Fudbal 45

Četvrtak, 28.08.2014.

20:30

"Momci igrali najbolje što mogu"

Trener Partizana Marko Nikolić istakao je posle pobede nad Nefčijem da su fudbaleri odigrali najbolje što mogu.

"Momci igrali najbolje što mogu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Pripremaj se za skolu pocinje u ponedeljak

pre 9 godina

Vrhunska partija velikog Partizana,ma da! 2 autogola za vetar u ledja protiv azerbejdžanskog tima..U grupi koja god da bude ,od 0 do 1 boda,Ono kao ma vazno je ucestvovati!?Sa uspehom ispali od bugara..Smesno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Branko, 29. avgust 2014 02:56)

Ne moze da se spava u 03h a? Jel pece? I treba...

Branko

pre 9 godina

Vrhunska partija velikog Partizana,ma da! 2 autogola za vetar u ledja protiv azerbejdžanskog tima..U grupi koja god da bude ,od 0 do 1 boda,Ono kao ma vazno je ucestvovati!?Sa uspehom ispali od bugara..Smesno!

uslovi

pre 9 godina

Čim sam video da domaći igrači već oko petnaestog minuta trče ka aut liniji da bi se osvežili vodom, bilo mi je jasno kakvi su uslovi.
A našima ne dadoše vodu? Jad i beda.
Suđenje - kriminalno. Onaj huligan sa brojem 90 je za svaki start morao dobiti makar žuti karton, a i igrač sa brojem 2. Malog Živkovića su krljali besomučno, a ni jednog žutog ne dobiše!

Populisti su navijaci Zvezde

pre 9 godina

Zasto grdite Lazovica, a u nebo dizete Fofanu. Taj Fofana je vec duze vreme u Partizanu I n ije nesto pokazao, igrao je I kod Rasovica slabo, tako da Nikolicu ne prebacujte da ne voliFofanu. Koji bi iole dobar trener dao prednost Fofani u odnosu na iskusnog Lazovica koji je pun iskustva, znanja I odan klubu? Lazovic je takav igrac da ga svi protivnicki treneri znaju, boje se njegove igre, zato na Lazovica motre po dva igraca protivnika, sto otvara proctor za druge napadace. Ko se imalo razume u fudbal video je da se odmah igra pressing na Lazovicu. U takvom odnosu igre tesko je ostaviti utisaki graca utakmice. Zato je Skuleticu mnogo lakse igrati, ima vise prostora, ne mogu ga udvajati, jer protivnik vec udvaja Lazovica. On je I na ovoj utakmici podneo najvise pritiska, ostrih startova I grubosti. Normalno da je da ima padova I igri, pogotovo po ovakvom teskom terenu. Bez Lazovica Partizan bi bio bar 30% slabiji tim.

aleksandar grozni

pre 9 godina

I dalje tvrdim da si ti trener za nizerazredne timove,i dasi ti najgori trener kojeg je partizan imao u istoriji.Ako je to najbilja igra mi nismo gledali istu utakmicu,jer vidim da od naj talentovanijeg igraca u napadu,pravis loseg beka Zivkovica,a objasni sta ti igra muceni Lazovic,koji samo sto ne padne na terenu i nemoze nijednu loptu da preda koliko je osporio.

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Uslovi katastrofalni,igra solidna,teren loš. Evropski bodovi nakupljeni poprilično. Skor u Evropi 4 pobede i 2 nerešene a u prvenstvu 3/3,brojke prosto neverovatne.Potrošeno para u prelaznom roku 0!Ne potrošiš ni jedan euro za dovodjnje igrača a očekivanja navijača zahtevna i nerealna u ovom trenutku. Trener Odličan iz ekipe izvukao maksimum,uprava NAPOLJE!

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Smarači dosta više sa glupostima.Lazović igra iza napadač ima dobar pregled igre,zna da šutne,centrira,da zadrži loptu kad je potrebno i naravno da da go. Jedini pravi napadači u Partizanu su Škuleta,Forfana i povredjeni Kojić. Škuletić je u dobroj formi,mnogo trči i trenutno je prvi špic. Fofana je dobar igrač i on će da utrči kad Škuleti padne forma. Što se tiče Lazovića njemu je prva opcija mladi Pantić koji će taman da zauzme njegovo mesto kad ovaj ode u januaru a do tad ce se kaliti i uciti od starog lisca Danka. Partizanu najvise skripi u zadnjoj liniji i nadam se da ce uprava naci zashodno da dovede nekog kvalitetnog stopera.

Granota

pre 9 godina

Realno, kao neutralac, moram da primetim da čovek govori istinu. Sa ovakvim timom, on ima 4-2-0 u Evropi i 7-2-0 ukupno. Sa Vošom je bušio po Evropi takođe. Realno, dobar trener, za naše uslove odličan.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

hahhahahha sad krece nabijanje,za to ste i najbolji-da budete kanta za nabijanje hahahahhahah

Kontraš

pre 9 godina

Bravo majstore! Zapušio si usta i pokvario tastature ovim CZ trolovima i botovima kojima je očigledno data direktiva da te omalovažavaju i ismevaju, ne bi li destabilizovali i tebe i igrače! To u kakvim uslovima ti radiš, a uz to postižeš rezultate i ostaješ stabilan govori da si i veliki čovek i veliki trener. Čestitke od srca tebi i momcima!

Navijači se ujedinili, uđosmo u LE... još samo da se desi ono što svi jedva čekamo...

miki

pre 9 godina

"nikakav medijski spin to ne moze promeniti!"
pa on i u kvalifikacijama za ligu evrope ne izabacuje zvezdu iz glave!!! kompleksas!!! covek NULA!!!
Vama grobari i igracima SVAKA CAST! Cestitam!

Partizan Forever

pre 9 godina

Ne znam koji to navijaci Partizana traze odlazak Nikolica. On izvlaci sve sto moze iz ove ekipe, druga je stvar to sto nama trebaju pojacanja na bar dve pozicije u timu.
Cestitam Nikolicu, Partizan je neporazen prosao kroz kvalifikacije i idemo u LE. Sad nastavite tu seriju u grupi i u prvenstvu jer bilo koju ekipu je tesko pobediti kad ima tako dugu seriju dobrih rezultata.

dacha kg

pre 9 godina

Bravo Marko, izvukao si maksimum iz ove ekipe! Pokazao si da si odlican trener i da imamo konacno nekog ko ce nas voditi narednih nekoliko godina!!!

Mija

pre 9 godina

Samo vi igrajte fudbal...od ovog ulaska u EL dobija se od UEFA neka lova,oko 2 miliona,pa ce se valjda ova uprava setiti da postoji jos neko u klubu osim njih.. Jos jednom BRAVO !!

Pogba

pre 9 godina

Ja mislim da dobro radis svoj posao i moj drugar se evo vidim slaze, nas dvojica grobara starih podrzavacemo vas sa istoka dok te djura i ekipa ne smene, ili sam ne odes. Samo cvrsto, partizan je avangarda, biti grobar privilegija.

Labud

pre 9 godina

Vi bi im dali 5 komada? Mozda, sto ste falsifikovali papire? UEFA ce vas izbacivati svaki put, jednom izgubis kredibilitet, kao Fener, to se proteze godinama dok ne steknes opet trunku postovanja.

Sto se tice Marka, svaka mu cast! Nemoguc posao mu je dat (kao i svim terenerima FKP i CZ), bez pojacanja, bez para...Takodje ekipa nije pala posle primljenog gola, i sto je najbitnije zavrsila mec s pobedom. Bio bi red da slepci iz uprave dovedu igrace koji su zaista kalibar LE. Bar 2 stranca.

Pera Trta

pre 9 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 28. avgust 2014 21:00)

Tebi stvarno nije lako. Sazaljevam te.

max

pre 9 godina

ljudi,budite realni. 6 utakmica u evropi,4 pobede,bez poraza.nisu to neke ekipe,ali nismo ni mi,ceo srpski fudbal se raspada. ovo je dobar rezultat.uz srecu u grupi i jedno dobro pojacanje,mozda i.prodjemo u sledecu fazu...

Dalibor

pre 9 godina

Mozete do sutra da pljijete ovoga coveka,mozete mu ovoriti da je prepotentan i sl.stvari ali jedno ne mozete.A to su njeovi rezultati sa Partizanom.Otkako je Marko dosao imamo samo 1 poraz,4 remija i sve ostale pobede(ne znam tacan broj ali mislim da je oko 20).Neko ce reci da je izgubio titulu ali Zvezda je imala zaista neverovatan niz,od 15 utakmica porazeni su samo od nas i nereseno u poslednjem kolu u nebitnoj utakmici,da im je trebala pobeda,uveren sam da bi dobili Vojvodinu.Nismo se plasirali u LS,ispali smo od ekipe koja se plasirala u LS i koja realno ima bolji igracki kadar od Partizana,a da nije Trajkovic napravio onu nevidjenu Glupost,ko zna sta bi bilo.Plasirali smo se u LE sto je i bio prevashodni cilj,tacno je da nismo blistali u ovom dvomecu ali iraci su bili pod velikim pritiskom.Sto se mene tice ja sam zadovoljan ucinjenim,uz adekvatno pojacanje ili daj Boze 2(kada bi se ovi iz uprave opametili)mozda bi moGli i napraviti jedan iskorak u Evropi.Voleo bi sutra na zrebu iz prvog sesira da dobijemo neko zvucno Evropsko ime,iz drugog da dobijemo neku malo slabiju,licno ne bih voleo Ruse a iz cetvrtog izbeci potencijalne mine.Hvala vam crno beli za ovu pobedu i srecno u LE.

danilo

pre 9 godina

Da smo imali iole sposobniju upravu, igrali bismo 8 puta LŠ, ovako za srpski fudbal i ovih 8 LE uz 2 LŠ je ogroman uspeh pošto svi ostali su zajedno igrali LE, mislim, samo jednom...
Jer imali smo toliko talenata u poslednjih desetak godina(da krenemo od Lazovića, Simona Vukčevića i Lomića ,preko Sulejmanija,pa Rukavine i Obradovića, onda sjajni Jovetić,pa Z.Tošić i Fejsa,Petrović pa klasa od Ljajića,pa N.Tomić,Savić i Nastasić,onda buduća svetska klasa L.Marković,Mitrović i Jojić, te danas Živković i Pantić...)oko dvadeset igrača koji su igrali u reprezentaciji i svetskim klubovima i koji zajedno vrede više od 150 miliona evra!!
A mi u dugovima i slavimo pobedu nad Nefčijem.
Tako ćemo prodati i njive, vodu, šume i sećati se kako smo jednom bili ponosna zemlja...

Odlazi

pre 9 godina

Nikoliću idi,povedi i djuru tako je bolje. Zašto ne daš kupljenom napadaču da igra???
Nismo iz guzve primili go , nego zbog najgore odbrane u evropi. Svaka cast igracima na pobedi koji su zasluzuli u neregularnim uslovima za igru. Evropa, uefa, sudije....

partizanovac

pre 9 godina

Moj Nikolicu,ne igraj se sa statistikom i politikom tipa "spinovanje".
Daleko je ova igra od pravog fudbala.Videces kada pocne da curi sa svih strana kako ponestaje argumenata.Drago mi je sto moj Partizan ide dalje,ali smanji ti malo utiske.Skloni beleznice,statistike i ne hvali se mnogo.Partizanu nedostaju veliki igraci Nikolicu,kao i svima u ovoj nasoj Srbiji.Razmisljaj o tome.

Bjelokosti

pre 9 godina

U cemu je fazon sa Fofanom? Lazovic se u drugom poluvremenu bezvoljno vuce po terenu a Nikolicu ne pada napamet da ga zameni. Da li Fofana treba da da neki procenat od plate treneru da bi ga ovaj konacno ubacio u igru???

chicharito

pre 9 godina

odlazi bre vise prevaro jedna, lazovic je jos jednom bio najgori na terenu opet ne smes da ga izbacis, izmene, svaku ali SVAKU, utakmicu sablonski u 60,85 i 90om minutu, sta ti igra brasanac vise, jos ninkovica vrati u prvih 11 i odosmo u 3 lepe

Ajmo peticiju

pre 9 godina

Prvo, svakako, CESTITAM., bez obzira na sve, super za sve: finansije, atmosferu, samopouzdanje, nastavak sezone... Samp jedna stvar mi nije jasna: DOKLE VISE LAZOVIC! Covek skroz van svega, drvo jedno, arogantan, nevaspitan, ni jednu jedinu akciju, prodor, bilo sta... Covek veteran a bez ikakvog razloga se forsira ispred Fofane, kojem ni bar malo sanse da se da. Stvarno mi dodje da pokrenem peticiju. Verujem da puno nas deli moje misljenje.

danilo

pre 9 godina

Da smo imali iole sposobniju upravu, igrali bismo 8 puta LŠ, ovako za srpski fudbal i ovih 8 LE uz 2 LŠ je ogroman uspeh pošto svi ostali su zajedno igrali LE, mislim, samo jednom...
Jer imali smo toliko talenata u poslednjih desetak godina(da krenemo od Lazovića, Simona Vukčevića i Lomića ,preko Sulejmanija,pa Rukavine i Obradovića, onda sjajni Jovetić,pa Z.Tošić i Fejsa,Petrović pa klasa od Ljajića,pa N.Tomić,Savić i Nastasić,onda buduća svetska klasa L.Marković,Mitrović i Jojić, te danas Živković i Pantić...)oko dvadeset igrača koji su igrali u reprezentaciji i svetskim klubovima i koji zajedno vrede više od 150 miliona evra!!
A mi u dugovima i slavimo pobedu nad Nefčijem.
Tako ćemo prodati i njive, vodu, šume i sećati se kako smo jednom bili ponosna zemlja...

dacha kg

pre 9 godina

Bravo Marko, izvukao si maksimum iz ove ekipe! Pokazao si da si odlican trener i da imamo konacno nekog ko ce nas voditi narednih nekoliko godina!!!

Kontraš

pre 9 godina

Bravo majstore! Zapušio si usta i pokvario tastature ovim CZ trolovima i botovima kojima je očigledno data direktiva da te omalovažavaju i ismevaju, ne bi li destabilizovali i tebe i igrače! To u kakvim uslovima ti radiš, a uz to postižeš rezultate i ostaješ stabilan govori da si i veliki čovek i veliki trener. Čestitke od srca tebi i momcima!

Navijači se ujedinili, uđosmo u LE... još samo da se desi ono što svi jedva čekamo...

Dalibor

pre 9 godina

Mozete do sutra da pljijete ovoga coveka,mozete mu ovoriti da je prepotentan i sl.stvari ali jedno ne mozete.A to su njeovi rezultati sa Partizanom.Otkako je Marko dosao imamo samo 1 poraz,4 remija i sve ostale pobede(ne znam tacan broj ali mislim da je oko 20).Neko ce reci da je izgubio titulu ali Zvezda je imala zaista neverovatan niz,od 15 utakmica porazeni su samo od nas i nereseno u poslednjem kolu u nebitnoj utakmici,da im je trebala pobeda,uveren sam da bi dobili Vojvodinu.Nismo se plasirali u LS,ispali smo od ekipe koja se plasirala u LS i koja realno ima bolji igracki kadar od Partizana,a da nije Trajkovic napravio onu nevidjenu Glupost,ko zna sta bi bilo.Plasirali smo se u LE sto je i bio prevashodni cilj,tacno je da nismo blistali u ovom dvomecu ali iraci su bili pod velikim pritiskom.Sto se mene tice ja sam zadovoljan ucinjenim,uz adekvatno pojacanje ili daj Boze 2(kada bi se ovi iz uprave opametili)mozda bi moGli i napraviti jedan iskorak u Evropi.Voleo bi sutra na zrebu iz prvog sesira da dobijemo neko zvucno Evropsko ime,iz drugog da dobijemo neku malo slabiju,licno ne bih voleo Ruse a iz cetvrtog izbeci potencijalne mine.Hvala vam crno beli za ovu pobedu i srecno u LE.

Pera Trta

pre 9 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 28. avgust 2014 21:00)

Tebi stvarno nije lako. Sazaljevam te.

Pogba

pre 9 godina

Ja mislim da dobro radis svoj posao i moj drugar se evo vidim slaze, nas dvojica grobara starih podrzavacemo vas sa istoka dok te djura i ekipa ne smene, ili sam ne odes. Samo cvrsto, partizan je avangarda, biti grobar privilegija.

Granota

pre 9 godina

Realno, kao neutralac, moram da primetim da čovek govori istinu. Sa ovakvim timom, on ima 4-2-0 u Evropi i 7-2-0 ukupno. Sa Vošom je bušio po Evropi takođe. Realno, dobar trener, za naše uslove odličan.

max

pre 9 godina

ljudi,budite realni. 6 utakmica u evropi,4 pobede,bez poraza.nisu to neke ekipe,ali nismo ni mi,ceo srpski fudbal se raspada. ovo je dobar rezultat.uz srecu u grupi i jedno dobro pojacanje,mozda i.prodjemo u sledecu fazu...

Labud

pre 9 godina

Vi bi im dali 5 komada? Mozda, sto ste falsifikovali papire? UEFA ce vas izbacivati svaki put, jednom izgubis kredibilitet, kao Fener, to se proteze godinama dok ne steknes opet trunku postovanja.

Sto se tice Marka, svaka mu cast! Nemoguc posao mu je dat (kao i svim terenerima FKP i CZ), bez pojacanja, bez para...Takodje ekipa nije pala posle primljenog gola, i sto je najbitnije zavrsila mec s pobedom. Bio bi red da slepci iz uprave dovedu igrace koji su zaista kalibar LE. Bar 2 stranca.

Mija

pre 9 godina

Samo vi igrajte fudbal...od ovog ulaska u EL dobija se od UEFA neka lova,oko 2 miliona,pa ce se valjda ova uprava setiti da postoji jos neko u klubu osim njih.. Jos jednom BRAVO !!

Partizan Forever

pre 9 godina

Ne znam koji to navijaci Partizana traze odlazak Nikolica. On izvlaci sve sto moze iz ove ekipe, druga je stvar to sto nama trebaju pojacanja na bar dve pozicije u timu.
Cestitam Nikolicu, Partizan je neporazen prosao kroz kvalifikacije i idemo u LE. Sad nastavite tu seriju u grupi i u prvenstvu jer bilo koju ekipu je tesko pobediti kad ima tako dugu seriju dobrih rezultata.

Ajmo peticiju

pre 9 godina

Prvo, svakako, CESTITAM., bez obzira na sve, super za sve: finansije, atmosferu, samopouzdanje, nastavak sezone... Samp jedna stvar mi nije jasna: DOKLE VISE LAZOVIC! Covek skroz van svega, drvo jedno, arogantan, nevaspitan, ni jednu jedinu akciju, prodor, bilo sta... Covek veteran a bez ikakvog razloga se forsira ispred Fofane, kojem ni bar malo sanse da se da. Stvarno mi dodje da pokrenem peticiju. Verujem da puno nas deli moje misljenje.

Bjelokosti

pre 9 godina

U cemu je fazon sa Fofanom? Lazovic se u drugom poluvremenu bezvoljno vuce po terenu a Nikolicu ne pada napamet da ga zameni. Da li Fofana treba da da neki procenat od plate treneru da bi ga ovaj konacno ubacio u igru???

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Uslovi katastrofalni,igra solidna,teren loš. Evropski bodovi nakupljeni poprilično. Skor u Evropi 4 pobede i 2 nerešene a u prvenstvu 3/3,brojke prosto neverovatne.Potrošeno para u prelaznom roku 0!Ne potrošiš ni jedan euro za dovodjnje igrača a očekivanja navijača zahtevna i nerealna u ovom trenutku. Trener Odličan iz ekipe izvukao maksimum,uprava NAPOLJE!

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Smarači dosta više sa glupostima.Lazović igra iza napadač ima dobar pregled igre,zna da šutne,centrira,da zadrži loptu kad je potrebno i naravno da da go. Jedini pravi napadači u Partizanu su Škuleta,Forfana i povredjeni Kojić. Škuletić je u dobroj formi,mnogo trči i trenutno je prvi špic. Fofana je dobar igrač i on će da utrči kad Škuleti padne forma. Što se tiče Lazovića njemu je prva opcija mladi Pantić koji će taman da zauzme njegovo mesto kad ovaj ode u januaru a do tad ce se kaliti i uciti od starog lisca Danka. Partizanu najvise skripi u zadnjoj liniji i nadam se da ce uprava naci zashodno da dovede nekog kvalitetnog stopera.

uslovi

pre 9 godina

Čim sam video da domaći igrači već oko petnaestog minuta trče ka aut liniji da bi se osvežili vodom, bilo mi je jasno kakvi su uslovi.
A našima ne dadoše vodu? Jad i beda.
Suđenje - kriminalno. Onaj huligan sa brojem 90 je za svaki start morao dobiti makar žuti karton, a i igrač sa brojem 2. Malog Živkovića su krljali besomučno, a ni jednog žutog ne dobiše!

miki

pre 9 godina

"nikakav medijski spin to ne moze promeniti!"
pa on i u kvalifikacijama za ligu evrope ne izabacuje zvezdu iz glave!!! kompleksas!!! covek NULA!!!
Vama grobari i igracima SVAKA CAST! Cestitam!

partizanovac

pre 9 godina

Moj Nikolicu,ne igraj se sa statistikom i politikom tipa "spinovanje".
Daleko je ova igra od pravog fudbala.Videces kada pocne da curi sa svih strana kako ponestaje argumenata.Drago mi je sto moj Partizan ide dalje,ali smanji ti malo utiske.Skloni beleznice,statistike i ne hvali se mnogo.Partizanu nedostaju veliki igraci Nikolicu,kao i svima u ovoj nasoj Srbiji.Razmisljaj o tome.

Populisti su navijaci Zvezde

pre 9 godina

Zasto grdite Lazovica, a u nebo dizete Fofanu. Taj Fofana je vec duze vreme u Partizanu I n ije nesto pokazao, igrao je I kod Rasovica slabo, tako da Nikolicu ne prebacujte da ne voliFofanu. Koji bi iole dobar trener dao prednost Fofani u odnosu na iskusnog Lazovica koji je pun iskustva, znanja I odan klubu? Lazovic je takav igrac da ga svi protivnicki treneri znaju, boje se njegove igre, zato na Lazovica motre po dva igraca protivnika, sto otvara proctor za druge napadace. Ko se imalo razume u fudbal video je da se odmah igra pressing na Lazovicu. U takvom odnosu igre tesko je ostaviti utisaki graca utakmice. Zato je Skuleticu mnogo lakse igrati, ima vise prostora, ne mogu ga udvajati, jer protivnik vec udvaja Lazovica. On je I na ovoj utakmici podneo najvise pritiska, ostrih startova I grubosti. Normalno da je da ima padova I igri, pogotovo po ovakvom teskom terenu. Bez Lazovica Partizan bi bio bar 30% slabiji tim.

Odlazi

pre 9 godina

Nikoliću idi,povedi i djuru tako je bolje. Zašto ne daš kupljenom napadaču da igra???
Nismo iz guzve primili go , nego zbog najgore odbrane u evropi. Svaka cast igracima na pobedi koji su zasluzuli u neregularnim uslovima za igru. Evropa, uefa, sudije....

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

hahhahahha sad krece nabijanje,za to ste i najbolji-da budete kanta za nabijanje hahahahhahah

chicharito

pre 9 godina

odlazi bre vise prevaro jedna, lazovic je jos jednom bio najgori na terenu opet ne smes da ga izbacis, izmene, svaku ali SVAKU, utakmicu sablonski u 60,85 i 90om minutu, sta ti igra brasanac vise, jos ninkovica vrati u prvih 11 i odosmo u 3 lepe

Pripremaj se za skolu pocinje u ponedeljak

pre 9 godina

Vrhunska partija velikog Partizana,ma da! 2 autogola za vetar u ledja protiv azerbejdžanskog tima..U grupi koja god da bude ,od 0 do 1 boda,Ono kao ma vazno je ucestvovati!?Sa uspehom ispali od bugara..Smesno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Branko, 29. avgust 2014 02:56)

Ne moze da se spava u 03h a? Jel pece? I treba...

aleksandar grozni

pre 9 godina

I dalje tvrdim da si ti trener za nizerazredne timove,i dasi ti najgori trener kojeg je partizan imao u istoriji.Ako je to najbilja igra mi nismo gledali istu utakmicu,jer vidim da od naj talentovanijeg igraca u napadu,pravis loseg beka Zivkovica,a objasni sta ti igra muceni Lazovic,koji samo sto ne padne na terenu i nemoze nijednu loptu da preda koliko je osporio.

Branko

pre 9 godina

Vrhunska partija velikog Partizana,ma da! 2 autogola za vetar u ledja protiv azerbejdžanskog tima..U grupi koja god da bude ,od 0 do 1 boda,Ono kao ma vazno je ucestvovati!?Sa uspehom ispali od bugara..Smesno!

miki

pre 9 godina

"nikakav medijski spin to ne moze promeniti!"
pa on i u kvalifikacijama za ligu evrope ne izabacuje zvezdu iz glave!!! kompleksas!!! covek NULA!!!
Vama grobari i igracima SVAKA CAST! Cestitam!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

hahhahahha sad krece nabijanje,za to ste i najbolji-da budete kanta za nabijanje hahahahhahah

chicharito

pre 9 godina

odlazi bre vise prevaro jedna, lazovic je jos jednom bio najgori na terenu opet ne smes da ga izbacis, izmene, svaku ali SVAKU, utakmicu sablonski u 60,85 i 90om minutu, sta ti igra brasanac vise, jos ninkovica vrati u prvih 11 i odosmo u 3 lepe

Branko

pre 9 godina

Vrhunska partija velikog Partizana,ma da! 2 autogola za vetar u ledja protiv azerbejdžanskog tima..U grupi koja god da bude ,od 0 do 1 boda,Ono kao ma vazno je ucestvovati!?Sa uspehom ispali od bugara..Smesno!

Odlazi

pre 9 godina

Nikoliću idi,povedi i djuru tako je bolje. Zašto ne daš kupljenom napadaču da igra???
Nismo iz guzve primili go , nego zbog najgore odbrane u evropi. Svaka cast igracima na pobedi koji su zasluzuli u neregularnim uslovima za igru. Evropa, uefa, sudije....

dacha kg

pre 9 godina

Bravo Marko, izvukao si maksimum iz ove ekipe! Pokazao si da si odlican trener i da imamo konacno nekog ko ce nas voditi narednih nekoliko godina!!!

aleksandar grozni

pre 9 godina

I dalje tvrdim da si ti trener za nizerazredne timove,i dasi ti najgori trener kojeg je partizan imao u istoriji.Ako je to najbilja igra mi nismo gledali istu utakmicu,jer vidim da od naj talentovanijeg igraca u napadu,pravis loseg beka Zivkovica,a objasni sta ti igra muceni Lazovic,koji samo sto ne padne na terenu i nemoze nijednu loptu da preda koliko je osporio.

partizanovac

pre 9 godina

Moj Nikolicu,ne igraj se sa statistikom i politikom tipa "spinovanje".
Daleko je ova igra od pravog fudbala.Videces kada pocne da curi sa svih strana kako ponestaje argumenata.Drago mi je sto moj Partizan ide dalje,ali smanji ti malo utiske.Skloni beleznice,statistike i ne hvali se mnogo.Partizanu nedostaju veliki igraci Nikolicu,kao i svima u ovoj nasoj Srbiji.Razmisljaj o tome.

Kontraš

pre 9 godina

Bravo majstore! Zapušio si usta i pokvario tastature ovim CZ trolovima i botovima kojima je očigledno data direktiva da te omalovažavaju i ismevaju, ne bi li destabilizovali i tebe i igrače! To u kakvim uslovima ti radiš, a uz to postižeš rezultate i ostaješ stabilan govori da si i veliki čovek i veliki trener. Čestitke od srca tebi i momcima!

Navijači se ujedinili, uđosmo u LE... još samo da se desi ono što svi jedva čekamo...

Granota

pre 9 godina

Realno, kao neutralac, moram da primetim da čovek govori istinu. Sa ovakvim timom, on ima 4-2-0 u Evropi i 7-2-0 ukupno. Sa Vošom je bušio po Evropi takođe. Realno, dobar trener, za naše uslove odličan.

danilo

pre 9 godina

Da smo imali iole sposobniju upravu, igrali bismo 8 puta LŠ, ovako za srpski fudbal i ovih 8 LE uz 2 LŠ je ogroman uspeh pošto svi ostali su zajedno igrali LE, mislim, samo jednom...
Jer imali smo toliko talenata u poslednjih desetak godina(da krenemo od Lazovića, Simona Vukčevića i Lomića ,preko Sulejmanija,pa Rukavine i Obradovića, onda sjajni Jovetić,pa Z.Tošić i Fejsa,Petrović pa klasa od Ljajića,pa N.Tomić,Savić i Nastasić,onda buduća svetska klasa L.Marković,Mitrović i Jojić, te danas Živković i Pantić...)oko dvadeset igrača koji su igrali u reprezentaciji i svetskim klubovima i koji zajedno vrede više od 150 miliona evra!!
A mi u dugovima i slavimo pobedu nad Nefčijem.
Tako ćemo prodati i njive, vodu, šume i sećati se kako smo jednom bili ponosna zemlja...

Pogba

pre 9 godina

Ja mislim da dobro radis svoj posao i moj drugar se evo vidim slaze, nas dvojica grobara starih podrzavacemo vas sa istoka dok te djura i ekipa ne smene, ili sam ne odes. Samo cvrsto, partizan je avangarda, biti grobar privilegija.

Pera Trta

pre 9 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 28. avgust 2014 21:00)

Tebi stvarno nije lako. Sazaljevam te.

Populisti su navijaci Zvezde

pre 9 godina

Zasto grdite Lazovica, a u nebo dizete Fofanu. Taj Fofana je vec duze vreme u Partizanu I n ije nesto pokazao, igrao je I kod Rasovica slabo, tako da Nikolicu ne prebacujte da ne voliFofanu. Koji bi iole dobar trener dao prednost Fofani u odnosu na iskusnog Lazovica koji je pun iskustva, znanja I odan klubu? Lazovic je takav igrac da ga svi protivnicki treneri znaju, boje se njegove igre, zato na Lazovica motre po dva igraca protivnika, sto otvara proctor za druge napadace. Ko se imalo razume u fudbal video je da se odmah igra pressing na Lazovicu. U takvom odnosu igre tesko je ostaviti utisaki graca utakmice. Zato je Skuleticu mnogo lakse igrati, ima vise prostora, ne mogu ga udvajati, jer protivnik vec udvaja Lazovica. On je I na ovoj utakmici podneo najvise pritiska, ostrih startova I grubosti. Normalno da je da ima padova I igri, pogotovo po ovakvom teskom terenu. Bez Lazovica Partizan bi bio bar 30% slabiji tim.

Bjelokosti

pre 9 godina

U cemu je fazon sa Fofanom? Lazovic se u drugom poluvremenu bezvoljno vuce po terenu a Nikolicu ne pada napamet da ga zameni. Da li Fofana treba da da neki procenat od plate treneru da bi ga ovaj konacno ubacio u igru???

Ajmo peticiju

pre 9 godina

Prvo, svakako, CESTITAM., bez obzira na sve, super za sve: finansije, atmosferu, samopouzdanje, nastavak sezone... Samp jedna stvar mi nije jasna: DOKLE VISE LAZOVIC! Covek skroz van svega, drvo jedno, arogantan, nevaspitan, ni jednu jedinu akciju, prodor, bilo sta... Covek veteran a bez ikakvog razloga se forsira ispred Fofane, kojem ni bar malo sanse da se da. Stvarno mi dodje da pokrenem peticiju. Verujem da puno nas deli moje misljenje.

Dalibor

pre 9 godina

Mozete do sutra da pljijete ovoga coveka,mozete mu ovoriti da je prepotentan i sl.stvari ali jedno ne mozete.A to su njeovi rezultati sa Partizanom.Otkako je Marko dosao imamo samo 1 poraz,4 remija i sve ostale pobede(ne znam tacan broj ali mislim da je oko 20).Neko ce reci da je izgubio titulu ali Zvezda je imala zaista neverovatan niz,od 15 utakmica porazeni su samo od nas i nereseno u poslednjem kolu u nebitnoj utakmici,da im je trebala pobeda,uveren sam da bi dobili Vojvodinu.Nismo se plasirali u LS,ispali smo od ekipe koja se plasirala u LS i koja realno ima bolji igracki kadar od Partizana,a da nije Trajkovic napravio onu nevidjenu Glupost,ko zna sta bi bilo.Plasirali smo se u LE sto je i bio prevashodni cilj,tacno je da nismo blistali u ovom dvomecu ali iraci su bili pod velikim pritiskom.Sto se mene tice ja sam zadovoljan ucinjenim,uz adekvatno pojacanje ili daj Boze 2(kada bi se ovi iz uprave opametili)mozda bi moGli i napraviti jedan iskorak u Evropi.Voleo bi sutra na zrebu iz prvog sesira da dobijemo neko zvucno Evropsko ime,iz drugog da dobijemo neku malo slabiju,licno ne bih voleo Ruse a iz cetvrtog izbeci potencijalne mine.Hvala vam crno beli za ovu pobedu i srecno u LE.

Partizan Forever

pre 9 godina

Ne znam koji to navijaci Partizana traze odlazak Nikolica. On izvlaci sve sto moze iz ove ekipe, druga je stvar to sto nama trebaju pojacanja na bar dve pozicije u timu.
Cestitam Nikolicu, Partizan je neporazen prosao kroz kvalifikacije i idemo u LE. Sad nastavite tu seriju u grupi i u prvenstvu jer bilo koju ekipu je tesko pobediti kad ima tako dugu seriju dobrih rezultata.

max

pre 9 godina

ljudi,budite realni. 6 utakmica u evropi,4 pobede,bez poraza.nisu to neke ekipe,ali nismo ni mi,ceo srpski fudbal se raspada. ovo je dobar rezultat.uz srecu u grupi i jedno dobro pojacanje,mozda i.prodjemo u sledecu fazu...

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Smarači dosta više sa glupostima.Lazović igra iza napadač ima dobar pregled igre,zna da šutne,centrira,da zadrži loptu kad je potrebno i naravno da da go. Jedini pravi napadači u Partizanu su Škuleta,Forfana i povredjeni Kojić. Škuletić je u dobroj formi,mnogo trči i trenutno je prvi špic. Fofana je dobar igrač i on će da utrči kad Škuleti padne forma. Što se tiče Lazovića njemu je prva opcija mladi Pantić koji će taman da zauzme njegovo mesto kad ovaj ode u januaru a do tad ce se kaliti i uciti od starog lisca Danka. Partizanu najvise skripi u zadnjoj liniji i nadam se da ce uprava naci zashodno da dovede nekog kvalitetnog stopera.

Labud

pre 9 godina

Vi bi im dali 5 komada? Mozda, sto ste falsifikovali papire? UEFA ce vas izbacivati svaki put, jednom izgubis kredibilitet, kao Fener, to se proteze godinama dok ne steknes opet trunku postovanja.

Sto se tice Marka, svaka mu cast! Nemoguc posao mu je dat (kao i svim terenerima FKP i CZ), bez pojacanja, bez para...Takodje ekipa nije pala posle primljenog gola, i sto je najbitnije zavrsila mec s pobedom. Bio bi red da slepci iz uprave dovedu igrace koji su zaista kalibar LE. Bar 2 stranca.

uslovi

pre 9 godina

Čim sam video da domaći igrači već oko petnaestog minuta trče ka aut liniji da bi se osvežili vodom, bilo mi je jasno kakvi su uslovi.
A našima ne dadoše vodu? Jad i beda.
Suđenje - kriminalno. Onaj huligan sa brojem 90 je za svaki start morao dobiti makar žuti karton, a i igrač sa brojem 2. Malog Živkovića su krljali besomučno, a ni jednog žutog ne dobiše!

Pripremaj se za skolu pocinje u ponedeljak

pre 9 godina

Vrhunska partija velikog Partizana,ma da! 2 autogola za vetar u ledja protiv azerbejdžanskog tima..U grupi koja god da bude ,od 0 do 1 boda,Ono kao ma vazno je ucestvovati!?Sa uspehom ispali od bugara..Smesno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Branko, 29. avgust 2014 02:56)

Ne moze da se spava u 03h a? Jel pece? I treba...

Mija

pre 9 godina

Samo vi igrajte fudbal...od ovog ulaska u EL dobija se od UEFA neka lova,oko 2 miliona,pa ce se valjda ova uprava setiti da postoji jos neko u klubu osim njih.. Jos jednom BRAVO !!

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Uslovi katastrofalni,igra solidna,teren loš. Evropski bodovi nakupljeni poprilično. Skor u Evropi 4 pobede i 2 nerešene a u prvenstvu 3/3,brojke prosto neverovatne.Potrošeno para u prelaznom roku 0!Ne potrošiš ni jedan euro za dovodjnje igrača a očekivanja navijača zahtevna i nerealna u ovom trenutku. Trener Odličan iz ekipe izvukao maksimum,uprava NAPOLJE!