Fudbal 97

Subota, 08.03.2014.

16:28

Partizan razbio Radnički u KG

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnički u Kragujevcu sa 5:0 u 18. kolu Jelen Superlige i tako došli na čelo tabele barem na nekoliko sati.

Partizan razbio Radnièki u KG IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

grobar kg

pre 10 godina

kakvo je kuvanje bilo kad smo se razdvojili i kad je krenula pesma ,,volim gaaa ko oka dvaaa borim se svaki dan za njegaaa.."

Rasa-prvi

pre 10 godina

Derbi ce sve odluciti..gledao sam.Cim sam video sastav bez Ilica,znao sam da dajemo dva komada po poluvremenu.Jedan vise sto nije ulazio do kraja.Sastav koji sam juce PREPORUCIO.

ultrasrbin

pre 10 godina

Sasa, 8. mart 2014 17:39

Penal PArtizanu nije trebao,ali je daleko od izmisljenog. Pogledaj pokret ruke i kuka igraca Radnickog.Nevidjena glupost. Skuletic vec gubi korak,a on ga gura pokretom tela i na to dodaje pokret ruke koji je sudiji dovoljan.

stranac

pre 10 godina

Samo napred. Sta se tice komsijskih, nijedan ne sme 100 dinara da stavi, da ce biti prvaci kako u kosarci tako u fudbalu. Trabunjaju ko i obicno.

Antidervis

pre 10 godina

Partizan igra FUDBAL, a ostali sto se izvlace i namestaju mogu da cekaju titulu jos nekoliko decenija!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (thor, 8. mart 2014 20:28)

Videli smo u derbiju kakav fudbal igrate, kad niste ni pola presli i kad smo vas domelirali. A videli smo i protiv Pazara u oba meca, pa u proslom kolu...a fudbal igrate samo u prijateljskim mecevima, kao sto je bio ovaj danas sa Radnickim.

zex

pre 10 godina

kakav penal,hahaha,klasicna namestaljka,godinama unazad Radnicki daje bodove a posle protiv Zvezde igra na noz,nema svrhe raditi to.Zvezda ce dati 4komada veceras i nastaviti tamo gde je stala.
(zex, 8. mart 2014 15:59)
Lepo sam rekao a oni neveruju.

Srbija bre

pre 10 godina

Svake noći sanjam ja,
da je veći JNA,
pa da možemo
svi da stanemo.
Napravi im Tole, bre,
malo veće tribine,
dva`es hiljada
stiže Delija...

Milovan e

pre 10 godina

Dokle cete da omalovazavate nase pobede, kompleksasi... Partizan dao 5 komada i sad je namesteno, sad se i penal komentarise.. Lol koji kompleksii bratee...

Kragjevac ne da titulu !!

pre 10 godina

Lepo Radnicki statirao...Veceras prasecina i proslava 25 godina navijacke grupe...Ziveli!
(Dare, 8. mart 2014 17:26)

Kad se utakmica namesta onda se namesta na jedan eventualno dva gola razlike kao npr Zvezda u Jagodini proslo kolo....

tras!

pre 10 godina

Penal koji je sviran vise steti nego koristi Partizanu. Kao da se neko poceo igrati igre kukavicijeg jajeta: Uvali Partizanu penal i onda digni medijsku hajku povodom istog.

One night in May

pre 10 godina

Gledam Volfsburg - Bayern, i moram da kazem da nas PARTIZAN stilom i igrom neodoljivo podseca na Bavarskog Giganta, he he he svi Sampioni podsecaju jedni na druge! Evo i oni gaze u gostima pet razlike! PARTIZAN SAMPION!
(Mark, 8. mart 2014 17:11)

Zanemarljiva razlika je u tome sto Bajern ima pregrst medjunarodnih trofeja, a Partizan nikad nece imati NIJEDAN. Hvala Bogu!!

PSG

pre 10 godina

Kakav to lik moraš da budeš da bi se oduševljavao pobedom favorita u ½kukuruz½ ligi jedne marginalne države u Evropi. Svetsko a naše... he,he,he... Tuga :( Koliko je PFC dobar, pokazuju svi rezultati poslednjih godina u EU ligi. Ja bih se pokrio ispod čaršava i tiho radovao kao nepopravljivi optimista bez osećaja za realnost kako me ukućani ne bi poslali na posmatranje.

Lav

pre 10 godina

Onaj penal je čista sabotaža. Igraju se duple igre. Bravo momci, briljantna pobeda. Samo furajte i ne obazirite se na prljave trikove.

Sedam je srećan broj !

Distorzija mozga

pre 10 godina

Siguran sam 100% da bi Radnicki okrenuo na 4-3 zadnjih 20 minuta da nije sviran penal.Celu utakmicu su bili bolji sabili Partizan u peterac,stvorili 15 zicera ali eto ne moze se protiv sudijske nepravde.
Mislim da zvezda treba da se zali jer ova kradja moze direktno da utice na borbu za titulu.

Bravo momci! PFC

pre 10 godina

Najjače mi je ovo "a golman što ne mrda" hehehe, ma pustio čovek, strašno. Toletov igrač 100%. Ajmo sada svi u glas "Nije bio penal" hajde, hajde, ne čujem vas. Znači Kragujevac ne da titulu, sudija ne da titulu, golman ne da titulu, hehehehe.

Partizan uber alles

pre 10 godina

Dobro smo izgledali brzi, agresivni,napali smo ih od starta a ne kao u Pazaru.Dobro je sto Sasa Ilic nije igrao jer mnogo koci igru, bravo za taj potez Nikolica.Partizane zgazi ih sve. NE DAMO TITULU.

zoran

pre 10 godina

Ljudi, vi koji znate koje su utakmice PArtizana i Zvezde namestene, zasto ne uzimate pare na kladionicama. Ubacish svake nedelje po 1000 evra i da vidish kako pare stizu..zasto to ne radite, vec samo piskarate po forumima..?
Radnicki pojma nema i Zvezda ce ih odvaliti isto tako kao Partizan..3,4,5 komada...
U nasoj ligi imamo 3-4 tima da nesto kao igraju fudbal..ostali su novi amaterskih liga u Engleskoj i nemachkoj, dok Zvezda i PArtizan su na nivou 3 engleske lige...

Redzep

pre 10 godina

Pokusaj da budes objektivan...http://youtu.be/ZOruA09Oj9o a ti pogledaj ovo pa reci jel normalno da Majo svira aut za Smederevo??? Vi ste poznati po tome da brzo zaboravljate,ali mi ne zaboravljamo!!!!!

ćelo majstoreee

pre 10 godina

Da ne bi onog penala...ja stvarno ne znam kako bi mi pobijedili. Hvalaaa Glođevićuuu! Šalu na stranu, ono nije vidjelo penala, vjerovatno ga ni Tole lično ne bi svirao. To je planski urađeno, da se smire tenzije i na potpuno nebitnom rezultatu. NE DAMO TITULUUUU!

Mark

pre 10 godina

Gledam Volfsburg - Bayern, i moram da kazem da nas PARTIZAN stilom i igrom neodoljivo podseca na Bavarskog Giganta, he he he svi Sampioni podsecaju jedni na druge! Evo i oni gaze u gostima pet razlike! PARTIZAN SAMPION!

dbx

pre 10 godina

Protiv Radenickog nikad nije namesteno pa chak ni u prvom delu kada su asistrali Mitrovicu da postigne gol jer su tad pomagali Zvezdi da Mitros shto pre ode u inozemstvo.

fifi

pre 10 godina

Ne bih rekao da je smesnije od ovoga !
(Her Zivota, 8. mart 2014 16:47)

Nije smesno nego zalosno!! I nosonja ne dobi ni zuti?? I posle pricamo o sudjenju?? Tuga.

realno

pre 10 godina

Inace onaj start nad Ilicem u proslom kolu je vise penal nego ovaj danas ali posto je danas Partizan vec u 60 minutu obezbedio 3 boda hajde da im dunemo cisto da ne kazu kako ih krademo....jao bre pa ko vas ne zna...uh....

Nikola

pre 10 godina

Drinčić i Lazović su klasa. Znam da moramo da forsiramo mlade igrače zbog prodaje, ali nam treba još nekoliko ovakvih fudbalera, kvalitetnih, iskusnih ali ne i prestarih (kao odlični Ilić i Obradović, ali je ipak preveliki jaz u godinama između njih i ostatka ekipe).
Od silne mržnje, klađenja, teorija zavere, politike i Brondbi trol primitivizma ne može da se dođe do reči i priče o fudbalu. A danas je bilo dobrog fudbala, dobrog terena i dosta navijača. Sasvim lepa slika.

Dr.Laza

pre 10 godina

Mislio sam da igra Real protiv Radnickog,ali me ubedise da je to Partizan,ali posle trecag gola,ja im kazem da ga je gol dao Ronaldo,a ono ipak igrac Partizana Drincic.Pratio igru pa izgresio.

zeljko

pre 10 godina

grobarski naslov nema sta.Partizan je bolji tim od radnickog ali je smesno to sto Radnicki uporno poklanja bodove.sklanjaju se sa terena dok ovi daju golove.sudija se obrukao za penal koji nepostoji a sutradan ce mozda postojati a on nece suditi pa ce na kraju ispasti svasta.Poslednjih pola sata radnicki je igrao fudbal i odmah su stvorili sanse a prvih 60min bilo je smesno.

Sava

pre 10 godina

Izbacis Sasu Ilica iz tima i dobijes ovo.
Partizan mnogo brze i bolje deluje bez njega, sa Malbasicem i Zivkovicem po krilima.
U penziju je trebao jos poodavno.

PFC

pre 10 godina

Konacno je Partizan odigrao dobru utakmicu! Nije bitno to sto smo dali pet komada, vec igra koja liči na fudbal. Jeste, treba reci i da je Radnicki igrao otvoreno i da je bilo prostora, pa i njima treba odati priznanje jer nisu bunkerasi koji teraju ljude sa stadiona. Ova igra daje pravo da se nadamo tituli i necemu u Evropi.

grobar do groba

pre 10 godina

vracam se s tekme i nesto razmisljam...i pored nikad lakse osvojenog kragujevca i pored ovog zaista fenomalnog rezultata imam neku zebnju po pitanju 7. po redu..a nzm zasto....nesto mi nije u srcu to to...

P

pre 10 godina

Lepo ja rekoh da ce Partizanu svirati penal kad bude vodio 3:0 ili 4:0 i to je sumnjiv penal, sad ce da dignu glas i makar polomili nam nogu, nece nam svirati penal do kraja prvenstva. Pazite sta vam kazem.
Ali ako ovako budemo igrali, mogu da nam sude kako hoce, mi osvajamo titulu! Bravo momci, vidimo se u Humskoj!

Sukii

pre 10 godina

Moderna igra,konstantan presing,odlicna resenja u napadu,majstorije Malbasica i Drincica. Prelepa predstava,ako Partizan ovako nastavi ne bih rekao da ima dostojnog rivala u Srbiji

Miša Tumbas

pre 10 godina

Tako da odigraju svaku do kraja i nema brige za titulu. Neki pričaju da je sve u njihovim rukama a ako Partizan pobedi sve do kraja (a ovakvom igrom hoće) u rukama će im biti naša... (završiti po volji)

Sukii

pre 10 godina

da li 'ladno neko pominje penal koji je sviran pri rezultatu 3:0 ??? ako mi neko objasni kako je to izmenilo tok utakmice prestajem da navijam za Partizan!

pokušaj da budeš objektivan

pre 10 godina

Onaj penal je namerno sviran da bi se sad opet pljuvalo kako namestamo I tako dalje , NE DAMO TITULU!
(Marko Grobar, 8. mart 2014 16:31)

Pogledaj link na komentaru iznad svog, pa reci da li je to normalno.

ja

pre 10 godina

Cim je teren normalan Partizan razbija protivnike

Imamo najbolju ekipu u Srbiji i titula ne dolazi u pitanje, a i ako derbi bude odlucivao sampiona pobedice Partizan kao i prethodnih godina

danilo

pre 10 godina

Partizan prvi put nakon nekoiko godina zaista liči na vrlo ozbiljnu ekipu a, kako stvari stoje, biće još bolji jer su tek dva meseca na okupu.
Trener uliva poverenje a Djure više nema, znači priprema se ekipa za Evropu.
Šteta što su prodati Mitrović i Jojić jer bi sa njima lako došli do grupne faze u LŠ a njihova cena bi bila bar 3 puta veća.
Onako pošteno, zaista ne vidim kako bi nam Zvezda mogla uzeti titulu, pošto su izbori 16.marta a posle toga obećanja više ne vrede.
P.S. Još kada pročitam trabunjanja o otimanju titule i Toletovim zaslugama, samo pogledam kakvi su igrači igrali za nas proteklih 7 godina a kakvi za njih, te kakve su im posle bile karijere.
Tu svaki razgovor prestaje jer za te godine Zvezda nije dala ni jednog,jedinog iole pristojnog igrača a Partizan ih ima desetak u svetskim klubovima...

Nemanja

pre 10 godina

Svaka cast lepa igra...Ne treba nikoga izdvajati al bas mi je drago sto se Danko vratio...Svaka cast igracima,svaka cast treneru,svaka cast navijacima sve je bilo prelepo...

Sukii

pre 10 godina

Moderna igra,konstantan presing,odlicna resenja u napadu,majstorije Malbasica i Drincica. Prelepa predstava,ako Partizan ovako nastavi ne bih rekao da ima dostojnog rivala u Srbiji

ja

pre 10 godina

Cim je teren normalan Partizan razbija protivnike

Imamo najbolju ekipu u Srbiji i titula ne dolazi u pitanje, a i ako derbi bude odlucivao sampiona pobedice Partizan kao i prethodnih godina

ćelo majstoreee

pre 10 godina

Da ne bi onog penala...ja stvarno ne znam kako bi mi pobijedili. Hvalaaa Glođevićuuu! Šalu na stranu, ono nije vidjelo penala, vjerovatno ga ni Tole lično ne bi svirao. To je planski urađeno, da se smire tenzije i na potpuno nebitnom rezultatu. NE DAMO TITULUUUU!

Sukii

pre 10 godina

da li 'ladno neko pominje penal koji je sviran pri rezultatu 3:0 ??? ako mi neko objasni kako je to izmenilo tok utakmice prestajem da navijam za Partizan!

danilo

pre 10 godina

Partizan prvi put nakon nekoiko godina zaista liči na vrlo ozbiljnu ekipu a, kako stvari stoje, biće još bolji jer su tek dva meseca na okupu.
Trener uliva poverenje a Djure više nema, znači priprema se ekipa za Evropu.
Šteta što su prodati Mitrović i Jojić jer bi sa njima lako došli do grupne faze u LŠ a njihova cena bi bila bar 3 puta veća.
Onako pošteno, zaista ne vidim kako bi nam Zvezda mogla uzeti titulu, pošto su izbori 16.marta a posle toga obećanja više ne vrede.
P.S. Još kada pročitam trabunjanja o otimanju titule i Toletovim zaslugama, samo pogledam kakvi su igrači igrali za nas proteklih 7 godina a kakvi za njih, te kakve su im posle bile karijere.
Tu svaki razgovor prestaje jer za te godine Zvezda nije dala ni jednog,jedinog iole pristojnog igrača a Partizan ih ima desetak u svetskim klubovima...

Mark

pre 10 godina

Gledam Volfsburg - Bayern, i moram da kazem da nas PARTIZAN stilom i igrom neodoljivo podseca na Bavarskog Giganta, he he he svi Sampioni podsecaju jedni na druge! Evo i oni gaze u gostima pet razlike! PARTIZAN SAMPION!

Kragjevac ne da titulu !!

pre 10 godina

Lepo Radnicki statirao...Veceras prasecina i proslava 25 godina navijacke grupe...Ziveli!
(Dare, 8. mart 2014 17:26)

Kad se utakmica namesta onda se namesta na jedan eventualno dva gola razlike kao npr Zvezda u Jagodini proslo kolo....

P

pre 10 godina

Lepo ja rekoh da ce Partizanu svirati penal kad bude vodio 3:0 ili 4:0 i to je sumnjiv penal, sad ce da dignu glas i makar polomili nam nogu, nece nam svirati penal do kraja prvenstva. Pazite sta vam kazem.
Ali ako ovako budemo igrali, mogu da nam sude kako hoce, mi osvajamo titulu! Bravo momci, vidimo se u Humskoj!

Milovan e

pre 10 godina

Dokle cete da omalovazavate nase pobede, kompleksasi... Partizan dao 5 komada i sad je namesteno, sad se i penal komentarise.. Lol koji kompleksii bratee...

PFC

pre 10 godina

Konacno je Partizan odigrao dobru utakmicu! Nije bitno to sto smo dali pet komada, vec igra koja liči na fudbal. Jeste, treba reci i da je Radnicki igrao otvoreno i da je bilo prostora, pa i njima treba odati priznanje jer nisu bunkerasi koji teraju ljude sa stadiona. Ova igra daje pravo da se nadamo tituli i necemu u Evropi.

Lav

pre 10 godina

Onaj penal je čista sabotaža. Igraju se duple igre. Bravo momci, briljantna pobeda. Samo furajte i ne obazirite se na prljave trikove.

Sedam je srećan broj !

realno

pre 10 godina

Inace onaj start nad Ilicem u proslom kolu je vise penal nego ovaj danas ali posto je danas Partizan vec u 60 minutu obezbedio 3 boda hajde da im dunemo cisto da ne kazu kako ih krademo....jao bre pa ko vas ne zna...uh....

Sava

pre 10 godina

Izbacis Sasu Ilica iz tima i dobijes ovo.
Partizan mnogo brze i bolje deluje bez njega, sa Malbasicem i Zivkovicem po krilima.
U penziju je trebao jos poodavno.

tras!

pre 10 godina

Penal koji je sviran vise steti nego koristi Partizanu. Kao da se neko poceo igrati igre kukavicijeg jajeta: Uvali Partizanu penal i onda digni medijsku hajku povodom istog.

Miša Tumbas

pre 10 godina

Tako da odigraju svaku do kraja i nema brige za titulu. Neki pričaju da je sve u njihovim rukama a ako Partizan pobedi sve do kraja (a ovakvom igrom hoće) u rukama će im biti naša... (završiti po volji)

Nemanja

pre 10 godina

Svaka cast lepa igra...Ne treba nikoga izdvajati al bas mi je drago sto se Danko vratio...Svaka cast igracima,svaka cast treneru,svaka cast navijacima sve je bilo prelepo...

Dr.Laza

pre 10 godina

Mislio sam da igra Real protiv Radnickog,ali me ubedise da je to Partizan,ali posle trecag gola,ja im kazem da ga je gol dao Ronaldo,a ono ipak igrac Partizana Drincic.Pratio igru pa izgresio.

Partizan uber alles

pre 10 godina

Dobro smo izgledali brzi, agresivni,napali smo ih od starta a ne kao u Pazaru.Dobro je sto Sasa Ilic nije igrao jer mnogo koci igru, bravo za taj potez Nikolica.Partizane zgazi ih sve. NE DAMO TITULU.

Bravo momci! PFC

pre 10 godina

Najjače mi je ovo "a golman što ne mrda" hehehe, ma pustio čovek, strašno. Toletov igrač 100%. Ajmo sada svi u glas "Nije bio penal" hajde, hajde, ne čujem vas. Znači Kragujevac ne da titulu, sudija ne da titulu, golman ne da titulu, hehehehe.

Nikola

pre 10 godina

Drinčić i Lazović su klasa. Znam da moramo da forsiramo mlade igrače zbog prodaje, ali nam treba još nekoliko ovakvih fudbalera, kvalitetnih, iskusnih ali ne i prestarih (kao odlični Ilić i Obradović, ali je ipak preveliki jaz u godinama između njih i ostatka ekipe).
Od silne mržnje, klađenja, teorija zavere, politike i Brondbi trol primitivizma ne može da se dođe do reči i priče o fudbalu. A danas je bilo dobrog fudbala, dobrog terena i dosta navijača. Sasvim lepa slika.

Distorzija mozga

pre 10 godina

Siguran sam 100% da bi Radnicki okrenuo na 4-3 zadnjih 20 minuta da nije sviran penal.Celu utakmicu su bili bolji sabili Partizan u peterac,stvorili 15 zicera ali eto ne moze se protiv sudijske nepravde.
Mislim da zvezda treba da se zali jer ova kradja moze direktno da utice na borbu za titulu.

zoran

pre 10 godina

Ljudi, vi koji znate koje su utakmice PArtizana i Zvezde namestene, zasto ne uzimate pare na kladionicama. Ubacish svake nedelje po 1000 evra i da vidish kako pare stizu..zasto to ne radite, vec samo piskarate po forumima..?
Radnicki pojma nema i Zvezda ce ih odvaliti isto tako kao Partizan..3,4,5 komada...
U nasoj ligi imamo 3-4 tima da nesto kao igraju fudbal..ostali su novi amaterskih liga u Engleskoj i nemachkoj, dok Zvezda i PArtizan su na nivou 3 engleske lige...

One night in May

pre 10 godina

Gledam Volfsburg - Bayern, i moram da kazem da nas PARTIZAN stilom i igrom neodoljivo podseca na Bavarskog Giganta, he he he svi Sampioni podsecaju jedni na druge! Evo i oni gaze u gostima pet razlike! PARTIZAN SAMPION!
(Mark, 8. mart 2014 17:11)

Zanemarljiva razlika je u tome sto Bajern ima pregrst medjunarodnih trofeja, a Partizan nikad nece imati NIJEDAN. Hvala Bogu!!

Srbija bre

pre 10 godina

Svake noći sanjam ja,
da je veći JNA,
pa da možemo
svi da stanemo.
Napravi im Tole, bre,
malo veće tribine,
dva`es hiljada
stiže Delija...

Redzep

pre 10 godina

Pokusaj da budes objektivan...http://youtu.be/ZOruA09Oj9o a ti pogledaj ovo pa reci jel normalno da Majo svira aut za Smederevo??? Vi ste poznati po tome da brzo zaboravljate,ali mi ne zaboravljamo!!!!!

stranac

pre 10 godina

Samo napred. Sta se tice komsijskih, nijedan ne sme 100 dinara da stavi, da ce biti prvaci kako u kosarci tako u fudbalu. Trabunjaju ko i obicno.

zeljko

pre 10 godina

grobarski naslov nema sta.Partizan je bolji tim od radnickog ali je smesno to sto Radnicki uporno poklanja bodove.sklanjaju se sa terena dok ovi daju golove.sudija se obrukao za penal koji nepostoji a sutradan ce mozda postojati a on nece suditi pa ce na kraju ispasti svasta.Poslednjih pola sata radnicki je igrao fudbal i odmah su stvorili sanse a prvih 60min bilo je smesno.

grobar do groba

pre 10 godina

vracam se s tekme i nesto razmisljam...i pored nikad lakse osvojenog kragujevca i pored ovog zaista fenomalnog rezultata imam neku zebnju po pitanju 7. po redu..a nzm zasto....nesto mi nije u srcu to to...

pokušaj da budeš objektivan

pre 10 godina

Onaj penal je namerno sviran da bi se sad opet pljuvalo kako namestamo I tako dalje , NE DAMO TITULU!
(Marko Grobar, 8. mart 2014 16:31)

Pogledaj link na komentaru iznad svog, pa reci da li je to normalno.

fifi

pre 10 godina

Ne bih rekao da je smesnije od ovoga !
(Her Zivota, 8. mart 2014 16:47)

Nije smesno nego zalosno!! I nosonja ne dobi ni zuti?? I posle pricamo o sudjenju?? Tuga.

ultrasrbin

pre 10 godina

Sasa, 8. mart 2014 17:39

Penal PArtizanu nije trebao,ali je daleko od izmisljenog. Pogledaj pokret ruke i kuka igraca Radnickog.Nevidjena glupost. Skuletic vec gubi korak,a on ga gura pokretom tela i na to dodaje pokret ruke koji je sudiji dovoljan.

zex

pre 10 godina

kakav penal,hahaha,klasicna namestaljka,godinama unazad Radnicki daje bodove a posle protiv Zvezde igra na noz,nema svrhe raditi to.Zvezda ce dati 4komada veceras i nastaviti tamo gde je stala.
(zex, 8. mart 2014 15:59)
Lepo sam rekao a oni neveruju.

Antidervis

pre 10 godina

Partizan igra FUDBAL, a ostali sto se izvlace i namestaju mogu da cekaju titulu jos nekoliko decenija!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (thor, 8. mart 2014 20:28)

Videli smo u derbiju kakav fudbal igrate, kad niste ni pola presli i kad smo vas domelirali. A videli smo i protiv Pazara u oba meca, pa u proslom kolu...a fudbal igrate samo u prijateljskim mecevima, kao sto je bio ovaj danas sa Radnickim.

PSG

pre 10 godina

Kakav to lik moraš da budeš da bi se oduševljavao pobedom favorita u ½kukuruz½ ligi jedne marginalne države u Evropi. Svetsko a naše... he,he,he... Tuga :( Koliko je PFC dobar, pokazuju svi rezultati poslednjih godina u EU ligi. Ja bih se pokrio ispod čaršava i tiho radovao kao nepopravljivi optimista bez osećaja za realnost kako me ukućani ne bi poslali na posmatranje.

Rasa-prvi

pre 10 godina

Derbi ce sve odluciti..gledao sam.Cim sam video sastav bez Ilica,znao sam da dajemo dva komada po poluvremenu.Jedan vise sto nije ulazio do kraja.Sastav koji sam juce PREPORUCIO.

grobar kg

pre 10 godina

kakvo je kuvanje bilo kad smo se razdvojili i kad je krenula pesma ,,volim gaaa ko oka dvaaa borim se svaki dan za njegaaa.."

dbx

pre 10 godina

Protiv Radenickog nikad nije namesteno pa chak ni u prvom delu kada su asistrali Mitrovicu da postigne gol jer su tad pomagali Zvezdi da Mitros shto pre ode u inozemstvo.

Srbija bre

pre 10 godina

Svake noći sanjam ja,
da je veći JNA,
pa da možemo
svi da stanemo.
Napravi im Tole, bre,
malo veće tribine,
dva`es hiljada
stiže Delija...

One night in May

pre 10 godina

Gledam Volfsburg - Bayern, i moram da kazem da nas PARTIZAN stilom i igrom neodoljivo podseca na Bavarskog Giganta, he he he svi Sampioni podsecaju jedni na druge! Evo i oni gaze u gostima pet razlike! PARTIZAN SAMPION!
(Mark, 8. mart 2014 17:11)

Zanemarljiva razlika je u tome sto Bajern ima pregrst medjunarodnih trofeja, a Partizan nikad nece imati NIJEDAN. Hvala Bogu!!

grobar do groba

pre 10 godina

vracam se s tekme i nesto razmisljam...i pored nikad lakse osvojenog kragujevca i pored ovog zaista fenomalnog rezultata imam neku zebnju po pitanju 7. po redu..a nzm zasto....nesto mi nije u srcu to to...

zeljko

pre 10 godina

grobarski naslov nema sta.Partizan je bolji tim od radnickog ali je smesno to sto Radnicki uporno poklanja bodove.sklanjaju se sa terena dok ovi daju golove.sudija se obrukao za penal koji nepostoji a sutradan ce mozda postojati a on nece suditi pa ce na kraju ispasti svasta.Poslednjih pola sata radnicki je igrao fudbal i odmah su stvorili sanse a prvih 60min bilo je smesno.

ja

pre 10 godina

Cim je teren normalan Partizan razbija protivnike

Imamo najbolju ekipu u Srbiji i titula ne dolazi u pitanje, a i ako derbi bude odlucivao sampiona pobedice Partizan kao i prethodnih godina

PSG

pre 10 godina

Kakav to lik moraš da budeš da bi se oduševljavao pobedom favorita u ½kukuruz½ ligi jedne marginalne države u Evropi. Svetsko a naše... he,he,he... Tuga :( Koliko je PFC dobar, pokazuju svi rezultati poslednjih godina u EU ligi. Ja bih se pokrio ispod čaršava i tiho radovao kao nepopravljivi optimista bez osećaja za realnost kako me ukućani ne bi poslali na posmatranje.

Sukii

pre 10 godina

Moderna igra,konstantan presing,odlicna resenja u napadu,majstorije Malbasica i Drincica. Prelepa predstava,ako Partizan ovako nastavi ne bih rekao da ima dostojnog rivala u Srbiji

Antidervis

pre 10 godina

Partizan igra FUDBAL, a ostali sto se izvlace i namestaju mogu da cekaju titulu jos nekoliko decenija!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (thor, 8. mart 2014 20:28)

Videli smo u derbiju kakav fudbal igrate, kad niste ni pola presli i kad smo vas domelirali. A videli smo i protiv Pazara u oba meca, pa u proslom kolu...a fudbal igrate samo u prijateljskim mecevima, kao sto je bio ovaj danas sa Radnickim.

Mark

pre 10 godina

Gledam Volfsburg - Bayern, i moram da kazem da nas PARTIZAN stilom i igrom neodoljivo podseca na Bavarskog Giganta, he he he svi Sampioni podsecaju jedni na druge! Evo i oni gaze u gostima pet razlike! PARTIZAN SAMPION!

danilo

pre 10 godina

Partizan prvi put nakon nekoiko godina zaista liči na vrlo ozbiljnu ekipu a, kako stvari stoje, biće još bolji jer su tek dva meseca na okupu.
Trener uliva poverenje a Djure više nema, znači priprema se ekipa za Evropu.
Šteta što su prodati Mitrović i Jojić jer bi sa njima lako došli do grupne faze u LŠ a njihova cena bi bila bar 3 puta veća.
Onako pošteno, zaista ne vidim kako bi nam Zvezda mogla uzeti titulu, pošto su izbori 16.marta a posle toga obećanja više ne vrede.
P.S. Još kada pročitam trabunjanja o otimanju titule i Toletovim zaslugama, samo pogledam kakvi su igrači igrali za nas proteklih 7 godina a kakvi za njih, te kakve su im posle bile karijere.
Tu svaki razgovor prestaje jer za te godine Zvezda nije dala ni jednog,jedinog iole pristojnog igrača a Partizan ih ima desetak u svetskim klubovima...

pokušaj da budeš objektivan

pre 10 godina

Onaj penal je namerno sviran da bi se sad opet pljuvalo kako namestamo I tako dalje , NE DAMO TITULU!
(Marko Grobar, 8. mart 2014 16:31)

Pogledaj link na komentaru iznad svog, pa reci da li je to normalno.

ćelo majstoreee

pre 10 godina

Da ne bi onog penala...ja stvarno ne znam kako bi mi pobijedili. Hvalaaa Glođevićuuu! Šalu na stranu, ono nije vidjelo penala, vjerovatno ga ni Tole lično ne bi svirao. To je planski urađeno, da se smire tenzije i na potpuno nebitnom rezultatu. NE DAMO TITULUUUU!

Sava

pre 10 godina

Izbacis Sasu Ilica iz tima i dobijes ovo.
Partizan mnogo brze i bolje deluje bez njega, sa Malbasicem i Zivkovicem po krilima.
U penziju je trebao jos poodavno.

dbx

pre 10 godina

Protiv Radenickog nikad nije namesteno pa chak ni u prvom delu kada su asistrali Mitrovicu da postigne gol jer su tad pomagali Zvezdi da Mitros shto pre ode u inozemstvo.

zex

pre 10 godina

kakav penal,hahaha,klasicna namestaljka,godinama unazad Radnicki daje bodove a posle protiv Zvezde igra na noz,nema svrhe raditi to.Zvezda ce dati 4komada veceras i nastaviti tamo gde je stala.
(zex, 8. mart 2014 15:59)
Lepo sam rekao a oni neveruju.

Kragjevac ne da titulu !!

pre 10 godina

Lepo Radnicki statirao...Veceras prasecina i proslava 25 godina navijacke grupe...Ziveli!
(Dare, 8. mart 2014 17:26)

Kad se utakmica namesta onda se namesta na jedan eventualno dva gola razlike kao npr Zvezda u Jagodini proslo kolo....

Dr.Laza

pre 10 godina

Mislio sam da igra Real protiv Radnickog,ali me ubedise da je to Partizan,ali posle trecag gola,ja im kazem da ga je gol dao Ronaldo,a ono ipak igrac Partizana Drincic.Pratio igru pa izgresio.

Sukii

pre 10 godina

da li 'ladno neko pominje penal koji je sviran pri rezultatu 3:0 ??? ako mi neko objasni kako je to izmenilo tok utakmice prestajem da navijam za Partizan!

Milovan e

pre 10 godina

Dokle cete da omalovazavate nase pobede, kompleksasi... Partizan dao 5 komada i sad je namesteno, sad se i penal komentarise.. Lol koji kompleksii bratee...

Miša Tumbas

pre 10 godina

Tako da odigraju svaku do kraja i nema brige za titulu. Neki pričaju da je sve u njihovim rukama a ako Partizan pobedi sve do kraja (a ovakvom igrom hoće) u rukama će im biti naša... (završiti po volji)

PFC

pre 10 godina

Konacno je Partizan odigrao dobru utakmicu! Nije bitno to sto smo dali pet komada, vec igra koja liči na fudbal. Jeste, treba reci i da je Radnicki igrao otvoreno i da je bilo prostora, pa i njima treba odati priznanje jer nisu bunkerasi koji teraju ljude sa stadiona. Ova igra daje pravo da se nadamo tituli i necemu u Evropi.

Bravo momci! PFC

pre 10 godina

Najjače mi je ovo "a golman što ne mrda" hehehe, ma pustio čovek, strašno. Toletov igrač 100%. Ajmo sada svi u glas "Nije bio penal" hajde, hajde, ne čujem vas. Znači Kragujevac ne da titulu, sudija ne da titulu, golman ne da titulu, hehehehe.

stranac

pre 10 godina

Samo napred. Sta se tice komsijskih, nijedan ne sme 100 dinara da stavi, da ce biti prvaci kako u kosarci tako u fudbalu. Trabunjaju ko i obicno.

P

pre 10 godina

Lepo ja rekoh da ce Partizanu svirati penal kad bude vodio 3:0 ili 4:0 i to je sumnjiv penal, sad ce da dignu glas i makar polomili nam nogu, nece nam svirati penal do kraja prvenstva. Pazite sta vam kazem.
Ali ako ovako budemo igrali, mogu da nam sude kako hoce, mi osvajamo titulu! Bravo momci, vidimo se u Humskoj!

Lav

pre 10 godina

Onaj penal je čista sabotaža. Igraju se duple igre. Bravo momci, briljantna pobeda. Samo furajte i ne obazirite se na prljave trikove.

Sedam je srećan broj !

ultrasrbin

pre 10 godina

Sasa, 8. mart 2014 17:39

Penal PArtizanu nije trebao,ali je daleko od izmisljenog. Pogledaj pokret ruke i kuka igraca Radnickog.Nevidjena glupost. Skuletic vec gubi korak,a on ga gura pokretom tela i na to dodaje pokret ruke koji je sudiji dovoljan.

fifi

pre 10 godina

Ne bih rekao da je smesnije od ovoga !
(Her Zivota, 8. mart 2014 16:47)

Nije smesno nego zalosno!! I nosonja ne dobi ni zuti?? I posle pricamo o sudjenju?? Tuga.

Rasa-prvi

pre 10 godina

Derbi ce sve odluciti..gledao sam.Cim sam video sastav bez Ilica,znao sam da dajemo dva komada po poluvremenu.Jedan vise sto nije ulazio do kraja.Sastav koji sam juce PREPORUCIO.

Distorzija mozga

pre 10 godina

Siguran sam 100% da bi Radnicki okrenuo na 4-3 zadnjih 20 minuta da nije sviran penal.Celu utakmicu su bili bolji sabili Partizan u peterac,stvorili 15 zicera ali eto ne moze se protiv sudijske nepravde.
Mislim da zvezda treba da se zali jer ova kradja moze direktno da utice na borbu za titulu.

realno

pre 10 godina

Inace onaj start nad Ilicem u proslom kolu je vise penal nego ovaj danas ali posto je danas Partizan vec u 60 minutu obezbedio 3 boda hajde da im dunemo cisto da ne kazu kako ih krademo....jao bre pa ko vas ne zna...uh....

Partizan uber alles

pre 10 godina

Dobro smo izgledali brzi, agresivni,napali smo ih od starta a ne kao u Pazaru.Dobro je sto Sasa Ilic nije igrao jer mnogo koci igru, bravo za taj potez Nikolica.Partizane zgazi ih sve. NE DAMO TITULU.

Redzep

pre 10 godina

Pokusaj da budes objektivan...http://youtu.be/ZOruA09Oj9o a ti pogledaj ovo pa reci jel normalno da Majo svira aut za Smederevo??? Vi ste poznati po tome da brzo zaboravljate,ali mi ne zaboravljamo!!!!!

Nemanja

pre 10 godina

Svaka cast lepa igra...Ne treba nikoga izdvajati al bas mi je drago sto se Danko vratio...Svaka cast igracima,svaka cast treneru,svaka cast navijacima sve je bilo prelepo...

tras!

pre 10 godina

Penal koji je sviran vise steti nego koristi Partizanu. Kao da se neko poceo igrati igre kukavicijeg jajeta: Uvali Partizanu penal i onda digni medijsku hajku povodom istog.

grobar kg

pre 10 godina

kakvo je kuvanje bilo kad smo se razdvojili i kad je krenula pesma ,,volim gaaa ko oka dvaaa borim se svaki dan za njegaaa.."

zoran

pre 10 godina

Ljudi, vi koji znate koje su utakmice PArtizana i Zvezde namestene, zasto ne uzimate pare na kladionicama. Ubacish svake nedelje po 1000 evra i da vidish kako pare stizu..zasto to ne radite, vec samo piskarate po forumima..?
Radnicki pojma nema i Zvezda ce ih odvaliti isto tako kao Partizan..3,4,5 komada...
U nasoj ligi imamo 3-4 tima da nesto kao igraju fudbal..ostali su novi amaterskih liga u Engleskoj i nemachkoj, dok Zvezda i PArtizan su na nivou 3 engleske lige...

Nikola

pre 10 godina

Drinčić i Lazović su klasa. Znam da moramo da forsiramo mlade igrače zbog prodaje, ali nam treba još nekoliko ovakvih fudbalera, kvalitetnih, iskusnih ali ne i prestarih (kao odlični Ilić i Obradović, ali je ipak preveliki jaz u godinama između njih i ostatka ekipe).
Od silne mržnje, klađenja, teorija zavere, politike i Brondbi trol primitivizma ne može da se dođe do reči i priče o fudbalu. A danas je bilo dobrog fudbala, dobrog terena i dosta navijača. Sasvim lepa slika.