Košarka 120

Petak, 25.04.2014.

16:02

Blažič: Ne odričemo se Evrolige

Košarkaši Crvene zvezde Jaka Blažič i Marko Simonović složili su se u oceni da, uprkos porazu u polufinalu ABA lige, plasman u Evroligu nije izgubljen.

Blažiè: Ne odrièemo se Evrolige IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

boris czv

pre 10 godina

Terate Radonjica???
Pa dobro bre majku mu, ko nas odvede u polufinale EK i do 22 pobede u ligi?
(Nikola, 25. april 2014 21:11)

Ovaj tim je pravljen za Top 16 EL a Radonjić je od njega napravio drugorazredni klub i mora da ode!

Ivan

pre 10 godina

Da prodjemo kvalifikacije? Koga bre zavaravate, pa lakse je uci u 1/4finale nego te kvalifikacije proci.
Sad ste pametni a sinoc vas nigde nije bilo. Za evroligu treba bolji trener ali i bolji igraci.

sever

pre 10 godina

1. Dovesti Maljkovica za trenera 2. Pojacanja; Saric, Nurkic, Bogdanovic, Teodosic, Kalinic i jos jedan centar. 3. Prodati Dragicevica, Radenovica, Lazica, Katica i Nelsona.

aleksa

pre 10 godina

Dobor, potcenili su Cibonu koja uistinu ima krš od tima. Nema veze, to se dešava i većima od Zvezde.
Ne treba lomiti preko kolena. Apriori optuživati trenera Radonjića i neke od igrača. Neke velike pobede u ovoj sezoni su zasluga upravo Radonjića. Što se mene tiče uradio je ove godine fenomenalan posao.
Zvezda je posle utakmice sa Uniksom evidentno pala u formi. Stigao ih je umor i psihički i fizički. Nažalost, desilo se u najgorem trenutku.
Zvezda će pokazati da je veliki klub ako u ovom momentu stane jasno i nedvosmisleno iza Radonjića i ekipe.
Sada kao nikada je potrebna podrška klubu i ekipi.

e

pre 10 godina

Ja prosto ne verujem da onaj sto mu ni ime vise spominjati necu iako sam ga mnogo puta u ovoj sezoni negativno jos uvek sedi na nasoj klupi, mozda i najgori trener u istoriji kluba

Banja Luka

pre 10 godina

Sa Radonjićem,Lazićem,Radenovićem i Simonovićem nema teorije.
(navijač, 25. april 2014 17:29)

Tako je. Zamjeniti ove likove i idemo dalje. Materijala ima. Glavu gore Zvezdo.

pivljanin

pre 10 godina

Glavu gore Zvezdasi, bilo je igorih trenutaka...
(ultrabgd1, 25. april 2014 19:25)

U poslednjih 20 godina nije bilo goreg trenutka od jučerašnjeg poraza. Katastrofa..

srele

pre 10 godina

kvalifikacije su težak put trnja, ajde da se nadamo, ja samo znam da posle onog sinoć ne kupujem sezonsku za sledeću sezonu ne mogu više da čekam na neki jači trofej,gledaću vas ali ne toliko često

Qwerty

pre 10 godina

niko međutim ne pomišlja na jedan realan scenario.cibona koja je u velikim finansijskim problemima za dobru naknadu se odriče učešća u evro-ligi i upražnjeno mesto dobija zvezda!
(slobinator, 25. april 2014 18:39)
Hahahaha!

sasa

pre 10 godina

Evo realno, navijač sam Zvezde od rođenja pa do groba, od svoje sedme godine idem na sve utakmice, još od 84-te, tad smo i bili nešto u košarci, iako je Cibona zbog Družena bila sinonim, Jugoplastika kasnije zbog Kukoča, sve se kasnije ugasilo i pokušavamo veštačkim putem da budemo institucija iako to u basketu nismo, u fudbalu smo bili svemir, sad smo i tu blizu nekog anonimusa, zao mi je ali pogledajmo istini u oči, naravno da svi mi koji volimo samo boje dve bi želeli drugačije, ali ne zavisi od nas, sinoć je možda prvi put zavisilo, ali delije su me razočarale, kao i igrači, pozdrav i staroj gardi grobara nekog lepšeg vremena, 1977...

ultrabgd1

pre 10 godina

Glavu gore Zvezdasi, bilo je igorih trenutaka... Za razliku od drzavnog projekta bivseg rezima, mi nismo bili ni miljenice srece ni miljenici rezima..... Idemo dalje, vizija postoji i to je vaznije od Evrolige.... Bili smo bez Evrolige vise od 10 godina...pa smo opet ove sezone imali neke sjajne trenutke i velike pobede ! Bice ih jos mnogo, ma koliko sada to izgledalo daleko, ali bice ih jos mnogo !

Ljubinko

pre 10 godina

Banvit (26-1 skor u Turskoj), Uniks (velik budzet, 3 poraza u 40+ meceva), Valencija (21-3 skor u Spaniji) itd itd ovo su neki od timova koji ce verovatno igrati kvalifikacije sledece sezone, mislim da ne treba previse da se nadamo..

Vox

pre 10 godina

Da li Djenka i dalje snima film? Hocemo li i sledece sezone da osvojimo sve kao i ove? Hocemo li i sledece godine da poletimo kao i svake prethodne zadnjih nekoliko godina?

Kinsey bezanija

pre 10 godina

hahaha pa proci kroz kvalifikacije je skoro ne moguce jeste avesniuopste kakva imena igraju kvalofikacije.
(Жељко, 25. april 2014 17:11)
hahaha kako si nepismen, aahaha ...

oOo

pre 10 godina

Jak je Jaka mnogo jak...odlican lik I drago mi je da ce biti sa nama jos 2godine...
Sl.sezone good bye Rasko silovatelj, Admiral bad attitude man, Radenovic pogubljeni I jos po neko...naravno Radonjica poslati na kaljenje u CG.da ipece zanat.

slobinator

pre 10 godina

to je duh!pravo da kažem meni ništa ne bi značilo da je zvezda sinoć pobedila,a da grobari opet budu šampioni srbije.ovako svom silom juriš na titulu prvaka,a onda kvalitetnog trenera na klupu i adekvatna pojačanja pa napad na evro-ligu.ne verujem da će tamo u kvalifikacijama biti baš neki bauci.tek sad se vidi kolika je šteta što je zvezda ispustila 11 razlike protiv uniksa jer bi već za koji dan imala priliku da osvoji evro-kup i plasira se u evro-ligu.ali nema predaje.ko zna zašto je ovaj poraz od sinoć dobar.

aca

pre 10 godina

Do tad ko živ ko mrtav. Pitanje je sa kavim rosterom i sa kakvom formom će Zvezda uci u te kvalifikacije. Mogla bi recimo da organizuje taj kvalifikacioni turnir, mislim da to sigurno kosta kao plata jednog dobrog stranca,pa da kao ove sezone Ritas uspe da se plasira. Dodatni troškovi će biti ti što će morati da se angažuju dobri stranci rano, onda kad su najskuplji, da bi imali vremena da se uigraju. Plus još najmanje jedna plata više nego inače. Trener mora da se promeni, da se dovede neko ko zna kako da spremi ekipu za prolaz, a i to će koštati. Dakle prolaz u EL kroz kvalifikacije iziskuje ozbiljnije troškove,po Covicevoj računici neplanirane. Pritom uvek može da se desi nešto kao ono sinoć, što je kod Zvezde više pravilo a manje izuzetak, pa da sve propadne.
Sve najbolje u tim kvalifikacijama, ali nešto nisam ubedjen da su šanse velike.

whynot

pre 10 godina

S obzirom da smo šampioni pripremnog perioda, a kvalifikacije se igraju u tom periodu, možda se desi da se dogegamo do finala kvalikacija. A onda naravno sledi čuveni čouk, već viđen toliko puta u najbitnijim utakmicama sezone. Koliki smo bili favoriti protiv Cibone toliki smo autsajderi u kvalifikacijama. Ali dobro, nada umire poslednja.

slobinator

pre 10 godina

niko međutim ne pomišlja na jedan realan scenario.cibona koja je u velikim finansijskim problemima za dobru naknadu se odriče učešća u evro-ligi i upražnjeno mesto dobija zvezda!

fv-sweden

pre 10 godina

a wildcard za EL 14/15? ne vjerujem da ce Budiveljnik opet dobit wc zbog krize u Ukr. Sigurno ima EL i Bartomeu neki alibi da ne pokloni wc Zvezdi ali mora se pokusat.

Prvo Zvezda,pa sada ovo...

pre 10 godina

Jaka Blažič je ustvari plakao jer je na kraju utakmice ustvari shvatio da je potpisao trogodišnji ugovor sa KK Sledeća Sezona! Proverena Informacija! (Jakin kozmetičar, 25. april 2014 16:22)Hahahaha kakva fora bolja od nacionalnog blaga i itakmica za preživljavanje hahahaha

fancy

pre 10 godina

Momci glavu gore, idemo dalje sta da se radi nije smak sveta, al trebali ste da ih prebijete upravo zbog vaznosti meca a ne samo u zadnjoj cetvrtini...po meni trener je kriv na pripremi utakmice, psiholoskoj, ne treba da branisckvalifikacije u EL nego da je osvojis, jos jace i hrabrije da igras! Videli smo da mozete! Svi su videli! A ''Delije'' neka se pokriju usima serem im se u bojkot i crvena slova i uskrse, nek idu sad na crnokosu pa nek pevaju! Ne znaju ni da nabroje petorku! Vole EL a bojkot ABA e pa ne moze to tako batice!

Sav se izobliči kad da koš

pre 10 godina

(pera, 25. april 2014 16:34)

I ja ga tako doživljavam. Svaka čast na posvećenosti klubu i borbenosti, ali retko iritantan lik.

Жељко

pre 10 godina

Nema EL nema ni tima ne zanosite se da ce zvezda ostati ista ili jaca ,posto nema EL boce rasprodaja pa ce opet neki pioniri da igraju.

Radonja odlazi

pre 10 godina

Šta nije izgubljena EL ma da neće oni sa ovakim metalitetom i kukavičlukom i trenerom neznalicom,što je na jednu loptu protiv mege pred svojim navijačima na jedvite jade kup osvojio,e da neće sa takvim adutima da izbore kvalifikacije u nokaut fazi kvalifikacija za EL,pa i tu će kad bude najpotrebnije u finalu protiv neke karsijake ili ostendea kad budu favoriti pokazati isti ovakav kukavički mentalitet sa trenerom neznalicom.Doduše ako se trener promjeni imamo se čemu nadati,jer kad je mogao Ritas da izbori EL preko kvalifikacija zasigurno da možemo i mi,ali ne sa Radonjom.

Ja

pre 10 godina

Konacno nesto pametno od njih posle poraza. Mi, navijaci, zelimo domaci trofej! Tome se posvetite. Evroliga kroz kvalifikacije ako moze, ako ne moze onda osvajanje Evrokupa.

santa justa

pre 10 godina

Ove godine je Ritas usao kroz kvalifikacije a ucestvovali su jos Himki, Banvit, Vareze, Riga, Ostende, Oldenburg is Nimburk. Znaci 2 solidna tima.

ReusMarko

pre 10 godina

U najboljem slucaju ostace nam ovaj isti tim, a o eventualnim pojacanjima ne treba ni mastati nije dovedena neka ljudska trojka onda kada nam je to najvise trebalo i to za nekih 100 do 150'000 evrica zbog cega nam je sada zagarantovan finansijski gubitak za sledecu sezonu najmanje minimum od 1'000'000 do 1'500'000 evra zato nas narod i kaze da "skrzav vise placa" jer do svega ovoga ne bi ni doslo da smo sinoc imali nekog pouzdanog igraca u sutu za tri poena kao sto je na primer u prosloj sezoni to bio Igor Rakocevic koji je onako brutalno oteran iz kluba!

Nemanja

pre 10 godina

Da....bas ce te da prodjete Uniks ili neku drugu Rusku ekipu na gostujucem terenu a niste mogli Cibonu u Areni...ali dobro...i ja se nadam da ce biti tako...

CR7 animal

pre 10 godina

Suve činjenice: u meču odluke
ekipa ima katastrofalnih 32-2
za tri poena i čak 11
promašenih slobodnih
bacanja (37-26); tri četvrtine
izgleda prestravljeno,
uplašeno, zbunjeno i
izgubljeno; i pored te užasne
igre dobije poklon od rivala i
priliku da u svom gradu, pred
svojom publikom uđe u
istoriju... Pa i to nije
iskoristila... Onda možemo
doći do samo jedne, gorke
istine - ovaj tim Crvene zvezde
nije šampionskog kova! Niti
ima trenera koji može da
klupske ciljeve pretoči u
rezultate. Jer ekipa je gotovo
sve važnije utakmice izgubila.

Valjevo ceka titulu

pre 10 godina

Ljudi recite nesto o tim kvalifikacijama za EL, kad i gde se igra zna li se to? Mozemo li mi da budemo domacini toga? Ja sam jos u soku od juce, nisam mogao da spavam sinoc katastrofa. Mora se ovo zaboraviti sto pre jer nas u sredu ceka derbi!!!

Tom

pre 10 godina

Ne znam za ovu godinu ko ce sve u kvalifikacije ali u odnosu na ekipe koje su prosle godine igrale mislim da bi imali ok sanse za prolaz, naravno ako ne ponovimo igru od juce

http://www.euroleague.net/competition/format

acabMatori

pre 10 godina

Kad sam video da ovaj covek place zbog Zvezda i ja sam poceo da placem. Pa on vise voli Zvezdu od nasih igraca. Svaka cast Jaka! Kvalifikacije ce se odrzati u Areni ili pioniru 100 % i Zvezda ce otici tamo ali ce biti u poslednjem sesiru :/ Napred Zvezda!

Majki

pre 10 godina

Svaka vama čast momci. Cele sezone ste mi priustili toliko radosti i u pobedama i u porazima na par lopti. Samo treba da nastavite da igrate kako umete kao da se ovaj mec nije dogodio.Najgore sto sad moze da se uradio je da se pljuje po ovoj ekipi i treneru. S verom u Boga.

zvezdas

pre 10 godina

Sada se postavlja pitanje da li ce klub zeleti(moci) da u novu sezonu opet ulazi sa velikim novcanim sredstvima ili ce posle ove katastrofe odluciti da se zahvali pojedincima sa najvise cifara u ugovoru.
Ukoliko nadju novac i krenu u napad na EL kroz kvalifikacije onda nije iskljuceno da se Zvezda opet nadje u eliti.
Ali ako se Uprava kluba odluci na smanjenje troskova i sansu pruzi Mitrovicu,Rebicu,Tejicu..onda Zvezdine sanse za plasman u EL ce biti svedene u domen teorije.
Nisu igraci Zvezde sinoc izgubili samo Evroligu vec su ocajnom partijom doveli i buducnost kluba u pitanje.Velika je razlika kada sponzoru kazes da si Evroligas i kada mu kazes da ti elita zavisi od kvalifikacija(koje nisu naivne).
Ja se nadam i verujem da ce Zvezda pre svega zbog milionske armije navijaca i brenda koji nosi njeno ime uspeti da se docepa elite ali mnogo toga ce zavisiti od zelja i mogucnoti uprave kluba koja ce morati da izabere izmedju dva puta,nova velika ulaganja ili podmladjivanje ekipe.

Miki

pre 10 godina

Kupio me je još u Izraelu protiv Makabija kada je jedini imao petlju da udje u reket i da koš,a onda ga je naš stučnjak izveo iz igre kao mnogo puta tokom ove sezone i zaboravio.Jaka budi još jači.Vredno treniraj i bori se.Neko odozgo vidi sve i deli svakom po zasluzi.

dus dibidus

pre 10 godina

Узмите титулу у домаћој лиги па ће ми бар мало ублажити бол, али је очигледно да Звезда и кошарка не иду заједно.
Идуће године Јака капитен и укључивање мало више младих играча у минутажу никаква корист од лимитираних матораца

Delije Knin

pre 10 godina

Pametnije je da ćutite i pokrijete se ušima.. Dva igrača niste mogli da pobedite.. A i ne čudi me pored onakvog stručnjaka na klupi..
Napad nemate.. Osim na silu.. A trojke što neki šutiraju..to se odbija od koša, kao da nikada loptu u rukama nisu držali..a ne trenirali..

Raša

pre 10 godina

I ja mislim da nije izgubljen ali je neophodno da najozbiljnije pristupite svakom protivniku pa onda i uspeh neće izostati. Vi nema koga da se plašite već samo jedno treba: DA MAKSIMALNO IGRATE!

pokusavam ostati normalan

pre 10 godina

radonjic je iskljucivi krivac.jos jedan poraz ove sezone ide njemu na dusu.najbanalnije receno - ne mozes dati ferari u ruke vozacu koji je naucen na stojadin.

Ovo se zove optimizam

pre 10 godina

''Blažič: Ne odričemo se Evrolige''

Samo pobednik kvalifikacija između 16 ekipa ide u Evroligu... A učestvuju Spanci i Rusi sa po dve ekipe, pa Italijani, Litvanci, Grci... A ekipa sa najmanjim budžetom od desetak miliona evra... A moraš biti prvi na kvalifikacijama...

Stara škola

pre 10 godina

Blažiču,osvojio si me tvojim odnosom prema Našem klubu. Tvoje Emocije su više od svega! Bodriću Te sa svojom Zvezdaškom porodicom, cele tvoje sportske karijere i dalje! Čuvaj se i SVE NAJLEPŠE U ŽIVOTU I KARIJERI!

Kokolo

pre 10 godina

Kako sad ne valaju Admiral,Djenka,Bobi i ostali polovnjaci? Pa to su vasi heroji...hehe...sto im ne tepate? Kakav ste vi cirkus. Jaka?! Omg.
(Blaf, 25. april 2014 16:28)


Brate, znamo da nas pratite i da znate nadimke nasih igraca al bolje idite navijate za vas klub danas u arenu i sutra na lavor, trebace vam. Sutra ce Milijas i kompanija da igraju fudbal za razliku od ovih vasih nesretnika.

Ranko

pre 10 godina

Ko bar malo prati NBA zna da se u plej ofu i regularnom delu sezone sezone igraju dve razlicite kosarke.To vazi i u Evroligi,pa je Obradovic harao u grupnom delu takmicenja,a kada se suzio broj timova i zaostrila konkurencija nije prosao dalje.Paravi timovi igraju kada treba,a B produkcija place nad sistemom takmicenja i samoubedjuje se da su sve zasluzili ali eto zlehuda sudbina nije dozvolila.To nije put koji vodi ka uspehu.Cuti,radi,postuj druge i doci ce.To ocigledno ne ide uz dres Blazica.

Mare

pre 10 godina

ako se budes lepo isplakao ovimiz EL, mozda vas i puste da je igrate. U svakom slucaju, moci ces da gledas EL u BG-u, nemoj se brinuti da ces biti uskracen za takav uzitak!

pedja

pre 10 godina

Da., ali se euroleague odrekla vas sinocnim porazom... Koliko god da ja volim zvezdu ipak su šanse za igranje iste na minimumu... Zao mi Jake I bobija... Svi ostali su podbacili kad je bilo najvažnije... Katic I Nelson se odseku kad je meč bitan...

kazo

pre 10 godina

Svaka čast Jaki na odigranom meču i jedini je igrač koji je imao petlju stisnuti kada ne ide i preuzeti odgovornost. Vidi se da je igrač za velike mečeve. Mišljenja sam da je jedini i pravi krivac za poraz Zvezde trener Radonjić, izveo je ekipu na teren potpuno psihički nepripremljenu za ovakav meč. On kao trener umjesto da smiruje igrače kada nije krenulo kako treba, odma na početku da sasječe dok se nisu rezultatski gosti odvojili...on se hvata za glavu i ne vjeruje sta njegovi igrači rade na terenu...pa jesi ti trener ili sta si..navijač?! Čovjek jednostavno nije imao drugi plan za utakmicu i to je za nevjericu. I sa onakvom igrom katastrofalnom Cibona mu se sama nudila na kraju i mogao je dobiti meč (nezasluženo), simonović mu pravi dva ekstra glupa faula, amaterska i uzima dva suta za tri poena.... strašno! Hvala

BVK

pre 10 godina

Nije mi jasno kako se ova sezona moze trijumfalno zavrsiti kada je sinoc ova sezona za Zvezdu definitivno zavrsena i to debaklom? Ostali smo bez Evrolige i ostali smo bez jedinog vrednog trofeja pored Evrokupa koji smo mogli da osvojimo. Titula u domacem sampionatu je odavno obezvrednjena tako da Partizan tamo komotno moze da izadje sa rezervnom postavom isto kao i u Kupu. Sve ste prkockali u utakmici protiv daleko slabije ekipe, upropastili ste celu sezonu i sad vise nema sta da se vadite. Radonjicu momentalno otkaz, a i vise od pola igraca takodje treba da leti iz kluba. Ko ste i sta ste videli smo sinoc, za mene vise ne postojite. Navijacu da nas svi napune u domacem prvetnstvu do kraja ne bi li se napravila cistka u klubu.

Jakin kozmetičar

pre 10 godina

Jaka Blažič je ustvari plakao jer je na kraju utakmice ustvari shvatio da je potpisao trogodišnji ugovor sa KK Sledeća Sezona! Proverena Informacija!

REP.SRPSKA

pre 10 godina

Ispred stadiona Visente Kalderon ili ti ga Aletiko Madrida,stoji bista Radomira Antića.Tako isto treba ovom ljudini na Malom Kalemegdanu postaviti istu.ja za svojih 38 godina i preko 30 godina navijanja za Zvezdu u svim sportovima nisam vidio igrača koji toliko daje sebe za Zvezdu.mnogi su volili i vole Zvezdu ali čini mi se da niko još nije pokazao tolike emocije.sinoćnje suze su rekle više nego bilo koje djelo.pa on kao da se rodio na Marakani.ziv i zdrav ti nama Jaka bio i zelim ti da nikad ne odeš iz Zvezde.hvala ti majstore.

h

pre 10 godina

Hvala kapitenu za sve partije ove sezone, ubedljivo najbolji igrac zvezde. A ovaj Blazic bolje da se sakrije negde jer kad su najbitnije utakmice njega nema nigde!

mare

pre 10 godina

O kakvom pritisku pricate g. Simonovicu?! Cemu pritisak? Ako ste od nekoga bolji vi to lepo i dokazite na terenu. A ne najvazniju utakmicu u prvenstvu odigrate najlosije. Toe osobina slabih. Videcemo Vas u mecevima za titulu. Verovatno cete i tada biti pod pritiskom jer niste nista osvojili od planiranog i onda opet nista. Bruka!

Aleksa

pre 10 godina

Lako je pametovati nakon poraza, međutim ipak ću ponoviti komentar zbog kojeg sam dobijao gomilu minusa ranije - Marko Simonović nije materijal za igrača Zvezde, a ponajmanje je materijal za kapitena. Možda se radi o korektnom momku, ali on dečko ne postoji na terenu u bitnim utakmicama. Dalje, on je navodno neki šuter, ja goreg šutera u životu nisam video. Građenje pozicije, bežanje čuvaru, kvalitetan pik&rol, korak unazad pri izbačaju, sve je to kod njega apstraktan pojam. Ja stvarno ne znam šta on radi na treningu, ali priprema šuta i sama tehnika mu je blagi očaj. Neka pogleda malo Belinelija, Štefa Karija, Lava, Lilarda i kompaniju, uopšte ne kažem da mora da ubada kao oni, ali ima jako lepe primere kako treba igrač da se otvori ili da izgradi sebi poziciju.

droyk

pre 10 godina

Plakaćeš ti opet malena, sad početkom leta, pa opet na jesen na kraju kvalifikacija, pa opet na proleće i tako u nedogled, osim ako ne promeniš klub ;)

duledudule

pre 10 godina

volim te covece,uvek dajes sve od sebe i kad ti ne ide i kad si totalno u igri.zao mi je zbog tcojih suza,ali idemo dalje.sta da se radi

Opticus

pre 10 godina

Ja se iskreno nadam da cemo se domoci EL preko kvalifikacija mada znam da mnoge ekipe na to racunaju. Zna li ko da pojasni po kom principu se igra ? Dal je turnir u jednom gradu ili se igra kuci i u gostima i koliko ekipa ucestvuje ? Hvala .

Goran

pre 10 godina

Blazic je u pravu. Na igracima je da poprave utisak i pokazu da je poraz od Cibone bio samo los dan. Ekipa je kadra da osvoji titulu i izbori plasman u EL kroz kvalifikacije. Ako smo mogli do 1/2 finala Evrokupa, mozemo i u te tri utakmice kvalifikacija izboriti ucesce u najelitnijem takmicenju.

Kinsey bezanija

pre 10 godina

Sinoc mi je bilo mnogo tesko ali sam ubedjen da uzimamo kvalifikacije, trebamo 3 tima da izbacimo i idemo u EL . Verujem da ce kod nas da se igra kval. turnir, onda nam niko nista ne moze

kk sleddeca sezona

pre 10 godina

Sinoc na 25 sekundi do kraja ravis najguplji faul u istoriji ABA lige, a posle samo minut places i jecas. Kakvo slihtanje navijacima to je strasno

Zuki

pre 10 godina

Bolje im je da gledaju kako da se plasiraju u ABA ligu sledece sezone jer po onome sto su sinoc pokazali ne pise im se dobro. Slab mentalitet prati ovu ekipu i nisam siguran da ce brzo ustati posle sinocnog klasicnog nokauta. Prvo ce od nas da izgube u sredu a onda ce im se moral srozati jos nize. Ne veruju ni u sebe ni u trenera a ni u navijace. A neki veliki kosarkaski kvalitet nemaju. Do kraja sezone ide soliranje amerikanaca i slovenca uz klimavu odbranu. Tezak su udarac dobili kad su se najmanje nadali i gde su se najmanje nadali. Vestacki spojevi pucaju kad je najteze.

opskurno

pre 10 godina

Ovo je pobednički duh! Nema predaje, idemo da konačno osvojimo tu domaću ligu i da sa njom u dobrom raspoloženju uđemo u kvalifikacije. Prošle godine je kvalifikacije dobio Ritas, a tu ekipu smo tukli tri puta u toku sezone. Očigledno je moguće, samo da igrači veruju u sebe!

opskurno

pre 10 godina

Ovo je pobednički duh! Nema predaje, idemo da konačno osvojimo tu domaću ligu i da sa njom u dobrom raspoloženju uđemo u kvalifikacije. Prošle godine je kvalifikacije dobio Ritas, a tu ekipu smo tukli tri puta u toku sezone. Očigledno je moguće, samo da igrači veruju u sebe!

ja

pre 10 godina

Blazicu je poraz tesko pao, zato sto ocigledno covek hoce da igra evroligu, gde moze da napreduje, a hteo je da ostane u Zvezdi telekom. Ovako je sad teskaodluka pred njim, ili otici u neki evroligaski tim, ili ostati i rizikovati sa kvalifikacijama...

G

pre 10 godina

Ne odricemo se ni mi tebe do kraja karijere, po svaku cenu.

Za razliku od ostalih malokrivnih igraca, pokazujes kako se igra i koja je pocetna tacka sporta.

Borba od prvog do poslednjeg minuta! Nema povlacenja, nema predaje!

PartizanSaTošinogBunara

pre 10 godina

Jaka Blažič jedini igrač u našem timu koji je sinoć ostavio suze i znoj na terenu. Hvala majstore na svemu, nadajmo se najboljem...

Kiko

pre 10 godina

Da sam na mestu nekih igraca bilo bi me sramota da dam izjavu u krugu porodice a ne ovako.... ako mozete samo Blaziceve izjave izdvojiti u posebnu vest.

parmalat

pre 10 godina

najbolji pojedinac ekipe ali izjava nije realna,tim je pravljen za Evroligu i plasman u istu kroz Aba ligu,niste uspeli i pola tima ce otici na kraju sezone ,posebno igraci sa jacim ugovorima a timovi u kvalifikacijama su mnogo jaci i sanse su minimalne ...

novosadjanin

pre 10 godina

Svi su brzo zaboravili koliko ste ginuli tokom cele sezone i vec poceli da vas pljuju! Ja i dalje verujem u ove momke,samo hrabro do kraja sezone,nista nije jos gotovo! Prave Delije su uvek uz vas!!!

PartizanSaTošinogBunara

pre 10 godina

Jaka Blažič jedini igrač u našem timu koji je sinoć ostavio suze i znoj na terenu. Hvala majstore na svemu, nadajmo se najboljem...

Jakin kozmetičar

pre 10 godina

Jaka Blažič je ustvari plakao jer je na kraju utakmice ustvari shvatio da je potpisao trogodišnji ugovor sa KK Sledeća Sezona! Proverena Informacija!

ja

pre 10 godina

Blazicu je poraz tesko pao, zato sto ocigledno covek hoce da igra evroligu, gde moze da napreduje, a hteo je da ostane u Zvezdi telekom. Ovako je sad teskaodluka pred njim, ili otici u neki evroligaski tim, ili ostati i rizikovati sa kvalifikacijama...

Stara škola

pre 10 godina

Blažiču,osvojio si me tvojim odnosom prema Našem klubu. Tvoje Emocije su više od svega! Bodriću Te sa svojom Zvezdaškom porodicom, cele tvoje sportske karijere i dalje! Čuvaj se i SVE NAJLEPŠE U ŽIVOTU I KARIJERI!

fancy

pre 10 godina

Momci glavu gore, idemo dalje sta da se radi nije smak sveta, al trebali ste da ih prebijete upravo zbog vaznosti meca a ne samo u zadnjoj cetvrtini...po meni trener je kriv na pripremi utakmice, psiholoskoj, ne treba da branisckvalifikacije u EL nego da je osvojis, jos jace i hrabrije da igras! Videli smo da mozete! Svi su videli! A ''Delije'' neka se pokriju usima serem im se u bojkot i crvena slova i uskrse, nek idu sad na crnokosu pa nek pevaju! Ne znaju ni da nabroje petorku! Vole EL a bojkot ABA e pa ne moze to tako batice!

kk sleddeca sezona

pre 10 godina

Sinoc na 25 sekundi do kraja ravis najguplji faul u istoriji ABA lige, a posle samo minut places i jecas. Kakvo slihtanje navijacima to je strasno

droyk

pre 10 godina

Plakaćeš ti opet malena, sad početkom leta, pa opet na jesen na kraju kvalifikacija, pa opet na proleće i tako u nedogled, osim ako ne promeniš klub ;)

pedja

pre 10 godina

Da., ali se euroleague odrekla vas sinocnim porazom... Koliko god da ja volim zvezdu ipak su šanse za igranje iste na minimumu... Zao mi Jake I bobija... Svi ostali su podbacili kad je bilo najvažnije... Katic I Nelson se odseku kad je meč bitan...

REP.SRPSKA

pre 10 godina

Ispred stadiona Visente Kalderon ili ti ga Aletiko Madrida,stoji bista Radomira Antića.Tako isto treba ovom ljudini na Malom Kalemegdanu postaviti istu.ja za svojih 38 godina i preko 30 godina navijanja za Zvezdu u svim sportovima nisam vidio igrača koji toliko daje sebe za Zvezdu.mnogi su volili i vole Zvezdu ali čini mi se da niko još nije pokazao tolike emocije.sinoćnje suze su rekle više nego bilo koje djelo.pa on kao da se rodio na Marakani.ziv i zdrav ti nama Jaka bio i zelim ti da nikad ne odeš iz Zvezde.hvala ti majstore.

Delije Knin

pre 10 godina

Pametnije je da ćutite i pokrijete se ušima.. Dva igrača niste mogli da pobedite.. A i ne čudi me pored onakvog stručnjaka na klupi..
Napad nemate.. Osim na silu.. A trojke što neki šutiraju..to se odbija od koša, kao da nikada loptu u rukama nisu držali..a ne trenirali..

novosadjanin

pre 10 godina

Svi su brzo zaboravili koliko ste ginuli tokom cele sezone i vec poceli da vas pljuju! Ja i dalje verujem u ove momke,samo hrabro do kraja sezone,nista nije jos gotovo! Prave Delije su uvek uz vas!!!

Ovo se zove optimizam

pre 10 godina

''Blažič: Ne odričemo se Evrolige''

Samo pobednik kvalifikacija između 16 ekipa ide u Evroligu... A učestvuju Spanci i Rusi sa po dve ekipe, pa Italijani, Litvanci, Grci... A ekipa sa najmanjim budžetom od desetak miliona evra... A moraš biti prvi na kvalifikacijama...

BVK

pre 10 godina

Nije mi jasno kako se ova sezona moze trijumfalno zavrsiti kada je sinoc ova sezona za Zvezdu definitivno zavrsena i to debaklom? Ostali smo bez Evrolige i ostali smo bez jedinog vrednog trofeja pored Evrokupa koji smo mogli da osvojimo. Titula u domacem sampionatu je odavno obezvrednjena tako da Partizan tamo komotno moze da izadje sa rezervnom postavom isto kao i u Kupu. Sve ste prkockali u utakmici protiv daleko slabije ekipe, upropastili ste celu sezonu i sad vise nema sta da se vadite. Radonjicu momentalno otkaz, a i vise od pola igraca takodje treba da leti iz kluba. Ko ste i sta ste videli smo sinoc, za mene vise ne postojite. Navijacu da nas svi napune u domacem prvetnstvu do kraja ne bi li se napravila cistka u klubu.

whynot

pre 10 godina

S obzirom da smo šampioni pripremnog perioda, a kvalifikacije se igraju u tom periodu, možda se desi da se dogegamo do finala kvalikacija. A onda naravno sledi čuveni čouk, već viđen toliko puta u najbitnijim utakmicama sezone. Koliki smo bili favoriti protiv Cibone toliki smo autsajderi u kvalifikacijama. Ali dobro, nada umire poslednja.

CR7 animal

pre 10 godina

Suve činjenice: u meču odluke
ekipa ima katastrofalnih 32-2
za tri poena i čak 11
promašenih slobodnih
bacanja (37-26); tri četvrtine
izgleda prestravljeno,
uplašeno, zbunjeno i
izgubljeno; i pored te užasne
igre dobije poklon od rivala i
priliku da u svom gradu, pred
svojom publikom uđe u
istoriju... Pa i to nije
iskoristila... Onda možemo
doći do samo jedne, gorke
istine - ovaj tim Crvene zvezde
nije šampionskog kova! Niti
ima trenera koji može da
klupske ciljeve pretoči u
rezultate. Jer ekipa je gotovo
sve važnije utakmice izgubila.

Ranko

pre 10 godina

Ko bar malo prati NBA zna da se u plej ofu i regularnom delu sezone sezone igraju dve razlicite kosarke.To vazi i u Evroligi,pa je Obradovic harao u grupnom delu takmicenja,a kada se suzio broj timova i zaostrila konkurencija nije prosao dalje.Paravi timovi igraju kada treba,a B produkcija place nad sistemom takmicenja i samoubedjuje se da su sve zasluzili ali eto zlehuda sudbina nije dozvolila.To nije put koji vodi ka uspehu.Cuti,radi,postuj druge i doci ce.To ocigledno ne ide uz dres Blazica.

zvezdas

pre 10 godina

Sada se postavlja pitanje da li ce klub zeleti(moci) da u novu sezonu opet ulazi sa velikim novcanim sredstvima ili ce posle ove katastrofe odluciti da se zahvali pojedincima sa najvise cifara u ugovoru.
Ukoliko nadju novac i krenu u napad na EL kroz kvalifikacije onda nije iskljuceno da se Zvezda opet nadje u eliti.
Ali ako se Uprava kluba odluci na smanjenje troskova i sansu pruzi Mitrovicu,Rebicu,Tejicu..onda Zvezdine sanse za plasman u EL ce biti svedene u domen teorije.
Nisu igraci Zvezde sinoc izgubili samo Evroligu vec su ocajnom partijom doveli i buducnost kluba u pitanje.Velika je razlika kada sponzoru kazes da si Evroligas i kada mu kazes da ti elita zavisi od kvalifikacija(koje nisu naivne).
Ja se nadam i verujem da ce Zvezda pre svega zbog milionske armije navijaca i brenda koji nosi njeno ime uspeti da se docepa elite ali mnogo toga ce zavisiti od zelja i mogucnoti uprave kluba koja ce morati da izabere izmedju dva puta,nova velika ulaganja ili podmladjivanje ekipe.

parmalat

pre 10 godina

najbolji pojedinac ekipe ali izjava nije realna,tim je pravljen za Evroligu i plasman u istu kroz Aba ligu,niste uspeli i pola tima ce otici na kraju sezone ,posebno igraci sa jacim ugovorima a timovi u kvalifikacijama su mnogo jaci i sanse su minimalne ...

Nemanja

pre 10 godina

Da....bas ce te da prodjete Uniks ili neku drugu Rusku ekipu na gostujucem terenu a niste mogli Cibonu u Areni...ali dobro...i ja se nadam da ce biti tako...

aleksa

pre 10 godina

Dobor, potcenili su Cibonu koja uistinu ima krš od tima. Nema veze, to se dešava i većima od Zvezde.
Ne treba lomiti preko kolena. Apriori optuživati trenera Radonjića i neke od igrača. Neke velike pobede u ovoj sezoni su zasluga upravo Radonjića. Što se mene tiče uradio je ove godine fenomenalan posao.
Zvezda je posle utakmice sa Uniksom evidentno pala u formi. Stigao ih je umor i psihički i fizički. Nažalost, desilo se u najgorem trenutku.
Zvezda će pokazati da je veliki klub ako u ovom momentu stane jasno i nedvosmisleno iza Radonjića i ekipe.
Sada kao nikada je potrebna podrška klubu i ekipi.

ultrabgd1

pre 10 godina

Glavu gore Zvezdasi, bilo je igorih trenutaka... Za razliku od drzavnog projekta bivseg rezima, mi nismo bili ni miljenice srece ni miljenici rezima..... Idemo dalje, vizija postoji i to je vaznije od Evrolige.... Bili smo bez Evrolige vise od 10 godina...pa smo opet ove sezone imali neke sjajne trenutke i velike pobede ! Bice ih jos mnogo, ma koliko sada to izgledalo daleko, ali bice ih jos mnogo !

Mare

pre 10 godina

ako se budes lepo isplakao ovimiz EL, mozda vas i puste da je igrate. U svakom slucaju, moci ces da gledas EL u BG-u, nemoj se brinuti da ces biti uskracen za takav uzitak!

pokusavam ostati normalan

pre 10 godina

radonjic je iskljucivi krivac.jos jedan poraz ove sezone ide njemu na dusu.najbanalnije receno - ne mozes dati ferari u ruke vozacu koji je naucen na stojadin.

Ljubinko

pre 10 godina

Banvit (26-1 skor u Turskoj), Uniks (velik budzet, 3 poraza u 40+ meceva), Valencija (21-3 skor u Spaniji) itd itd ovo su neki od timova koji ce verovatno igrati kvalifikacije sledece sezone, mislim da ne treba previse da se nadamo..

pivljanin

pre 10 godina

Glavu gore Zvezdasi, bilo je igorih trenutaka...
(ultrabgd1, 25. april 2014 19:25)

U poslednjih 20 godina nije bilo goreg trenutka od jučerašnjeg poraza. Katastrofa..

duledudule

pre 10 godina

volim te covece,uvek dajes sve od sebe i kad ti ne ide i kad si totalno u igri.zao mi je zbog tcojih suza,ali idemo dalje.sta da se radi

santa justa

pre 10 godina

Ove godine je Ritas usao kroz kvalifikacije a ucestvovali su jos Himki, Banvit, Vareze, Riga, Ostende, Oldenburg is Nimburk. Znaci 2 solidna tima.

G

pre 10 godina

Ne odricemo se ni mi tebe do kraja karijere, po svaku cenu.

Za razliku od ostalih malokrivnih igraca, pokazujes kako se igra i koja je pocetna tacka sporta.

Borba od prvog do poslednjeg minuta! Nema povlacenja, nema predaje!

Prvo Zvezda,pa sada ovo...

pre 10 godina

Jaka Blažič je ustvari plakao jer je na kraju utakmice ustvari shvatio da je potpisao trogodišnji ugovor sa KK Sledeća Sezona! Proverena Informacija! (Jakin kozmetičar, 25. april 2014 16:22)Hahahaha kakva fora bolja od nacionalnog blaga i itakmica za preživljavanje hahahaha

sasa

pre 10 godina

Evo realno, navijač sam Zvezde od rođenja pa do groba, od svoje sedme godine idem na sve utakmice, još od 84-te, tad smo i bili nešto u košarci, iako je Cibona zbog Družena bila sinonim, Jugoplastika kasnije zbog Kukoča, sve se kasnije ugasilo i pokušavamo veštačkim putem da budemo institucija iako to u basketu nismo, u fudbalu smo bili svemir, sad smo i tu blizu nekog anonimusa, zao mi je ali pogledajmo istini u oči, naravno da svi mi koji volimo samo boje dve bi želeli drugačije, ali ne zavisi od nas, sinoć je možda prvi put zavisilo, ali delije su me razočarale, kao i igrači, pozdrav i staroj gardi grobara nekog lepšeg vremena, 1977...

aca

pre 10 godina

Do tad ko živ ko mrtav. Pitanje je sa kavim rosterom i sa kakvom formom će Zvezda uci u te kvalifikacije. Mogla bi recimo da organizuje taj kvalifikacioni turnir, mislim da to sigurno kosta kao plata jednog dobrog stranca,pa da kao ove sezone Ritas uspe da se plasira. Dodatni troškovi će biti ti što će morati da se angažuju dobri stranci rano, onda kad su najskuplji, da bi imali vremena da se uigraju. Plus još najmanje jedna plata više nego inače. Trener mora da se promeni, da se dovede neko ko zna kako da spremi ekipu za prolaz, a i to će koštati. Dakle prolaz u EL kroz kvalifikacije iziskuje ozbiljnije troškove,po Covicevoj računici neplanirane. Pritom uvek može da se desi nešto kao ono sinoć, što je kod Zvezde više pravilo a manje izuzetak, pa da sve propadne.
Sve najbolje u tim kvalifikacijama, ali nešto nisam ubedjen da su šanse velike.

Aleksa

pre 10 godina

Lako je pametovati nakon poraza, međutim ipak ću ponoviti komentar zbog kojeg sam dobijao gomilu minusa ranije - Marko Simonović nije materijal za igrača Zvezde, a ponajmanje je materijal za kapitena. Možda se radi o korektnom momku, ali on dečko ne postoji na terenu u bitnim utakmicama. Dalje, on je navodno neki šuter, ja goreg šutera u životu nisam video. Građenje pozicije, bežanje čuvaru, kvalitetan pik&rol, korak unazad pri izbačaju, sve je to kod njega apstraktan pojam. Ja stvarno ne znam šta on radi na treningu, ali priprema šuta i sama tehnika mu je blagi očaj. Neka pogleda malo Belinelija, Štefa Karija, Lava, Lilarda i kompaniju, uopšte ne kažem da mora da ubada kao oni, ali ima jako lepe primere kako treba igrač da se otvori ili da izgradi sebi poziciju.

mare

pre 10 godina

O kakvom pritisku pricate g. Simonovicu?! Cemu pritisak? Ako ste od nekoga bolji vi to lepo i dokazite na terenu. A ne najvazniju utakmicu u prvenstvu odigrate najlosije. Toe osobina slabih. Videcemo Vas u mecevima za titulu. Verovatno cete i tada biti pod pritiskom jer niste nista osvojili od planiranog i onda opet nista. Bruka!

kazo

pre 10 godina

Svaka čast Jaki na odigranom meču i jedini je igrač koji je imao petlju stisnuti kada ne ide i preuzeti odgovornost. Vidi se da je igrač za velike mečeve. Mišljenja sam da je jedini i pravi krivac za poraz Zvezde trener Radonjić, izveo je ekipu na teren potpuno psihički nepripremljenu za ovakav meč. On kao trener umjesto da smiruje igrače kada nije krenulo kako treba, odma na početku da sasječe dok se nisu rezultatski gosti odvojili...on se hvata za glavu i ne vjeruje sta njegovi igrači rade na terenu...pa jesi ti trener ili sta si..navijač?! Čovjek jednostavno nije imao drugi plan za utakmicu i to je za nevjericu. I sa onakvom igrom katastrofalnom Cibona mu se sama nudila na kraju i mogao je dobiti meč (nezasluženo), simonović mu pravi dva ekstra glupa faula, amaterska i uzima dva suta za tri poena.... strašno! Hvala

Kinsey bezanija

pre 10 godina

hahaha pa proci kroz kvalifikacije je skoro ne moguce jeste avesniuopste kakva imena igraju kvalofikacije.
(Жељко, 25. april 2014 17:11)
hahaha kako si nepismen, aahaha ...

Zuki

pre 10 godina

Bolje im je da gledaju kako da se plasiraju u ABA ligu sledece sezone jer po onome sto su sinoc pokazali ne pise im se dobro. Slab mentalitet prati ovu ekipu i nisam siguran da ce brzo ustati posle sinocnog klasicnog nokauta. Prvo ce od nas da izgube u sredu a onda ce im se moral srozati jos nize. Ne veruju ni u sebe ni u trenera a ni u navijace. A neki veliki kosarkaski kvalitet nemaju. Do kraja sezone ide soliranje amerikanaca i slovenca uz klimavu odbranu. Tezak su udarac dobili kad su se najmanje nadali i gde su se najmanje nadali. Vestacki spojevi pucaju kad je najteze.

Kiko

pre 10 godina

Da sam na mestu nekih igraca bilo bi me sramota da dam izjavu u krugu porodice a ne ovako.... ako mozete samo Blaziceve izjave izdvojiti u posebnu vest.

dus dibidus

pre 10 godina

Узмите титулу у домаћој лиги па ће ми бар мало ублажити бол, али је очигледно да Звезда и кошарка не иду заједно.
Идуће године Јака капитен и укључивање мало више младих играча у минутажу никаква корист од лимитираних матораца

oOo

pre 10 godina

Jak je Jaka mnogo jak...odlican lik I drago mi je da ce biti sa nama jos 2godine...
Sl.sezone good bye Rasko silovatelj, Admiral bad attitude man, Radenovic pogubljeni I jos po neko...naravno Radonjica poslati na kaljenje u CG.da ipece zanat.

Miki

pre 10 godina

Kupio me je još u Izraelu protiv Makabija kada je jedini imao petlju da udje u reket i da koš,a onda ga je naš stučnjak izveo iz igre kao mnogo puta tokom ove sezone i zaboravio.Jaka budi još jači.Vredno treniraj i bori se.Neko odozgo vidi sve i deli svakom po zasluzi.

Жељко

pre 10 godina

Nema EL nema ni tima ne zanosite se da ce zvezda ostati ista ili jaca ,posto nema EL boce rasprodaja pa ce opet neki pioniri da igraju.

e

pre 10 godina

Ja prosto ne verujem da onaj sto mu ni ime vise spominjati necu iako sam ga mnogo puta u ovoj sezoni negativno jos uvek sedi na nasoj klupi, mozda i najgori trener u istoriji kluba

slobinator

pre 10 godina

niko međutim ne pomišlja na jedan realan scenario.cibona koja je u velikim finansijskim problemima za dobru naknadu se odriče učešća u evro-ligi i upražnjeno mesto dobija zvezda!

Banja Luka

pre 10 godina

Sa Radonjićem,Lazićem,Radenovićem i Simonovićem nema teorije.
(navijač, 25. april 2014 17:29)

Tako je. Zamjeniti ove likove i idemo dalje. Materijala ima. Glavu gore Zvezdo.

ReusMarko

pre 10 godina

U najboljem slucaju ostace nam ovaj isti tim, a o eventualnim pojacanjima ne treba ni mastati nije dovedena neka ljudska trojka onda kada nam je to najvise trebalo i to za nekih 100 do 150'000 evrica zbog cega nam je sada zagarantovan finansijski gubitak za sledecu sezonu najmanje minimum od 1'000'000 do 1'500'000 evra zato nas narod i kaze da "skrzav vise placa" jer do svega ovoga ne bi ni doslo da smo sinoc imali nekog pouzdanog igraca u sutu za tri poena kao sto je na primer u prosloj sezoni to bio Igor Rakocevic koji je onako brutalno oteran iz kluba!

fv-sweden

pre 10 godina

a wildcard za EL 14/15? ne vjerujem da ce Budiveljnik opet dobit wc zbog krize u Ukr. Sigurno ima EL i Bartomeu neki alibi da ne pokloni wc Zvezdi ali mora se pokusat.

acabMatori

pre 10 godina

Kad sam video da ovaj covek place zbog Zvezda i ja sam poceo da placem. Pa on vise voli Zvezdu od nasih igraca. Svaka cast Jaka! Kvalifikacije ce se odrzati u Areni ili pioniru 100 % i Zvezda ce otici tamo ali ce biti u poslednjem sesiru :/ Napred Zvezda!

Kokolo

pre 10 godina

Kako sad ne valaju Admiral,Djenka,Bobi i ostali polovnjaci? Pa to su vasi heroji...hehe...sto im ne tepate? Kakav ste vi cirkus. Jaka?! Omg.
(Blaf, 25. april 2014 16:28)


Brate, znamo da nas pratite i da znate nadimke nasih igraca al bolje idite navijate za vas klub danas u arenu i sutra na lavor, trebace vam. Sutra ce Milijas i kompanija da igraju fudbal za razliku od ovih vasih nesretnika.

Opticus

pre 10 godina

Ja se iskreno nadam da cemo se domoci EL preko kvalifikacija mada znam da mnoge ekipe na to racunaju. Zna li ko da pojasni po kom principu se igra ? Dal je turnir u jednom gradu ili se igra kuci i u gostima i koliko ekipa ucestvuje ? Hvala .

Qwerty

pre 10 godina

niko međutim ne pomišlja na jedan realan scenario.cibona koja je u velikim finansijskim problemima za dobru naknadu se odriče učešća u evro-ligi i upražnjeno mesto dobija zvezda!
(slobinator, 25. april 2014 18:39)
Hahahaha!

Radonja odlazi

pre 10 godina

Šta nije izgubljena EL ma da neće oni sa ovakim metalitetom i kukavičlukom i trenerom neznalicom,što je na jednu loptu protiv mege pred svojim navijačima na jedvite jade kup osvojio,e da neće sa takvim adutima da izbore kvalifikacije u nokaut fazi kvalifikacija za EL,pa i tu će kad bude najpotrebnije u finalu protiv neke karsijake ili ostendea kad budu favoriti pokazati isti ovakav kukavički mentalitet sa trenerom neznalicom.Doduše ako se trener promjeni imamo se čemu nadati,jer kad je mogao Ritas da izbori EL preko kvalifikacija zasigurno da možemo i mi,ali ne sa Radonjom.

srele

pre 10 godina

kvalifikacije su težak put trnja, ajde da se nadamo, ja samo znam da posle onog sinoć ne kupujem sezonsku za sledeću sezonu ne mogu više da čekam na neki jači trofej,gledaću vas ali ne toliko često

Majki

pre 10 godina

Svaka vama čast momci. Cele sezone ste mi priustili toliko radosti i u pobedama i u porazima na par lopti. Samo treba da nastavite da igrate kako umete kao da se ovaj mec nije dogodio.Najgore sto sad moze da se uradio je da se pljuje po ovoj ekipi i treneru. S verom u Boga.

opskurno

pre 10 godina

Ovo je pobednički duh! Nema predaje, idemo da konačno osvojimo tu domaću ligu i da sa njom u dobrom raspoloženju uđemo u kvalifikacije. Prošle godine je kvalifikacije dobio Ritas, a tu ekipu smo tukli tri puta u toku sezone. Očigledno je moguće, samo da igrači veruju u sebe!

h

pre 10 godina

Hvala kapitenu za sve partije ove sezone, ubedljivo najbolji igrac zvezde. A ovaj Blazic bolje da se sakrije negde jer kad su najbitnije utakmice njega nema nigde!

Valjevo ceka titulu

pre 10 godina

Ljudi recite nesto o tim kvalifikacijama za EL, kad i gde se igra zna li se to? Mozemo li mi da budemo domacini toga? Ja sam jos u soku od juce, nisam mogao da spavam sinoc katastrofa. Mora se ovo zaboraviti sto pre jer nas u sredu ceka derbi!!!

slobinator

pre 10 godina

to je duh!pravo da kažem meni ništa ne bi značilo da je zvezda sinoć pobedila,a da grobari opet budu šampioni srbije.ovako svom silom juriš na titulu prvaka,a onda kvalitetnog trenera na klupu i adekvatna pojačanja pa napad na evro-ligu.ne verujem da će tamo u kvalifikacijama biti baš neki bauci.tek sad se vidi kolika je šteta što je zvezda ispustila 11 razlike protiv uniksa jer bi već za koji dan imala priliku da osvoji evro-kup i plasira se u evro-ligu.ali nema predaje.ko zna zašto je ovaj poraz od sinoć dobar.

Sav se izobliči kad da koš

pre 10 godina

(pera, 25. april 2014 16:34)

I ja ga tako doživljavam. Svaka čast na posvećenosti klubu i borbenosti, ali retko iritantan lik.

boris czv

pre 10 godina

Terate Radonjica???
Pa dobro bre majku mu, ko nas odvede u polufinale EK i do 22 pobede u ligi?
(Nikola, 25. april 2014 21:11)

Ovaj tim je pravljen za Top 16 EL a Radonjić je od njega napravio drugorazredni klub i mora da ode!

Kinsey bezanija

pre 10 godina

Sinoc mi je bilo mnogo tesko ali sam ubedjen da uzimamo kvalifikacije, trebamo 3 tima da izbacimo i idemo u EL . Verujem da ce kod nas da se igra kval. turnir, onda nam niko nista ne moze

Goran

pre 10 godina

Blazic je u pravu. Na igracima je da poprave utisak i pokazu da je poraz od Cibone bio samo los dan. Ekipa je kadra da osvoji titulu i izbori plasman u EL kroz kvalifikacije. Ako smo mogli do 1/2 finala Evrokupa, mozemo i u te tri utakmice kvalifikacija izboriti ucesce u najelitnijem takmicenju.

sever

pre 10 godina

1. Dovesti Maljkovica za trenera 2. Pojacanja; Saric, Nurkic, Bogdanovic, Teodosic, Kalinic i jos jedan centar. 3. Prodati Dragicevica, Radenovica, Lazica, Katica i Nelsona.

Raša

pre 10 godina

I ja mislim da nije izgubljen ali je neophodno da najozbiljnije pristupite svakom protivniku pa onda i uspeh neće izostati. Vi nema koga da se plašite već samo jedno treba: DA MAKSIMALNO IGRATE!

opskurno

pre 10 godina

Ovo je pobednički duh! Nema predaje, idemo da konačno osvojimo tu domaću ligu i da sa njom u dobrom raspoloženju uđemo u kvalifikacije. Prošle godine je kvalifikacije dobio Ritas, a tu ekipu smo tukli tri puta u toku sezone. Očigledno je moguće, samo da igrači veruju u sebe!

Tom

pre 10 godina

Ne znam za ovu godinu ko ce sve u kvalifikacije ali u odnosu na ekipe koje su prosle godine igrale mislim da bi imali ok sanse za prolaz, naravno ako ne ponovimo igru od juce

http://www.euroleague.net/competition/format

Vox

pre 10 godina

Da li Djenka i dalje snima film? Hocemo li i sledece sezone da osvojimo sve kao i ove? Hocemo li i sledece godine da poletimo kao i svake prethodne zadnjih nekoliko godina?

Ivan

pre 10 godina

Da prodjemo kvalifikacije? Koga bre zavaravate, pa lakse je uci u 1/4finale nego te kvalifikacije proci.
Sad ste pametni a sinoc vas nigde nije bilo. Za evroligu treba bolji trener ali i bolji igraci.

Ja

pre 10 godina

Konacno nesto pametno od njih posle poraza. Mi, navijaci, zelimo domaci trofej! Tome se posvetite. Evroliga kroz kvalifikacije ako moze, ako ne moze onda osvajanje Evrokupa.

Jakin kozmetičar

pre 10 godina

Jaka Blažič je ustvari plakao jer je na kraju utakmice ustvari shvatio da je potpisao trogodišnji ugovor sa KK Sledeća Sezona! Proverena Informacija!

kk sleddeca sezona

pre 10 godina

Sinoc na 25 sekundi do kraja ravis najguplji faul u istoriji ABA lige, a posle samo minut places i jecas. Kakvo slihtanje navijacima to je strasno

h

pre 10 godina

Hvala kapitenu za sve partije ove sezone, ubedljivo najbolji igrac zvezde. A ovaj Blazic bolje da se sakrije negde jer kad su najbitnije utakmice njega nema nigde!

droyk

pre 10 godina

Plakaćeš ti opet malena, sad početkom leta, pa opet na jesen na kraju kvalifikacija, pa opet na proleće i tako u nedogled, osim ako ne promeniš klub ;)

sever

pre 10 godina

1. Dovesti Maljkovica za trenera 2. Pojacanja; Saric, Nurkic, Bogdanovic, Teodosic, Kalinic i jos jedan centar. 3. Prodati Dragicevica, Radenovica, Lazica, Katica i Nelsona.

PartizanSaTošinogBunara

pre 10 godina

Jaka Blažič jedini igrač u našem timu koji je sinoć ostavio suze i znoj na terenu. Hvala majstore na svemu, nadajmo se najboljem...

Kinsey bezanija

pre 10 godina

Sinoc mi je bilo mnogo tesko ali sam ubedjen da uzimamo kvalifikacije, trebamo 3 tima da izbacimo i idemo u EL . Verujem da ce kod nas da se igra kval. turnir, onda nam niko nista ne moze

novosadjanin

pre 10 godina

Svi su brzo zaboravili koliko ste ginuli tokom cele sezone i vec poceli da vas pljuju! Ja i dalje verujem u ove momke,samo hrabro do kraja sezone,nista nije jos gotovo! Prave Delije su uvek uz vas!!!

ja

pre 10 godina

Blazicu je poraz tesko pao, zato sto ocigledno covek hoce da igra evroligu, gde moze da napreduje, a hteo je da ostane u Zvezdi telekom. Ovako je sad teskaodluka pred njim, ili otici u neki evroligaski tim, ili ostati i rizikovati sa kvalifikacijama...

Kokolo

pre 10 godina

Kako sad ne valaju Admiral,Djenka,Bobi i ostali polovnjaci? Pa to su vasi heroji...hehe...sto im ne tepate? Kakav ste vi cirkus. Jaka?! Omg.
(Blaf, 25. april 2014 16:28)


Brate, znamo da nas pratite i da znate nadimke nasih igraca al bolje idite navijate za vas klub danas u arenu i sutra na lavor, trebace vam. Sutra ce Milijas i kompanija da igraju fudbal za razliku od ovih vasih nesretnika.

BVK

pre 10 godina

Nije mi jasno kako se ova sezona moze trijumfalno zavrsiti kada je sinoc ova sezona za Zvezdu definitivno zavrsena i to debaklom? Ostali smo bez Evrolige i ostali smo bez jedinog vrednog trofeja pored Evrokupa koji smo mogli da osvojimo. Titula u domacem sampionatu je odavno obezvrednjena tako da Partizan tamo komotno moze da izadje sa rezervnom postavom isto kao i u Kupu. Sve ste prkockali u utakmici protiv daleko slabije ekipe, upropastili ste celu sezonu i sad vise nema sta da se vadite. Radonjicu momentalno otkaz, a i vise od pola igraca takodje treba da leti iz kluba. Ko ste i sta ste videli smo sinoc, za mene vise ne postojite. Navijacu da nas svi napune u domacem prvetnstvu do kraja ne bi li se napravila cistka u klubu.

e

pre 10 godina

Ja prosto ne verujem da onaj sto mu ni ime vise spominjati necu iako sam ga mnogo puta u ovoj sezoni negativno jos uvek sedi na nasoj klupi, mozda i najgori trener u istoriji kluba

Stara škola

pre 10 godina

Blažiču,osvojio si me tvojim odnosom prema Našem klubu. Tvoje Emocije su više od svega! Bodriću Te sa svojom Zvezdaškom porodicom, cele tvoje sportske karijere i dalje! Čuvaj se i SVE NAJLEPŠE U ŽIVOTU I KARIJERI!

Sav se izobliči kad da koš

pre 10 godina

(pera, 25. april 2014 16:34)

I ja ga tako doživljavam. Svaka čast na posvećenosti klubu i borbenosti, ali retko iritantan lik.

Prvo Zvezda,pa sada ovo...

pre 10 godina

Jaka Blažič je ustvari plakao jer je na kraju utakmice ustvari shvatio da je potpisao trogodišnji ugovor sa KK Sledeća Sezona! Proverena Informacija! (Jakin kozmetičar, 25. april 2014 16:22)Hahahaha kakva fora bolja od nacionalnog blaga i itakmica za preživljavanje hahahaha

slobinator

pre 10 godina

to je duh!pravo da kažem meni ništa ne bi značilo da je zvezda sinoć pobedila,a da grobari opet budu šampioni srbije.ovako svom silom juriš na titulu prvaka,a onda kvalitetnog trenera na klupu i adekvatna pojačanja pa napad na evro-ligu.ne verujem da će tamo u kvalifikacijama biti baš neki bauci.tek sad se vidi kolika je šteta što je zvezda ispustila 11 razlike protiv uniksa jer bi već za koji dan imala priliku da osvoji evro-kup i plasira se u evro-ligu.ali nema predaje.ko zna zašto je ovaj poraz od sinoć dobar.

Vox

pre 10 godina

Da li Djenka i dalje snima film? Hocemo li i sledece sezone da osvojimo sve kao i ove? Hocemo li i sledece godine da poletimo kao i svake prethodne zadnjih nekoliko godina?

Mare

pre 10 godina

ako se budes lepo isplakao ovimiz EL, mozda vas i puste da je igrate. U svakom slucaju, moci ces da gledas EL u BG-u, nemoj se brinuti da ces biti uskracen za takav uzitak!

opskurno

pre 10 godina

Ovo je pobednički duh! Nema predaje, idemo da konačno osvojimo tu domaću ligu i da sa njom u dobrom raspoloženju uđemo u kvalifikacije. Prošle godine je kvalifikacije dobio Ritas, a tu ekipu smo tukli tri puta u toku sezone. Očigledno je moguće, samo da igrači veruju u sebe!

zvezdas

pre 10 godina

Sada se postavlja pitanje da li ce klub zeleti(moci) da u novu sezonu opet ulazi sa velikim novcanim sredstvima ili ce posle ove katastrofe odluciti da se zahvali pojedincima sa najvise cifara u ugovoru.
Ukoliko nadju novac i krenu u napad na EL kroz kvalifikacije onda nije iskljuceno da se Zvezda opet nadje u eliti.
Ali ako se Uprava kluba odluci na smanjenje troskova i sansu pruzi Mitrovicu,Rebicu,Tejicu..onda Zvezdine sanse za plasman u EL ce biti svedene u domen teorije.
Nisu igraci Zvezde sinoc izgubili samo Evroligu vec su ocajnom partijom doveli i buducnost kluba u pitanje.Velika je razlika kada sponzoru kazes da si Evroligas i kada mu kazes da ti elita zavisi od kvalifikacija(koje nisu naivne).
Ja se nadam i verujem da ce Zvezda pre svega zbog milionske armije navijaca i brenda koji nosi njeno ime uspeti da se docepa elite ali mnogo toga ce zavisiti od zelja i mogucnoti uprave kluba koja ce morati da izabere izmedju dva puta,nova velika ulaganja ili podmladjivanje ekipe.

Ranko

pre 10 godina

Ko bar malo prati NBA zna da se u plej ofu i regularnom delu sezone sezone igraju dve razlicite kosarke.To vazi i u Evroligi,pa je Obradovic harao u grupnom delu takmicenja,a kada se suzio broj timova i zaostrila konkurencija nije prosao dalje.Paravi timovi igraju kada treba,a B produkcija place nad sistemom takmicenja i samoubedjuje se da su sve zasluzili ali eto zlehuda sudbina nije dozvolila.To nije put koji vodi ka uspehu.Cuti,radi,postuj druge i doci ce.To ocigledno ne ide uz dres Blazica.

REP.SRPSKA

pre 10 godina

Ispred stadiona Visente Kalderon ili ti ga Aletiko Madrida,stoji bista Radomira Antića.Tako isto treba ovom ljudini na Malom Kalemegdanu postaviti istu.ja za svojih 38 godina i preko 30 godina navijanja za Zvezdu u svim sportovima nisam vidio igrača koji toliko daje sebe za Zvezdu.mnogi su volili i vole Zvezdu ali čini mi se da niko još nije pokazao tolike emocije.sinoćnje suze su rekle više nego bilo koje djelo.pa on kao da se rodio na Marakani.ziv i zdrav ti nama Jaka bio i zelim ti da nikad ne odeš iz Zvezde.hvala ti majstore.

Nemanja

pre 10 godina

Da....bas ce te da prodjete Uniks ili neku drugu Rusku ekipu na gostujucem terenu a niste mogli Cibonu u Areni...ali dobro...i ja se nadam da ce biti tako...

dus dibidus

pre 10 godina

Узмите титулу у домаћој лиги па ће ми бар мало ублажити бол, али је очигледно да Звезда и кошарка не иду заједно.
Идуће године Јака капитен и укључивање мало више младих играча у минутажу никаква корист од лимитираних матораца

Ja

pre 10 godina

Konacno nesto pametno od njih posle poraza. Mi, navijaci, zelimo domaci trofej! Tome se posvetite. Evroliga kroz kvalifikacije ako moze, ako ne moze onda osvajanje Evrokupa.

Qwerty

pre 10 godina

niko međutim ne pomišlja na jedan realan scenario.cibona koja je u velikim finansijskim problemima za dobru naknadu se odriče učešća u evro-ligi i upražnjeno mesto dobija zvezda!
(slobinator, 25. april 2014 18:39)
Hahahaha!

opskurno

pre 10 godina

Ovo je pobednički duh! Nema predaje, idemo da konačno osvojimo tu domaću ligu i da sa njom u dobrom raspoloženju uđemo u kvalifikacije. Prošle godine je kvalifikacije dobio Ritas, a tu ekipu smo tukli tri puta u toku sezone. Očigledno je moguće, samo da igrači veruju u sebe!

Banja Luka

pre 10 godina

Sa Radonjićem,Lazićem,Radenovićem i Simonovićem nema teorije.
(navijač, 25. april 2014 17:29)

Tako je. Zamjeniti ove likove i idemo dalje. Materijala ima. Glavu gore Zvezdo.

Opticus

pre 10 godina

Ja se iskreno nadam da cemo se domoci EL preko kvalifikacija mada znam da mnoge ekipe na to racunaju. Zna li ko da pojasni po kom principu se igra ? Dal je turnir u jednom gradu ili se igra kuci i u gostima i koliko ekipa ucestvuje ? Hvala .

Zuki

pre 10 godina

Bolje im je da gledaju kako da se plasiraju u ABA ligu sledece sezone jer po onome sto su sinoc pokazali ne pise im se dobro. Slab mentalitet prati ovu ekipu i nisam siguran da ce brzo ustati posle sinocnog klasicnog nokauta. Prvo ce od nas da izgube u sredu a onda ce im se moral srozati jos nize. Ne veruju ni u sebe ni u trenera a ni u navijace. A neki veliki kosarkaski kvalitet nemaju. Do kraja sezone ide soliranje amerikanaca i slovenca uz klimavu odbranu. Tezak su udarac dobili kad su se najmanje nadali i gde su se najmanje nadali. Vestacki spojevi pucaju kad je najteze.

Majki

pre 10 godina

Svaka vama čast momci. Cele sezone ste mi priustili toliko radosti i u pobedama i u porazima na par lopti. Samo treba da nastavite da igrate kako umete kao da se ovaj mec nije dogodio.Najgore sto sad moze da se uradio je da se pljuje po ovoj ekipi i treneru. S verom u Boga.

oOo

pre 10 godina

Jak je Jaka mnogo jak...odlican lik I drago mi je da ce biti sa nama jos 2godine...
Sl.sezone good bye Rasko silovatelj, Admiral bad attitude man, Radenovic pogubljeni I jos po neko...naravno Radonjica poslati na kaljenje u CG.da ipece zanat.

slobinator

pre 10 godina

niko međutim ne pomišlja na jedan realan scenario.cibona koja je u velikim finansijskim problemima za dobru naknadu se odriče učešća u evro-ligi i upražnjeno mesto dobija zvezda!

Valjevo ceka titulu

pre 10 godina

Ljudi recite nesto o tim kvalifikacijama za EL, kad i gde se igra zna li se to? Mozemo li mi da budemo domacini toga? Ja sam jos u soku od juce, nisam mogao da spavam sinoc katastrofa. Mora se ovo zaboraviti sto pre jer nas u sredu ceka derbi!!!

Raša

pre 10 godina

I ja mislim da nije izgubljen ali je neophodno da najozbiljnije pristupite svakom protivniku pa onda i uspeh neće izostati. Vi nema koga da se plašite već samo jedno treba: DA MAKSIMALNO IGRATE!

srele

pre 10 godina

kvalifikacije su težak put trnja, ajde da se nadamo, ja samo znam da posle onog sinoć ne kupujem sezonsku za sledeću sezonu ne mogu više da čekam na neki jači trofej,gledaću vas ali ne toliko često

pokusavam ostati normalan

pre 10 godina

radonjic je iskljucivi krivac.jos jedan poraz ove sezone ide njemu na dusu.najbanalnije receno - ne mozes dati ferari u ruke vozacu koji je naucen na stojadin.

Жељко

pre 10 godina

Nema EL nema ni tima ne zanosite se da ce zvezda ostati ista ili jaca ,posto nema EL boce rasprodaja pa ce opet neki pioniri da igraju.

G

pre 10 godina

Ne odricemo se ni mi tebe do kraja karijere, po svaku cenu.

Za razliku od ostalih malokrivnih igraca, pokazujes kako se igra i koja je pocetna tacka sporta.

Borba od prvog do poslednjeg minuta! Nema povlacenja, nema predaje!

Ovo se zove optimizam

pre 10 godina

''Blažič: Ne odričemo se Evrolige''

Samo pobednik kvalifikacija između 16 ekipa ide u Evroligu... A učestvuju Spanci i Rusi sa po dve ekipe, pa Italijani, Litvanci, Grci... A ekipa sa najmanjim budžetom od desetak miliona evra... A moraš biti prvi na kvalifikacijama...

parmalat

pre 10 godina

najbolji pojedinac ekipe ali izjava nije realna,tim je pravljen za Evroligu i plasman u istu kroz Aba ligu,niste uspeli i pola tima ce otici na kraju sezone ,posebno igraci sa jacim ugovorima a timovi u kvalifikacijama su mnogo jaci i sanse su minimalne ...

Goran

pre 10 godina

Blazic je u pravu. Na igracima je da poprave utisak i pokazu da je poraz od Cibone bio samo los dan. Ekipa je kadra da osvoji titulu i izbori plasman u EL kroz kvalifikacije. Ako smo mogli do 1/2 finala Evrokupa, mozemo i u te tri utakmice kvalifikacija izboriti ucesce u najelitnijem takmicenju.

fancy

pre 10 godina

Momci glavu gore, idemo dalje sta da se radi nije smak sveta, al trebali ste da ih prebijete upravo zbog vaznosti meca a ne samo u zadnjoj cetvrtini...po meni trener je kriv na pripremi utakmice, psiholoskoj, ne treba da branisckvalifikacije u EL nego da je osvojis, jos jace i hrabrije da igras! Videli smo da mozete! Svi su videli! A ''Delije'' neka se pokriju usima serem im se u bojkot i crvena slova i uskrse, nek idu sad na crnokosu pa nek pevaju! Ne znaju ni da nabroje petorku! Vole EL a bojkot ABA e pa ne moze to tako batice!

aleksa

pre 10 godina

Dobor, potcenili su Cibonu koja uistinu ima krš od tima. Nema veze, to se dešava i većima od Zvezde.
Ne treba lomiti preko kolena. Apriori optuživati trenera Radonjića i neke od igrača. Neke velike pobede u ovoj sezoni su zasluga upravo Radonjića. Što se mene tiče uradio je ove godine fenomenalan posao.
Zvezda je posle utakmice sa Uniksom evidentno pala u formi. Stigao ih je umor i psihički i fizički. Nažalost, desilo se u najgorem trenutku.
Zvezda će pokazati da je veliki klub ako u ovom momentu stane jasno i nedvosmisleno iza Radonjića i ekipe.
Sada kao nikada je potrebna podrška klubu i ekipi.

Delije Knin

pre 10 godina

Pametnije je da ćutite i pokrijete se ušima.. Dva igrača niste mogli da pobedite.. A i ne čudi me pored onakvog stručnjaka na klupi..
Napad nemate.. Osim na silu.. A trojke što neki šutiraju..to se odbija od koša, kao da nikada loptu u rukama nisu držali..a ne trenirali..

pivljanin

pre 10 godina

Glavu gore Zvezdasi, bilo je igorih trenutaka...
(ultrabgd1, 25. april 2014 19:25)

U poslednjih 20 godina nije bilo goreg trenutka od jučerašnjeg poraza. Katastrofa..

Miki

pre 10 godina

Kupio me je još u Izraelu protiv Makabija kada je jedini imao petlju da udje u reket i da koš,a onda ga je naš stučnjak izveo iz igre kao mnogo puta tokom ove sezone i zaboravio.Jaka budi još jači.Vredno treniraj i bori se.Neko odozgo vidi sve i deli svakom po zasluzi.

acabMatori

pre 10 godina

Kad sam video da ovaj covek place zbog Zvezda i ja sam poceo da placem. Pa on vise voli Zvezdu od nasih igraca. Svaka cast Jaka! Kvalifikacije ce se odrzati u Areni ili pioniru 100 % i Zvezda ce otici tamo ali ce biti u poslednjem sesiru :/ Napred Zvezda!

Kinsey bezanija

pre 10 godina

hahaha pa proci kroz kvalifikacije je skoro ne moguce jeste avesniuopste kakva imena igraju kvalofikacije.
(Жељко, 25. april 2014 17:11)
hahaha kako si nepismen, aahaha ...

Kiko

pre 10 godina

Da sam na mestu nekih igraca bilo bi me sramota da dam izjavu u krugu porodice a ne ovako.... ako mozete samo Blaziceve izjave izdvojiti u posebnu vest.

pedja

pre 10 godina

Da., ali se euroleague odrekla vas sinocnim porazom... Koliko god da ja volim zvezdu ipak su šanse za igranje iste na minimumu... Zao mi Jake I bobija... Svi ostali su podbacili kad je bilo najvažnije... Katic I Nelson se odseku kad je meč bitan...

sasa

pre 10 godina

Evo realno, navijač sam Zvezde od rođenja pa do groba, od svoje sedme godine idem na sve utakmice, još od 84-te, tad smo i bili nešto u košarci, iako je Cibona zbog Družena bila sinonim, Jugoplastika kasnije zbog Kukoča, sve se kasnije ugasilo i pokušavamo veštačkim putem da budemo institucija iako to u basketu nismo, u fudbalu smo bili svemir, sad smo i tu blizu nekog anonimusa, zao mi je ali pogledajmo istini u oči, naravno da svi mi koji volimo samo boje dve bi želeli drugačije, ali ne zavisi od nas, sinoć je možda prvi put zavisilo, ali delije su me razočarale, kao i igrači, pozdrav i staroj gardi grobara nekog lepšeg vremena, 1977...

Ljubinko

pre 10 godina

Banvit (26-1 skor u Turskoj), Uniks (velik budzet, 3 poraza u 40+ meceva), Valencija (21-3 skor u Spaniji) itd itd ovo su neki od timova koji ce verovatno igrati kvalifikacije sledece sezone, mislim da ne treba previse da se nadamo..

Ivan

pre 10 godina

Da prodjemo kvalifikacije? Koga bre zavaravate, pa lakse je uci u 1/4finale nego te kvalifikacije proci.
Sad ste pametni a sinoc vas nigde nije bilo. Za evroligu treba bolji trener ali i bolji igraci.

fv-sweden

pre 10 godina

a wildcard za EL 14/15? ne vjerujem da ce Budiveljnik opet dobit wc zbog krize u Ukr. Sigurno ima EL i Bartomeu neki alibi da ne pokloni wc Zvezdi ali mora se pokusat.

Aleksa

pre 10 godina

Lako je pametovati nakon poraza, međutim ipak ću ponoviti komentar zbog kojeg sam dobijao gomilu minusa ranije - Marko Simonović nije materijal za igrača Zvezde, a ponajmanje je materijal za kapitena. Možda se radi o korektnom momku, ali on dečko ne postoji na terenu u bitnim utakmicama. Dalje, on je navodno neki šuter, ja goreg šutera u životu nisam video. Građenje pozicije, bežanje čuvaru, kvalitetan pik&rol, korak unazad pri izbačaju, sve je to kod njega apstraktan pojam. Ja stvarno ne znam šta on radi na treningu, ali priprema šuta i sama tehnika mu je blagi očaj. Neka pogleda malo Belinelija, Štefa Karija, Lava, Lilarda i kompaniju, uopšte ne kažem da mora da ubada kao oni, ali ima jako lepe primere kako treba igrač da se otvori ili da izgradi sebi poziciju.

kazo

pre 10 godina

Svaka čast Jaki na odigranom meču i jedini je igrač koji je imao petlju stisnuti kada ne ide i preuzeti odgovornost. Vidi se da je igrač za velike mečeve. Mišljenja sam da je jedini i pravi krivac za poraz Zvezde trener Radonjić, izveo je ekipu na teren potpuno psihički nepripremljenu za ovakav meč. On kao trener umjesto da smiruje igrače kada nije krenulo kako treba, odma na početku da sasječe dok se nisu rezultatski gosti odvojili...on se hvata za glavu i ne vjeruje sta njegovi igrači rade na terenu...pa jesi ti trener ili sta si..navijač?! Čovjek jednostavno nije imao drugi plan za utakmicu i to je za nevjericu. I sa onakvom igrom katastrofalnom Cibona mu se sama nudila na kraju i mogao je dobiti meč (nezasluženo), simonović mu pravi dva ekstra glupa faula, amaterska i uzima dva suta za tri poena.... strašno! Hvala

CR7 animal

pre 10 godina

Suve činjenice: u meču odluke
ekipa ima katastrofalnih 32-2
za tri poena i čak 11
promašenih slobodnih
bacanja (37-26); tri četvrtine
izgleda prestravljeno,
uplašeno, zbunjeno i
izgubljeno; i pored te užasne
igre dobije poklon od rivala i
priliku da u svom gradu, pred
svojom publikom uđe u
istoriju... Pa i to nije
iskoristila... Onda možemo
doći do samo jedne, gorke
istine - ovaj tim Crvene zvezde
nije šampionskog kova! Niti
ima trenera koji može da
klupske ciljeve pretoči u
rezultate. Jer ekipa je gotovo
sve važnije utakmice izgubila.

mare

pre 10 godina

O kakvom pritisku pricate g. Simonovicu?! Cemu pritisak? Ako ste od nekoga bolji vi to lepo i dokazite na terenu. A ne najvazniju utakmicu u prvenstvu odigrate najlosije. Toe osobina slabih. Videcemo Vas u mecevima za titulu. Verovatno cete i tada biti pod pritiskom jer niste nista osvojili od planiranog i onda opet nista. Bruka!

duledudule

pre 10 godina

volim te covece,uvek dajes sve od sebe i kad ti ne ide i kad si totalno u igri.zao mi je zbog tcojih suza,ali idemo dalje.sta da se radi

Tom

pre 10 godina

Ne znam za ovu godinu ko ce sve u kvalifikacije ali u odnosu na ekipe koje su prosle godine igrale mislim da bi imali ok sanse za prolaz, naravno ako ne ponovimo igru od juce

http://www.euroleague.net/competition/format

boris czv

pre 10 godina

Terate Radonjica???
Pa dobro bre majku mu, ko nas odvede u polufinale EK i do 22 pobede u ligi?
(Nikola, 25. april 2014 21:11)

Ovaj tim je pravljen za Top 16 EL a Radonjić je od njega napravio drugorazredni klub i mora da ode!

santa justa

pre 10 godina

Ove godine je Ritas usao kroz kvalifikacije a ucestvovali su jos Himki, Banvit, Vareze, Riga, Ostende, Oldenburg is Nimburk. Znaci 2 solidna tima.

whynot

pre 10 godina

S obzirom da smo šampioni pripremnog perioda, a kvalifikacije se igraju u tom periodu, možda se desi da se dogegamo do finala kvalikacija. A onda naravno sledi čuveni čouk, već viđen toliko puta u najbitnijim utakmicama sezone. Koliki smo bili favoriti protiv Cibone toliki smo autsajderi u kvalifikacijama. Ali dobro, nada umire poslednja.

aca

pre 10 godina

Do tad ko živ ko mrtav. Pitanje je sa kavim rosterom i sa kakvom formom će Zvezda uci u te kvalifikacije. Mogla bi recimo da organizuje taj kvalifikacioni turnir, mislim da to sigurno kosta kao plata jednog dobrog stranca,pa da kao ove sezone Ritas uspe da se plasira. Dodatni troškovi će biti ti što će morati da se angažuju dobri stranci rano, onda kad su najskuplji, da bi imali vremena da se uigraju. Plus još najmanje jedna plata više nego inače. Trener mora da se promeni, da se dovede neko ko zna kako da spremi ekipu za prolaz, a i to će koštati. Dakle prolaz u EL kroz kvalifikacije iziskuje ozbiljnije troškove,po Covicevoj računici neplanirane. Pritom uvek može da se desi nešto kao ono sinoć, što je kod Zvezde više pravilo a manje izuzetak, pa da sve propadne.
Sve najbolje u tim kvalifikacijama, ali nešto nisam ubedjen da su šanse velike.

ultrabgd1

pre 10 godina

Glavu gore Zvezdasi, bilo je igorih trenutaka... Za razliku od drzavnog projekta bivseg rezima, mi nismo bili ni miljenice srece ni miljenici rezima..... Idemo dalje, vizija postoji i to je vaznije od Evrolige.... Bili smo bez Evrolige vise od 10 godina...pa smo opet ove sezone imali neke sjajne trenutke i velike pobede ! Bice ih jos mnogo, ma koliko sada to izgledalo daleko, ali bice ih jos mnogo !

Radonja odlazi

pre 10 godina

Šta nije izgubljena EL ma da neće oni sa ovakim metalitetom i kukavičlukom i trenerom neznalicom,što je na jednu loptu protiv mege pred svojim navijačima na jedvite jade kup osvojio,e da neće sa takvim adutima da izbore kvalifikacije u nokaut fazi kvalifikacija za EL,pa i tu će kad bude najpotrebnije u finalu protiv neke karsijake ili ostendea kad budu favoriti pokazati isti ovakav kukavički mentalitet sa trenerom neznalicom.Doduše ako se trener promjeni imamo se čemu nadati,jer kad je mogao Ritas da izbori EL preko kvalifikacija zasigurno da možemo i mi,ali ne sa Radonjom.

ReusMarko

pre 10 godina

U najboljem slucaju ostace nam ovaj isti tim, a o eventualnim pojacanjima ne treba ni mastati nije dovedena neka ljudska trojka onda kada nam je to najvise trebalo i to za nekih 100 do 150'000 evrica zbog cega nam je sada zagarantovan finansijski gubitak za sledecu sezonu najmanje minimum od 1'000'000 do 1'500'000 evra zato nas narod i kaze da "skrzav vise placa" jer do svega ovoga ne bi ni doslo da smo sinoc imali nekog pouzdanog igraca u sutu za tri poena kao sto je na primer u prosloj sezoni to bio Igor Rakocevic koji je onako brutalno oteran iz kluba!