Tenis 328

Ponedeljak, 08.09.2014.

23:11

Briljantni Čilić osvojio US open!

Hrvatski teniser Marin Čilić osvojio je svoju prvu Gren slem titulu u karijeri, pošto je u finalu US opena deklasirao Keija Nišikorija sa 6:3, 6:3, 6:3.

Briljantni Èiliæ osvojio US open! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

328 Komentari

Sortiraj po:

SrbinCrnogorac

pre 9 godina

nakon roland garrosa, wimbldona, davis cupa imamo i us open nedostaje nam još samo australian open pa da u hrvatskoj imamo kompletirane sve najveće teniske trofeje.
(Tomislav, 09. septembar 2014 10:40)

Niko nema što srbin (već) imade !?

da nije Cvetozar bio bi Sveznar

pre 9 godina

E, pa nije nego! Bas ga pogodi, Fancy! Najiritantniji i najneomiljeniji teniser danasnjice (u celom svetu) je verovatno Novak Djokovic. Ja sam Srbin, ali je to tako.
(Cvetozar, 9. septembar 2014 15:30)

To sto si Srbin ne znaci da ne lupetas gluposti

kobe bryant

pre 9 godina

Svaka čast Marinu. Zasluženo je osvojio turnir. A što se tiče Nišikorija, nije bio na nivou od prethodnog meča. Protiv Novaka je pružio partiju života i prosto nije mogao da ponovi igru protiv Marina. Svakako mi je Žao što nisam gledao Novaka protiv ovako raspoloženog Čilića. Ne kažem dj bi Novak dobio, ali bi sigurno meč bio daleko uzbudljiviji.

Jim Jefferies

pre 9 godina

@(nenad rs, 09. septembar 2014 14:49): Novak je veliki sportista, ali izjaviti da je jedan od najvećih u istoriji sporta?! Čime bi, kada bi morao, potkrepio ovu tvrdnju?

MomaSRB

pre 9 godina

Susjedi, jel sad znate kako se mi osecamo par puta mesecno, sto se tice tenisa i sportskih uspeha?

Od onog Ivanisevicevog trofeja do ovog je proslo 20 godina, sad ima da vas nema nigde narednih 20. Ajd zdravo. (Custendil Pasa, 09. septembar 2014 01:12)

Znači sad opet čekanje 20 godina!?

zigot

pre 9 godina

svaka cast i iskrene cestitke Marinu! ...ovo je fenomenalan uspeh sam po sebi a pogotovo posle onakve nepravde koja mu je ucinjena prosle godine.

PS: takodje, jos vece cestitke za jos veci uspeh - zato sto je normalan hrvat ;-)

Mrgud

pre 9 godina

@Madjar,
Jedna amerikanka "kojih skoro i da nije bilo" je uzela i ovaj US Open i verovatno je najbolja teniserka u istoriji ovog sporta. Sigurno najdominantnija.

Cvetozar

pre 9 godina

ovi hrvati kao da pelcuju tenisere svi su na isti kalup visoki krakati samo rokaju servise i strasno iritantni...
(fancy, 8. septembar 2014 22:47)

E, pa nije nego! Bas ga pogodi, Fancy! Najiritantniji i najneomiljeniji teniser danasnjice (u celom svetu) je verovatno Novak Djokovic. Ja sam Srbin, ali je to tako.

nenad rs

pre 9 godina

Поредити Нолета и Чолића је апсурд,Ноле је већ сад један од највећих у историји спорта.Иначе Марину свака част на победи.

haha

pre 9 godina

Za sve one komsije koje se hvale svojim skijasima i atleticarima, napomenuo bih da i mi imamo odlicne atleticare, a takodje bih napomenuo tekvondo, kajak, basket(sport koji ce biti olimpijska disciplina)...

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Nasmejah se pre neki dan kada neko rece da ce uzeti titulu, kad ono...svaka cast momku.
(Vz, 9. septembar 2014 01:53)

Ja sam to rekao,ja sam rekao da ce komsa Cilic da osvoji titulu.Moracu da pocnem da posecujem kladionicu. :))

Vlado

pre 9 godina

Svaka cast Cilicu, igrao je vrhunski tenis. Napadacki, koncentrisano, snazno, bez kalkulisanja. A ne ovaj nas, odigra par gemova na nivou a onda krene da se prenemaze.

Gledam i ne vjerujem

pre 9 godina

Ja uvek navijam za Srbe, bili oni pravoslavni, katolici (Dalmatinci) poput Cilica ili muslimani.Hvala Marine na ovoj pobedi!Djokovic, Cilic, Bekric - tri su vere a jednoga roda!
(Dejan, 09. septembar 2014 09:30)
A za Bolta, Fernanda Alonsa?!? Čujem da su i oni Srbi!

Tomislav

pre 9 godina

nakon roland garrosa, wimbldona, davis cupa imamo i us open nedostaje nam još samo australian open pa da u hrvatskoj imamo kompletirane sve najveće teniske trofeje.

dalibor

pre 9 godina

mislim da se to sada desilo da cilic osvoji takav turnir i da dugo vise nece.ipak federer,djokovic i nadal su daleko ispred njega.znam da ce sada komsije da me napadaju ali realno je to samo.a za tebe Gunther, je si to slucajno ili namerno izostavio odbojku,vatepolu,plivanje i kosarku?:) evo kada tvrdis vec kako je hrvatska sila u sportu spram srbije samo neko uporedjivanje srbija 2014: vaterpolo: evropski prvaci, svetska liga 1 mesto. odbojka: trenutno se igra sp i srbija ucestvuje na sp-u.rezultat ce se saznati. kosarka: srbija u cetvrtfinula sp-a, tenis: djokovic 1 teniser sveta. hrvatska 2014: vaterpolo 5 na ep-u, odbojka: hrvatske ne postoji na mapi sveta u odbojci, kosarka: ispali u osmini finalu, a u svetu kosarke vi vec 20 godina ne postojite jer n emate nikakav uspeh u kosarci, tenis: cilic 9 teniser sveta.

Ardbeg

pre 9 godina

Neka je covek osvojio. Drago mi je. Ali bice to 'one time wonder' kao i Wawrinka, Del Potro... Velika trojka se tako zove zato sto konstantno igraju na visokom niveo. Iznenadjenja su moguca u svakom sportu - pa Albanija je pobedila Porugal u fudbalu.

!!!

pre 9 godina

Cilic je ovom pobjedom 9 tenisac na atp listi a posto do kraja godine brani NULA bodova ima mogucnost da bez problema napadne 5 mjesto a uz neki osvojen turnir cak i 4 mjesto,inace vec sad je osigurao zavrsni masters u londonu!!!!

madjar

pre 9 godina

Nisam ni Srbin ni Hrvat vec ljubitelj ovog sporta. Bravo Marine igrao si tako dobro da si trofej zasluzio. Kao neko sa Balkana i iz Srbije orvo navijam (u svim sportovima) prvo za one iz Srbije, zatim za komsije potom za sportiste Balkan, potom za Evropljane a sasvim nakraju za Amere, kojih ovde kao da i nije bilo. Jos jednom cestitke Marinu i sa zeljom da osvoji jos mnogo GS titula, sto je realno s obzirom na kvalitet igre koji ima.

Rale

pre 9 godina

Brale, usporedi ti Rođera i Đokovića:
Federer - Đoković = 17:7 u Grand Slamovima

A za tebe je vjerojatno Đoković bolji od Federera, zar ne?

"Za sve one koji se usudjuju da porede Djokovica i Cilica:

Datum rodnjenja: Djokovic 22.05.1987 ; Cilic 28.09.1988 ;
Rank na svetu: Djokovic 1 ; Cilic 9 ;
Ukupan broj titula u karijeri: Djokovic 45 ; Cilic 12 ;
Ukupan broj GS titula: Djokovic 7 ; Cilic 1 ;
Medjusobni skor: Djokovic 10-0 Cilic "

kika

pre 9 godina

Svaka čast Čiliću, on je u ovom i ovakvom finalu u kome se zasluženo našao osvijio isto tako zasluženo trofej. Šta reći za Nišikorija, čitavog meča imala sam utisak da ga je sramota što igra finale i kao da jedva čeka da se ceo cirkus u tom delu žreba završi.

Tomislav

pre 9 godina

došao sam na ovaj portal da vidim koliko ste jadni ali ste me ugodno iznenadili sa čestitkama novom hrvatskom prvaku svijeta. bravo za marina kojem ovo sigurno nije zadnji g.s. a nije ni prvi ako računamo i juniorsku konkurenciju.
pozdrav iz sunčane rijeke.

Prolaznik

pre 9 godina

Svaka cast Marine.
Zasluzio ga je definitivno. Izgleda da je na kraju Ivanisevic potpuno bio u pravu, kad je rekao da Marin moze medju prvih 5.

Branimir

pre 9 godina

Čiliću svaka čast, priznajem da sam sumnjao do polovine trećeg seta. Danas je Čilićev dan i nećemo ni o Noletu ni o Rafi ni o Federeru, još jednom svaka čast! Dobro, važan je i trener ali ipak je lakše davati dobre savete nego biti jak a koncentriran 7 mečeva u nizu...
PS B92 oduševljen sam ovim portalom jer omogućuje pravu razmenu mišljenja iz čitave regije.

Dobro

pre 9 godina

Da, osvojio, nego sta! I to ne jednom nego tri puta:
Prvi put, zadnji put ...i nikad vise :-)

Setimo se euforije (dobrih)igraca poput Vavrinke, Safina, Korde, Krajiceka, Johansona, Gaudija, Ferera, Koste, pa i Del Potra.
Zenski tenis da i ne spominjem.

Cestitke Marinu za osvojeni turnir, ali ko prati tenis (vec tridesetak godina, kao ja) zna da je lako zablistati ali jako tesko ocuvati, odbraniti i ostati u vrhu.
Zivim na zapadu i pratim i njhove komentare i rekcije na Marinovu pobedu. Verujte, nema skoro ni jednog portala koji u istom tekstu o pobedi ne spominje aferu o doping prosle godine. To baca senku na celu Marinovu pricu, i to se ne moze promeniti.

Marinova igra je iskjucivo bazirana na servisu a ako se ukase prilika i na 'flat' forhendu. To nije dovoljno za sampiona na duge staze. Posto je vec u poodmaklim godinama, nisam siguran da moze da promeni puno toga u narednim godinama.
Drugim recima, zablistao na trenutak .... ali za dalje... nisam bas uveren.

Inace, izgledao mi je oduvek kao sasvim OK momak. Pristojan i normalan.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

VOJKAN

pre 9 godina

Sve cestitke Marinu na osvajanju US Opena.Ucinio je dva velika podviga,pobedio Federera i omogucio Novaku jos jedno 20 nedelja na prvom mestu,kao i osvajanje prvog Gren Slema.Da je Federer prosao u finale glatko bi osvojio 18-tu GS titulu...ali nije zahvaljujuci Marinu!
Bravo Marine na prikazanoj igri,pozdrav iz Nisa

puk.Bjelajac

pre 9 godina

E,moj Djokovicu,ko je tebe pobedio u polufinalu!
Zahvaljuju ti se Murray,Wawrinka i sada Cilic,za GS, koje vise nikad nece da osvoje!

NS

pre 9 godina

Iskreno sumnjam da covek koji je prosle godine suspendovan, Zbog nedozvoljenih sredstava ovako ubedljivo dobije zadnja tri meca pa ko je zadnji put tako lako uzeo GS ni Rafa ni Nole ni Federer........... tu nesto nije u redu.

Dejan

pre 9 godina

Ja uvek navijam za Srbe, bili oni pravoslavni, katolici (Dalmatinci) poput Cilica ili muslimani.
Hvala Marine na ovoj pobedi!
Djokovic, Cilic, Bekric - tri su vere a jednoga roda!

Goran G

pre 9 godina

Pre svega čestitke Čiliću na sjajnom uspehu i fantastičnim igrama na ovogodišnjem USO. Bez namere da umanjim bilo šta, ovo je sam par statističkih podataka. Čilić je samo 1 godinu mlađi od Novaka. Hoću da kažem da i nije baš dečkić za prvi GS. Od 11 njegovih titula sve su iz serije ATP250 (od toga 4 puta Zagreb)! Momak je odigrao samo 2 finala ATP500 i nula finala ATP1000. Nadam se da grešim, ali ovo je sasvim sigurno "one slam wonder" poput Rodika, Vavrinke, Delpa. Bez obzira na sve, čestitke još jednom. Za uspeh je potrebna isreća i m*da što je Čilić demonstrirao na ovom USO.

Teniser

pre 9 godina

Moram da čestitam Marinu (a nije mi lako) na možda nauverljivijem osvajanju GS-a u zadnjih nekoliko godina. A onoj našoj babi bi svašta napisao, ali neću zbog minulog rada. Samo da ga bude sram... A možda je i bolje, ovaj kroasan bi ga oduvao u finalu. I još ovaj ide da igra za kockaste u DC, a tek u sredu stiže u Evropu, a naša patriota umoran...

Aca Znalac

pre 9 godina

Briljantni Čilić, mislim svaka čast, ali kako je igrao ovaj zalutali čovek je znate šta u najmanju ruku, uništavanje lepote tenise. Kako je ovaj došao do finala i kako je obedio Raonića, Vavrinku i Đokovića to mislim da ni ptice na grani neznaju. Pa ne da je finale bilo očajno nego je izgledalo kao prvo kolo kvalifikacija GS. Pa bolje bi odigrala finale naša mala Krunićka nego ovaj zalutali teniser.
Inače čestitam Čiliću na odučavanju od tenisa ovog zalutalog čoveka. Ne da ga je poderao, kao svinja masan džak, nego ga je onako izdevetao kao malo dete.JOF.

mikin

pre 9 godina

"Briljantni Čilić osvojio US open!"
-----------------------------------
Nije li malo naslov pretenciozan? Decku se ukazala sansa zivota i on ju je iskoristio. I treba mu cestitati na tome. Sve preko toga nema veze sa realnoscu. Uzeti Grand Slam a pobediti samo jednog od cetvorice (i to onog na zalasku karijere) odavno se nije desilo. Igra ove dvojice u finalu US open-a jako je daleko od igre koju su igrali u finalima Nadal, Djokovic, Marej, Federer. I ovo je drastican pad te igre. Kao sto je Federer iskoristio sansu i uzeo jedini Roland Garros posle kiksa Nadala u mecu sa Soderlingom, slicno je ucionio i Cilic. Za svoj usudjujem se reci jedini Grand Slam veliku zahvalnost Cilic treba odati Djokovicu na onakvoj sramotnoj igri sa Nisikorijem. Tek se u finalu videlo koliki su njegovi dometi.
Sve u svemu, Nadal nije igrao, Djokovic je u potpunom autu po pitanju psiholoskog stanja (sem ako u pitanju nije nesto drugo), Marej ni blizu svoje igre, Berdih totalno van forme, Federer na zalasku karijere. Jedina ozbiljna pretnja Cilicu bio je Simon koji je isuvise samouvereno usao u mec sa njim i doprineo najvecem iznenadjenju na teniskim terenima - covek nicim izazvan, iz cista mira osvojio Grand Slam. Istorija se ponavlja u Hrvata.
Da je neko stavio novce na Ivanisevica svojevremeno i sada na Cilica obezbedio bi porodicu za sva vremena.

Zagreb, HR

pre 9 godina

Naravno kao svaki Hrvat gledao sam mec za povijest, uzivao sam u totalnu dominaciju Cilica, ne samo u igri, neko u psihologiji igre.... Podsjeca me Djokovica prije 4-5 godine kad je bio gladan slave! NE MOZE SE USPOREDJIVAT CILICEV USPJEH SA DJOKOVICEV STATUS U TENISU, ali ako Cilic nastavi s ovakvom igrom (stalozenost u glavi) imat ce lijepu karijeru, a mozda jos jedan Grand Slam, Sretno Cilicu i Djokovicu!! LP iz Hrvatske Prijestolnice...

estiar

pre 9 godina

Bilo koji uspeh Srba ili Hrvata je dovoljan da pokrenete raspravu jos od Gota i Vizigota u svim sportovima :). Marine svaka ti cast! Igrao si maestralno. A sto se tice ostalih sportova, bice vremena i nadam se povoda (samo da osvajamo nesto).

Pokojni Toza

pre 9 godina

E sad se vidi što smo ratovali.
Zbog šačice budala sa obe strane,
a zbog toga što su pametni ćutali.
Srećom, ovde mnogo pametnih mnoge lepe reči prosuše, tako da budalama osta da pokazuju to što jesu, sramotom i glupošću u svojim pisanijima.

da smorantes von vinči grande slamesku

pre 9 godina

Slabašno finale (takav je i tenis vidjen)! Kao što rekoh, nakon što je Novak izgubio od Japanca, demoliraće ga Hrvat, tako i beše, dakle prodato Japancu, koji se kobajagi istrošio (ma, idji bre!). Amerikanci će dobro razmisliti koga će stavljati u večernje sate, a PRVOG na svetu u podne, ili trinaest sati. (Inače, kolaju priče da je Novak namerno izgubio, uz tajno pismo organizatorima da će sledeće godine biti povredjen, ali boli ove ona stvar, ionako su nas bombardovali!) Malo, premalo vidjeno u tzv finalu, no pobednik ima zašta da se raduje: mačak na spavanju, a on se pravi miš! Pa, mišu jedan, jesi ikad odgledao neko finale Novak - Nadal?

branko

pre 9 godina

Svaka cast Cilicu prema prikazanoj igri svakako je zasluzio ovu titulu,ali mislim da je sledeci osvajac GS sa ovih prostora Borna Coric.

expert

pre 9 godina

Izem ti tenis u kome Čilić osvaja GS turnir. Žao mi ljudi u Njujorku koji su imali karte za finale u želji da gledaju majstore Federera i Đovaka, pa su morali da gledaju ovaj jad.

miki mile

pre 9 godina

Čestitke Čiliću! No neka se sad potrudi da neispadne na idućem turniru u 2.kolu.pritisak će biti ogroman i mnogi ga nisu izdržali.no tu je ivanišević pa će mu valjda objasniti neke stvari.

Boba Brus

pre 9 godina

Sve cestitke za Cilica, i neka nas u buduce samo lepe vesti i potezi povezuju i podsete da na ovim prostorima zivi velika vecina dobrih ljudi sa pozitivnom stavovima o zivotu koji se temelje na postovanju i ljubavi.Jos jednom veliko BRAVO iz Srbije!!!

STARA SKOLA

pre 9 godina

#Pa da
U pravu si, ne samo da ste malobrojnija nacija nego ste zbog takvih iskompleksiranih kao ti i manja nacija, ko sto si i sam napisao.

Sve cestitke Marinu. Ovo su mu na pocetku karijere i predvidjali, ali u kasnijim godinama je poceo da ispoljava talenat pa zato nikad nece uci u sam vrh "besmrtnih", ali i ovo je velika stvar, i ovim je napravio uspeh i zaradio para sto svi mi "komentatori" zajedno nismo.

Goran S.

pre 9 godina

Cestitam Cilicu na osvojenoj GS. tituli i da napomenem i pre ove titule smatrao sam ga za boljeg tenisera o Ivanisevica.
Citajuci komentare, namece mi se utisak da su na ovom portalu najcenjeniji Hrvatski umereno patriotski komentari sa plezir osvrtom prema nama.
Zivo me zanima kako bi nas komentar slicnih manira prosao na nekom Hrvatskom portalu?

Ivica

pre 9 godina

Velika pobeda Čilića, pre finala se znalo da je favorit pošto Nišikorijeva pobeda protiv Novaka nije bila objektivno merilo pošto je bila režirana od strane njihovog sponzora UNIQLO. Marin je veliki igrač i izvanredan čovek i nije čudo što i mi Srbi navijamo za njega.

tetak

pre 9 godina

Sta reci osim da ga je Marin razbucao u finalu. Nema se sta pametnije napisati.
Sve pohvale za Cilica a Japanac je bio , zapravi nije bio prisutan u finalu.

Dakle , ovom momku je citavu karijeru psiha bila najveci blok.

darko

pre 9 godina

ljudi da se ne lazemo...kakva je ko sportska nacija meri se na olimpijskim igrama i brojem medalja na istim.nikakva prvenstva evrope,sveta nikakvi GS ne mogu zameniti medalju sa olimpijade.Sto ameri u basketu na OI salju bas sve najbolje a na SP drugi ili treci tim...
Na nasu zalost Hrvatska je tu bolja i to
je cinjenica....

Melenci

pre 9 godina

jeste bio brilijantan,jer pobediti Federere i niz bolje plasiranih tenisera je ogroman uspeh.Zasluzio je najvecu i najlepsu titulu.Sta ce biti sutra to se nezna,ovo je vreme slavlja za Cilica i nije lepo kvariti ga glupim i prokleto politickim komentarima.Marin,sampion nikada ne bi ni pomislio da "makne"sliku Djokovica ili da izrekne toliko idiotskih reci za srpske sportiste.Marinu zelim da uziva u svom dana,jer vec sutra alava masa ce ga pljuvati ako ispadne u nekom kolu i ne osvoji titulu.Tako se ne voli Hrvatska nego se voli na Marinov nacin,gleda i prati svoj pravac radi i ponosno drzi pehar jer ga je zasluzio.Marinov uspeh je veci jer je utisao publiku koja nije bila na njegovoj strani,ali na kraju su morali cestitati sampionu.Tako se to radi,svaka cast Marinu!

kirie eleison

pre 9 godina

BRAVO za komsiju CILICA zasluzeno je osvojio US open. Bice zanimljivije ako imamo jos jednog ovakvog tenisera u top 10. Svaka cast i Ivanisevicu.

Aleksandar I

pre 9 godina

Cilicu svaka cast na osvojenom US Openu...
A ovo sto se ljudi prepucavaju da li su oni ili mi bolji u sportu, svako moze da gleda na svoj nacin, evo mog nacina razmisljanja...
Fudbal reprezentativni Hr bolja, klupski kroz istoriju Sr bolji (Crvena zvezda), trenutno Hr bolji (Dinamo Zagreb)...
Kosarka reprezentacije Sr bolja, klupska kroz istoriju Hr bolja, trenutno Sr bolja, rukomet hr bolja, odbojka sr bolja u obe konkurencije, vaterpolo Sr bolja, hr kompletna ima sve medalje, klupski vaterpolo podjednako dobar, tenis Djokovic bolji od ostalih hrvatskih tenisera, DC jednaki, atletika hr bolja kroz istoriju, trenututno Sr bolja,streljastvo Sr bolja, skijanje Hr bolja, sto se tice LOI po meni smo podjednaki a sto se tice ZOI hr bolja... I kad se povuce neka crta sve je to tu negde...male smo zemlje i trebamo i jedni i drugi da budemo srecni kada neko od nasih osvoji medalje, osvoji turnire, svako neka navija za koga hoce...

Lego

pre 9 godina

Cestitke Cilicu za svoj prvi Grand Slam trofej. Na ovom turniru je bio najkonstantantniji i zasluzeno ga je osvojio.

Za sve one koji se usudjuju da porede Djokovica i Cilica:

Datum rodnjenja: Djokovic 22.05.1987 ; Cilic 28.09.1988 ;
Rank na svetu: Djokovic 1 ; Cilic 9 ;
Ukupan broj titula u karijeri: Djokovic 45 ; Cilic 12 ;
Ukupan broj GS titula: Djokovic 7 ; Cilic 1 ;
Medjusobni skor: Djokovic 10-0 Cilic

Djokovic se svojim rezultatima svrstva u jednog od najboljih tenisera svih vremena u mnogim teniskim statistikama i besmisleno je porediti ovu dvojicu tenisera.

Bez zelje da umanjim uspeh Cilica koji je potpuno zasluzen ove godine, moram da konstatujem da od ovoga ne bi bilo nista da su igrali Nadal i Djokovic. Kada kazem Djokovic mislim na Djokovica koji se nije zenio pre par meseci i posle toga odlucio da se odmori od tenisa kada je vec bilo izvesno da ce godinu zavrsiti na 1. mestu. Moram da se slozim sa komentarom "Gde macke nema, tu misevi kolo vode".

little runaway

pre 9 godina

Sve cestitke Cilicu. Mislim da je zasluzio da osvoji ovaj GS i svojom igrom i svojim ponasanjem.
Uporedjivati ga sada sa Djokovicem ili bilo kojim drugim igracem je cista glupost. Decko je uzeo ovaj GS i samo vreme ce pokazati da li je igrac koji ce jos napredovati u svojoj karijeri ili ce se sve zavrsiti na ovoj pobedi i nije na nama da sudimo niti mozemo predvideti sta ce se desiti u buducnosti.
Meni je licno bilo drago sto je on pobedio ali muka mi je kad vidim ove komentare i sa jedne i sa druge strane od ljudi koji nikad nista nisu postigli u svom zivotu i jedino sto znaju da rade jeste da kritikuju i potcenjuju ljude koji jesu. Nikada se ni Srbija ni Hrvatska nece dozvati pameti.....

trazio si dobio si

pre 9 godina

Cilicu pusti ove što te pljuju ti jesi najbolji i to svi normalni i realni razumiju mene je prije pola sata zvao veliki prijatelj iz srbije i kaže sljedeće "brate plačem od sreće dečko je najbolji i što je najvažnije nikad nije predo meč ko neki šta bi mi dali da imamo takvog igrača" ja mu kazem upravu si prijatelju hvala ti
(leo, 9. septembar 2014 02:47)

Taj sto je ponekad pred(a)o mec nikad nije bio suspendovan zbog dopinga ko neki.

bgboss

pre 9 godina

Cilic je najbolji igrac svih vremena ako su to rekli federer i jordan ko sam ja da tvrdim drukcije ? Marine ovo je tek početak ako neki tamo djokovic ima 7 ga naslova ti ćeš u njegovim godinama imati bar 17, ajmo marine junace
(pobjedaa, 9. septembar 2014 02:11)


A oni vršnjaci....

vuk dlaku menja ali cud nikako

pre 9 godina

Cilicu pusti ove što te pljuju ti jesi najbolji i to svi normalni i realni razumiju mene je prije pola sata zvao veliki prijatelj iz srbije i kaže sljedeće "brate plačem od sreće dečko je najbolji i što je najvažnije nikad nije predo meč ko neki šta bi mi dali da imamo takvog igrača" ja mu kazem upravu si prijatelju hvala ti
(leo, 9. septembar 2014 02:47)

Jesu te zvali vec i prijatelji iz Svajcarske i Spanije ?Cilicu sve cestiteke, samo ne znam zasto pojedinci poput tebe ovakvim glupostima sami bacate senku na prvi Cilicev uspeh.

Martin Vrgelj

pre 9 godina

NOVAK DJOKOVIC - SVETSKI BROJ 1. Sve ostalo niti me zanima, niti pratim. I sad vidim neki hrvat Marijan Ćilić osvojio USopen. Ja sam za njega cuo... jednom, kad ga Djokovic demolirao u sred Splita. Ali vidi se da je mlad i perspektivan igrac, nada hrvatskog tenisa. koliko ima godina? 18? 19?
---

"Neki Hrvat osvojio USopen"... dobro si skuzio iako ne pratis, iako te ne zanima.

Pa da

pre 9 godina

Ja kao realan Srbin moram da priznam da je Hrvatska veca sportska sila od Srbije, jer njihova 2 Gren slema vrede vise od nasih 7. Ipak je karizma vaznija od broja titula... buaaaahahah…ahah h[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sergej Bubika, 9. septembar 2014 02:27) Pa u pravu si, i jesmo. Ne negiram da ste bolji u tenisu, ali sto je s ostalim sportovima? Nogomet? Atletika? Skijanje? Rukomet? Ko se sa vise medalja vrati s olimpijskih? Malo se spustite na zemlju komsije. ;)
(Gunther, 09. septembar 2014 02:37)O tom ja i pricam cjelo vrijeme sve kad se zbroji i oduzme svi sportovi hrvstska je veca sportska nacija a hrvata je duplo manje sad ce svi udarit po minusima al to su cinjenice svidale se vama ili ne :)

batica

pre 9 godina

Pa u pravu si, i jesmo. Ne negiram da ste bolji u tenisu, ali sto je s ostalim sportovima? Nogomet? Atletika? Skijanje? Rukomet? Ko se sa vise medalja vrati s olimpijskih? Malo se spustite na zemlju komsije. ;)
(Gunther, 9. septembar 2014 02:37)

U "nogometu" imamo klubskog evropskog i svetskog prvaka,mislim da vi to nemate,za skijanje i atletiku vam skidam kapu,u rukometu imamo takodje madelje,isto u odbojci,a o kosarci i vaterpolu ne vredi trositi reci...Mi smo na zemlji komsija,iako za vas to deluje visoko :)

bice da je LSD

pre 9 godina

Pozdrav iz zagreba za uredništvo b92 odličan ste portal na kojem volim pratiti našeg cilica dok rusi rekorde, gazi sve pred sobom i osvaja gs naslove, dala bih vam jedan savjet da maknete sliku od onog federera i djokovica ipak je cilic sad najbolji igrac svih vremena, pozdrav od katarine
(katarinazg, 9. septembar 2014 02:18)

Kato !?

TurboNator

pre 9 godina

Cestitke Marinu, svaka cast.

Nemam nista protiv njega, ali mislim da ce ostati 'one slam wonder', kao njegov trener i da ovo nece vise nikada ponoviti. Stavise, sumnjam da ce ikad vise stici do finala Grand Slam-a.

Mozda gresim, ko zna... Ako me demantuje - svaka mu cast. I ako nista drugo, ovaj US Open je pokazao koliko je nezahvalno prognozirati, pogotovo na duze staze.

Nole moze da dominira naredne 2-3 godine - ali samo ako se tome (tenisu) stvarno posveti. Ako pokusa da balansira porodicni zivot i vrhunski tenis podjednako - bice super ako uspe da osvoji jos neki Grand Slam.

Uostalom i to bi bilo super, ko smo mi da mu pravimo raspored? Postigao je vise nego svi mi ovde zajedno...

Pantelic A.

pre 9 godina

Ala ga oduva Cilic ko tornado je urnisao Nisikorija. Evo krstim se kako je Novak izgubio od njega, brale sta ti je sport. Nije mala stvar postati Gren Slem sampion. Mora mnogo stvari da se ispuni u danasnjem tenisu kako bi dosao do titule. U eri Novaka, Nadala i Federera uzeti taj trofej je veliko dostignuce. Mada Nadal nije igrao ovaj turnir. Decku se poklopilo i svaka cast. Mislim da Marin moze korektnu karijeru da izgradi nikad nije kasno ima jos vremena. Tek sad ce ga sada protivnici shvatati daleko ozbiljnije i videcemo kako ce to izgledati u narednom periodu kada igra stalno sa top 10-20 teniserima sa tom titulom na ledjima. Vavrinka i Del Potro su sa po jednom titulom postali igraci za respekt i ne prija mi da ih vidim u Novakovom delu zreba. Dok recimo Berdih i Conga su isto jako dobri ali puno vise njih volim kad Novak protiv njih igra, lakse za gledanje. Ovi sto brinu kako ce tenis izgledati kada se povuku Rafa, Nole i Rodzer da ne brinu, nece Novak jos 4-5 godina sigurno napustati tenis. Pred njim je jos 20 ak Gren Slemova, tesko da ce se desiti da ne predje 10 titula, pa makar uzimao po jednu godisnje. To je takav igrac da ladno moze uzeti vec sledece godine 2-3 najveca turnira. Da sve znamo sport ne bi bio to sto jeste. Uzivajmo u tenisu dok nam je Novaka a Boga mi i ovakvih kao sto je Marin Cilic. Dobri su ljudi i sportisti. Uzdravlje.

drago

pre 9 godina

Sta bi, "tinejdzer" postao punoljetan!!!??
HAHAHA TO MARINE KRALJU!!!

Djokovic 8 polufinala a Marinu je bilo dovoljno jedno za isti broj titula.

Custendil Pasa

Ako ne racunas dvije najbolje atleticarke svijeta (Vlasic, Perkovic), veslace (svjetski prvaci i rekorderi) sjajne kosarkase (Tomic rastura u Barci, Bogdanovic otisao u NBA, Saric ist odlican), jos bolje nogometase (Modric i Mandzukic prvaci Evrope, Rakitic u Barci, Lovren u Liverpoolu, Kovaci u Interu), rukometase (Duvnjak njabolji igrac svijeta), sjajne rukometne i nogometne reprezentacije. Vaterpolo nam je pao jer smo doveli loseg trenera a evo kosarkasi ce iduce godine Euro igrati u Hrvatskoj i ponoviti uspjeh od prosle godine.
U tenisu Cilic.
A mlade nade dolaze: Coric, Konjuh, Hezonja, Halilovic.

Viktor

pre 9 godina

Iskrene cestitke Marinu na maestralnoj igri i osvojenom US Openu! Potpuno zasluzeno. A posebno mi je drago sto je ucutkao masu na stadionu koja iz nekog razloga mrzi sve sto dolazi s Balkana. E pa, dragi Ameri, mozete samo da nas mrzite i dalje! A mi Balkanci treba konacno da shvatimo da nam niko nece pomoci osim nas samih.

pobjedaa

pre 9 godina

Cilic je najbolji igrac svih vremena ako su to rekli federer i jordan ko sam ja da tvrdim drukcije ? Marine ovo je tek početak ako neki tamo djokovic ima 7 ga naslova ti ćeš u njegovim godinama imati bar 17, ajmo marine junace

leo

pre 9 godina

Cilicu pusti ove što te pljuju ti jesi najbolji i to svi normalni i realni razumiju mene je prije pola sata zvao veliki prijatelj iz srbije i kaže sljedeće "brate plačem od sreće dečko je najbolji i što je najvažnije nikad nije predo meč ko neki šta bi mi dali da imamo takvog igrača" ja mu kazem upravu si prijatelju hvala ti

ATP ranking

pre 9 godina

NOVAK DJOKOVIC - SVETSKI BROJ 1. Sve ostalo niti me zanima, niti pratim. I sad vidim neki hrvat Marijan Ćilić osvojio USopen. Ja sam za njega cuo... jednom, kad ga Djokovic demolirao u sred Splita. Ali vidi se da je mlad i perspektivan igrac, nada hrvatskog tenisa. koliko ima godina? 18? 19?

bravo Cilic

pre 9 godina

Ove godine pola GSova su uzeli teniseri izvan velike cetvorke. Ocekujem nesto slicno i narednih godina. Sa povredjenim Nadalom i Marijem, ostarelim Rodzerom i Noletom koji nikako da pronadje svoj izgubljeni mojo, mislim ce dominacija "cetvorice velikih" biti ozbiljno ugrozena.

vlatko

pre 9 godina

A di je nole ? Srbi bolji smo i u tenisu, dominacijaaaa
(hr, 09. septembar 2014 00:47)

Nole prosirava vitrinu, ne mogu da stanu svih 7 gren slem trofeja. hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha

katarinazg

pre 9 godina

Pozdrav iz zagreba za uredništvo b92 odličan ste portal na kojem volim pratiti našeg cilica dok rusi rekorde, gazi sve pred sobom i osvaja gs naslove, dala bih vam jedan savjet da maknete sliku od onog federera i djokovica ipak je cilic sad najbolji igrac svih vremena, pozdrav od katarine

Sergej Bubika

pre 9 godina

Ja kao realan Srbin moram da priznam da je Hrvatska veca sportska sila od Srbije, jer njihova 2 Gren slema vrede vise od nasih 7. Ipak je karizma vaznija od broja titula... buaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahh

Иван

pre 9 godina

Браво за Марина! Имао је најбољи психолошки приступ турниру. Играо је нападачки, није тактизирао и чекао као Ђоковић и Федерер, искористио је своју велику предност, мотив, јер за разлику од претходне двојице, он није имао шта да "чува", могао је да "гризе". Ово је врло занимљив и важан дан за тенис, јер се сензација која је започела у Мелбурну претворила у тенденцију која се завршила у Њујорку. Слемове на харду освојише два човека које су одавно сви прежалили и назвали лузерима. И шта сад? Смемо ли после овог икога назвати вечитим губитником? И Стен и Марин су показали да су чуда могућа, да "никад није касно" да се поправе сегменти игре који "шкрипе". Једино ми је жао што смо остали ускраћени за дуел Чилић-Надал у Њујорку. Ове године је мање него икад "вратара", тенисера какав је доскоро био Ферер, који практично одстрањују својом стабилном игром "младе лавове" и чисте пут најбољима. Рафа је такав, стабилан, док Новак и Роџер и те како умеју да осцилирају. Искрено, мислим да ни Надал против Чилића вечерас не би добио, али ипак би таква једна победа Чилићу донела самопоуздања за улазак у сам светски врх. Чудан турнир, чудна година: ни Димитров, ни Раонић, ни Нишикори, већ Чилић, пре њега у Аустралији Вавринка, а и Гулбис је имао својих 5 минута. Ако се дода и све бољи Монфис, па повратник Дел Потро, наравно Мари... Не знам да ли је икада било толико освајача слемова и добрих тенисера рођених у размаку од свега три године, као што их има међу онима рођеним 1985-1988?

Bla-bla

pre 9 godina

Cestitke Cilicu i Ivanisevicu na sjajnom rezultatu.Dobrim ljudima se mora dobro vratiti.Zelim im jos puno uspjeha.A svima ovima sto prozivaju Djokovica pitanje,cime ste vi to zasluzili da ocekujete nesto od njega i da mu sudite!? Zar nije dovoljno uradio i usrecio srpski narod.Zar nije uspijeh polufinale?Zar ne moze i on kao normalan covjek da se malo optereti i razmislja malo vise o radjanju djeteta nego o osvajanju trofeja?

vlajzi

pre 9 godina

Marin Cilic najbolji svih vremena, mozete samo plakati takav se jednom radja i nikad više ajmo hrvatska
(toooo, 09. septembar 2014 00:55)

buaaaaaaaaaahhahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahah... ja mislim da je taj tvoj Marijan najbolji i svih vremena i svih univerzuma. I to ne samo u tenisu, u svim sportovima!!! aaaaaaaaaahahhahhahahah, isplakah se od smeha

Unbiased

pre 9 godina

Cilicu svaka cast. Navijao sam za njega u ovom finalu. Sada imamo dvojicu aktivnih tenisera sa prostora bivse Jugoslavije koji osvajaju grand slam-ove. Malo li je?

Gunther

pre 9 godina

Ja kao realan Srbin moram da priznam da je Hrvatska veca sportska sila od Srbije, jer njihova 2 Gren slema vrede vise od nasih 7. Ipak je karizma vaznija od broja titula... buaaaahahah…ahah h
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sergej Bubika, 9. septembar 2014 02:27)

Pa u pravu si, i jesmo. Ne negiram da ste bolji u tenisu, ali sto je s ostalim sportovima? Nogomet? Atletika? Skijanje? Rukomet? Ko se sa vise medalja vrati s olimpijskih? Malo se spustite na zemlju komsije. ;)

Her Zivota

pre 9 godina

Nisikori je zapravo spasao Noleta. Jer bi u finalu bilo tri puta po 6:2 za MARINA.bila bi to blamaža.
(Andjela, 9. septembar 2014 01:46)
# Link komentara

Anjdele, gde si gledala taj mec protiv Novaka?Back in the future.....Tipicno svetsko a nase:zloba ,zavist I pakost.Covek prvi na svetu,ej prvi na svetu u necemu a mi ....U cemu smo mi to prvi na svetu?U tipkanju I zlobi sigurno.
(Milan, 9. septembar 2014 01:53)

Varas se, toj Andjeli kako se predstavlja bi mnogo trebalo da se potrudi da napise najzlobniji ili najgluplji komentar i opet ne bi bila ni priblizno najbolja u tome, samo sto to ona i mnogo njih tesko mogu i da shvate pa ne vredi i objasnjavati !!

Inace mladom Cilicu cestitke na tituli, velika pobeda a tek je na pocetku karijere (HRT2), dakle videcemo jos dosta dobrog tenisa od njega, jos mi je draze kad se setim njegove izjave sa Wimbledona kada ga je Viskovic pitao za koga ces da navijas u danasnjem mecu Djokovica ili Tsongu, a on kaze ''Za mene bi idealno bilo sa teniske strane da pobedi Tsonga ali cu ipak morati da navijam za No1eta, izuzetno mi je drag '' tako nekako a i Djo1e je bio jedini teniser iz vrha koji je javno kritikovao Cilicevu suspenziju i otvoreno govorio protiv ATP i onog burne Richija mafijoze, tako da neka je osvojio. Izgleda da ce ove godine borba za zavrsni turnir biti zanimljivija nego ikad posto cini mi se da ce Wawrinka biti siguran uz trojicu glavnih a od 5.Cilica do 11. Mareja je nekih 800 poena razlike !!! Pozdrav.....

croat

pre 9 godina

Kakva dominacija, kakva totalna dominacija!!! I nemojte se zavaravati, nije Federer bio van forme, niti je Nishikori preko noći zaboravio igrati tenis... Oni su jednostavno bili nemoćni, jer protiv onakvog servisa i onakvih winnera nema obrane... Bravo Marine, lijepo li je večeras biti Hrvat, pa još k tomu Hrvat iz Hercegovine :)))

Vladimir

pre 9 godina

Sve cestitke sjajnom teniseru i jos boljem coveku Marinu Ćiliću. Kao navijac Novaka zelim mu da ga po uspešnosti stigne i prestigne.
Svaki uspeh sportista, umetnika, naucnika iz drugih drzava nekadasnje Jugoslavije pobudi mi bez patetike, duboku i veliku tugu sto smo razbucali po mnogo cemu izuzetan- jedinstven prostor i zajednicu.
I naravno ogroman doprinos je Gorana Ivanisevica, samo u 2-3 reci: on nikada ne bi ove rezulte postigao da nije bilo bas Ivanisevica, Time sam sve rekao. On je talentovan i izuzetan radnik ali bez Goranovih "m.da" samo bi mogao da sanja o ovome . Bravo Gorane.

Suni

pre 9 godina

Svaka cast Djokovicu za sve sto je uradio ali Federer je bog za njega,sad se vidi kada mu je sve otvoreno da lagano osvoji,on gubi od nekog tamo Nishikorija.Jedno kad od takvog igraca izgubis u Montrealu a sasvim drugo na GS !Sramota !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (wulf, 9. septembar 2014 00:04)

Pa i Bog Federer je imao sve otvoreno i ?

!!!

pre 9 godina

Sa 15 godina sam plakao kad je goranosvojio wimledon a danas dam opet pustio suzu za marina....SVAKA CAST!!!!! Kako je covjek izdominirao na us openu to nisu istine BRAVOOOOO!!!!

TIL Zagreb

pre 9 godina

Od onog Ivanisevicevog trofeja do ovog je proslo 20 godina, sad ima da vas nema nigde narednih 20. Ajd zdravo.
(Custendil Pasa, 09. septembar 2014 01:12)

moli se Bogu da Djokovic jos dugo pozivi i da vam donese mnogo titula jer je vanserijski igrac..jer poslije njega bit ce tesko...pa da nebi brojao i vise od 20 godina...

cici

pre 9 godina

Svaka cast Cilicu na osvojenoj tituli...Samo bih dodao sa su Rvati paljevine koji odma proglasavaju Cilica za najboljeg na svijetu-presmijesni su,ali to su oni-komedija....

Knor

pre 9 godina

Sta se vi Srbi isto lozite na ove debilne komentare koje vjerojatno pise ista osoba sa 30 razlicitih imena. Naravno da se ne mogu usporedit Cilic i Djokovic ili hrvatski i srpski tenis u zadnjih (otkako je Djokovica) godina. Pustite i nas malo da se veselimo u ovom za sad "vasem" sportu. Pozdrav svim normalnim ljudima i jos jednom sve cestitke Cilicu.

tiko

pre 9 godina

ne znam zasto pisete da je bio loš meč?? mozda vam se čini zato jer je bio jednosmeran meč od početka ali bilo je dosta dobrih poena pogotovo od Cilica. ne moraju igrat zvezde(federer,nadal,dokovic,...) da bi bio dobar meč. po meni je iskreno najbolji na ovogodisnjem UO bio cilic-simon

Custendil Pasa

pre 9 godina

Susjedi, jel sad znate kako se mi osecamo par puta mesecno, sto se tice tenisa i sportskih uspeha?

Od onog Ivanisevicevog trofeja do ovog je proslo 20 godina, sad ima da vas nema nigde narednih 20. Ajd zdravo.

Бојан Илић

pre 9 godina

Marine, svaka cast!!! U neku ruku mi je drago sto je Novak ispao jer bi ga cilic ponizio u finalu, sudeci po formi obojice!!!
(smarac, 09. septembar 2014 01:16)

Наравно!
Већ следећи турнир ће Марин прећи Новака и послати у заборав!
Бољи је тенисер, види се то одмах.....

Кад се људи заносе....:-)

Честитке комшији!

croat

pre 9 godina

Čestitke Marinu.ajde da se dogovorimo nekako pa da nastavimo niz...nole wimbledon,marin us open...pa da se izmjenjuemo tako i cijelu sljedeću sezonu na gs turnirima :) drago mi je ode uvik doći i komentirati,jedan od boljih sajtova a i volin čitat komentare...neka osvajaju ljudi sa ovih prostora,a ovi sportaši nek nam budu uzor svima...oni su međusobno svi dobri i druže se...marin,nole,karlović...sjećam se tipsa je jednom za b92 reka kako se na turnirima najviše druži s hrvatima da je to logično,dok je vaša ana ivanović bila odlična prijateljica sa sanjom ančić,sestrom marija ančića i nikom ožegović:)
turnir odličan,nastavak sezone će bit zanimljiv...čeka nas još puno teniskih uživanja..pozdrav

Dr

pre 9 godina

@hr

Bolji ste u svemu, nema polemike.
Bolji ste u tenisu jer je jedan USO vredniji od 4 AO, 2W I jednog USO I skoro dvadesetak mastersa, itd.
Bolji ste u kosarci jer je bolje izgubiti od strasne francuske nego pobediti jadnu Grcku
Bolji ste u vatrometu jer ste poslednji put tu nesto uzeli pre 3 godine
Bolji ste u odbojci jer je ne igrate
Strasni ste nogometasi.

Istina je da je srbija sportska sila za vas sa izuzetkom u 3 sporta.

Cilic je majstor I zelim mu mnogo uspeha sledece godine, ali...ne vidim da ce se to desiti kada se Rafa vrne I kada se Novak opet zainteresuje I kada se Delpo oporavi... Ipak se zna ko je vrh tenisa a ko je Wawrinka ili Cilic...

Pozdrav is Toronta

pre 9 godina

Marin napunio 19 godina i odmah eksplodirao! Salu na stranu, ovo je bilo razbijanje, ni Novak (kakav je bio prekjuce) ne bi bolje prosao. Srdacne cestitke na fantasticnom mecu i tituli!

Luka

pre 9 godina

Bravo, Čiliću, pozdrav od normalne Srbije. Pokazao si Federeru, Nadalu i Đokoviću da se ne mora prenemagati, glumiti i folirati da bi se došlo do GS pehara. Može tenis da se igra i ovako, bez poziranja, da ne paziš sve vreme koja te kamera snima. Čestitke.

Goran

pre 9 godina

Finale je bilo lose, od ovih tenisera se nista spektakularno nije ni moglo ocekivati. Korektno igraju ali nikada nece biti zvezde, ni jedan ni drugi. Ako je ovo taj tenis koji nas ceka za 5-6 godina kada odu Nadal Novak i Federer, ne pada mi na pamet da gubim vreme uz tenis.

Interista

pre 9 godina

Ciliceva djevojka se zove Kristina Milkovic i to je najsladja djevojka koju sam vidio na tv-u. cak je ljepsa i od Nadalove ljepotice, Novak ima slatku zenu al nista specijalno u Tipisarevica je zena grom, Berdih ima prezgodnu curu , Federer najljepsu hah :-D iako navijam za Fedexa brate nije imao ukus kod zena hah :-)jos da mi je viditi Nisikorijevu samurajicu i dosta:-lol . Laku noc raja uz sliku preslatke Marinove cure

Tarik

pre 9 godina

Svaka cast Marinu NEVJEROVATAN TENIS PODSJETIO JE NA Federera iz 2006-2007, Noleta 2011 Rafu 2012 jednostavno poderao je sve protivnike i nije mi jasno kako je Nole IZGUBIO OD Nisikorija a jos usput da kazem da ljepse cure od Ciliceve odavno nisam vidio :-)

Milan

pre 9 godina

Nisikori je zapravo spasao Noleta. Jer bi u finalu bilo tri puta po 6:2 za MARINA.bila bi to blamaža.
(Andjela, 9. septembar 2014 01:46)
# Link komentara

Anjdele, gde si gledala taj mec protiv Novaka?Back in the future.....Tipicno svetsko a nase:zloba ,zavist I pakost.Covek prvi na svetu,ej prvi na svetu u necemu a mi ....U cemu smo mi to prvi na svetu?U tipkanju I zlobi sigurno.

haha

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem kakve sve komentare citam od pojedinih ostrascenih komsija, kako je"Cilic izmislio tenis za Novaka" pa dajte malo objektivnosti molim, Novak je jedan od najboljih igraca u istoriji ovog sporta, i jos mnogo toga cete videti od njega budite uvereni u to, svaka cast Cilicu, ali je on miljama daleko od Djokovica, a i nije nesto mnogo mladji od njega,svako moze odigrati odlican turnir ali odlika velikih igraca je zadrzati tu formu na svakom turniru, samo uporedite titule Novaka i Cilica, i broj i vaznost tih titula da ne pominjem ko je broj 1 sa 3000 poena vise od Nadala, da se razumemo cestitke Cilicu, ali zbog pojedinih komentara zazalim sto sam navijao za njega...

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Teniska veličina Nišikori je i finalu imao 2 asa i 19 vinera...e, pa taj Japanac koga sponzoriše UNIKLO je pobedio Novaka Đokovića čiji je sponzor isto UNIKLO. Marin Čilić da zahvali Novaku što je pustio Japanca u polufinalu i čiji je tenis daleko od svetskog vrha.

Малац

pre 9 godina

Честитке Марину од срца!
И наравно Иванишевићу такође.
Питање за Новака: Зашто човече?

ja i dalje u soku

pre 9 godina

Noleeeeeee, da mi je znati sta ti prolazi sad kroz glavu....ajde "matori", evo ti motivacija, ne dozvoli da se vise svi zajedno ovako patimo uz nekompetitivno finale.

Бојан Илић

pre 9 godina

Hrvatica sam , desno orijentirana. Cilic je dobio US open ,al je Đokovic no 1. drago mi je da se cuje u svijetu za ove nase napacene zemlje . Hrvatska , Srbija , Bosna. neka se cuje za nas i neka imamo koristi od svega ovoga mi obicni ljudi pa neka dođu turisti i na more u Hr i na provod u Bg , i Novi Sad .samo neka ozvanja zapadu u ušima Hrvatska , Srbija .želimo im dobrodošlicu i da što više troše kod nas i zaposle ljude...uff baš sam optimisticna i iskrena.
(Antonija, 09. septembar 2014 01:11)

Liberal-nacionalista ste vi draga Antonija, "desno" je puno mrznje da bi napisalo ovako nesto!:-)
Pozdrav!

Zoran.hr

pre 9 godina

Pozdrav susjedi i hvala na fer komentarima. Velika stvar za Hrvatsku i pogotovo Hrvate u Herceg-Bosni.
Nole prvi, Marin deveti, Amerikanci navijaju protiv nas, al nema veze. Uvijek lijepo kad dobije Novak, danas Marin! Za Balkan je to jako pozitivno, ipak oni svi slabo razlikuju:)

too marine

pre 9 godina

Plačem od sreće ljudi cilic je najbolji igrac ikad, evo na cnn-u veliki jordan izjavljuje "federer je moj prijatelj ali cilic je najbolji igrac svih vremena" šta da vise kazem, srce mi je puno od sreće

mladen

pre 9 godina

HRVATI jel vidite kako je nama bilo svih ovih OSAM GODINA? :D Dobar osecaj ,a? Neverovatno kakvi sportisti zive u Srbiji i Hrvatskoj,ostale zemlje EX YU nemaju takve velikane osim SLO TINU MAZE.. Bore se ravnopravno protiv FED,Rafe,Felpsa,onda onih u skijanju,Hrvati zlata u rukometu,Srbi u odbojci, kosarci,pa zajedno u vaterpolu i ostalim sportovima. Ma sta bore se -GAZE IH!

simke

pre 9 godina

Svaka cast Cilicu,zalsuzio je da osvoji gren slem...Ali pretpostavljam da ce sada da dodje do pada,kao sto je to slucaj sa Vavrinkom,i pitanje je da li ce vise doci do ovakvog uspjeha.I jos uvijek ne mogu da shvatim kako je Novak uspio da izgubi od Nisikorija.

Irena

pre 9 godina

Bravo Marine!!! Odlican mec, odlican tenis, ne samo servisi vec i igra sa osnovne linije, svaka cast sampione! I hvala sto si osvetio Novaka hehe :)

Riža vata muve na servisu

pre 9 godina

Susjedi, jel sad znate kako se mi osecamo par puta mesecno, sto se tice tenisa i sportskih uspeha? Od onog Ivanisevicevog trofeja do ovog je proslo 20 godina, sad ima da vas nema nigde narednih 20. Ajd zdravo.
(Custendil Pasa, 09. septembar 2014 01:12)
Jel moguće da ti je toliko krivo? Sama gorčina u komentaru. Istina, rijetko imamo priliku ovako uživati , ali bar znamo slaviti i ne pljuvati po svojim sportašima.

brasa

pre 9 godina

Treba sad susjede izdrzat u narednom desetljecu. To sto je Novak uzeo more Grend slemova i Mastersa, to nema veze. Boze moj, pa ovo je valjda vrednije?

REP.SRPSKA

pre 9 godina

sad znam kako se osjecaju komsije vec 7 godina.ne mozes a da ne navijas za dobrog momka,kao oni sto moraju da navijaju za Noleta.bravo Marine.Uzivaj u lovorikama.zasluzio si.

vlada

pre 9 godina

Ajmo Marine, Srbija (bar onaj normalan deo iste) je uz tebe!
Žao mi je što ne Igraš sa Djokarom za ovu titulu, ali mi je drago da ćeš je osvojiti!

TOTTI

pre 9 godina

Bravo za Cilica.Svaka cast!A ovim hrvatskim pljuvacima bi porucio da su je smesno porediti Novaka i Marina, tu se vidi ljubomora jer imamo tenisera kakvog oni nikad nece, naravno Cilic je odlican.Pozdrav za normalne hrvatske komsije i sve cestitke.

Werewolf

pre 9 godina

Bravo za Marina, potpuno zasluzeno.

P.S.

Koliko vas je kao ja, koji se sad osecaju glupo zbog fore Cilic tinejdjzer? Cilic tinejdzer, Cilic tinejdzer... pa ni manje ni vise nego Gren Slem. Ja ne verujem :)

laki

pre 9 godina

Bravo Cilicu,svaka cast,sve cestitke ali mislim da protiv Novaka u finalu ne bi uspeo,mada to nije ni bitno,sam je kriv sa svojom mrzovoljom koja mi mnogo smeta kod njega, imam utisak da me pravi budalom.Ne pljujem velikog Novaka ali jos jednom cestitke za Cilica.

juda

pre 9 godina

Ja sam iz Hrvatske i naravno da se jako veselim što je napokon neki naš tenisač uspio osvijt Grand slam nakon Gorana. Isto tako bi htio reći da ne nasjedate na provokacije nekih klinaca ovdje, uspoređivati noleta i Marina je jednostavno nemoguće..Nole je osvojio puno više Grand Slama od Marina i jedna je od najvećih u povjesti. Isto tako da Marin više ništa ne osvoji u svojoj karijeri nema mu se šta prebacit jer će zauvijek imati taj USOpen.
Pozdrav svim normalnim ljudima, i hvala na fer komentarima.
Lip pozdrav

Antonija

pre 9 godina

Hrvatica sam , desno orijentirana. Cilic je dobio US open ,al je Đokovic no 1. drago mi je da se cuje u svijetu za ove nase napacene zemlje . Hrvatska , Srbija , Bosna. neka se cuje za nas i neka imamo koristi od svega ovoga mi obicni ljudi pa neka dođu turisti i na more u Hr i na provod u Bg , i Novi Sad .samo neka ozvanja zapadu u ušima Hrvatska , Srbija .želimo im dobrodošlicu i da što više troše kod nas i zaposle ljude...uff baš sam optimisticna i iskrena.

skeptikizmase

pre 9 godina

Dužim odsustvom Rafe i Huanmartina stvorio se vakuum u teniskom vrhu. Rodžer i Novak se umorili (prvi mator, drugi sam sebe razapeo na sve strane), a najspremniji iskoristili priliku da popune vakuum.
Čilić stamen do kraja. Svaka čast.
Komšije, tiše malo, ima nas koji radimo sutra.
Pozdrav Miru iz Splita.

hrvat

pre 9 godina

Vidim puno komentara kako Nole bolji i slicno,bolji je i uspjesniji i to nije upitno,moj komentar ide na stranu da Srbi,Hrvati i svaki narod koji ima takvog sportasa kao sto je Đokovic,Cilic i slicni moraju biti ponosni jer svako malo donesu veselje u nase zivote,to je bit svega.Ako je Đokovic uspjesniji tenisac to ne znaci da Cilic manje vrijedan ili da je los sportas i drago mi je sto ima sve vise igraca sto mogu pobjediti Novaka,Nadala,Federera..toliko.

CRO

pre 9 godina

Majko mila, što nas Hrvate pojedinci ovdje sramote to je strašno. Umjesto da slavite vi se tu svađate.
Unatoc TRENUTNOJ formi Marin možda i je najbolji, ali ljudi molim vas, nije Đokoviću ni do koljena. Budimo realni.
Zato nas dragi moji sunarodnjaci ne blamirajte, nego slavite ili odite spavat :)

ivan petrovic crni

pre 9 godina

Bravo Marine! Tako si odigrao ovo finale, u ovom trenutku niko ne bi mogao bolje. Cestitke Kei-ju, nije odigrao ni blizu kao protiv Noleta, pitanje je da li je i mogao , jer je Cila veceras udarao junacki. Na kraju, obojici prema zaslugama: Kei-ju finale, Cili titula.

nfs

pre 9 godina

Hvala Marinu što odra Keija ovako brzo pa nismo zaginuli celu noc ispred tv-a! Svaka čast izuzetno dobrom i lepo vaspitanom momku!
Mene ne iznenadjuje njegov uspeh. Jos pre nekoliko godina je pokazao da može daleko, ali je imao problema sa povredama. Sada je to prošlost i mnogo kockica se sklopilo kako treba i eto rezultata. I izgleda da je učenik nadmašio učitelja, ili je bar na dobrom putu.
Ovi nacionalisti nikad neće shvatiti da svi sportisti sa ovih prostora u ranim danima se mnogo druže jer nas spaja jezik. Npr, Ana se mnogo družila sa sestrom Maria Ancica, a sta reći o Karlovicu i njegovom odnosu sa našim igračima?! Nacionalisti, ako vam je do svadje i prepucavanja idite na neke političke strane, dosadili ste i smešni ste! Ovde se priča o sportu!

crush

pre 9 godina

Jao komšije, sad tek vidim kako je vama... često sam gledao Noleta i divio mu se, ali sam bio smiren... rijetko kad mi Hrvati imamo razloga za ovakvu napetost zbog tenisa... možda se to sada promijeni :)
Bravo Marine!!!
Hvala svima s lijepim komentarima!
A najviše hvala Čiliću zbog kojeg mogu ići leć puno ranije nego sam mislio jer ipak treba sutra ujutro i na posao hehe

v

pre 9 godina

Novace gledas li nesrecoooooo? Ako ti je i falilo motivacije, eve ti gu sad. Od koga si izgubio mec? Btw cestitke Cilicu, dobro je ovo odradio. Uzeo slem u doba Federera, Novaka i Nadala, nije lose. Jeste da nema jednog, drugi je na zalasku, a ovaj nas kao da je prekjuce jeo bunike, ali nije on kriv sto Novak nije odradio svoj deo posla. Tako da bravo. Finale mi je bilo dosadno, ugasih na pocetku drugog seta. Nekako nema zara, varnica, tenzije, kao kada se nadmecu ljuti rivali i to se oseca. Sve je ok, ali fali nesto. Nole, Rafa, Rodjo vrcite se sto preeeee!

Ivan M

pre 9 godina

Kako ga je razvalio. Svaka čast, Marine. Nišikori je delovao umorno i nemoćno, a Čilić je bio silan. Od 1/4 finala je dobio svih devet setova protiv Berdiha, Federera i Nišikorija - ne verujem da bi se Nole išta bolje proveo...

Petronije

pre 9 godina

Svaka mu cast, ali ja I dalje ne verujem! :D
Imam utisak kao da je osvojio neki turnir serije 250.
Nije to to kao kad su osvajali po prvi put Federer, Djokovic I Nadal.

Бојан Илић

pre 9 godina

A Bosnu niko da spomene,ipak je Čiča iz Bosne.
(mujo, 09. septembar 2014 01:15)

Па о томе Додик прича све време!:-))
Евентуално може да помене Херцег-Босну!;-)

MAt

pre 9 godina

Tek sad kad vidimo slavlje Marina i sve ove zastave Shvatino svi koliko je veliko to sto Novak radi za nasu zemlju ! Nole cekamo tvoje titule !!!

dalibor

pre 9 godina

toooo za tebe, sta i koliko si ti to popio?:) koliko osvojenih titula ima djokovic? mislim da nema smilsa uporedjivati djokovica koji godinama spada medju najbolje tenisere sveta a cilica.naravno cilic je zasluzio titula veceras da osvoji.ali ipak je to daleko on od djokovica.pa eto djokovic je 1 teniser sveta a cilic ce sada tek biti 9.

tifani

pre 9 godina

Bravo Marine svaka čast na igri a bogami i na devojčici
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (baš lepo, 9. septembar 2014 01:16)

Devojcica vec planira gde ce u soping.

sasa jokic

pre 9 godina

Simke@ Uniqlo je imao jedinstvenu, istorijsku sansu, da posle 90 godina Japanac zaigra u finalu GS, kao sto je prosle godine Velika Britanija posle 76 godina imsla sansu za osvajanje Wimbledona. Nekako se uvek namesti Noletu da treba da im ucini, a On dobar. Nisu tu pare u pitanju, da je to Nole nikada ne bi privatio, mada je kompenzacija (velika) sigurno pala oba puta.

City Girl

pre 9 godina

Bravo Marine! Videlo se da je Kei umoran, sto ne umanjuje pobedu. Marin se odlično borio sa presijom, verujem da je bio nervozan pre početka meca, a ni publika nije bas bila na njegovoj strani. Biće zanimljivo videti kako ce igrati u nastavku sezone, a posebno u toku sledeće godine.

wulf

pre 9 godina

Svaka cast Djokovicu za sve sto je uradio ali Federer je bog za njega,sad se vidi kada mu je sve otvoreno da lagano osvoji,on gubi od nekog tamo Nishikorija.Jedno kad od takvog igraca izgubis u Montrealu a sasvim drugo na GS !Sramota !!!

Ader

pre 9 godina

E sto me nerviraju ovi amerikanci i njihovo navijanje..ako ni zbog cega drugog, zbog toga bi volio da osvoji Cilic. Za njih je on valjda jos jedan iz Eastern block, tamo neke drzave...

Zuko Dzumhur

pre 9 godina

Ne znam ko ce osvojiti,ali ako to bude Cilic(super vaspitan decko)znam da ce doci na 100tine Hrvata da nam objasni kako su oni veci teniseri i kako su nasih 8 GS titula i Dejvis kup u poslednjih sedam godina incident.. Naravno,Moniku Seles nam nece priznati jer je Vojvodjanka,a Marin iako je Hercegovac iz BIH se racuna.. I tako. Sve su to frustracije i zato se nemojte prepirati! Ako Marin osvoji ja cu mu sportski cestitati!
(satelit, 8. septembar 2014 23:23)

Naravno da ces mu cestitati,ali ja licno mislim da je najbolji i najkompletniji BiH teniser,svih vremena,iako nikada nije osvojio GS,banjalucanin Ivan Ljubicic!

GORAN GADZOVSKI

pre 9 godina

Rastavio ga Cilic ko kinesku igracku...

A u vezi onog da ima samo servis...Eto,imas pravo ali i to mu je bilo dovoljno da dobije US Open sa 3-0 u setovima sve od cetvrtfinala.I u svemu tome samo je jedan set dobio u tajbrejku...I sve to samo sa servisom,svaka cast!

max

pre 9 godina

Čiliću svaki čast ali Novaku mala kritika da od ovo Japanca mlakonje izgubi na gren slemu je strašno!!Ovaj neće nikAd ni u polufinale nekog slema a kamoli u finale !!

jura

pre 9 godina

Dugo pratim Novaka i Marina i iskreno Novak je veličina kakvu Marin nikada neće dostići. Novak je čudo od igrača. Ali ruku na srce, mislim da bi po trenutnoj formi Čilić pobijedio i Novaka u finalu. Dečko igra sezonu života, u nevjerojatnoj je formi...

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Uzivam u US Open finalu. Ovi sto pricaju kako je tenis los mora da nisu gledali Novakova poslednja dva meca (i protiv Mareja i Nisikorija je bilo mucenje gledati). Marin lagano dobija ovo finale bez prolivene kapi znoja i potpuno zasluzeno. Covek kojem je prosecna brzina servisa brza od Novakovog pa donekle i Fedex-ovog najbrzeg servisa na ovom turniru (beton, brza podloga) jednostavno je morao pobediti. Uz to, vidi se da je Nisikorija konacno stiglo svo ono trcanje u poslednja 3 meca.
Sve u svemu, i jedan i drugi se bore, ne posustaju. Marin ne spusta nogu s'gasa, a Nisikori se opire koliko moze. U svakom slucaju daleko lepse gledati ovakav hrabri i iskreni tenis bez rezerve nego neke primadone kojima se odmah slosi kad im ne ide. Veliki sam obozavalac Noleta ali dok ne pocne konstantno da izlazi na teren u svakom mecu kao da mu je najvazniji u karijeri, nece od njega postati legenda.

GORAN GADZOVSKI

pre 9 godina

Rastavio ga Cilic ko kinesku igracku...

A u vezi onog da ima samo servis...Eto,imas pravo ali i to mu je bilo dovoljno da dobije US Open sa 3-0 u setovima sve od cetvrtfinala.I u svemu tome samo je jedan set dobio u tajbrejku...I sve to samo sa servisom,svaka cast!

aleksa

pre 9 godina

Navijam za Japanca, ne u inat Hrvatima vec iz mnogo drugih razloga. Izmedju ostalog sto je pobedio Novaka, nadam se da Nole nije bezveze izgubio, a takodje jako cenim Japance jer su jedan od najvrednijih i najradnijih i najdisciplinovanijih naroda. Nemam nista protiv Cilica ali sam navijacki vise nastrojen Nisikoriju

Ratko

pre 9 godina

(prekoOkeanskeDelije, 9. septembar 2014 00:21) auu kako mudar komentar! Koliko imas ti godina? Novak Djokovic sa 18 mastersa ili Gran Prija, sa osvojenih 7 GS titula, 3 zavrsna mastersa, bronza na OI i osvojeni Dejvis Kup! Koliko finala, rivalstvo sa Nadalom i Federerom oba ce biti najveca u istoriji Tenisa! Po strucnim misljenjima i verovatno najbolja tri igraca ikada! I ti sa toliko slobode jos ti lupaju pluseve, kazes da Djokovic treba jos mnogo toga da uradi i da gine kao da mu je poslednji mec da bi postao legenda! Evo ti gledaj Marina sampiona i nemoj da navijas za Novaka. Svaka cast Marinu eksplodirao je na ovom turniru ali totalno je smesno uporedjivati njih dvojicu i praviti neke paralele a Novak od njega stariji 18 meseci.

Siks

pre 9 godina

cilic ima samo servis i nista drugo
(asir, 09. septembar 2014 00:10) Hahaha, covjek ce osvojit us a ti velis covjek ima samo servis. Hahahahaa

Ivan

pre 9 godina

Ajmo susedi, samo napred izvolite uživajte u igri vašeg tenisera, ovo vam je jedini istorijski trenutak, ne događa se svaki dan da neki hrvatski teniser igra finale nekog Gren Slema a naročito se ne događa da ga osvoji! Sada će se to desiti Marin Čilić če potpuno neočekivano ali potpuno zasluženo osvojiti ovogodišnji US Open! Treba mu čestitati, zaslužio je ovo, ovo je njegov trenutak života, neka uživa u njemu! A vama dragi susedi poručujem da evo vidite da nisu baš svi iz Srbije protiv vaših uspeha, evo ja i moji prijatelji navijamo za Marina Čilića dečko je ok, uložio je mnogo truda, znoja, treninga, volje, upornosti, i treba to poštovati i čestitati mu!

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

CroatianGenius

pre 9 godina

jajaja bla bla bla.. Ko nezna o tenisu lupne nesto, ali ovo je nivo tenisa trenutno najbolji sto mozes vidit sto igra Cilic. Samo ga doping kazna sprijecila da dodje prije ovdje gdje je

Srbin iz Srbije

pre 9 godina

Napred Cilicu...Pokazi da Balkan moze mnoge lepote dati spram grozota zadnjih decenija... Izuzetno postujem Japance, ali ovaj put, kad komsija igra, izvinite... Srecno komso do kraja.

laki

pre 9 godina

Navijam za Cilica iako nisam njegov sunarodnik,to nema veze,covek razbija,drago mi je i zbog ove nekulturne antibalkanske publike,toliko nekulture za najkulturniju i
"najdemokratskiju" publiku na svetu nisam u zivotu video.

srbin

pre 9 godina

Kao da gledam Nadal - Đoković, sa tim da je Kei kao Nole, raznovrsniji udarci i tehnička potkovanost, ali sa neobjašnjivim psihičkim padovima i greškama, a Marin poput Rafe - snaga i samo snaga.

Rade

pre 9 godina

Cestitke Cilicu, pocinje 3.set i ocigledno je da mu Nisikori nije dorastao.
I bez nemere da uvredim nekog, ne secam se losijeg finala. Evo, ako neko moze da me podseti...

Dule Vujosevic-Kralj

pre 9 godina

Obojica tenisera su veliki sportisti i jos veci ljudi i jako vredno radili tokom svojih karijera da bi stigli do mesta gde su sada, a to je finale grend slema. Ko god da pobedi nece biti nezasluzeno.

Jole

pre 9 godina

Senade kad se nisu stadioni ispraznili kad su otisli i veci majstori od ta tri nece ni tad..
Konkurencija prije 15-estak godina i sad nemoze se usporedit.
To ne umanjuje genijalnost Nole da me se krivo ne shvati,u biti on nema konkurenciju kad mu je volja da igra.
Nadal je vise u bolnici nego na terenu a prije ( Sampras,Becker,Edberg,Agassi,Lendl,
Courier.Stich,Rodick,Ivanisevic)

banjalucanin

pre 9 godina

Tako im i treba kad stavljaju svjetskog broja 1 konstantno u podne ,dok su neki teniseri zaboravili kako izgleda sunce. A sto se tice pobjednika,vec se nazire..Marin grabi ka svom prvom GS i zasluzio je igrao je na ovom turniru najbolji tenis. Cestitke unapred.

cro

pre 9 godina

Stadion je uvik na početku nedovoljno popunjen jer inace gledatelji ulaze nakon šta počne meč.al se treba čekat pauza između gemova da uđu na teren.ne smije se ulazit dok traje poen...e da idemo marine ;)

Doktor

pre 9 godina

Ko god da osvoji ne znaci da ce automatski biti legendaran igrac,ali ce imati predispozicije.. Zasto? Pa,jednostavno onda bi to postali i Petar Korda ,Tomas Johanson,R.Krajicek,Vavrinka i mnogi drugi sa jednim Slemom.. Ivanisevic iako ima samo jednu GS titulu ipak je legendaran igrac zbog svega ostvarenog!

CroAtHome

pre 9 godina

Ne znam ko ce osvojiti,ali ako to bude Cilic(super vaspitan decko)znam da ce doci na 100tine Hrvata da nam objasni kako su oni veci teniseri i kako su nasih 8 GS titula i Dejvis kup u poslednjih sedam godina incident.. Naravno,Moniku Seles nam nece priznati jer je Vojvodjanka,a Marin iako je Hercegovac iz BIH se racuna.. I tako. Sve su to frustracije i zato se nemojte prepirati! Ako Marin osvoji ja cu mu sportski cestitati!
(satelit, 08. septembar 2014 23:23)
Kako ces mu cestitat, sms-om?

radmilo manojlović rade

pre 9 godina

ja dosadna sporta, da mi ga brat igra ne mogu se naložit, ništa bez nogometa. aj makar neće li ovaj naš pobjedit metnio sam ga u kladioni

general dv

pre 9 godina

e moj nole! bas ti se ne da! taman kad sam mislio da danas gledam noleta kako osvaja lagano 8 gs onaj mali japanac odigra mec zivota a nole jako los mec za njegove standarde nekih 45% stvarno steta jer ni kei ni marin nisu istinski sampioni! brate ubi dosada

crush

pre 9 godina

@(satelit, 08. septembar 2014 23:23)

Jedini s frustracijama ovdje si ti i tvoji istomisljenici. Mozete vi pricati sto hocete, ali Nole je visoko cijenjen i postovan u Hrvatskoj i ima na tisuce fanova. Ne moram ni pricat koliko je ljudi bilo cak sretno zbog vase pobjede protiv Grka u kosarci i iskreno nisam s nikim pricao, a da nije bio odusevljen s prikazanom igrom. Uvijek ima trolova na obje strane kojima je jedini cilj napisat glupost i isprovocirat, ali takvi pisu gluposti i na domacim siteovima.
Cilic ukoliko osvoji ovaj GS doci ce jedva do koljena jednom Novaku, ali zasluzuje istinsko postovanje svakog ljubitelja tenisa. Evo upravo je osvojio prvi set maestralnom igrom :) Samo da tako i nastavi

Ratko

pre 9 godina

Stadion nikad prazniji ej finale GS. Navijaju za slabije i evo im ga sad neka gledaju Cilica i Nisikorija. Bruka i sramota sta je Novak ispustio.

satelit

pre 9 godina

Ne znam ko ce osvojiti,ali ako to bude Cilic(super vaspitan decko)znam da ce doci na 100tine Hrvata da nam objasni kako su oni veci teniseri i kako su nasih 8 GS titula i Dejvis kup u poslednjih sedam godina incident.. Naravno,Moniku Seles nam nece priznati jer je Vojvodjanka,a Marin iako je Hercegovac iz BIH se racuna.. I tako. Sve su to frustracije i zato se nemojte prepirati! Ako Marin osvoji ja cu mu sportski cestitati!

MAt

pre 9 godina

Stadion je pun ,ne vidim sta je sporno ? Mec takodje nije los ,normalna je trema u finalu jednog GSa ... Ovo im je mec zivota .Neka bolji pobedi !

ime

pre 9 godina

pored odlicne igre na us openu, mora se priznati imao je i dosta srece. novak, marej i federer nisu u formi, a nadal ne igra. dobio je nisikorija za protivnika. cilic postace gs sampion, a to je daleko vise zasluzio npr conga ili ferer, koji su takodje bili u sjajnoj formi, ali su za protivnike imali cetvorku koja je bila neprikosnovena zadnjih 7 godina i koji su u tom periodu igrali na veoma visokom nivou (cetvorka). sreca ga je pratila i to je to. cisto sumnjam da ce nastaviti niz gs pobeda.. niko nije poceo biti sampion od 26 god. imamo primer del potro i wawrinka. ne znam, sve je moguce. ako ova cetvorka se ne vrati u velikom stilu. ovo finale mi nije zanimljivo uopste. a tako sam cekao feda i noleta da odigraju zestoko pa ko pobedi. hmm steta!!

Junior

pre 9 godina

Marin me mnogo podseca na Del Potra i sa stilom igre i sa likom i konstitucijom. Verujem da ce bas kao i Delpo uzeti ovaj US Open kada vec nije Nole!

boco

pre 9 godina

kakvi smo mi ljudi, i u naslovu pise stadion poluprazan, moglo bi se napisati polupun, popunice se to, a i ponedeljak je nije nedelja pa da svi dodju. o marinu kao coveku nisam cuo nista lose, napravljena mu je kao i troickom nepravda sa dopingom i drago mi je da se vratio u tenis, nisam nikad ni procitao neku njegovu nekorektnu izjavu, a i sad je izjavio da je ovaj ulazak u finale i eventualno osvajanje us opena veliki uspeh, za nekog ko ima mnogo osvojenih turnira mozda i ne bi bio, ali za mena jeste jer mi se to desava prvi put i da je san svakom teniseru pobediti federera, nista spektakularno ni ponizavajuce, tako da ne vidim zasto je u komentarima toliko omalovazavanja tipa nizerazredni tenis, prazno i slicno. , svejedno mi je ko ce pobediti

crush

pre 9 godina

@(satelit, 08. septembar 2014 23:23)

Jedini s frustracijama ovdje si ti i tvoji istomisljenici. Mozete vi pricati sto hocete, ali Nole je visoko cijenjen i postovan u Hrvatskoj i ima na tisuce fanova. Ne moram ni pricat koliko je ljudi bilo cak sretno zbog vase pobjede protiv Grka u kosarci i iskreno nisam s nikim pricao, a da nije bio odusevljen s prikazanom igrom. Uvijek ima trolova na obje strane kojima je jedini cilj napisat glupost i isprovocirat, ali takvi pisu gluposti i na domacim siteovima.
Cilic ukoliko osvoji ovaj GS doci ce jedva do koljena jednom Novaku, ali zasluzuje istinsko postovanje svakog ljubitelja tenisa. Evo upravo je osvojio prvi set maestralnom igrom :) Samo da tako i nastavi

laki

pre 9 godina

Navijam za Cilica iako nisam njegov sunarodnik,to nema veze,covek razbija,drago mi je i zbog ove nekulturne antibalkanske publike,toliko nekulture za najkulturniju i
"najdemokratskiju" publiku na svetu nisam u zivotu video.

jura

pre 9 godina

Dugo pratim Novaka i Marina i iskreno Novak je veličina kakvu Marin nikada neće dostići. Novak je čudo od igrača. Ali ruku na srce, mislim da bi po trenutnoj formi Čilić pobijedio i Novaka u finalu. Dečko igra sezonu života, u nevjerojatnoj je formi...

Srbin iz Srbije

pre 9 godina

Napred Cilicu...Pokazi da Balkan moze mnoge lepote dati spram grozota zadnjih decenija... Izuzetno postujem Japance, ali ovaj put, kad komsija igra, izvinite... Srecno komso do kraja.

Zoran.hr

pre 9 godina

Pozdrav susjedi i hvala na fer komentarima. Velika stvar za Hrvatsku i pogotovo Hrvate u Herceg-Bosni.
Nole prvi, Marin deveti, Amerikanci navijaju protiv nas, al nema veze. Uvijek lijepo kad dobije Novak, danas Marin! Za Balkan je to jako pozitivno, ipak oni svi slabo razlikuju:)

Antonija

pre 9 godina

Hrvatica sam , desno orijentirana. Cilic je dobio US open ,al je Đokovic no 1. drago mi je da se cuje u svijetu za ove nase napacene zemlje . Hrvatska , Srbija , Bosna. neka se cuje za nas i neka imamo koristi od svega ovoga mi obicni ljudi pa neka dođu turisti i na more u Hr i na provod u Bg , i Novi Sad .samo neka ozvanja zapadu u ušima Hrvatska , Srbija .želimo im dobrodošlicu i da što više troše kod nas i zaposle ljude...uff baš sam optimisticna i iskrena.

satelit

pre 9 godina

Ne znam ko ce osvojiti,ali ako to bude Cilic(super vaspitan decko)znam da ce doci na 100tine Hrvata da nam objasni kako su oni veci teniseri i kako su nasih 8 GS titula i Dejvis kup u poslednjih sedam godina incident.. Naravno,Moniku Seles nam nece priznati jer je Vojvodjanka,a Marin iako je Hercegovac iz BIH se racuna.. I tako. Sve su to frustracije i zato se nemojte prepirati! Ako Marin osvoji ja cu mu sportski cestitati!

Ader

pre 9 godina

E sto me nerviraju ovi amerikanci i njihovo navijanje..ako ni zbog cega drugog, zbog toga bi volio da osvoji Cilic. Za njih je on valjda jos jedan iz Eastern block, tamo neke drzave...

juda

pre 9 godina

Ja sam iz Hrvatske i naravno da se jako veselim što je napokon neki naš tenisač uspio osvijt Grand slam nakon Gorana. Isto tako bi htio reći da ne nasjedate na provokacije nekih klinaca ovdje, uspoređivati noleta i Marina je jednostavno nemoguće..Nole je osvojio puno više Grand Slama od Marina i jedna je od najvećih u povjesti. Isto tako da Marin više ništa ne osvoji u svojoj karijeri nema mu se šta prebacit jer će zauvijek imati taj USOpen.
Pozdrav svim normalnim ljudima, i hvala na fer komentarima.
Lip pozdrav

Doktor

pre 9 godina

Ko god da osvoji ne znaci da ce automatski biti legendaran igrac,ali ce imati predispozicije.. Zasto? Pa,jednostavno onda bi to postali i Petar Korda ,Tomas Johanson,R.Krajicek,Vavrinka i mnogi drugi sa jednim Slemom.. Ivanisevic iako ima samo jednu GS titulu ipak je legendaran igrac zbog svega ostvarenog!

Ivan

pre 9 godina

Ajmo susedi, samo napred izvolite uživajte u igri vašeg tenisera, ovo vam je jedini istorijski trenutak, ne događa se svaki dan da neki hrvatski teniser igra finale nekog Gren Slema a naročito se ne događa da ga osvoji! Sada će se to desiti Marin Čilić če potpuno neočekivano ali potpuno zasluženo osvojiti ovogodišnji US Open! Treba mu čestitati, zaslužio je ovo, ovo je njegov trenutak života, neka uživa u njemu! A vama dragi susedi poručujem da evo vidite da nisu baš svi iz Srbije protiv vaših uspeha, evo ja i moji prijatelji navijamo za Marina Čilića dečko je ok, uložio je mnogo truda, znoja, treninga, volje, upornosti, i treba to poštovati i čestitati mu!

crush

pre 9 godina

Jao komšije, sad tek vidim kako je vama... često sam gledao Noleta i divio mu se, ali sam bio smiren... rijetko kad mi Hrvati imamo razloga za ovakvu napetost zbog tenisa... možda se to sada promijeni :)
Bravo Marine!!!
Hvala svima s lijepim komentarima!
A najviše hvala Čiliću zbog kojeg mogu ići leć puno ranije nego sam mislio jer ipak treba sutra ujutro i na posao hehe

banjalucanin

pre 9 godina

Tako im i treba kad stavljaju svjetskog broja 1 konstantno u podne ,dok su neki teniseri zaboravili kako izgleda sunce. A sto se tice pobjednika,vec se nazire..Marin grabi ka svom prvom GS i zasluzio je igrao je na ovom turniru najbolji tenis. Cestitke unapred.

CRO

pre 9 godina

Majko mila, što nas Hrvate pojedinci ovdje sramote to je strašno. Umjesto da slavite vi se tu svađate.
Unatoc TRENUTNOJ formi Marin možda i je najbolji, ali ljudi molim vas, nije Đokoviću ni do koljena. Budimo realni.
Zato nas dragi moji sunarodnjaci ne blamirajte, nego slavite ili odite spavat :)

Zagreb, HR

pre 9 godina

Naravno kao svaki Hrvat gledao sam mec za povijest, uzivao sam u totalnu dominaciju Cilica, ne samo u igri, neko u psihologiji igre.... Podsjeca me Djokovica prije 4-5 godine kad je bio gladan slave! NE MOZE SE USPOREDJIVAT CILICEV USPJEH SA DJOKOVICEV STATUS U TENISU, ali ako Cilic nastavi s ovakvom igrom (stalozenost u glavi) imat ce lijepu karijeru, a mozda jos jedan Grand Slam, Sretno Cilicu i Djokovicu!! LP iz Hrvatske Prijestolnice...

Ratko

pre 9 godina

(prekoOkeanskeDelije, 9. septembar 2014 00:21) auu kako mudar komentar! Koliko imas ti godina? Novak Djokovic sa 18 mastersa ili Gran Prija, sa osvojenih 7 GS titula, 3 zavrsna mastersa, bronza na OI i osvojeni Dejvis Kup! Koliko finala, rivalstvo sa Nadalom i Federerom oba ce biti najveca u istoriji Tenisa! Po strucnim misljenjima i verovatno najbolja tri igraca ikada! I ti sa toliko slobode jos ti lupaju pluseve, kazes da Djokovic treba jos mnogo toga da uradi i da gine kao da mu je poslednji mec da bi postao legenda! Evo ti gledaj Marina sampiona i nemoj da navijas za Novaka. Svaka cast Marinu eksplodirao je na ovom turniru ali totalno je smesno uporedjivati njih dvojicu i praviti neke paralele a Novak od njega stariji 18 meseci.

Luka

pre 9 godina

Bravo, Čiliću, pozdrav od normalne Srbije. Pokazao si Federeru, Nadalu i Đokoviću da se ne mora prenemagati, glumiti i folirati da bi se došlo do GS pehara. Može tenis da se igra i ovako, bez poziranja, da ne paziš sve vreme koja te kamera snima. Čestitke.

Pantelic A.

pre 9 godina

Ala ga oduva Cilic ko tornado je urnisao Nisikorija. Evo krstim se kako je Novak izgubio od njega, brale sta ti je sport. Nije mala stvar postati Gren Slem sampion. Mora mnogo stvari da se ispuni u danasnjem tenisu kako bi dosao do titule. U eri Novaka, Nadala i Federera uzeti taj trofej je veliko dostignuce. Mada Nadal nije igrao ovaj turnir. Decku se poklopilo i svaka cast. Mislim da Marin moze korektnu karijeru da izgradi nikad nije kasno ima jos vremena. Tek sad ce ga sada protivnici shvatati daleko ozbiljnije i videcemo kako ce to izgledati u narednom periodu kada igra stalno sa top 10-20 teniserima sa tom titulom na ledjima. Vavrinka i Del Potro su sa po jednom titulom postali igraci za respekt i ne prija mi da ih vidim u Novakovom delu zreba. Dok recimo Berdih i Conga su isto jako dobri ali puno vise njih volim kad Novak protiv njih igra, lakse za gledanje. Ovi sto brinu kako ce tenis izgledati kada se povuku Rafa, Nole i Rodzer da ne brinu, nece Novak jos 4-5 godina sigurno napustati tenis. Pred njim je jos 20 ak Gren Slemova, tesko da ce se desiti da ne predje 10 titula, pa makar uzimao po jednu godisnje. To je takav igrac da ladno moze uzeti vec sledece godine 2-3 najveca turnira. Da sve znamo sport ne bi bio to sto jeste. Uzivajmo u tenisu dok nam je Novaka a Boga mi i ovakvih kao sto je Marin Cilic. Dobri su ljudi i sportisti. Uzdravlje.

GORAN GADZOVSKI

pre 9 godina

Rastavio ga Cilic ko kinesku igracku...

A u vezi onog da ima samo servis...Eto,imas pravo ali i to mu je bilo dovoljno da dobije US Open sa 3-0 u setovima sve od cetvrtfinala.I u svemu tome samo je jedan set dobio u tajbrejku...I sve to samo sa servisom,svaka cast!

croat

pre 9 godina

Čestitke Marinu.ajde da se dogovorimo nekako pa da nastavimo niz...nole wimbledon,marin us open...pa da se izmjenjuemo tako i cijelu sljedeću sezonu na gs turnirima :) drago mi je ode uvik doći i komentirati,jedan od boljih sajtova a i volin čitat komentare...neka osvajaju ljudi sa ovih prostora,a ovi sportaši nek nam budu uzor svima...oni su međusobno svi dobri i druže se...marin,nole,karlović...sjećam se tipsa je jednom za b92 reka kako se na turnirima najviše druži s hrvatima da je to logično,dok je vaša ana ivanović bila odlična prijateljica sa sanjom ančić,sestrom marija ančića i nikom ožegović:)
turnir odličan,nastavak sezone će bit zanimljiv...čeka nas još puno teniskih uživanja..pozdrav

TurboNator

pre 9 godina

Cestitke Marinu, svaka cast.

Nemam nista protiv njega, ali mislim da ce ostati 'one slam wonder', kao njegov trener i da ovo nece vise nikada ponoviti. Stavise, sumnjam da ce ikad vise stici do finala Grand Slam-a.

Mozda gresim, ko zna... Ako me demantuje - svaka mu cast. I ako nista drugo, ovaj US Open je pokazao koliko je nezahvalno prognozirati, pogotovo na duze staze.

Nole moze da dominira naredne 2-3 godine - ali samo ako se tome (tenisu) stvarno posveti. Ako pokusa da balansira porodicni zivot i vrhunski tenis podjednako - bice super ako uspe da osvoji jos neki Grand Slam.

Uostalom i to bi bilo super, ko smo mi da mu pravimo raspored? Postigao je vise nego svi mi ovde zajedno...

bice da je LSD

pre 9 godina

Pozdrav iz zagreba za uredništvo b92 odličan ste portal na kojem volim pratiti našeg cilica dok rusi rekorde, gazi sve pred sobom i osvaja gs naslove, dala bih vam jedan savjet da maknete sliku od onog federera i djokovica ipak je cilic sad najbolji igrac svih vremena, pozdrav od katarine
(katarinazg, 9. septembar 2014 02:18)

Kato !?

bgboss

pre 9 godina

Cilic je najbolji igrac svih vremena ako su to rekli federer i jordan ko sam ja da tvrdim drukcije ? Marine ovo je tek početak ako neki tamo djokovic ima 7 ga naslova ti ćeš u njegovim godinama imati bar 17, ajmo marine junace
(pobjedaa, 9. septembar 2014 02:11)


A oni vršnjaci....

Junior

pre 9 godina

Marin me mnogo podseca na Del Potra i sa stilom igre i sa likom i konstitucijom. Verujem da ce bas kao i Delpo uzeti ovaj US Open kada vec nije Nole!

Branimir

pre 9 godina

Čiliću svaka čast, priznajem da sam sumnjao do polovine trećeg seta. Danas je Čilićev dan i nećemo ni o Noletu ni o Rafi ni o Federeru, još jednom svaka čast! Dobro, važan je i trener ali ipak je lakše davati dobre savete nego biti jak a koncentriran 7 mečeva u nizu...
PS B92 oduševljen sam ovim portalom jer omogućuje pravu razmenu mišljenja iz čitave regije.

batica

pre 9 godina

Pa u pravu si, i jesmo. Ne negiram da ste bolji u tenisu, ali sto je s ostalim sportovima? Nogomet? Atletika? Skijanje? Rukomet? Ko se sa vise medalja vrati s olimpijskih? Malo se spustite na zemlju komsije. ;)
(Gunther, 9. septembar 2014 02:37)

U "nogometu" imamo klubskog evropskog i svetskog prvaka,mislim da vi to nemate,za skijanje i atletiku vam skidam kapu,u rukometu imamo takodje madelje,isto u odbojci,a o kosarci i vaterpolu ne vredi trositi reci...Mi smo na zemlji komsija,iako za vas to deluje visoko :)

Бојан Илић

pre 9 godina

Hrvatica sam , desno orijentirana. Cilic je dobio US open ,al je Đokovic no 1. drago mi je da se cuje u svijetu za ove nase napacene zemlje . Hrvatska , Srbija , Bosna. neka se cuje za nas i neka imamo koristi od svega ovoga mi obicni ljudi pa neka dođu turisti i na more u Hr i na provod u Bg , i Novi Sad .samo neka ozvanja zapadu u ušima Hrvatska , Srbija .želimo im dobrodošlicu i da što više troše kod nas i zaposle ljude...uff baš sam optimisticna i iskrena.
(Antonija, 09. septembar 2014 01:11)

Liberal-nacionalista ste vi draga Antonija, "desno" je puno mrznje da bi napisalo ovako nesto!:-)
Pozdrav!

Knor

pre 9 godina

Sta se vi Srbi isto lozite na ove debilne komentare koje vjerojatno pise ista osoba sa 30 razlicitih imena. Naravno da se ne mogu usporedit Cilic i Djokovic ili hrvatski i srpski tenis u zadnjih (otkako je Djokovica) godina. Pustite i nas malo da se veselimo u ovom za sad "vasem" sportu. Pozdrav svim normalnim ljudima i jos jednom sve cestitke Cilicu.

TOTTI

pre 9 godina

Bravo za Cilica.Svaka cast!A ovim hrvatskim pljuvacima bi porucio da su je smesno porediti Novaka i Marina, tu se vidi ljubomora jer imamo tenisera kakvog oni nikad nece, naravno Cilic je odlican.Pozdrav za normalne hrvatske komsije i sve cestitke.

Ivan M

pre 9 godina

Kako ga je razvalio. Svaka čast, Marine. Nišikori je delovao umorno i nemoćno, a Čilić je bio silan. Od 1/4 finala je dobio svih devet setova protiv Berdiha, Federera i Nišikorija - ne verujem da bi se Nole išta bolje proveo...

Siks

pre 9 godina

cilic ima samo servis i nista drugo
(asir, 09. septembar 2014 00:10) Hahaha, covjek ce osvojit us a ti velis covjek ima samo servis. Hahahahaa

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Uzivam u US Open finalu. Ovi sto pricaju kako je tenis los mora da nisu gledali Novakova poslednja dva meca (i protiv Mareja i Nisikorija je bilo mucenje gledati). Marin lagano dobija ovo finale bez prolivene kapi znoja i potpuno zasluzeno. Covek kojem je prosecna brzina servisa brza od Novakovog pa donekle i Fedex-ovog najbrzeg servisa na ovom turniru (beton, brza podloga) jednostavno je morao pobediti. Uz to, vidi se da je Nisikorija konacno stiglo svo ono trcanje u poslednja 3 meca.
Sve u svemu, i jedan i drugi se bore, ne posustaju. Marin ne spusta nogu s'gasa, a Nisikori se opire koliko moze. U svakom slucaju daleko lepse gledati ovakav hrabri i iskreni tenis bez rezerve nego neke primadone kojima se odmah slosi kad im ne ide. Veliki sam obozavalac Noleta ali dok ne pocne konstantno da izlazi na teren u svakom mecu kao da mu je najvazniji u karijeri, nece od njega postati legenda.

nfs

pre 9 godina

Hvala Marinu što odra Keija ovako brzo pa nismo zaginuli celu noc ispred tv-a! Svaka čast izuzetno dobrom i lepo vaspitanom momku!
Mene ne iznenadjuje njegov uspeh. Jos pre nekoliko godina je pokazao da može daleko, ali je imao problema sa povredama. Sada je to prošlost i mnogo kockica se sklopilo kako treba i eto rezultata. I izgleda da je učenik nadmašio učitelja, ili je bar na dobrom putu.
Ovi nacionalisti nikad neće shvatiti da svi sportisti sa ovih prostora u ranim danima se mnogo druže jer nas spaja jezik. Npr, Ana se mnogo družila sa sestrom Maria Ancica, a sta reći o Karlovicu i njegovom odnosu sa našim igračima?! Nacionalisti, ako vam je do svadje i prepucavanja idite na neke političke strane, dosadili ste i smešni ste! Ovde se priča o sportu!

Bla-bla

pre 9 godina

Cestitke Cilicu i Ivanisevicu na sjajnom rezultatu.Dobrim ljudima se mora dobro vratiti.Zelim im jos puno uspjeha.A svima ovima sto prozivaju Djokovica pitanje,cime ste vi to zasluzili da ocekujete nesto od njega i da mu sudite!? Zar nije dovoljno uradio i usrecio srpski narod.Zar nije uspijeh polufinale?Zar ne moze i on kao normalan covjek da se malo optereti i razmislja malo vise o radjanju djeteta nego o osvajanju trofeja?

Vladimir

pre 9 godina

Sve cestitke sjajnom teniseru i jos boljem coveku Marinu Ćiliću. Kao navijac Novaka zelim mu da ga po uspešnosti stigne i prestigne.
Svaki uspeh sportista, umetnika, naucnika iz drugih drzava nekadasnje Jugoslavije pobudi mi bez patetike, duboku i veliku tugu sto smo razbucali po mnogo cemu izuzetan- jedinstven prostor i zajednicu.
I naravno ogroman doprinos je Gorana Ivanisevica, samo u 2-3 reci: on nikada ne bi ove rezulte postigao da nije bilo bas Ivanisevica, Time sam sve rekao. On je talentovan i izuzetan radnik ali bez Goranovih "m.da" samo bi mogao da sanja o ovome . Bravo Gorane.

vuk dlaku menja ali cud nikako

pre 9 godina

Cilicu pusti ove što te pljuju ti jesi najbolji i to svi normalni i realni razumiju mene je prije pola sata zvao veliki prijatelj iz srbije i kaže sljedeće "brate plačem od sreće dečko je najbolji i što je najvažnije nikad nije predo meč ko neki šta bi mi dali da imamo takvog igrača" ja mu kazem upravu si prijatelju hvala ti
(leo, 9. septembar 2014 02:47)

Jesu te zvali vec i prijatelji iz Svajcarske i Spanije ?Cilicu sve cestiteke, samo ne znam zasto pojedinci poput tebe ovakvim glupostima sami bacate senku na prvi Cilicev uspeh.

Boba Brus

pre 9 godina

Sve cestitke za Cilica, i neka nas u buduce samo lepe vesti i potezi povezuju i podsete da na ovim prostorima zivi velika vecina dobrih ljudi sa pozitivnom stavovima o zivotu koji se temelje na postovanju i ljubavi.Jos jednom veliko BRAVO iz Srbije!!!

MAt

pre 9 godina

Tek sad kad vidimo slavlje Marina i sve ove zastave Shvatino svi koliko je veliko to sto Novak radi za nasu zemlju ! Nole cekamo tvoje titule !!!

laki

pre 9 godina

Bravo Cilicu,svaka cast,sve cestitke ali mislim da protiv Novaka u finalu ne bi uspeo,mada to nije ni bitno,sam je kriv sa svojom mrzovoljom koja mi mnogo smeta kod njega, imam utisak da me pravi budalom.Ne pljujem velikog Novaka ali jos jednom cestitke za Cilica.

Dule Vujosevic-Kralj

pre 9 godina

Obojica tenisera su veliki sportisti i jos veci ljudi i jako vredno radili tokom svojih karijera da bi stigli do mesta gde su sada, a to je finale grend slema. Ko god da pobedi nece biti nezasluzeno.

Pokojni Toza

pre 9 godina

E sad se vidi što smo ratovali.
Zbog šačice budala sa obe strane,
a zbog toga što su pametni ćutali.
Srećom, ovde mnogo pametnih mnoge lepe reči prosuše, tako da budalama osta da pokazuju to što jesu, sramotom i glupošću u svojim pisanijima.

vlada

pre 9 godina

Ajmo Marine, Srbija (bar onaj normalan deo iste) je uz tebe!
Žao mi je što ne Igraš sa Djokarom za ovu titulu, ali mi je drago da ćeš je osvojiti!

boco

pre 9 godina

kakvi smo mi ljudi, i u naslovu pise stadion poluprazan, moglo bi se napisati polupun, popunice se to, a i ponedeljak je nije nedelja pa da svi dodju. o marinu kao coveku nisam cuo nista lose, napravljena mu je kao i troickom nepravda sa dopingom i drago mi je da se vratio u tenis, nisam nikad ni procitao neku njegovu nekorektnu izjavu, a i sad je izjavio da je ovaj ulazak u finale i eventualno osvajanje us opena veliki uspeh, za nekog ko ima mnogo osvojenih turnira mozda i ne bi bio, ali za mena jeste jer mi se to desava prvi put i da je san svakom teniseru pobediti federera, nista spektakularno ni ponizavajuce, tako da ne vidim zasto je u komentarima toliko omalovazavanja tipa nizerazredni tenis, prazno i slicno. , svejedno mi je ko ce pobediti

Irena

pre 9 godina

Bravo Marine!!! Odlican mec, odlican tenis, ne samo servisi vec i igra sa osnovne linije, svaka cast sampione! I hvala sto si osvetio Novaka hehe :)

cro

pre 9 godina

Stadion je uvik na početku nedovoljno popunjen jer inace gledatelji ulaze nakon šta počne meč.al se treba čekat pauza između gemova da uđu na teren.ne smije se ulazit dok traje poen...e da idemo marine ;)

Martin Vrgelj

pre 9 godina

NOVAK DJOKOVIC - SVETSKI BROJ 1. Sve ostalo niti me zanima, niti pratim. I sad vidim neki hrvat Marijan Ćilić osvojio USopen. Ja sam za njega cuo... jednom, kad ga Djokovic demolirao u sred Splita. Ali vidi se da je mlad i perspektivan igrac, nada hrvatskog tenisa. koliko ima godina? 18? 19?
---

"Neki Hrvat osvojio USopen"... dobro si skuzio iako ne pratis, iako te ne zanima.

mladen

pre 9 godina

HRVATI jel vidite kako je nama bilo svih ovih OSAM GODINA? :D Dobar osecaj ,a? Neverovatno kakvi sportisti zive u Srbiji i Hrvatskoj,ostale zemlje EX YU nemaju takve velikane osim SLO TINU MAZE.. Bore se ravnopravno protiv FED,Rafe,Felpsa,onda onih u skijanju,Hrvati zlata u rukometu,Srbi u odbojci, kosarci,pa zajedno u vaterpolu i ostalim sportovima. Ma sta bore se -GAZE IH!

miki mile

pre 9 godina

Čestitke Čiliću! No neka se sad potrudi da neispadne na idućem turniru u 2.kolu.pritisak će biti ogroman i mnogi ga nisu izdržali.no tu je ivanišević pa će mu valjda objasniti neke stvari.

MAt

pre 9 godina

Stadion je pun ,ne vidim sta je sporno ? Mec takodje nije los ,normalna je trema u finalu jednog GSa ... Ovo im je mec zivota .Neka bolji pobedi !

estiar

pre 9 godina

Bilo koji uspeh Srba ili Hrvata je dovoljan da pokrenete raspravu jos od Gota i Vizigota u svim sportovima :). Marine svaka ti cast! Igrao si maestralno. A sto se tice ostalih sportova, bice vremena i nadam se povoda (samo da osvajamo nesto).

wulf

pre 9 godina

Svaka cast Djokovicu za sve sto je uradio ali Federer je bog za njega,sad se vidi kada mu je sve otvoreno da lagano osvoji,on gubi od nekog tamo Nishikorija.Jedno kad od takvog igraca izgubis u Montrealu a sasvim drugo na GS !Sramota !!!

Her Zivota

pre 9 godina

Nisikori je zapravo spasao Noleta. Jer bi u finalu bilo tri puta po 6:2 za MARINA.bila bi to blamaža.
(Andjela, 9. septembar 2014 01:46)
# Link komentara

Anjdele, gde si gledala taj mec protiv Novaka?Back in the future.....Tipicno svetsko a nase:zloba ,zavist I pakost.Covek prvi na svetu,ej prvi na svetu u necemu a mi ....U cemu smo mi to prvi na svetu?U tipkanju I zlobi sigurno.
(Milan, 9. septembar 2014 01:53)

Varas se, toj Andjeli kako se predstavlja bi mnogo trebalo da se potrudi da napise najzlobniji ili najgluplji komentar i opet ne bi bila ni priblizno najbolja u tome, samo sto to ona i mnogo njih tesko mogu i da shvate pa ne vredi i objasnjavati !!

Inace mladom Cilicu cestitke na tituli, velika pobeda a tek je na pocetku karijere (HRT2), dakle videcemo jos dosta dobrog tenisa od njega, jos mi je draze kad se setim njegove izjave sa Wimbledona kada ga je Viskovic pitao za koga ces da navijas u danasnjem mecu Djokovica ili Tsongu, a on kaze ''Za mene bi idealno bilo sa teniske strane da pobedi Tsonga ali cu ipak morati da navijam za No1eta, izuzetno mi je drag '' tako nekako a i Djo1e je bio jedini teniser iz vrha koji je javno kritikovao Cilicevu suspenziju i otvoreno govorio protiv ATP i onog burne Richija mafijoze, tako da neka je osvojio. Izgleda da ce ove godine borba za zavrsni turnir biti zanimljivija nego ikad posto cini mi se da ce Wawrinka biti siguran uz trojicu glavnih a od 5.Cilica do 11. Mareja je nekih 800 poena razlike !!! Pozdrav.....

max

pre 9 godina

Čiliću svaki čast ali Novaku mala kritika da od ovo Japanca mlakonje izgubi na gren slemu je strašno!!Ovaj neće nikAd ni u polufinale nekog slema a kamoli u finale !!

vlatko

pre 9 godina

A di je nole ? Srbi bolji smo i u tenisu, dominacijaaaa
(hr, 09. septembar 2014 00:47)

Nole prosirava vitrinu, ne mogu da stanu svih 7 gren slem trofeja. hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha

vlajzi

pre 9 godina

Marin Cilic najbolji svih vremena, mozete samo plakati takav se jednom radja i nikad više ajmo hrvatska
(toooo, 09. septembar 2014 00:55)

buaaaaaaaaaahhahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahah... ja mislim da je taj tvoj Marijan najbolji i svih vremena i svih univerzuma. I to ne samo u tenisu, u svim sportovima!!! aaaaaaaaaahahhahhahahah, isplakah se od smeha

City Girl

pre 9 godina

Bravo Marine! Videlo se da je Kei umoran, sto ne umanjuje pobedu. Marin se odlično borio sa presijom, verujem da je bio nervozan pre početka meca, a ni publika nije bas bila na njegovoj strani. Biće zanimljivo videti kako ce igrati u nastavku sezone, a posebno u toku sledeće godine.

GORAN GADZOVSKI

pre 9 godina

Rastavio ga Cilic ko kinesku igracku...

A u vezi onog da ima samo servis...Eto,imas pravo ali i to mu je bilo dovoljno da dobije US Open sa 3-0 u setovima sve od cetvrtfinala.I u svemu tome samo je jedan set dobio u tajbrejku...I sve to samo sa servisom,svaka cast!

haha

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem kakve sve komentare citam od pojedinih ostrascenih komsija, kako je"Cilic izmislio tenis za Novaka" pa dajte malo objektivnosti molim, Novak je jedan od najboljih igraca u istoriji ovog sporta, i jos mnogo toga cete videti od njega budite uvereni u to, svaka cast Cilicu, ali je on miljama daleko od Djokovica, a i nije nesto mnogo mladji od njega,svako moze odigrati odlican turnir ali odlika velikih igraca je zadrzati tu formu na svakom turniru, samo uporedite titule Novaka i Cilica, i broj i vaznost tih titula da ne pominjem ko je broj 1 sa 3000 poena vise od Nadala, da se razumemo cestitke Cilicu, ali zbog pojedinih komentara zazalim sto sam navijao za njega...

hrvat

pre 9 godina

Vidim puno komentara kako Nole bolji i slicno,bolji je i uspjesniji i to nije upitno,moj komentar ide na stranu da Srbi,Hrvati i svaki narod koji ima takvog sportasa kao sto je Đokovic,Cilic i slicni moraju biti ponosni jer svako malo donesu veselje u nase zivote,to je bit svega.Ako je Đokovic uspjesniji tenisac to ne znaci da Cilic manje vrijedan ili da je los sportas i drago mi je sto ima sve vise igraca sto mogu pobjediti Novaka,Nadala,Federera..toliko.

Unbiased

pre 9 godina

Cilicu svaka cast. Navijao sam za njega u ovom finalu. Sada imamo dvojicu aktivnih tenisera sa prostora bivse Jugoslavije koji osvajaju grand slam-ove. Malo li je?

Goran G

pre 9 godina

Pre svega čestitke Čiliću na sjajnom uspehu i fantastičnim igrama na ovogodišnjem USO. Bez namere da umanjim bilo šta, ovo je sam par statističkih podataka. Čilić je samo 1 godinu mlađi od Novaka. Hoću da kažem da i nije baš dečkić za prvi GS. Od 11 njegovih titula sve su iz serije ATP250 (od toga 4 puta Zagreb)! Momak je odigrao samo 2 finala ATP500 i nula finala ATP1000. Nadam se da grešim, ali ovo je sasvim sigurno "one slam wonder" poput Rodika, Vavrinke, Delpa. Bez obzira na sve, čestitke još jednom. Za uspeh je potrebna isreća i m*da što je Čilić demonstrirao na ovom USO.

TIL Zagreb

pre 9 godina

Od onog Ivanisevicevog trofeja do ovog je proslo 20 godina, sad ima da vas nema nigde narednih 20. Ajd zdravo.
(Custendil Pasa, 09. septembar 2014 01:12)

moli se Bogu da Djokovic jos dugo pozivi i da vam donese mnogo titula jer je vanserijski igrac..jer poslije njega bit ce tesko...pa da nebi brojao i vise od 20 godina...

Interista

pre 9 godina

Ciliceva djevojka se zove Kristina Milkovic i to je najsladja djevojka koju sam vidio na tv-u. cak je ljepsa i od Nadalove ljepotice, Novak ima slatku zenu al nista specijalno u Tipisarevica je zena grom, Berdih ima prezgodnu curu , Federer najljepsu hah :-D iako navijam za Fedexa brate nije imao ukus kod zena hah :-)jos da mi je viditi Nisikorijevu samurajicu i dosta:-lol . Laku noc raja uz sliku preslatke Marinove cure

Gledam i ne vjerujem

pre 9 godina

Ja uvek navijam za Srbe, bili oni pravoslavni, katolici (Dalmatinci) poput Cilica ili muslimani.Hvala Marine na ovoj pobedi!Djokovic, Cilic, Bekric - tri su vere a jednoga roda!
(Dejan, 09. septembar 2014 09:30)
A za Bolta, Fernanda Alonsa?!? Čujem da su i oni Srbi!

Pa da

pre 9 godina

Ja kao realan Srbin moram da priznam da je Hrvatska veca sportska sila od Srbije, jer njihova 2 Gren slema vrede vise od nasih 7. Ipak je karizma vaznija od broja titula... buaaaahahah…ahah h[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sergej Bubika, 9. septembar 2014 02:27) Pa u pravu si, i jesmo. Ne negiram da ste bolji u tenisu, ali sto je s ostalim sportovima? Nogomet? Atletika? Skijanje? Rukomet? Ko se sa vise medalja vrati s olimpijskih? Malo se spustite na zemlju komsije. ;)
(Gunther, 09. septembar 2014 02:37)O tom ja i pricam cjelo vrijeme sve kad se zbroji i oduzme svi sportovi hrvstska je veca sportska nacija a hrvata je duplo manje sad ce svi udarit po minusima al to su cinjenice svidale se vama ili ne :)

bravo Cilic

pre 9 godina

Ove godine pola GSova su uzeli teniseri izvan velike cetvorke. Ocekujem nesto slicno i narednih godina. Sa povredjenim Nadalom i Marijem, ostarelim Rodzerom i Noletom koji nikako da pronadje svoj izgubljeni mojo, mislim ce dominacija "cetvorice velikih" biti ozbiljno ugrozena.

Viktor

pre 9 godina

Iskrene cestitke Marinu na maestralnoj igri i osvojenom US Openu! Potpuno zasluzeno. A posebno mi je drago sto je ucutkao masu na stadionu koja iz nekog razloga mrzi sve sto dolazi s Balkana. E pa, dragi Ameri, mozete samo da nas mrzite i dalje! A mi Balkanci treba konacno da shvatimo da nam niko nece pomoci osim nas samih.

VOJKAN

pre 9 godina

Sve cestitke Marinu na osvajanju US Opena.Ucinio je dva velika podviga,pobedio Federera i omogucio Novaku jos jedno 20 nedelja na prvom mestu,kao i osvajanje prvog Gren Slema.Da je Federer prosao u finale glatko bi osvojio 18-tu GS titulu...ali nije zahvaljujuci Marinu!
Bravo Marine na prikazanoj igri,pozdrav iz Nisa

general dv

pre 9 godina

e moj nole! bas ti se ne da! taman kad sam mislio da danas gledam noleta kako osvaja lagano 8 gs onaj mali japanac odigra mec zivota a nole jako los mec za njegove standarde nekih 45% stvarno steta jer ni kei ni marin nisu istinski sampioni! brate ubi dosada

tiko

pre 9 godina

ne znam zasto pisete da je bio loš meč?? mozda vam se čini zato jer je bio jednosmeran meč od početka ali bilo je dosta dobrih poena pogotovo od Cilica. ne moraju igrat zvezde(federer,nadal,dokovic,...) da bi bio dobar meč. po meni je iskreno najbolji na ovogodisnjem UO bio cilic-simon

kika

pre 9 godina

Svaka čast Čiliću, on je u ovom i ovakvom finalu u kome se zasluženo našao osvijio isto tako zasluženo trofej. Šta reći za Nišikorija, čitavog meča imala sam utisak da ga je sramota što igra finale i kao da jedva čeka da se ceo cirkus u tom delu žreba završi.

mikin

pre 9 godina

"Briljantni Čilić osvojio US open!"
-----------------------------------
Nije li malo naslov pretenciozan? Decku se ukazala sansa zivota i on ju je iskoristio. I treba mu cestitati na tome. Sve preko toga nema veze sa realnoscu. Uzeti Grand Slam a pobediti samo jednog od cetvorice (i to onog na zalasku karijere) odavno se nije desilo. Igra ove dvojice u finalu US open-a jako je daleko od igre koju su igrali u finalima Nadal, Djokovic, Marej, Federer. I ovo je drastican pad te igre. Kao sto je Federer iskoristio sansu i uzeo jedini Roland Garros posle kiksa Nadala u mecu sa Soderlingom, slicno je ucionio i Cilic. Za svoj usudjujem se reci jedini Grand Slam veliku zahvalnost Cilic treba odati Djokovicu na onakvoj sramotnoj igri sa Nisikorijem. Tek se u finalu videlo koliki su njegovi dometi.
Sve u svemu, Nadal nije igrao, Djokovic je u potpunom autu po pitanju psiholoskog stanja (sem ako u pitanju nije nesto drugo), Marej ni blizu svoje igre, Berdih totalno van forme, Federer na zalasku karijere. Jedina ozbiljna pretnja Cilicu bio je Simon koji je isuvise samouvereno usao u mec sa njim i doprineo najvecem iznenadjenju na teniskim terenima - covek nicim izazvan, iz cista mira osvojio Grand Slam. Istorija se ponavlja u Hrvata.
Da je neko stavio novce na Ivanisevica svojevremeno i sada na Cilica obezbedio bi porodicu za sva vremena.

Teniser

pre 9 godina

Moram da čestitam Marinu (a nije mi lako) na možda nauverljivijem osvajanju GS-a u zadnjih nekoliko godina. A onoj našoj babi bi svašta napisao, ali neću zbog minulog rada. Samo da ga bude sram... A možda je i bolje, ovaj kroasan bi ga oduvao u finalu. I još ovaj ide da igra za kockaste u DC, a tek u sredu stiže u Evropu, a naša patriota umoran...

Zuko Dzumhur

pre 9 godina

Ne znam ko ce osvojiti,ali ako to bude Cilic(super vaspitan decko)znam da ce doci na 100tine Hrvata da nam objasni kako su oni veci teniseri i kako su nasih 8 GS titula i Dejvis kup u poslednjih sedam godina incident.. Naravno,Moniku Seles nam nece priznati jer je Vojvodjanka,a Marin iako je Hercegovac iz BIH se racuna.. I tako. Sve su to frustracije i zato se nemojte prepirati! Ako Marin osvoji ja cu mu sportski cestitati!
(satelit, 8. septembar 2014 23:23)

Naravno da ces mu cestitati,ali ja licno mislim da je najbolji i najkompletniji BiH teniser,svih vremena,iako nikada nije osvojio GS,banjalucanin Ivan Ljubicic!

Melenci

pre 9 godina

jeste bio brilijantan,jer pobediti Federere i niz bolje plasiranih tenisera je ogroman uspeh.Zasluzio je najvecu i najlepsu titulu.Sta ce biti sutra to se nezna,ovo je vreme slavlja za Cilica i nije lepo kvariti ga glupim i prokleto politickim komentarima.Marin,sampion nikada ne bi ni pomislio da "makne"sliku Djokovica ili da izrekne toliko idiotskih reci za srpske sportiste.Marinu zelim da uziva u svom dana,jer vec sutra alava masa ce ga pljuvati ako ispadne u nekom kolu i ne osvoji titulu.Tako se ne voli Hrvatska nego se voli na Marinov nacin,gleda i prati svoj pravac radi i ponosno drzi pehar jer ga je zasluzio.Marinov uspeh je veci jer je utisao publiku koja nije bila na njegovoj strani,ali na kraju su morali cestitati sampionu.Tako se to radi,svaka cast Marinu!

expert

pre 9 godina

Izem ti tenis u kome Čilić osvaja GS turnir. Žao mi ljudi u Njujorku koji su imali karte za finale u želji da gledaju majstore Federera i Đovaka, pa su morali da gledaju ovaj jad.

skeptikizmase

pre 9 godina

Dužim odsustvom Rafe i Huanmartina stvorio se vakuum u teniskom vrhu. Rodžer i Novak se umorili (prvi mator, drugi sam sebe razapeo na sve strane), a najspremniji iskoristili priliku da popune vakuum.
Čilić stamen do kraja. Svaka čast.
Komšije, tiše malo, ima nas koji radimo sutra.
Pozdrav Miru iz Splita.

kirie eleison

pre 9 godina

BRAVO za komsiju CILICA zasluzeno je osvojio US open. Bice zanimljivije ako imamo jos jednog ovakvog tenisera u top 10. Svaka cast i Ivanisevicu.

branko

pre 9 godina

Svaka cast Cilicu prema prikazanoj igri svakako je zasluzio ovu titulu,ali mislim da je sledeci osvajac GS sa ovih prostora Borna Coric.

aleksa

pre 9 godina

Navijam za Japanca, ne u inat Hrvatima vec iz mnogo drugih razloga. Izmedju ostalog sto je pobedio Novaka, nadam se da Nole nije bezveze izgubio, a takodje jako cenim Japance jer su jedan od najvrednijih i najradnijih i najdisciplinovanijih naroda. Nemam nista protiv Cilica ali sam navijacki vise nastrojen Nisikoriju

tetak

pre 9 godina

Sta reci osim da ga je Marin razbucao u finalu. Nema se sta pametnije napisati.
Sve pohvale za Cilica a Japanac je bio , zapravi nije bio prisutan u finalu.

Dakle , ovom momku je citavu karijeru psiha bila najveci blok.

Tarik

pre 9 godina

Svaka cast Marinu NEVJEROVATAN TENIS PODSJETIO JE NA Federera iz 2006-2007, Noleta 2011 Rafu 2012 jednostavno poderao je sve protivnike i nije mi jasno kako je Nole IZGUBIO OD Nisikorija a jos usput da kazem da ljepse cure od Ciliceve odavno nisam vidio :-)

Prolaznik

pre 9 godina

Svaka cast Marine.
Zasluzio ga je definitivno. Izgleda da je na kraju Ivanisevic potpuno bio u pravu, kad je rekao da Marin moze medju prvih 5.

Rale

pre 9 godina

Brale, usporedi ti Rođera i Đokovića:
Federer - Đoković = 17:7 u Grand Slamovima

A za tebe je vjerojatno Đoković bolji od Federera, zar ne?

"Za sve one koji se usudjuju da porede Djokovica i Cilica:

Datum rodnjenja: Djokovic 22.05.1987 ; Cilic 28.09.1988 ;
Rank na svetu: Djokovic 1 ; Cilic 9 ;
Ukupan broj titula u karijeri: Djokovic 45 ; Cilic 12 ;
Ukupan broj GS titula: Djokovic 7 ; Cilic 1 ;
Medjusobni skor: Djokovic 10-0 Cilic "

CroAtHome

pre 9 godina

Ne znam ko ce osvojiti,ali ako to bude Cilic(super vaspitan decko)znam da ce doci na 100tine Hrvata da nam objasni kako su oni veci teniseri i kako su nasih 8 GS titula i Dejvis kup u poslednjih sedam godina incident.. Naravno,Moniku Seles nam nece priznati jer je Vojvodjanka,a Marin iako je Hercegovac iz BIH se racuna.. I tako. Sve su to frustracije i zato se nemojte prepirati! Ako Marin osvoji ja cu mu sportski cestitati!
(satelit, 08. septembar 2014 23:23)
Kako ces mu cestitat, sms-om?

Milan

pre 9 godina

Nisikori je zapravo spasao Noleta. Jer bi u finalu bilo tri puta po 6:2 za MARINA.bila bi to blamaža.
(Andjela, 9. septembar 2014 01:46)
# Link komentara

Anjdele, gde si gledala taj mec protiv Novaka?Back in the future.....Tipicno svetsko a nase:zloba ,zavist I pakost.Covek prvi na svetu,ej prvi na svetu u necemu a mi ....U cemu smo mi to prvi na svetu?U tipkanju I zlobi sigurno.

Vlado

pre 9 godina

Svaka cast Cilicu, igrao je vrhunski tenis. Napadacki, koncentrisano, snazno, bez kalkulisanja. A ne ovaj nas, odigra par gemova na nivou a onda krene da se prenemaze.

Бојан Илић

pre 9 godina

Marine, svaka cast!!! U neku ruku mi je drago sto je Novak ispao jer bi ga cilic ponizio u finalu, sudeci po formi obojice!!!
(smarac, 09. septembar 2014 01:16)

Наравно!
Већ следећи турнир ће Марин прећи Новака и послати у заборав!
Бољи је тенисер, види се то одмах.....

Кад се људи заносе....:-)

Честитке комшији!

CroatianGenius

pre 9 godina

jajaja bla bla bla.. Ko nezna o tenisu lupne nesto, ali ovo je nivo tenisa trenutno najbolji sto mozes vidit sto igra Cilic. Samo ga doping kazna sprijecila da dodje prije ovdje gdje je

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Ardbeg

pre 9 godina

Neka je covek osvojio. Drago mi je. Ali bice to 'one time wonder' kao i Wawrinka, Del Potro... Velika trojka se tako zove zato sto konstantno igraju na visokom niveo. Iznenadjenja su moguca u svakom sportu - pa Albanija je pobedila Porugal u fudbalu.

puk.Bjelajac

pre 9 godina

E,moj Djokovicu,ko je tebe pobedio u polufinalu!
Zahvaljuju ti se Murray,Wawrinka i sada Cilic,za GS, koje vise nikad nece da osvoje!

Jole

pre 9 godina

Senade kad se nisu stadioni ispraznili kad su otisli i veci majstori od ta tri nece ni tad..
Konkurencija prije 15-estak godina i sad nemoze se usporedit.
To ne umanjuje genijalnost Nole da me se krivo ne shvati,u biti on nema konkurenciju kad mu je volja da igra.
Nadal je vise u bolnici nego na terenu a prije ( Sampras,Becker,Edberg,Agassi,Lendl,
Courier.Stich,Rodick,Ivanisevic)

ime

pre 9 godina

pored odlicne igre na us openu, mora se priznati imao je i dosta srece. novak, marej i federer nisu u formi, a nadal ne igra. dobio je nisikorija za protivnika. cilic postace gs sampion, a to je daleko vise zasluzio npr conga ili ferer, koji su takodje bili u sjajnoj formi, ali su za protivnike imali cetvorku koja je bila neprikosnovena zadnjih 7 godina i koji su u tom periodu igrali na veoma visokom nivou (cetvorka). sreca ga je pratila i to je to. cisto sumnjam da ce nastaviti niz gs pobeda.. niko nije poceo biti sampion od 26 god. imamo primer del potro i wawrinka. ne znam, sve je moguce. ako ova cetvorka se ne vrati u velikom stilu. ovo finale mi nije zanimljivo uopste. a tako sam cekao feda i noleta da odigraju zestoko pa ko pobedi. hmm steta!!

Pozdrav is Toronta

pre 9 godina

Marin napunio 19 godina i odmah eksplodirao! Salu na stranu, ovo je bilo razbijanje, ni Novak (kakav je bio prekjuce) ne bi bolje prosao. Srdacne cestitke na fantasticnom mecu i tituli!

croat

pre 9 godina

Kakva dominacija, kakva totalna dominacija!!! I nemojte se zavaravati, nije Federer bio van forme, niti je Nishikori preko noći zaboravio igrati tenis... Oni su jednostavno bili nemoćni, jer protiv onakvog servisa i onakvih winnera nema obrane... Bravo Marine, lijepo li je večeras biti Hrvat, pa još k tomu Hrvat iz Hercegovine :)))

Rade

pre 9 godina

Cestitke Cilicu, pocinje 3.set i ocigledno je da mu Nisikori nije dorastao.
I bez nemere da uvredim nekog, ne secam se losijeg finala. Evo, ako neko moze da me podseti...

Custendil Pasa

pre 9 godina

Susjedi, jel sad znate kako se mi osecamo par puta mesecno, sto se tice tenisa i sportskih uspeha?

Od onog Ivanisevicevog trofeja do ovog je proslo 20 godina, sad ima da vas nema nigde narednih 20. Ajd zdravo.

Ratko

pre 9 godina

Stadion nikad prazniji ej finale GS. Navijaju za slabije i evo im ga sad neka gledaju Cilica i Nisikorija. Bruka i sramota sta je Novak ispustio.

Малац

pre 9 godina

Честитке Марину од срца!
И наравно Иванишевићу такође.
Питање за Новака: Зашто човече?

!!!

pre 9 godina

Sa 15 godina sam plakao kad je goranosvojio wimledon a danas dam opet pustio suzu za marina....SVAKA CAST!!!!! Kako je covjek izdominirao na us openu to nisu istine BRAVOOOOO!!!!

Aleksandar I

pre 9 godina

Cilicu svaka cast na osvojenom US Openu...
A ovo sto se ljudi prepucavaju da li su oni ili mi bolji u sportu, svako moze da gleda na svoj nacin, evo mog nacina razmisljanja...
Fudbal reprezentativni Hr bolja, klupski kroz istoriju Sr bolji (Crvena zvezda), trenutno Hr bolji (Dinamo Zagreb)...
Kosarka reprezentacije Sr bolja, klupska kroz istoriju Hr bolja, trenutno Sr bolja, rukomet hr bolja, odbojka sr bolja u obe konkurencije, vaterpolo Sr bolja, hr kompletna ima sve medalje, klupski vaterpolo podjednako dobar, tenis Djokovic bolji od ostalih hrvatskih tenisera, DC jednaki, atletika hr bolja kroz istoriju, trenututno Sr bolja,streljastvo Sr bolja, skijanje Hr bolja, sto se tice LOI po meni smo podjednaki a sto se tice ZOI hr bolja... I kad se povuce neka crta sve je to tu negde...male smo zemlje i trebamo i jedni i drugi da budemo srecni kada neko od nasih osvoji medalje, osvoji turnire, svako neka navija za koga hoce...

REP.SRPSKA

pre 9 godina

sad znam kako se osjecaju komsije vec 7 godina.ne mozes a da ne navijas za dobrog momka,kao oni sto moraju da navijaju za Noleta.bravo Marine.Uzivaj u lovorikama.zasluzio si.

tifani

pre 9 godina

Bravo Marine svaka čast na igri a bogami i na devojčici
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (baš lepo, 9. septembar 2014 01:16)

Devojcica vec planira gde ce u soping.

Tomislav

pre 9 godina

došao sam na ovaj portal da vidim koliko ste jadni ali ste me ugodno iznenadili sa čestitkama novom hrvatskom prvaku svijeta. bravo za marina kojem ovo sigurno nije zadnji g.s. a nije ni prvi ako računamo i juniorsku konkurenciju.
pozdrav iz sunčane rijeke.

little runaway

pre 9 godina

Sve cestitke Cilicu. Mislim da je zasluzio da osvoji ovaj GS i svojom igrom i svojim ponasanjem.
Uporedjivati ga sada sa Djokovicem ili bilo kojim drugim igracem je cista glupost. Decko je uzeo ovaj GS i samo vreme ce pokazati da li je igrac koji ce jos napredovati u svojoj karijeri ili ce se sve zavrsiti na ovoj pobedi i nije na nama da sudimo niti mozemo predvideti sta ce se desiti u buducnosti.
Meni je licno bilo drago sto je on pobedio ali muka mi je kad vidim ove komentare i sa jedne i sa druge strane od ljudi koji nikad nista nisu postigli u svom zivotu i jedino sto znaju da rade jeste da kritikuju i potcenjuju ljude koji jesu. Nikada se ni Srbija ni Hrvatska nece dozvati pameti.....

Ivica

pre 9 godina

Velika pobeda Čilića, pre finala se znalo da je favorit pošto Nišikorijeva pobeda protiv Novaka nije bila objektivno merilo pošto je bila režirana od strane njihovog sponzora UNIQLO. Marin je veliki igrač i izvanredan čovek i nije čudo što i mi Srbi navijamo za njega.

Goran

pre 9 godina

Finale je bilo lose, od ovih tenisera se nista spektakularno nije ni moglo ocekivati. Korektno igraju ali nikada nece biti zvezde, ni jedan ni drugi. Ako je ovo taj tenis koji nas ceka za 5-6 godina kada odu Nadal Novak i Federer, ne pada mi na pamet da gubim vreme uz tenis.

Бојан Илић

pre 9 godina

A Bosnu niko da spomene,ipak je Čiča iz Bosne.
(mujo, 09. septembar 2014 01:15)

Па о томе Додик прича све време!:-))
Евентуално може да помене Херцег-Босну!;-)

Sergej Bubika

pre 9 godina

Ja kao realan Srbin moram da priznam da je Hrvatska veca sportska sila od Srbije, jer njihova 2 Gren slema vrede vise od nasih 7. Ipak je karizma vaznija od broja titula... buaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahh

madjar

pre 9 godina

Nisam ni Srbin ni Hrvat vec ljubitelj ovog sporta. Bravo Marine igrao si tako dobro da si trofej zasluzio. Kao neko sa Balkana i iz Srbije orvo navijam (u svim sportovima) prvo za one iz Srbije, zatim za komsije potom za sportiste Balkan, potom za Evropljane a sasvim nakraju za Amere, kojih ovde kao da i nije bilo. Jos jednom cestitke Marinu i sa zeljom da osvoji jos mnogo GS titula, sto je realno s obzirom na kvalitet igre koji ima.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Nasmejah se pre neki dan kada neko rece da ce uzeti titulu, kad ono...svaka cast momku.
(Vz, 9. septembar 2014 01:53)

Ja sam to rekao,ja sam rekao da ce komsa Cilic da osvoji titulu.Moracu da pocnem da posecujem kladionicu. :))

Gunther

pre 9 godina

Ja kao realan Srbin moram da priznam da je Hrvatska veca sportska sila od Srbije, jer njihova 2 Gren slema vrede vise od nasih 7. Ipak je karizma vaznija od broja titula... buaaaahahah…ahah h
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sergej Bubika, 9. septembar 2014 02:27)

Pa u pravu si, i jesmo. Ne negiram da ste bolji u tenisu, ali sto je s ostalim sportovima? Nogomet? Atletika? Skijanje? Rukomet? Ko se sa vise medalja vrati s olimpijskih? Malo se spustite na zemlju komsije. ;)

Aca Znalac

pre 9 godina

Briljantni Čilić, mislim svaka čast, ali kako je igrao ovaj zalutali čovek je znate šta u najmanju ruku, uništavanje lepote tenise. Kako je ovaj došao do finala i kako je obedio Raonića, Vavrinku i Đokovića to mislim da ni ptice na grani neznaju. Pa ne da je finale bilo očajno nego je izgledalo kao prvo kolo kvalifikacija GS. Pa bolje bi odigrala finale naša mala Krunićka nego ovaj zalutali teniser.
Inače čestitam Čiliću na odučavanju od tenisa ovog zalutalog čoveka. Ne da ga je poderao, kao svinja masan džak, nego ga je onako izdevetao kao malo dete.JOF.

Dejan

pre 9 godina

Ja uvek navijam za Srbe, bili oni pravoslavni, katolici (Dalmatinci) poput Cilica ili muslimani.
Hvala Marine na ovoj pobedi!
Djokovic, Cilic, Bekric - tri su vere a jednoga roda!

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Tomislav

pre 9 godina

nakon roland garrosa, wimbldona, davis cupa imamo i us open nedostaje nam još samo australian open pa da u hrvatskoj imamo kompletirane sve najveće teniske trofeje.

too marine

pre 9 godina

Plačem od sreće ljudi cilic je najbolji igrac ikad, evo na cnn-u veliki jordan izjavljuje "federer je moj prijatelj ali cilic je najbolji igrac svih vremena" šta da vise kazem, srce mi je puno od sreće

leo

pre 9 godina

Cilicu pusti ove što te pljuju ti jesi najbolji i to svi normalni i realni razumiju mene je prije pola sata zvao veliki prijatelj iz srbije i kaže sljedeće "brate plačem od sreće dečko je najbolji i što je najvažnije nikad nije predo meč ko neki šta bi mi dali da imamo takvog igrača" ja mu kazem upravu si prijatelju hvala ti

simke

pre 9 godina

Svaka cast Cilicu,zalsuzio je da osvoji gren slem...Ali pretpostavljam da ce sada da dodje do pada,kao sto je to slucaj sa Vavrinkom,i pitanje je da li ce vise doci do ovakvog uspjeha.I jos uvijek ne mogu da shvatim kako je Novak uspio da izgubi od Nisikorija.

Riža vata muve na servisu

pre 9 godina

Susjedi, jel sad znate kako se mi osecamo par puta mesecno, sto se tice tenisa i sportskih uspeha? Od onog Ivanisevicevog trofeja do ovog je proslo 20 godina, sad ima da vas nema nigde narednih 20. Ajd zdravo.
(Custendil Pasa, 09. septembar 2014 01:12)
Jel moguće da ti je toliko krivo? Sama gorčina u komentaru. Istina, rijetko imamo priliku ovako uživati , ali bar znamo slaviti i ne pljuvati po svojim sportašima.

Иван

pre 9 godina

Браво за Марина! Имао је најбољи психолошки приступ турниру. Играо је нападачки, није тактизирао и чекао као Ђоковић и Федерер, искористио је своју велику предност, мотив, јер за разлику од претходне двојице, он није имао шта да "чува", могао је да "гризе". Ово је врло занимљив и важан дан за тенис, јер се сензација која је започела у Мелбурну претворила у тенденцију која се завршила у Њујорку. Слемове на харду освојише два човека које су одавно сви прежалили и назвали лузерима. И шта сад? Смемо ли после овог икога назвати вечитим губитником? И Стен и Марин су показали да су чуда могућа, да "никад није касно" да се поправе сегменти игре који "шкрипе". Једино ми је жао што смо остали ускраћени за дуел Чилић-Надал у Њујорку. Ове године је мање него икад "вратара", тенисера какав је доскоро био Ферер, који практично одстрањују својом стабилном игром "младе лавове" и чисте пут најбољима. Рафа је такав, стабилан, док Новак и Роџер и те како умеју да осцилирају. Искрено, мислим да ни Надал против Чилића вечерас не би добио, али ипак би таква једна победа Чилићу донела самопоуздања за улазак у сам светски врх. Чудан турнир, чудна година: ни Димитров, ни Раонић, ни Нишикори, већ Чилић, пре њега у Аустралији Вавринка, а и Гулбис је имао својих 5 минута. Ако се дода и све бољи Монфис, па повратник Дел Потро, наравно Мари... Не знам да ли је икада било толико освајача слемова и добрих тенисера рођених у размаку од свега три године, као што их има међу онима рођеним 1985-1988?

darko

pre 9 godina

ljudi da se ne lazemo...kakva je ko sportska nacija meri se na olimpijskim igrama i brojem medalja na istim.nikakva prvenstva evrope,sveta nikakvi GS ne mogu zameniti medalju sa olimpijade.Sto ameri u basketu na OI salju bas sve najbolje a na SP drugi ili treci tim...
Na nasu zalost Hrvatska je tu bolja i to
je cinjenica....

ATP ranking

pre 9 godina

NOVAK DJOKOVIC - SVETSKI BROJ 1. Sve ostalo niti me zanima, niti pratim. I sad vidim neki hrvat Marijan Ćilić osvojio USopen. Ja sam za njega cuo... jednom, kad ga Djokovic demolirao u sred Splita. Ali vidi se da je mlad i perspektivan igrac, nada hrvatskog tenisa. koliko ima godina? 18? 19?

nenad rs

pre 9 godina

Поредити Нолета и Чолића је апсурд,Ноле је већ сад један од највећих у историји спорта.Иначе Марину свака част на победи.

cici

pre 9 godina

Svaka cast Cilicu na osvojenoj tituli...Samo bih dodao sa su Rvati paljevine koji odma proglasavaju Cilica za najboljeg na svijetu-presmijesni su,ali to su oni-komedija....

Lego

pre 9 godina

Cestitke Cilicu za svoj prvi Grand Slam trofej. Na ovom turniru je bio najkonstantantniji i zasluzeno ga je osvojio.

Za sve one koji se usudjuju da porede Djokovica i Cilica:

Datum rodnjenja: Djokovic 22.05.1987 ; Cilic 28.09.1988 ;
Rank na svetu: Djokovic 1 ; Cilic 9 ;
Ukupan broj titula u karijeri: Djokovic 45 ; Cilic 12 ;
Ukupan broj GS titula: Djokovic 7 ; Cilic 1 ;
Medjusobni skor: Djokovic 10-0 Cilic

Djokovic se svojim rezultatima svrstva u jednog od najboljih tenisera svih vremena u mnogim teniskim statistikama i besmisleno je porediti ovu dvojicu tenisera.

Bez zelje da umanjim uspeh Cilica koji je potpuno zasluzen ove godine, moram da konstatujem da od ovoga ne bi bilo nista da su igrali Nadal i Djokovic. Kada kazem Djokovic mislim na Djokovica koji se nije zenio pre par meseci i posle toga odlucio da se odmori od tenisa kada je vec bilo izvesno da ce godinu zavrsiti na 1. mestu. Moram da se slozim sa komentarom "Gde macke nema, tu misevi kolo vode".

srbin

pre 9 godina

Kao da gledam Nadal - Đoković, sa tim da je Kei kao Nole, raznovrsniji udarci i tehnička potkovanost, ali sa neobjašnjivim psihičkim padovima i greškama, a Marin poput Rafe - snaga i samo snaga.

Suni

pre 9 godina

Svaka cast Djokovicu za sve sto je uradio ali Federer je bog za njega,sad se vidi kada mu je sve otvoreno da lagano osvoji,on gubi od nekog tamo Nishikorija.Jedno kad od takvog igraca izgubis u Montrealu a sasvim drugo na GS !Sramota !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (wulf, 9. septembar 2014 00:04)

Pa i Bog Federer je imao sve otvoreno i ?

v

pre 9 godina

Novace gledas li nesrecoooooo? Ako ti je i falilo motivacije, eve ti gu sad. Od koga si izgubio mec? Btw cestitke Cilicu, dobro je ovo odradio. Uzeo slem u doba Federera, Novaka i Nadala, nije lose. Jeste da nema jednog, drugi je na zalasku, a ovaj nas kao da je prekjuce jeo bunike, ali nije on kriv sto Novak nije odradio svoj deo posla. Tako da bravo. Finale mi je bilo dosadno, ugasih na pocetku drugog seta. Nekako nema zara, varnica, tenzije, kao kada se nadmecu ljuti rivali i to se oseca. Sve je ok, ali fali nesto. Nole, Rafa, Rodjo vrcite se sto preeeee!

!!!

pre 9 godina

Cilic je ovom pobjedom 9 tenisac na atp listi a posto do kraja godine brani NULA bodova ima mogucnost da bez problema napadne 5 mjesto a uz neki osvojen turnir cak i 4 mjesto,inace vec sad je osigurao zavrsni masters u londonu!!!!

ivan petrovic crni

pre 9 godina

Bravo Marine! Tako si odigrao ovo finale, u ovom trenutku niko ne bi mogao bolje. Cestitke Kei-ju, nije odigrao ni blizu kao protiv Noleta, pitanje je da li je i mogao , jer je Cila veceras udarao junacki. Na kraju, obojici prema zaslugama: Kei-ju finale, Cili titula.

drago

pre 9 godina

Sta bi, "tinejdzer" postao punoljetan!!!??
HAHAHA TO MARINE KRALJU!!!

Djokovic 8 polufinala a Marinu je bilo dovoljno jedno za isti broj titula.

Custendil Pasa

Ako ne racunas dvije najbolje atleticarke svijeta (Vlasic, Perkovic), veslace (svjetski prvaci i rekorderi) sjajne kosarkase (Tomic rastura u Barci, Bogdanovic otisao u NBA, Saric ist odlican), jos bolje nogometase (Modric i Mandzukic prvaci Evrope, Rakitic u Barci, Lovren u Liverpoolu, Kovaci u Interu), rukometase (Duvnjak njabolji igrac svijeta), sjajne rukometne i nogometne reprezentacije. Vaterpolo nam je pao jer smo doveli loseg trenera a evo kosarkasi ce iduce godine Euro igrati u Hrvatskoj i ponoviti uspjeh od prosle godine.
U tenisu Cilic.
A mlade nade dolaze: Coric, Konjuh, Hezonja, Halilovic.

Werewolf

pre 9 godina

Bravo za Marina, potpuno zasluzeno.

P.S.

Koliko vas je kao ja, koji se sad osecaju glupo zbog fore Cilic tinejdjzer? Cilic tinejdzer, Cilic tinejdzer... pa ni manje ni vise nego Gren Slem. Ja ne verujem :)

trazio si dobio si

pre 9 godina

Cilicu pusti ove što te pljuju ti jesi najbolji i to svi normalni i realni razumiju mene je prije pola sata zvao veliki prijatelj iz srbije i kaže sljedeće "brate plačem od sreće dečko je najbolji i što je najvažnije nikad nije predo meč ko neki šta bi mi dali da imamo takvog igrača" ja mu kazem upravu si prijatelju hvala ti
(leo, 9. septembar 2014 02:47)

Taj sto je ponekad pred(a)o mec nikad nije bio suspendovan zbog dopinga ko neki.

sasa jokic

pre 9 godina

Simke@ Uniqlo je imao jedinstvenu, istorijsku sansu, da posle 90 godina Japanac zaigra u finalu GS, kao sto je prosle godine Velika Britanija posle 76 godina imsla sansu za osvajanje Wimbledona. Nekako se uvek namesti Noletu da treba da im ucini, a On dobar. Nisu tu pare u pitanju, da je to Nole nikada ne bi privatio, mada je kompenzacija (velika) sigurno pala oba puta.

NS

pre 9 godina

Iskreno sumnjam da covek koji je prosle godine suspendovan, Zbog nedozvoljenih sredstava ovako ubedljivo dobije zadnja tri meca pa ko je zadnji put tako lako uzeo GS ni Rafa ni Nole ni Federer........... tu nesto nije u redu.

STARA SKOLA

pre 9 godina

#Pa da
U pravu si, ne samo da ste malobrojnija nacija nego ste zbog takvih iskompleksiranih kao ti i manja nacija, ko sto si i sam napisao.

Sve cestitke Marinu. Ovo su mu na pocetku karijere i predvidjali, ali u kasnijim godinama je poceo da ispoljava talenat pa zato nikad nece uci u sam vrh "besmrtnih", ali i ovo je velika stvar, i ovim je napravio uspeh i zaradio para sto svi mi "komentatori" zajedno nismo.

haha

pre 9 godina

Za sve one komsije koje se hvale svojim skijasima i atleticarima, napomenuo bih da i mi imamo odlicne atleticare, a takodje bih napomenuo tekvondo, kajak, basket(sport koji ce biti olimpijska disciplina)...

brasa

pre 9 godina

Treba sad susjede izdrzat u narednom desetljecu. To sto je Novak uzeo more Grend slemova i Mastersa, to nema veze. Boze moj, pa ovo je valjda vrednije?

da smorantes von vinči grande slamesku

pre 9 godina

Slabašno finale (takav je i tenis vidjen)! Kao što rekoh, nakon što je Novak izgubio od Japanca, demoliraće ga Hrvat, tako i beše, dakle prodato Japancu, koji se kobajagi istrošio (ma, idji bre!). Amerikanci će dobro razmisliti koga će stavljati u večernje sate, a PRVOG na svetu u podne, ili trinaest sati. (Inače, kolaju priče da je Novak namerno izgubio, uz tajno pismo organizatorima da će sledeće godine biti povredjen, ali boli ove ona stvar, ionako su nas bombardovali!) Malo, premalo vidjeno u tzv finalu, no pobednik ima zašta da se raduje: mačak na spavanju, a on se pravi miš! Pa, mišu jedan, jesi ikad odgledao neko finale Novak - Nadal?

Dr

pre 9 godina

@hr

Bolji ste u svemu, nema polemike.
Bolji ste u tenisu jer je jedan USO vredniji od 4 AO, 2W I jednog USO I skoro dvadesetak mastersa, itd.
Bolji ste u kosarci jer je bolje izgubiti od strasne francuske nego pobediti jadnu Grcku
Bolji ste u vatrometu jer ste poslednji put tu nesto uzeli pre 3 godine
Bolji ste u odbojci jer je ne igrate
Strasni ste nogometasi.

Istina je da je srbija sportska sila za vas sa izuzetkom u 3 sporta.

Cilic je majstor I zelim mu mnogo uspeha sledece godine, ali...ne vidim da ce se to desiti kada se Rafa vrne I kada se Novak opet zainteresuje I kada se Delpo oporavi... Ipak se zna ko je vrh tenisa a ko je Wawrinka ili Cilic...

ja i dalje u soku

pre 9 godina

Noleeeeeee, da mi je znati sta ti prolazi sad kroz glavu....ajde "matori", evo ti motivacija, ne dozvoli da se vise svi zajedno ovako patimo uz nekompetitivno finale.

Cvetozar

pre 9 godina

ovi hrvati kao da pelcuju tenisere svi su na isti kalup visoki krakati samo rokaju servise i strasno iritantni...
(fancy, 8. septembar 2014 22:47)

E, pa nije nego! Bas ga pogodi, Fancy! Najiritantniji i najneomiljeniji teniser danasnjice (u celom svetu) je verovatno Novak Djokovic. Ja sam Srbin, ali je to tako.

Goran S.

pre 9 godina

Cestitam Cilicu na osvojenoj GS. tituli i da napomenem i pre ove titule smatrao sam ga za boljeg tenisera o Ivanisevica.
Citajuci komentare, namece mi se utisak da su na ovom portalu najcenjeniji Hrvatski umereno patriotski komentari sa plezir osvrtom prema nama.
Zivo me zanima kako bi nas komentar slicnih manira prosao na nekom Hrvatskom portalu?

zigot

pre 9 godina

svaka cast i iskrene cestitke Marinu! ...ovo je fenomenalan uspeh sam po sebi a pogotovo posle onakve nepravde koja mu je ucinjena prosle godine.

PS: takodje, jos vece cestitke za jos veci uspeh - zato sto je normalan hrvat ;-)

radmilo manojlović rade

pre 9 godina

ja dosadna sporta, da mi ga brat igra ne mogu se naložit, ništa bez nogometa. aj makar neće li ovaj naš pobjedit metnio sam ga u kladioni

Petronije

pre 9 godina

Svaka mu cast, ali ja I dalje ne verujem! :D
Imam utisak kao da je osvojio neki turnir serije 250.
Nije to to kao kad su osvajali po prvi put Federer, Djokovic I Nadal.

da nije Cvetozar bio bi Sveznar

pre 9 godina

E, pa nije nego! Bas ga pogodi, Fancy! Najiritantniji i najneomiljeniji teniser danasnjice (u celom svetu) je verovatno Novak Djokovic. Ja sam Srbin, ali je to tako.
(Cvetozar, 9. septembar 2014 15:30)

To sto si Srbin ne znaci da ne lupetas gluposti

pobjedaa

pre 9 godina

Cilic je najbolji igrac svih vremena ako su to rekli federer i jordan ko sam ja da tvrdim drukcije ? Marine ovo je tek početak ako neki tamo djokovic ima 7 ga naslova ti ćeš u njegovim godinama imati bar 17, ajmo marine junace

katarinazg

pre 9 godina

Pozdrav iz zagreba za uredništvo b92 odličan ste portal na kojem volim pratiti našeg cilica dok rusi rekorde, gazi sve pred sobom i osvaja gs naslove, dala bih vam jedan savjet da maknete sliku od onog federera i djokovica ipak je cilic sad najbolji igrac svih vremena, pozdrav od katarine

MomaSRB

pre 9 godina

Susjedi, jel sad znate kako se mi osecamo par puta mesecno, sto se tice tenisa i sportskih uspeha?

Od onog Ivanisevicevog trofeja do ovog je proslo 20 godina, sad ima da vas nema nigde narednih 20. Ajd zdravo. (Custendil Pasa, 09. septembar 2014 01:12)

Znači sad opet čekanje 20 godina!?

kobe bryant

pre 9 godina

Svaka čast Marinu. Zasluženo je osvojio turnir. A što se tiče Nišikorija, nije bio na nivou od prethodnog meča. Protiv Novaka je pružio partiju života i prosto nije mogao da ponovi igru protiv Marina. Svakako mi je Žao što nisam gledao Novaka protiv ovako raspoloženog Čilića. Ne kažem dj bi Novak dobio, ali bi sigurno meč bio daleko uzbudljiviji.

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Teniska veličina Nišikori je i finalu imao 2 asa i 19 vinera...e, pa taj Japanac koga sponzoriše UNIKLO je pobedio Novaka Đokovića čiji je sponzor isto UNIKLO. Marin Čilić da zahvali Novaku što je pustio Japanca u polufinalu i čiji je tenis daleko od svetskog vrha.

SrbinCrnogorac

pre 9 godina

nakon roland garrosa, wimbldona, davis cupa imamo i us open nedostaje nam još samo australian open pa da u hrvatskoj imamo kompletirane sve najveće teniske trofeje.
(Tomislav, 09. septembar 2014 10:40)

Niko nema što srbin (već) imade !?

Dobro

pre 9 godina

Da, osvojio, nego sta! I to ne jednom nego tri puta:
Prvi put, zadnji put ...i nikad vise :-)

Setimo se euforije (dobrih)igraca poput Vavrinke, Safina, Korde, Krajiceka, Johansona, Gaudija, Ferera, Koste, pa i Del Potra.
Zenski tenis da i ne spominjem.

Cestitke Marinu za osvojeni turnir, ali ko prati tenis (vec tridesetak godina, kao ja) zna da je lako zablistati ali jako tesko ocuvati, odbraniti i ostati u vrhu.
Zivim na zapadu i pratim i njhove komentare i rekcije na Marinovu pobedu. Verujte, nema skoro ni jednog portala koji u istom tekstu o pobedi ne spominje aferu o doping prosle godine. To baca senku na celu Marinovu pricu, i to se ne moze promeniti.

Marinova igra je iskjucivo bazirana na servisu a ako se ukase prilika i na 'flat' forhendu. To nije dovoljno za sampiona na duge staze. Posto je vec u poodmaklim godinama, nisam siguran da moze da promeni puno toga u narednim godinama.
Drugim recima, zablistao na trenutak .... ali za dalje... nisam bas uveren.

Inace, izgledao mi je oduvek kao sasvim OK momak. Pristojan i normalan.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

dalibor

pre 9 godina

mislim da se to sada desilo da cilic osvoji takav turnir i da dugo vise nece.ipak federer,djokovic i nadal su daleko ispred njega.znam da ce sada komsije da me napadaju ali realno je to samo.a za tebe Gunther, je si to slucajno ili namerno izostavio odbojku,vatepolu,plivanje i kosarku?:) evo kada tvrdis vec kako je hrvatska sila u sportu spram srbije samo neko uporedjivanje srbija 2014: vaterpolo: evropski prvaci, svetska liga 1 mesto. odbojka: trenutno se igra sp i srbija ucestvuje na sp-u.rezultat ce se saznati. kosarka: srbija u cetvrtfinula sp-a, tenis: djokovic 1 teniser sveta. hrvatska 2014: vaterpolo 5 na ep-u, odbojka: hrvatske ne postoji na mapi sveta u odbojci, kosarka: ispali u osmini finalu, a u svetu kosarke vi vec 20 godina ne postojite jer n emate nikakav uspeh u kosarci, tenis: cilic 9 teniser sveta.

dalibor

pre 9 godina

toooo za tebe, sta i koliko si ti to popio?:) koliko osvojenih titula ima djokovic? mislim da nema smilsa uporedjivati djokovica koji godinama spada medju najbolje tenisere sveta a cilica.naravno cilic je zasluzio titula veceras da osvoji.ali ipak je to daleko on od djokovica.pa eto djokovic je 1 teniser sveta a cilic ce sada tek biti 9.

Jim Jefferies

pre 9 godina

@(nenad rs, 09. septembar 2014 14:49): Novak je veliki sportista, ali izjaviti da je jedan od najvećih u istoriji sporta?! Čime bi, kada bi morao, potkrepio ovu tvrdnju?

Mrgud

pre 9 godina

@Madjar,
Jedna amerikanka "kojih skoro i da nije bilo" je uzela i ovaj US Open i verovatno je najbolja teniserka u istoriji ovog sporta. Sigurno najdominantnija.

satelit

pre 9 godina

Ne znam ko ce osvojiti,ali ako to bude Cilic(super vaspitan decko)znam da ce doci na 100tine Hrvata da nam objasni kako su oni veci teniseri i kako su nasih 8 GS titula i Dejvis kup u poslednjih sedam godina incident.. Naravno,Moniku Seles nam nece priznati jer je Vojvodjanka,a Marin iako je Hercegovac iz BIH se racuna.. I tako. Sve su to frustracije i zato se nemojte prepirati! Ako Marin osvoji ja cu mu sportski cestitati!

Custendil Pasa

pre 9 godina

Susjedi, jel sad znate kako se mi osecamo par puta mesecno, sto se tice tenisa i sportskih uspeha?

Od onog Ivanisevicevog trofeja do ovog je proslo 20 godina, sad ima da vas nema nigde narednih 20. Ajd zdravo.

expert

pre 9 godina

Izem ti tenis u kome Čilić osvaja GS turnir. Žao mi ljudi u Njujorku koji su imali karte za finale u želji da gledaju majstore Federera i Đovaka, pa su morali da gledaju ovaj jad.

srbin

pre 9 godina

Kao da gledam Nadal - Đoković, sa tim da je Kei kao Nole, raznovrsniji udarci i tehnička potkovanost, ali sa neobjašnjivim psihičkim padovima i greškama, a Marin poput Rafe - snaga i samo snaga.

katarinazg

pre 9 godina

Pozdrav iz zagreba za uredništvo b92 odličan ste portal na kojem volim pratiti našeg cilica dok rusi rekorde, gazi sve pred sobom i osvaja gs naslove, dala bih vam jedan savjet da maknete sliku od onog federera i djokovica ipak je cilic sad najbolji igrac svih vremena, pozdrav od katarine

leo

pre 9 godina

Cilicu pusti ove što te pljuju ti jesi najbolji i to svi normalni i realni razumiju mene je prije pola sata zvao veliki prijatelj iz srbije i kaže sljedeće "brate plačem od sreće dečko je najbolji i što je najvažnije nikad nije predo meč ko neki šta bi mi dali da imamo takvog igrača" ja mu kazem upravu si prijatelju hvala ti

Sergej Bubika

pre 9 godina

Ja kao realan Srbin moram da priznam da je Hrvatska veca sportska sila od Srbije, jer njihova 2 Gren slema vrede vise od nasih 7. Ipak je karizma vaznija od broja titula... buaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahh

general dv

pre 9 godina

e moj nole! bas ti se ne da! taman kad sam mislio da danas gledam noleta kako osvaja lagano 8 gs onaj mali japanac odigra mec zivota a nole jako los mec za njegove standarde nekih 45% stvarno steta jer ni kei ni marin nisu istinski sampioni! brate ubi dosada

Pa da

pre 9 godina

Ja kao realan Srbin moram da priznam da je Hrvatska veca sportska sila od Srbije, jer njihova 2 Gren slema vrede vise od nasih 7. Ipak je karizma vaznija od broja titula... buaaaahahah…ahah h[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sergej Bubika, 9. septembar 2014 02:27) Pa u pravu si, i jesmo. Ne negiram da ste bolji u tenisu, ali sto je s ostalim sportovima? Nogomet? Atletika? Skijanje? Rukomet? Ko se sa vise medalja vrati s olimpijskih? Malo se spustite na zemlju komsije. ;)
(Gunther, 09. septembar 2014 02:37)O tom ja i pricam cjelo vrijeme sve kad se zbroji i oduzme svi sportovi hrvstska je veca sportska nacija a hrvata je duplo manje sad ce svi udarit po minusima al to su cinjenice svidale se vama ili ne :)

Goran

pre 9 godina

Finale je bilo lose, od ovih tenisera se nista spektakularno nije ni moglo ocekivati. Korektno igraju ali nikada nece biti zvezde, ni jedan ni drugi. Ako je ovo taj tenis koji nas ceka za 5-6 godina kada odu Nadal Novak i Federer, ne pada mi na pamet da gubim vreme uz tenis.

Dejan

pre 9 godina

Ja uvek navijam za Srbe, bili oni pravoslavni, katolici (Dalmatinci) poput Cilica ili muslimani.
Hvala Marine na ovoj pobedi!
Djokovic, Cilic, Bekric - tri su vere a jednoga roda!

mikin

pre 9 godina

"Briljantni Čilić osvojio US open!"
-----------------------------------
Nije li malo naslov pretenciozan? Decku se ukazala sansa zivota i on ju je iskoristio. I treba mu cestitati na tome. Sve preko toga nema veze sa realnoscu. Uzeti Grand Slam a pobediti samo jednog od cetvorice (i to onog na zalasku karijere) odavno se nije desilo. Igra ove dvojice u finalu US open-a jako je daleko od igre koju su igrali u finalima Nadal, Djokovic, Marej, Federer. I ovo je drastican pad te igre. Kao sto je Federer iskoristio sansu i uzeo jedini Roland Garros posle kiksa Nadala u mecu sa Soderlingom, slicno je ucionio i Cilic. Za svoj usudjujem se reci jedini Grand Slam veliku zahvalnost Cilic treba odati Djokovicu na onakvoj sramotnoj igri sa Nisikorijem. Tek se u finalu videlo koliki su njegovi dometi.
Sve u svemu, Nadal nije igrao, Djokovic je u potpunom autu po pitanju psiholoskog stanja (sem ako u pitanju nije nesto drugo), Marej ni blizu svoje igre, Berdih totalno van forme, Federer na zalasku karijere. Jedina ozbiljna pretnja Cilicu bio je Simon koji je isuvise samouvereno usao u mec sa njim i doprineo najvecem iznenadjenju na teniskim terenima - covek nicim izazvan, iz cista mira osvojio Grand Slam. Istorija se ponavlja u Hrvata.
Da je neko stavio novce na Ivanisevica svojevremeno i sada na Cilica obezbedio bi porodicu za sva vremena.

drago

pre 9 godina

Sta bi, "tinejdzer" postao punoljetan!!!??
HAHAHA TO MARINE KRALJU!!!

Djokovic 8 polufinala a Marinu je bilo dovoljno jedno za isti broj titula.

Custendil Pasa

Ako ne racunas dvije najbolje atleticarke svijeta (Vlasic, Perkovic), veslace (svjetski prvaci i rekorderi) sjajne kosarkase (Tomic rastura u Barci, Bogdanovic otisao u NBA, Saric ist odlican), jos bolje nogometase (Modric i Mandzukic prvaci Evrope, Rakitic u Barci, Lovren u Liverpoolu, Kovaci u Interu), rukometase (Duvnjak njabolji igrac svijeta), sjajne rukometne i nogometne reprezentacije. Vaterpolo nam je pao jer smo doveli loseg trenera a evo kosarkasi ce iduce godine Euro igrati u Hrvatskoj i ponoviti uspjeh od prosle godine.
U tenisu Cilic.
A mlade nade dolaze: Coric, Konjuh, Hezonja, Halilovic.

aleksa

pre 9 godina

Navijam za Japanca, ne u inat Hrvatima vec iz mnogo drugih razloga. Izmedju ostalog sto je pobedio Novaka, nadam se da Nole nije bezveze izgubio, a takodje jako cenim Japance jer su jedan od najvrednijih i najradnijih i najdisciplinovanijih naroda. Nemam nista protiv Cilica ali sam navijacki vise nastrojen Nisikoriju

Ratko

pre 9 godina

Stadion nikad prazniji ej finale GS. Navijaju za slabije i evo im ga sad neka gledaju Cilica i Nisikorija. Bruka i sramota sta je Novak ispustio.

ime

pre 9 godina

pored odlicne igre na us openu, mora se priznati imao je i dosta srece. novak, marej i federer nisu u formi, a nadal ne igra. dobio je nisikorija za protivnika. cilic postace gs sampion, a to je daleko vise zasluzio npr conga ili ferer, koji su takodje bili u sjajnoj formi, ali su za protivnike imali cetvorku koja je bila neprikosnovena zadnjih 7 godina i koji su u tom periodu igrali na veoma visokom nivou (cetvorka). sreca ga je pratila i to je to. cisto sumnjam da ce nastaviti niz gs pobeda.. niko nije poceo biti sampion od 26 god. imamo primer del potro i wawrinka. ne znam, sve je moguce. ako ova cetvorka se ne vrati u velikom stilu. ovo finale mi nije zanimljivo uopste. a tako sam cekao feda i noleta da odigraju zestoko pa ko pobedi. hmm steta!!

Martin Vrgelj

pre 9 godina

NOVAK DJOKOVIC - SVETSKI BROJ 1. Sve ostalo niti me zanima, niti pratim. I sad vidim neki hrvat Marijan Ćilić osvojio USopen. Ja sam za njega cuo... jednom, kad ga Djokovic demolirao u sred Splita. Ali vidi se da je mlad i perspektivan igrac, nada hrvatskog tenisa. koliko ima godina? 18? 19?
---

"Neki Hrvat osvojio USopen"... dobro si skuzio iako ne pratis, iako te ne zanima.

NS

pre 9 godina

Iskreno sumnjam da covek koji je prosle godine suspendovan, Zbog nedozvoljenih sredstava ovako ubedljivo dobije zadnja tri meca pa ko je zadnji put tako lako uzeo GS ni Rafa ni Nole ni Federer........... tu nesto nije u redu.

TurboNator

pre 9 godina

Cestitke Marinu, svaka cast.

Nemam nista protiv njega, ali mislim da ce ostati 'one slam wonder', kao njegov trener i da ovo nece vise nikada ponoviti. Stavise, sumnjam da ce ikad vise stici do finala Grand Slam-a.

Mozda gresim, ko zna... Ako me demantuje - svaka mu cast. I ako nista drugo, ovaj US Open je pokazao koliko je nezahvalno prognozirati, pogotovo na duze staze.

Nole moze da dominira naredne 2-3 godine - ali samo ako se tome (tenisu) stvarno posveti. Ako pokusa da balansira porodicni zivot i vrhunski tenis podjednako - bice super ako uspe da osvoji jos neki Grand Slam.

Uostalom i to bi bilo super, ko smo mi da mu pravimo raspored? Postigao je vise nego svi mi ovde zajedno...

batica

pre 9 godina

Pa u pravu si, i jesmo. Ne negiram da ste bolji u tenisu, ali sto je s ostalim sportovima? Nogomet? Atletika? Skijanje? Rukomet? Ko se sa vise medalja vrati s olimpijskih? Malo se spustite na zemlju komsije. ;)
(Gunther, 9. septembar 2014 02:37)

U "nogometu" imamo klubskog evropskog i svetskog prvaka,mislim da vi to nemate,za skijanje i atletiku vam skidam kapu,u rukometu imamo takodje madelje,isto u odbojci,a o kosarci i vaterpolu ne vredi trositi reci...Mi smo na zemlji komsija,iako za vas to deluje visoko :)

da smorantes von vinči grande slamesku

pre 9 godina

Slabašno finale (takav je i tenis vidjen)! Kao što rekoh, nakon što je Novak izgubio od Japanca, demoliraće ga Hrvat, tako i beše, dakle prodato Japancu, koji se kobajagi istrošio (ma, idji bre!). Amerikanci će dobro razmisliti koga će stavljati u večernje sate, a PRVOG na svetu u podne, ili trinaest sati. (Inače, kolaju priče da je Novak namerno izgubio, uz tajno pismo organizatorima da će sledeće godine biti povredjen, ali boli ove ona stvar, ionako su nas bombardovali!) Malo, premalo vidjeno u tzv finalu, no pobednik ima zašta da se raduje: mačak na spavanju, a on se pravi miš! Pa, mišu jedan, jesi ikad odgledao neko finale Novak - Nadal?

Ivan

pre 9 godina

Ajmo susedi, samo napred izvolite uživajte u igri vašeg tenisera, ovo vam je jedini istorijski trenutak, ne događa se svaki dan da neki hrvatski teniser igra finale nekog Gren Slema a naročito se ne događa da ga osvoji! Sada će se to desiti Marin Čilić če potpuno neočekivano ali potpuno zasluženo osvojiti ovogodišnji US Open! Treba mu čestitati, zaslužio je ovo, ovo je njegov trenutak života, neka uživa u njemu! A vama dragi susedi poručujem da evo vidite da nisu baš svi iz Srbije protiv vaših uspeha, evo ja i moji prijatelji navijamo za Marina Čilića dečko je ok, uložio je mnogo truda, znoja, treninga, volje, upornosti, i treba to poštovati i čestitati mu!

Gunther

pre 9 godina

Ja kao realan Srbin moram da priznam da je Hrvatska veca sportska sila od Srbije, jer njihova 2 Gren slema vrede vise od nasih 7. Ipak je karizma vaznija od broja titula... buaaaahahah…ahah h
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sergej Bubika, 9. septembar 2014 02:27)

Pa u pravu si, i jesmo. Ne negiram da ste bolji u tenisu, ali sto je s ostalim sportovima? Nogomet? Atletika? Skijanje? Rukomet? Ko se sa vise medalja vrati s olimpijskih? Malo se spustite na zemlju komsije. ;)

laki

pre 9 godina

Navijam za Cilica iako nisam njegov sunarodnik,to nema veze,covek razbija,drago mi je i zbog ove nekulturne antibalkanske publike,toliko nekulture za najkulturniju i
"najdemokratskiju" publiku na svetu nisam u zivotu video.

ATP ranking

pre 9 godina

NOVAK DJOKOVIC - SVETSKI BROJ 1. Sve ostalo niti me zanima, niti pratim. I sad vidim neki hrvat Marijan Ćilić osvojio USopen. Ja sam za njega cuo... jednom, kad ga Djokovic demolirao u sred Splita. Ali vidi se da je mlad i perspektivan igrac, nada hrvatskog tenisa. koliko ima godina? 18? 19?

pobjedaa

pre 9 godina

Cilic je najbolji igrac svih vremena ako su to rekli federer i jordan ko sam ja da tvrdim drukcije ? Marine ovo je tek početak ako neki tamo djokovic ima 7 ga naslova ti ćeš u njegovim godinama imati bar 17, ajmo marine junace

wulf

pre 9 godina

Svaka cast Djokovicu za sve sto je uradio ali Federer je bog za njega,sad se vidi kada mu je sve otvoreno da lagano osvoji,on gubi od nekog tamo Nishikorija.Jedno kad od takvog igraca izgubis u Montrealu a sasvim drugo na GS !Sramota !!!

croat

pre 9 godina

Kakva dominacija, kakva totalna dominacija!!! I nemojte se zavaravati, nije Federer bio van forme, niti je Nishikori preko noći zaboravio igrati tenis... Oni su jednostavno bili nemoćni, jer protiv onakvog servisa i onakvih winnera nema obrane... Bravo Marine, lijepo li je večeras biti Hrvat, pa još k tomu Hrvat iz Hercegovine :)))

bice da je LSD

pre 9 godina

Pozdrav iz zagreba za uredništvo b92 odličan ste portal na kojem volim pratiti našeg cilica dok rusi rekorde, gazi sve pred sobom i osvaja gs naslove, dala bih vam jedan savjet da maknete sliku od onog federera i djokovica ipak je cilic sad najbolji igrac svih vremena, pozdrav od katarine
(katarinazg, 9. septembar 2014 02:18)

Kato !?

puk.Bjelajac

pre 9 godina

E,moj Djokovicu,ko je tebe pobedio u polufinalu!
Zahvaljuju ti se Murray,Wawrinka i sada Cilic,za GS, koje vise nikad nece da osvoje!

Teniser

pre 9 godina

Moram da čestitam Marinu (a nije mi lako) na možda nauverljivijem osvajanju GS-a u zadnjih nekoliko godina. A onoj našoj babi bi svašta napisao, ali neću zbog minulog rada. Samo da ga bude sram... A možda je i bolje, ovaj kroasan bi ga oduvao u finalu. I još ovaj ide da igra za kockaste u DC, a tek u sredu stiže u Evropu, a naša patriota umoran...

Srbin iz Srbije

pre 9 godina

Napred Cilicu...Pokazi da Balkan moze mnoge lepote dati spram grozota zadnjih decenija... Izuzetno postujem Japance, ali ovaj put, kad komsija igra, izvinite... Srecno komso do kraja.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

laki

pre 9 godina

Bravo Cilicu,svaka cast,sve cestitke ali mislim da protiv Novaka u finalu ne bi uspeo,mada to nije ni bitno,sam je kriv sa svojom mrzovoljom koja mi mnogo smeta kod njega, imam utisak da me pravi budalom.Ne pljujem velikog Novaka ali jos jednom cestitke za Cilica.

Dr

pre 9 godina

@hr

Bolji ste u svemu, nema polemike.
Bolji ste u tenisu jer je jedan USO vredniji od 4 AO, 2W I jednog USO I skoro dvadesetak mastersa, itd.
Bolji ste u kosarci jer je bolje izgubiti od strasne francuske nego pobediti jadnu Grcku
Bolji ste u vatrometu jer ste poslednji put tu nesto uzeli pre 3 godine
Bolji ste u odbojci jer je ne igrate
Strasni ste nogometasi.

Istina je da je srbija sportska sila za vas sa izuzetkom u 3 sporta.

Cilic je majstor I zelim mu mnogo uspeha sledece godine, ali...ne vidim da ce se to desiti kada se Rafa vrne I kada se Novak opet zainteresuje I kada se Delpo oporavi... Ipak se zna ko je vrh tenisa a ko je Wawrinka ili Cilic...

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

CroatianGenius

pre 9 godina

jajaja bla bla bla.. Ko nezna o tenisu lupne nesto, ali ovo je nivo tenisa trenutno najbolji sto mozes vidit sto igra Cilic. Samo ga doping kazna sprijecila da dodje prije ovdje gdje je

GORAN GADZOVSKI

pre 9 godina

Rastavio ga Cilic ko kinesku igracku...

A u vezi onog da ima samo servis...Eto,imas pravo ali i to mu je bilo dovoljno da dobije US Open sa 3-0 u setovima sve od cetvrtfinala.I u svemu tome samo je jedan set dobio u tajbrejku...I sve to samo sa servisom,svaka cast!

Zuko Dzumhur

pre 9 godina

Ne znam ko ce osvojiti,ali ako to bude Cilic(super vaspitan decko)znam da ce doci na 100tine Hrvata da nam objasni kako su oni veci teniseri i kako su nasih 8 GS titula i Dejvis kup u poslednjih sedam godina incident.. Naravno,Moniku Seles nam nece priznati jer je Vojvodjanka,a Marin iako je Hercegovac iz BIH se racuna.. I tako. Sve su to frustracije i zato se nemojte prepirati! Ako Marin osvoji ja cu mu sportski cestitati!
(satelit, 8. septembar 2014 23:23)

Naravno da ces mu cestitati,ali ja licno mislim da je najbolji i najkompletniji BiH teniser,svih vremena,iako nikada nije osvojio GS,banjalucanin Ivan Ljubicic!

Tomislav

pre 9 godina

došao sam na ovaj portal da vidim koliko ste jadni ali ste me ugodno iznenadili sa čestitkama novom hrvatskom prvaku svijeta. bravo za marina kojem ovo sigurno nije zadnji g.s. a nije ni prvi ako računamo i juniorsku konkurenciju.
pozdrav iz sunčane rijeke.

Ratko

pre 9 godina

(prekoOkeanskeDelije, 9. septembar 2014 00:21) auu kako mudar komentar! Koliko imas ti godina? Novak Djokovic sa 18 mastersa ili Gran Prija, sa osvojenih 7 GS titula, 3 zavrsna mastersa, bronza na OI i osvojeni Dejvis Kup! Koliko finala, rivalstvo sa Nadalom i Federerom oba ce biti najveca u istoriji Tenisa! Po strucnim misljenjima i verovatno najbolja tri igraca ikada! I ti sa toliko slobode jos ti lupaju pluseve, kazes da Djokovic treba jos mnogo toga da uradi i da gine kao da mu je poslednji mec da bi postao legenda! Evo ti gledaj Marina sampiona i nemoj da navijas za Novaka. Svaka cast Marinu eksplodirao je na ovom turniru ali totalno je smesno uporedjivati njih dvojicu i praviti neke paralele a Novak od njega stariji 18 meseci.

TOTTI

pre 9 godina

Bravo za Cilica.Svaka cast!A ovim hrvatskim pljuvacima bi porucio da su je smesno porediti Novaka i Marina, tu se vidi ljubomora jer imamo tenisera kakvog oni nikad nece, naravno Cilic je odlican.Pozdrav za normalne hrvatske komsije i sve cestitke.

radmilo manojlović rade

pre 9 godina

ja dosadna sporta, da mi ga brat igra ne mogu se naložit, ništa bez nogometa. aj makar neće li ovaj naš pobjedit metnio sam ga u kladioni

Antonija

pre 9 godina

Hrvatica sam , desno orijentirana. Cilic je dobio US open ,al je Đokovic no 1. drago mi je da se cuje u svijetu za ove nase napacene zemlje . Hrvatska , Srbija , Bosna. neka se cuje za nas i neka imamo koristi od svega ovoga mi obicni ljudi pa neka dođu turisti i na more u Hr i na provod u Bg , i Novi Sad .samo neka ozvanja zapadu u ušima Hrvatska , Srbija .želimo im dobrodošlicu i da što više troše kod nas i zaposle ljude...uff baš sam optimisticna i iskrena.

Lego

pre 9 godina

Cestitke Cilicu za svoj prvi Grand Slam trofej. Na ovom turniru je bio najkonstantantniji i zasluzeno ga je osvojio.

Za sve one koji se usudjuju da porede Djokovica i Cilica:

Datum rodnjenja: Djokovic 22.05.1987 ; Cilic 28.09.1988 ;
Rank na svetu: Djokovic 1 ; Cilic 9 ;
Ukupan broj titula u karijeri: Djokovic 45 ; Cilic 12 ;
Ukupan broj GS titula: Djokovic 7 ; Cilic 1 ;
Medjusobni skor: Djokovic 10-0 Cilic

Djokovic se svojim rezultatima svrstva u jednog od najboljih tenisera svih vremena u mnogim teniskim statistikama i besmisleno je porediti ovu dvojicu tenisera.

Bez zelje da umanjim uspeh Cilica koji je potpuno zasluzen ove godine, moram da konstatujem da od ovoga ne bi bilo nista da su igrali Nadal i Djokovic. Kada kazem Djokovic mislim na Djokovica koji se nije zenio pre par meseci i posle toga odlucio da se odmori od tenisa kada je vec bilo izvesno da ce godinu zavrsiti na 1. mestu. Moram da se slozim sa komentarom "Gde macke nema, tu misevi kolo vode".

Doktor

pre 9 godina

Ko god da osvoji ne znaci da ce automatski biti legendaran igrac,ali ce imati predispozicije.. Zasto? Pa,jednostavno onda bi to postali i Petar Korda ,Tomas Johanson,R.Krajicek,Vavrinka i mnogi drugi sa jednim Slemom.. Ivanisevic iako ima samo jednu GS titulu ipak je legendaran igrac zbog svega ostvarenog!

brasa

pre 9 godina

Treba sad susjede izdrzat u narednom desetljecu. To sto je Novak uzeo more Grend slemova i Mastersa, to nema veze. Boze moj, pa ovo je valjda vrednije?

Luka

pre 9 godina

Bravo, Čiliću, pozdrav od normalne Srbije. Pokazao si Federeru, Nadalu i Đokoviću da se ne mora prenemagati, glumiti i folirati da bi se došlo do GS pehara. Može tenis da se igra i ovako, bez poziranja, da ne paziš sve vreme koja te kamera snima. Čestitke.

Rade

pre 9 godina

Cestitke Cilicu, pocinje 3.set i ocigledno je da mu Nisikori nije dorastao.
I bez nemere da uvredim nekog, ne secam se losijeg finala. Evo, ako neko moze da me podseti...

cici

pre 9 godina

Svaka cast Cilicu na osvojenoj tituli...Samo bih dodao sa su Rvati paljevine koji odma proglasavaju Cilica za najboljeg na svijetu-presmijesni su,ali to su oni-komedija....

too marine

pre 9 godina

Plačem od sreće ljudi cilic je najbolji igrac ikad, evo na cnn-u veliki jordan izjavljuje "federer je moj prijatelj ali cilic je najbolji igrac svih vremena" šta da vise kazem, srce mi je puno od sreće

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Teniska veličina Nišikori je i finalu imao 2 asa i 19 vinera...e, pa taj Japanac koga sponzoriše UNIKLO je pobedio Novaka Đokovića čiji je sponzor isto UNIKLO. Marin Čilić da zahvali Novaku što je pustio Japanca u polufinalu i čiji je tenis daleko od svetskog vrha.

Gledam i ne vjerujem

pre 9 godina

Ja uvek navijam za Srbe, bili oni pravoslavni, katolici (Dalmatinci) poput Cilica ili muslimani.Hvala Marine na ovoj pobedi!Djokovic, Cilic, Bekric - tri su vere a jednoga roda!
(Dejan, 09. septembar 2014 09:30)
A za Bolta, Fernanda Alonsa?!? Čujem da su i oni Srbi!

Vladimir

pre 9 godina

Sve cestitke sjajnom teniseru i jos boljem coveku Marinu Ćiliću. Kao navijac Novaka zelim mu da ga po uspešnosti stigne i prestigne.
Svaki uspeh sportista, umetnika, naucnika iz drugih drzava nekadasnje Jugoslavije pobudi mi bez patetike, duboku i veliku tugu sto smo razbucali po mnogo cemu izuzetan- jedinstven prostor i zajednicu.
I naravno ogroman doprinos je Gorana Ivanisevica, samo u 2-3 reci: on nikada ne bi ove rezulte postigao da nije bilo bas Ivanisevica, Time sam sve rekao. On je talentovan i izuzetan radnik ali bez Goranovih "m.da" samo bi mogao da sanja o ovome . Bravo Gorane.

Goran G

pre 9 godina

Pre svega čestitke Čiliću na sjajnom uspehu i fantastičnim igrama na ovogodišnjem USO. Bez namere da umanjim bilo šta, ovo je sam par statističkih podataka. Čilić je samo 1 godinu mlađi od Novaka. Hoću da kažem da i nije baš dečkić za prvi GS. Od 11 njegovih titula sve su iz serije ATP250 (od toga 4 puta Zagreb)! Momak je odigrao samo 2 finala ATP500 i nula finala ATP1000. Nadam se da grešim, ali ovo je sasvim sigurno "one slam wonder" poput Rodika, Vavrinke, Delpa. Bez obzira na sve, čestitke još jednom. Za uspeh je potrebna isreća i m*da što je Čilić demonstrirao na ovom USO.

cro

pre 9 godina

Stadion je uvik na početku nedovoljno popunjen jer inace gledatelji ulaze nakon šta počne meč.al se treba čekat pauza između gemova da uđu na teren.ne smije se ulazit dok traje poen...e da idemo marine ;)

simke

pre 9 godina

Svaka cast Cilicu,zalsuzio je da osvoji gren slem...Ali pretpostavljam da ce sada da dodje do pada,kao sto je to slucaj sa Vavrinkom,i pitanje je da li ce vise doci do ovakvog uspjeha.I jos uvijek ne mogu da shvatim kako je Novak uspio da izgubi od Nisikorija.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Uzivam u US Open finalu. Ovi sto pricaju kako je tenis los mora da nisu gledali Novakova poslednja dva meca (i protiv Mareja i Nisikorija je bilo mucenje gledati). Marin lagano dobija ovo finale bez prolivene kapi znoja i potpuno zasluzeno. Covek kojem je prosecna brzina servisa brza od Novakovog pa donekle i Fedex-ovog najbrzeg servisa na ovom turniru (beton, brza podloga) jednostavno je morao pobediti. Uz to, vidi se da je Nisikorija konacno stiglo svo ono trcanje u poslednja 3 meca.
Sve u svemu, i jedan i drugi se bore, ne posustaju. Marin ne spusta nogu s'gasa, a Nisikori se opire koliko moze. U svakom slucaju daleko lepse gledati ovakav hrabri i iskreni tenis bez rezerve nego neke primadone kojima se odmah slosi kad im ne ide. Veliki sam obozavalac Noleta ali dok ne pocne konstantno da izlazi na teren u svakom mecu kao da mu je najvazniji u karijeri, nece od njega postati legenda.

darko

pre 9 godina

ljudi da se ne lazemo...kakva je ko sportska nacija meri se na olimpijskim igrama i brojem medalja na istim.nikakva prvenstva evrope,sveta nikakvi GS ne mogu zameniti medalju sa olimpijade.Sto ameri u basketu na OI salju bas sve najbolje a na SP drugi ili treci tim...
Na nasu zalost Hrvatska je tu bolja i to
je cinjenica....

CroAtHome

pre 9 godina

Ne znam ko ce osvojiti,ali ako to bude Cilic(super vaspitan decko)znam da ce doci na 100tine Hrvata da nam objasni kako su oni veci teniseri i kako su nasih 8 GS titula i Dejvis kup u poslednjih sedam godina incident.. Naravno,Moniku Seles nam nece priznati jer je Vojvodjanka,a Marin iako je Hercegovac iz BIH se racuna.. I tako. Sve su to frustracije i zato se nemojte prepirati! Ako Marin osvoji ja cu mu sportski cestitati!
(satelit, 08. septembar 2014 23:23)
Kako ces mu cestitat, sms-om?

bgboss

pre 9 godina

Cilic je najbolji igrac svih vremena ako su to rekli federer i jordan ko sam ja da tvrdim drukcije ? Marine ovo je tek početak ako neki tamo djokovic ima 7 ga naslova ti ćeš u njegovim godinama imati bar 17, ajmo marine junace
(pobjedaa, 9. septembar 2014 02:11)


A oni vršnjaci....

max

pre 9 godina

Čiliću svaki čast ali Novaku mala kritika da od ovo Japanca mlakonje izgubi na gren slemu je strašno!!Ovaj neće nikAd ni u polufinale nekog slema a kamoli u finale !!

Cvetozar

pre 9 godina

ovi hrvati kao da pelcuju tenisere svi su na isti kalup visoki krakati samo rokaju servise i strasno iritantni...
(fancy, 8. septembar 2014 22:47)

E, pa nije nego! Bas ga pogodi, Fancy! Najiritantniji i najneomiljeniji teniser danasnjice (u celom svetu) je verovatno Novak Djokovic. Ja sam Srbin, ali je to tako.

jura

pre 9 godina

Dugo pratim Novaka i Marina i iskreno Novak je veličina kakvu Marin nikada neće dostići. Novak je čudo od igrača. Ali ruku na srce, mislim da bi po trenutnoj formi Čilić pobijedio i Novaka u finalu. Dečko igra sezonu života, u nevjerojatnoj je formi...

Ardbeg

pre 9 godina

Neka je covek osvojio. Drago mi je. Ali bice to 'one time wonder' kao i Wawrinka, Del Potro... Velika trojka se tako zove zato sto konstantno igraju na visokom niveo. Iznenadjenja su moguca u svakom sportu - pa Albanija je pobedila Porugal u fudbalu.

Vlado

pre 9 godina

Svaka cast Cilicu, igrao je vrhunski tenis. Napadacki, koncentrisano, snazno, bez kalkulisanja. A ne ovaj nas, odigra par gemova na nivou a onda krene da se prenemaze.

ja i dalje u soku

pre 9 godina

Noleeeeeee, da mi je znati sta ti prolazi sad kroz glavu....ajde "matori", evo ti motivacija, ne dozvoli da se vise svi zajedno ovako patimo uz nekompetitivno finale.

crush

pre 9 godina

@(satelit, 08. septembar 2014 23:23)

Jedini s frustracijama ovdje si ti i tvoji istomisljenici. Mozete vi pricati sto hocete, ali Nole je visoko cijenjen i postovan u Hrvatskoj i ima na tisuce fanova. Ne moram ni pricat koliko je ljudi bilo cak sretno zbog vase pobjede protiv Grka u kosarci i iskreno nisam s nikim pricao, a da nije bio odusevljen s prikazanom igrom. Uvijek ima trolova na obje strane kojima je jedini cilj napisat glupost i isprovocirat, ali takvi pisu gluposti i na domacim siteovima.
Cilic ukoliko osvoji ovaj GS doci ce jedva do koljena jednom Novaku, ali zasluzuje istinsko postovanje svakog ljubitelja tenisa. Evo upravo je osvojio prvi set maestralnom igrom :) Samo da tako i nastavi

Siks

pre 9 godina

cilic ima samo servis i nista drugo
(asir, 09. septembar 2014 00:10) Hahaha, covjek ce osvojit us a ti velis covjek ima samo servis. Hahahahaa

v

pre 9 godina

Novace gledas li nesrecoooooo? Ako ti je i falilo motivacije, eve ti gu sad. Od koga si izgubio mec? Btw cestitke Cilicu, dobro je ovo odradio. Uzeo slem u doba Federera, Novaka i Nadala, nije lose. Jeste da nema jednog, drugi je na zalasku, a ovaj nas kao da je prekjuce jeo bunike, ali nije on kriv sto Novak nije odradio svoj deo posla. Tako da bravo. Finale mi je bilo dosadno, ugasih na pocetku drugog seta. Nekako nema zara, varnica, tenzije, kao kada se nadmecu ljuti rivali i to se oseca. Sve je ok, ali fali nesto. Nole, Rafa, Rodjo vrcite se sto preeeee!

vlatko

pre 9 godina

A di je nole ? Srbi bolji smo i u tenisu, dominacijaaaa
(hr, 09. septembar 2014 00:47)

Nole prosirava vitrinu, ne mogu da stanu svih 7 gren slem trofeja. hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha

haha

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem kakve sve komentare citam od pojedinih ostrascenih komsija, kako je"Cilic izmislio tenis za Novaka" pa dajte malo objektivnosti molim, Novak je jedan od najboljih igraca u istoriji ovog sporta, i jos mnogo toga cete videti od njega budite uvereni u to, svaka cast Cilicu, ali je on miljama daleko od Djokovica, a i nije nesto mnogo mladji od njega,svako moze odigrati odlican turnir ali odlika velikih igraca je zadrzati tu formu na svakom turniru, samo uporedite titule Novaka i Cilica, i broj i vaznost tih titula da ne pominjem ko je broj 1 sa 3000 poena vise od Nadala, da se razumemo cestitke Cilicu, ali zbog pojedinih komentara zazalim sto sam navijao za njega...

Aca Znalac

pre 9 godina

Briljantni Čilić, mislim svaka čast, ali kako je igrao ovaj zalutali čovek je znate šta u najmanju ruku, uništavanje lepote tenise. Kako je ovaj došao do finala i kako je obedio Raonića, Vavrinku i Đokovića to mislim da ni ptice na grani neznaju. Pa ne da je finale bilo očajno nego je izgledalo kao prvo kolo kvalifikacija GS. Pa bolje bi odigrala finale naša mala Krunićka nego ovaj zalutali teniser.
Inače čestitam Čiliću na odučavanju od tenisa ovog zalutalog čoveka. Ne da ga je poderao, kao svinja masan džak, nego ga je onako izdevetao kao malo dete.JOF.

MAt

pre 9 godina

Tek sad kad vidimo slavlje Marina i sve ove zastave Shvatino svi koliko je veliko to sto Novak radi za nasu zemlju ! Nole cekamo tvoje titule !!!

bravo Cilic

pre 9 godina

Ove godine pola GSova su uzeli teniseri izvan velike cetvorke. Ocekujem nesto slicno i narednih godina. Sa povredjenim Nadalom i Marijem, ostarelim Rodzerom i Noletom koji nikako da pronadje svoj izgubljeni mojo, mislim ce dominacija "cetvorice velikih" biti ozbiljno ugrozena.

banjalucanin

pre 9 godina

Tako im i treba kad stavljaju svjetskog broja 1 konstantno u podne ,dok su neki teniseri zaboravili kako izgleda sunce. A sto se tice pobjednika,vec se nazire..Marin grabi ka svom prvom GS i zasluzio je igrao je na ovom turniru najbolji tenis. Cestitke unapred.

Dobro

pre 9 godina

Da, osvojio, nego sta! I to ne jednom nego tri puta:
Prvi put, zadnji put ...i nikad vise :-)

Setimo se euforije (dobrih)igraca poput Vavrinke, Safina, Korde, Krajiceka, Johansona, Gaudija, Ferera, Koste, pa i Del Potra.
Zenski tenis da i ne spominjem.

Cestitke Marinu za osvojeni turnir, ali ko prati tenis (vec tridesetak godina, kao ja) zna da je lako zablistati ali jako tesko ocuvati, odbraniti i ostati u vrhu.
Zivim na zapadu i pratim i njhove komentare i rekcije na Marinovu pobedu. Verujte, nema skoro ni jednog portala koji u istom tekstu o pobedi ne spominje aferu o doping prosle godine. To baca senku na celu Marinovu pricu, i to se ne moze promeniti.

Marinova igra je iskjucivo bazirana na servisu a ako se ukase prilika i na 'flat' forhendu. To nije dovoljno za sampiona na duge staze. Posto je vec u poodmaklim godinama, nisam siguran da moze da promeni puno toga u narednim godinama.
Drugim recima, zablistao na trenutak .... ali za dalje... nisam bas uveren.

Inace, izgledao mi je oduvek kao sasvim OK momak. Pristojan i normalan.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

SrbinCrnogorac

pre 9 godina

nakon roland garrosa, wimbldona, davis cupa imamo i us open nedostaje nam još samo australian open pa da u hrvatskoj imamo kompletirane sve najveće teniske trofeje.
(Tomislav, 09. septembar 2014 10:40)

Niko nema što srbin (već) imade !?

vlajzi

pre 9 godina

Marin Cilic najbolji svih vremena, mozete samo plakati takav se jednom radja i nikad više ajmo hrvatska
(toooo, 09. septembar 2014 00:55)

buaaaaaaaaaahhahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahah... ja mislim da je taj tvoj Marijan najbolji i svih vremena i svih univerzuma. I to ne samo u tenisu, u svim sportovima!!! aaaaaaaaaahahhahhahahah, isplakah se od smeha

Ader

pre 9 godina

E sto me nerviraju ovi amerikanci i njihovo navijanje..ako ni zbog cega drugog, zbog toga bi volio da osvoji Cilic. Za njih je on valjda jos jedan iz Eastern block, tamo neke drzave...

Иван

pre 9 godina

Браво за Марина! Имао је најбољи психолошки приступ турниру. Играо је нападачки, није тактизирао и чекао као Ђоковић и Федерер, искористио је своју велику предност, мотив, јер за разлику од претходне двојице, он није имао шта да "чува", могао је да "гризе". Ово је врло занимљив и важан дан за тенис, јер се сензација која је започела у Мелбурну претворила у тенденцију која се завршила у Њујорку. Слемове на харду освојише два човека које су одавно сви прежалили и назвали лузерима. И шта сад? Смемо ли после овог икога назвати вечитим губитником? И Стен и Марин су показали да су чуда могућа, да "никад није касно" да се поправе сегменти игре који "шкрипе". Једино ми је жао што смо остали ускраћени за дуел Чилић-Надал у Њујорку. Ове године је мање него икад "вратара", тенисера какав је доскоро био Ферер, који практично одстрањују својом стабилном игром "младе лавове" и чисте пут најбољима. Рафа је такав, стабилан, док Новак и Роџер и те како умеју да осцилирају. Искрено, мислим да ни Надал против Чилића вечерас не би добио, али ипак би таква једна победа Чилићу донела самопоуздања за улазак у сам светски врх. Чудан турнир, чудна година: ни Димитров, ни Раонић, ни Нишикори, већ Чилић, пре њега у Аустралији Вавринка, а и Гулбис је имао својих 5 минута. Ако се дода и све бољи Монфис, па повратник Дел Потро, наравно Мари... Не знам да ли је икада било толико освајача слемова и добрих тенисера рођених у размаку од свега три године, као што их има међу онима рођеним 1985-1988?

dalibor

pre 9 godina

mislim da se to sada desilo da cilic osvoji takav turnir i da dugo vise nece.ipak federer,djokovic i nadal su daleko ispred njega.znam da ce sada komsije da me napadaju ali realno je to samo.a za tebe Gunther, je si to slucajno ili namerno izostavio odbojku,vatepolu,plivanje i kosarku?:) evo kada tvrdis vec kako je hrvatska sila u sportu spram srbije samo neko uporedjivanje srbija 2014: vaterpolo: evropski prvaci, svetska liga 1 mesto. odbojka: trenutno se igra sp i srbija ucestvuje na sp-u.rezultat ce se saznati. kosarka: srbija u cetvrtfinula sp-a, tenis: djokovic 1 teniser sveta. hrvatska 2014: vaterpolo 5 na ep-u, odbojka: hrvatske ne postoji na mapi sveta u odbojci, kosarka: ispali u osmini finalu, a u svetu kosarke vi vec 20 godina ne postojite jer n emate nikakav uspeh u kosarci, tenis: cilic 9 teniser sveta.

Tomislav

pre 9 godina

nakon roland garrosa, wimbldona, davis cupa imamo i us open nedostaje nam još samo australian open pa da u hrvatskoj imamo kompletirane sve najveće teniske trofeje.

Бојан Илић

pre 9 godina

A Bosnu niko da spomene,ipak je Čiča iz Bosne.
(mujo, 09. septembar 2014 01:15)

Па о томе Додик прича све време!:-))
Евентуално може да помене Херцег-Босну!;-)

Zoran.hr

pre 9 godina

Pozdrav susjedi i hvala na fer komentarima. Velika stvar za Hrvatsku i pogotovo Hrvate u Herceg-Bosni.
Nole prvi, Marin deveti, Amerikanci navijaju protiv nas, al nema veze. Uvijek lijepo kad dobije Novak, danas Marin! Za Balkan je to jako pozitivno, ipak oni svi slabo razlikuju:)

trazio si dobio si

pre 9 godina

Cilicu pusti ove što te pljuju ti jesi najbolji i to svi normalni i realni razumiju mene je prije pola sata zvao veliki prijatelj iz srbije i kaže sljedeće "brate plačem od sreće dečko je najbolji i što je najvažnije nikad nije predo meč ko neki šta bi mi dali da imamo takvog igrača" ja mu kazem upravu si prijatelju hvala ti
(leo, 9. septembar 2014 02:47)

Taj sto je ponekad pred(a)o mec nikad nije bio suspendovan zbog dopinga ko neki.

MomaSRB

pre 9 godina

Susjedi, jel sad znate kako se mi osecamo par puta mesecno, sto se tice tenisa i sportskih uspeha?

Od onog Ivanisevicevog trofeja do ovog je proslo 20 godina, sad ima da vas nema nigde narednih 20. Ajd zdravo. (Custendil Pasa, 09. septembar 2014 01:12)

Znači sad opet čekanje 20 godina!?

Jole

pre 9 godina

Senade kad se nisu stadioni ispraznili kad su otisli i veci majstori od ta tri nece ni tad..
Konkurencija prije 15-estak godina i sad nemoze se usporedit.
To ne umanjuje genijalnost Nole da me se krivo ne shvati,u biti on nema konkurenciju kad mu je volja da igra.
Nadal je vise u bolnici nego na terenu a prije ( Sampras,Becker,Edberg,Agassi,Lendl,
Courier.Stich,Rodick,Ivanisevic)

Interista

pre 9 godina

Ciliceva djevojka se zove Kristina Milkovic i to je najsladja djevojka koju sam vidio na tv-u. cak je ljepsa i od Nadalove ljepotice, Novak ima slatku zenu al nista specijalno u Tipisarevica je zena grom, Berdih ima prezgodnu curu , Federer najljepsu hah :-D iako navijam za Fedexa brate nije imao ukus kod zena hah :-)jos da mi je viditi Nisikorijevu samurajicu i dosta:-lol . Laku noc raja uz sliku preslatke Marinove cure

vuk dlaku menja ali cud nikako

pre 9 godina

Cilicu pusti ove što te pljuju ti jesi najbolji i to svi normalni i realni razumiju mene je prije pola sata zvao veliki prijatelj iz srbije i kaže sljedeće "brate plačem od sreće dečko je najbolji i što je najvažnije nikad nije predo meč ko neki šta bi mi dali da imamo takvog igrača" ja mu kazem upravu si prijatelju hvala ti
(leo, 9. septembar 2014 02:47)

Jesu te zvali vec i prijatelji iz Svajcarske i Spanije ?Cilicu sve cestiteke, samo ne znam zasto pojedinci poput tebe ovakvim glupostima sami bacate senku na prvi Cilicev uspeh.

Milan

pre 9 godina

Nisikori je zapravo spasao Noleta. Jer bi u finalu bilo tri puta po 6:2 za MARINA.bila bi to blamaža.
(Andjela, 9. septembar 2014 01:46)
# Link komentara

Anjdele, gde si gledala taj mec protiv Novaka?Back in the future.....Tipicno svetsko a nase:zloba ,zavist I pakost.Covek prvi na svetu,ej prvi na svetu u necemu a mi ....U cemu smo mi to prvi na svetu?U tipkanju I zlobi sigurno.

Ivica

pre 9 godina

Velika pobeda Čilića, pre finala se znalo da je favorit pošto Nišikorijeva pobeda protiv Novaka nije bila objektivno merilo pošto je bila režirana od strane njihovog sponzora UNIQLO. Marin je veliki igrač i izvanredan čovek i nije čudo što i mi Srbi navijamo za njega.

Pokojni Toza

pre 9 godina

E sad se vidi što smo ratovali.
Zbog šačice budala sa obe strane,
a zbog toga što su pametni ćutali.
Srećom, ovde mnogo pametnih mnoge lepe reči prosuše, tako da budalama osta da pokazuju to što jesu, sramotom i glupošću u svojim pisanijima.

haha

pre 9 godina

Za sve one komsije koje se hvale svojim skijasima i atleticarima, napomenuo bih da i mi imamo odlicne atleticare, a takodje bih napomenuo tekvondo, kajak, basket(sport koji ce biti olimpijska disciplina)...

sasa jokic

pre 9 godina

Simke@ Uniqlo je imao jedinstvenu, istorijsku sansu, da posle 90 godina Japanac zaigra u finalu GS, kao sto je prosle godine Velika Britanija posle 76 godina imsla sansu za osvajanje Wimbledona. Nekako se uvek namesti Noletu da treba da im ucini, a On dobar. Nisu tu pare u pitanju, da je to Nole nikada ne bi privatio, mada je kompenzacija (velika) sigurno pala oba puta.

CRO

pre 9 godina

Majko mila, što nas Hrvate pojedinci ovdje sramote to je strašno. Umjesto da slavite vi se tu svađate.
Unatoc TRENUTNOJ formi Marin možda i je najbolji, ali ljudi molim vas, nije Đokoviću ni do koljena. Budimo realni.
Zato nas dragi moji sunarodnjaci ne blamirajte, nego slavite ili odite spavat :)

Aleksandar I

pre 9 godina

Cilicu svaka cast na osvojenom US Openu...
A ovo sto se ljudi prepucavaju da li su oni ili mi bolji u sportu, svako moze da gleda na svoj nacin, evo mog nacina razmisljanja...
Fudbal reprezentativni Hr bolja, klupski kroz istoriju Sr bolji (Crvena zvezda), trenutno Hr bolji (Dinamo Zagreb)...
Kosarka reprezentacije Sr bolja, klupska kroz istoriju Hr bolja, trenutno Sr bolja, rukomet hr bolja, odbojka sr bolja u obe konkurencije, vaterpolo Sr bolja, hr kompletna ima sve medalje, klupski vaterpolo podjednako dobar, tenis Djokovic bolji od ostalih hrvatskih tenisera, DC jednaki, atletika hr bolja kroz istoriju, trenututno Sr bolja,streljastvo Sr bolja, skijanje Hr bolja, sto se tice LOI po meni smo podjednaki a sto se tice ZOI hr bolja... I kad se povuce neka crta sve je to tu negde...male smo zemlje i trebamo i jedni i drugi da budemo srecni kada neko od nasih osvoji medalje, osvoji turnire, svako neka navija za koga hoce...

Branimir

pre 9 godina

Čiliću svaka čast, priznajem da sam sumnjao do polovine trećeg seta. Danas je Čilićev dan i nećemo ni o Noletu ni o Rafi ni o Federeru, još jednom svaka čast! Dobro, važan je i trener ali ipak je lakše davati dobre savete nego biti jak a koncentriran 7 mečeva u nizu...
PS B92 oduševljen sam ovim portalom jer omogućuje pravu razmenu mišljenja iz čitave regije.

VOJKAN

pre 9 godina

Sve cestitke Marinu na osvajanju US Opena.Ucinio je dva velika podviga,pobedio Federera i omogucio Novaku jos jedno 20 nedelja na prvom mestu,kao i osvajanje prvog Gren Slema.Da je Federer prosao u finale glatko bi osvojio 18-tu GS titulu...ali nije zahvaljujuci Marinu!
Bravo Marine na prikazanoj igri,pozdrav iz Nisa

Rale

pre 9 godina

Brale, usporedi ti Rođera i Đokovića:
Federer - Đoković = 17:7 u Grand Slamovima

A za tebe je vjerojatno Đoković bolji od Federera, zar ne?

"Za sve one koji se usudjuju da porede Djokovica i Cilica:

Datum rodnjenja: Djokovic 22.05.1987 ; Cilic 28.09.1988 ;
Rank na svetu: Djokovic 1 ; Cilic 9 ;
Ukupan broj titula u karijeri: Djokovic 45 ; Cilic 12 ;
Ukupan broj GS titula: Djokovic 7 ; Cilic 1 ;
Medjusobni skor: Djokovic 10-0 Cilic "

da nije Cvetozar bio bi Sveznar

pre 9 godina

E, pa nije nego! Bas ga pogodi, Fancy! Najiritantniji i najneomiljeniji teniser danasnjice (u celom svetu) je verovatno Novak Djokovic. Ja sam Srbin, ali je to tako.
(Cvetozar, 9. septembar 2014 15:30)

To sto si Srbin ne znaci da ne lupetas gluposti

Ivan M

pre 9 godina

Kako ga je razvalio. Svaka čast, Marine. Nišikori je delovao umorno i nemoćno, a Čilić je bio silan. Od 1/4 finala je dobio svih devet setova protiv Berdiha, Federera i Nišikorija - ne verujem da bi se Nole išta bolje proveo...

Viktor

pre 9 godina

Iskrene cestitke Marinu na maestralnoj igri i osvojenom US Openu! Potpuno zasluzeno. A posebno mi je drago sto je ucutkao masu na stadionu koja iz nekog razloga mrzi sve sto dolazi s Balkana. E pa, dragi Ameri, mozete samo da nas mrzite i dalje! A mi Balkanci treba konacno da shvatimo da nam niko nece pomoci osim nas samih.

Zagreb, HR

pre 9 godina

Naravno kao svaki Hrvat gledao sam mec za povijest, uzivao sam u totalnu dominaciju Cilica, ne samo u igri, neko u psihologiji igre.... Podsjeca me Djokovica prije 4-5 godine kad je bio gladan slave! NE MOZE SE USPOREDJIVAT CILICEV USPJEH SA DJOKOVICEV STATUS U TENISU, ali ako Cilic nastavi s ovakvom igrom (stalozenost u glavi) imat ce lijepu karijeru, a mozda jos jedan Grand Slam, Sretno Cilicu i Djokovicu!! LP iz Hrvatske Prijestolnice...

branko

pre 9 godina

Svaka cast Cilicu prema prikazanoj igri svakako je zasluzio ovu titulu,ali mislim da je sledeci osvajac GS sa ovih prostora Borna Coric.

STARA SKOLA

pre 9 godina

#Pa da
U pravu si, ne samo da ste malobrojnija nacija nego ste zbog takvih iskompleksiranih kao ti i manja nacija, ko sto si i sam napisao.

Sve cestitke Marinu. Ovo su mu na pocetku karijere i predvidjali, ali u kasnijim godinama je poceo da ispoljava talenat pa zato nikad nece uci u sam vrh "besmrtnih", ali i ovo je velika stvar, i ovim je napravio uspeh i zaradio para sto svi mi "komentatori" zajedno nismo.

Junior

pre 9 godina

Marin me mnogo podseca na Del Potra i sa stilom igre i sa likom i konstitucijom. Verujem da ce bas kao i Delpo uzeti ovaj US Open kada vec nije Nole!

estiar

pre 9 godina

Bilo koji uspeh Srba ili Hrvata je dovoljan da pokrenete raspravu jos od Gota i Vizigota u svim sportovima :). Marine svaka ti cast! Igrao si maestralno. A sto se tice ostalih sportova, bice vremena i nadam se povoda (samo da osvajamo nesto).

nenad rs

pre 9 godina

Поредити Нолета и Чолића је апсурд,Ноле је већ сад један од највећих у историји спорта.Иначе Марину свака част на победи.

Jim Jefferies

pre 9 godina

@(nenad rs, 09. septembar 2014 14:49): Novak je veliki sportista, ali izjaviti da je jedan od najvećih u istoriji sporta?! Čime bi, kada bi morao, potkrepio ovu tvrdnju?

MAt

pre 9 godina

Stadion je pun ,ne vidim sta je sporno ? Mec takodje nije los ,normalna je trema u finalu jednog GSa ... Ovo im je mec zivota .Neka bolji pobedi !

mladen

pre 9 godina

HRVATI jel vidite kako je nama bilo svih ovih OSAM GODINA? :D Dobar osecaj ,a? Neverovatno kakvi sportisti zive u Srbiji i Hrvatskoj,ostale zemlje EX YU nemaju takve velikane osim SLO TINU MAZE.. Bore se ravnopravno protiv FED,Rafe,Felpsa,onda onih u skijanju,Hrvati zlata u rukometu,Srbi u odbojci, kosarci,pa zajedno u vaterpolu i ostalim sportovima. Ma sta bore se -GAZE IH!

Werewolf

pre 9 godina

Bravo za Marina, potpuno zasluzeno.

P.S.

Koliko vas je kao ja, koji se sad osecaju glupo zbog fore Cilic tinejdjzer? Cilic tinejdzer, Cilic tinejdzer... pa ni manje ni vise nego Gren Slem. Ja ne verujem :)

Бојан Илић

pre 9 godina

Marine, svaka cast!!! U neku ruku mi je drago sto je Novak ispao jer bi ga cilic ponizio u finalu, sudeci po formi obojice!!!
(smarac, 09. septembar 2014 01:16)

Наравно!
Већ следећи турнир ће Марин прећи Новака и послати у заборав!
Бољи је тенисер, види се то одмах.....

Кад се људи заносе....:-)

Честитке комшији!

Бојан Илић

pre 9 godina

Hrvatica sam , desno orijentirana. Cilic je dobio US open ,al je Đokovic no 1. drago mi je da se cuje u svijetu za ove nase napacene zemlje . Hrvatska , Srbija , Bosna. neka se cuje za nas i neka imamo koristi od svega ovoga mi obicni ljudi pa neka dođu turisti i na more u Hr i na provod u Bg , i Novi Sad .samo neka ozvanja zapadu u ušima Hrvatska , Srbija .želimo im dobrodošlicu i da što više troše kod nas i zaposle ljude...uff baš sam optimisticna i iskrena.
(Antonija, 09. septembar 2014 01:11)

Liberal-nacionalista ste vi draga Antonija, "desno" je puno mrznje da bi napisalo ovako nesto!:-)
Pozdrav!

Pantelic A.

pre 9 godina

Ala ga oduva Cilic ko tornado je urnisao Nisikorija. Evo krstim se kako je Novak izgubio od njega, brale sta ti je sport. Nije mala stvar postati Gren Slem sampion. Mora mnogo stvari da se ispuni u danasnjem tenisu kako bi dosao do titule. U eri Novaka, Nadala i Federera uzeti taj trofej je veliko dostignuce. Mada Nadal nije igrao ovaj turnir. Decku se poklopilo i svaka cast. Mislim da Marin moze korektnu karijeru da izgradi nikad nije kasno ima jos vremena. Tek sad ce ga sada protivnici shvatati daleko ozbiljnije i videcemo kako ce to izgledati u narednom periodu kada igra stalno sa top 10-20 teniserima sa tom titulom na ledjima. Vavrinka i Del Potro su sa po jednom titulom postali igraci za respekt i ne prija mi da ih vidim u Novakovom delu zreba. Dok recimo Berdih i Conga su isto jako dobri ali puno vise njih volim kad Novak protiv njih igra, lakse za gledanje. Ovi sto brinu kako ce tenis izgledati kada se povuku Rafa, Nole i Rodzer da ne brinu, nece Novak jos 4-5 godina sigurno napustati tenis. Pred njim je jos 20 ak Gren Slemova, tesko da ce se desiti da ne predje 10 titula, pa makar uzimao po jednu godisnje. To je takav igrac da ladno moze uzeti vec sledece godine 2-3 najveca turnira. Da sve znamo sport ne bi bio to sto jeste. Uzivajmo u tenisu dok nam je Novaka a Boga mi i ovakvih kao sto je Marin Cilic. Dobri su ljudi i sportisti. Uzdravlje.

Goran S.

pre 9 godina

Cestitam Cilicu na osvojenoj GS. tituli i da napomenem i pre ove titule smatrao sam ga za boljeg tenisera o Ivanisevica.
Citajuci komentare, namece mi se utisak da su na ovom portalu najcenjeniji Hrvatski umereno patriotski komentari sa plezir osvrtom prema nama.
Zivo me zanima kako bi nas komentar slicnih manira prosao na nekom Hrvatskom portalu?

Boba Brus

pre 9 godina

Sve cestitke za Cilica, i neka nas u buduce samo lepe vesti i potezi povezuju i podsete da na ovim prostorima zivi velika vecina dobrih ljudi sa pozitivnom stavovima o zivotu koji se temelje na postovanju i ljubavi.Jos jednom veliko BRAVO iz Srbije!!!

kika

pre 9 godina

Svaka čast Čiliću, on je u ovom i ovakvom finalu u kome se zasluženo našao osvijio isto tako zasluženo trofej. Šta reći za Nišikorija, čitavog meča imala sam utisak da ga je sramota što igra finale i kao da jedva čeka da se ceo cirkus u tom delu žreba završi.

!!!

pre 9 godina

Cilic je ovom pobjedom 9 tenisac na atp listi a posto do kraja godine brani NULA bodova ima mogucnost da bez problema napadne 5 mjesto a uz neki osvojen turnir cak i 4 mjesto,inace vec sad je osigurao zavrsni masters u londonu!!!!

Dule Vujosevic-Kralj

pre 9 godina

Obojica tenisera su veliki sportisti i jos veci ljudi i jako vredno radili tokom svojih karijera da bi stigli do mesta gde su sada, a to je finale grend slema. Ko god da pobedi nece biti nezasluzeno.

GORAN GADZOVSKI

pre 9 godina

Rastavio ga Cilic ko kinesku igracku...

A u vezi onog da ima samo servis...Eto,imas pravo ali i to mu je bilo dovoljno da dobije US Open sa 3-0 u setovima sve od cetvrtfinala.I u svemu tome samo je jedan set dobio u tajbrejku...I sve to samo sa servisom,svaka cast!

vlada

pre 9 godina

Ajmo Marine, Srbija (bar onaj normalan deo iste) je uz tebe!
Žao mi je što ne Igraš sa Djokarom za ovu titulu, ali mi je drago da ćeš je osvojiti!

crush

pre 9 godina

Jao komšije, sad tek vidim kako je vama... često sam gledao Noleta i divio mu se, ali sam bio smiren... rijetko kad mi Hrvati imamo razloga za ovakvu napetost zbog tenisa... možda se to sada promijeni :)
Bravo Marine!!!
Hvala svima s lijepim komentarima!
A najviše hvala Čiliću zbog kojeg mogu ići leć puno ranije nego sam mislio jer ipak treba sutra ujutro i na posao hehe

Irena

pre 9 godina

Bravo Marine!!! Odlican mec, odlican tenis, ne samo servisi vec i igra sa osnovne linije, svaka cast sampione! I hvala sto si osvetio Novaka hehe :)

Petronije

pre 9 godina

Svaka mu cast, ali ja I dalje ne verujem! :D
Imam utisak kao da je osvojio neki turnir serije 250.
Nije to to kao kad su osvajali po prvi put Federer, Djokovic I Nadal.

Bla-bla

pre 9 godina

Cestitke Cilicu i Ivanisevicu na sjajnom rezultatu.Dobrim ljudima se mora dobro vratiti.Zelim im jos puno uspjeha.A svima ovima sto prozivaju Djokovica pitanje,cime ste vi to zasluzili da ocekujete nesto od njega i da mu sudite!? Zar nije dovoljno uradio i usrecio srpski narod.Zar nije uspijeh polufinale?Zar ne moze i on kao normalan covjek da se malo optereti i razmislja malo vise o radjanju djeteta nego o osvajanju trofeja?

Her Zivota

pre 9 godina

Nisikori je zapravo spasao Noleta. Jer bi u finalu bilo tri puta po 6:2 za MARINA.bila bi to blamaža.
(Andjela, 9. septembar 2014 01:46)
# Link komentara

Anjdele, gde si gledala taj mec protiv Novaka?Back in the future.....Tipicno svetsko a nase:zloba ,zavist I pakost.Covek prvi na svetu,ej prvi na svetu u necemu a mi ....U cemu smo mi to prvi na svetu?U tipkanju I zlobi sigurno.
(Milan, 9. septembar 2014 01:53)

Varas se, toj Andjeli kako se predstavlja bi mnogo trebalo da se potrudi da napise najzlobniji ili najgluplji komentar i opet ne bi bila ni priblizno najbolja u tome, samo sto to ona i mnogo njih tesko mogu i da shvate pa ne vredi i objasnjavati !!

Inace mladom Cilicu cestitke na tituli, velika pobeda a tek je na pocetku karijere (HRT2), dakle videcemo jos dosta dobrog tenisa od njega, jos mi je draze kad se setim njegove izjave sa Wimbledona kada ga je Viskovic pitao za koga ces da navijas u danasnjem mecu Djokovica ili Tsongu, a on kaze ''Za mene bi idealno bilo sa teniske strane da pobedi Tsonga ali cu ipak morati da navijam za No1eta, izuzetno mi je drag '' tako nekako a i Djo1e je bio jedini teniser iz vrha koji je javno kritikovao Cilicevu suspenziju i otvoreno govorio protiv ATP i onog burne Richija mafijoze, tako da neka je osvojio. Izgleda da ce ove godine borba za zavrsni turnir biti zanimljivija nego ikad posto cini mi se da ce Wawrinka biti siguran uz trojicu glavnih a od 5.Cilica do 11. Mareja je nekih 800 poena razlike !!! Pozdrav.....

kirie eleison

pre 9 godina

BRAVO za komsiju CILICA zasluzeno je osvojio US open. Bice zanimljivije ako imamo jos jednog ovakvog tenisera u top 10. Svaka cast i Ivanisevicu.

Mrgud

pre 9 godina

@Madjar,
Jedna amerikanka "kojih skoro i da nije bilo" je uzela i ovaj US Open i verovatno je najbolja teniserka u istoriji ovog sporta. Sigurno najdominantnija.

Riža vata muve na servisu

pre 9 godina

Susjedi, jel sad znate kako se mi osecamo par puta mesecno, sto se tice tenisa i sportskih uspeha? Od onog Ivanisevicevog trofeja do ovog je proslo 20 godina, sad ima da vas nema nigde narednih 20. Ajd zdravo.
(Custendil Pasa, 09. septembar 2014 01:12)
Jel moguće da ti je toliko krivo? Sama gorčina u komentaru. Istina, rijetko imamo priliku ovako uživati , ali bar znamo slaviti i ne pljuvati po svojim sportašima.

dalibor

pre 9 godina

toooo za tebe, sta i koliko si ti to popio?:) koliko osvojenih titula ima djokovic? mislim da nema smilsa uporedjivati djokovica koji godinama spada medju najbolje tenisere sveta a cilica.naravno cilic je zasluzio titula veceras da osvoji.ali ipak je to daleko on od djokovica.pa eto djokovic je 1 teniser sveta a cilic ce sada tek biti 9.

juda

pre 9 godina

Ja sam iz Hrvatske i naravno da se jako veselim što je napokon neki naš tenisač uspio osvijt Grand slam nakon Gorana. Isto tako bi htio reći da ne nasjedate na provokacije nekih klinaca ovdje, uspoređivati noleta i Marina je jednostavno nemoguće..Nole je osvojio puno više Grand Slama od Marina i jedna je od najvećih u povjesti. Isto tako da Marin više ništa ne osvoji u svojoj karijeri nema mu se šta prebacit jer će zauvijek imati taj USOpen.
Pozdrav svim normalnim ljudima, i hvala na fer komentarima.
Lip pozdrav

Unbiased

pre 9 godina

Cilicu svaka cast. Navijao sam za njega u ovom finalu. Sada imamo dvojicu aktivnih tenisera sa prostora bivse Jugoslavije koji osvajaju grand slam-ove. Malo li je?

madjar

pre 9 godina

Nisam ni Srbin ni Hrvat vec ljubitelj ovog sporta. Bravo Marine igrao si tako dobro da si trofej zasluzio. Kao neko sa Balkana i iz Srbije orvo navijam (u svim sportovima) prvo za one iz Srbije, zatim za komsije potom za sportiste Balkan, potom za Evropljane a sasvim nakraju za Amere, kojih ovde kao da i nije bilo. Jos jednom cestitke Marinu i sa zeljom da osvoji jos mnogo GS titula, sto je realno s obzirom na kvalitet igre koji ima.

Малац

pre 9 godina

Честитке Марину од срца!
И наравно Иванишевићу такође.
Питање за Новака: Зашто човече?

REP.SRPSKA

pre 9 godina

sad znam kako se osjecaju komsije vec 7 godina.ne mozes a da ne navijas za dobrog momka,kao oni sto moraju da navijaju za Noleta.bravo Marine.Uzivaj u lovorikama.zasluzio si.

!!!

pre 9 godina

Sa 15 godina sam plakao kad je goranosvojio wimledon a danas dam opet pustio suzu za marina....SVAKA CAST!!!!! Kako je covjek izdominirao na us openu to nisu istine BRAVOOOOO!!!!

Knor

pre 9 godina

Sta se vi Srbi isto lozite na ove debilne komentare koje vjerojatno pise ista osoba sa 30 razlicitih imena. Naravno da se ne mogu usporedit Cilic i Djokovic ili hrvatski i srpski tenis u zadnjih (otkako je Djokovica) godina. Pustite i nas malo da se veselimo u ovom za sad "vasem" sportu. Pozdrav svim normalnim ljudima i jos jednom sve cestitke Cilicu.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Nasmejah se pre neki dan kada neko rece da ce uzeti titulu, kad ono...svaka cast momku.
(Vz, 9. septembar 2014 01:53)

Ja sam to rekao,ja sam rekao da ce komsa Cilic da osvoji titulu.Moracu da pocnem da posecujem kladionicu. :))

ivan petrovic crni

pre 9 godina

Bravo Marine! Tako si odigrao ovo finale, u ovom trenutku niko ne bi mogao bolje. Cestitke Kei-ju, nije odigrao ni blizu kao protiv Noleta, pitanje je da li je i mogao , jer je Cila veceras udarao junacki. Na kraju, obojici prema zaslugama: Kei-ju finale, Cili titula.

TIL Zagreb

pre 9 godina

Od onog Ivanisevicevog trofeja do ovog je proslo 20 godina, sad ima da vas nema nigde narednih 20. Ajd zdravo.
(Custendil Pasa, 09. septembar 2014 01:12)

moli se Bogu da Djokovic jos dugo pozivi i da vam donese mnogo titula jer je vanserijski igrac..jer poslije njega bit ce tesko...pa da nebi brojao i vise od 20 godina...

hrvat

pre 9 godina

Vidim puno komentara kako Nole bolji i slicno,bolji je i uspjesniji i to nije upitno,moj komentar ide na stranu da Srbi,Hrvati i svaki narod koji ima takvog sportasa kao sto je Đokovic,Cilic i slicni moraju biti ponosni jer svako malo donesu veselje u nase zivote,to je bit svega.Ako je Đokovic uspjesniji tenisac to ne znaci da Cilic manje vrijedan ili da je los sportas i drago mi je sto ima sve vise igraca sto mogu pobjediti Novaka,Nadala,Federera..toliko.

Melenci

pre 9 godina

jeste bio brilijantan,jer pobediti Federere i niz bolje plasiranih tenisera je ogroman uspeh.Zasluzio je najvecu i najlepsu titulu.Sta ce biti sutra to se nezna,ovo je vreme slavlja za Cilica i nije lepo kvariti ga glupim i prokleto politickim komentarima.Marin,sampion nikada ne bi ni pomislio da "makne"sliku Djokovica ili da izrekne toliko idiotskih reci za srpske sportiste.Marinu zelim da uziva u svom dana,jer vec sutra alava masa ce ga pljuvati ako ispadne u nekom kolu i ne osvoji titulu.Tako se ne voli Hrvatska nego se voli na Marinov nacin,gleda i prati svoj pravac radi i ponosno drzi pehar jer ga je zasluzio.Marinov uspeh je veci jer je utisao publiku koja nije bila na njegovoj strani,ali na kraju su morali cestitati sampionu.Tako se to radi,svaka cast Marinu!

tetak

pre 9 godina

Sta reci osim da ga je Marin razbucao u finalu. Nema se sta pametnije napisati.
Sve pohvale za Cilica a Japanac je bio , zapravi nije bio prisutan u finalu.

Dakle , ovom momku je citavu karijeru psiha bila najveci blok.

miki mile

pre 9 godina

Čestitke Čiliću! No neka se sad potrudi da neispadne na idućem turniru u 2.kolu.pritisak će biti ogroman i mnogi ga nisu izdržali.no tu je ivanišević pa će mu valjda objasniti neke stvari.

Prolaznik

pre 9 godina

Svaka cast Marine.
Zasluzio ga je definitivno. Izgleda da je na kraju Ivanisevic potpuno bio u pravu, kad je rekao da Marin moze medju prvih 5.

Suni

pre 9 godina

Svaka cast Djokovicu za sve sto je uradio ali Federer je bog za njega,sad se vidi kada mu je sve otvoreno da lagano osvoji,on gubi od nekog tamo Nishikorija.Jedno kad od takvog igraca izgubis u Montrealu a sasvim drugo na GS !Sramota !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (wulf, 9. septembar 2014 00:04)

Pa i Bog Federer je imao sve otvoreno i ?

nfs

pre 9 godina

Hvala Marinu što odra Keija ovako brzo pa nismo zaginuli celu noc ispred tv-a! Svaka čast izuzetno dobrom i lepo vaspitanom momku!
Mene ne iznenadjuje njegov uspeh. Jos pre nekoliko godina je pokazao da može daleko, ali je imao problema sa povredama. Sada je to prošlost i mnogo kockica se sklopilo kako treba i eto rezultata. I izgleda da je učenik nadmašio učitelja, ili je bar na dobrom putu.
Ovi nacionalisti nikad neće shvatiti da svi sportisti sa ovih prostora u ranim danima se mnogo druže jer nas spaja jezik. Npr, Ana se mnogo družila sa sestrom Maria Ancica, a sta reći o Karlovicu i njegovom odnosu sa našim igračima?! Nacionalisti, ako vam je do svadje i prepucavanja idite na neke političke strane, dosadili ste i smešni ste! Ovde se priča o sportu!

City Girl

pre 9 godina

Bravo Marine! Videlo se da je Kei umoran, sto ne umanjuje pobedu. Marin se odlično borio sa presijom, verujem da je bio nervozan pre početka meca, a ni publika nije bas bila na njegovoj strani. Biće zanimljivo videti kako ce igrati u nastavku sezone, a posebno u toku sledeće godine.

croat

pre 9 godina

Čestitke Marinu.ajde da se dogovorimo nekako pa da nastavimo niz...nole wimbledon,marin us open...pa da se izmjenjuemo tako i cijelu sljedeću sezonu na gs turnirima :) drago mi je ode uvik doći i komentirati,jedan od boljih sajtova a i volin čitat komentare...neka osvajaju ljudi sa ovih prostora,a ovi sportaši nek nam budu uzor svima...oni su međusobno svi dobri i druže se...marin,nole,karlović...sjećam se tipsa je jednom za b92 reka kako se na turnirima najviše druži s hrvatima da je to logično,dok je vaša ana ivanović bila odlična prijateljica sa sanjom ančić,sestrom marija ančića i nikom ožegović:)
turnir odličan,nastavak sezone će bit zanimljiv...čeka nas još puno teniskih uživanja..pozdrav

boco

pre 9 godina

kakvi smo mi ljudi, i u naslovu pise stadion poluprazan, moglo bi se napisati polupun, popunice se to, a i ponedeljak je nije nedelja pa da svi dodju. o marinu kao coveku nisam cuo nista lose, napravljena mu je kao i troickom nepravda sa dopingom i drago mi je da se vratio u tenis, nisam nikad ni procitao neku njegovu nekorektnu izjavu, a i sad je izjavio da je ovaj ulazak u finale i eventualno osvajanje us opena veliki uspeh, za nekog ko ima mnogo osvojenih turnira mozda i ne bi bio, ali za mena jeste jer mi se to desava prvi put i da je san svakom teniseru pobediti federera, nista spektakularno ni ponizavajuce, tako da ne vidim zasto je u komentarima toliko omalovazavanja tipa nizerazredni tenis, prazno i slicno. , svejedno mi je ko ce pobediti

Pozdrav is Toronta

pre 9 godina

Marin napunio 19 godina i odmah eksplodirao! Salu na stranu, ovo je bilo razbijanje, ni Novak (kakav je bio prekjuce) ne bi bolje prosao. Srdacne cestitke na fantasticnom mecu i tituli!

Tarik

pre 9 godina

Svaka cast Marinu NEVJEROVATAN TENIS PODSJETIO JE NA Federera iz 2006-2007, Noleta 2011 Rafu 2012 jednostavno poderao je sve protivnike i nije mi jasno kako je Nole IZGUBIO OD Nisikorija a jos usput da kazem da ljepse cure od Ciliceve odavno nisam vidio :-)

skeptikizmase

pre 9 godina

Dužim odsustvom Rafe i Huanmartina stvorio se vakuum u teniskom vrhu. Rodžer i Novak se umorili (prvi mator, drugi sam sebe razapeo na sve strane), a najspremniji iskoristili priliku da popune vakuum.
Čilić stamen do kraja. Svaka čast.
Komšije, tiše malo, ima nas koji radimo sutra.
Pozdrav Miru iz Splita.

tifani

pre 9 godina

Bravo Marine svaka čast na igri a bogami i na devojčici
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (baš lepo, 9. septembar 2014 01:16)

Devojcica vec planira gde ce u soping.

tiko

pre 9 godina

ne znam zasto pisete da je bio loš meč?? mozda vam se čini zato jer je bio jednosmeran meč od početka ali bilo je dosta dobrih poena pogotovo od Cilica. ne moraju igrat zvezde(federer,nadal,dokovic,...) da bi bio dobar meč. po meni je iskreno najbolji na ovogodisnjem UO bio cilic-simon

little runaway

pre 9 godina

Sve cestitke Cilicu. Mislim da je zasluzio da osvoji ovaj GS i svojom igrom i svojim ponasanjem.
Uporedjivati ga sada sa Djokovicem ili bilo kojim drugim igracem je cista glupost. Decko je uzeo ovaj GS i samo vreme ce pokazati da li je igrac koji ce jos napredovati u svojoj karijeri ili ce se sve zavrsiti na ovoj pobedi i nije na nama da sudimo niti mozemo predvideti sta ce se desiti u buducnosti.
Meni je licno bilo drago sto je on pobedio ali muka mi je kad vidim ove komentare i sa jedne i sa druge strane od ljudi koji nikad nista nisu postigli u svom zivotu i jedino sto znaju da rade jeste da kritikuju i potcenjuju ljude koji jesu. Nikada se ni Srbija ni Hrvatska nece dozvati pameti.....

zigot

pre 9 godina

svaka cast i iskrene cestitke Marinu! ...ovo je fenomenalan uspeh sam po sebi a pogotovo posle onakve nepravde koja mu je ucinjena prosle godine.

PS: takodje, jos vece cestitke za jos veci uspeh - zato sto je normalan hrvat ;-)

kobe bryant

pre 9 godina

Svaka čast Marinu. Zasluženo je osvojio turnir. A što se tiče Nišikorija, nije bio na nivou od prethodnog meča. Protiv Novaka je pružio partiju života i prosto nije mogao da ponovi igru protiv Marina. Svakako mi je Žao što nisam gledao Novaka protiv ovako raspoloženog Čilića. Ne kažem dj bi Novak dobio, ali bi sigurno meč bio daleko uzbudljiviji.