Košarka 55

Sreda, 02.04.2014.

12:38

Nikolić: Novak došao; Ne može u FMP

KK Radnički iz Kragujevca potvrdio je dolazak Jovana Novaka pred početak Superlige, te istakao da niko neće napustiti klub.

Nikoliæ: Novak došao; Ne može u FMP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

SuperS

pre 10 godina

"...da ne bismo ušli u prva četiri..." Koliko se secam, Radnicki prosle godine nije bio u prve cetiri u Superligi, ali je ipak otisao u ABA ligu i Eurokup! Tada se vajni trener nije bunio. Sramota da te bude Muto, nemas pravo jednu rec da kazes!

kabasti

pre 10 godina

@ Danasnja vest sajta KSS-a
http://takmicenje.taboosport.com/vest/seniori/poziv-za-usmenu-raspravu-1604.html
(brb, 02. april 2014 17:19)

A sto onda ta vest ne stoji na sajtu Kss-a nego nekog tamo taboosporta?

drvobradi

pre 10 godina

Posle nemojte da se bunite kada neko nece da igra za reprezentaciju. Danas su podobni jedni, sutra drugi. Kada igraci uspeju da se iscupaju iz ovog blata, verovatno ne zele sa ovakvima da imaju posla.

Šumadinac

pre 10 godina

Podrška velikom treneru gospodinu Miroslavu Muti Nikoliću u svemu što radi! Nek crknu dušmani i pljuvači, a ti samo radi svoj posao! Kragujevac je uz tebe, a ostali nisu bitni!

boki76

pre 10 godina

Muta je mozda dao sansu Rakocevicu u Buducnosti, ali je svakako kljucni covek za Igorov preporod Zmago Sagadin.Inace cenim to sto se Muta Nikolic bori za Radnicki i postujem njegove uspehe sa klubovima i reprezentacijom kao i sa mladom reprezentacijom. Narocito onom iz Novog Sada. Mislim da nije ista situacija kao sa Miljenovicem i da ce Novak dobiti minutazu. Neke minute sam u igri bez Marinovica, a neke u paru sa njim.

Nikola

pre 10 godina

Da si tako dobar trener kao sto pricas, imao bi ti bar 5-6 mladih igraca poniklih u vasoj skoli u prvom timu. Vec 6-7 godina klub igra zapazenu ulogu u kosarci na ovim prostorima a ti u timu imas samo Jovica? Sve ostalo igraci dovedeni sa strane. Nema u celoj Sumadiji talenata ili mladih igraca u Srbiji koje si mogao da dovedes sa 17-18 godina i onda stvoris igrace od njih? Imao si Miljenovica, momak skoro da nije ni igrao. Jaramaza, nista nisi uradio. Pre 2 godine i Marjanovica. Sinovec otisao, vidi se u MZT- u da mu je samo trebala minutaza u kontinuitetu. Odlican igrac koji ne kosta mnogo. Dimic je vazio za jednog od talentovanijih igraca u svojoj generaciji, vise od godinu dana u Radnickom i nista. Za nase prilike imao si 2-3 godine ozbiljan budzet, dok je Dinkic bio mocan. Svake sezone dovedes po 10 novih igraca i ocekujes da budete ozbiljan klub? Koliki je budzet Mege ove sezone? Nego najlakse prebaciti krivicu za svoje greske na druge i kukati.

mdj

pre 10 godina

Ti da stvoris igraca? Sa divaljackom kosarkom kojom nista klupski skoro pa u karijeri nisi uradio? Sramota! A tek ta prica iz bg-a nije bilo vrhunskog igraca.., dobro je sto npr Rakocevic niti je igrac niti je iz Bg-a...

Živojin Skočajić

pre 10 godina

Novak je po meni jedan od najboljih mladih igrača koje Srbija ima,i vrlo je moguće da mu se ovoga leta desi ono što se prošle godine desilo Vasi Miciću.Ako bude gledao KLS na tv,sigurno će izostati poziv za reprezentaciju.Zato je i Radnički logičan izbor.Neće propasti ako 2 meseca bude igrao bez para,karijera je pred njim,imaće vremena za jake ugovore.Radnički od prošle godine je zbog uloženog novca imao imperativ rezultata,tako da Miljenović nažalost nije mogao da igra više.Ove godine je drugačije,tako da će momak imati solidnu minutažu,pogotovo što može da igra na pozicijama 1 i 2.Znam da ne volite Mutu,ali mu znanje ne možete osporiti.Imaće dečko šta od njega da nauči,a tu je i Marinović,koji ima izuzetno strpljenje za rad sa mladim igračima.Na kraju sezone će se sigurno naći na Saletovom širem spisku,i tu će tek imati priliku da se dodatno razvije kao igrač.Teško da će narednu sezonu igrati za Radnički,i mislim da su velike šanse da ode u Partizan.Bolje je da ga Dule uzme pod svoje nego Radonjić.Jednostavno Novak radi ono što je najbolje za njega,i nema tu nikakvih ucena i prljavih radnji.

Milos

pre 10 godina

A pre neki dan se pisalo kako Radnicki nece pustiti Lesica i Kalinica jer su prema njima izmirene sve finansijske obaveze! Sad opet se prica da igraci igraju za dzabe!? Dokle vise za lazima iz Svisslions-a??

Delija

pre 10 godina

Prolupao cika, ako neko iz njegove okoline moze da mu nabroji neke talante koji su bili kod njega a nisu skoro uopste igrali dobro je, a a ko ne moze, onda se ja dobrovoljno javljam (Marjanovic, Stojacic, Miljenovic...)

sprewell

pre 10 godina

Dao si ti sansu mnogim mladim igracima.Jereminov,Miljenovic...tako ce i ovaj mali da presedi na klupi,osim ako ne gubite 20 razlike pa mu das malo minuta.Svi dosli da igraju,a samo nazadovali po "strucnim" savetima doticnog.Demagog,a ne kosarkaski trener Miroslav Nikolic.

Arthur Bishop

pre 10 godina

Nisam simpatizer FMP-a ni u jednoj formi, ali kako je Muta zamoislio da ne dozvoli Kaliniću da ide bilo gde ako mu ne plaćaju?

antiparazit

pre 10 godina

podrska za Mutu. Svi imamo vrline i mane, ali iza ovog covjeka stvarno stoji dugogodisnji rad. Danas kod nas malo ko radi i ima polet da stvara! svi bi da prodaju maglu i dok god su menadzeri u boljoj poziciji od trenera i cijelih klubova, sistem nece funkcionisati!

Otus

pre 10 godina

Ako ga budes razigravao kao Miljenovica, bolje da je sedeo kuci! Pa prosle sezone ste imali 10 stranaca u ekipi, a sad pricas o nasim igracima!

ivan

pre 10 godina

Radnicki ako bude igrao ovu super ligu kao sto je odigrao zadnje kolo protiv MZT-a, nece biti nekih vecih problema da ostane u ABA ligi, kakav FMP i Metalac, Radnicki je kvalitetniji tim od svih ekipa iz KLS-a bar duplo!!!!

yustus

pre 10 godina

Uh, sto su udarili po Nikolicu navijaci Zvezde, ovaj FMP-a, ma u stvari Covicevi navijaci! Ja predlazem da Covic kupi sve klubove (od drzavnih para, razumije se), i da se oforme lige, prva Coviceva liga i druga!

ivica

pre 10 godina

Nemas para a dovodis igrace.Zanimljivo.Samo da te obavestim, svi znaju ko stoji iza Radnickog, pa sada kada nema drzavne love, odmah problemi.Gde su ti mladi igraci Radnickog koje si ti i tvoje kolege stvorili i napravili igracima?.Uzimas igrace iz drugih klubova, iskusne igrace koji su igrali u inostranstvu i nisu jeftini, dva-tri stranca i udri trojke pa sta bude bude.Bio si prvak ali sa budzetima od 5-6 miliona.Izvini.

lllllll

pre 10 godina

"...dobro je da ga i ja malo proverim kao trener reprezentacije." rece Muta. Ovo mirise na opasnu ucenu. E Boze sacuvaj, kolko je mene sramota sto je ovaj u strucnom stabu reprezentacije.

dela

pre 10 godina

bas me zanima Nikolicu koliko ste platili Novaka ako je zvezda placala tri puta vise nego partizan i nije dosao u zvezdu radnicki je onda morao bar malo vise da plati od zvezde,,,a nemate pare bar tako kukate i prosite od drzave,,,ili je to samo zamagljenje nekom ociju(drzavi),,tako ti i tvoj kolega po struci vujosevic radi ,,nema ,nema se para pa se onda dovede pavlovic koji ce navodno da igra iz ljubavi prema grobarima dzaba,,jel to isti slucaj sa novakom ili je nesto drugo u pitanju

pixi10

pre 10 godina

Crni Djordjevicu koga si izabrao za saradnika? Pa ovaj posle toliko godina rada nema osnovno, elementarno, sporstko ponasanje a to je da se postuje protivnik! P.S.Radonjic je primer pravog trenera.

Foča/RS

pre 10 godina

Hobotnica ima svoje pipke iu KG,sve polako izlazi na vidjelo.
Samo sve ima kraj pa tako i ovo zlo koje je zadesilo Srbiju i ovaj narod početkom 90-tih

Dragan Lo

pre 10 godina

100% u pravu. Partizanu je i trebao u nekom trenutku, Zvezdi ama baš ni u jednom. Sada nema mesto ni u Partizanu. U Megi sa Micićem i Miljenovićem popunjeno. Radnički je pravi izbor, trener dobar - to je to. Srećno.

bravo Muto

pre 10 godina

Mozete pricati za Mutu sta hocete ali on je pomocni trener reprezentacije i ucestvovao je u osvajanju mnogih medalja i to se mora postovati. Covek je u pravu. Kad vec kupujute skupe strance onda ostavite manjim klubovima da razvijaju nase igrace i da rade u intresu srpske kosarke. Mislim da su Radnicki, Mega i jos par klubuva iz superlige od ogromnog znacaja za buducnost srpske kosarke.

Gos'n

pre 10 godina

Strasno je koliko ljudi na prethodnoj vesti pisu gluposti i sami izvode neke zakljucke, a nemaju pojma o cemu se radi. Nije ih sramota da osporavaju decka. Pa ima i on dusu, sigurno mu nije lepo da procita komentare. Nema on 25 godina, pa da se nosi sa pritiskom tako lako. Dovoljno je sto su ga Covic i Vrsac upropastili, pa ga sad niko ni nece osim klubova iz KLS koji igraju Superligu. Sad pustite decka da igra kosarku!!!

Reservoir dog

pre 10 godina

Nadam se samo da tih famoznih 30 minuta koje će Muta da da Novaku, neće biti kao Miljenovićevih 30 minuta (pre će biti 30 sekundi), koje je trošio Ćapin, na papiru MVP ABA lige prošle godine, čovek koji je imao posed lopte 90% (od vremena poseda svoje ekipe). Plašim se da će se istorija ponoviti, sa novim glavnim glumcima Marinović/Novak.
Muta od Rakočevića, kojeg je on izbrusio, na ovamo nije "izbacio" nijednog igrača. U stvari izvinjavam se, jeste još jednog - Stefana Marković, ali to je premalo za poslednjih 15-20 godina...Slažem se da ne treba da puste ni Kalinića ni Lešića, ako mogu da ih spreče da odu, ako ne...setite se prošlogodišnje sudbine KK Vojvodina.

medjutim

pre 10 godina

Muto, koliko je Miljenović igrao kod tebe?

Istu ovu priču si pričao kad si ga doveo iz Partizana, i na kraju je morao da ode u Mega Vizuru da bi igrao..

Derane

pre 10 godina

Oni nas buse da ne bi usli u prva cetiri!? Ne lupaj Muto, prosle godine si imao i finansije i ekipu pa nisi uspeo da budes medju cetiri, pa ste kasnije morali debelo da platite da bi igrali Aba ligu i evrokup, pa posle nema para... Pa nema, mislio si da ce doveka padati s neba, tj iz drzavnih preduzeca koji su vodili vec znamo ko, na vas racun... Trebali ste da mislite na vreme...

Летећа нога

pre 10 godina

А Јарић, Ракочевић и Кецман? Сви су они из Београда. Има их наравно још доста, али су ми ови први пали на памет

Danijel

pre 10 godina

Upravu je covek... Ovako nam kosarka ide u propast,sve je manje klubova u kojima se mogu nasi igraci razvijati.Da bi se razvijao ,igracu treba minutaza.Trebaju nam vise klubova kao sto je Mega,Radnicki ali naravno i da su financijski stabilni.Normalno je da igraci igraju za pare,svako od nas ima neki posao i zeli dobro da je placen ... ipak od toga zive i ako im se ne pomogne krenuce da napustaju te klubove.Takva je situacija u zemlji i kod nas obicnih ili ces propadati u Srbiji i raditi za 300 eura,ili ces bezati u inostranstvo...Meni je iskreno zao Radnickog kao i ostalih manjih klubova i mislim da jacina nase kosarke ne mogu biti samo Partizan i Zvezda... treba jos jacih klubova,za nase mlade igrace da se afirmisu.A to sve kosta normalno...

peka

pre 10 godina

koja sramota od mute nikolica,ovo je bila cista ucena prema mladom igracu da dodje u radnicki da bi kao racunao na njega u buducnosti za reprez.posto je doticni pomocni trener,bruko,mars iz reprezentacije,a gospodin mutavi je majstor za unistavanje karijera mladim plejmejkerima poput miljenovica,posto forsira marinovica po 38min.

Otus

pre 10 godina

Ako ga budes razigravao kao Miljenovica, bolje da je sedeo kuci! Pa prosle sezone ste imali 10 stranaca u ekipi, a sad prisac o nasim igracima!

NBGD

pre 10 godina

Ti njega da proveris kao igraca??????? A ko ce tebe da proveri kao trenara? Igrate totalno divlju kosarku i pricas o proveri? Ti si trener ko i ja,obojica znamo pravila,a ostalo kao i svaki covek koji prati kosarku.

Milan

pre 10 godina

I ti si mi trener reprezentacije, i kod tebe ce ravnopravan tretman imati kandidat za reprezentaciju iz Zvezde ili iz Radnickog i Partizana. KSS kao i uprava Zvezde i uprava FMP-a treba pod hitno da reaguju na ove nebuloze. Ovo klubastvo samo je nastavak najpokvarenijeg spinovanja da je igracima bolje da ne igraju u Zvezdi jer iz nje se ne moze u repku. Ko te tebe izabra za trenera u reprezentacije? Ti ces da stvaras hemiju i homogenost, ti ces biti sportski ucitelj i primer. Setite se samo njegovih izjava ove i prosle godine psovanja Tomasevica, Radonjica. Tako je to kada ti je veliki dervis idol i uzor.

Otus

pre 10 godina

Ako ga budes razigravao kao Miljenovica, bolje da je sedeo kuci! Pa prosle sezone ste imali 10 stranaca u ekipi, a sad prisac o nasim igracima!

sprewell

pre 10 godina

Dao si ti sansu mnogim mladim igracima.Jereminov,Miljenovic...tako ce i ovaj mali da presedi na klupi,osim ako ne gubite 20 razlike pa mu das malo minuta.Svi dosli da igraju,a samo nazadovali po "strucnim" savetima doticnog.Demagog,a ne kosarkaski trener Miroslav Nikolic.

lllllll

pre 10 godina

"...dobro je da ga i ja malo proverim kao trener reprezentacije." rece Muta. Ovo mirise na opasnu ucenu. E Boze sacuvaj, kolko je mene sramota sto je ovaj u strucnom stabu reprezentacije.

ivan

pre 10 godina

Radnicki ako bude igrao ovu super ligu kao sto je odigrao zadnje kolo protiv MZT-a, nece biti nekih vecih problema da ostane u ABA ligi, kakav FMP i Metalac, Radnicki je kvalitetniji tim od svih ekipa iz KLS-a bar duplo!!!!

peka

pre 10 godina

koja sramota od mute nikolica,ovo je bila cista ucena prema mladom igracu da dodje u radnicki da bi kao racunao na njega u buducnosti za reprez.posto je doticni pomocni trener,bruko,mars iz reprezentacije,a gospodin mutavi je majstor za unistavanje karijera mladim plejmejkerima poput miljenovica,posto forsira marinovica po 38min.

Milan

pre 10 godina

I ti si mi trener reprezentacije, i kod tebe ce ravnopravan tretman imati kandidat za reprezentaciju iz Zvezde ili iz Radnickog i Partizana. KSS kao i uprava Zvezde i uprava FMP-a treba pod hitno da reaguju na ove nebuloze. Ovo klubastvo samo je nastavak najpokvarenijeg spinovanja da je igracima bolje da ne igraju u Zvezdi jer iz nje se ne moze u repku. Ko te tebe izabra za trenera u reprezentacije? Ti ces da stvaras hemiju i homogenost, ti ces biti sportski ucitelj i primer. Setite se samo njegovih izjava ove i prosle godine psovanja Tomasevica, Radonjica. Tako je to kada ti je veliki dervis idol i uzor.

Otus

pre 10 godina

Ako ga budes razigravao kao Miljenovica, bolje da je sedeo kuci! Pa prosle sezone ste imali 10 stranaca u ekipi, a sad pricas o nasim igracima!

pixi10

pre 10 godina

Crni Djordjevicu koga si izabrao za saradnika? Pa ovaj posle toliko godina rada nema osnovno, elementarno, sporstko ponasanje a to je da se postuje protivnik! P.S.Radonjic je primer pravog trenera.

Dragan Lo

pre 10 godina

100% u pravu. Partizanu je i trebao u nekom trenutku, Zvezdi ama baš ni u jednom. Sada nema mesto ni u Partizanu. U Megi sa Micićem i Miljenovićem popunjeno. Radnički je pravi izbor, trener dobar - to je to. Srećno.

bravo Muto

pre 10 godina

Mozete pricati za Mutu sta hocete ali on je pomocni trener reprezentacije i ucestvovao je u osvajanju mnogih medalja i to se mora postovati. Covek je u pravu. Kad vec kupujute skupe strance onda ostavite manjim klubovima da razvijaju nase igrace i da rade u intresu srpske kosarke. Mislim da su Radnicki, Mega i jos par klubuva iz superlige od ogromnog znacaja za buducnost srpske kosarke.

antiparazit

pre 10 godina

podrska za Mutu. Svi imamo vrline i mane, ali iza ovog covjeka stvarno stoji dugogodisnji rad. Danas kod nas malo ko radi i ima polet da stvara! svi bi da prodaju maglu i dok god su menadzeri u boljoj poziciji od trenera i cijelih klubova, sistem nece funkcionisati!

Foča/RS

pre 10 godina

Hobotnica ima svoje pipke iu KG,sve polako izlazi na vidjelo.
Samo sve ima kraj pa tako i ovo zlo koje je zadesilo Srbiju i ovaj narod početkom 90-tih

medjutim

pre 10 godina

Muto, koliko je Miljenović igrao kod tebe?

Istu ovu priču si pričao kad si ga doveo iz Partizana, i na kraju je morao da ode u Mega Vizuru da bi igrao..

ivica

pre 10 godina

Nemas para a dovodis igrace.Zanimljivo.Samo da te obavestim, svi znaju ko stoji iza Radnickog, pa sada kada nema drzavne love, odmah problemi.Gde su ti mladi igraci Radnickog koje si ti i tvoje kolege stvorili i napravili igracima?.Uzimas igrace iz drugih klubova, iskusne igrace koji su igrali u inostranstvu i nisu jeftini, dva-tri stranca i udri trojke pa sta bude bude.Bio si prvak ali sa budzetima od 5-6 miliona.Izvini.

Derane

pre 10 godina

Oni nas buse da ne bi usli u prva cetiri!? Ne lupaj Muto, prosle godine si imao i finansije i ekipu pa nisi uspeo da budes medju cetiri, pa ste kasnije morali debelo da platite da bi igrali Aba ligu i evrokup, pa posle nema para... Pa nema, mislio si da ce doveka padati s neba, tj iz drzavnih preduzeca koji su vodili vec znamo ko, na vas racun... Trebali ste da mislite na vreme...

yustus

pre 10 godina

Uh, sto su udarili po Nikolicu navijaci Zvezde, ovaj FMP-a, ma u stvari Covicevi navijaci! Ja predlazem da Covic kupi sve klubove (od drzavnih para, razumije se), i da se oforme lige, prva Coviceva liga i druga!

Летећа нога

pre 10 godina

А Јарић, Ракочевић и Кецман? Сви су они из Београда. Има их наравно још доста, али су ми ови први пали на памет

NBGD

pre 10 godina

Ti njega da proveris kao igraca??????? A ko ce tebe da proveri kao trenara? Igrate totalno divlju kosarku i pricas o proveri? Ti si trener ko i ja,obojica znamo pravila,a ostalo kao i svaki covek koji prati kosarku.

Gos'n

pre 10 godina

Strasno je koliko ljudi na prethodnoj vesti pisu gluposti i sami izvode neke zakljucke, a nemaju pojma o cemu se radi. Nije ih sramota da osporavaju decka. Pa ima i on dusu, sigurno mu nije lepo da procita komentare. Nema on 25 godina, pa da se nosi sa pritiskom tako lako. Dovoljno je sto su ga Covic i Vrsac upropastili, pa ga sad niko ni nece osim klubova iz KLS koji igraju Superligu. Sad pustite decka da igra kosarku!!!

Delija

pre 10 godina

Prolupao cika, ako neko iz njegove okoline moze da mu nabroji neke talante koji su bili kod njega a nisu skoro uopste igrali dobro je, a a ko ne moze, onda se ja dobrovoljno javljam (Marjanovic, Stojacic, Miljenovic...)

Nikola

pre 10 godina

Da si tako dobar trener kao sto pricas, imao bi ti bar 5-6 mladih igraca poniklih u vasoj skoli u prvom timu. Vec 6-7 godina klub igra zapazenu ulogu u kosarci na ovim prostorima a ti u timu imas samo Jovica? Sve ostalo igraci dovedeni sa strane. Nema u celoj Sumadiji talenata ili mladih igraca u Srbiji koje si mogao da dovedes sa 17-18 godina i onda stvoris igrace od njih? Imao si Miljenovica, momak skoro da nije ni igrao. Jaramaza, nista nisi uradio. Pre 2 godine i Marjanovica. Sinovec otisao, vidi se u MZT- u da mu je samo trebala minutaza u kontinuitetu. Odlican igrac koji ne kosta mnogo. Dimic je vazio za jednog od talentovanijih igraca u svojoj generaciji, vise od godinu dana u Radnickom i nista. Za nase prilike imao si 2-3 godine ozbiljan budzet, dok je Dinkic bio mocan. Svake sezone dovedes po 10 novih igraca i ocekujes da budete ozbiljan klub? Koliki je budzet Mege ove sezone? Nego najlakse prebaciti krivicu za svoje greske na druge i kukati.

Reservoir dog

pre 10 godina

Nadam se samo da tih famoznih 30 minuta koje će Muta da da Novaku, neće biti kao Miljenovićevih 30 minuta (pre će biti 30 sekundi), koje je trošio Ćapin, na papiru MVP ABA lige prošle godine, čovek koji je imao posed lopte 90% (od vremena poseda svoje ekipe). Plašim se da će se istorija ponoviti, sa novim glavnim glumcima Marinović/Novak.
Muta od Rakočevića, kojeg je on izbrusio, na ovamo nije "izbacio" nijednog igrača. U stvari izvinjavam se, jeste još jednog - Stefana Marković, ali to je premalo za poslednjih 15-20 godina...Slažem se da ne treba da puste ni Kalinića ni Lešića, ako mogu da ih spreče da odu, ako ne...setite se prošlogodišnje sudbine KK Vojvodina.

Šumadinac

pre 10 godina

Podrška velikom treneru gospodinu Miroslavu Muti Nikoliću u svemu što radi! Nek crknu dušmani i pljuvači, a ti samo radi svoj posao! Kragujevac je uz tebe, a ostali nisu bitni!

Milos

pre 10 godina

A pre neki dan se pisalo kako Radnicki nece pustiti Lesica i Kalinica jer su prema njima izmirene sve finansijske obaveze! Sad opet se prica da igraci igraju za dzabe!? Dokle vise za lazima iz Svisslions-a??

Arthur Bishop

pre 10 godina

Nisam simpatizer FMP-a ni u jednoj formi, ali kako je Muta zamoislio da ne dozvoli Kaliniću da ide bilo gde ako mu ne plaćaju?

SuperS

pre 10 godina

"...da ne bismo ušli u prva četiri..." Koliko se secam, Radnicki prosle godine nije bio u prve cetiri u Superligi, ali je ipak otisao u ABA ligu i Eurokup! Tada se vajni trener nije bunio. Sramota da te bude Muto, nemas pravo jednu rec da kazes!

Danijel

pre 10 godina

Upravu je covek... Ovako nam kosarka ide u propast,sve je manje klubova u kojima se mogu nasi igraci razvijati.Da bi se razvijao ,igracu treba minutaza.Trebaju nam vise klubova kao sto je Mega,Radnicki ali naravno i da su financijski stabilni.Normalno je da igraci igraju za pare,svako od nas ima neki posao i zeli dobro da je placen ... ipak od toga zive i ako im se ne pomogne krenuce da napustaju te klubove.Takva je situacija u zemlji i kod nas obicnih ili ces propadati u Srbiji i raditi za 300 eura,ili ces bezati u inostranstvo...Meni je iskreno zao Radnickog kao i ostalih manjih klubova i mislim da jacina nase kosarke ne mogu biti samo Partizan i Zvezda... treba jos jacih klubova,za nase mlade igrace da se afirmisu.A to sve kosta normalno...

dela

pre 10 godina

bas me zanima Nikolicu koliko ste platili Novaka ako je zvezda placala tri puta vise nego partizan i nije dosao u zvezdu radnicki je onda morao bar malo vise da plati od zvezde,,,a nemate pare bar tako kukate i prosite od drzave,,,ili je to samo zamagljenje nekom ociju(drzavi),,tako ti i tvoj kolega po struci vujosevic radi ,,nema ,nema se para pa se onda dovede pavlovic koji ce navodno da igra iz ljubavi prema grobarima dzaba,,jel to isti slucaj sa novakom ili je nesto drugo u pitanju

boki76

pre 10 godina

Muta je mozda dao sansu Rakocevicu u Buducnosti, ali je svakako kljucni covek za Igorov preporod Zmago Sagadin.Inace cenim to sto se Muta Nikolic bori za Radnicki i postujem njegove uspehe sa klubovima i reprezentacijom kao i sa mladom reprezentacijom. Narocito onom iz Novog Sada. Mislim da nije ista situacija kao sa Miljenovicem i da ce Novak dobiti minutazu. Neke minute sam u igri bez Marinovica, a neke u paru sa njim.

mdj

pre 10 godina

Ti da stvoris igraca? Sa divaljackom kosarkom kojom nista klupski skoro pa u karijeri nisi uradio? Sramota! A tek ta prica iz bg-a nije bilo vrhunskog igraca.., dobro je sto npr Rakocevic niti je igrac niti je iz Bg-a...

drvobradi

pre 10 godina

Posle nemojte da se bunite kada neko nece da igra za reprezentaciju. Danas su podobni jedni, sutra drugi. Kada igraci uspeju da se iscupaju iz ovog blata, verovatno ne zele sa ovakvima da imaju posla.

kabasti

pre 10 godina

@ Danasnja vest sajta KSS-a
http://takmicenje.taboosport.com/vest/seniori/poziv-za-usmenu-raspravu-1604.html
(brb, 02. april 2014 17:19)

A sto onda ta vest ne stoji na sajtu Kss-a nego nekog tamo taboosporta?

Živojin Skočajić

pre 10 godina

Novak je po meni jedan od najboljih mladih igrača koje Srbija ima,i vrlo je moguće da mu se ovoga leta desi ono što se prošle godine desilo Vasi Miciću.Ako bude gledao KLS na tv,sigurno će izostati poziv za reprezentaciju.Zato je i Radnički logičan izbor.Neće propasti ako 2 meseca bude igrao bez para,karijera je pred njim,imaće vremena za jake ugovore.Radnički od prošle godine je zbog uloženog novca imao imperativ rezultata,tako da Miljenović nažalost nije mogao da igra više.Ove godine je drugačije,tako da će momak imati solidnu minutažu,pogotovo što može da igra na pozicijama 1 i 2.Znam da ne volite Mutu,ali mu znanje ne možete osporiti.Imaće dečko šta od njega da nauči,a tu je i Marinović,koji ima izuzetno strpljenje za rad sa mladim igračima.Na kraju sezone će se sigurno naći na Saletovom širem spisku,i tu će tek imati priliku da se dodatno razvije kao igrač.Teško da će narednu sezonu igrati za Radnički,i mislim da su velike šanse da ode u Partizan.Bolje je da ga Dule uzme pod svoje nego Radonjić.Jednostavno Novak radi ono što je najbolje za njega,i nema tu nikakvih ucena i prljavih radnji.

peka

pre 10 godina

koja sramota od mute nikolica,ovo je bila cista ucena prema mladom igracu da dodje u radnicki da bi kao racunao na njega u buducnosti za reprez.posto je doticni pomocni trener,bruko,mars iz reprezentacije,a gospodin mutavi je majstor za unistavanje karijera mladim plejmejkerima poput miljenovica,posto forsira marinovica po 38min.

Milan

pre 10 godina

I ti si mi trener reprezentacije, i kod tebe ce ravnopravan tretman imati kandidat za reprezentaciju iz Zvezde ili iz Radnickog i Partizana. KSS kao i uprava Zvezde i uprava FMP-a treba pod hitno da reaguju na ove nebuloze. Ovo klubastvo samo je nastavak najpokvarenijeg spinovanja da je igracima bolje da ne igraju u Zvezdi jer iz nje se ne moze u repku. Ko te tebe izabra za trenera u reprezentacije? Ti ces da stvaras hemiju i homogenost, ti ces biti sportski ucitelj i primer. Setite se samo njegovih izjava ove i prosle godine psovanja Tomasevica, Radonjica. Tako je to kada ti je veliki dervis idol i uzor.

pixi10

pre 10 godina

Crni Djordjevicu koga si izabrao za saradnika? Pa ovaj posle toliko godina rada nema osnovno, elementarno, sporstko ponasanje a to je da se postuje protivnik! P.S.Radonjic je primer pravog trenera.

lllllll

pre 10 godina

"...dobro je da ga i ja malo proverim kao trener reprezentacije." rece Muta. Ovo mirise na opasnu ucenu. E Boze sacuvaj, kolko je mene sramota sto je ovaj u strucnom stabu reprezentacije.

sprewell

pre 10 godina

Dao si ti sansu mnogim mladim igracima.Jereminov,Miljenovic...tako ce i ovaj mali da presedi na klupi,osim ako ne gubite 20 razlike pa mu das malo minuta.Svi dosli da igraju,a samo nazadovali po "strucnim" savetima doticnog.Demagog,a ne kosarkaski trener Miroslav Nikolic.

ivica

pre 10 godina

Nemas para a dovodis igrace.Zanimljivo.Samo da te obavestim, svi znaju ko stoji iza Radnickog, pa sada kada nema drzavne love, odmah problemi.Gde su ti mladi igraci Radnickog koje si ti i tvoje kolege stvorili i napravili igracima?.Uzimas igrace iz drugih klubova, iskusne igrace koji su igrali u inostranstvu i nisu jeftini, dva-tri stranca i udri trojke pa sta bude bude.Bio si prvak ali sa budzetima od 5-6 miliona.Izvini.

bravo Muto

pre 10 godina

Mozete pricati za Mutu sta hocete ali on je pomocni trener reprezentacije i ucestvovao je u osvajanju mnogih medalja i to se mora postovati. Covek je u pravu. Kad vec kupujute skupe strance onda ostavite manjim klubovima da razvijaju nase igrace i da rade u intresu srpske kosarke. Mislim da su Radnicki, Mega i jos par klubuva iz superlige od ogromnog znacaja za buducnost srpske kosarke.

NBGD

pre 10 godina

Ti njega da proveris kao igraca??????? A ko ce tebe da proveri kao trenara? Igrate totalno divlju kosarku i pricas o proveri? Ti si trener ko i ja,obojica znamo pravila,a ostalo kao i svaki covek koji prati kosarku.

Otus

pre 10 godina

Ako ga budes razigravao kao Miljenovica, bolje da je sedeo kuci! Pa prosle sezone ste imali 10 stranaca u ekipi, a sad prisac o nasim igracima!

antiparazit

pre 10 godina

podrska za Mutu. Svi imamo vrline i mane, ali iza ovog covjeka stvarno stoji dugogodisnji rad. Danas kod nas malo ko radi i ima polet da stvara! svi bi da prodaju maglu i dok god su menadzeri u boljoj poziciji od trenera i cijelih klubova, sistem nece funkcionisati!

Gos'n

pre 10 godina

Strasno je koliko ljudi na prethodnoj vesti pisu gluposti i sami izvode neke zakljucke, a nemaju pojma o cemu se radi. Nije ih sramota da osporavaju decka. Pa ima i on dusu, sigurno mu nije lepo da procita komentare. Nema on 25 godina, pa da se nosi sa pritiskom tako lako. Dovoljno je sto su ga Covic i Vrsac upropastili, pa ga sad niko ni nece osim klubova iz KLS koji igraju Superligu. Sad pustite decka da igra kosarku!!!

Delija

pre 10 godina

Prolupao cika, ako neko iz njegove okoline moze da mu nabroji neke talante koji su bili kod njega a nisu skoro uopste igrali dobro je, a a ko ne moze, onda se ja dobrovoljno javljam (Marjanovic, Stojacic, Miljenovic...)

dela

pre 10 godina

bas me zanima Nikolicu koliko ste platili Novaka ako je zvezda placala tri puta vise nego partizan i nije dosao u zvezdu radnicki je onda morao bar malo vise da plati od zvezde,,,a nemate pare bar tako kukate i prosite od drzave,,,ili je to samo zamagljenje nekom ociju(drzavi),,tako ti i tvoj kolega po struci vujosevic radi ,,nema ,nema se para pa se onda dovede pavlovic koji ce navodno da igra iz ljubavi prema grobarima dzaba,,jel to isti slucaj sa novakom ili je nesto drugo u pitanju

yustus

pre 10 godina

Uh, sto su udarili po Nikolicu navijaci Zvezde, ovaj FMP-a, ma u stvari Covicevi navijaci! Ja predlazem da Covic kupi sve klubove (od drzavnih para, razumije se), i da se oforme lige, prva Coviceva liga i druga!

Dragan Lo

pre 10 godina

100% u pravu. Partizanu je i trebao u nekom trenutku, Zvezdi ama baš ni u jednom. Sada nema mesto ni u Partizanu. U Megi sa Micićem i Miljenovićem popunjeno. Radnički je pravi izbor, trener dobar - to je to. Srećno.

Otus

pre 10 godina

Ako ga budes razigravao kao Miljenovica, bolje da je sedeo kuci! Pa prosle sezone ste imali 10 stranaca u ekipi, a sad pricas o nasim igracima!

Летећа нога

pre 10 godina

А Јарић, Ракочевић и Кецман? Сви су они из Београда. Има их наравно још доста, али су ми ови први пали на памет

Šumadinac

pre 10 godina

Podrška velikom treneru gospodinu Miroslavu Muti Nikoliću u svemu što radi! Nek crknu dušmani i pljuvači, a ti samo radi svoj posao! Kragujevac je uz tebe, a ostali nisu bitni!

ivan

pre 10 godina

Radnicki ako bude igrao ovu super ligu kao sto je odigrao zadnje kolo protiv MZT-a, nece biti nekih vecih problema da ostane u ABA ligi, kakav FMP i Metalac, Radnicki je kvalitetniji tim od svih ekipa iz KLS-a bar duplo!!!!

Živojin Skočajić

pre 10 godina

Novak je po meni jedan od najboljih mladih igrača koje Srbija ima,i vrlo je moguće da mu se ovoga leta desi ono što se prošle godine desilo Vasi Miciću.Ako bude gledao KLS na tv,sigurno će izostati poziv za reprezentaciju.Zato je i Radnički logičan izbor.Neće propasti ako 2 meseca bude igrao bez para,karijera je pred njim,imaće vremena za jake ugovore.Radnički od prošle godine je zbog uloženog novca imao imperativ rezultata,tako da Miljenović nažalost nije mogao da igra više.Ove godine je drugačije,tako da će momak imati solidnu minutažu,pogotovo što može da igra na pozicijama 1 i 2.Znam da ne volite Mutu,ali mu znanje ne možete osporiti.Imaće dečko šta od njega da nauči,a tu je i Marinović,koji ima izuzetno strpljenje za rad sa mladim igračima.Na kraju sezone će se sigurno naći na Saletovom širem spisku,i tu će tek imati priliku da se dodatno razvije kao igrač.Teško da će narednu sezonu igrati za Radnički,i mislim da su velike šanse da ode u Partizan.Bolje je da ga Dule uzme pod svoje nego Radonjić.Jednostavno Novak radi ono što je najbolje za njega,i nema tu nikakvih ucena i prljavih radnji.

Milos

pre 10 godina

A pre neki dan se pisalo kako Radnicki nece pustiti Lesica i Kalinica jer su prema njima izmirene sve finansijske obaveze! Sad opet se prica da igraci igraju za dzabe!? Dokle vise za lazima iz Svisslions-a??

Derane

pre 10 godina

Oni nas buse da ne bi usli u prva cetiri!? Ne lupaj Muto, prosle godine si imao i finansije i ekipu pa nisi uspeo da budes medju cetiri, pa ste kasnije morali debelo da platite da bi igrali Aba ligu i evrokup, pa posle nema para... Pa nema, mislio si da ce doveka padati s neba, tj iz drzavnih preduzeca koji su vodili vec znamo ko, na vas racun... Trebali ste da mislite na vreme...

Arthur Bishop

pre 10 godina

Nisam simpatizer FMP-a ni u jednoj formi, ali kako je Muta zamoislio da ne dozvoli Kaliniću da ide bilo gde ako mu ne plaćaju?

Danijel

pre 10 godina

Upravu je covek... Ovako nam kosarka ide u propast,sve je manje klubova u kojima se mogu nasi igraci razvijati.Da bi se razvijao ,igracu treba minutaza.Trebaju nam vise klubova kao sto je Mega,Radnicki ali naravno i da su financijski stabilni.Normalno je da igraci igraju za pare,svako od nas ima neki posao i zeli dobro da je placen ... ipak od toga zive i ako im se ne pomogne krenuce da napustaju te klubove.Takva je situacija u zemlji i kod nas obicnih ili ces propadati u Srbiji i raditi za 300 eura,ili ces bezati u inostranstvo...Meni je iskreno zao Radnickog kao i ostalih manjih klubova i mislim da jacina nase kosarke ne mogu biti samo Partizan i Zvezda... treba jos jacih klubova,za nase mlade igrace da se afirmisu.A to sve kosta normalno...

medjutim

pre 10 godina

Muto, koliko je Miljenović igrao kod tebe?

Istu ovu priču si pričao kad si ga doveo iz Partizana, i na kraju je morao da ode u Mega Vizuru da bi igrao..

mdj

pre 10 godina

Ti da stvoris igraca? Sa divaljackom kosarkom kojom nista klupski skoro pa u karijeri nisi uradio? Sramota! A tek ta prica iz bg-a nije bilo vrhunskog igraca.., dobro je sto npr Rakocevic niti je igrac niti je iz Bg-a...

Nikola

pre 10 godina

Da si tako dobar trener kao sto pricas, imao bi ti bar 5-6 mladih igraca poniklih u vasoj skoli u prvom timu. Vec 6-7 godina klub igra zapazenu ulogu u kosarci na ovim prostorima a ti u timu imas samo Jovica? Sve ostalo igraci dovedeni sa strane. Nema u celoj Sumadiji talenata ili mladih igraca u Srbiji koje si mogao da dovedes sa 17-18 godina i onda stvoris igrace od njih? Imao si Miljenovica, momak skoro da nije ni igrao. Jaramaza, nista nisi uradio. Pre 2 godine i Marjanovica. Sinovec otisao, vidi se u MZT- u da mu je samo trebala minutaza u kontinuitetu. Odlican igrac koji ne kosta mnogo. Dimic je vazio za jednog od talentovanijih igraca u svojoj generaciji, vise od godinu dana u Radnickom i nista. Za nase prilike imao si 2-3 godine ozbiljan budzet, dok je Dinkic bio mocan. Svake sezone dovedes po 10 novih igraca i ocekujes da budete ozbiljan klub? Koliki je budzet Mege ove sezone? Nego najlakse prebaciti krivicu za svoje greske na druge i kukati.

SuperS

pre 10 godina

"...da ne bismo ušli u prva četiri..." Koliko se secam, Radnicki prosle godine nije bio u prve cetiri u Superligi, ali je ipak otisao u ABA ligu i Eurokup! Tada se vajni trener nije bunio. Sramota da te bude Muto, nemas pravo jednu rec da kazes!

Foča/RS

pre 10 godina

Hobotnica ima svoje pipke iu KG,sve polako izlazi na vidjelo.
Samo sve ima kraj pa tako i ovo zlo koje je zadesilo Srbiju i ovaj narod početkom 90-tih

Reservoir dog

pre 10 godina

Nadam se samo da tih famoznih 30 minuta koje će Muta da da Novaku, neće biti kao Miljenovićevih 30 minuta (pre će biti 30 sekundi), koje je trošio Ćapin, na papiru MVP ABA lige prošle godine, čovek koji je imao posed lopte 90% (od vremena poseda svoje ekipe). Plašim se da će se istorija ponoviti, sa novim glavnim glumcima Marinović/Novak.
Muta od Rakočevića, kojeg je on izbrusio, na ovamo nije "izbacio" nijednog igrača. U stvari izvinjavam se, jeste još jednog - Stefana Marković, ali to je premalo za poslednjih 15-20 godina...Slažem se da ne treba da puste ni Kalinića ni Lešića, ako mogu da ih spreče da odu, ako ne...setite se prošlogodišnje sudbine KK Vojvodina.

boki76

pre 10 godina

Muta je mozda dao sansu Rakocevicu u Buducnosti, ali je svakako kljucni covek za Igorov preporod Zmago Sagadin.Inace cenim to sto se Muta Nikolic bori za Radnicki i postujem njegove uspehe sa klubovima i reprezentacijom kao i sa mladom reprezentacijom. Narocito onom iz Novog Sada. Mislim da nije ista situacija kao sa Miljenovicem i da ce Novak dobiti minutazu. Neke minute sam u igri bez Marinovica, a neke u paru sa njim.

kabasti

pre 10 godina

@ Danasnja vest sajta KSS-a
http://takmicenje.taboosport.com/vest/seniori/poziv-za-usmenu-raspravu-1604.html
(brb, 02. april 2014 17:19)

A sto onda ta vest ne stoji na sajtu Kss-a nego nekog tamo taboosporta?

drvobradi

pre 10 godina

Posle nemojte da se bunite kada neko nece da igra za reprezentaciju. Danas su podobni jedni, sutra drugi. Kada igraci uspeju da se iscupaju iz ovog blata, verovatno ne zele sa ovakvima da imaju posla.