Fudbal 96

Sreda, 28.05.2014.

16:50

Lazović i Fofana zaključili sezonu

Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički 2:0 u poslednjem kolu JSL i tako zaljučili sezonu u kojoj je okončanja šestogodišnja dominacija crno-belih.

Lazoviæ i Fofana zakljuèili sezonu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

zoran

pre 9 godina

fofana je sa 4 poteza pokazao da je sjajan talenat. Sasvim sigurno bolji od Kojica i Shkuletica.
Verujem da ce posle priprema biti pravo pojachanje za Partizan.

bane

pre 9 godina

ovaj nikolic mi uopste nije jasan cele sezone mu ne igra fofana bez razloga i pusti ga jednu utakmicu a on za manje od 10 minuta da gol...strasno...nikolicu odlazi!!!!
(dalje, 28. maj 2014 19:17)
jel znas ti od cega je bolovao fofana zimus ?????
odacu ti tajnu, ne znanitim specijalista koji su dosli iz 7 zemalja da vide na wma. ostranjen mu je deo pluca i covek 6 meseci kasnije usao na teren i dao gol !!!!! covek nije imao pripreme. strasno je koliko vi maloletnici ne pratite desavanja u klubu

Milan

pre 9 godina

Ma Fofana je bolji od Drogbe, a Drincic od Ronalda sigurno. I to nije sve, titulu ste izgubili jer se vas najbolji igrac Tomislav-Tole Karadzic povredio, pa nije smeo da igra da ne bi pauzirao, ali nesto duze od Dzaje, a na istom mestu.

Luke Babbitt

pre 9 godina

Mora Lazovic da se proda pa mu se sklanjaju igraci Cukarickog, ovo je necuveno koliko Partizan namesta. U petu ligu bre ... (No1e ponos zemlje ..., 28. maj 2014 18:45)

U petu ligu treba da ide tvoj klub koji duguje i bogu i narodu.Da je ovo normalna država vi bi ste sada bili u Beogradskoj zoni ili ugašeni zbog 50 000 000 duga.

Eddy Grant

pre 9 godina

@sve komentari delija,kompleksi su ne izleciviii,sto ce naravno pokazati broj minusa na mom a i na ostalim komentarima koje postave simpatizeri partizana,6 dugih godina je bilo..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (horhe, 28. maj 2014 18:58)


Nije istina,ustvari je 7 godina,ejjjjjj 7 godina a u kosarci 12!Pa kako da budu normalni,ajde objasni mi.

Jel sam pogodio?

pre 9 godina

@Glavna prica vam je brojnost,poseta od 15000 itd..e sad da vas podsetim malo,ukucajte imate sve lepo na internetu,sezona 2005/2006 i 2006/2007 bilo vas je 500 na severu,tad niste pominjali navijace jer ste imali drugu temu,cini mi se da je tudjman bio na dnevnom redu,da je osnivac,da nam je on dao boje bla bla bla..pricale su se razne gluposti sto nema veze sa mozgom,ali drage moje komsije to ste VI!
(panter komplex, 28. maj 2014 21:00)

Koji to internet imas?
(Samo pitam, 28. maj 2014 22:58)

Toleoptik?

Samo pitam

pre 9 godina

@Glavna prica vam je brojnost,poseta od 15000 itd..e sad da vas podsetim malo,ukucajte imate sve lepo na internetu,sezona 2005/2006 i 2006/2007 bilo vas je 500 na severu,tad niste pominjali navijace jer ste imali drugu temu,cini mi se da je tudjman bio na dnevnom redu,da je osnivac,da nam je on dao boje bla bla bla..pricale su se razne gluposti sto nema veze sa mozgom,ali drage moje komsije to ste VI!
(panter komplex, 28. maj 2014 21:00)

Koji to internet imas?

Врачар

pre 9 godina

Не разумем коментар о малом броју гледалаца. Па било је око 6-7.000 што је свакако више него у Новом Саду, на намештеном Дербију. Уосталом, наша посета наша ствар. Гледајте ваше двориште и онако имате проблема преко главе.

Velibor

pre 9 godina

FoFaNa je ekstra fudbaler...pravi ubojiti i moderan spic...Partizan je jaci od Zvezde na svim pozicijama i to za klasu,krenimo redom jel Bajko bolji od Lukaca nije,jel Petkovic i Pecnik zajedno nisu bolji od Vulicevica,Volkov je bolji od Mijailovica,Kovacevic je dete za Drincica u fudbalskom smislu,Trajkovic je mlad i perspektivan,snazniji,i na kraju krajeva bolji od Kelhara,Stankovic i Obradovic su za klasu jaci od Krnete i Pavicevica,Ninkovic,Milijas i po perspektivi i po svemu nemogu da pridju kvalitetima i harizmi Sase Ilica,u spicu Mrdja zvani padavicar i Dauda isto tako nemogu da se porede sa perspektivnim Skuleticem i Fofanom kao i Kojicem,Mladi Zivkovic,Ninkovic,Pantic,su klasa za Savicevica i ostale zvezdine klince...oni su vec oformljeni igraci profesionalci,tako da sve u svemu Jaci smo za klasu...da nespominjem da bi i drugi tim partizana Malbasic,Patrovic Markovic,Grbic bez problema savladali zvezdu...i na kraju velika je tuga za srpski fudbal sto je Partizan glavni krivac sto je dozvolio da ovakva zvezda bude sampion o drugim faktorima necu da govorim...

Milos

pre 9 godina

Nema te titule koja će da izleči vaš kompleks od Partizana.
(Kojić 90", 28. maj 2014 19:56)

Za basket vam svaka cast (bez diskusije) ali kako ja, koji sam bio u Bariju, gledao velemajstore, finale i par polufinala KES-a, punjenje najvecih evropskih klubova, nadigravanja sa Realom i Barsom, video trofejima pune vitrine na Marakani, mogu da imam kompleks u fudbalu od FKP? Ali ozbiljno, razmisli malo.

panter komplex

pre 9 godina

Glavna prica vam je brojnost,poseta od 15000 itd..e sad da vas podsetim malo,ukucajte imate sve lepo na internetu,sezona 2005/2006 i 2006/2007 bilo vas je 500 na severu,tad niste pominjali navijace jer ste imali drugu temu,cini mi se da je tudjman bio na dnevnom redu,da je osnivac,da nam je on dao boje bla bla bla..pricale su se razne gluposti sto nema veze sa mozgom,ali drage moje komsije to ste VI!

pfc

pre 9 godina

Znam da ne vredi...
-Imate vise navijaca i Sns ima najvise glasaca?!
-Mi bojkotujemo(osim placenika i entuzijasta) klub i kad uzima titule 6god.
-Bice nas na stadionu kada Nastasic,Sulejmani,Savic,Ljajic,Jovetic,Tosic,Markovic,Mitrovic i jos neki ne budu prodavani preko menadzerskih agencija za kikiriki i kada budu pare isle klubu.
-Kada ne bude politickog namestanja,da 6godina smo kao mi namestali a ostale godine od Krcuna na ovamo ne postoje,ma vazi.
-Da otete su vam pare od igraca iz Barija,ali nama otimaju u poslednjih 10 godina od svakog igraca politicari,menadzeri i ko zna ko jos.
-I za kraj necu da mi Jsl bude krajnji domet i najveca sreca,hocu minimum da vidim igru kakvu pruzaju timovi sa slicnim budzetima u Evropi a ima ih.
Nije malo 12-15 miliona eura za solidno izdanje bar na nekoj utakmici.
-Vi punite stadion,podrzavajte Abolirane,politicare,volite svoj klub ali nas put to nije i ne moze da bude.
Pozdrav svima.

gta

pre 9 godina

pa mi smo dva puta igrali kvalifikacije za el i oba puta se plasirali 2004 i 2006, igrali bi i 2007 da nas nije uefa izbacila, vama zvezdasi iskrene cestitke posto vidim da vas ovde ima najvise, i srecno u kv. za ls.
a mi cemo vec da se snadjemo

Povidon

pre 9 godina

Ahahaha, evo dokaza kako grobari vole svoj klub. Prva tekma od kako su ostali bez sanse za titulu i niko nije dosao na stadion. Realno, klub za koji navijate i nije za bolje. I treba tako.

Milan

pre 9 godina

Da li ovde komentare pisu cigani od 15 godina i manje ili sta je nzm.. U glavnom daje nadu ovo radovanje kod golova i pored izgubljene titule, a ne sekirajte se vi za broj nasih navijaca na stadionu, ima nas dosta, ako nista bar smo elita za vas, ako zagusti stvarno eto nas, a lako cemo i kad nam bude najlepse da dolazimo, a bicemo dobri u kvalifikacijama ovog leta...

Gile

pre 9 godina

UEFA čeka obećane uplate, ali humanitarna pomoć kasni. Čeka se odluka Financial fair play-a, pa će se znati da li je bilo džabe krečenje.

dalje

pre 9 godina

ovaj nikolic mi uopste nije jasan cele sezone mu ne igra fofana bez razloga i pusti ga jednu utakmicu a on za manje od 10 minuta da gol...strasno...nikolicu odlazi!!!!

nelson

pre 9 godina

Setite se zadnjeg kola prošle sezone i rekordne posete na meču sa Slobodom,ne sećam se da ste se tada mogli pohvaliti odanošću mladići borovi -devojke jele!!!A dočekali ste da prozivate druge...

krajisnik

pre 9 godina

pa vi uopste nemate navijace.Sreca pa je mali stadion da se ne vidi bruka.Sada cete vidjeti koliko je tesko uci u ligu uefa ovim putem,cestitam vam 2.mjesto,zasluzili ste ga vise od jagodine

Kralj

pre 9 godina

Turski konjanici,manite se vise Partizana.Slavite vasu otetu titulu jer cete narednu osvojiti za 10 godina.Velika je cast ne navijati za klub za koji navijaju Batko,Gavgalj,Samrok,Djenka i njima slicni primerci.Upravo,ne prodaji Lazovica i Drincica nikako.Fofana ce biti igracina,sa jos 2-3 pojacanja imacemo dobar tim.

Olio

pre 9 godina

Protiv N.Pazara ponisten gol,protiv Vojvodine dosudjen penal na 18 metara od gola.Ciganima dosudjeno najmanje deset penala od kojih vise od polovine nisu postojala.Direktiva je stigla jesenas kada je Vucic pripretio Djuricu zatvorom a nije Terzicu i Dzaicu a ovaj prodao Ivanova ,Mitrovica,Stojkovica,Jojica i Scepovica.Sa njima razlika bi bila kao i ptrthodnih sest godina zato pssst da vas nisam cuo.

ultrasrbin

pre 9 godina

Brondby, 28. maj 2014 17:18

Radis li ti ista drugo u zivotu?
Sta ako Brondby bude igrao sa Zvezdom?
Jedno vreme je fora bila zanimljiva pa cak i simpaticna,ali sada smaras zestoko. Iskaces iz frizidera za svaku vest.

No1e ponos zemlje ...

pre 9 godina

Stadion: Jna
Gledalaca: /
Nemaju ni stadion ni publike, a zele da budu sampioni, tesko ce to moji grobari. Pocinje pakao za vas ...

No1e ponos zemlje ...

pre 9 godina

I vi ste grobari mislili da sa ovim timom i igrom budete sampioni, aaahahhaa ... Grbic , Malbasic , Volkov , Brasanac pa nije narod slep kod ociju

horhe

pre 9 godina

sve komentari delija,kompleksi su ne izleciviii,sto ce naravno pokazati broj minusa na mom a i na ostalim komentarima koje postave simpatizeri partizana,6 dugih godina je bilo..

Goxy

pre 9 godina

Sad ce panteri da navale oko posete, a juče na basketu FMP-Mega 200 ljudi... (grobar kg, 28. maj 2014 17:27)

Panteri ti nabili komplekse...

JSD i JST

pre 9 godina

A vi ste jaki šappioni, od ovog jada imate tri boda više, jer su mu sudije ukrale dbe pobede, inače bi i taj jad od tima bio prvak. Odlično, vama nevažna titula, nama sud vraća nezakonito oduzet stadion. Ispalo je dobro. Vama ne preostaje ništa drugo nego da gnjavite ovim jsd, jer ne znate ni šta to znači. Ako ne priznajete Jugoslaviju, odreknite se jst (jugoslovenske sportske titule), licemeri.

Naslov bez smisla

pre 9 godina

Prazna Humska? Ko je iselio ljude iz ove ulice? Ako mislite na prazan stadion Partizana, pa to je zato što većina navijača nije pala na teme pa da idu da gledaju cirkus zvvani srbsko futbalsko prvenstvo.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby I opet samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

pix

pre 9 godina

zamislite da partizan 6 godina uzastopno ne osvoji titulu! :)
ugasio bi se! ali ozbiljno ljudi, bez provociranja partizanovci, stvarno je tako, dok je zvezda oko 15 i 20 hiljada uvek imala u proseku kada je najteze tu smo bili, evo ove sezone prosek 20 000. poz

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby I opet samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

mix

pre 9 godina

Poništen gol u Pazaru, nepostojeći penal za Vojvodinu. To su četiri boda i dektretom oduzeta titula. U Partizanu ćute. Šta im je Vladar obećao? Evo odgovora: neodrživa presuda prvostepenog suda biće na višem sudu poništena i Partizan će ostati vlasnik stadiona. Ne bi ta presuda opstala ni u kom slučaju, jer za sve naše burgije postoji Strazbur i tamo se dolazi do pravde. Ovo će biti objavljeno kad na vrbi rodi grožđe. Sve je jasno,samo deca ništa ne shvataju. (Bivši fudbaler, 28. maj 2014 17:07)

Kme kme kme...

Darko

pre 9 godina

Grobari po ovome se vidi koliko ste mali klub.Poslednja utakmica u sezoni i umesto da ispratite svoje igrace punim stadionom i dati im ohrabrenje za predstojece kvalifikacije za Evropu vama Humska prazna

Kratko pamcenje, jos kraca pamet

pre 9 godina

Cuj Cukarickom izmakla Liga Evrope. Oduzeta! Namestanjem i raznoraznim drugarskim raspodelama bodova tipa, ti meni kup, ja tebi 3 boda za Evropu.

zanimljivo

pre 9 godina

Ovo za "otetu" titulu je l' se to zaboravilo prvo kolo i sramota protiv Pazara? Sramota protiv Vozdovca? Igrac manje za Vojvodinu pre polovine prvog poluvremena? Lako je navoditi greske sudija u jednom slucaju, ali budi frajer pa navodi i u drugom... Lopovluk je jaca strana Partizana bio godinama, sedeli predsednici drugih klubova u upravi i sve bilo potaman, sada odjednom kada ovi drugi primenili isti recept odjednom oteto! Da se stelovalo stelovalo se, ali eto za promil zaostali iz Partizana i eto nema titule... Dugo ce vremena proci pa da samo teren odlucuje o prvaku...

Bivši fudbaler

pre 9 godina

Poništen gol u Pazaru, nepostojeći penal za Vojvodinu. To su četiri boda i dektretom oduzeta titula. U Partizanu ćute. Šta im je Vladar obećao? Evo odgovora: neodrživa presuda prvostepenog suda biće na višem sudu poništena i Partizan će ostati vlasnik stadiona. Ne bi ta presuda opstala ni u kom slučaju, jer za sve naše burgije postoji Strazbur i tamo se dolazi do pravde. Ovo će biti objavljeno kad na vrbi rodi grožđe. Sve je jasno,samo deca ništa ne shvataju.

Arhitekta

pre 9 godina

Odgovor ovima koji samo broje navijače: navijam za Partizan, ali zašto bih išao na utakmicu kad je celo prvenstvo unapred bilo izrežirano? Nemam samo osnovnu školu, nisam nezaposlen, ne kladim se i ne kockam, danas sam baš završio jedan važan posao i zaradio lep honorar, brinem o porodici, a vi samo punite tribine na CZ stadionu, pogotovo kad je ulaz za dž.

nada umire poslednja

pre 9 godina

Auuuu bre Grobari..... sto ste tako malodusni???? Pa ako Zvezda kiksne u Novom Sadu , a vi dobijete, osvajate titulu zbog ukupno bolje gol razlike! :-)

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby I opet samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

pix

pre 9 godina

zamislite da partizan 6 godina uzastopno ne osvoji titulu! :)
ugasio bi se! ali ozbiljno ljudi, bez provociranja partizanovci, stvarno je tako, dok je zvezda oko 15 i 20 hiljada uvek imala u proseku kada je najteze tu smo bili, evo ove sezone prosek 20 000. poz

Bivši fudbaler

pre 9 godina

Poništen gol u Pazaru, nepostojeći penal za Vojvodinu. To su četiri boda i dektretom oduzeta titula. U Partizanu ćute. Šta im je Vladar obećao? Evo odgovora: neodrživa presuda prvostepenog suda biće na višem sudu poništena i Partizan će ostati vlasnik stadiona. Ne bi ta presuda opstala ni u kom slučaju, jer za sve naše burgije postoji Strazbur i tamo se dolazi do pravde. Ovo će biti objavljeno kad na vrbi rodi grožđe. Sve je jasno,samo deca ništa ne shvataju.

Goxy

pre 9 godina

Sad ce panteri da navale oko posete, a juče na basketu FMP-Mega 200 ljudi... (grobar kg, 28. maj 2014 17:27)

Panteri ti nabili komplekse...

Arhitekta

pre 9 godina

Odgovor ovima koji samo broje navijače: navijam za Partizan, ali zašto bih išao na utakmicu kad je celo prvenstvo unapred bilo izrežirano? Nemam samo osnovnu školu, nisam nezaposlen, ne kladim se i ne kockam, danas sam baš završio jedan važan posao i zaradio lep honorar, brinem o porodici, a vi samo punite tribine na CZ stadionu, pogotovo kad je ulaz za dž.

No1e ponos zemlje ...

pre 9 godina

I vi ste grobari mislili da sa ovim timom i igrom budete sampioni, aaahahhaa ... Grbic , Malbasic , Volkov , Brasanac pa nije narod slep kod ociju

zanimljivo

pre 9 godina

Ovo za "otetu" titulu je l' se to zaboravilo prvo kolo i sramota protiv Pazara? Sramota protiv Vozdovca? Igrac manje za Vojvodinu pre polovine prvog poluvremena? Lako je navoditi greske sudija u jednom slucaju, ali budi frajer pa navodi i u drugom... Lopovluk je jaca strana Partizana bio godinama, sedeli predsednici drugih klubova u upravi i sve bilo potaman, sada odjednom kada ovi drugi primenili isti recept odjednom oteto! Da se stelovalo stelovalo se, ali eto za promil zaostali iz Partizana i eto nema titule... Dugo ce vremena proci pa da samo teren odlucuje o prvaku...

Kralj

pre 9 godina

Turski konjanici,manite se vise Partizana.Slavite vasu otetu titulu jer cete narednu osvojiti za 10 godina.Velika je cast ne navijati za klub za koji navijaju Batko,Gavgalj,Samrok,Djenka i njima slicni primerci.Upravo,ne prodaji Lazovica i Drincica nikako.Fofana ce biti igracina,sa jos 2-3 pojacanja imacemo dobar tim.

JSD i JST

pre 9 godina

A vi ste jaki šappioni, od ovog jada imate tri boda više, jer su mu sudije ukrale dbe pobede, inače bi i taj jad od tima bio prvak. Odlično, vama nevažna titula, nama sud vraća nezakonito oduzet stadion. Ispalo je dobro. Vama ne preostaje ništa drugo nego da gnjavite ovim jsd, jer ne znate ni šta to znači. Ako ne priznajete Jugoslaviju, odreknite se jst (jugoslovenske sportske titule), licemeri.

pfc

pre 9 godina

Znam da ne vredi...
-Imate vise navijaca i Sns ima najvise glasaca?!
-Mi bojkotujemo(osim placenika i entuzijasta) klub i kad uzima titule 6god.
-Bice nas na stadionu kada Nastasic,Sulejmani,Savic,Ljajic,Jovetic,Tosic,Markovic,Mitrovic i jos neki ne budu prodavani preko menadzerskih agencija za kikiriki i kada budu pare isle klubu.
-Kada ne bude politickog namestanja,da 6godina smo kao mi namestali a ostale godine od Krcuna na ovamo ne postoje,ma vazi.
-Da otete su vam pare od igraca iz Barija,ali nama otimaju u poslednjih 10 godina od svakog igraca politicari,menadzeri i ko zna ko jos.
-I za kraj necu da mi Jsl bude krajnji domet i najveca sreca,hocu minimum da vidim igru kakvu pruzaju timovi sa slicnim budzetima u Evropi a ima ih.
Nije malo 12-15 miliona eura za solidno izdanje bar na nekoj utakmici.
-Vi punite stadion,podrzavajte Abolirane,politicare,volite svoj klub ali nas put to nije i ne moze da bude.
Pozdrav svima.

mix

pre 9 godina

Poništen gol u Pazaru, nepostojeći penal za Vojvodinu. To su četiri boda i dektretom oduzeta titula. U Partizanu ćute. Šta im je Vladar obećao? Evo odgovora: neodrživa presuda prvostepenog suda biće na višem sudu poništena i Partizan će ostati vlasnik stadiona. Ne bi ta presuda opstala ni u kom slučaju, jer za sve naše burgije postoji Strazbur i tamo se dolazi do pravde. Ovo će biti objavljeno kad na vrbi rodi grožđe. Sve je jasno,samo deca ništa ne shvataju. (Bivši fudbaler, 28. maj 2014 17:07)

Kme kme kme...

horhe

pre 9 godina

sve komentari delija,kompleksi su ne izleciviii,sto ce naravno pokazati broj minusa na mom a i na ostalim komentarima koje postave simpatizeri partizana,6 dugih godina je bilo..

nada umire poslednja

pre 9 godina

Auuuu bre Grobari..... sto ste tako malodusni???? Pa ako Zvezda kiksne u Novom Sadu , a vi dobijete, osvajate titulu zbog ukupno bolje gol razlike! :-)

ultrasrbin

pre 9 godina

Brondby, 28. maj 2014 17:18

Radis li ti ista drugo u zivotu?
Sta ako Brondby bude igrao sa Zvezdom?
Jedno vreme je fora bila zanimljiva pa cak i simpaticna,ali sada smaras zestoko. Iskaces iz frizidera za svaku vest.

Olio

pre 9 godina

Protiv N.Pazara ponisten gol,protiv Vojvodine dosudjen penal na 18 metara od gola.Ciganima dosudjeno najmanje deset penala od kojih vise od polovine nisu postojala.Direktiva je stigla jesenas kada je Vucic pripretio Djuricu zatvorom a nije Terzicu i Dzaicu a ovaj prodao Ivanova ,Mitrovica,Stojkovica,Jojica i Scepovica.Sa njima razlika bi bila kao i ptrthodnih sest godina zato pssst da vas nisam cuo.

No1e ponos zemlje ...

pre 9 godina

Stadion: Jna
Gledalaca: /
Nemaju ni stadion ni publike, a zele da budu sampioni, tesko ce to moji grobari. Pocinje pakao za vas ...

dalje

pre 9 godina

ovaj nikolic mi uopste nije jasan cele sezone mu ne igra fofana bez razloga i pusti ga jednu utakmicu a on za manje od 10 minuta da gol...strasno...nikolicu odlazi!!!!

Darko

pre 9 godina

Grobari po ovome se vidi koliko ste mali klub.Poslednja utakmica u sezoni i umesto da ispratite svoje igrace punim stadionom i dati im ohrabrenje za predstojece kvalifikacije za Evropu vama Humska prazna

Kratko pamcenje, jos kraca pamet

pre 9 godina

Cuj Cukarickom izmakla Liga Evrope. Oduzeta! Namestanjem i raznoraznim drugarskim raspodelama bodova tipa, ti meni kup, ja tebi 3 boda za Evropu.

Milan

pre 9 godina

Da li ovde komentare pisu cigani od 15 godina i manje ili sta je nzm.. U glavnom daje nadu ovo radovanje kod golova i pored izgubljene titule, a ne sekirajte se vi za broj nasih navijaca na stadionu, ima nas dosta, ako nista bar smo elita za vas, ako zagusti stvarno eto nas, a lako cemo i kad nam bude najlepse da dolazimo, a bicemo dobri u kvalifikacijama ovog leta...

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby I opet samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby I opet samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Gile

pre 9 godina

UEFA čeka obećane uplate, ali humanitarna pomoć kasni. Čeka se odluka Financial fair play-a, pa će se znati da li je bilo džabe krečenje.

nelson

pre 9 godina

Setite se zadnjeg kola prošle sezone i rekordne posete na meču sa Slobodom,ne sećam se da ste se tada mogli pohvaliti odanošću mladići borovi -devojke jele!!!A dočekali ste da prozivate druge...

Velibor

pre 9 godina

FoFaNa je ekstra fudbaler...pravi ubojiti i moderan spic...Partizan je jaci od Zvezde na svim pozicijama i to za klasu,krenimo redom jel Bajko bolji od Lukaca nije,jel Petkovic i Pecnik zajedno nisu bolji od Vulicevica,Volkov je bolji od Mijailovica,Kovacevic je dete za Drincica u fudbalskom smislu,Trajkovic je mlad i perspektivan,snazniji,i na kraju krajeva bolji od Kelhara,Stankovic i Obradovic su za klasu jaci od Krnete i Pavicevica,Ninkovic,Milijas i po perspektivi i po svemu nemogu da pridju kvalitetima i harizmi Sase Ilica,u spicu Mrdja zvani padavicar i Dauda isto tako nemogu da se porede sa perspektivnim Skuleticem i Fofanom kao i Kojicem,Mladi Zivkovic,Ninkovic,Pantic,su klasa za Savicevica i ostale zvezdine klince...oni su vec oformljeni igraci profesionalci,tako da sve u svemu Jaci smo za klasu...da nespominjem da bi i drugi tim partizana Malbasic,Patrovic Markovic,Grbic bez problema savladali zvezdu...i na kraju velika je tuga za srpski fudbal sto je Partizan glavni krivac sto je dozvolio da ovakva zvezda bude sampion o drugim faktorima necu da govorim...

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby I opet samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Врачар

pre 9 godina

Не разумем коментар о малом броју гледалаца. Па било је око 6-7.000 што је свакако више него у Новом Саду, на намештеном Дербију. Уосталом, наша посета наша ствар. Гледајте ваше двориште и онако имате проблема преко главе.

gta

pre 9 godina

pa mi smo dva puta igrali kvalifikacije za el i oba puta se plasirali 2004 i 2006, igrali bi i 2007 da nas nije uefa izbacila, vama zvezdasi iskrene cestitke posto vidim da vas ovde ima najvise, i srecno u kv. za ls.
a mi cemo vec da se snadjemo

Povidon

pre 9 godina

Ahahaha, evo dokaza kako grobari vole svoj klub. Prva tekma od kako su ostali bez sanse za titulu i niko nije dosao na stadion. Realno, klub za koji navijate i nije za bolje. I treba tako.

panter komplex

pre 9 godina

Glavna prica vam je brojnost,poseta od 15000 itd..e sad da vas podsetim malo,ukucajte imate sve lepo na internetu,sezona 2005/2006 i 2006/2007 bilo vas je 500 na severu,tad niste pominjali navijace jer ste imali drugu temu,cini mi se da je tudjman bio na dnevnom redu,da je osnivac,da nam je on dao boje bla bla bla..pricale su se razne gluposti sto nema veze sa mozgom,ali drage moje komsije to ste VI!

Milos

pre 9 godina

Nema te titule koja će da izleči vaš kompleks od Partizana.
(Kojić 90", 28. maj 2014 19:56)

Za basket vam svaka cast (bez diskusije) ali kako ja, koji sam bio u Bariju, gledao velemajstore, finale i par polufinala KES-a, punjenje najvecih evropskih klubova, nadigravanja sa Realom i Barsom, video trofejima pune vitrine na Marakani, mogu da imam kompleks u fudbalu od FKP? Ali ozbiljno, razmisli malo.

Naslov bez smisla

pre 9 godina

Prazna Humska? Ko je iselio ljude iz ove ulice? Ako mislite na prazan stadion Partizana, pa to je zato što većina navijača nije pala na teme pa da idu da gledaju cirkus zvvani srbsko futbalsko prvenstvo.

krajisnik

pre 9 godina

pa vi uopste nemate navijace.Sreca pa je mali stadion da se ne vidi bruka.Sada cete vidjeti koliko je tesko uci u ligu uefa ovim putem,cestitam vam 2.mjesto,zasluzili ste ga vise od jagodine

Eddy Grant

pre 9 godina

@sve komentari delija,kompleksi su ne izleciviii,sto ce naravno pokazati broj minusa na mom a i na ostalim komentarima koje postave simpatizeri partizana,6 dugih godina je bilo..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (horhe, 28. maj 2014 18:58)


Nije istina,ustvari je 7 godina,ejjjjjj 7 godina a u kosarci 12!Pa kako da budu normalni,ajde objasni mi.

bane

pre 9 godina

ovaj nikolic mi uopste nije jasan cele sezone mu ne igra fofana bez razloga i pusti ga jednu utakmicu a on za manje od 10 minuta da gol...strasno...nikolicu odlazi!!!!
(dalje, 28. maj 2014 19:17)
jel znas ti od cega je bolovao fofana zimus ?????
odacu ti tajnu, ne znanitim specijalista koji su dosli iz 7 zemalja da vide na wma. ostranjen mu je deo pluca i covek 6 meseci kasnije usao na teren i dao gol !!!!! covek nije imao pripreme. strasno je koliko vi maloletnici ne pratite desavanja u klubu

Samo pitam

pre 9 godina

@Glavna prica vam je brojnost,poseta od 15000 itd..e sad da vas podsetim malo,ukucajte imate sve lepo na internetu,sezona 2005/2006 i 2006/2007 bilo vas je 500 na severu,tad niste pominjali navijace jer ste imali drugu temu,cini mi se da je tudjman bio na dnevnom redu,da je osnivac,da nam je on dao boje bla bla bla..pricale su se razne gluposti sto nema veze sa mozgom,ali drage moje komsije to ste VI!
(panter komplex, 28. maj 2014 21:00)

Koji to internet imas?

Jel sam pogodio?

pre 9 godina

@Glavna prica vam je brojnost,poseta od 15000 itd..e sad da vas podsetim malo,ukucajte imate sve lepo na internetu,sezona 2005/2006 i 2006/2007 bilo vas je 500 na severu,tad niste pominjali navijace jer ste imali drugu temu,cini mi se da je tudjman bio na dnevnom redu,da je osnivac,da nam je on dao boje bla bla bla..pricale su se razne gluposti sto nema veze sa mozgom,ali drage moje komsije to ste VI!
(panter komplex, 28. maj 2014 21:00)

Koji to internet imas?
(Samo pitam, 28. maj 2014 22:58)

Toleoptik?

Luke Babbitt

pre 9 godina

Mora Lazovic da se proda pa mu se sklanjaju igraci Cukarickog, ovo je necuveno koliko Partizan namesta. U petu ligu bre ... (No1e ponos zemlje ..., 28. maj 2014 18:45)

U petu ligu treba da ide tvoj klub koji duguje i bogu i narodu.Da je ovo normalna država vi bi ste sada bili u Beogradskoj zoni ili ugašeni zbog 50 000 000 duga.

Milan

pre 9 godina

Ma Fofana je bolji od Drogbe, a Drincic od Ronalda sigurno. I to nije sve, titulu ste izgubili jer se vas najbolji igrac Tomislav-Tole Karadzic povredio, pa nije smeo da igra da ne bi pauzirao, ali nesto duze od Dzaje, a na istom mestu.

zoran

pre 9 godina

fofana je sa 4 poteza pokazao da je sjajan talenat. Sasvim sigurno bolji od Kojica i Shkuletica.
Verujem da ce posle priprema biti pravo pojachanje za Partizan.

Bivši fudbaler

pre 9 godina

Poništen gol u Pazaru, nepostojeći penal za Vojvodinu. To su četiri boda i dektretom oduzeta titula. U Partizanu ćute. Šta im je Vladar obećao? Evo odgovora: neodrživa presuda prvostepenog suda biće na višem sudu poništena i Partizan će ostati vlasnik stadiona. Ne bi ta presuda opstala ni u kom slučaju, jer za sve naše burgije postoji Strazbur i tamo se dolazi do pravde. Ovo će biti objavljeno kad na vrbi rodi grožđe. Sve je jasno,samo deca ništa ne shvataju.

pix

pre 9 godina

zamislite da partizan 6 godina uzastopno ne osvoji titulu! :)
ugasio bi se! ali ozbiljno ljudi, bez provociranja partizanovci, stvarno je tako, dok je zvezda oko 15 i 20 hiljada uvek imala u proseku kada je najteze tu smo bili, evo ove sezone prosek 20 000. poz

No1e ponos zemlje ...

pre 9 godina

I vi ste grobari mislili da sa ovim timom i igrom budete sampioni, aaahahhaa ... Grbic , Malbasic , Volkov , Brasanac pa nije narod slep kod ociju

Goxy

pre 9 godina

Sad ce panteri da navale oko posete, a juče na basketu FMP-Mega 200 ljudi... (grobar kg, 28. maj 2014 17:27)

Panteri ti nabili komplekse...

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby I opet samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

No1e ponos zemlje ...

pre 9 godina

Stadion: Jna
Gledalaca: /
Nemaju ni stadion ni publike, a zele da budu sampioni, tesko ce to moji grobari. Pocinje pakao za vas ...

zanimljivo

pre 9 godina

Ovo za "otetu" titulu je l' se to zaboravilo prvo kolo i sramota protiv Pazara? Sramota protiv Vozdovca? Igrac manje za Vojvodinu pre polovine prvog poluvremena? Lako je navoditi greske sudija u jednom slucaju, ali budi frajer pa navodi i u drugom... Lopovluk je jaca strana Partizana bio godinama, sedeli predsednici drugih klubova u upravi i sve bilo potaman, sada odjednom kada ovi drugi primenili isti recept odjednom oteto! Da se stelovalo stelovalo se, ali eto za promil zaostali iz Partizana i eto nema titule... Dugo ce vremena proci pa da samo teren odlucuje o prvaku...

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby I opet samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby I opet samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Arhitekta

pre 9 godina

Odgovor ovima koji samo broje navijače: navijam za Partizan, ali zašto bih išao na utakmicu kad je celo prvenstvo unapred bilo izrežirano? Nemam samo osnovnu školu, nisam nezaposlen, ne kladim se i ne kockam, danas sam baš završio jedan važan posao i zaradio lep honorar, brinem o porodici, a vi samo punite tribine na CZ stadionu, pogotovo kad je ulaz za dž.

Darko

pre 9 godina

Grobari po ovome se vidi koliko ste mali klub.Poslednja utakmica u sezoni i umesto da ispratite svoje igrace punim stadionom i dati im ohrabrenje za predstojece kvalifikacije za Evropu vama Humska prazna

Kralj

pre 9 godina

Turski konjanici,manite se vise Partizana.Slavite vasu otetu titulu jer cete narednu osvojiti za 10 godina.Velika je cast ne navijati za klub za koji navijaju Batko,Gavgalj,Samrok,Djenka i njima slicni primerci.Upravo,ne prodaji Lazovica i Drincica nikako.Fofana ce biti igracina,sa jos 2-3 pojacanja imacemo dobar tim.

mix

pre 9 godina

Poništen gol u Pazaru, nepostojeći penal za Vojvodinu. To su četiri boda i dektretom oduzeta titula. U Partizanu ćute. Šta im je Vladar obećao? Evo odgovora: neodrživa presuda prvostepenog suda biće na višem sudu poništena i Partizan će ostati vlasnik stadiona. Ne bi ta presuda opstala ni u kom slučaju, jer za sve naše burgije postoji Strazbur i tamo se dolazi do pravde. Ovo će biti objavljeno kad na vrbi rodi grožđe. Sve je jasno,samo deca ništa ne shvataju. (Bivši fudbaler, 28. maj 2014 17:07)

Kme kme kme...

JSD i JST

pre 9 godina

A vi ste jaki šappioni, od ovog jada imate tri boda više, jer su mu sudije ukrale dbe pobede, inače bi i taj jad od tima bio prvak. Odlično, vama nevažna titula, nama sud vraća nezakonito oduzet stadion. Ispalo je dobro. Vama ne preostaje ništa drugo nego da gnjavite ovim jsd, jer ne znate ni šta to znači. Ako ne priznajete Jugoslaviju, odreknite se jst (jugoslovenske sportske titule), licemeri.

horhe

pre 9 godina

sve komentari delija,kompleksi su ne izleciviii,sto ce naravno pokazati broj minusa na mom a i na ostalim komentarima koje postave simpatizeri partizana,6 dugih godina je bilo..

nada umire poslednja

pre 9 godina

Auuuu bre Grobari..... sto ste tako malodusni???? Pa ako Zvezda kiksne u Novom Sadu , a vi dobijete, osvajate titulu zbog ukupno bolje gol razlike! :-)

Povidon

pre 9 godina

Ahahaha, evo dokaza kako grobari vole svoj klub. Prva tekma od kako su ostali bez sanse za titulu i niko nije dosao na stadion. Realno, klub za koji navijate i nije za bolje. I treba tako.

Naslov bez smisla

pre 9 godina

Prazna Humska? Ko je iselio ljude iz ove ulice? Ako mislite na prazan stadion Partizana, pa to je zato što većina navijača nije pala na teme pa da idu da gledaju cirkus zvvani srbsko futbalsko prvenstvo.

krajisnik

pre 9 godina

pa vi uopste nemate navijace.Sreca pa je mali stadion da se ne vidi bruka.Sada cete vidjeti koliko je tesko uci u ligu uefa ovim putem,cestitam vam 2.mjesto,zasluzili ste ga vise od jagodine

dalje

pre 9 godina

ovaj nikolic mi uopste nije jasan cele sezone mu ne igra fofana bez razloga i pusti ga jednu utakmicu a on za manje od 10 minuta da gol...strasno...nikolicu odlazi!!!!

Olio

pre 9 godina

Protiv N.Pazara ponisten gol,protiv Vojvodine dosudjen penal na 18 metara od gola.Ciganima dosudjeno najmanje deset penala od kojih vise od polovine nisu postojala.Direktiva je stigla jesenas kada je Vucic pripretio Djuricu zatvorom a nije Terzicu i Dzaicu a ovaj prodao Ivanova ,Mitrovica,Stojkovica,Jojica i Scepovica.Sa njima razlika bi bila kao i ptrthodnih sest godina zato pssst da vas nisam cuo.

pfc

pre 9 godina

Znam da ne vredi...
-Imate vise navijaca i Sns ima najvise glasaca?!
-Mi bojkotujemo(osim placenika i entuzijasta) klub i kad uzima titule 6god.
-Bice nas na stadionu kada Nastasic,Sulejmani,Savic,Ljajic,Jovetic,Tosic,Markovic,Mitrovic i jos neki ne budu prodavani preko menadzerskih agencija za kikiriki i kada budu pare isle klubu.
-Kada ne bude politickog namestanja,da 6godina smo kao mi namestali a ostale godine od Krcuna na ovamo ne postoje,ma vazi.
-Da otete su vam pare od igraca iz Barija,ali nama otimaju u poslednjih 10 godina od svakog igraca politicari,menadzeri i ko zna ko jos.
-I za kraj necu da mi Jsl bude krajnji domet i najveca sreca,hocu minimum da vidim igru kakvu pruzaju timovi sa slicnim budzetima u Evropi a ima ih.
Nije malo 12-15 miliona eura za solidno izdanje bar na nekoj utakmici.
-Vi punite stadion,podrzavajte Abolirane,politicare,volite svoj klub ali nas put to nije i ne moze da bude.
Pozdrav svima.

Milos

pre 9 godina

Nema te titule koja će da izleči vaš kompleks od Partizana.
(Kojić 90", 28. maj 2014 19:56)

Za basket vam svaka cast (bez diskusije) ali kako ja, koji sam bio u Bariju, gledao velemajstore, finale i par polufinala KES-a, punjenje najvecih evropskih klubova, nadigravanja sa Realom i Barsom, video trofejima pune vitrine na Marakani, mogu da imam kompleks u fudbalu od FKP? Ali ozbiljno, razmisli malo.

nelson

pre 9 godina

Setite se zadnjeg kola prošle sezone i rekordne posete na meču sa Slobodom,ne sećam se da ste se tada mogli pohvaliti odanošću mladići borovi -devojke jele!!!A dočekali ste da prozivate druge...

panter komplex

pre 9 godina

Glavna prica vam je brojnost,poseta od 15000 itd..e sad da vas podsetim malo,ukucajte imate sve lepo na internetu,sezona 2005/2006 i 2006/2007 bilo vas je 500 na severu,tad niste pominjali navijace jer ste imali drugu temu,cini mi se da je tudjman bio na dnevnom redu,da je osnivac,da nam je on dao boje bla bla bla..pricale su se razne gluposti sto nema veze sa mozgom,ali drage moje komsije to ste VI!

Samo pitam

pre 9 godina

@Glavna prica vam je brojnost,poseta od 15000 itd..e sad da vas podsetim malo,ukucajte imate sve lepo na internetu,sezona 2005/2006 i 2006/2007 bilo vas je 500 na severu,tad niste pominjali navijace jer ste imali drugu temu,cini mi se da je tudjman bio na dnevnom redu,da je osnivac,da nam je on dao boje bla bla bla..pricale su se razne gluposti sto nema veze sa mozgom,ali drage moje komsije to ste VI!
(panter komplex, 28. maj 2014 21:00)

Koji to internet imas?

Kratko pamcenje, jos kraca pamet

pre 9 godina

Cuj Cukarickom izmakla Liga Evrope. Oduzeta! Namestanjem i raznoraznim drugarskim raspodelama bodova tipa, ti meni kup, ja tebi 3 boda za Evropu.

Врачар

pre 9 godina

Не разумем коментар о малом броју гледалаца. Па било је око 6-7.000 што је свакако више него у Новом Саду, на намештеном Дербију. Уосталом, наша посета наша ствар. Гледајте ваше двориште и онако имате проблема преко главе.

Milan

pre 9 godina

Da li ovde komentare pisu cigani od 15 godina i manje ili sta je nzm.. U glavnom daje nadu ovo radovanje kod golova i pored izgubljene titule, a ne sekirajte se vi za broj nasih navijaca na stadionu, ima nas dosta, ako nista bar smo elita za vas, ako zagusti stvarno eto nas, a lako cemo i kad nam bude najlepse da dolazimo, a bicemo dobri u kvalifikacijama ovog leta...

Velibor

pre 9 godina

FoFaNa je ekstra fudbaler...pravi ubojiti i moderan spic...Partizan je jaci od Zvezde na svim pozicijama i to za klasu,krenimo redom jel Bajko bolji od Lukaca nije,jel Petkovic i Pecnik zajedno nisu bolji od Vulicevica,Volkov je bolji od Mijailovica,Kovacevic je dete za Drincica u fudbalskom smislu,Trajkovic je mlad i perspektivan,snazniji,i na kraju krajeva bolji od Kelhara,Stankovic i Obradovic su za klasu jaci od Krnete i Pavicevica,Ninkovic,Milijas i po perspektivi i po svemu nemogu da pridju kvalitetima i harizmi Sase Ilica,u spicu Mrdja zvani padavicar i Dauda isto tako nemogu da se porede sa perspektivnim Skuleticem i Fofanom kao i Kojicem,Mladi Zivkovic,Ninkovic,Pantic,su klasa za Savicevica i ostale zvezdine klince...oni su vec oformljeni igraci profesionalci,tako da sve u svemu Jaci smo za klasu...da nespominjem da bi i drugi tim partizana Malbasic,Patrovic Markovic,Grbic bez problema savladali zvezdu...i na kraju velika je tuga za srpski fudbal sto je Partizan glavni krivac sto je dozvolio da ovakva zvezda bude sampion o drugim faktorima necu da govorim...

ultrasrbin

pre 9 godina

Brondby, 28. maj 2014 17:18

Radis li ti ista drugo u zivotu?
Sta ako Brondby bude igrao sa Zvezdom?
Jedno vreme je fora bila zanimljiva pa cak i simpaticna,ali sada smaras zestoko. Iskaces iz frizidera za svaku vest.

Gile

pre 9 godina

UEFA čeka obećane uplate, ali humanitarna pomoć kasni. Čeka se odluka Financial fair play-a, pa će se znati da li je bilo džabe krečenje.

Jel sam pogodio?

pre 9 godina

@Glavna prica vam je brojnost,poseta od 15000 itd..e sad da vas podsetim malo,ukucajte imate sve lepo na internetu,sezona 2005/2006 i 2006/2007 bilo vas je 500 na severu,tad niste pominjali navijace jer ste imali drugu temu,cini mi se da je tudjman bio na dnevnom redu,da je osnivac,da nam je on dao boje bla bla bla..pricale su se razne gluposti sto nema veze sa mozgom,ali drage moje komsije to ste VI!
(panter komplex, 28. maj 2014 21:00)

Koji to internet imas?
(Samo pitam, 28. maj 2014 22:58)

Toleoptik?

Milan

pre 9 godina

Ma Fofana je bolji od Drogbe, a Drincic od Ronalda sigurno. I to nije sve, titulu ste izgubili jer se vas najbolji igrac Tomislav-Tole Karadzic povredio, pa nije smeo da igra da ne bi pauzirao, ali nesto duze od Dzaje, a na istom mestu.

gta

pre 9 godina

pa mi smo dva puta igrali kvalifikacije za el i oba puta se plasirali 2004 i 2006, igrali bi i 2007 da nas nije uefa izbacila, vama zvezdasi iskrene cestitke posto vidim da vas ovde ima najvise, i srecno u kv. za ls.
a mi cemo vec da se snadjemo

Eddy Grant

pre 9 godina

@sve komentari delija,kompleksi su ne izleciviii,sto ce naravno pokazati broj minusa na mom a i na ostalim komentarima koje postave simpatizeri partizana,6 dugih godina je bilo..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (horhe, 28. maj 2014 18:58)


Nije istina,ustvari je 7 godina,ejjjjjj 7 godina a u kosarci 12!Pa kako da budu normalni,ajde objasni mi.

Luke Babbitt

pre 9 godina

Mora Lazovic da se proda pa mu se sklanjaju igraci Cukarickog, ovo je necuveno koliko Partizan namesta. U petu ligu bre ... (No1e ponos zemlje ..., 28. maj 2014 18:45)

U petu ligu treba da ide tvoj klub koji duguje i bogu i narodu.Da je ovo normalna država vi bi ste sada bili u Beogradskoj zoni ili ugašeni zbog 50 000 000 duga.

bane

pre 9 godina

ovaj nikolic mi uopste nije jasan cele sezone mu ne igra fofana bez razloga i pusti ga jednu utakmicu a on za manje od 10 minuta da gol...strasno...nikolicu odlazi!!!!
(dalje, 28. maj 2014 19:17)
jel znas ti od cega je bolovao fofana zimus ?????
odacu ti tajnu, ne znanitim specijalista koji su dosli iz 7 zemalja da vide na wma. ostranjen mu je deo pluca i covek 6 meseci kasnije usao na teren i dao gol !!!!! covek nije imao pripreme. strasno je koliko vi maloletnici ne pratite desavanja u klubu

zoran

pre 9 godina

fofana je sa 4 poteza pokazao da je sjajan talenat. Sasvim sigurno bolji od Kojica i Shkuletica.
Verujem da ce posle priprema biti pravo pojachanje za Partizan.