanima da li je'bio penal ili ne!
a bio je, to i slep vidi i to bar 2 komada!
ko je gledao sinoc real-atletiko i video penal za real, zna o cemu pricam!
na mene je najveci utisak ostavio podatak da je na mecu napravljeno oko 60 prekrsaja, sto govori o ostrom kriterijumu, koji nije primenjivan u sesnestercu napretka

STARA SKOLA

pre 9 godina

Od 38 komentara vec 35 komentara je onih "realnih" grobara koji su rekli pre utakmice da je i ovo Zvezda zatvorila , da joj je napredak filijala i gomile gluposti.

Bilo bi dobro da ste postavili pitanje da li je bio penal i za Napredak, cisto da vidimo jos 35 realnih.

Sto se mene tice, Zvezda je ostecenja kriterijumom sudjenja. Nek nisu bili penali za Zvezdu, ali kako je onda mogao biti za napredak?

micko

pre 9 godina

Sine,ti se ocigledno ne razumes u ovu igru i njena pravila.Ja sam bio na stadionu na zapadnoj tribini,upravo u pravcu 16-erca,gde se dogodila sporna situacija.Smem da se zakunem u decu da je igrac Napretka sapleo Savicevica,bas se lepo videlo a drugi je takodje cist kao suza.
(Toliko, 13. septembar 2014 22:14)

Pa kad se toliko kunes u decu, jel imas oci pa da vidis da je kod drugog "penala" igrac spustio loptu rukom pre nego sto je pao u sesnaestercu? Uostalom nije krenuo uopste ka golu nego ka aut liniji.
Kod prvog se ne vidi noga odbrambenog igraca na snimku, mozda je i bio penal.
Ali meni ne ide u glavu da se neko kune u decu zbog fudbala!!!

ZoranJ

pre 9 godina

Zvezda i Partizan imaju pravo da se žale na sudije samo kada igraju međusobno, protiv svih ostalih je sramota ako ne daju bar dva gola. Glupo je da se ekipa koja gaji šampionske ambicije u utakmici protiv ekipe koja je na 4 utakmice isvojila 1 bod, žali na suđenje. Stvarno, sve i da su 100% u pravu, kako im nije ispod časti, i jednima i drugima!?

pera

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da neko napise da je onaj drugi bio cist penal? Covek jeste pruzio nogu,ali ga je ovaj lagano preskocio(ustvari nije ni preskocio,noga je bila na zemlji),a onda pao kada je video da nece biti nista od prilike za gol. Ono prvo se ne vid.
I brate padate cim udjete u 16,mislio sam da je Kasalica bio problem,ali ode covek,a vi nastavljate po starom.

Cvarkov

pre 9 godina

"...nije stvorila nijednu pravu sansu a pred kraj meca umesto da pokusaju da daju sve od sebe oni padaju ko blesavi u senaestercu i ocekuju od sudije da im pokloni pobedu u 90 i nekom minutu...pogotovu u duboko zaustavnom vremenu..."
Ovo je klasicna patlidjan logika. Dali je jedna ekipa stvorila sansu u toku meca ili nije to uopste nije bitno. Pitanje je "Jel bio penal ili nije"? Svaka se situacija vrati.. kad tad, sta ce tada da komentarise doticni... "genijalac"???
Znaci.. svasta sam do sada procitao, ali mislim... ovo je vrhunac "genijalnosti"!

Lazar

pre 9 godina

Duša 'oće, al' srce klokoce. Vise sreće drugi put, ali ovo nisu penali. Kada bi se ovo sviralo, bilo bi po 5 penala za svaki tim na utakmici.

Sramota

pre 9 godina

Obadva su cisti penali,sramota je sto nisu dosudjeni.Bio sam na stadionu i to na 20-tak metara od mesta gde je bio prvi sporni penal.Lepo se videlo da je igrac Napretka sapleo Savicevica.

Toliko

pre 9 godina

iskreno: prva situacija ni govora, druga neko bi svirao neko ne...
(seljo, 13. septembar 2014 21:28)
Sine,ti se ocigledno ne razumes u ovu igru i njena pravila.Ja sam bio na stadionu na zapadnoj tribini,upravo u pravcu 16-erca,gde se dogodila sporna situacija.Smem da se zakunem u decu da je igrac Napretka sapleo Savicevica,bas se lepo videlo a drugi je takodje cist kao suza.

djoka

pre 9 godina

Svako ko je malo pratio onaj pravi Evropski fudbal a ne ovo sto se igra na nasim poljanama mogao je da vidi da nijedan evropski sudija ne bi svirao penal u ovim situacijama ,pogotovo u dubokom zaustavnom vremenu.Zvezda za celih 90 min. nije stvorila nijednu pravu sansu a pred kraj meca umesto da pokusaju da daju sve od sebe oni padaju ko blesavi u senaestercu i ocekuju od sudije da im pokloni pobedu u 90 i nekom minutu.Sto se tice ponasanja trenera Zvezde na ovoj utakmici, tu vec nema opravdanja.Covek koji vodi klub kao sto je Zvezda ne sme imati manire i ponasanje jednog ulicara i zasluzuje zestoku kaznu zbog onog sto je pokazao danas.

Billy PITON - akademik & ANTITOPALOVIĆ

pre 9 godina

Da , FK CZ je teško oštećena - za ova 2 penala !
A šta je tek dosudjeno za protivnika ( okarakterisano kao penal za Napredak) !?
P.S./ Zna se da je sudija Santrač " čovek zadatka - ili Topalović na tajnom zadatku " !!

Milos#

pre 9 godina

Nije mi jasno sta se grobari javljaju?Na njihovim tekmama autogolovi pljuste..
Ova druga situacija je cist penal,ako cemo objektivno.Samo budite realni..

Nikola

pre 9 godina

Dal je bilo penal za Zvezdu pitate tastatura grobare...Kao oni su realni pa ce priznati da je bio, oni koji su pre utakmice pricali kako je Napredak zvezdina filijala...

ja

pre 9 godina

Ma kakvi bre crni penali, nisu mogli tokom utakmice šansu da stvore pa su onda rešili da u osmominutnoj nadoknadi padaju ko kruške u kaznenom i probaju da iznude penal. Toliko je vidljiva želja bila da se iznudi penal, kako samo olako padaju to je sramota. I onda dižu buku kao oštećeni smo ovo ono a igra nula.

ja

pre 9 godina

Ma kakvi bre crni penali, nisu mogli tokom utakmice šansu da stvore pa su onda rešili da u osmominutnoj nadoknadi padaju ko kruške u kaznenom i probaju da iznude penal. Toliko je vidljiva želja bila da se iznudi penal, kako samo olako padaju to je sramota. I onda dižu buku kao oštećeni smo ovo ono a igra nula.

djoka

pre 9 godina

Svako ko je malo pratio onaj pravi Evropski fudbal a ne ovo sto se igra na nasim poljanama mogao je da vidi da nijedan evropski sudija ne bi svirao penal u ovim situacijama ,pogotovo u dubokom zaustavnom vremenu.Zvezda za celih 90 min. nije stvorila nijednu pravu sansu a pred kraj meca umesto da pokusaju da daju sve od sebe oni padaju ko blesavi u senaestercu i ocekuju od sudije da im pokloni pobedu u 90 i nekom minutu.Sto se tice ponasanja trenera Zvezde na ovoj utakmici, tu vec nema opravdanja.Covek koji vodi klub kao sto je Zvezda ne sme imati manire i ponasanje jednog ulicara i zasluzuje zestoku kaznu zbog onog sto je pokazao danas.

Nikola

pre 9 godina

Dal je bilo penal za Zvezdu pitate tastatura grobare...Kao oni su realni pa ce priznati da je bio, oni koji su pre utakmice pricali kako je Napredak zvezdina filijala...

Billy PITON - akademik & ANTITOPALOVIĆ

pre 9 godina

Da , FK CZ je teško oštećena - za ova 2 penala !
A šta je tek dosudjeno za protivnika ( okarakterisano kao penal za Napredak) !?
P.S./ Zna se da je sudija Santrač " čovek zadatka - ili Topalović na tajnom zadatku " !!

Milos#

pre 9 godina

Nije mi jasno sta se grobari javljaju?Na njihovim tekmama autogolovi pljuste..
Ova druga situacija je cist penal,ako cemo objektivno.Samo budite realni..

Sramota

pre 9 godina

Obadva su cisti penali,sramota je sto nisu dosudjeni.Bio sam na stadionu i to na 20-tak metara od mesta gde je bio prvi sporni penal.Lepo se videlo da je igrac Napretka sapleo Savicevica.

Toliko

pre 9 godina

iskreno: prva situacija ni govora, druga neko bi svirao neko ne...
(seljo, 13. septembar 2014 21:28)
Sine,ti se ocigledno ne razumes u ovu igru i njena pravila.Ja sam bio na stadionu na zapadnoj tribini,upravo u pravcu 16-erca,gde se dogodila sporna situacija.Smem da se zakunem u decu da je igrac Napretka sapleo Savicevica,bas se lepo videlo a drugi je takodje cist kao suza.

Lazar

pre 9 godina

Duša 'oće, al' srce klokoce. Vise sreće drugi put, ali ovo nisu penali. Kada bi se ovo sviralo, bilo bi po 5 penala za svaki tim na utakmici.

micko

pre 9 godina

Sine,ti se ocigledno ne razumes u ovu igru i njena pravila.Ja sam bio na stadionu na zapadnoj tribini,upravo u pravcu 16-erca,gde se dogodila sporna situacija.Smem da se zakunem u decu da je igrac Napretka sapleo Savicevica,bas se lepo videlo a drugi je takodje cist kao suza.
(Toliko, 13. septembar 2014 22:14)

Pa kad se toliko kunes u decu, jel imas oci pa da vidis da je kod drugog "penala" igrac spustio loptu rukom pre nego sto je pao u sesnaestercu? Uostalom nije krenuo uopste ka golu nego ka aut liniji.
Kod prvog se ne vidi noga odbrambenog igraca na snimku, mozda je i bio penal.
Ali meni ne ide u glavu da se neko kune u decu zbog fudbala!!!

zvezdas

pre 9 godina

Kakav je penal dosudio Napredku, ovi su po tom kriterijumu cisti kao suza.Inace ja kao zvezdas ne bih svirao nijedan penal. Kriterijum sudjenja nije bio ravnopravan za obe strane e to je najveci problem.

pera

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da neko napise da je onaj drugi bio cist penal? Covek jeste pruzio nogu,ali ga je ovaj lagano preskocio(ustvari nije ni preskocio,noga je bila na zemlji),a onda pao kada je video da nece biti nista od prilike za gol. Ono prvo se ne vid.
I brate padate cim udjete u 16,mislio sam da je Kasalica bio problem,ali ode covek,a vi nastavljate po starom.

ZoranJ

pre 9 godina

Zvezda i Partizan imaju pravo da se žale na sudije samo kada igraju međusobno, protiv svih ostalih je sramota ako ne daju bar dva gola. Glupo je da se ekipa koja gaji šampionske ambicije u utakmici protiv ekipe koja je na 4 utakmice isvojila 1 bod, žali na suđenje. Stvarno, sve i da su 100% u pravu, kako im nije ispod časti, i jednima i drugima!?

Silver Surfer

pre 9 godina

@ Cvarkov

Nije u pitanju bilo koja ekipa vec aktuelni sampion. I jos Crvena zvezda. A kada Zvezda ne napravi ni jednu priliku za gol u 90 minuta, sto je jos gore ne napravi nikakvu akciju za celu utakmicu, onda, ako smatras da si ozbiljan klub, treba da se pozabavis pitanjima vezanim za igru i taktiku, izborom igraca, strucnoscu trenera, kao i ponasanjem kapitena i trenera tokom meca. A sudija moze da pogresi. I grese mnogo bolji od njega. Mora se priznati da sudije tokom prvenstva vise sude u korist Zvezde i Partizana nego na njihovu stetu. Neverovatno je, kako navijaci i jednih i drugih odlicno pamte kada su bili osteceni ali se tesko, ili gotovo nikako, ne secaju utakmica u kojima su im sudijske odluke direktno donele pobedu.
U Zvezdinoj istoriji nisu zabelezeni trener i kapiten sa onakvim ulicarskim ponasanjem. I to je pitanje svih pitanja. Da ne govorim o ocajnoj taktici baziranoj na jednom napadacu, nejasnom izboru igraca (Planic, Gavric, Savicevic, Lazovic), mucenju protiv Vojvodine i Spartaka i generalno vrlo bledoj igri od pocetka prvenstva.
Samo u nasem prvenstvu jedan remi predstavlja katastrofu i dovodi u pitanje osvajanje titule. A onda se pojavi Ludogorec i postavi stvari na svoje mesto, isporuci racun za sve sumnjivo dobijene utakmice i odredi pravu vrednost domaceg prvenstva.

krcko

pre 9 godina

jesu bili penali...mislim jeste bio penal nad Jovicem,a za ostale ne verujem...ali kakve to veze ima...partizan su do sad ostetile dvojica sudija i odma su ih suspendovali,pa nikom nista...ovog ce verovatno kazniti 10 meceva zato sto je imao hrabrosti da zvezdu osteti...neka ga kazne,ali nemoj odma da prete nekome i da vracaju sve isto iz prosle godine kad su radili sta su hteli,otimali,namestali,poturali i slicno.
.

Vladimir

pre 9 godina

(vericane, 14. septembar 2014 08:18)

Čovek skinuo loptu pa pokupio igrača? Postoje laž i prokleta laž. Igrač Napretka je prvi došao do lopte, produžio je u for, onda ga je igrač Zvezde klizećim startom odneo.

Ovakvim komentarisanjem penala za Napredak gubi se svako pravo komentarisanja mogućih penala za Zvezdu.

Djontra iz 23-eceg i po veka

pre 9 godina

U Zvezdi drug Terza, u Partizanu drug Djura, a u savezu drug Tole...pametnom dosta!!
Sledi finale basketa...
Pozdrav!

STARA SKOLA

pre 9 godina

Od 38 komentara vec 35 komentara je onih "realnih" grobara koji su rekli pre utakmice da je i ovo Zvezda zatvorila , da joj je napredak filijala i gomile gluposti.

Bilo bi dobro da ste postavili pitanje da li je bio penal i za Napredak, cisto da vidimo jos 35 realnih.

Sto se mene tice, Zvezda je ostecenja kriterijumom sudjenja. Nek nisu bili penali za Zvezdu, ali kako je onda mogao biti za napredak?

vericane

pre 9 godina

grobari jadni kao i uvek...tu ne treba trositi reci.
Oba su penali,da li je bio penal za Napredak,tu se niko ne pita,covek skine loptu,i kasnije pokupi igraca,ovaj svira.
Inace je covek svirao preko 50 faulova,svaki iole start...cak su se i voditelji cudili kriterijumu.I kako onda da bili ko,pored nakvasenog terena,i ovakvog baletanskog kriterijuma,gde je bilo vise prekida nego igre,moze da igra,ili da proba da stvori sansu.Odvratno sudjenje,pa sve i da je Zvezda dobila oba penala. Covek je operisan od svog posla

vlada

pre 9 godina

Druga situacija sa snimka je cist penal ko suza. Za prvu situaciju sa snimka nisam siguran jer se ne vidi dobro iz ovog ugla, ali je to svakako ili penal za Zvezdu ili žuti karton za zvezdinog igrača zbog simuliranja!

acaredstar

pre 9 godina

kakve veze ima da li je zvezda imala sanse ili ne!
nas zanima da li je'bio penal ili ne!
a bio je, to i slep vidi i to bar 2 komada!
ko je gledao sinoc real-atletiko i video penal za real, zna o cemu pricam!
na mene je najveci utisak ostavio podatak da je na mecu napravljeno oko 60 prekrsaja, sto govori o ostrom kriterijumu, koji nije primenjivan u sesnestercu napretka

Cvarkov

pre 9 godina

"...nije stvorila nijednu pravu sansu a pred kraj meca umesto da pokusaju da daju sve od sebe oni padaju ko blesavi u senaestercu i ocekuju od sudije da im pokloni pobedu u 90 i nekom minutu...pogotovu u duboko zaustavnom vremenu..."
Ovo je klasicna patlidjan logika. Dali je jedna ekipa stvorila sansu u toku meca ili nije to uopste nije bitno. Pitanje je "Jel bio penal ili nije"? Svaka se situacija vrati.. kad tad, sta ce tada da komentarise doticni... "genijalac"???
Znaci.. svasta sam do sada procitao, ali mislim... ovo je vrhunac "genijalnosti"!

Nenad

pre 9 godina

Pa kad se toliko kunes u decu, jel imas oci pa da vidis da je kod drugog "penala" igrac spustio loptu rukom pre nego sto je pao u sesnaestercu? Uostalom nije krenuo uopste ka golu nego ka aut liniji.
Kod prvog se ne vidi noga odbrambenog igraca na snimku, mozda je i bio penal.
Ali meni ne ide u glavu da se neko kune u decu zbog fudbala!!!
(micko, 14. septembar 2014 01:00)
Nije bila ruka,vec ga je lopta pogodila izmedju butine i medjunozja,dok mu je ruka u visini kukova.Pogledaj malo bolje,stavi klip preko celog ekrana i videces.I nema veze gde je krenuo,ako je pokosen u kaznenom,to je penal.Tu mislim na situaciju koja je prikazana na klipu na 0:21.A sto se tice prve sporne situacije,ne vidi se nista iz ovoga ugla od drugog igraca Napretka.Vidi se samo da igrac pada i da ovaj drugi uklizava,ali se sam kontakt ne vidi,zbog drugog igraca Napretka.

vuchkomilli

pre 9 godina

1. situacija: Kontakta je verovatno bilo, odbrambeni dize levo koleno i napadac zapinje nogom, samim tim odbrambeni obara napadaca s ledja...ali zasto ga i ja, navijac Zvezde ne bih svirao? Zbog nacina na koji Savicevic pada! Kao da ga je metak pogodio u ledja, sa rukama napred, prosipa se po terenu...

2. situacija: Odbrana je nespretna, nema ni ofsajd zamke, odbrambeni startuje s ledja na napadaca koji se sprema da sutne loptu u gol, ne dodiruje loptu, kontakta sa napadacem ima...

Ovaj kiks ima jos vecu tezinu zbog cinjenice da je umesto zutog kartona za napadaca Napredka, koji je evidentno simulirao pokazao na penal za Napredak...

Toliko

pre 9 godina

iskreno: prva situacija ni govora, druga neko bi svirao neko ne...
(seljo, 13. septembar 2014 21:28)
Sine,ti se ocigledno ne razumes u ovu igru i njena pravila.Ja sam bio na stadionu na zapadnoj tribini,upravo u pravcu 16-erca,gde se dogodila sporna situacija.Smem da se zakunem u decu da je igrac Napretka sapleo Savicevica,bas se lepo videlo a drugi je takodje cist kao suza.

Sramota

pre 9 godina

Obadva su cisti penali,sramota je sto nisu dosudjeni.Bio sam na stadionu i to na 20-tak metara od mesta gde je bio prvi sporni penal.Lepo se videlo da je igrac Napretka sapleo Savicevica.

Milos#

pre 9 godina

Nije mi jasno sta se grobari javljaju?Na njihovim tekmama autogolovi pljuste..
Ova druga situacija je cist penal,ako cemo objektivno.Samo budite realni..

Nikola

pre 9 godina

Dal je bilo penal za Zvezdu pitate tastatura grobare...Kao oni su realni pa ce priznati da je bio, oni koji su pre utakmice pricali kako je Napredak zvezdina filijala...

Billy PITON - akademik & ANTITOPALOVIĆ

pre 9 godina

Da , FK CZ je teško oštećena - za ova 2 penala !
A šta je tek dosudjeno za protivnika ( okarakterisano kao penal za Napredak) !?
P.S./ Zna se da je sudija Santrač " čovek zadatka - ili Topalović na tajnom zadatku " !!

ja

pre 9 godina

Ma kakvi bre crni penali, nisu mogli tokom utakmice šansu da stvore pa su onda rešili da u osmominutnoj nadoknadi padaju ko kruške u kaznenom i probaju da iznude penal. Toliko je vidljiva želja bila da se iznudi penal, kako samo olako padaju to je sramota. I onda dižu buku kao oštećeni smo ovo ono a igra nula.

djoka

pre 9 godina

Svako ko je malo pratio onaj pravi Evropski fudbal a ne ovo sto se igra na nasim poljanama mogao je da vidi da nijedan evropski sudija ne bi svirao penal u ovim situacijama ,pogotovo u dubokom zaustavnom vremenu.Zvezda za celih 90 min. nije stvorila nijednu pravu sansu a pred kraj meca umesto da pokusaju da daju sve od sebe oni padaju ko blesavi u senaestercu i ocekuju od sudije da im pokloni pobedu u 90 i nekom minutu.Sto se tice ponasanja trenera Zvezde na ovoj utakmici, tu vec nema opravdanja.Covek koji vodi klub kao sto je Zvezda ne sme imati manire i ponasanje jednog ulicara i zasluzuje zestoku kaznu zbog onog sto je pokazao danas.

Lazar

pre 9 godina

Duša 'oće, al' srce klokoce. Vise sreće drugi put, ali ovo nisu penali. Kada bi se ovo sviralo, bilo bi po 5 penala za svaki tim na utakmici.

vericane

pre 9 godina

grobari jadni kao i uvek...tu ne treba trositi reci.
Oba su penali,da li je bio penal za Napredak,tu se niko ne pita,covek skine loptu,i kasnije pokupi igraca,ovaj svira.
Inace je covek svirao preko 50 faulova,svaki iole start...cak su se i voditelji cudili kriterijumu.I kako onda da bili ko,pored nakvasenog terena,i ovakvog baletanskog kriterijuma,gde je bilo vise prekida nego igre,moze da igra,ili da proba da stvori sansu.Odvratno sudjenje,pa sve i da je Zvezda dobila oba penala. Covek je operisan od svog posla

acaredstar

pre 9 godina

kakve veze ima da li je zvezda imala sanse ili ne!
nas zanima da li je'bio penal ili ne!
a bio je, to i slep vidi i to bar 2 komada!
ko je gledao sinoc real-atletiko i video penal za real, zna o cemu pricam!
na mene je najveci utisak ostavio podatak da je na mecu napravljeno oko 60 prekrsaja, sto govori o ostrom kriterijumu, koji nije primenjivan u sesnestercu napretka

STARA SKOLA

pre 9 godina

Od 38 komentara vec 35 komentara je onih "realnih" grobara koji su rekli pre utakmice da je i ovo Zvezda zatvorila , da joj je napredak filijala i gomile gluposti.

Bilo bi dobro da ste postavili pitanje da li je bio penal i za Napredak, cisto da vidimo jos 35 realnih.

Sto se mene tice, Zvezda je ostecenja kriterijumom sudjenja. Nek nisu bili penali za Zvezdu, ali kako je onda mogao biti za napredak?

Cvarkov

pre 9 godina

"...nije stvorila nijednu pravu sansu a pred kraj meca umesto da pokusaju da daju sve od sebe oni padaju ko blesavi u senaestercu i ocekuju od sudije da im pokloni pobedu u 90 i nekom minutu...pogotovu u duboko zaustavnom vremenu..."
Ovo je klasicna patlidjan logika. Dali je jedna ekipa stvorila sansu u toku meca ili nije to uopste nije bitno. Pitanje je "Jel bio penal ili nije"? Svaka se situacija vrati.. kad tad, sta ce tada da komentarise doticni... "genijalac"???
Znaci.. svasta sam do sada procitao, ali mislim... ovo je vrhunac "genijalnosti"!

vlada

pre 9 godina

Druga situacija sa snimka je cist penal ko suza. Za prvu situaciju sa snimka nisam siguran jer se ne vidi dobro iz ovog ugla, ali je to svakako ili penal za Zvezdu ili žuti karton za zvezdinog igrača zbog simuliranja!

zvezdas

pre 9 godina

Kakav je penal dosudio Napredku, ovi su po tom kriterijumu cisti kao suza.Inace ja kao zvezdas ne bih svirao nijedan penal. Kriterijum sudjenja nije bio ravnopravan za obe strane e to je najveci problem.

micko

pre 9 godina

Sine,ti se ocigledno ne razumes u ovu igru i njena pravila.Ja sam bio na stadionu na zapadnoj tribini,upravo u pravcu 16-erca,gde se dogodila sporna situacija.Smem da se zakunem u decu da je igrac Napretka sapleo Savicevica,bas se lepo videlo a drugi je takodje cist kao suza.
(Toliko, 13. septembar 2014 22:14)

Pa kad se toliko kunes u decu, jel imas oci pa da vidis da je kod drugog "penala" igrac spustio loptu rukom pre nego sto je pao u sesnaestercu? Uostalom nije krenuo uopste ka golu nego ka aut liniji.
Kod prvog se ne vidi noga odbrambenog igraca na snimku, mozda je i bio penal.
Ali meni ne ide u glavu da se neko kune u decu zbog fudbala!!!

krcko

pre 9 godina

jesu bili penali...mislim jeste bio penal nad Jovicem,a za ostale ne verujem...ali kakve to veze ima...partizan su do sad ostetile dvojica sudija i odma su ih suspendovali,pa nikom nista...ovog ce verovatno kazniti 10 meceva zato sto je imao hrabrosti da zvezdu osteti...neka ga kazne,ali nemoj odma da prete nekome i da vracaju sve isto iz prosle godine kad su radili sta su hteli,otimali,namestali,poturali i slicno.
.

Silver Surfer

pre 9 godina

@ Cvarkov

Nije u pitanju bilo koja ekipa vec aktuelni sampion. I jos Crvena zvezda. A kada Zvezda ne napravi ni jednu priliku za gol u 90 minuta, sto je jos gore ne napravi nikakvu akciju za celu utakmicu, onda, ako smatras da si ozbiljan klub, treba da se pozabavis pitanjima vezanim za igru i taktiku, izborom igraca, strucnoscu trenera, kao i ponasanjem kapitena i trenera tokom meca. A sudija moze da pogresi. I grese mnogo bolji od njega. Mora se priznati da sudije tokom prvenstva vise sude u korist Zvezde i Partizana nego na njihovu stetu. Neverovatno je, kako navijaci i jednih i drugih odlicno pamte kada su bili osteceni ali se tesko, ili gotovo nikako, ne secaju utakmica u kojima su im sudijske odluke direktno donele pobedu.
U Zvezdinoj istoriji nisu zabelezeni trener i kapiten sa onakvim ulicarskim ponasanjem. I to je pitanje svih pitanja. Da ne govorim o ocajnoj taktici baziranoj na jednom napadacu, nejasnom izboru igraca (Planic, Gavric, Savicevic, Lazovic), mucenju protiv Vojvodine i Spartaka i generalno vrlo bledoj igri od pocetka prvenstva.
Samo u nasem prvenstvu jedan remi predstavlja katastrofu i dovodi u pitanje osvajanje titule. A onda se pojavi Ludogorec i postavi stvari na svoje mesto, isporuci racun za sve sumnjivo dobijene utakmice i odredi pravu vrednost domaceg prvenstva.

pera

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da neko napise da je onaj drugi bio cist penal? Covek jeste pruzio nogu,ali ga je ovaj lagano preskocio(ustvari nije ni preskocio,noga je bila na zemlji),a onda pao kada je video da nece biti nista od prilike za gol. Ono prvo se ne vid.
I brate padate cim udjete u 16,mislio sam da je Kasalica bio problem,ali ode covek,a vi nastavljate po starom.

Nenad

pre 9 godina

Pa kad se toliko kunes u decu, jel imas oci pa da vidis da je kod drugog "penala" igrac spustio loptu rukom pre nego sto je pao u sesnaestercu? Uostalom nije krenuo uopste ka golu nego ka aut liniji.
Kod prvog se ne vidi noga odbrambenog igraca na snimku, mozda je i bio penal.
Ali meni ne ide u glavu da se neko kune u decu zbog fudbala!!!
(micko, 14. septembar 2014 01:00)
Nije bila ruka,vec ga je lopta pogodila izmedju butine i medjunozja,dok mu je ruka u visini kukova.Pogledaj malo bolje,stavi klip preko celog ekrana i videces.I nema veze gde je krenuo,ako je pokosen u kaznenom,to je penal.Tu mislim na situaciju koja je prikazana na klipu na 0:21.A sto se tice prve sporne situacije,ne vidi se nista iz ovoga ugla od drugog igraca Napretka.Vidi se samo da igrac pada i da ovaj drugi uklizava,ali se sam kontakt ne vidi,zbog drugog igraca Napretka.

Vladimir

pre 9 godina

(vericane, 14. septembar 2014 08:18)

Čovek skinuo loptu pa pokupio igrača? Postoje laž i prokleta laž. Igrač Napretka je prvi došao do lopte, produžio je u for, onda ga je igrač Zvezde klizećim startom odneo.

Ovakvim komentarisanjem penala za Napredak gubi se svako pravo komentarisanja mogućih penala za Zvezdu.

ZoranJ

pre 9 godina

Zvezda i Partizan imaju pravo da se žale na sudije samo kada igraju međusobno, protiv svih ostalih je sramota ako ne daju bar dva gola. Glupo je da se ekipa koja gaji šampionske ambicije u utakmici protiv ekipe koja je na 4 utakmice isvojila 1 bod, žali na suđenje. Stvarno, sve i da su 100% u pravu, kako im nije ispod časti, i jednima i drugima!?

vuchkomilli

pre 9 godina

1. situacija: Kontakta je verovatno bilo, odbrambeni dize levo koleno i napadac zapinje nogom, samim tim odbrambeni obara napadaca s ledja...ali zasto ga i ja, navijac Zvezde ne bih svirao? Zbog nacina na koji Savicevic pada! Kao da ga je metak pogodio u ledja, sa rukama napred, prosipa se po terenu...

2. situacija: Odbrana je nespretna, nema ni ofsajd zamke, odbrambeni startuje s ledja na napadaca koji se sprema da sutne loptu u gol, ne dodiruje loptu, kontakta sa napadacem ima...

Ovaj kiks ima jos vecu tezinu zbog cinjenice da je umesto zutog kartona za napadaca Napredka, koji je evidentno simulirao pokazao na penal za Napredak...

Djontra iz 23-eceg i po veka

pre 9 godina

U Zvezdi drug Terza, u Partizanu drug Djura, a u savezu drug Tole...pametnom dosta!!
Sledi finale basketa...
Pozdrav!