Košarka 97

Sreda, 18.06.2014.

16:41

Čović: Sačekajmo zvaničnu odluku

Prvi čovek KK Crvena zvezde Nebojša Čović smatra da bi dobijanje B licence za učešće u Evroligi bio veliki uspeh za crveno-bele.

Èoviæ: Saèekajmo zvaniènu odluku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

srele

pre 9 godina

i ako sledeće godine budeš prva ti ja te Zvezdo neću gledati... ja veliki navijač ovo pevam jer upravo i momci niste zaslužili moju pažnju

nokia c5-03

pre 9 godina

Odbiti vajld kard! Zasto bacati tolike pare, kada mozemo kroz kvalifikacije da prodjemo. Nismo mi kao grobari, da uzimamo ono sto nismo zasluzili na terenu. Zvezda!!!!

Zaljubljen u Jaku Blažiča

pre 9 godina

Dobra vest u svakom slučaju, mada mi definitivno nemamo ni tim ni trenera za ovo takmičenje!Pola tima je dobro, a drugoj polovini(Simonović, Lazić, Lipovij, Dragutinović) se zahvaliti i tražiti bolje igrače! Jaka Blažič moj ljubimac je posebna priča ne bih sad o tome malo mi je neprijatno!

Brondby

pre 9 godina

Razbice vas Brondby JUPI JUPI JUPI Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondbyn Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Neko123

pre 9 godina

Si ovo sam smislio ili ste ipak kolektivno zasedali i vecali sta da kazete!?!?!?
(samork sila SLUsamrok, 18. jun 2014 21:15)

Ne znam za njega, ali ti si ovo definitivno sam smislio!
Jos kad bi objasnio sta je to covek pogresno napisao..

Pex

pre 9 godina

Transparentno finansijsko poslovanje ? ha ha . Pozdravio te transparentni fk Rad . Cekaj da Uleb procacka malo I po vasim finansijama . Vestacke stvari ne traju dugo.

beli

pre 9 godina

Mozda da vam pomogne neko od sledecih imena: Uros Tripkovic, House, Kecman, Nenad Krstic, Vujanic, Brown, Luka Bogdanovic, Blake Stepp, Velickovic, Nikola Pekovic, Cummings, Kosta Perovic, Pera Bozic, Pedja Drobnjak, Milenko Tepic, Milt Palacio, Lucic, Stephane Lazme, Jan Vesely, Lawrence Roberts, Bo McCalebb, Aleks Maric, Aleksandar Rasic, Curtis Jerrells, Nate Jawai, James Gist, Bogdan Bogdanovic, Miroslav Raduljica, Milan Macvan, Drew Gordon, Davis Bertans, Dragan Milosavljevic, Jofrey Lauvergne… samo su neki od igraca koji su igrali za klub koji vec 12 godina otima titule u ABA i domacoj ligi. (Predlog, 18. jun 2014 17:37
posto vi mukice niste bili miljenici vlasti evidentno je da su svi ovi igraci dolazili na casove ljubavi i igrali za eksere jadni ste,pitacu vas sada ko ce vam igrati slefece sezone ,bez para,bez evrolige

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

KK Partizan (ustani kad pominjes to ime) je uvek igrao samo ona takmicenja za koja se rezultatima izborio. Nije se fuzionisao da bi igrao regionalnu ligu, nije igrao EL promenom pravila u sred sezone, nije cekao da bolji odustanu zbog finansija... I uvek je uz sebe imao navijace, koje god takmicenje bilo. Ne ocekujem da to razumes. Usput, nisi cak ni duhovit.
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zuki, 18. jun 2014 19:46)


Si ovo sam smislio ili ste ipak kolektivno zasedali i vecali sta da kazete!?!?!?

Lafayette

pre 9 godina

Ипак, Лисац је оставио и могућност да Звезда ипак не заигра у ЕЛ. Накнадни позив кошта 500 000 евра.

„То место више не припада нама (АБА лиги), него постаје ‘вајлд кард’, и УЛЕБ одлучује коме се он додељује и зна се колико кошта. Ми смо се максимално трудили да то место остане нама, али је проблем то што ‘вајлд кард’ кошта. То може да буде другачије, а ми чинимо све напоре да се то место додели нашем клубу (Звезди) без додатних обавеза.“

SM Mladja

pre 9 godina

Sad je prava situacija da se napravi kvalitetan mlad tim, koji ce biti prepoznztljiv u Evropi. Svi mladi igraci u regionu imaju opravdan interes da igraju Evroligu, to ce i m se svakako vratiti u njihovim kariijerama, a i mace prostora za napredovanje i dokazivanje. Tu pre svega mislim na trio iz Mege Dangubic Micic i Jokic, a ztim Bircevic iz Radnickog, Nikola Ivanovic iz Buducnosti, nakon toga se zahvaliti Radenovicu, Dragicevicu , Lipoviju, Lazicu, Simonovicu< Katicu i jos po nekome, O treneru dobro razmisliti.

diski

pre 9 godina

SM Mladjo za to vam treba jedno 12 do 16 godina,ali pametno razmisljas.
Ima jedan klub u okruzenju od koga mozes da prepises koncept bez da se mucis.

Pogled iz senke

pre 9 godina

Sta drugo reci, nego da bi to bila velika sramota i nepravda, koju bi EL ucinila Partizanu, koji i pored fenomenalnih rezultata minulih godina u tom takmicenju, nije dobio B licencu, a klub koji nema ni svoje ime, ni grb, koji se pojavio posle sto godina u tom takmicenju, dobije tu licencu.

tibetan n'duro

pre 9 godina

Svi mi Delije smo svesni da nismo za EL. U stvari bas me briga za ovaj Covicev klub hocu nasu pravu Crvenu Zvezdu. Necu da budemo Covicev adut u igri za velikim stolom. Evo mu nazad njegov FMP neka nam vrate Zvezdu.

napred Zvezdana moja

pre 9 godina

Ali u EL se igra 5 na 5. Podsecanja radi: Partizan je protiv Hemofarma trebao da igra 4na3. Gospodski su povukli jednog igraca da bi se igralo 3na3. NISMO ISTI panteri. Jedno brdo dva univerzuma.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Institucija, 18. jun 2014 18:53)

Jel to bese onda kada je guru gepekovao sudije??? A da, u pravu si, bas je to bio gospodski cin. Mogli ste i bez igraca protiv Hemofarma, ceo drzavni aparat je bio iza vas.
Jedno brdo, jedan svetski sampion.

KUM

pre 9 godina

"...jer mnogi zaboravljaju činjenicu da 2011. godine KK Crvena zvezda praktično nije postojao."

Molim???

Ja mislim da vam je covek sada sve objasnio..mislim, za koga vi u stvari navijate. Za klub koji do pre par godina nije ni postojao!!!
Ali, svako moze da navija za koga god hoce..
(LondonCalling, 18. jun 2014 16:5I)

Izvini da te pitam,a jel on rekao 'Zvezda ne postoji' ili slicno,NE!
Nego je on tada došao i spasao Zvezdu da i definitivno nestane.
A i da te pitam nesto iskreno STA TEBE BOLI UVO DAL JE OVO ZVEZDA IL NE? (A JESTE) ,NAVIJAJ ZA SVOJ KLUB I NE SMARAJ!

Jaka- naša gay ikona

pre 9 godina

Bolje da igramo Evro kup tu možemo realno igrati protiv svih u Evroligi ćemo biti samo topovska hrana. Pa jel vidite vi da se naša igra raspada poslednjih meseci, svi nas dobijaju i to sa dvocifrenom razlikom(Mega, Radnički, Partizan).

Zuki

pre 9 godina

A šta igra KK Patlidžan ?
"U krugu" ? "Ide maca oko tebe" ? "Okolo salata" ? "Arjačkinje barjačkinje" ?
(Batko, 18. jun 2014 17:26)

KK Partizan (ustani kad pominjes to ime) je uvek igrao samo ona takmicenja za koja se rezultatima izborio. Nije se fuzionisao da bi igrao regionalnu ligu, nije igrao EL promenom pravila u sred sezone, nije cekao da bolji odustanu zbog finansija... I uvek je uz sebe imao navijace, koje god takmicenje bilo. Ne ocekujem da to razumes. Usput, nisi cak ni duhovit.

igor

pre 9 godina

Otkud to da FMP igra evroligu??? To je dezinformacija. Celnici EL blizu odluke da to upraznjeno mesto odustajanjem cibone, ustupe buducem sampionu Srbije. I time bi ova nasa liga dobila neki znacaj.

Institucija

pre 9 godina

Ali u EL se igra 5 na 5. Podsecanja radi: Partizan je protiv Hemofarma trebao da igra 4na3. Gospodski su povukli jednog igraca da bi se igralo 3na3. NISMO ISTI panteri. Jedno brdo dva univerzuma.

aallaa

pre 9 godina

Gospodin Covic nije prvi covek Zvezde to je gospodin Ninkovic, a gospodin Covic nema ni jednu zvanicnu funkciju u KK Crvena Zvezda.Mislim da takav pocetak teksta nije korektan prema gospodinu Ninkovicu.
Covic moze biti samo gazda.

Sasha

pre 9 godina

Batko moj, odigraste jednu polusezonu (ukupno 10 utakmica) u Evroligi i prvi ispadoste a već se podsmevaš nekom ko je igra vrlo uspešno 14 godina (ukupno preko 200 utakmica). Nemoj da se brukaš, bolje ćuti...

marko_bgd

pre 9 godina

trebalo bi razmisljati o pojacanjima...zahvaliti se lipovilju...sto da zauzima mesto nekom nasem klincu...a ako dodje stranac,onda nek bude vrhunski...i da bude centar...pokupiti najbolje iz domace lige,i mozemo u top 8...posto ova liga bez briga sa duletom vujosevicem ne treba da nas zanima

MomaSRB

pre 9 godina

Hahahahaha, smesni ste, uvek ste bili, uvec cete i biti, pa makar igrali i NBA ligu! PARTIZAN JE INSTITUCIJA!!! (institucija, 18. jun 2014 16:48)
Možda jesmo smešni, ali ne bežimo pred protivnikom napuštajući parket kao kk BEŽANIJA...

Gos'n

pre 9 godina

Pa ni sad ne postoji Crvena Zvezda. Ko ne veruje, neka kuca "fuzija Zvezde i FMP-a" i izaci ce brojni clanci gde sam Covic kaze da nije fuzija, nego FMP uzima ime i grb na 5 godina, ako se dobro secam.

.

pre 9 godina

Ako odluka bude pozitivna moglo bi se razmisliti o odlasku
Simonovica
Lipovija
Katica
I dovesti pojacanja na pozicijama 3 i 5 tj jedan odlican suter i fizicki dominantan centar.U tom slucaju sa postojecim uigranim timom Zvezda mora da napadne barem drugu fazu EL ma u kakvoj god grupi da zavrsi.
Uglavnom nadam se najboljem.A komsijama puno srece u EK(realno u kvalifikacijama za EL nemaju sanse).

sjajno

pre 9 godina

Posebno je povoljna okolnost sto Zvezda,kao klub koji se nalazi u EL rangiranju za sezonu 14-15,WC ne bi trebala da plati,za razliku od Partizana ili bilo kog drugog ABA kluba.

moler

pre 9 godina

1. Darko Miličić, i to obavezno! Nadam se da se "opametio" i sazreo kao neko ko svojim ljudskim kvalitetom zaslužuje da bude kapiten tima a igrački limit ne postoji! 2. Lipovi ćao! 3. "mali" Voja obavezno u 12. 4. Ja sam mišjenja da je Lazić potreban timu i da je to dokazao. 5. Znam da će to biti teško ali Nelson mora da ostane iz 100 razloga ! 6. Simonović...

Ortoped

pre 9 godina

Hahahahaha, smesni ste, uvek ste bili, uvec cete i biti, pa makar igrali i NBA ligu! PARTIZAN JE INSTITUCIJA!!!
(institucija, 18. jun 2014 16:48)

Ako ti tako kazes...

spin majstor

pre 9 godina

prosle godine izmjenama pravila uoci F4 lige nezasluzeno otisli u euroligu,
da bi tamo dobili 2 utakmice, dok je bilo takmicarskog znacaja.
ove godine niste se ni plasirali, i tek odustajanjem tima koji vas je izbacio sticete neko pravao za igranje dogodine.
ako je to pravi put onda svaka vam cast.

Predlog

pre 9 godina

Mozda da vam pomogne neko od sledecih imena: Uros Tripkovic, House, Kecman, Nenad Krstic, Vujanic, Brown, Luka Bogdanovic, Blake Stepp, Velickovic, Nikola Pekovic, Cummings, Kosta Perovic, Pera Bozic, Pedja Drobnjak, Milenko Tepic, Milt Palacio, Lucic, Stephane Lazme, Jan Vesely, Lawrence Roberts, Bo McCalebb, Aleks Maric, Aleksandar Rasic, Curtis Jerrells, Nate Jawai, James Gist, Bogdan Bogdanovic, Miroslav Raduljica, Milan Macvan, Drew Gordon, Davis Bertans, Dragan Milosavljevic, Jofrey Lauvergne… samo su neki od igraca koji su igrali za klub koji vec 12 godina otima titule u ABA i domacoj ligi.

Radonja odlazi

pre 9 godina

Pod hitno otjerati Nelsona,Blažiča,Bobija i Dženkinsa,produžiti obavezno ugovore po svaku cijenu Simonoviću,Lipoviju,Laziću i Katiću i naravno sa našim supertrenerom na klupi ako Bog da da napadnemo F4 EL.

Gay Richi

pre 9 godina

Svi mi momci koji smo emancipovani i koji navijamo za Zvezdu radujemo se jer ćemo u Evroligi imati priliku da gledamo našeg malog slatkiša Jaku blažiča!

leSa barGro

pre 9 godina

,,Transparentno finansijsko poslovanje'',ovo mi bas zvuci poznato
...Ako vam daju to mesto u Evro ligi to ce biti zbog toga sto ste bili prvi na kraju ABA lige, a ti od toga napravi bajke, kao oni sad nesto prepoznali!

LondonCalling

pre 9 godina

"...jer mnogi zaboravljaju činjenicu da 2011. godine KK Crvena zvezda praktično nije postojao."

Molim???

Ja mislim da vam je covek sada sve objasnio..mislim, za koga vi u stvari navijate. Za klub koji do pre par godina nije ni postojao!!!
Ali, svako moze da navija za koga god hoce..

Neko123

pre 9 godina

Skoro nikada se ne javljam na vesti o Zvezdi, ali morao sam ovog puta:

1) "jer mnogi zaboravljaju činjenicu da 2011. godine KK Crvena zvezda praktično nije postojao"

Kako sad to!?

2) "godinama gradimo besprekornim organizacijama kvalifikacionih turnira za juniore"

Kako godinama gradite a niste postojali pre 2011? Cini mi se da je FMP organizovao neke kvalifikacione turnire, o cemu se tu radi?

3) "naše transparentno finansijsko poslovanje"

S obzirom da je Covic "prvi covek" kluba i u fudbalu i u kosarci, mislim da je lako zakljuciti koliko je transparentno to poslovanje, imajuci u vidu neke nedavne dogadjaje iz fudbalskog kluba.

Cestitam verovatno ucesce u Evroligi objektivnim Zvezdasima, i zelim vam da se sto pre otarasite ovog politicara. Sto ga duze pustite da uzurpira Zvezdu, to ce dublje pustiti korenje i bice sve teze i teze oterati ga.

Neko123

pre 9 godina

Skoro nikada se ne javljam na vesti o Zvezdi, ali morao sam ovog puta:

1) "jer mnogi zaboravljaju činjenicu da 2011. godine KK Crvena zvezda praktično nije postojao"

Kako sad to!?

2) "godinama gradimo besprekornim organizacijama kvalifikacionih turnira za juniore"

Kako godinama gradite a niste postojali pre 2011? Cini mi se da je FMP organizovao neke kvalifikacione turnire, o cemu se tu radi?

3) "naše transparentno finansijsko poslovanje"

S obzirom da je Covic "prvi covek" kluba i u fudbalu i u kosarci, mislim da je lako zakljuciti koliko je transparentno to poslovanje, imajuci u vidu neke nedavne dogadjaje iz fudbalskog kluba.

Cestitam verovatno ucesce u Evroligi objektivnim Zvezdasima, i zelim vam da se sto pre otarasite ovog politicara. Sto ga duze pustite da uzurpira Zvezdu, to ce dublje pustiti korenje i bice sve teze i teze oterati ga.

LondonCalling

pre 9 godina

"...jer mnogi zaboravljaju činjenicu da 2011. godine KK Crvena zvezda praktično nije postojao."

Molim???

Ja mislim da vam je covek sada sve objasnio..mislim, za koga vi u stvari navijate. Za klub koji do pre par godina nije ni postojao!!!
Ali, svako moze da navija za koga god hoce..

Zuki

pre 9 godina

A šta igra KK Patlidžan ?
"U krugu" ? "Ide maca oko tebe" ? "Okolo salata" ? "Arjačkinje barjačkinje" ?
(Batko, 18. jun 2014 17:26)

KK Partizan (ustani kad pominjes to ime) je uvek igrao samo ona takmicenja za koja se rezultatima izborio. Nije se fuzionisao da bi igrao regionalnu ligu, nije igrao EL promenom pravila u sred sezone, nije cekao da bolji odustanu zbog finansija... I uvek je uz sebe imao navijace, koje god takmicenje bilo. Ne ocekujem da to razumes. Usput, nisi cak ni duhovit.

Predlog

pre 9 godina

Mozda da vam pomogne neko od sledecih imena: Uros Tripkovic, House, Kecman, Nenad Krstic, Vujanic, Brown, Luka Bogdanovic, Blake Stepp, Velickovic, Nikola Pekovic, Cummings, Kosta Perovic, Pera Bozic, Pedja Drobnjak, Milenko Tepic, Milt Palacio, Lucic, Stephane Lazme, Jan Vesely, Lawrence Roberts, Bo McCalebb, Aleks Maric, Aleksandar Rasic, Curtis Jerrells, Nate Jawai, James Gist, Bogdan Bogdanovic, Miroslav Raduljica, Milan Macvan, Drew Gordon, Davis Bertans, Dragan Milosavljevic, Jofrey Lauvergne… samo su neki od igraca koji su igrali za klub koji vec 12 godina otima titule u ABA i domacoj ligi.

MomaSRB

pre 9 godina

Hahahahaha, smesni ste, uvek ste bili, uvec cete i biti, pa makar igrali i NBA ligu! PARTIZAN JE INSTITUCIJA!!! (institucija, 18. jun 2014 16:48)
Možda jesmo smešni, ali ne bežimo pred protivnikom napuštajući parket kao kk BEŽANIJA...

.

pre 9 godina

Ako odluka bude pozitivna moglo bi se razmisliti o odlasku
Simonovica
Lipovija
Katica
I dovesti pojacanja na pozicijama 3 i 5 tj jedan odlican suter i fizicki dominantan centar.U tom slucaju sa postojecim uigranim timom Zvezda mora da napadne barem drugu fazu EL ma u kakvoj god grupi da zavrsi.
Uglavnom nadam se najboljem.A komsijama puno srece u EK(realno u kvalifikacijama za EL nemaju sanse).

aallaa

pre 9 godina

Gospodin Covic nije prvi covek Zvezde to je gospodin Ninkovic, a gospodin Covic nema ni jednu zvanicnu funkciju u KK Crvena Zvezda.Mislim da takav pocetak teksta nije korektan prema gospodinu Ninkovicu.
Covic moze biti samo gazda.

Gay Richi

pre 9 godina

Svi mi momci koji smo emancipovani i koji navijamo za Zvezdu radujemo se jer ćemo u Evroligi imati priliku da gledamo našeg malog slatkiša Jaku blažiča!

leSa barGro

pre 9 godina

,,Transparentno finansijsko poslovanje'',ovo mi bas zvuci poznato
...Ako vam daju to mesto u Evro ligi to ce biti zbog toga sto ste bili prvi na kraju ABA lige, a ti od toga napravi bajke, kao oni sad nesto prepoznali!

spin majstor

pre 9 godina

prosle godine izmjenama pravila uoci F4 lige nezasluzeno otisli u euroligu,
da bi tamo dobili 2 utakmice, dok je bilo takmicarskog znacaja.
ove godine niste se ni plasirali, i tek odustajanjem tima koji vas je izbacio sticete neko pravao za igranje dogodine.
ako je to pravi put onda svaka vam cast.

Institucija

pre 9 godina

Ali u EL se igra 5 na 5. Podsecanja radi: Partizan je protiv Hemofarma trebao da igra 4na3. Gospodski su povukli jednog igraca da bi se igralo 3na3. NISMO ISTI panteri. Jedno brdo dva univerzuma.

Sasha

pre 9 godina

Batko moj, odigraste jednu polusezonu (ukupno 10 utakmica) u Evroligi i prvi ispadoste a već se podsmevaš nekom ko je igra vrlo uspešno 14 godina (ukupno preko 200 utakmica). Nemoj da se brukaš, bolje ćuti...

beli

pre 9 godina

Mozda da vam pomogne neko od sledecih imena: Uros Tripkovic, House, Kecman, Nenad Krstic, Vujanic, Brown, Luka Bogdanovic, Blake Stepp, Velickovic, Nikola Pekovic, Cummings, Kosta Perovic, Pera Bozic, Pedja Drobnjak, Milenko Tepic, Milt Palacio, Lucic, Stephane Lazme, Jan Vesely, Lawrence Roberts, Bo McCalebb, Aleks Maric, Aleksandar Rasic, Curtis Jerrells, Nate Jawai, James Gist, Bogdan Bogdanovic, Miroslav Raduljica, Milan Macvan, Drew Gordon, Davis Bertans, Dragan Milosavljevic, Jofrey Lauvergne… samo su neki od igraca koji su igrali za klub koji vec 12 godina otima titule u ABA i domacoj ligi. (Predlog, 18. jun 2014 17:37
posto vi mukice niste bili miljenici vlasti evidentno je da su svi ovi igraci dolazili na casove ljubavi i igrali za eksere jadni ste,pitacu vas sada ko ce vam igrati slefece sezone ,bez para,bez evrolige

Pogled iz senke

pre 9 godina

Sta drugo reci, nego da bi to bila velika sramota i nepravda, koju bi EL ucinila Partizanu, koji i pored fenomenalnih rezultata minulih godina u tom takmicenju, nije dobio B licencu, a klub koji nema ni svoje ime, ni grb, koji se pojavio posle sto godina u tom takmicenju, dobije tu licencu.

Gos'n

pre 9 godina

Pa ni sad ne postoji Crvena Zvezda. Ko ne veruje, neka kuca "fuzija Zvezde i FMP-a" i izaci ce brojni clanci gde sam Covic kaze da nije fuzija, nego FMP uzima ime i grb na 5 godina, ako se dobro secam.

Ortoped

pre 9 godina

Hahahahaha, smesni ste, uvek ste bili, uvec cete i biti, pa makar igrali i NBA ligu! PARTIZAN JE INSTITUCIJA!!!
(institucija, 18. jun 2014 16:48)

Ako ti tako kazes...

tibetan n'duro

pre 9 godina

Svi mi Delije smo svesni da nismo za EL. U stvari bas me briga za ovaj Covicev klub hocu nasu pravu Crvenu Zvezdu. Necu da budemo Covicev adut u igri za velikim stolom. Evo mu nazad njegov FMP neka nam vrate Zvezdu.

Radonja odlazi

pre 9 godina

Pod hitno otjerati Nelsona,Blažiča,Bobija i Dženkinsa,produžiti obavezno ugovore po svaku cijenu Simonoviću,Lipoviju,Laziću i Katiću i naravno sa našim supertrenerom na klupi ako Bog da da napadnemo F4 EL.

Pex

pre 9 godina

Transparentno finansijsko poslovanje ? ha ha . Pozdravio te transparentni fk Rad . Cekaj da Uleb procacka malo I po vasim finansijama . Vestacke stvari ne traju dugo.

igor

pre 9 godina

Otkud to da FMP igra evroligu??? To je dezinformacija. Celnici EL blizu odluke da to upraznjeno mesto odustajanjem cibone, ustupe buducem sampionu Srbije. I time bi ova nasa liga dobila neki znacaj.

napred Zvezdana moja

pre 9 godina

Ali u EL se igra 5 na 5. Podsecanja radi: Partizan je protiv Hemofarma trebao da igra 4na3. Gospodski su povukli jednog igraca da bi se igralo 3na3. NISMO ISTI panteri. Jedno brdo dva univerzuma.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Institucija, 18. jun 2014 18:53)

Jel to bese onda kada je guru gepekovao sudije??? A da, u pravu si, bas je to bio gospodski cin. Mogli ste i bez igraca protiv Hemofarma, ceo drzavni aparat je bio iza vas.
Jedno brdo, jedan svetski sampion.

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

KK Partizan (ustani kad pominjes to ime) je uvek igrao samo ona takmicenja za koja se rezultatima izborio. Nije se fuzionisao da bi igrao regionalnu ligu, nije igrao EL promenom pravila u sred sezone, nije cekao da bolji odustanu zbog finansija... I uvek je uz sebe imao navijace, koje god takmicenje bilo. Ne ocekujem da to razumes. Usput, nisi cak ni duhovit.
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zuki, 18. jun 2014 19:46)


Si ovo sam smislio ili ste ipak kolektivno zasedali i vecali sta da kazete!?!?!?

srele

pre 9 godina

i ako sledeće godine budeš prva ti ja te Zvezdo neću gledati... ja veliki navijač ovo pevam jer upravo i momci niste zaslužili moju pažnju

Zaljubljen u Jaku Blažiča

pre 9 godina

Dobra vest u svakom slučaju, mada mi definitivno nemamo ni tim ni trenera za ovo takmičenje!Pola tima je dobro, a drugoj polovini(Simonović, Lazić, Lipovij, Dragutinović) se zahvaliti i tražiti bolje igrače! Jaka Blažič moj ljubimac je posebna priča ne bih sad o tome malo mi je neprijatno!

KUM

pre 9 godina

"...jer mnogi zaboravljaju činjenicu da 2011. godine KK Crvena zvezda praktično nije postojao."

Molim???

Ja mislim da vam je covek sada sve objasnio..mislim, za koga vi u stvari navijate. Za klub koji do pre par godina nije ni postojao!!!
Ali, svako moze da navija za koga god hoce..
(LondonCalling, 18. jun 2014 16:5I)

Izvini da te pitam,a jel on rekao 'Zvezda ne postoji' ili slicno,NE!
Nego je on tada došao i spasao Zvezdu da i definitivno nestane.
A i da te pitam nesto iskreno STA TEBE BOLI UVO DAL JE OVO ZVEZDA IL NE? (A JESTE) ,NAVIJAJ ZA SVOJ KLUB I NE SMARAJ!

Jaka- naša gay ikona

pre 9 godina

Bolje da igramo Evro kup tu možemo realno igrati protiv svih u Evroligi ćemo biti samo topovska hrana. Pa jel vidite vi da se naša igra raspada poslednjih meseci, svi nas dobijaju i to sa dvocifrenom razlikom(Mega, Radnički, Partizan).

sjajno

pre 9 godina

Posebno je povoljna okolnost sto Zvezda,kao klub koji se nalazi u EL rangiranju za sezonu 14-15,WC ne bi trebala da plati,za razliku od Partizana ili bilo kog drugog ABA kluba.

moler

pre 9 godina

1. Darko Miličić, i to obavezno! Nadam se da se "opametio" i sazreo kao neko ko svojim ljudskim kvalitetom zaslužuje da bude kapiten tima a igrački limit ne postoji! 2. Lipovi ćao! 3. "mali" Voja obavezno u 12. 4. Ja sam mišjenja da je Lazić potreban timu i da je to dokazao. 5. Znam da će to biti teško ali Nelson mora da ostane iz 100 razloga ! 6. Simonović...

Brondby

pre 9 godina

Razbice vas Brondby JUPI JUPI JUPI Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondbyn Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Neko123

pre 9 godina

Si ovo sam smislio ili ste ipak kolektivno zasedali i vecali sta da kazete!?!?!?
(samork sila SLUsamrok, 18. jun 2014 21:15)

Ne znam za njega, ali ti si ovo definitivno sam smislio!
Jos kad bi objasnio sta je to covek pogresno napisao..

Lafayette

pre 9 godina

Ипак, Лисац је оставио и могућност да Звезда ипак не заигра у ЕЛ. Накнадни позив кошта 500 000 евра.

„То место више не припада нама (АБА лиги), него постаје ‘вајлд кард’, и УЛЕБ одлучује коме се он додељује и зна се колико кошта. Ми смо се максимално трудили да то место остане нама, али је проблем то што ‘вајлд кард’ кошта. То може да буде другачије, а ми чинимо све напоре да се то место додели нашем клубу (Звезди) без додатних обавеза.“

diski

pre 9 godina

SM Mladjo za to vam treba jedno 12 do 16 godina,ali pametno razmisljas.
Ima jedan klub u okruzenju od koga mozes da prepises koncept bez da se mucis.

SM Mladja

pre 9 godina

Sad je prava situacija da se napravi kvalitetan mlad tim, koji ce biti prepoznztljiv u Evropi. Svi mladi igraci u regionu imaju opravdan interes da igraju Evroligu, to ce i m se svakako vratiti u njihovim kariijerama, a i mace prostora za napredovanje i dokazivanje. Tu pre svega mislim na trio iz Mege Dangubic Micic i Jokic, a ztim Bircevic iz Radnickog, Nikola Ivanovic iz Buducnosti, nakon toga se zahvaliti Radenovicu, Dragicevicu , Lipoviju, Lazicu, Simonovicu< Katicu i jos po nekome, O treneru dobro razmisliti.

nokia c5-03

pre 9 godina

Odbiti vajld kard! Zasto bacati tolike pare, kada mozemo kroz kvalifikacije da prodjemo. Nismo mi kao grobari, da uzimamo ono sto nismo zasluzili na terenu. Zvezda!!!!

marko_bgd

pre 9 godina

trebalo bi razmisljati o pojacanjima...zahvaliti se lipovilju...sto da zauzima mesto nekom nasem klincu...a ako dodje stranac,onda nek bude vrhunski...i da bude centar...pokupiti najbolje iz domace lige,i mozemo u top 8...posto ova liga bez briga sa duletom vujosevicem ne treba da nas zanima

Neko123

pre 9 godina

Skoro nikada se ne javljam na vesti o Zvezdi, ali morao sam ovog puta:

1) "jer mnogi zaboravljaju činjenicu da 2011. godine KK Crvena zvezda praktično nije postojao"

Kako sad to!?

2) "godinama gradimo besprekornim organizacijama kvalifikacionih turnira za juniore"

Kako godinama gradite a niste postojali pre 2011? Cini mi se da je FMP organizovao neke kvalifikacione turnire, o cemu se tu radi?

3) "naše transparentno finansijsko poslovanje"

S obzirom da je Covic "prvi covek" kluba i u fudbalu i u kosarci, mislim da je lako zakljuciti koliko je transparentno to poslovanje, imajuci u vidu neke nedavne dogadjaje iz fudbalskog kluba.

Cestitam verovatno ucesce u Evroligi objektivnim Zvezdasima, i zelim vam da se sto pre otarasite ovog politicara. Sto ga duze pustite da uzurpira Zvezdu, to ce dublje pustiti korenje i bice sve teze i teze oterati ga.

LondonCalling

pre 9 godina

"...jer mnogi zaboravljaju činjenicu da 2011. godine KK Crvena zvezda praktično nije postojao."

Molim???

Ja mislim da vam je covek sada sve objasnio..mislim, za koga vi u stvari navijate. Za klub koji do pre par godina nije ni postojao!!!
Ali, svako moze da navija za koga god hoce..

MomaSRB

pre 9 godina

Hahahahaha, smesni ste, uvek ste bili, uvec cete i biti, pa makar igrali i NBA ligu! PARTIZAN JE INSTITUCIJA!!! (institucija, 18. jun 2014 16:48)
Možda jesmo smešni, ali ne bežimo pred protivnikom napuštajući parket kao kk BEŽANIJA...

nokia c5-03

pre 9 godina

Odbiti vajld kard! Zasto bacati tolike pare, kada mozemo kroz kvalifikacije da prodjemo. Nismo mi kao grobari, da uzimamo ono sto nismo zasluzili na terenu. Zvezda!!!!

Zuki

pre 9 godina

A šta igra KK Patlidžan ?
"U krugu" ? "Ide maca oko tebe" ? "Okolo salata" ? "Arjačkinje barjačkinje" ?
(Batko, 18. jun 2014 17:26)

KK Partizan (ustani kad pominjes to ime) je uvek igrao samo ona takmicenja za koja se rezultatima izborio. Nije se fuzionisao da bi igrao regionalnu ligu, nije igrao EL promenom pravila u sred sezone, nije cekao da bolji odustanu zbog finansija... I uvek je uz sebe imao navijace, koje god takmicenje bilo. Ne ocekujem da to razumes. Usput, nisi cak ni duhovit.

.

pre 9 godina

Ako odluka bude pozitivna moglo bi se razmisliti o odlasku
Simonovica
Lipovija
Katica
I dovesti pojacanja na pozicijama 3 i 5 tj jedan odlican suter i fizicki dominantan centar.U tom slucaju sa postojecim uigranim timom Zvezda mora da napadne barem drugu fazu EL ma u kakvoj god grupi da zavrsi.
Uglavnom nadam se najboljem.A komsijama puno srece u EK(realno u kvalifikacijama za EL nemaju sanse).

beli

pre 9 godina

Mozda da vam pomogne neko od sledecih imena: Uros Tripkovic, House, Kecman, Nenad Krstic, Vujanic, Brown, Luka Bogdanovic, Blake Stepp, Velickovic, Nikola Pekovic, Cummings, Kosta Perovic, Pera Bozic, Pedja Drobnjak, Milenko Tepic, Milt Palacio, Lucic, Stephane Lazme, Jan Vesely, Lawrence Roberts, Bo McCalebb, Aleks Maric, Aleksandar Rasic, Curtis Jerrells, Nate Jawai, James Gist, Bogdan Bogdanovic, Miroslav Raduljica, Milan Macvan, Drew Gordon, Davis Bertans, Dragan Milosavljevic, Jofrey Lauvergne… samo su neki od igraca koji su igrali za klub koji vec 12 godina otima titule u ABA i domacoj ligi. (Predlog, 18. jun 2014 17:37
posto vi mukice niste bili miljenici vlasti evidentno je da su svi ovi igraci dolazili na casove ljubavi i igrali za eksere jadni ste,pitacu vas sada ko ce vam igrati slefece sezone ,bez para,bez evrolige

Predlog

pre 9 godina

Mozda da vam pomogne neko od sledecih imena: Uros Tripkovic, House, Kecman, Nenad Krstic, Vujanic, Brown, Luka Bogdanovic, Blake Stepp, Velickovic, Nikola Pekovic, Cummings, Kosta Perovic, Pera Bozic, Pedja Drobnjak, Milenko Tepic, Milt Palacio, Lucic, Stephane Lazme, Jan Vesely, Lawrence Roberts, Bo McCalebb, Aleks Maric, Aleksandar Rasic, Curtis Jerrells, Nate Jawai, James Gist, Bogdan Bogdanovic, Miroslav Raduljica, Milan Macvan, Drew Gordon, Davis Bertans, Dragan Milosavljevic, Jofrey Lauvergne… samo su neki od igraca koji su igrali za klub koji vec 12 godina otima titule u ABA i domacoj ligi.

samork sila SLUsamrok

pre 9 godina

KK Partizan (ustani kad pominjes to ime) je uvek igrao samo ona takmicenja za koja se rezultatima izborio. Nije se fuzionisao da bi igrao regionalnu ligu, nije igrao EL promenom pravila u sred sezone, nije cekao da bolji odustanu zbog finansija... I uvek je uz sebe imao navijace, koje god takmicenje bilo. Ne ocekujem da to razumes. Usput, nisi cak ni duhovit.
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zuki, 18. jun 2014 19:46)


Si ovo sam smislio ili ste ipak kolektivno zasedali i vecali sta da kazete!?!?!?

srele

pre 9 godina

i ako sledeće godine budeš prva ti ja te Zvezdo neću gledati... ja veliki navijač ovo pevam jer upravo i momci niste zaslužili moju pažnju

spin majstor

pre 9 godina

prosle godine izmjenama pravila uoci F4 lige nezasluzeno otisli u euroligu,
da bi tamo dobili 2 utakmice, dok je bilo takmicarskog znacaja.
ove godine niste se ni plasirali, i tek odustajanjem tima koji vas je izbacio sticete neko pravao za igranje dogodine.
ako je to pravi put onda svaka vam cast.

KUM

pre 9 godina

"...jer mnogi zaboravljaju činjenicu da 2011. godine KK Crvena zvezda praktično nije postojao."

Molim???

Ja mislim da vam je covek sada sve objasnio..mislim, za koga vi u stvari navijate. Za klub koji do pre par godina nije ni postojao!!!
Ali, svako moze da navija za koga god hoce..
(LondonCalling, 18. jun 2014 16:5I)

Izvini da te pitam,a jel on rekao 'Zvezda ne postoji' ili slicno,NE!
Nego je on tada došao i spasao Zvezdu da i definitivno nestane.
A i da te pitam nesto iskreno STA TEBE BOLI UVO DAL JE OVO ZVEZDA IL NE? (A JESTE) ,NAVIJAJ ZA SVOJ KLUB I NE SMARAJ!

napred Zvezdana moja

pre 9 godina

Ali u EL se igra 5 na 5. Podsecanja radi: Partizan je protiv Hemofarma trebao da igra 4na3. Gospodski su povukli jednog igraca da bi se igralo 3na3. NISMO ISTI panteri. Jedno brdo dva univerzuma.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Institucija, 18. jun 2014 18:53)

Jel to bese onda kada je guru gepekovao sudije??? A da, u pravu si, bas je to bio gospodski cin. Mogli ste i bez igraca protiv Hemofarma, ceo drzavni aparat je bio iza vas.
Jedno brdo, jedan svetski sampion.

igor

pre 9 godina

Otkud to da FMP igra evroligu??? To je dezinformacija. Celnici EL blizu odluke da to upraznjeno mesto odustajanjem cibone, ustupe buducem sampionu Srbije. I time bi ova nasa liga dobila neki znacaj.

Brondby

pre 9 godina

Razbice vas Brondby JUPI JUPI JUPI Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondbyn Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Pogled iz senke

pre 9 godina

Sta drugo reci, nego da bi to bila velika sramota i nepravda, koju bi EL ucinila Partizanu, koji i pored fenomenalnih rezultata minulih godina u tom takmicenju, nije dobio B licencu, a klub koji nema ni svoje ime, ni grb, koji se pojavio posle sto godina u tom takmicenju, dobije tu licencu.

tibetan n'duro

pre 9 godina

Svi mi Delije smo svesni da nismo za EL. U stvari bas me briga za ovaj Covicev klub hocu nasu pravu Crvenu Zvezdu. Necu da budemo Covicev adut u igri za velikim stolom. Evo mu nazad njegov FMP neka nam vrate Zvezdu.

Institucija

pre 9 godina

Ali u EL se igra 5 na 5. Podsecanja radi: Partizan je protiv Hemofarma trebao da igra 4na3. Gospodski su povukli jednog igraca da bi se igralo 3na3. NISMO ISTI panteri. Jedno brdo dva univerzuma.

Jaka- naša gay ikona

pre 9 godina

Bolje da igramo Evro kup tu možemo realno igrati protiv svih u Evroligi ćemo biti samo topovska hrana. Pa jel vidite vi da se naša igra raspada poslednjih meseci, svi nas dobijaju i to sa dvocifrenom razlikom(Mega, Radnički, Partizan).

Ortoped

pre 9 godina

Hahahahaha, smesni ste, uvek ste bili, uvec cete i biti, pa makar igrali i NBA ligu! PARTIZAN JE INSTITUCIJA!!!
(institucija, 18. jun 2014 16:48)

Ako ti tako kazes...

Radonja odlazi

pre 9 godina

Pod hitno otjerati Nelsona,Blažiča,Bobija i Dženkinsa,produžiti obavezno ugovore po svaku cijenu Simonoviću,Lipoviju,Laziću i Katiću i naravno sa našim supertrenerom na klupi ako Bog da da napadnemo F4 EL.

SM Mladja

pre 9 godina

Sad je prava situacija da se napravi kvalitetan mlad tim, koji ce biti prepoznztljiv u Evropi. Svi mladi igraci u regionu imaju opravdan interes da igraju Evroligu, to ce i m se svakako vratiti u njihovim kariijerama, a i mace prostora za napredovanje i dokazivanje. Tu pre svega mislim na trio iz Mege Dangubic Micic i Jokic, a ztim Bircevic iz Radnickog, Nikola Ivanovic iz Buducnosti, nakon toga se zahvaliti Radenovicu, Dragicevicu , Lipoviju, Lazicu, Simonovicu< Katicu i jos po nekome, O treneru dobro razmisliti.

marko_bgd

pre 9 godina

trebalo bi razmisljati o pojacanjima...zahvaliti se lipovilju...sto da zauzima mesto nekom nasem klincu...a ako dodje stranac,onda nek bude vrhunski...i da bude centar...pokupiti najbolje iz domace lige,i mozemo u top 8...posto ova liga bez briga sa duletom vujosevicem ne treba da nas zanima

moler

pre 9 godina

1. Darko Miličić, i to obavezno! Nadam se da se "opametio" i sazreo kao neko ko svojim ljudskim kvalitetom zaslužuje da bude kapiten tima a igrački limit ne postoji! 2. Lipovi ćao! 3. "mali" Voja obavezno u 12. 4. Ja sam mišjenja da je Lazić potreban timu i da je to dokazao. 5. Znam da će to biti teško ali Nelson mora da ostane iz 100 razloga ! 6. Simonović...

Sasha

pre 9 godina

Batko moj, odigraste jednu polusezonu (ukupno 10 utakmica) u Evroligi i prvi ispadoste a već se podsmevaš nekom ko je igra vrlo uspešno 14 godina (ukupno preko 200 utakmica). Nemoj da se brukaš, bolje ćuti...

Gay Richi

pre 9 godina

Svi mi momci koji smo emancipovani i koji navijamo za Zvezdu radujemo se jer ćemo u Evroligi imati priliku da gledamo našeg malog slatkiša Jaku blažiča!

Gos'n

pre 9 godina

Pa ni sad ne postoji Crvena Zvezda. Ko ne veruje, neka kuca "fuzija Zvezde i FMP-a" i izaci ce brojni clanci gde sam Covic kaze da nije fuzija, nego FMP uzima ime i grb na 5 godina, ako se dobro secam.

aallaa

pre 9 godina

Gospodin Covic nije prvi covek Zvezde to je gospodin Ninkovic, a gospodin Covic nema ni jednu zvanicnu funkciju u KK Crvena Zvezda.Mislim da takav pocetak teksta nije korektan prema gospodinu Ninkovicu.
Covic moze biti samo gazda.

sjajno

pre 9 godina

Posebno je povoljna okolnost sto Zvezda,kao klub koji se nalazi u EL rangiranju za sezonu 14-15,WC ne bi trebala da plati,za razliku od Partizana ili bilo kog drugog ABA kluba.

Pex

pre 9 godina

Transparentno finansijsko poslovanje ? ha ha . Pozdravio te transparentni fk Rad . Cekaj da Uleb procacka malo I po vasim finansijama . Vestacke stvari ne traju dugo.

Lafayette

pre 9 godina

Ипак, Лисац је оставио и могућност да Звезда ипак не заигра у ЕЛ. Накнадни позив кошта 500 000 евра.

„То место више не припада нама (АБА лиги), него постаје ‘вајлд кард’, и УЛЕБ одлучује коме се он додељује и зна се колико кошта. Ми смо се максимално трудили да то место остане нама, али је проблем то што ‘вајлд кард’ кошта. То може да буде другачије, а ми чинимо све напоре да се то место додели нашем клубу (Звезди) без додатних обавеза.“

Zaljubljen u Jaku Blažiča

pre 9 godina

Dobra vest u svakom slučaju, mada mi definitivno nemamo ni tim ni trenera za ovo takmičenje!Pola tima je dobro, a drugoj polovini(Simonović, Lazić, Lipovij, Dragutinović) se zahvaliti i tražiti bolje igrače! Jaka Blažič moj ljubimac je posebna priča ne bih sad o tome malo mi je neprijatno!

leSa barGro

pre 9 godina

,,Transparentno finansijsko poslovanje'',ovo mi bas zvuci poznato
...Ako vam daju to mesto u Evro ligi to ce biti zbog toga sto ste bili prvi na kraju ABA lige, a ti od toga napravi bajke, kao oni sad nesto prepoznali!

diski

pre 9 godina

SM Mladjo za to vam treba jedno 12 do 16 godina,ali pametno razmisljas.
Ima jedan klub u okruzenju od koga mozes da prepises koncept bez da se mucis.

Neko123

pre 9 godina

Si ovo sam smislio ili ste ipak kolektivno zasedali i vecali sta da kazete!?!?!?
(samork sila SLUsamrok, 18. jun 2014 21:15)

Ne znam za njega, ali ti si ovo definitivno sam smislio!
Jos kad bi objasnio sta je to covek pogresno napisao..