Fudbal 63

Nedelja, 24.08.2014.

18:53

Junajtedu samo bod u Sanderlendu

Fudbaleri Sanderlenda i Mančester Junajteda odigrali su nerešeno 1:1 (1:1) u poslednjem nedeljnom meču drugog kola Premijer lige.

Junajtedu samo bod u Sanderlendu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

mick

pre 9 godina

@milos da tako sto je u barsi postavio sistem, ubacio cavija i iniestu i posvadjao se sa upravom i otisao a ostavio 2 igraca koja su obelezila deceniju. u bajernu otisao kad je bio raspad sistema ubacio krosa, milera, badstubera i alabu, posvadjao se sa upravom i otisao a nzm sada gde su svi ti igraci kojima je dao sansu??

Aleksa

pre 9 godina

19 godina ima i jedan Rahim Sterling pa je izmislio fudbal za njegovog vrsnjaka Adnana Januzaja, posto vidim da ga dizete u nebesa preterano neki ovde.

Znam coveka

pre 9 godina

"king of shake"
Citam tvoj komentar i molim Boga da mi da priliku da provedem sa tobom jedno popodne u kladionici uz pivo i price o fudbalu. 100 % se slazem sa komentarom i cesto se raspravljam sa danasnjom omladinom oko tih stvari. To su pravi igraci sredine terena. A ne ovo sada, Kedira 30 miliona eura.
Havi Martines 40.

Koliko onda vredi Skols ili Pirlo iz najboljih dana? Milijardu???

Pozdrav druze.

konto

pre 9 godina

Blackett, Smalling, Jones; Fletcher, pa i Cleverley... Zaključak je samo jedan, jedan je Sir Alex Ferguson! Iskreno, iako sam '83 godište i fudbal aktivno pratim od 94. nisam do kraja bio svestan genijalnosti ovog velikog trenera/menadžera! Taman posla da osporavam kvalitete LVG, svakako da je Mojes za njega amater ali ono što je radio Fergi je nešto jedinstveno i neponovljivo. OK, može neko reći da je i Fergusonu bilo potrebno nekoliko godina da bi napravio sistem ali on ga je svojim naslednicima ostavio, utabano sve! Treba Mančesteru Di Maria, ali i neki Matić npr. Odbrana komplet! A onda LVG može napraviti mašinu koja bi se mogla suprotstaviti i Bajernu. Ovako, slaba vajda...

Marko Jan Pantelar

pre 9 godina

Ja sinoc napisao da nema sanse da budu prvaci ove sezone i ako uspeju da budu medju cetiri tima to ce im biti veliki uspeh. Bez obzira na pojacanja koja budu doveli i dalje stojim pri tome. Mnogo ima tu osrednjih igraca koji mogu nesto bitno da promene. Nece im pomoci ni Di Marija ni Roho ni bilo ko.

nenad rs

pre 9 godina

Јанузај је очајан,неће он се наиграти код Ван Гала.Прочитан је као превара од играча.За њега је Милијаш измислио фудбал.

you will eat your words

pre 9 godina

Ne lupajte,Januzaj je odlican igrac,decko ima samo 19 godina.Za Ronalda su do 22 govorili da je samo cirkusant i prevara.

Hang wire

pre 9 godina

@ Ima li neko u Premier ligi losiju odbranu od MJ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ManUtd, 24. avgust 2014 18:56)

Definitivno imaju jednu od najlosijih odbrana u ligi. Valjda ce im ovaj Roho malo pomoci.

Hotelski Psihijatar

pre 9 godina

Ja napisah kad je Van Gal preuzeo Mancester da je to trener koji je upropastio svaku ekipu u kojoj je radio i dobih 200 minusa.Nece on ni do Nove godine izdrzati.
(Milos, 24. avgust 2014 19:28)

Ma jeli tako ?? A koga su mogli da dovedu ? Mislis da bi Tata bio bolje resenje, eno prosle godine je cini mi se posle 19 kola imao skor 17-1-1 ??? Hteli su oni i Gvardiolu da dovedu ali taj nije mutav, zna on tacno kako bi prosao u Unitedu, brze bi dobio otkaz nego Mojes prosle godine !! Ali sta ce tek biti kada Wenger ode iz Arsenala, auuuuu taj scenario ne mogu ni da zamislim !!

aha

pre 9 godina

a tek sto imaju strasan raspored

Od oktobra pakao

stize Everton,idu WBA,stize Celzi,idu Man city,stize C.Palace,idu Arsenalu,
pa 2 kod kuce Hal i Stoke,idu Sautemptonu , stize Liverpul, idu A.Vili,stize Njukasl i idu Totenhemu

u prvom delu sezone idete u London(Arsenal,Totenhem) a dolaze vam Liverpul i Celzi + (gostovanje Sitiju)

U 2.delu sezone idete Celziju,Liverpulu,Evertonu,Njukaslu,Stokama
Tesko jedinstvu ove godine,iako ne igraju Evropu,dok se uklpoe,proci ce jos 2-3 kola a onda pakao,grozan raspored do kraja godine.

od 4.marta krece ludnica(Njukasl,Totenhem,Liverpul,Vila,Siti,Celzi,Everton,Wba,Arsenal i kraj sezone gostovanje Halu-24.maj)

stefan

pre 9 godina

Uopste nisu trebali da pametuju sa ovim sitnim pojacanjima vec su trebali da dovedu 4 konkretna pojacanja I da puknu lovu kako dolikuje ! Uz ostanak vidica I evre ovako bi mi tim izgledao ...

de gea
valencia vidic humels evra
mata vidal herera di maria
rooney van persie

Neznalica

pre 9 godina

Navijači Junajteda, da li se još uvek nadate tituli ili ste sada samo "sigurni da ćete sledeće godine igrati LŠ"?

Biće uskoro "vratite Mojesa".

king of snake

pre 9 godina

Ova utakmica pokazuje kakva je igracina Pol Skols bio i koliki je trag ostavio u istoriji fudbala..U nekim drugim klubovima,poput Barse,Reala,Bajerna obicno dva igraca prilaze odbrani da prime i prenesu loptu i to vidi svako ko fudbal posmatra sa malo sireg gledista.Jedino Ginger princ poslednjih 15 godina sam organizuje napade,samo mu dajte prostor i on ce sacuvati loptu na bilo koji nacin,dati pas u stranu,dubinsku loptu,odigrati dupli pas..jednostavno lopta je u sefu..celo drugo poluvreme Jones mucenik sam iznosi loptu a veznjaka ni na vidiku da pridju po loptu.drugim recima prostor izmedju odbrane i polovine terena je prazan a tu je Pol Skols bio 15 godina najbolji na svetu.Cudio sam se kao klinac Fergusonovim izjavama da je Skols najvazniji igrac MUFC,pored onakvih igracina aali mi je ubrzo postalo jasno sta je hteo da kaze i takvog igraca djavoli nece moci nikad da nadomeste sto se videlo danas,kada imaju loptu u nogama ne znaju sta ce s njom..A englezi nikad nisu gradili reprezentaciju oko njega a igraca njegovih karakteristika nisu imali u istoriji.Mislite da bi Spanci ili Italijani uradili tako nesto?Dzerard i Lampard su vanserijski igraci ali Pol je klasa za sebe pogotovo u kontroli igre,tu ova dvojica mu nisu do kolena a opet njihovo forsiranje u reprezentaciji u sredini terena a guranje Skolsa na levu stranu je ravno samoubistvu..I posle Erikson trener?Ostao je jos samo Pirlo,to su bili igraci koji su igrali neku svoju igru,danas veznjaci moraju da se "integrisu".

tyrion_lannister

pre 9 godina

Propade Jedinstvo nacisto, nema nista ni od Van Gala cudotvorca. Pitanje je sta ce Liverpool, Siti i Celzi da im rade kad ovaj prosek ne pobedjuju. Jedino Di Maria ako dodje da ih spasi ispadanja iz lige :P

Marko

pre 9 godina

Od kako je vidara otisao i kad vidim nekakve Blekete i Smolinge u odbrani Uniteda bas mi drago sto gube bodove.Budu li medju prvih sedam na kraju sezone bice veliki uspeh..

Miki27

pre 9 godina

Losa igra ali iako sam fan Utd uzivam u ovom mucenju Utd jer znam da ni Glejzeri ni VG nece u nastavak sezone ici sa ovim sastavom vec da ce se pojacati! Sad sam vec ubijedjen da ce pored Di Marije stici jos jedan veznjak a moguce i stoper... Uz pojacanja na pravom mjestu kao i povratak povrijedjenih igraca to ce biti druga prica! Ajde ako moze Vidal da se dovede i da se krene u rasciscavanje tima jer za dosta njih nema mjesta u Utd, dosta su se slepali...

goran

pre 9 godina

Svi Junajtedovi fanovi koji su mislili da ce Junajted dolaskom Van Gala da jurisa ove sezone na titulu ,su u debeloj zabludi ,evo prva dva kola jasno oslikavaju igru i filozofiju Junajteda koji jednostavno samo srlja u solo akcije ,nigde povezanosti ,nigde tecne igre ,niko ne spori da je Van Gal veliki trener ,koliko toga je sve postigao sa Ajaksom ,Bajernom ,Barselonom ,ali taj isti Van Gal nikada nije trenirao u engleskoj ligi i misljenja sam da njegov sistem igre nema prodju u premiershipu jer se u engleskoj fudbal igra mnogo tvrdje nego u bilo kojoj drugoj ligi ,ali da ne prejudiciramo mozda ce i uspeti da podigne i trgne ekipu iz letargije ,pogotovo dolaskom Di Marije koji je fantastican igrac ali i on mora da se prilagodi i uklopi u igru Mancestera a to nece biti lako , koliko se da videti nakon ova dva kola sivilo posle Mojesa se nastavlja i dalje, ako Mancester uspe ove sezone da izbori LS bice to veliki uspeh o tituli (sa ovakvom dosadasnjom igrom) mogu samo da sanjaju !!!

Fedeks

pre 9 godina

GGMU

AHAHHAHHHAHAHahhahahajaAHAHHAHHAHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAJAHAHAHAJAJJAHAJHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHA

Milos

pre 9 godina

Ja napisah kad je Van Gal preuzeo Mancester da je to trener koji je upropastio svaku ekipu u kojoj je radio i dobih 200 minusa.Nece on ni do Nove godine izdrzati.

king of snake

pre 9 godina

Ova utakmica pokazuje kakva je igracina Pol Skols bio i koliki je trag ostavio u istoriji fudbala..U nekim drugim klubovima,poput Barse,Reala,Bajerna obicno dva igraca prilaze odbrani da prime i prenesu loptu i to vidi svako ko fudbal posmatra sa malo sireg gledista.Jedino Ginger princ poslednjih 15 godina sam organizuje napade,samo mu dajte prostor i on ce sacuvati loptu na bilo koji nacin,dati pas u stranu,dubinsku loptu,odigrati dupli pas..jednostavno lopta je u sefu..celo drugo poluvreme Jones mucenik sam iznosi loptu a veznjaka ni na vidiku da pridju po loptu.drugim recima prostor izmedju odbrane i polovine terena je prazan a tu je Pol Skols bio 15 godina najbolji na svetu.Cudio sam se kao klinac Fergusonovim izjavama da je Skols najvazniji igrac MUFC,pored onakvih igracina aali mi je ubrzo postalo jasno sta je hteo da kaze i takvog igraca djavoli nece moci nikad da nadomeste sto se videlo danas,kada imaju loptu u nogama ne znaju sta ce s njom..A englezi nikad nisu gradili reprezentaciju oko njega a igraca njegovih karakteristika nisu imali u istoriji.Mislite da bi Spanci ili Italijani uradili tako nesto?Dzerard i Lampard su vanserijski igraci ali Pol je klasa za sebe pogotovo u kontroli igre,tu ova dvojica mu nisu do kolena a opet njihovo forsiranje u reprezentaciji u sredini terena a guranje Skolsa na levu stranu je ravno samoubistvu..I posle Erikson trener?Ostao je jos samo Pirlo,to su bili igraci koji su igrali neku svoju igru,danas veznjaci moraju da se "integrisu".

Hotelski Psihijatar

pre 9 godina

Ja napisah kad je Van Gal preuzeo Mancester da je to trener koji je upropastio svaku ekipu u kojoj je radio i dobih 200 minusa.Nece on ni do Nove godine izdrzati.
(Milos, 24. avgust 2014 19:28)

Ma jeli tako ?? A koga su mogli da dovedu ? Mislis da bi Tata bio bolje resenje, eno prosle godine je cini mi se posle 19 kola imao skor 17-1-1 ??? Hteli su oni i Gvardiolu da dovedu ali taj nije mutav, zna on tacno kako bi prosao u Unitedu, brze bi dobio otkaz nego Mojes prosle godine !! Ali sta ce tek biti kada Wenger ode iz Arsenala, auuuuu taj scenario ne mogu ni da zamislim !!

Neznalica

pre 9 godina

Navijači Junajteda, da li se još uvek nadate tituli ili ste sada samo "sigurni da ćete sledeće godine igrati LŠ"?

Biće uskoro "vratite Mojesa".

Marko

pre 9 godina

Od kako je vidara otisao i kad vidim nekakve Blekete i Smolinge u odbrani Uniteda bas mi drago sto gube bodove.Budu li medju prvih sedam na kraju sezone bice veliki uspeh..

goran

pre 9 godina

Svi Junajtedovi fanovi koji su mislili da ce Junajted dolaskom Van Gala da jurisa ove sezone na titulu ,su u debeloj zabludi ,evo prva dva kola jasno oslikavaju igru i filozofiju Junajteda koji jednostavno samo srlja u solo akcije ,nigde povezanosti ,nigde tecne igre ,niko ne spori da je Van Gal veliki trener ,koliko toga je sve postigao sa Ajaksom ,Bajernom ,Barselonom ,ali taj isti Van Gal nikada nije trenirao u engleskoj ligi i misljenja sam da njegov sistem igre nema prodju u premiershipu jer se u engleskoj fudbal igra mnogo tvrdje nego u bilo kojoj drugoj ligi ,ali da ne prejudiciramo mozda ce i uspeti da podigne i trgne ekipu iz letargije ,pogotovo dolaskom Di Marije koji je fantastican igrac ali i on mora da se prilagodi i uklopi u igru Mancestera a to nece biti lako , koliko se da videti nakon ova dva kola sivilo posle Mojesa se nastavlja i dalje, ako Mancester uspe ove sezone da izbori LS bice to veliki uspeh o tituli (sa ovakvom dosadasnjom igrom) mogu samo da sanjaju !!!

tyrion_lannister

pre 9 godina

Propade Jedinstvo nacisto, nema nista ni od Van Gala cudotvorca. Pitanje je sta ce Liverpool, Siti i Celzi da im rade kad ovaj prosek ne pobedjuju. Jedino Di Maria ako dodje da ih spasi ispadanja iz lige :P

aha

pre 9 godina

a tek sto imaju strasan raspored

Od oktobra pakao

stize Everton,idu WBA,stize Celzi,idu Man city,stize C.Palace,idu Arsenalu,
pa 2 kod kuce Hal i Stoke,idu Sautemptonu , stize Liverpul, idu A.Vili,stize Njukasl i idu Totenhemu

u prvom delu sezone idete u London(Arsenal,Totenhem) a dolaze vam Liverpul i Celzi + (gostovanje Sitiju)

U 2.delu sezone idete Celziju,Liverpulu,Evertonu,Njukaslu,Stokama
Tesko jedinstvu ove godine,iako ne igraju Evropu,dok se uklpoe,proci ce jos 2-3 kola a onda pakao,grozan raspored do kraja godine.

od 4.marta krece ludnica(Njukasl,Totenhem,Liverpul,Vila,Siti,Celzi,Everton,Wba,Arsenal i kraj sezone gostovanje Halu-24.maj)

Milos

pre 9 godina

Ja napisah kad je Van Gal preuzeo Mancester da je to trener koji je upropastio svaku ekipu u kojoj je radio i dobih 200 minusa.Nece on ni do Nove godine izdrzati.

Hang wire

pre 9 godina

@ Ima li neko u Premier ligi losiju odbranu od MJ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ManUtd, 24. avgust 2014 18:56)

Definitivno imaju jednu od najlosijih odbrana u ligi. Valjda ce im ovaj Roho malo pomoci.

konto

pre 9 godina

Blackett, Smalling, Jones; Fletcher, pa i Cleverley... Zaključak je samo jedan, jedan je Sir Alex Ferguson! Iskreno, iako sam '83 godište i fudbal aktivno pratim od 94. nisam do kraja bio svestan genijalnosti ovog velikog trenera/menadžera! Taman posla da osporavam kvalitete LVG, svakako da je Mojes za njega amater ali ono što je radio Fergi je nešto jedinstveno i neponovljivo. OK, može neko reći da je i Fergusonu bilo potrebno nekoliko godina da bi napravio sistem ali on ga je svojim naslednicima ostavio, utabano sve! Treba Mančesteru Di Maria, ali i neki Matić npr. Odbrana komplet! A onda LVG može napraviti mašinu koja bi se mogla suprotstaviti i Bajernu. Ovako, slaba vajda...

Fedeks

pre 9 godina

GGMU

AHAHHAHHHAHAHahhahahajaAHAHHAHHAHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAJAHAHAHAJAJJAHAJHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHA

Miki27

pre 9 godina

Losa igra ali iako sam fan Utd uzivam u ovom mucenju Utd jer znam da ni Glejzeri ni VG nece u nastavak sezone ici sa ovim sastavom vec da ce se pojacati! Sad sam vec ubijedjen da ce pored Di Marije stici jos jedan veznjak a moguce i stoper... Uz pojacanja na pravom mjestu kao i povratak povrijedjenih igraca to ce biti druga prica! Ajde ako moze Vidal da se dovede i da se krene u rasciscavanje tima jer za dosta njih nema mjesta u Utd, dosta su se slepali...

Marko Jan Pantelar

pre 9 godina

Ja sinoc napisao da nema sanse da budu prvaci ove sezone i ako uspeju da budu medju cetiri tima to ce im biti veliki uspeh. Bez obzira na pojacanja koja budu doveli i dalje stojim pri tome. Mnogo ima tu osrednjih igraca koji mogu nesto bitno da promene. Nece im pomoci ni Di Marija ni Roho ni bilo ko.

nenad rs

pre 9 godina

Јанузај је очајан,неће он се наиграти код Ван Гала.Прочитан је као превара од играча.За њега је Милијаш измислио фудбал.

stefan

pre 9 godina

Uopste nisu trebali da pametuju sa ovim sitnim pojacanjima vec su trebali da dovedu 4 konkretna pojacanja I da puknu lovu kako dolikuje ! Uz ostanak vidica I evre ovako bi mi tim izgledao ...

de gea
valencia vidic humels evra
mata vidal herera di maria
rooney van persie

Aleksa

pre 9 godina

19 godina ima i jedan Rahim Sterling pa je izmislio fudbal za njegovog vrsnjaka Adnana Januzaja, posto vidim da ga dizete u nebesa preterano neki ovde.

you will eat your words

pre 9 godina

Ne lupajte,Januzaj je odlican igrac,decko ima samo 19 godina.Za Ronalda su do 22 govorili da je samo cirkusant i prevara.

Znam coveka

pre 9 godina

"king of shake"
Citam tvoj komentar i molim Boga da mi da priliku da provedem sa tobom jedno popodne u kladionici uz pivo i price o fudbalu. 100 % se slazem sa komentarom i cesto se raspravljam sa danasnjom omladinom oko tih stvari. To su pravi igraci sredine terena. A ne ovo sada, Kedira 30 miliona eura.
Havi Martines 40.

Koliko onda vredi Skols ili Pirlo iz najboljih dana? Milijardu???

Pozdrav druze.

mick

pre 9 godina

@milos da tako sto je u barsi postavio sistem, ubacio cavija i iniestu i posvadjao se sa upravom i otisao a ostavio 2 igraca koja su obelezila deceniju. u bajernu otisao kad je bio raspad sistema ubacio krosa, milera, badstubera i alabu, posvadjao se sa upravom i otisao a nzm sada gde su svi ti igraci kojima je dao sansu??

you will eat your words

pre 9 godina

Ne lupajte,Januzaj je odlican igrac,decko ima samo 19 godina.Za Ronalda su do 22 govorili da je samo cirkusant i prevara.

stefan

pre 9 godina

Uopste nisu trebali da pametuju sa ovim sitnim pojacanjima vec su trebali da dovedu 4 konkretna pojacanja I da puknu lovu kako dolikuje ! Uz ostanak vidica I evre ovako bi mi tim izgledao ...

de gea
valencia vidic humels evra
mata vidal herera di maria
rooney van persie

Fedeks

pre 9 godina

GGMU

AHAHHAHHHAHAHahhahahajaAHAHHAHHAHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAJAHAHAHAJAJJAHAJHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHA

Hotelski Psihijatar

pre 9 godina

Ja napisah kad je Van Gal preuzeo Mancester da je to trener koji je upropastio svaku ekipu u kojoj je radio i dobih 200 minusa.Nece on ni do Nove godine izdrzati.
(Milos, 24. avgust 2014 19:28)

Ma jeli tako ?? A koga su mogli da dovedu ? Mislis da bi Tata bio bolje resenje, eno prosle godine je cini mi se posle 19 kola imao skor 17-1-1 ??? Hteli su oni i Gvardiolu da dovedu ali taj nije mutav, zna on tacno kako bi prosao u Unitedu, brze bi dobio otkaz nego Mojes prosle godine !! Ali sta ce tek biti kada Wenger ode iz Arsenala, auuuuu taj scenario ne mogu ni da zamislim !!

nenad rs

pre 9 godina

Јанузај је очајан,неће он се наиграти код Ван Гала.Прочитан је као превара од играча.За њега је Милијаш измислио фудбал.

Milos

pre 9 godina

Ja napisah kad je Van Gal preuzeo Mancester da je to trener koji je upropastio svaku ekipu u kojoj je radio i dobih 200 minusa.Nece on ni do Nove godine izdrzati.

tyrion_lannister

pre 9 godina

Propade Jedinstvo nacisto, nema nista ni od Van Gala cudotvorca. Pitanje je sta ce Liverpool, Siti i Celzi da im rade kad ovaj prosek ne pobedjuju. Jedino Di Maria ako dodje da ih spasi ispadanja iz lige :P

king of snake

pre 9 godina

Ova utakmica pokazuje kakva je igracina Pol Skols bio i koliki je trag ostavio u istoriji fudbala..U nekim drugim klubovima,poput Barse,Reala,Bajerna obicno dva igraca prilaze odbrani da prime i prenesu loptu i to vidi svako ko fudbal posmatra sa malo sireg gledista.Jedino Ginger princ poslednjih 15 godina sam organizuje napade,samo mu dajte prostor i on ce sacuvati loptu na bilo koji nacin,dati pas u stranu,dubinsku loptu,odigrati dupli pas..jednostavno lopta je u sefu..celo drugo poluvreme Jones mucenik sam iznosi loptu a veznjaka ni na vidiku da pridju po loptu.drugim recima prostor izmedju odbrane i polovine terena je prazan a tu je Pol Skols bio 15 godina najbolji na svetu.Cudio sam se kao klinac Fergusonovim izjavama da je Skols najvazniji igrac MUFC,pored onakvih igracina aali mi je ubrzo postalo jasno sta je hteo da kaze i takvog igraca djavoli nece moci nikad da nadomeste sto se videlo danas,kada imaju loptu u nogama ne znaju sta ce s njom..A englezi nikad nisu gradili reprezentaciju oko njega a igraca njegovih karakteristika nisu imali u istoriji.Mislite da bi Spanci ili Italijani uradili tako nesto?Dzerard i Lampard su vanserijski igraci ali Pol je klasa za sebe pogotovo u kontroli igre,tu ova dvojica mu nisu do kolena a opet njihovo forsiranje u reprezentaciji u sredini terena a guranje Skolsa na levu stranu je ravno samoubistvu..I posle Erikson trener?Ostao je jos samo Pirlo,to su bili igraci koji su igrali neku svoju igru,danas veznjaci moraju da se "integrisu".

Miki27

pre 9 godina

Losa igra ali iako sam fan Utd uzivam u ovom mucenju Utd jer znam da ni Glejzeri ni VG nece u nastavak sezone ici sa ovim sastavom vec da ce se pojacati! Sad sam vec ubijedjen da ce pored Di Marije stici jos jedan veznjak a moguce i stoper... Uz pojacanja na pravom mjestu kao i povratak povrijedjenih igraca to ce biti druga prica! Ajde ako moze Vidal da se dovede i da se krene u rasciscavanje tima jer za dosta njih nema mjesta u Utd, dosta su se slepali...

aha

pre 9 godina

a tek sto imaju strasan raspored

Od oktobra pakao

stize Everton,idu WBA,stize Celzi,idu Man city,stize C.Palace,idu Arsenalu,
pa 2 kod kuce Hal i Stoke,idu Sautemptonu , stize Liverpul, idu A.Vili,stize Njukasl i idu Totenhemu

u prvom delu sezone idete u London(Arsenal,Totenhem) a dolaze vam Liverpul i Celzi + (gostovanje Sitiju)

U 2.delu sezone idete Celziju,Liverpulu,Evertonu,Njukaslu,Stokama
Tesko jedinstvu ove godine,iako ne igraju Evropu,dok se uklpoe,proci ce jos 2-3 kola a onda pakao,grozan raspored do kraja godine.

od 4.marta krece ludnica(Njukasl,Totenhem,Liverpul,Vila,Siti,Celzi,Everton,Wba,Arsenal i kraj sezone gostovanje Halu-24.maj)

Marko

pre 9 godina

Od kako je vidara otisao i kad vidim nekakve Blekete i Smolinge u odbrani Uniteda bas mi drago sto gube bodove.Budu li medju prvih sedam na kraju sezone bice veliki uspeh..

Neznalica

pre 9 godina

Navijači Junajteda, da li se još uvek nadate tituli ili ste sada samo "sigurni da ćete sledeće godine igrati LŠ"?

Biće uskoro "vratite Mojesa".

Marko Jan Pantelar

pre 9 godina

Ja sinoc napisao da nema sanse da budu prvaci ove sezone i ako uspeju da budu medju cetiri tima to ce im biti veliki uspeh. Bez obzira na pojacanja koja budu doveli i dalje stojim pri tome. Mnogo ima tu osrednjih igraca koji mogu nesto bitno da promene. Nece im pomoci ni Di Marija ni Roho ni bilo ko.

goran

pre 9 godina

Svi Junajtedovi fanovi koji su mislili da ce Junajted dolaskom Van Gala da jurisa ove sezone na titulu ,su u debeloj zabludi ,evo prva dva kola jasno oslikavaju igru i filozofiju Junajteda koji jednostavno samo srlja u solo akcije ,nigde povezanosti ,nigde tecne igre ,niko ne spori da je Van Gal veliki trener ,koliko toga je sve postigao sa Ajaksom ,Bajernom ,Barselonom ,ali taj isti Van Gal nikada nije trenirao u engleskoj ligi i misljenja sam da njegov sistem igre nema prodju u premiershipu jer se u engleskoj fudbal igra mnogo tvrdje nego u bilo kojoj drugoj ligi ,ali da ne prejudiciramo mozda ce i uspeti da podigne i trgne ekipu iz letargije ,pogotovo dolaskom Di Marije koji je fantastican igrac ali i on mora da se prilagodi i uklopi u igru Mancestera a to nece biti lako , koliko se da videti nakon ova dva kola sivilo posle Mojesa se nastavlja i dalje, ako Mancester uspe ove sezone da izbori LS bice to veliki uspeh o tituli (sa ovakvom dosadasnjom igrom) mogu samo da sanjaju !!!

Hang wire

pre 9 godina

@ Ima li neko u Premier ligi losiju odbranu od MJ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ManUtd, 24. avgust 2014 18:56)

Definitivno imaju jednu od najlosijih odbrana u ligi. Valjda ce im ovaj Roho malo pomoci.

konto

pre 9 godina

Blackett, Smalling, Jones; Fletcher, pa i Cleverley... Zaključak je samo jedan, jedan je Sir Alex Ferguson! Iskreno, iako sam '83 godište i fudbal aktivno pratim od 94. nisam do kraja bio svestan genijalnosti ovog velikog trenera/menadžera! Taman posla da osporavam kvalitete LVG, svakako da je Mojes za njega amater ali ono što je radio Fergi je nešto jedinstveno i neponovljivo. OK, može neko reći da je i Fergusonu bilo potrebno nekoliko godina da bi napravio sistem ali on ga je svojim naslednicima ostavio, utabano sve! Treba Mančesteru Di Maria, ali i neki Matić npr. Odbrana komplet! A onda LVG može napraviti mašinu koja bi se mogla suprotstaviti i Bajernu. Ovako, slaba vajda...

Aleksa

pre 9 godina

19 godina ima i jedan Rahim Sterling pa je izmislio fudbal za njegovog vrsnjaka Adnana Januzaja, posto vidim da ga dizete u nebesa preterano neki ovde.

mick

pre 9 godina

@milos da tako sto je u barsi postavio sistem, ubacio cavija i iniestu i posvadjao se sa upravom i otisao a ostavio 2 igraca koja su obelezila deceniju. u bajernu otisao kad je bio raspad sistema ubacio krosa, milera, badstubera i alabu, posvadjao se sa upravom i otisao a nzm sada gde su svi ti igraci kojima je dao sansu??

Znam coveka

pre 9 godina

"king of shake"
Citam tvoj komentar i molim Boga da mi da priliku da provedem sa tobom jedno popodne u kladionici uz pivo i price o fudbalu. 100 % se slazem sa komentarom i cesto se raspravljam sa danasnjom omladinom oko tih stvari. To su pravi igraci sredine terena. A ne ovo sada, Kedira 30 miliona eura.
Havi Martines 40.

Koliko onda vredi Skols ili Pirlo iz najboljih dana? Milijardu???

Pozdrav druze.